Lediga jobb som Hotell, restaurang, storhushåll i Järfälla

Se lediga jobb som Hotell, restaurang, storhushåll i Järfälla. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Järfälla som finns hos arbetsgivaren.

Skiftledare 100 % Barkarby

Ansök    Apr 23    Leo's AB    Restaurangbiträde
Är du en person som tycker om att arbeta i högt tempo och brinner för att leverera bra service med ett leende på läpparna? Då kanske det är dig vi söker! Tillsammans med leklandschefen har du en nyckelroll i att leda och driva leklandet. Du kommer även ansvara för leklandet när leklandschefen inte är på plats. Utöver det kommer du eventuellt bli ansvarig för ett eller flera områden som till exempel kalas eller kök. Arbetsuppgifter - Driva verksamheten eft... Visa mer
Är du en person som tycker om att arbeta i högt tempo och brinner för att leverera bra service med ett leende på läpparna? Då kanske det är dig vi söker! Tillsammans med leklandschefen har du en nyckelroll i att leda och driva leklandet. Du kommer även ansvara för leklandet när leklandschefen inte är på plats. Utöver det kommer du eventuellt bli ansvarig för ett eller flera områden som till exempel kalas eller kök.

Arbetsuppgifter
- Driva verksamheten efter Leo's 4S- Säkerhet, Städ, Service och Sälj
- Arbeta efter företagets koncept och grunder
- Ansvara för att leklandet alltid är i toppskick
- Inköp
- Anordna barnkalas
- Tillaga och servera enklare maträtter
- Arbetet är operativt där du är en del av ditt team.

Kvalifikationer
Du ska ha tidigare arbetserfarenheter och det är meriterande att ha arbetat inom service- eller restaurangbranschen samt gärna inom kök. Du är självgående, flexibel och strukturerad i ditt arbete. Du ska trivas med att jobba i högt tempo och inte ha några problem att hantera stress. Eftersom jobbet tidvis är fysiskt krävande ser vi gärna att du delar vår syn på en sund livsstil och håller dig i form och tar ansvar för din hälsa. Vi söker dig som är en positiv person som tillsammans med teamet ska arbeta för att nå uppsatta mål. Sist men inte minst älskar du kontakten med gäster och strävar alltid efter att överträffa gästens förväntningar!

Utöver ovan sätter vi alltid Leo's värdeord i fokus när vi söker nya medarbetare:
Lojalitet: Vi visar lojalitet mot företaget och kollegor genom att agera enligt våra budord.
Engagemang: Vi bryr oss om hur det går för företaget och vill själva bidra till Leo's framgång.
Omtanke: Vi bryr oss om och finns alltid tillhands för våra gäster och varandra.
Samarbete: Vi arbetar tillsammans mot företagets mål. Leo's framgång är resultatet av allas insatser.

Övrigt
Tjänsten är en tillsvidareanställning med start omgående. Arbetstiderna varierar men ett krav är att du ska jobba minst varannan helg. Vi är anslutna till kollektivavtal.

Intervjuer sker löpande - så sök tjänsten redan idag! Visa mindre

Sommarjobb - arbeta hos oss som kock/köksbiträde i sommar!

Ansök    Apr 24    Järfälla kommun    Kock, storhushåll
Nytt
Har du ett starkt intresse för mat och söker jobb i sommar? Då har du hittat rätt! Vi söker nu dig som är utbildad kock eller köksbiträde som vill jobba på vikariat under sommaren eller som timvikarie vid behov. Järfälla kommun driver verksamheter inom både äldreomsorgen i egen regi runt om i hela kommunen. Restaurangköken inom äldreomsorgen i Järfälla kommun tillagar och serverar cirka 1400 portioner varje dag. Maten som tillagas serveras på äldreboe... Visa mer
Har du ett starkt intresse för mat och söker jobb i sommar?

Då har du hittat rätt!

Vi söker nu dig som är utbildad kock eller köksbiträde som vill jobba på vikariat under sommaren eller som timvikarie vid behov.

Järfälla kommun driver verksamheter inom både äldreomsorgen i egen regi runt om i hela kommunen. Restaurangköken inom äldreomsorgen i Järfälla kommun tillagar och serverar cirka 1400 portioner varje dag. Maten som tillagas serveras på äldreboenden, i matlådor och till restauranggäster. Målet är att tillaga mat från grunden. Enheten leds av en restaurangchef och det är ca 20 medarbetare fördelade på fyra restauranger.

På Järfälla kommun har vi en egen bemanningsenhet som ansvarar för alla timvikarier och bemanning inom vård och omsorg. Vi tillsätter utefter verksamheternas behov och bemannar främst korttidsfrånvaro så som sjukdom, VAB, möten och utbildningar men även vid semester för ordinarie personal. Vi söker nu kockar och köksbiträden som vill arbeta som sommarvikarier eller extra som timvikarie på våra restauranger.


ARBETSUPPGIFTER
Hos oss får du arbeta med något av det mest värdefulla som finns, att göra vardagen bättre för framförallt våra äldre kunder. I våra restauranger tillagar vi säsongsanpassade och näringsriktiga måltider. Måltiderna lagas från grunden och serveras i restaurangen, äldreboenden eller paketeras i matlådor till hemtjänsten.

Arbetet som köksbiträde innebär varierande arbetsuppgifter inom storhushåll och att vara kockarna behjälplig. Vanligt förekommande uppgifter är matlagning, salladsberedning, disk, portionering, kassahantering och varuplockning. Tillsammans med dina kollegor har du ett delat ansvar för en fungerande verksamhet.

Arbetet som kock innebär varierande arbetsuppgifter inom storhushåll. Förekommande arbetsuppgifter är bland annat matlagning, salladsberedning, disk, portionering, kassahantering, varuleveranser, följa egenkontrollprogrammet, samt förekommande uppgifter i ett kök.

Arbetstiderna är dagtid under vardagar och helger. Vi ser gärna att du kan jobba hela sommarperioden juni-augusti. Om vi har många intresserade redan så kan ske det inte blir hela perioden.

KVALIFIKATIONER
• Vara minst 18 år
• Utbildad köksbiträde alternativt erfarenhet av restaurang/storkök respektive utbildad kock
• Tidigare arbetat inom restaurang/storkök
• Kunskap om svensk husmanskost
• Kunna behärska svenska i tal och skrift
• Goda datorkunskaper

Meriterande om du tidigare arbetat som kock/köksbiträde inom äldreomsorgen eller annan offentlig verksamhet.

Vi söker dig som är engagerad, flexibel och självgående med en god samarbetsförmåga. Du ska vara noggrann och gilla att ha ordning och reda samt vara serviceinriktad.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet

ÖVRIGT
Järfälla har norra Stockholms mest spännande geografiska läge och växer snabbt. Vi erbjuder en arbetsplats med stor variation, goda utvecklingsmöjligheter och arbetar efter visionen Järfälla för alla framåt. Läs mer om hur det är att jobba hos oss på www.jarfalla.se/jobbaijarfalla

Vi genomför begränsade bakgrundskontroller för kandidaterna vid detta anställningsförfarande. Bakgrundskontroller genomförs endast i den utsträckning det är relevant för den aktuella tjänsten. I de fall utdrag ur belastningsregistret är lagstadgat kommer du även behöva uppvisa ett sådant utdrag. För mer information om hur