Lediga jobb som Rekryterare/Rekryteringskonsult i Järfälla

Se lediga jobb som Rekryterare/Rekryteringskonsult i Järfälla. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Järfälla som finns hos arbetsgivaren.

IT Rekryterare till snabbväxande bolag

IT Rekryterare till snabbväxande bolag Vem letar vi efter? Vi är på jakt efter den drivna, självgående och motiverade personer som älskar att lära sig nytt och inte stannar upp när motgångar möts. Du är en strukturerad doer som får jobbet gjort oavsett belastning. Du gillar att arbeta mot uppsatta mål och överträffa dig själv. Du älskar att ha kul på jobbet och bidra med energi till dina kollegor. Du har troligtvis någon form av teknisk bakgrund, kanske ... Visa mer
IT Rekryterare till snabbväxande bolag
Vem letar vi efter?
Vi är på jakt efter den drivna, självgående och motiverade personer som älskar att lära sig nytt och inte stannar upp när motgångar möts. Du är en strukturerad doer som får jobbet gjort oavsett belastning. Du gillar att arbeta mot uppsatta mål och överträffa dig själv. Du älskar att ha kul på jobbet och bidra med energi till dina kollegor.
Du har troligtvis någon form av teknisk bakgrund, kanske kommer från en utvecklarroll och arbetat med IT. Vi tror att du har ett etablerat nätverk. Du strävar efter att utöka ditt nätverk ytterligare och skapa långsiktiga relationer, såväl internt som externt.
Din roll i laget
Som rekryterare kommer du att arbeta nära säljarna som löpande hittar nya uppdragsgivare. Du tar över stafettpinnen efter att säljaren är klar.
Därmed kommer du att ha ett stort eget ansvar. Från att ta kravprofil, ha kontakt med kunden, searcha kandidater till att tillsätta kandidaten. I rollen kommer du att ha stort ansvar och förtroende att hitta rätt medarbetare. Vi som team ska överträffa företagets mål. Din åsikt och idéer kommer alltid att uppmärksammas för att vi ska kunna bli bättre.
Vi tycker om dig som:
- Är självgående
- Kan driva flera parallella processer samtidigt
- Är nyfiken
- Är driven
- Är en peoples person
Vi tycker om dig lite extra som:
- Gillar att överträffa förväntningar
- Som ser lösningar där andra ser hinder
- Som har dokumenterade resultat som rekryterare sedan tidigare
- Vi tror att du har en akademisk utbildning inom IT/HR/Ekonomi.
Detaljer
Ort: Stockholm City
Omfattning: Heltid måndag - fredag 8-17
Lön: Marknadsmässig fast lön och provision
Vilka är vi?
Soros Consulting är ett snabbväxande rekryterings- och bemanningsbolag med säte centralt i Stockholm som just nu befinner sig i en expansiv fas. Vi har alltid sett till att ha mycket uppdrag i pipen och det har lagt grunden för vår snabba tillväxt. Nu letar vi efter ytterligare en skicklig rekryterare som brinner för att tillsätta rätt person på rätt plats.
Vi lyckas nå våra mål tack vare att varje kund är unik, vi har bra teamwork, vi är flexibla och orädda. Vi är ett tajt team som tror på att alltid överträffa uppdragsgivarens förväntan. Häng med på vår resa!
Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Vanja Soro på telefonnummer: 070-4366660 eller via e-post: [email protected]
Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt.
Vi ser fram emot att höra från dig! Visa mindre

Professionell Rekryterare inom byggbranschen

Constructum söker nu en professionell Rekryterare som vill ta nästa kliv i karriären och arbeta under mycket gynnsamma villkor. Som Rekryterare HR kommer du vara Constructums nyckelperson för den svenska företagsmarknaden där du kommer att få specialisera dig på särskilda kundsegment och geografiska områden. Vi är en decentraliserad organisation där du som medarbetare får ett stort eget ansvar. Långsiktiga affärsrelationer, lågt risktagande och kostnadsmed... Visa mer
Constructum söker nu en professionell Rekryterare som vill ta nästa kliv i karriären och arbeta under mycket gynnsamma villkor. Som Rekryterare HR kommer du vara Constructums nyckelperson för den svenska företagsmarknaden där du kommer att få specialisera dig på särskilda kundsegment och geografiska områden.
Vi är en decentraliserad organisation där du som medarbetare får ett stort eget ansvar. Långsiktiga affärsrelationer, lågt risktagande och kostnadsmedvetenhet är hörnstenar i Constructums företagskultur och lägger grunden för att vår verksamhet bedrivs på ett ansvarsfullt, hållbart och framgångsrikt sätt. I ditt arbete har du ett mycket stort ansvar
för dina egna och företagets kunder. Du får även arbeta vidare med vårt befintliga kundregister.
Vi på Constructum har som mål att vara och uppfattas som det mest hållbara företaget i branschen. Vårt sätt att bedriva företag bygger framförallt på att vi har stor tilltro och respekt för den enskilde individen – både för våra kunder och medarbetare
När vi rekryterar nya medarbetare söker vi efter personer som delar Constructums grundläggande värderingar. Målet är att våra medarbetare ska spegla den marknad som vi verkar i – med olika bakgrund, kompetens och arbetslivserfarenhet samt olika sätt att tänka och lösa problem.
Du kommer att få vara med och bygga teamet och företagets framgång. Då hela Organisationen kommer att växa markant under 2023.
Du möter vardagens utmaning tillsammans med våra Account managers med att rekrytera personal till kundernas arbetsplatser och projekt. Constructum erbjuder kvalitativ bemanning, hyr-rekrytering och direktrekrytering av tjänstemän och arbetare. Din uppgift blir att bygga en personlig relation med kunden och även med att jobba riktigt tätt tillsammans med vår säljavdelning. Du måste förstå deras behov och erbjuda bästa möjliga lösning samt underhålla kundrelationen över tid.
Vi vill att du har flera års erfarenhet av rekrytering så du kan arbeta självständigt med rekryteringar på olika nivåer, och har utfört alla delar av en rekrytering tidigare. Stor administrativ vana är nödvändigt. Det är meriterande om du arbetat med search och/eller i en verksamhet som har mycket volymrekryteringar. Som person behöver du vara serviceinriktad, noggrann och effektiv, eftersom arbetsuppgifterna är varierande och din främsta uppgift är att stötta våra ledare. Vi har periodvis mycket att göra så du får vara beredd att hugga i där det behövs, och därför behöver du vara prestigelös och driven, men samtidigt klara av att följa Constructums processer och riktlinjer. Du kommer att trivas hos oss om du gillar att ha koll på detaljer, bygger naturligt relationer med kunder, leverantörer och kollegor, och tycker om att planera och arbeta tillsammans som ett lag för din kunds bästa. Slutligen erbjuder vi trygga och mycket fördelaktiga villkor kombinerat med en helt annan frihet än hos en traditionell aktör i branschen. Visa mindre

HR-specialist till Coherent, Stockholm

Coherent är ett högteknologiskt, internationellt bolag som utvecklar framtidens komponenter inom optoelektronik. Siten i Järfälla har en unik produktion av laserkomponenter och en produktutveckling i världsklass. Här får du möjligheter att bidra till utvecklingen av produkter som används i t.ex. stora datorhallar och 5G-nät. Du kommer till ett finansiellt stabilt bolag i kraftig tillväxt som har några av världens mest kända tech-bolag som kunder. På Cohere... Visa mer
Coherent är ett högteknologiskt, internationellt bolag som utvecklar framtidens komponenter inom optoelektronik. Siten i Järfälla har en unik produktion av laserkomponenter och en produktutveckling i världsklass. Här får du möjligheter att bidra till utvecklingen av produkter som används i t.ex. stora datorhallar och 5G-nät. Du kommer till ett finansiellt stabilt bolag i kraftig tillväxt som har några av världens mest kända tech-bolag som kunder. På Coherent jobbar du i en mångkulturell, kompetensintensiv och snabbväxande organisation med korta beslutsvägar.

Coherent är stolta över sina värdegrunder I CARE: Integrity, Collaboration, Accountability, Respect, Enthusiasm och dessa genomsyrar såväl strategier som det dagliga arbetet. Läs gärna mer om oss på www.coherent.com
Vill du arbeta i en roll som HR-specialist där du ansvarar för rekrytering och Employer Branding på ett tekniskt och internationellt bolag?

Coherent i Järfälla, Stockholm, söker nu en HR-specialist som kommer ansvara för rekrytering, Employer Branding och On-boarding för våra verksamheter i Järfälla och Kista. Vill du arbeta i en operativ och verksamhetsnära roll inom HR, där din kompetens inom rekrytering och Employer Branding bidrar till träffsäkra anställningar och nöjda medarbetare, har vi här rollen för dig. På sikt får du möjlighet att bredda dig inom HR-området och bygga vidare din kompetens inom HR. Du blir del av ett internationellt och växande företag.

Ditt anställningserbjudande

Coherent är ett högteknologiskt, internationellt bolag som utvecklar framtidens komponenter inom optoelektronik. Siten i Järfälla har en unik produktion av laser-komponenter och en produktutveckling i världsklass. Du kommer till ett finansiellt stabilt bolag i kraftig tillväxt som har några av världens mest kända tech-bolag som kunder. På Coherent jobbar du i en mångkulturell, kompetensintensiv och snabbväxande organisation med korta beslutsvägar.

Coherent tar hand om sin personal och erbjuder dig en marknadsmässig lön, bonusmodell, sex veckors semester och andra generösa förmåner.

Dina arbetsuppgifter

Ansvara för rekrytering för verksamheterna i Järfälla och Kista. Vara länken mellan organisationen och externa rekryteringspartners
Genomföra egna rekryteringsprocesser
Administrativ support i rekryteringsprocessen t.ex. ta fram arbetsbeskrivningar och delta vid anställningsintervjuer
Utveckla strategier för Employer Branding samt genomföra aktiviteter för att stärka vårt Employer Brand så som att närvara vid jobbmässor, planera och genomföra event på tekniska universitet och högskolor
Hantera det interna anställningsförfarandet och ta fram anställningskontrakt
Ansvara för On-boarding, inklusive introduktionsutbildning och säkerställa en bra start för den nyanställda
Stötta organisationen med olika aktiviteter för att främja trivsel och öka nöjdheten bland våra anställda
Generell HR-administration


Värt att veta

Rollen innebär ett tätt samarbeta med chefer i verksamheten och med HR-chefen samt närmaste HR kollegorna. Du kommer ha ett samarbeta med Globala HR i HR-relaterade projekt. Tjänsten är på heltid och du kommer att rapportera till HR-chefen.

Våra förväntningar

Vi söker dig mer flerårig erfarenhet av att internt på ett företag arbeta med rekrytering, Employer Branding och HR-administration. Du har erfarenhet av att rekrytera kompetens inom teknik/IT. Du har erfarenhet av HR-system och är du certifierad i något testverktyg för bedömning av personlighet och andra förmågor är det meriterande. Du har grundläggande kunskap i arbetsrätt. I grunden har du en högskoleutbildning som personalvetare eller beteendevetare. Då du kommer att verka i en internationell kontext krävs goda kunskaper i engelska samt goda kunskaper även i svenska.

Du brinner för service, är en ”doer” som ser till att lösa problem och hjälpa andra. Då du i rollen kommer ha många interna och externa kontakter söker vi dig som är relationsorienterad med en förmåga att skapa förtroende. Du har en hög integritet och håller känslig information för dig själv. Du är bra på att växla mellan strategiska och operativa arbetsuppgifter för att prioritera och optimera din arbetsdag. Eftersom Coherent befinner sig i en stark tillväxtfas och det är högt tempo behöver du trivas i en omväxlande miljö där eget ansvar och att självständigt driva arbetet framåt är nyckeln till framgång.

Ansökan

I den här rekryteringen samarbetar Coherent med Jerrie. Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Karin Kvist på 0723 33 88 26, [email protected]

Sista ansökningsdag är 2023-01-31 men vi ser gärna att din ansökan kommer in så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande. Visa mindre

Erfaren rekryteringsspecialist till växande bolag

Har du några års erfarenhet av rekrytering och är redo för en ny roll till hösten? Vill du driva rekryteringsprocesserna framåt i en växande högteknologisk organisation? För vår kunds räkning söker vi nu en rekryteringsspecialist som i nära samarbete med HR-teamet, organisationens chefer och externa rekryteringspartners ska ansvara för och projektleda deras rekryteringsarbete. Arbetsbeskrivning I rollen som rekryteringsspecialist ingår du i ett HR-team b... Visa mer
Har du några års erfarenhet av rekrytering och är redo för en ny roll till hösten? Vill du driva rekryteringsprocesserna framåt i en växande högteknologisk organisation? För vår kunds räkning söker vi nu en rekryteringsspecialist som i nära samarbete med HR-teamet, organisationens chefer och externa rekryteringspartners ska ansvara för och projektleda deras rekryteringsarbete.

Arbetsbeskrivning

I rollen som rekryteringsspecialist ingår du i ett HR-team bestående av en HR-chef, lönespecialist och en HR-specialist inom Compensation & Benefits. Du arbetar i nära samarbete med organisationens HR-team, chefer och externa rekryteringspartners. Dina arbetsuppgifter kommer främst att innefatta:

• Ansvara för och driva rekryteringsprocesserna framåt genom att vara en länk mellan organisationen och externa rekryteringspartners
• Vara en partner till rekryterande chefer och stödja dem i att hitta rätt kompetens vid rätt tidpunkt
• Tillsammans med Global HR arbeta med att implementera processer och verktyg kopplat till rekrytering
• Arbeta med att utveckla strategier för employer branding
• Ansvara för on-boarding och introduktionsutbildning för nyanställda

Utöver detta kommer du att få chansen att arbeta med andra ansvarsområdet och projekt inom HR i nära samarbete med resten av HR-teamet. Du rapporterar till HR-chefen.

Vem söker vi?

För att lyckas i rollen ser vi att du har ett 3-5 års erfarenhet av rekrytering och har erfarenhet av att rekrytera profiler inom området teknik/ och eller IT. Då var kund är ett globalt bolag är det viktigt att du känner dig tryggt i det engelska språket. I grunden har du sannolikt en akademisk examen inom HR eller motsvarande som bedöms likvärdigt.

Vi söker dig som är initiativtagande och självständig i ditt arbetssätt. Då denna roll innebär många kontaktytor är det viktigt att du är en person som har lätt för att skapa förtroende och att samarbeta med andra. Vidare ser vi att du är en lösningsorienterad person som har förmågan att på ett strukturerat sätt, prioritera och hantera parallella processer i en snabb och rörlig miljö.

Om uppdraget

Detta är ett konsultuppdrag via Jurek HR med start omgående och ca 6 månader framåt, med god chans till förlängning vid rätt person. Vår kund har sitt kontor beläget i Järfälla och erbjuder en flexibel arbetsmodell med möjlighet att arbeta hemifrån .Vid frågor kring uppdraget är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Siri Morberg på [email protected] eller Talent Manager Martin Hage på [email protected] Vi hoppas tillsätta detta uppdrag så snart som möjligt, du är därför varmt välkommen med din intresseanmälan redan idag.

Sökord: rekrytering, rekryterare, Talent Acquisition, rekryteringsspecialist, Recruitment Consultant. Visa mindre

Talent Acquisition Specialist till Saab // Järfälla

Ända sedan Saab grundades har vi strävat efter att göra människor och samhällen trygga. Det är ett grundläggande behov och som vi ser det, en mänsklig rättighet. Med medarbetare från över 30 olika länder, är vi ett växande och mångkulturellt bolag som uppmuntrar alla våra anställda att utforska sin sanna potential. Just nu söker vi fler dedikerade och nyfikna personer som vill fördjupa sina kunskaper inom rekrytering! Tillsammans med Oddwork letar vi efter... Visa mer
Ända sedan Saab grundades har vi strävat efter att göra människor och samhällen trygga. Det är ett grundläggande behov och som vi ser det, en mänsklig rättighet. Med medarbetare från över 30 olika länder, är vi ett växande och mångkulturellt bolag som uppmuntrar alla våra anställda att utforska sin sanna potential. Just nu söker vi fler dedikerade och nyfikna personer som vill fördjupa sina kunskaper inom rekrytering! Tillsammans med Oddwork letar vi efter dig som vill hänga med på vår förändringsresa och axla titeln: Talent Acquisition Specialist.

Som Talent Acquisition Specialist…
blir du en viktig nyckelspelare i vårt växande specialistteam som är en del av Saabs Career Center och den centrala HR-funktionen. Här kommer du ansvara för de mest kritiska nyckelkompetenserna inom yrkeskategorierna: elektronikingenjörer, mjukvaruingenjörer och systemingenjörer. Med ett proaktivt fokus på sourcing, ansvarar du för hela rekryteringsprocessen från kravprofil och intervju till referenstagning. Då vi är ett företag inom försvarsindustrin kommer du även att få utbildning i säkerhetsbedömningsintervjuer. Genom ditt kreativa sätt att nätverka och skapa långsiktiga relationer, agerar du strategisk partner och konsultativt stöd till rekryterande chefer för Saabs spännande enheter. Career Center finns utplacerat på flera olika orter i Sverige, så kika gärna efter våra andra annonser här på Oddworks hemsida om du inte befinner dig i närheten av Järfälla!

Vi söker dig som...
gärna bidrar med din härliga energi, expertis och samarbetsförmåga. Du har ett genuint intresse och en sann talang för att nätverka och bygga långsiktiga relationer med människor. Med en stark beslutsförmåga och din proaktiva inställning driver du dina processer självständigt och sätter alltid kvalitet framför kvantitet. Sist men inte minst är du redo att bidra med din erfarenhet i ett öppet klimat där olikheter uppskattas och åsikter välkomnas!

Våra önskemål till dig:

- Tidigare erfarenhet av sourcing/headhunting på olika plattformar som till exempel LinkedIn Recruiter.
- Svenska och engelska i tal och skrift


- Tidigare erfarenhet av att jobba med tech-rekryteringar är meriterande
- Relevant utbildning inom HR eller liknande är också meriterande, men vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Varför Saab?
På Saab strävar vi ständigt efter att ligga steget före. Vi utmanar inte bara teknikens gränser, utan också oss själva i vår kompetens och kultur. Hos oss blir du en del av en inspirerande miljö och ett inkluderande team där vi tillsammans jobbar mot samma mål - att göra världen till en säkrare plats. Välkommen till en transparent kultur som präglas av respekt och acceptans. Vi ser fram emot att se dig växa och utvecklas tillsammans med oss!

Detta är en inhyrning via Oddwork i 12 månader men med en ambition om fastanställning hos Saab efter det.

START: Enligt överenskommelse
PLATS: Järfälla
OMFATTNING: Heltid
LÖN: Fast lön
KONTAKT: För frågor om tjänsten kontakta Talent Manager Julia Harrysson, [email protected] Vänligen notera att ansökningar via e-post inte accepteras av GDPR skäl.
SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2022-12-18

Är du vår nästa medarbetare? I så fall väntar vi med spänning på din ansökan. Skicka den så snart som möjligt då platsen kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Vi hörs!

Vi på (https://oddwork.se/) är övertygade om att världen blir en bättre plats när alla vågar och kan följa sina drömmar. Genom att hjälpa organisationer att skapa ärliga och transparenta företagskulturer och talanger att nå sina mål, jobbar vi mot drömmen - varje dag. Vi är här för att revolutionera vår bransch, för att matcha talang med företagskultur och för att stärka organisationers arbetsgivarvarumärken. Det betyder att vi aktivt jobbar med att inkludera alla i våra rekryteringsprocesser för att spegla samhället på ett rättvist sätt. Därför vill vi uppmana dig som kanske inte tänkt söka detta jobb att ändå göra det. Skicka in din ansökan, bredda vår kompetens och bidra med dina erfarenheter och din expertis. För oss är det självklart att det är när rätt personlighet möter rätt företag som magi uppstår. Välkommen in i Oddworks värld genom att (https://www.facebook.com/oddwork/) Visa mindre

Erfaren rekryterare till socialförvaltningen

Woho! Enheten personal och lön, det finns inte ord för att beskriva hur bra vi är! Men vi testar att skriva lite ord om oss ändå. Vi är en HR-enhet på drygt 20 personer som arbetar för alla socialförvaltningens verksamhetsområden i Järfälla. Det innebär att vi bland annat kan rekrytering, kompetensförsörjning, bemanning, scheman, rehab, avtal, personalprocesser och lön. Vi jobbar tillsammans med att lösa utmaningar för såväl vård-och omsorg, öppenvård och ... Visa mer
Woho! Enheten personal och lön, det finns inte ord för att beskriva hur bra vi är! Men vi testar att skriva lite ord om oss ändå. Vi är en HR-enhet på drygt 20 personer som arbetar för alla socialförvaltningens verksamhetsområden i Järfälla. Det innebär att vi bland annat kan rekrytering, kompetensförsörjning, bemanning, scheman, rehab, avtal, personalprocesser och lön. Vi jobbar tillsammans med att lösa utmaningar för såväl vård-och omsorg, öppenvård och myndighetsdelarna för socialtjänsten. Inom avdelningen har vi också ekonomer, kommunikatörer, nämndadministration, systemförvaltningen- ett helt kansli av kompetens om du så vill.

Hos oss hittar du glada kollegor kombinerat med utmaningar. Socialförvaltningens verksamheter är i ständig förändring och som rekryterare är du en stor del i att hitta rätt kompetens till rätt tjänster.

Vi sitter i lokaler precis intill tåg och buss och vi har närhet till restauranger och butiker om du vill handla något på lunchen. Vi jobbar efter verksamhetsidén ”Tillsammans med mod engagemang och flexibilitet gör vi skillnad”. Om du också tänker på det viset så kan det här bli jättebra!


ARBETSUPPGIFTER
En av våra rekryterare ska prova om gräset är grönare i en annan kommun och vi behöver därför hitta en ersättare till henne.

Vi tycker om variation i våra roller och det innebär att dina dagar kan komma att se väldigt olika ut. På morgonen kanske du har en gruppintervju med timvikarier till ett äldreboende, sedan ett möte med en chef gällande en ny rekrytering av en socialsekreterare för att på eftermiddagen ha en intervju med en potentiell enhetschef. Vi jobbar kompetensbaserat och med ett gäng verktyg som är digitala (som digital referenstagning till exempel).
Vi är precis i startgroparna av att utvecklas och bli ännu lite bättre på det vi gör så om du dessutom har ett intresse för employer branding och varumärkesbyggande så tror vi verkligen att du kommer att trivas hos oss!

Sedan är det viktigt med trivsel och samvaro också. Utan tillit till varandra kan vi inte fortsätta vara så bra som vi är. Så se det som en arbetsuppgift att samarbeta.


KVALIFIKATIONER
För att komplettera vårt gäng med grymma rekryterare önskar vi att du har tidigare erfarenhet av rekrytering, har du jobbat inom något av våra områden så är det meriterande så klart, för då är du snabbt på banan. I och med vår utvecklingsresa framåt så är det jättebra om du jobbat med chefsrekryteringar. Din utbildningsbakgrund inte så viktig (mer än att du har gymnasiekompetens) men det är klart meriterande om du är certifierad i något av marknadens alla testverktyg.

Vi har ett bra tempo och ett bra flyt på vår enhet. Ibland har vi mycket att göra och du behöver kunna prioritera och ha en flexibilitet i ditt arbete. För det går inte alltid att påverka det som kommer in. Du behöver därför vara strukturerad och noggrann och självständigt planera ditt arbete för att förekomma så mycket som möjligt. Men du behöver också vara effektiv och serviceinriktad.

För att göra succé i rollen är det också bra om du har en lugn, tålmodig och pedagogisk ådra. Vi jobbar med många olika sorters verksamheter alla kan inte vara experter allt, vi behöver vara ödmjuka inför andra och stötta upp och hjälpa så det blir rätt. Samtidigt är du en samarbetare som inser vikten av att arbeta tillsammans och hjälpa varandra.


ÖVRIGT
Järfälla har norra Stockholms mest spännande geografiska läge och växer snabbt. Vi erbjuder en arbetsplats med stor variation, goda utvecklingsmöjligheter och arbetar efter visionen Järfälla för alla framåt. Läs mer om hur det är att jobba hos oss på www.jarfalla.se/jobbaijarfalla

Intervjuer och rekrytering kan komma att ske löpande.
Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Rekryteringsspecialist Saab Järfälla

Har du en enastående förmåga att kommunicera och samarbeta med alla möjliga människor på alla nivåer i ett företag? Vill du fördjupa dina kunskaper som rekryteringsspecialist? Då är det här rollen för dig! Din roll Vi söker dig som vill ingå i ett team som uppskattar varandras olikheter och strävar efter att skapa en öppen kultur som präglas av respekt och acceptans. Som rekryterare på Career Center kommer du att ansvara för rekryteringsprocessen på Saa... Visa mer
Har du en enastående förmåga att kommunicera och samarbeta med alla möjliga människor på alla nivåer i ett företag? Vill du fördjupa dina kunskaper som rekryteringsspecialist? Då är det här rollen för dig!

Din roll

Vi söker dig som vill ingå i ett team som uppskattar varandras olikheter och strävar efter att skapa en öppen kultur som präglas av respekt och acceptans.

Som rekryterare på Career Center kommer du att ansvara för rekryteringsprocessen på Saab, som inkluderar kravprofil, publicering av annonser, möten med rekryterande chefer, utföra intervjuer, bedömningar, säkerhetsbedömningsintervjuer och referenstagning.

Du utgör ett konsultativt stöd till Saabs chefer och HR BP där du med din expertis i personbedömning hjälper Saab att hitta rätt person till rätt plats. Eftersom Saab är ett företag inom försvarsindustrin kommer du komma i kontakt med kandidater ur ett säkerhetsperspektiv, vilket innebär en ytterligare dimension av personbedömningen.

Vi använder oss av personlighets- och förmågestester i vår rekryteringsprocess tillsammans med vår leverantör Aon (Cut-e).

Du kommer också ha möjlighet att fördjupa dig inom något område som du brinner lite extra för, exempelvis systemfrågor, Employer branding, förbättringsarbete, säkerhetsfrågor m.m.

Din profil

Vi söker dig som har flerårig arbetslivserfarenhet inom rekrytering, gärna från rekrytering av kvalificerade tjänster på olika nivåer i organisationen. Du har en mycket god kommunikationsförmåga på svenska och engelska i både tal och skrift. Starkt meriterande är om du även är certifierad i Aons testverktyg.

Du kommer ingå i ett team av flera härliga rekryterare så vi ser gärna att du bidrar med härlig energi, flexibilitet och god samarbetsförmåga. I rollen ingår samtidigt mycket eget ansvar då du driver egna rekryteringsprocesser självständigt, vilket gör att du också behöver ha en stark beslutsförmåga.

Precis som på många andra företag har även vi en del administrativt arbete, vilket du med fördel tar dig an på ett strukturerat och ordningsamt sätt.

Det är viktigt för oss att du har ett accepterande förhållningssätt till andra människor oavsett vem du möter.

Respekt och värdighet bör vara ledord för dig i alla sammanhang. Vi tror att ett öppet klimat, där olikheter uppskattas och åsikter välkomnas, är en förutsättning för vår framtida utveckling.

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

Vad du kommer att vara en del av

Du kommer att arbeta i en miljö med mycket duktiga rekryterare och tillhöra ett team som finns utplacerat på olika orter i Sverige. Career Center ansvarar för alla interna och externa rekryteringar inom Saab i Sverige. Saab är indelat i olika affärsområden där vi i Järfälla främst rekryterar mot Surveillance och Group Functions.

Du kommer ha närhet till världsledande teknik och rekrytera till många spännande tjänster, exempelvis projektledare, ingenjörer, mjukvaruutvecklare, chefstjänster på olika nivåer, tekniker och även ibland också piloter.

Vi ser fram emot din ansökan!

Sista ansökningsdag: 2022-03-31

Observera att detta är en löpande rekryteringsprocess och att tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Tillträde enligt överenskommelse.

Om du har frågor kring tjänsten, vänligen kontakta ansvarig rekryterare Exina Karmanik, [email protected]

Önskar du att skapa och förnya samtidigt som du utvecklar dig själv i en lärande kultur, kan Saab mycket väl ha förutsättningarna att få dig att växa. Vi är stolta över en vårdande miljö, där alla är olika men vi delar samma uppdrag - att skapa förutsättningar för ett tryggt samhälle. Visa mindre

AxÖ Consulting söker rekryterare för uppdrag hos Saab AB

Har du tidigare erfarenhet av rekrytering och vill jobba i en internationell miljö? Vill du vara en del av ett prestigelöst och glatt team som strävar mot samma mål att hitta rätt kompetens till rätt plats? Just nu söker vi flera rekryterare för att förstärka kunds nationella rekryteringsteam med placering runt om i landet. Saab AB står inför spännande utmaningar där du får chansen att vara med och stärka upp organisationen genom att agera rekryterare o... Visa mer
Har du tidigare erfarenhet av rekrytering och vill jobba i en internationell miljö? Vill du vara en del av ett prestigelöst och glatt team som strävar mot samma mål att hitta rätt kompetens till rätt plats? Just nu söker vi flera rekryterare för att förstärka kunds nationella rekryteringsteam med placering runt om i landet.

Saab AB står inför spännande utmaningar där du får chansen att vara med och stärka upp organisationen genom att agera rekryterare och chefsstöd för de rekryteringsprocesser Saab AB ska genomföra det kommande året.

Till ett längre konsultuppdrag via AxÖ Consulting söker vi nu flera rekryterare. Har du arbetat med rekrytering och chefsstöd sedan tidigare och är nyfiken på en ny utmaning kan detta vara chansen för dig.

Om tjänsten

I din roll som Rekryterare kommer du att arbeta tillsammans med kollegor i en internationell miljö hos Saab AB, en av AxÖ Consultings kunder. Arbetet innebär att du tillsammans med rekryterande chefer kommer ha ett övergripande ansvar för rekryteringsprocesser. Tillsammans med dina kollegor kommer du att arbeta brett inom hela företaget för att säkerställa korrekt bemanning och utveckling av de processer som stödjer och styr rekryteringsarbetet. Du kommer att ha ett nära samarbete med beställande chefer och övriga HR funktioner inom bolaget.

I din roll som Rekryterare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:

- Säkerställa kravprofil, annonsering samt search i olika kanaler/sökmotorer
- Urval, telefonintervju/videointervju, analys av personlighetstester och djupintervju
- Personbedömning och konsultation med beställande chefer

Om dig

Vi söker dig som har utbildning på högskolenivå och något års arbetslivserfarenhet inom rekrytering. Din tidigare erfarenhet av arbete med rekrytering ger dig en nödvändig insikt i det dagliga flödet. Har du jobbat med rekrytering av ingenjörer och tekniker är det meriterande. Du är duktig på att prioritera mellan dina åtaganden och på att ta dina uppgifter i mål.

Som person föredrar du ett strukturerat arbetssätt och agerar med stor professionalism. Du är ödmjuk i ditt agerande och förstår att tålamod är en viktig ingrediens för att lyckas med ditt uppdrag. För att trivas i rollen och gruppen ska du ha lätt för att samarbeta, koordinera och prioritera arbetsuppgifter. Du är positiv till förändringar och du tycker om att tänka nytt. Då rollen bygger på mycket kontakter både externt och internt ser vi att du är utåtriktad och kommunikativ med en förmåga att bygga relationer med människor på alla nivåer.

Viktigt för tjänsten är:

- Flytande i tal och skrift i både svenska och engelska
- Erfarenhet av att arbeta utifrån en kompetensbaserad rekryteringsmetodik.

Meriterande om du tidigare jobbat med någon form av testverktyg gärna AON/Cut-e samt erfarenhet av rekrytering inom tekniska roller. 

AxÖ Consulting AB har lång och gedigen erfarenhet från rekryterings- och konsultbranschen och har arbetat med såväl privat marknad som inom offentlig sektor. För mer information och ansökan besök www.axoconsulting.se. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via brev eller e-post.

Information och ansökan

Detta är en annons för ett konsultuppdrag hos Saab AB, där du kommer att bli anställd via oss på AxÖ Consulting. Uppdraget kommer vara placerat i Järfälla med möjlighet att sitta på annan ort där organisationen är verksam (Göteborg, Linköping, Karlskoga, Arboga, Malmö) och startar enligt överenskommelse. För frågor om tjänsten kontakta vår konsultchef på [email protected]

Urval sker löpande, vi ser fram emot din ansökan. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt.

AxÖ Consulting AB har lång och gedigen erfarenhet från rekryterings- och konsultbranschen och har arbetat med såväl privat marknad som inom offentlig sektor. För mer information och ansökan besök www.axoconsulting.se. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via brev eller e-post.
Varmt välkommen med din ansökan. Visa mindre

Bemanning- och rekryteringskoordinator till Barn- och ungdomsförvaltningen

Järfälla har norra Stockholms mest spännande geografiska läge och växer snabbt. Vi erbjuder en arbetsplats med stor variation, goda utvecklingsmöjligheter och arbetar efter visionen Järfälla för alla framåt. Läs mer om hur det är att jobba hos oss på www.jarfalla.se/ledigajobb Barn- och ungdomsförvaltningen driver förskola, förskoleklass, fritidshem, grundskola och grundsärskola. Förvaltningen ansvarar också för öppen förskola, pedagogisk omsorg och öppen... Visa mer
Järfälla har norra Stockholms mest spännande geografiska läge och växer snabbt. Vi erbjuder en arbetsplats med stor variation, goda utvecklingsmöjligheter och arbetar efter visionen Järfälla för alla framåt. Läs mer om hur det är att jobba hos oss på www.jarfalla.se/ledigajobb

Barn- och ungdomsförvaltningen driver förskola, förskoleklass, fritidshem, grundskola och grundsärskola. Förvaltningen ansvarar också för öppen förskola, pedagogisk omsorg och öppen fritidsverksamhet.

Vi söker nu en vikarierande bemanning- och rekryteringskoordinator till förvaltningens personal- och kompetensförsörjningsenhet. Enheten ansvarar för och arbetar konsultativt med stöd och support till våra för- och grundskolor inom områdena personal, arbetsmiljö, säkerhet, kompetensförsörjning och miljö.

I rollen som bemanning- och rekryteringskoordinator arbetar du inom bemanningstjänst som är Järfälla kommuns egen vikariepool och ansvarar för rekrytering och bemanning av korttidsvikariat inom förskola, förskoleklass, fritidshem, fritidsklubb, grundsärskola samt köksverksamhet.
Tjänsten är ett vikariat under föräldraledighet.

ARBETSUPPGIFTER
I rollen som bemanning- och rekryteringskoordinator arbetar du självständigt med hela rekryteringsprocessen, från första urval till kontraktsskrivning. I arbetsuppgifterna ingår bland annat administration, intervjuer, referenstagning, uppföljning av vikarier samt att aktivt delta i det utvecklingsarbete som pågår. Arbetet innebär många kontakter med våra vikarier och våra för- och grundskolor både via telefon, dator och i möten. Då större delen av rekryteringsprocessen för bemanningstjänst har digitaliserats sker bland annat intervjuer och referenstagning med hjälp av digitala verktyg. Förmedlingen av vikarier sker via bemanningssystemet Time Care Pool.

Utöver rekrytering och bemanning till bemanningstjänst innefattar tjänsten även att vara ett rekryteringsstöd för chefer inom central förvaltning. Rekryteringsstödet innefattar allt från att publicera annonser, skriva anställningsavtal till att vara behjälplig i hela rekryteringsprocessen vid till exempel chefsrekryteringar.

Du kommer att ingå i en enhet med ett starkt driv, stor arbetsglädje och ett gott samarbete där uppdragen innebär många kontaktytor och stora möjligheter till att utvecklas och inte minst bidra till utveckling! Du arbetar i nära samarbete med medarbetare inom framför allt bemanningstjänst och din närmaste chef är enhetschefen för personal och kompetensförsörjning.

Arbetstiden är förlagd från 07:00 på grund av verksamhetens behov.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har en akademisk examen från personalvetarprogrammet eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Vi ser gärna att du har något års arbetslivserfarenhet, främst inom rekrytering, administration och/eller från supportfunktion. Denna tidsbegränsade tjänst som bemanning- och rekryteringskoordinator passar dig som är i början av din karriär och vill få möjlighet att utvecklas och få breda kunskaper inom området.

Du kommer att hantera flera processer och uppdrag samtidigt och arbetet kräver att du snabbt kan skifta fokus, vilket ställer krav på flexibilitet och förmåga att organisera och strukturera ditt arbete. Periodvis är det högt tempo och det är viktigt att du är stresstålig.

Som person trivs du med att ge god service, är lösningsorienterad och engageras av möten med människor. Noggrannhet och en fallenhet för administrativa arbetsuppgifter är ett måste. Du talar och skriver flytande svenska och uttrycker dig mycket väl i tal och skrift. Du är en van IT-användare som har lätt för att lära dig nya system och du trivs även med att ha telefon som arbetsredskap.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Välkommen med din ansökan!


ÖVRIGT
Järfälla har norra Stockholms mest spännande geografiska läge och växer snabbt. Vi erbjuder en arbetsplats med stor variation, goda utvecklingsmöjligheter och arbetar efter visionen Järfälla för alla framåt. Läs mer om hur det är att jobba hos oss på www.jarfalla.se/jobbahososs

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Rekryterare till socialförvaltningen

Woho! Enheten personal och lön, det finns inte ord för att beskriva hur bra vi är! Men vi testar att skriva lite ord om oss ändå. Vi är en HR-enhet på nästan 20 personer som arbetar för alla socialförvaltningens verksamhetsområden i Järfälla. Det innebär att vi bland annat kan rekrytering, kompetensförsörjning, bemanning, scheman, rehab, avtal, personalprocesser och lön. Vi jobbar tillsammans med att lösa utmaningar för såväl vård-och omsorg, öppenvård och... Visa mer
Woho! Enheten personal och lön, det finns inte ord för att beskriva hur bra vi är! Men vi testar att skriva lite ord om oss ändå. Vi är en HR-enhet på nästan 20 personer som arbetar för alla socialförvaltningens verksamhetsområden i Järfälla. Det innebär att vi bland annat kan rekrytering, kompetensförsörjning, bemanning, scheman, rehab, avtal, personalprocesser och lön. Vi jobbar tillsammans med att lösa utmaningar för såväl vård-och omsorg, öppenvård och myndighetsdelarna för socialtjänsten. Inom avdelningen har vi också ekonomer, kommunikatörer, nämndadministration, systemförvaltningen- ett helt kansli av kompetens om du så vill.

Hos oss hittar du glada kollegor kombinerat med utmaningar. Socialförvaltningens verksamheter är i ständig förändring och som rekryterare är du en stor del i att hitta rätt kompetens till rätt tjänster.

Vi sitter i lokaler precis intill tåg och buss och vi har närhet till restauranger och butiker om du vill handla något på lunchen. Vi jobbar efter verksamhetsidén ”Tillsammans med mod engagemang och flexibilitet gör vi skillnad”. Om du också tänker på det viset så kan det här bli jättebra!

ARBETSUPPGIFTER
En av våra rekryterare ska prova om gräset är grönare på den privata sidan och vi behöver därför hitta en ersättare till henne. Det är ett vikariat som sträcker sig fram till den sista december 2021 med möjlighet till förlängning.

Vi tycker om variation i våra roller och det innebär att dina dagar kan komma att se väldigt olika ut. På morgonen kanske du har en gruppintervju med timvikarier till ett äldreboende, sedan ett möte med en chef gällande en ny rekrytering av en socialsekreterare för att på eftermiddagen ha en intervju med en potentiell enhetschef. Vi jobbar kompetensbaserat och med ett gäng verktyg som är digitala (som digital referenstagning till exempel).
Om du dessutom har ett intresse för employer branding och varumärkesbyggande så tror vi verkligen att du kommer att trivas hos oss!

Eftersom tjänsten är ett vikariat så kommer vi vilja att du börjar så snart som möjligt!

Sedan är det viktigt med trivsel och samvaro också. Utan tillit till varandra kan vi inte fortsätta vara så bra som vi är. Så se det som en arbetsuppgift att samarbeta.

KVALIFIKATIONER
För att vara vår nya rekryterare är din utbildningsbakgrund inte så viktig (mer än att du har gymnasiekompetens) men du behöver ha jobbat med rekrytering tidigare. Gärna inom något av våra områden för att snabbt kunna vara på banan.
Vi har ett bra tempo och ett bra flyt på vår enhet. Ibland har vi mycket att göra och du behöver prioritera och ha ett bra tempo i arbetet, för det går inte alltid att påverka det som kommer in. Du behöver därför vara strukturerad och noggrann och självständigt planera ditt arbete för att förekomma så mycket som möjligt. Men du behöver också vara effektiv och serviceinriktad.

För att göra succé i rollen är det också bra om du har en lugn, tålmodig och pedagogisk ådra. Vi jobbar med många olika sorters verksamheter alla kan inte vara experter allt, vi behöver vara ödmjuka inför andra och stötta upp och hjälpa så det blir rätt. Samtidigt är du en samarbetare som inser vikten av att arbeta tillsammans och hjälpa varandra.

Välkommen till oss, det blir kul!

ÖVRIGT
Järfälla har norra Stockholms mest spännande geografiska läge och växer snabbt. Vi erbjuder en arbetsplats med stor variation, goda utvecklingsmöjligheter och arbetar efter visionen Järfälla för alla framåt. Läs mer om hur det är att jobba hos oss på www.jarfalla.se/jobbahososs

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Intervjuer och rekrytering kan komma att ske löpande. Visa mindre

Lingon söker inhouse rekryterare!

Söker du ett socialt och omväxlande uppdrag? Då har du hittat rätt. Just nu letar vi efter en driven rekryterare som vill ta nästa steg i karriären. Vem vi söker Vi söker dig som har god personkännedom, tror på dina förmågor och vill jobba med spännande uppdrag i högt tempo. Vi tror att du har tidigare erfarenhet av försäljning, i någon form. Du är flexibel, har förmågan att entusiasmera och attrahera människor och du är nöjd först när dina rekryteri... Visa mer
Söker du ett socialt och omväxlande uppdrag? Då har du hittat rätt. Just nu letar vi efter en driven rekryterare som vill ta nästa steg i karriären.


Vem vi söker


Vi söker dig som har god personkännedom, tror på dina förmågor och vill jobba med spännande uppdrag i högt tempo. Vi tror att du har tidigare erfarenhet av försäljning, i någon form. Du är flexibel, har förmågan att entusiasmera och attrahera människor och du är nöjd först när dina rekryteringsuppdrag är tillsatta. Det här ett perfekt jobb för dig som har jobbat med försäljning tidigare och vill ta nästa kliv i karriären.


Arbetsbeskrivning


Du kommer sköta hela processen, från att marknadsföra jobbet till att anställa kandidaterna. Då gäller det att använda din kreativitet för att få in så många duktiga säljare som möjligt.


Tjänsten innebär eget ansvar men våra processer och rutiner är tydliga. Hos oss är laget alltid större än jaget och du får utbildning, vägledning och verktyg för att nå uppsatta mål. Personlig coaching, teambuilding och uppföljning är en viktig del av din arbetsdag på Lingon.


Vi söker dig som


- Har tidigare erfarenhet avförsäljning i någon form.


- Talar och skriver obehindrat på svenska.


- Är lyhörd och resultatinriktad.


Vi erbjuder


- En heltidstjänst.


- Härliga kollegor & gemenskap.


- Kontor i Bromma.


- Grundlön + provision.


Ansök redan idag. Ditt driv och din personlighet gör skillnad!


Start: Omgående
Anställningsform: Tillsvidare
Omfattning: 100% mån-fre 10.00 -19.00 Visa mindre

Rekryteringsspecialist till Saab

Har du en enastående förmåga att kommunicera och samarbeta med alla möjliga människor på alla nivåer i ett företag? Vill du fördjupa dina kunskaper som rekryteringsspecialist? Då är det här rollen för dig! Din roll En av våra kollegor kommer gå på föräldraledighet under början av 2022, vi söker därför dig som vill stötta oss under denna period, med möjlighet till förlängning. Vi söker dig som vill ingå i ett team som uppskattar varandras olikheter och st... Visa mer
Har du en enastående förmåga att kommunicera och samarbeta med alla möjliga människor på alla nivåer i ett företag? Vill du fördjupa dina kunskaper som rekryteringsspecialist? Då är det här rollen för dig!

Din roll

En av våra kollegor kommer gå på föräldraledighet under början av 2022, vi söker därför dig som vill stötta oss under denna period, med möjlighet till förlängning. Vi söker dig som vill ingå i ett team som uppskattar varandras olikheter och strävar efter att skapa en öppen kultur som präglas av respekt och acceptans.

Som rekryterare på Career Center kommer du att ansvara för rekryteringsprocessen på Saab, som inkluderar kravprofil, publicering av annonser, möten med rekryterande chefer, utföra intervjuer, bedömningar, säkerhetsbedömningsintervjuer och referenstagning.

Du utgör ett konsultativt stöd till Saabs chefer och HR BP där du med din expertis i personbedömning hjälper Saab att hitta rätt person till rätt plats. Eftersom Saab är ett företag inom försvarsindustrin kommer du komma i kontakt med kandidater ur ett säkerhetsperspektiv, vilket innebär en ytterligare dimension av personbedömningen.

Vi använder oss av personlighets- och förmågestester i vår rekryteringsprocess tillsammans med vår leverantör Aon (Cut-e).

Du kommer också ha möjlighet att fördjupa dig inom något område som du brinner lite extra för, exempelvis systemfrågor, Employer branding, förbättringsarbete, säkerhetsfrågor m.m.

Din profil

Vi söker dig som har flerårig arbetslivserfarenhet inom rekrytering, gärna från rekrytering av kvalificerade tjänster på olika nivåer i organisationen. Du har en mycket god kommunikationsförmåga på svenska och engelska i både tal och skrift. Starkt meriterande är om du även är certifierad i Aons testverktyg.

Du kommer ingå i ett team av flera härliga rekryterare så vi ser gärna att du bidrar med härlig energi, flexibilitet och god samarbetsförmåga. I rollen ingår samtidigt mycket eget ansvar då du driver egna rekryteringsprocesser självständigt, vilket gör att du också behöver ha en stark beslutsförmåga.

Precis som på många andra företag har även vi en del administrativt arbete, vilket du med fördel tar dig an på ett strukturerat och ordningsamt sätt.

Det är viktigt för oss att du har ett accepterande förhållningssätt till andra människor oavsett vem du möter.

Respekt och värdighet bör vara ledord för dig i alla sammanhang. Vi tror att ett öppet klimat, där olikheter uppskattas och åsikter välkomnas, är en förutsättning för vår framtida utveckling.

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

Vad du kommer att vara en del av

Du kommer att arbeta i en miljö med mycket duktiga rekryterare och tillhöra ett team som finns utplacerat på olika orter i Sverige. Career Center ansvarar för alla interna och externa rekryteringar inom Saab i Sverige. Saab är indelat i olika affärsområden där vi i Järfälla främst rekryterar mot Surveillance och Group Functions.

Du kommer ha närhet till världsledande teknik och rekrytera till många spännande tjänster, exempelvis projektledare, ingenjörer, mjukvaruutvecklare, chefstjänster på olika nivåer, tekniker och även ibland också piloter.

Vi ser fram emot din ansökan!

Sista ansökningsdag: 2022-02-15

Observera att detta är en löpande rekryteringsprocess och att tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Tillträde enligt överenskommelse.

Om du har frågor kring tjänsten, vänligen kontakta ansvarig rekryterare Exina Karmanik, [email protected]

Önskar du att skapa och förnya samtidigt som du utvecklar dig själv i en lärande kultur, kan Saab mycket väl ha förutsättningarna att få dig att växa. Vi är stolta över en vårdande miljö, där alla är olika men vi delar samma uppdrag - att skapa förutsättningar för ett tryggt samhälle. Visa mindre

Rekryterare till internationellt bolag

Har du tidigare erfarenhet av rekrytering och vill jobba i en internationell miljö? Vill du vara en del av ett prestigelöst och glatt team som strävar mot samma mål - rätt kompetens på rätt plats. Till ett längre konsultuppdrag till ett av regionens välrenommerade industribolag söker vi nu en rekryterare. Har du arbetat med rekrytering och chefsstöd sedan tidigare och är nyfiken på en ny utmaning kan detta vara chansen för dig. Om tjänsten I din roll... Visa mer
Har du tidigare erfarenhet av rekrytering och vill jobba i en internationell miljö? Vill du vara en del av ett prestigelöst och glatt team som strävar mot samma mål - rätt kompetens på rätt plats.

Till ett längre konsultuppdrag till ett av regionens välrenommerade industribolag söker vi nu en rekryterare. Har du arbetat med rekrytering och chefsstöd sedan tidigare och är nyfiken på en ny utmaning kan detta vara chansen för dig.

Om tjänsten

I din roll som Rekryterare på kommer du att arbeta tillsammans med kollegor i en internationell miljö hos en av AxÖ Consultings kunder. Arbetet innebär att du tillsammans med rekryterade chefer kommer ha ett övergripande ansvarig för rekryteringsprocesser. Tillsammans med dina kollegor kommer du att arbeta brett inom hela företaget för att säkerställa korrekt bemanning och utveckling av de processer som stödjer och styr rekryteringsarbetet. Du kommer att ha ett nära samarbete med beställande chefer och övriga HR funktioner inom bolaget.

I din roll som Rekryterare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:

• Säkerställa kravprofil, annonsering samt search i olika kanaler/sökmotorer

• Urval, telefonintervju/videointervju, analys av personlighetstester och djupintervju

• Personbedömning och konsultation med beställande chefer

Om dig

Vi söker dig som har utbildning på högskolenivå och några års arbetslivserfarenhet inom rekrytering. Din tidigare erfarenhet av arbete med rekrytering ger dig en nödvändig insikt i det dagliga flödet. Har du jobbat med rekrytering av ingenjörer och tekniker är det meriterande. Du är duktig på att prioritera mellan dina åtaganden och på att ta dina uppgifter i mål.

Som person är du utrustad med ett stort mått strukturerat arbetssätt, professionalism, ödmjukhet och tålamod. För att trivas i rollen och gruppen ska du ha lätt för att samarbeta, koordinera och prioritera arbetsuppgifter. Du är positiv till förändringar och du tycker om att tänka nytt. Då rollen bygger på mycket kontakter både externt och internt ser vi att du är utåtriktad och kommunikativ med en förmåga att bygga relationer med människor på alla nivåer.

Viktigt för tjänsten är:

• Flytande i tal och skrift i både svenska och engelska

• Erfarenhet av att arbeta utifrån en  kompetensbaserad rekryteringsmetodik.

Meriterande om du tidigare jobbat med någon form av testverktyg gärna AON/Cut-e.

AxÖ Consulting AB har lång och gedigen erfarenhet från rekryterings- och konsultbranschen och har arbetat med såväl privat marknad som inom offentlig sektor. För mer information och ansökan besök www.axoconsulting.se. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via brev eller e-post.

Information och ansökan

Detta är en annons för ett konsultuppdrag hos en av våra kunder. Uppdraget kommer vara placerat i Järfälla och startar enligt överenskommelse.

För frågor om tjänsten kontakta vår konsultchef på [email protected]

Urval sker löpande, vi ser fram emot din ansökan. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt.

AxÖ Consulting AB har lång och gedigen erfarenhet från rekryterings- och konsultbranschen och har arbetat med såväl privat marknad som inom offentlig sektor. För mer information och ansökan besök www.axoconsulting.se. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via brev eller e-post.
Varmt välkommen med din ansökan. Visa mindre

Rekryterare, administratör - projektanställning

UPS (NYSE:UPS) is a global leader in logistics, offering a broad range of solutions including the transportation of packages and freight, the facilitation of international trade, and the deployment of advanced technology to more efficiently manage the world of business. Headquartered in Atlanta, UPS serves more than 220 countries and territories worldwide. The company can be found on the Web at www.UPS.com and its corporate blog can be found at blog.ups.co... Visa mer
UPS (NYSE:UPS) is a global leader in logistics, offering a broad range of solutions including the transportation of packages and freight, the facilitation of international trade, and the deployment of advanced technology to more efficiently manage the world of business. Headquartered in Atlanta, UPS serves more than 220 countries and territories worldwide. The company can be found on the Web at www.UPS.com and its corporate blog can be found at blog.ups.com. To get UPS news direct, visit www.pressroom.ups.com

HR-avdelningen på UPS söker nu en rekryterare. Du kommer att vara baserad på vårt kontor i Stockholm/Järfälla och vara en del av HR-teamet som idag består av 4 personer.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
Du kommer att hålla i rekrytering av främst kundservice medarbetare. I arbetet ingår screening, telefonintervjuer, intervjuer, kontraktskrivning och administration. Vi arbetar för närvarande i Oracle People soft som HR system och Workbuster som rekryteringssystem, men kommer att i början av 2022 gå över till Workday.

Vem är du?
Du har erfarenhet av rekrytering och administrativt arbete med fokus på personaladministration. För att trivas i rollen stimuleras du av mötet med människor, du är nyfiken och lyhörd. Du tycker även om administration. Du har en känsla för kvalitet samt förmåga att organisera och skapa ordning. Att prioritera och hantera flera olika arbetsuppgifter samtidigt ligger i din natur. Rollen innefattar många interna och externa kontakter och att vara lyhörd och serviceminded är en självklarhet för dig. Du är kommunikativ och har god samarbetsförmåga.

Du behöver även ha förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift på både svenska och engelska.

Har du erfarenhet av People soft och eller Workday är det meriterande.

Vad kan vi erbjuda dig?
Möjligheten att få arbeta på en HR avdelning i ett stort internationellt företag tillsammans med ett trevligt och kompetent HR team.

Kollektivavtal finns med Unionen.

Tjänsten är tidsbegränsad till 2022-05-31.

Vi rekryterar löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Visa mindre

Rekryteringsspecialist till Saab

Har du en enastående förmåga att kommunicera och samarbeta med alla möjliga människor på alla nivåer i ett företag? Vill du fördjupa dina kunskaper som rekryteringsspecialist? Då är det här rollen för dig! Din roll En av våra kollegor kommer gå på föräldraledighet under början av 2022, därför söker vi dig som vill stötta oss under denna period. Vi söker dig som vill ingå i ett team som uppskattar varandras olikheter och strävar efter att skapa en öppe... Visa mer
Har du en enastående förmåga att kommunicera och samarbeta med alla möjliga människor på alla nivåer i ett företag? Vill du fördjupa dina kunskaper som rekryteringsspecialist? Då är det här rollen för dig!Din roll

En av våra kollegor kommer gå på föräldraledighet under början av 2022, därför söker vi dig som vill stötta oss under denna period. Vi söker dig som vill ingå i ett team som uppskattar varandras olikheter och strävar efter att skapa en öppen kultur som präglas av respekt och acceptans.Som rekryterare på Career Center kommer du att ansvara för rekryteringsprocessen på Saab, som inkluderar kravprofil, publicering av annonser, möten med rekryterande chefer, utföra intervjuer, bedömningar, säkerhetsbedömningsintervjuer och referenstagning.Du utgör ett konsultativt stöd till Saabs chefer och HR BP där du med din expertis i personbedömning hjälper Saab att hitta rätt person till rätt plats. Eftersom Saab är ett företag inom försvarsindustrin kommer du komma i kontakt med kandidater ur ett säkerhetsperspektiv, vilket innebär en ytterligare dimension av personbedömningen.Vi använder oss av personlighets- och förmågestester i vår rekryteringsprocess tillsammans med vår leverantör Aon (Cut-e).Du kommer också ha möjlighet att fördjupa dig inom något område som du brinner lite extra för, exempelvis systemfrågor, Employer branding, förbättringsarbete, säkerhetsfrågor m.m.Din profil

Vi söker dig som har 3-5 års arbetslivserfarenhet inom HR och/eller rekrytering. Du har en mycket god kommunikationsförmåga på svenska och engelska i både tal och skrift. Starkt meriterande är om du även är certifierad i Aons testverktyg.Du kommer ingå i ett team av flera härliga rekryterare så vi ser gärna att du bidrar med härlig energi, flexibilitet och god samarbetsförmåga. I rollen ingår samtidigt mycket eget ansvar då du driver egna rekryteringsprocesser självständigt, vilket gör att du också behöver ha en stark beslutsförmåga.Precis som på många andra företag har även vi en del administrativt arbete, vilket du med fördel tar dig an på ett strukturerat och ordningsamt sätt.

Det är viktigt för oss att du har ett accepterande förhållningssätt till andra människor oavsett vem du möter.Respekt och värdighet bör vara ledord för dig i alla sammanhang. Vi tror att ett öppet klimat, där olikheter uppskattas och åsikter välkomnas, är en förutsättning för vår framtida utveckling.Vad du kommer att vara en del av

Du kommer att arbeta i en miljö med mycket duktiga rekryterare och tillhöra ett team som finns utplacerat på olika orter i Sverige. Career Center ansvarar för alla interna och externa rekryteringar inom Saab i Sverige. Saab är indelat i olika affärsområden där vi i Järfälla främst rekryterar mot Surveillance och Group Functions.Du kommer ha närhet till världsledande teknik och rekrytera till många spännande tjänster, exempelvis projektledare, ingenjörer, mjukvaruutvecklare, chefstjänster på olika nivåer, tekniker och även ibland också piloter.Vi ser fram emot din ansökan!Sista ansökningsdag: 2022-01-09Observera att detta är en löpande rekryteringsprocess och att tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.Tillträde enligt överenskommelse.Om du har frågor kring tjänsten, vänligen kontakta ansvarig rekryterare Exina Karmanik, [email protected]Önskar du att skapa och förnya samtidigt som du utvecklar dig själv i en lärande kultur, kan Saab mycket väl ha förutsättningarna att få dig att växa. Vi är stolta över en vårdande miljö, där alla är olika men vi delar samma uppdrag - att skapa förutsättningar för ett tryggt samhälle. Visa mindre

Rekryteringskonsult

Är du en erfaren rekryterare som vill arbeta på ett av Sveriges mest spännande företag? Har du förmågan att kommunicera med olika typer av människor inom organisationens alla nivåer? Då kan du vara den vi söker! Här erbjuds en utvecklande tjänst som rekryteringskonsult med placering i Järfälla. Om företaget Saab är ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land- och marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. De är 15 50... Visa mer
Är du en erfaren rekryterare som vill arbeta på ett av Sveriges mest spännande företag? Har du förmågan att kommunicera med olika typer av människor inom organisationens alla nivåer? Då kan du vara den vi söker! Här erbjuds en utvecklande tjänst som rekryteringskonsult med placering i Järfälla.

Om företaget
Saab är ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land- och marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. De är 15 500 medarbetare och har verksamhet på alla kontinenter. Tekniskt är de ledande inom många områden och en femtedel av deras intäkter går till forskning och utveckling.

Saab är också ett möjligheternas företag. Ett företag där mångfald ses som en tillgång och där du som medarbetare får stort ansvar och goda utvecklingsmöjligheter. Men också ett företag som respekterar varje människas behov av ett liv utanför arbetet.


Dina arbetsuppgifter
I rollen som rekryteringskonsult kommer du tillhöra Saab Career Center. Nationellt består teamet av 15 personer som är ansvariga för alla Saabs interna och externa rekryteringar. Tjänsten är placerad på Saabs kontor i Järfälla, där du ingår i ett team om fyra kollegor.

Som rekryteringskonsult på Saab ansvarar du för hela rekryteringsprocessen samt driver aktiviteter kopplade till employer branding. På Saab ses kontinuerligt utvecklings- och förbättringsarbete som en självklar del i arbetet; detta innebär att du ges möjlighet att bidra till den interna utvecklingen av processer och arbetssätt tillsammans med kompetenta och drivna kollegor. Exempel på arbetsuppgifter:

- Kravprofilsmöten med rekryterande chefer
- Publicering av annonser
- Genomföra arbetsintervjuer, säkerhetsintervjuer och referenstagning
- Återkoppling av personlighets- och färdighetstester med testverktyget Aon (fd. Cut-e)
- Deltagande i studentmässor och andra aktiviteter kopplade till employer branding
- Säkerställa att rekryteringsprocessen följer Saabs standarder och rutiner


Din profil
För att lyckas i rollen ser vi att du har en akademisk utbildning inom HR, samt minst 5 års erfarenhet av rekrytering. Utöver detta är du en utmärkt kommunikatör med vana av att hantera många kontaktytor. Vi tror att du har ett strukturerat arbetssätt och administrativa färdigheter då det utgör en stor del av rollen. Det är viktigt att du är en självgående person med förmåga att ta egna initiativ och strukturera ditt arbete. Att samarbeta med andra är för dig inga konstigheter och du delar gärna med dig av kunskaper och erfarenheter för att hjälpa dina kollegor framåt.

Krav för tjänsten:
- En akademisk HR-bakgrund kombinerat med minst 5 års arbetserfarenhet inom rekrytering
- Goda kunskaper i svenska och engelska, såväl i tal som skrift
- Certifierad i Aon testverktyg (fd. Cut-e)

Meriterande:
- Erfarenhet av säkerhetsprövningsintervjuer
- Tidigare arbetslivserfarenhet inom större företag/organisationer
- Erfarenhet av systemet Workday

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.


Ansökningsförfarande
Vänligen observera att vi arbetar med löpande urval. Därför uppmuntrar vi dig att söka tjänsten redan idag. Logga in eller registrera ditt CV på www.skill.se

Vid frågor kontakta gärna ansvarig rekryteringskonsult Tilde Olsson, [email protected] 08-120 971 77


Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt. Visa mindre

Rekryteringsspecialist

Vill du arbeta tillsammans med ett stolt och engagerat team som brinner för att attrahera och rekrytera Lidl Sveriges framtida medarbetare? Då ska du söka dig till oss! Vi söker en ny kollega som är en stjärna inom rekrytering och som trivs i en föränderlig miljö där ständig utveckling är vardag. Om Lidl Ta chansen att arbeta för en Top Employer 2020 certifierad arbetsgivare. Vi är en av de största kedjorna inom dagligvaruhandeln med tusentals butiker runt... Visa mer
Vill du arbeta tillsammans med ett stolt och engagerat team som brinner för att attrahera och rekrytera Lidl Sveriges framtida medarbetare? Då ska du söka dig till oss! Vi söker en ny kollega som är en stjärna inom rekrytering och som trivs i en föränderlig miljö där ständig utveckling är vardag.
Om Lidl
Ta chansen att arbeta för en Top Employer 2020 certifierad arbetsgivare. Vi är en av de största kedjorna inom dagligvaruhandeln med tusentals butiker runt om i Europa. Vi öppnade våra första butiker i Sverige under 2003 och har sedan dess ständigt utmanat de etablerade kedjorna och sänkt matpriserna. Varje vecka väljer hundratusentals svenskar att handla smart när de går till någon av våra över 200 butiker runt om i Sverige. Vårt nya huvudkontor ligger i Barkarbystaden, Stockholm.


Team Rekrytering & Employer Branding ansvarar bland annat för alla processer inom området samt deltar vid rekrytering till alla tjänstemannapositioner på huvudkontoret. Vår roll är att på bästa sätt stötta rekryterande chefer genom hela processen för att på ett så kvalitativt sätt som möjligt rekrytera nya medarbetare. Vi är helt enkelt ”rekryteringsbolaget” inom Lidl Sverige och positiva kandidatupplevelser och nöjda chefer är något vi värderar högt inom vårt team! Vi tycker om att testa nytt och vill ständigt utveckla våra arbetssätt. Under hösten driver vi tex ett spännande projekt med att införa ett nytt rekryteringssystem, SF Recruiting
I teamet ingår, förutom dig, två HR-specialister och en HR-administratör och du rapporterar till teamchef.
Din roll
Din roll är att säkra att vi rekryterar den bästa kompetensen och du jobbar nära verksamheten för att förstå behov nu och inför framtiden. Du arbetar självständigt med hela rekryteringsprocessen, från uppstartssamtal med rekryterande chef fram till anställning.
Med din kunskap och erfarenhet inom området tar du initiativ för utveckling och förbättring och du coachar chefer och HR-kollegor med Lidls bästa i sikte. Du omvärldsbevakar och tar med dig nya insikter för fortsatt utveckling för att vi hela tiden ska ligga i framkant inom rekryteringsområdet.
Utöver operativ rekrytering, ingår det även i rollen att du leder eller medverkar i olika projekt och har egna ansvarsområden inom temat rekrytering, exempelvis processutveckling eller ansvar för leverantörsavtal. Tillsammans med övriga i teamet ansvarar du också för att genomföra interna utbildningar inom rekrytering, både för HR-kollegor och rekryterande chefer.
Din profil
Carolina Edlund, teamchef för teamet berättar;
”- Det viktigaste för oss är att du, liksom vi, har ett starkt driv och älskar att arbeta med rekrytering. Vi söker någon som har jobbat med rekrytering och som vet hur man bäst ska göra för att hitta den rätta talangen på ett tidseffektivt sätt. Självklart jobbar du kompetensbaserat och fördomsfritt. Du kanske har arbetat som researcher under några år och nu vill ta steget vidare till att arbeta med hela rekryteringsprocessen? Eller så har du ett par års erfarenhet från roll som rekryteringsspecialist/ rekryterare?
För dig är det viktigt att vara prestigelös och du värdesätter att jobba tillsammans och vara med och skapa ett härligt arbetsklimat. Du tar ansvar, är proaktiv, har en hög ambitionsnivå och trivs som bäst när du får arbeta med många olika projekt samtidigt. Du drivs också av att utveckla och förbättra och leverera resultat för verksamheten. Du är en god kommunikatör i såväl tal som skrift (på både svenska och engelska) och du är kreativ i att ta fram bästa sättet att hitta nya talanger och skapa inspirerande och nytänkande annonser. Låter det som dig? Sök tjänsten och kom till ett team som har kul tillsammans, värnar om varandra och jobbar som ett lag, både på plats och över Teams,”
Utöver det har du en akademisk examen, gärna inom HR/personal. Kunskaper i tyska är meriterande.
Vi erbjuder
För oss är det viktigt att våra medarbetare trivs - på alla sätt. Vi erbjuder därför ett arbete i en miljö som karaktäriseras av våra värdeord: engagemang, ansvar, smart och tillsammans. Eftersom vi växer, kan du växa. Snabbt. Inom din roll, eller mot en annan. På samma plats, eller någon annanstans. Inom butik, lager, kontor. Lokalt, nationellt eller globalt. Vi stöttar dig på din resa mot mer ansvar och nya utmaningar.
Du blir del av ett stort team där alla kavlar upp ärmarna och hjälps åt. Du omfattas även av kollektivavtal för tjänstemän mellan Svensk Handel och Unionen/Akademikerförbunden. Ibland hittar du oss på vårt toppmoderna huvudkontor, där vi har tillgång till gym och har härligt rabatterade priser i restaurangen, men givetvis har vi också möjlighet till flexibelt distansarbete. Som övriga förmåner har du allt från friskvårdsbidrag och medarbetarrabatt i våra butiker till bra semestervillkor samt tillgång till mängder av erbjudanden via förmånsportalen Benify.
Tjänsten är en tillsvidareanställning med inledande provanställning och tillträde enligt överenskommelse.
Har vi väckt ditt intresse?
Vi hoppas det i alla fall! Du är varmt välkommen att söka tjänsten genom att fylla i formuläret och bifoga cv samt personligt brev via länken ”Sök nu”. Obs! Vi tar endast emot ansökningar som inkommer via denna länk. Denna rekrytering sker med löpande urval, varför vi gärna ser att du skickar din ansökan snarast, dock senast den 14 oktober 2021. Som en del av rekryteringsprocessen kommer tester skickas ut till din mail. I många av våra rekryteringsprocesser genomför vi en bakgrundskontroll på slutkandidat innan anställning kan bli aktuell. Här kan du läsa mer om hur en bakgrundskontroll går till: Vanliga frågor och svar om bakgrundskontroller. Har du frågor om tjänsten eller ansökningsprocessen, vänligen kontakta Rekryteringsteamet på mail: [email protected] Vid fackliga frågor kontakta Unionens lokala fackklubb via e-postadressen; [email protected]
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Rekryteringsspecialist till Saab

Har du en enastående förmåga att kommunicera och samarbeta med alla möjliga människor på alla nivåer i ett företag? Vill du fördjupa dina kunskaper som rekryteringsspecialist? Då är det här rollen för dig! Din roll Vi behöver bli fler och söker dig som vill ingå i ett team som uppskattar varandras olikheter och strävar efter att skapa en öppen kultur som präglas av respekt och acceptans. Som rekryterare på Career Center kommer du att ansvara för rekryte... Visa mer
Har du en enastående förmåga att kommunicera och samarbeta med alla möjliga människor på alla nivåer i ett företag? Vill du fördjupa dina kunskaper som rekryteringsspecialist? Då är det här rollen för dig!

Din roll

Vi behöver bli fler och söker dig som vill ingå i ett team som uppskattar varandras olikheter och strävar efter att skapa en öppen kultur som präglas av respekt och acceptans.

Som rekryterare på Career Center kommer du att ansvara för rekryteringsprocessen på Saab, som inkluderar kravprofil, publicering av annonser, möten med rekryterande chefer, utföra intervjuer, bedömningar, säkerhetsbedömningsintervjuer och referenstagning.

Du utgör ett konsultativt stöd till Saabs chefer och HR BP där du med din expertis i personbedömning hjälper Saab att hitta rätt person till rätt plats. Eftersom Saab är ett företag inom försvarsindustrin kommer du komma i kontakt med kandidater ur ett säkerhetsperspektiv, vilket innebär en ytterligare dimension av personbedömningen.

Vi använder oss av personlighets- och förmågestester i vår rekryteringsprocess tillsammans med vår leverantör Aon (Cut-e).

Du kommer också ha möjlighet att fördjupa dig inom något område som du brinner lite extra för, exempelvis systemfrågor, Employer branding, förbättringsarbete, säkerhetsfrågor m.m.

Din profil

Vi söker dig som har avslutat utbildning inom HR (eller motsvarande) på universitetsnivå och har ett par års arbetslivserfarenhet inom området. Du har en mycket god kommunikationsförmåga på svenska och engelska i både tal och skrift.

Du kommer ingå i ett team av flera härliga rekryterare så vi ser gärna att du bidrar med härlig energi, flexibilitet och god samarbetsförmåga. I rollen ingår samtidigt mycket eget ansvar då du driver egna rekryteringsprocesser självständigt, vilket gör att du också behöver ha en stark beslutsförmåga.

Precis som på många andra företag har även vi en del administrativt arbete, vilket du med fördel tar dig an på ett strukturerat och ordningsamt sätt.

Det är viktigt för oss att du har ett accepterande förhållningssätt till andra människor oavsett vem du möter.

Respekt och värdighet bör vara ledord för dig i alla sammanhang. Vi tror att ett öppet klimat, där olikheter uppskattas och åsikter välkomnas, är en förutsättning för vår framtida utveckling.

Vad du kommer att vara en del av

Du kommer att arbeta i en miljö med mycket duktiga rekryterare och tillhöra ett team som finns utplacerat på olika orter i Sverige. Career Center ansvarar för alla interna och externa rekryteringar inom Saab i Sverige. Saab är indelat i olika affärsområden där vi i Järfälla främst rekryterar mot Surveillance och Group Functions.

Du kommer ha närhet till världsledande teknik och rekrytera till många spännande tjänster, exempelvis projektledare, ingenjörer, mjukvaruutvecklare, chefstjänster på olika nivåer, tekniker och även ibland också piloter.

Vi ser fram emot din ansökan!

Sista ansökningsdag: 2021-11-30

Observera att detta är en löpande rekryteringsprocess och att tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Om du har frågor kring tjänsten, vänligen kontakta ansvarig rekryterare Exina Karmanik, [email protected]

Önskar du att skapa och förnya samtidigt som du utvecklar dig själv i en lärande kultur, kan Saab mycket väl ha förutsättningarna att få dig att växa. Vi är stolta över en vårdande miljö, där alla är olika men vi delar samma uppdrag - att skapa förutsättningar för ett tryggt samhälle. Visa mindre

Bemanningskoordinator till Barn- och ungdomsförvaltningen

Järfälla har norra Stockholms mest spännande geografiska läge och växer snabbt. Vi erbjuder en arbetsplats med stor variation, goda utvecklingsmöjligheter och arbetar efter visionen Järfälla för alla framåt. Läs mer om hur det är att jobba hos oss på www.jarfalla.se/ledigajobb Barn- och ungdomsförvaltningen¬ driver förskola, förskoleklass, fritidshem, grundskola och grundsärskola. Förvaltningen ansvarar också för öppen förskola, pedagogisk omsorg och öppe... Visa mer
Järfälla har norra Stockholms mest spännande geografiska läge och växer snabbt. Vi erbjuder en arbetsplats med stor variation, goda utvecklingsmöjligheter och arbetar efter visionen Järfälla för alla framåt. Läs mer om hur det är att jobba hos oss på www.jarfalla.se/ledigajobb

Barn- och ungdomsförvaltningen¬ driver förskola, förskoleklass, fritidshem, grundskola och grundsärskola. Förvaltningen ansvarar också för öppen förskola, pedagogisk omsorg och öppen fritidsverksamhet. Förvaltningen består av 24 resultatenheter och har ca 2600 medarbetare.

Vi söker nu en vikarierande bemanningskoordinator till förvaltningens personal- och kompetensförsörjningsenhet. Enheten ansvarar för och arbetar konsultativt med stöd och support till våra för- och grundskolor inom områdena personal, arbetsmiljö, säkerhet, kompetensförsörjning och miljö.
I rollen som bemanningskoordinator arbetar du inom bemanningstjänst som är en del inom enheten och ansvarar för bemanning av korttidsvikariat inom förskola, förskoleklass, fritidshem, fritidsklubb, grundsärskola samt köksverksamhet.

ARBETSUPPGIFTER
I rollen som bemanningskoordinator arbetar du självständigt med hela rekryteringsprocessen, från första urval till kontraktskrivning. I arbetsuppgifterna ingår administration, intervjuer och förmedling, introduktion, uppföljning av vikarier samt att aktivt delta i det utvecklingsarbete som pågår. Då större delen av rekryteringsprocessen har digitaliserats sker intervjuer och de flesta möten med hjälp av digitala verktyg för bemanningskoordinatorn. Arbetet innebär många kontakter med våra vikarier och våra för- och grundskolor både via telefon, dator och i möten. Förmedlingen av vikarier sker via bemanningssystemet TimeCarePool.

Du kommer att ingå i en enhet med ett starkt driv, stor arbetsglädje och ett gott samarbete där uppdragen innebär många kontaktytor och stora möjligheter till att utvecklas och inte minst bidra till utveckling! Du arbetar i nära samarbete med medarbetare inom framför allt bemanningstjänst och din närmaste chef är enhetschefen för personal och kompetensförsörjning.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har en akademisk examen inom HR från personalvetarprogrammet eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Vi ser gärna att du har något års arbetslivserfarenhet, främst inom rekrytering, administration och/eller från supportfunktion. Denna tidsbegränsade tjänst som bemanningskoordinator passar dig som är i början av din arbetskarriär och vill få möjlighet att utvecklas och få breda kunskaper inom området.

Du kommer att hantera flera processer och uppdrag samtidigt och arbetet kräver att du snabbt kan skifta fokus, det ställer krav på flexibilitet och förmåga att organisera och strukturera ditt arbete. Periodvis är det högt tempo och det är viktigt att du är stresstålig.

Som person trivs du med att ge god service, är lösningsorienterad och engageras av möten med människor. Du är prestigelös och tar dig an alla arbetsuppgifter och utmaningar. Noggrannhet och en fallenhet för administrativa arbetsuppgifter är ett måste. Du talar och skriver flytande svenska och uttrycker dig mycket väl i tal och skrift. Du är en van IT-användare som har lätt för att lära nya system och du trivs även med att ha telefon som arbetsredskap.
Då vi till största del arbetar med en digitaliserad rekryteringsprocess är det viktigt att du behärskar IT-verktyg.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Välkommen med din ansökan!


ÖVRIGT
Järfälla har norra Stockholms mest spännande geografiska läge och växer snabbt. Vi erbjuder en arbetsplats med stor variation, goda utvecklingsmöjligheter och arbetar efter visionen Järfälla för alla framåt. Läs mer om hur det är att jobba hos oss på www.jarfalla.se/ledigajobb

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

HR Specialist Recruitment

Career Center is now hiring a talented and experienced recruitment specialist to our team based in Stockholm Järfälla. Are you a senior recruitment specialist and passionate about people? Do you have an outstanding ability to communicate and cooperate with all sorts of people at all levels in a company? Then this is the role for you! Your role As a recruiter at Career Center you'll be responsible for the recruiting process, which includes requirem... Visa mer
Career Center is now hiring a talented and experienced recruitment specialist to our team based in Stockholm Järfälla.Are you a senior recruitment specialist and passionate about people? Do you have an outstanding ability to communicate and cooperate with all sorts of people at all levels in a company? Then this is the role for you!Your role

As a recruiter at Career Center you'll be responsible for the recruiting process, which includes requirement profile, publishing ads, meetings with recruiting managers, perform interviews, assessments, security assessment interviews and references. We use personality and ability tests in our recruitment process together with our supplier Aon (Cut-e). You will also be part of student fairs and other employer branding activities together with HR on site. Educating managers in recruitment will be a part of your daily work.Continuous improvements is key for us and you will play an important part in different projects and activities.Your profile

To be successful in the role you are a talented recruiter with experience from preferably larger companies. You have excellent communication skills in Swedish and English both verbal and written with experience from writing and editing ads. We believe that you are structured in your way of working and that you are flexible and persevering. You also have strong administrative skills, this is a big part of your role. You have to be a self-going person, have the ability to take initiative and get structure to your own work. You also have strong decision-making skills.At Saab we value constructive teamwork. You cooperate well with others, you like sharing your knowledge and experience. You support your colleagues in their daily work.Required skills:

Our ideal recruitment specialist holds an academic HR background, combined with work experience in screening, interviewing and assessing candidates. We want you to be certified in Aon (Cut-e) and have min. 5 years of experience within HR. It is an advantage if you have experience from security assessment interviews and/or our HR-system Workday.What you will be a part of

You will work in an environment with highly skilled professionals and belong to a team with 18 persons located at different locations in Sweden. Career Center is responsible for all internal and external recruitments within Sweden. You will be based at our office in Järfälla together with three other persons from Career Center but you will also perform interviews at the Stockholm office.We look forward to your application!Do you want to get to know our business and our people a little bit better? Here you can find some stories told by our employees.If you are interested in what benefits you can take part of as an employee at Saab in Sweden, you can read more about them hereKindly observe that this is an ongoing recruitment process and that the position might be filled before the closing date of the advertisement. If you feel confident that you match the profile described above - please forward you application as soon as possible. Visa mindre

Rekryteringssamordnare till Socialförvaltningen

Tillsammans, med mod, engagemang och flexibilitet gör vi skillnad. Så tänker vi i socialförvaltningen Järfälla. Tänker du också i de banorna? Socialförvaltningen i Järfälla ansvarar för äldreomsorg, funktionsnedsättning och individ- och familjeomsorg. Inom socialförvaltningen finns avdelningen för lednings- och verksamhetsstöd som har i uppdrag att ge stöd och service till förvaltningens alla verksamhetsområden. I detta ingår enheten personal och lön som ... Visa mer
Tillsammans, med mod, engagemang och flexibilitet gör vi skillnad. Så tänker vi i socialförvaltningen Järfälla. Tänker du också i de banorna?

Socialförvaltningen i Järfälla ansvarar för äldreomsorg, funktionsnedsättning och individ- och familjeomsorg. Inom socialförvaltningen finns avdelningen för lednings- och verksamhetsstöd som har i uppdrag att ge stöd och service till förvaltningens alla verksamhetsområden. I detta ingår enheten personal och lön som har till uppgift att stötta förvaltningen övergripande med olika personalärenden såsom HR-frågor, lön, personaladministration, rekrytering och bemanning.

Personal och lön består av ett gäng glada personaladministratörer, personalkonsulter, bemanningskoordinatorer, rekryteringssamordnare, administratör och chef. Här möter du en grupp som tillsammans med mod, engagemang och flexibilitet hjälps åt för att skapa den bästa servicen och lösningarna för alla våra verksamheter!

Just nu letar vi efter en ny medarbetare för ett längre vikariat som rekryteringssamordnare. Är du driven och vill vara med i jakten på att finna socialförvaltningens nya stjärnor? Då är det här rollen för dig!

ARBETSUPPGIFTER
I rollen som rekryteringssamordnare kommer du tillsammans med dina två närmaste kollegor arbeta med rekryteringen inom socialförvaltningens alla grenar. Du kommer bli tilldelad ett ansvarsområde och blir till dessa en kontaktperson rörande rekryteringsprocesser och rekryteringsfrågor. Du kommer ha flera processer i gång samtidigt och du kommer vara med i rekryteringar för både timvikarier, tidsbegränsade och fasta tjänster.

Du kommer ta emot beställningar på rekryteringsuppdrag och stötta respektive chef i den mån den önskar. Uppgifter som du är behjälplig med är bland annat kravprofilbyggande, annonsskapande, publicering, urval, skapa intervjuguider, intervjubokningar, hålla intervjuer, säkerställa betyg/handlingar och ha hand om annan administration som tillkommer under rekryteringsprocesserna. Vi arbetar med kompetensbaserade rekryteringar och din uppgift är att säkerställa att dina rekryteringsprocesser håller sådan kvalitet.

Vi använder oss bland annat av systemen Visma Recruit och Personec.

Vi erbjuder dig:
- Friskvårdsbidrag
- Förmånsportal med olika förmåner och rabatter
- Möjlighet till att arbeta hemifrån i den mån arbetsuppgifterna tillåter
- Årsarbetstid

KVALIFIKATIONER
Du som söker är utbildad personalvetare/beteendevetare eller liknande samt har erfarenhet av rekrytering. Då rekryteringen är inriktad på tjänster inom socialförvaltningen ser vi det som meriterande om du också har erfarenhet av socialtjänst och/eller vård och omsorg.

Du har goda datakunskaper, är van att arbeta i olika system och är inte vara rädd för framtidens digitala lösningar.

Du kommer ha ett stort kontaktnät med både chefer, medarbetare och arbetssökande och därför ser vi att du som person har ett stort intresse för att arbeta med människor, du är öppen, engagerad och kan leverera god service och goda lösningar utifrån det enskilda mötet. Du har en god samarbetsförmåga samtidigt som du kan strukturera upp och arbeta självgående i de olika processer som du är ansvarig för. Vidare är du en kämpe som inte ger upp när utmaningen är framme!

Låter detta som något för dig? Varmt välkommen in med din ansökan! Urval sker löpande och intervjuer kommer ske V. 26.

ÖVRIGT
Järfälla har norra Stockholms mest spännande geografiska läge och växer snabbt. Vi erbjuder en arbetsplats med stor variation, goda utvecklingsmöjligheter och arbetar efter visionen Järfälla för alla framåt. Läs mer om hur det är att jobba hos oss på www.jarfalla.se/ledigajobb

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Bemanningskoordinator till Barn- och ungdomsförvaltningen

Järfälla har norra Stockholms mest spännande geografiska läge och växer snabbt. Vi erbjuder en arbetsplats med stor variation, goda utvecklingsmöjligheter och arbetar efter visionen Järfälla för alla framåt. Läs mer om hur det är att jobba hos oss på www.jarfalla.se/ledigajobb Barn- och ungdomsförvaltningen¬ driver förskola, förskoleklass, fritidshem, grundskola och grundsärskola. Förvaltningen ansvarar också för öppen förskola, pedagogisk omsorg och öppe... Visa mer
Järfälla har norra Stockholms mest spännande geografiska läge och växer snabbt. Vi erbjuder en arbetsplats med stor variation, goda utvecklingsmöjligheter och arbetar efter visionen Järfälla för alla framåt. Läs mer om hur det är att jobba hos oss på www.jarfalla.se/ledigajobb

Barn- och ungdomsförvaltningen¬ driver förskola, förskoleklass, fritidshem, grundskola och grundsärskola. Förvaltningen ansvarar också för öppen förskola, pedagogisk omsorg och öppen fritidsverksamhet. Förvaltningen består av 24 resultatenheter och har ca 2600 medarbetare.

Vi söker nu en vikarierande bemanningskoordinator till förvaltningens personal- och kompetensförsörjningsenhet. Enheten ansvarar för och arbetar konsultativt med stöd och support till våra för- och grundskolor inom områdena personal, arbetsmiljö, säkerhet, kompetensförsörjning och miljö.
I rollen som bemanningskoordinator arbetar du inom bemanningstjänst som är en del inom enheten och ansvarar för bemanning av korttidsvikariat inom förskola, förskoleklass, fritidshem, fritidsklubb, grundsärskola samt köksverksamhet.

ARBETSUPPGIFTER
I rollen som bemanningskoordinator arbetar du självständigt med hela rekryteringsprocessen, från första urval till kontraktskrivning. I arbetsuppgifterna ingår administration, intervjuer och förmedling, introduktion, uppföljning av vikarier samt att aktivt delta i det utvecklingsarbete som pågår. Arbetet innebär många kontakter med våra vikarier och våra för- och grundskolor både via telefon, dator och i möten. Förmedlingen av vikarier sker via bemanningssystemet TimeCarePool.

Du kommer att ingå i en enhet med ett starkt driv, stor arbetsglädje och ett gott samarbete där uppdragen innebär många kontaktytor och stora möjligheter till att utvecklas och inte minst bidra till utveckling! Du arbetar i nära samarbete med medarbetare inom framför allt bemanningstjänst och din närmaste chef är enhetschefen för personal och kompetensförsörjning.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har en akademisk examen inom HR från personalvetarprogrammet eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Vi ser gärna att du har något års arbetslivserfarenhet, främst inom rekrytering, administration och/eller från supportfunktion. Denna tidsbegränsade tjänst som bemanningskoordinator passar dig som är i början av din arbetskarriär och vill få möjlighet att utvecklas och få breda kunskaper inom området.

Du kommer att hantera flera processer och uppdrag samtidigt och arbetet kräver att du snabbt kan skifta fokus, det ställer krav på flexibilitet och förmåga att organisera och strukturera ditt arbete. Periodvis är det högt tempo och det är viktigt att du är stresstålig.

Som person trivs du med att ge god service, är lösningsorienterad och engageras av möten med människor. Du är prestigelös och tar dig an alla arbetsuppgifter och utmaningar. Noggrannhet och en fallenhet för administrativa arbetsuppgifter är ett måste. Du talar och skriver flytande svenska och uttrycker dig mycket väl i tal och skrift. Du är en van IT-användare som har lätt för att lära nya system och du trivs även med att ha telefon som arbetsredskap!

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Välkommen med din ansökan!


ÖVRIGT
Järfälla har norra Stockholms mest spännande geografiska läge och växer snabbt. Vi erbjuder en arbetsplats med stor variation, goda utvecklingsmöjligheter och arbetar efter visionen Järfälla för alla framåt. Läs mer om hur det är att jobba hos oss på www.jarfalla.se/ledigajobb

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Junior rekryterare till företag i Järfälla

Arbetsbeskrivning Är du nyexaminerad och redo att ge dig ut i arbetslivet som rekryterare? Har du ett stort intresse för människor och administration? Då har Randstad ett uppdrag för dig! Just nu söker vi efter rekryterare till ett ledande logistikföretag i Järfälla. Varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss redan idag! Arbetsgivare: Randstad AB Läge: Järfälla Omfattning: Heltid, mån-fre kontorstider Start: Omgående enligt överenskommelse, uppdra... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Är du nyexaminerad och redo att ge dig ut i arbetslivet som rekryterare? Har du ett stort intresse för människor och administration? Då har Randstad ett uppdrag för dig! Just nu söker vi efter rekryterare till ett ledande logistikföretag i Järfälla. Varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss redan idag!

Arbetsgivare: Randstad AB
Läge: Järfälla
Omfattning: Heltid, mån-fre kontorstider
Start: Omgående enligt överenskommelse, uppdraget beräknas pågå till och med 30 juni 2020, möjligheter till förlängning finns

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver det erbjuds du även en mängd karriärmöjligheter, får möta olika företagskulturer och erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett välfyllt CV. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt med god samarbets- och kommunikationsförmåga. Som person ser vi att du är drivande och van att arbeta självständigt. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.

Ansvarsområden
I rollen som rekryterare kommer du att arbeta på företagets rekryteringscenter där inkommande beställningar från hela Sverige hanteras. Du kommer att ansvara för hela rekryteringsprocessen och se till att rätt personer anställs. 

Dina arbetsuppgifter kan bland annat innefatta:
Annonsering
Urval och telefonavstämningar
Personliga intervjuer
Presentation och referenstagning


Kvalifikationer
Vi söker dig som har:
Eftergymnasial utbildning inom exempelvis beteendevetenskap eller personalvetenskap
Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift
Lättlärd i olika system samt van att hantera telefon och dator som verktyg i arbetet


Meriterande
Arbetslivserfarenhet från en roll med liknande arbetsuppgifter inom rekryteringsbranschen


Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som person trivs du med många kontaktytor och tycker om att både skapa och vårda relationer. Du kommer kunna planera dina dagar mer eller mindre på egen hand och förväntas prioritera över arbetsuppgifterna med ett noggrant och strukturerat arbetssätt. Du hjälper gärna dina kollegor i ett prestigelöst sätt där du även är bekväm med att ta egna initiativ för att självgående driva ditt arbete framåt.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Ansökan
Sista ansökningsdag: 2020-03-01, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Mimmi Högman, [email protected]

Om företaget
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward. Visa mindre

Rekryterare sökes till välkänt företag i Järfälla

Söker du din nästa utmaning inom HR och rekrytering? Är du en social och utåtriktad person som motiveras av mötet med nya människor och har tidigare erfarenhet av rekrytering? Ta chansen att få utvecklas tillsammans med ett globalt företag i Järfälla! Uppdraget förväntas starta i början av april för att pågå till slutet av mars 2021. Skicka in din ansökan redan idag då urval och intervjuer sker löpande. Om tjänsten I tjänsten som rekryterare ansvarar d... Visa mer
Söker du din nästa utmaning inom HR och rekrytering? Är du en social och utåtriktad person som motiveras av mötet med nya människor och har tidigare erfarenhet av rekrytering? Ta chansen att få utvecklas tillsammans med ett globalt företag i Järfälla!

Uppdraget förväntas starta i början av april för att pågå till slutet av mars 2021. Skicka in din ansökan redan idag då urval och intervjuer sker löpande.Om tjänsten
I tjänsten som rekryterare ansvarar du tillsammans med ditt team för att på ett kreativt och innovativt sätt hantera verksamhetens rekryteringsprocesser. Du kommer att ansvara för hela processen från kravprofil till presentation av kandidat. Där inräknat kommer du skriva annonser, göra urval, samt genomföra intervjuer och ta referenser. Det kommer även innefatta vissa administrativa arbetsuppgifter i ditt uppdrag.

Vem är du?
För att lyckas i rollen har du minst 3 års erfarenhet inom området och har en examen som personalvetare eller annat som anses likvärdigt, alternativt erfarit dina kunskaper från tidigare arbetserfarenhet. För att trivas i rollen som rekryterare tror vi att du är en social person som uppskattar det nya mötet med nya människor i din vardag. Du är en ”doer” som kan hantera flera olika processer samtidigt och har ett inre driv att hitta rätt kandidater för rätt position. Med ditt engagerade och entusiasmerande sätt samarbetar du enkelt med resten av ditt team för att framgångsrikt driva rekryteringsarbetet framåt. Du är ansvarstagande och kan på ett proaktivt sätt planera och strukturera upp din tid för att nå dina och teamets uppsatta mål.

Rollen har krav på B-körkort då det kan förekomma resor i tjänsten.


Om verksamheten
Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård. Visa mindre

Bemanningskoordinator till Barn- och ungdomsförvaltningen

Järfälla har norra Stockholms mest spännande geografiska läge och växer snabbt. Vi erbjuder en arbetsplats med stor variation, goda utvecklingsmöjligheter och arbetar efter visionen Järfälla för alla framåt. Läs mer om hur det är att jobba hos oss på www.jarfalla.se/ledigajobb Barn- och ungdomsförvaltningen¬ driver förskola, förskoleklass, fritidshem, grundskola och grundsärskola. Förvaltningen ansvarar också för öppen förskola, pedagogisk omsorg och öppe... Visa mer
Järfälla har norra Stockholms mest spännande geografiska läge och växer snabbt. Vi erbjuder en arbetsplats med stor variation, goda utvecklingsmöjligheter och arbetar efter visionen Järfälla för alla framåt. Läs mer om hur det är att jobba hos oss på www.jarfalla.se/ledigajobb

Barn- och ungdomsförvaltningen¬ driver förskola, förskoleklass, fritidshem, grundskola och grundsärskola. Förvaltningen ansvarar också för öppen förskola, pedagogisk omsorg och öppen fritidsverksamhet. Förvaltningen består av 24 resultatenheter och har ca 2600 medarbetare.

Vi söker nu en vikarierande bemanningskoordinator till förvaltningens personal- och kompetensförsörjningsenhet. Enheten ansvarar för och arbetar konsultativt med stöd och support till våra för- och grundskolor inom områdena personal, arbetsmiljö, säkerhet, kompetensförsörjning och miljö.
I rollen som bemanningskoordinator arbetar du inom bemanningstjänst som är en del inom enheten och ansvarar för bemanning av korttidsvikariat inom förskola, förskoleklass, fritidshem, fritidsklubb samt köksverksamhet.

ARBETSUPPGIFTER
I rollen som bemanningskoordinator arbetar du självständigt med hela rekryteringsprocessen, från första urval till kontraktskrivning. I arbetsuppgifterna ingår administration, intervjuer och förmedling, introduktion, uppföljning av vikarier samt att aktivt delta i det utvecklingsarbete som pågår. Arbetet innebär många kontakter med våra vikarier och våra för- och grundskolor både via telefon, dator och i möten. Förmedlingen av vikarier sker via bemanningssystemet TimeCarePool.

Du kommer att ingå i en enhet med ett starkt driv, stor arbetsglädje och ett gott samarbete där uppdragen innebär många kontaktytor och stora möjligheter till att utvecklas och inte minst bidra till utveckling! Du arbetar i nära samarbete med medarbetare inom framför allt bemanningstjänst och din närmaste chef är enhetschefen för personal och kompetensförsörjning.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är nyutexaminerad och har akademisk examen inom HR från personalvetarprogrammet eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdigt.
Vi ser gärna att du har något års arbetslivserfarenhet, främst inom rekrytering, administration och/eller från supportfunktion.

Du kommer att hantera flera processer och uppdrag samtidigt och arbetet kräver att du snabbt kan skifta fokus, det ställer krav på flexibilitet och förmåga att organisera och strukturera ditt arbete. Periodvis är det högt tempo och det är viktigt att du är stresstålig.

Som person trivs du med att ge god service, är lösningsorienterad och engageras av möten med människor. Du är prestigelös och tar dig an alla arbetsuppgifter och utmaningar. Noggrannhet och en fallenhet för administrativa arbetsuppgifter är ett måste. Du talar och skriver flytande svenska och uttrycker dig mycket väl i tal och skrift. Du är en van IT-användare som har lätt för att lära nya system och du trivs även med att ha telefon som arbetsredskap!

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Järfälla har norra Stockholms mest spännande geografiska läge och växer snabbt. Vi erbjuder en arbetsplats med stor variation, goda utvecklingsmöjligheter och arbetar efter visionen Järfälla för alla framåt. Läs mer om hur det är att jobba hos oss på www.jarfalla.se/ledigajobb

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Rekryterare till högteknologiskt företag!

Rekryterare: Din framtida utmaning Vi är mitt i en spännande förändringsresa där din utmaning bland annat blir att coacha rekryterande chefer och övrig organisation i hur Saab genom Saab Career Center ska arbeta med rekrytering. Våra ledord är kvalitet, effektivitet och kandidatflöde, vilket vi arbetar för varje dag. Din vardag kommer framförallt att innehålla rekrytering av tjänstemän genom att ansvara för att: - skapa kravprofil och skriva annons ... Visa mer
Rekryterare:

Din framtida utmaningVi är mitt i en spännande förändringsresa där din utmaning bland annat blir att coacha rekryterande chefer och övrig organisation i hur Saab genom Saab Career Center ska arbeta med rekrytering. Våra ledord är kvalitet, effektivitet och kandidatflöde, vilket vi arbetar för varje dag. Din vardag kommer framförallt att innehålla rekrytering av tjänstemän genom att ansvara för att:

- skapa kravprofil och skriva annons
- stötta och coacha rekryterande chefer i rekryteringsprocessen
- säkra ett bra kandidatunderlag
- genomföra olika typer av intervjuer
- referenstagning samt återkopplingDu kommer även att få möjlighet att engagera dig i olika HR-projekt där Saab Career Center är involverade.

Som rekryterare hos oss kommer du arbeta nära våra chefer och ha många kontaktytor av varierande uppdrag. Du kommer att bidra till att kandidater i vår rekryteringsprocess bär med sig ett enhetligt, positivt och professionellt intryck av Saab som arbetsgivare. Du levererar dina uppdrag med hög kvalitet och effektivitet för att möta verksamhetens behov.
Den du är idag

Du är en skicklig rekryterare som älskar ditt jobb. Du är trygg, stabil och har självinsikt. Då rollen bygger på mycket kontakter både externt och internt ser vi att du är kommunikativ med en förmåga att samarbeta, skapa förtroende och bygga relationer med människor på alla nivåer. Med din prestigelöshet och ditt goda omdöme vågar och kan du utmana dig själv, dina kollegor och rekryterande chefer till att ta beslut för Saabs bästa.

Du är nyfiken till din natur och trivs i miljöer där du får användning av din förmåga att arbeta strukturerat och behovsanpassat. Du är en person med energi och stark drivkraft som är duktig på att prioritera mellan dina åtaganden och att ta dina uppgifter i mål.

Du har en bakgrund i form av relevant utbildning och du har bred erfarenhet av rekrytering. Vi ser gärna att du har arbetat med eller förstår dig på olika angreppssätt man som rekryterare kan arbeta utefter, så som till exempel kompetensbaserat alternativt evidensbaserat. Du är trygg i arbetet med att självständigt ta dig an alla delar av rekryteringsprocessen.

Det är meriterande om du är en van rekryterare av ingenjörer och har tidigare erfarenhet från intern rekrytering på storbolag. Vi ser det även som en fördel om du arbetat med något testverktyg.

Du måste vara bekväm med och ha goda kunskaper i att skriva och tala både svenska och engelska. Ett krav är att han en certifiering i cut-e.

För att lyckas i rollen krävs det att du tycker om att arbeta i en miljö med hög förändringstakt. Vi värderar rätt personlighet högt i denna rekrytering.

Är du redo för nästa utmaning? Urval sker löpande så tveka inte att söka!Start: Omgående

Arbetstider: Heltid, med flex Visa mindre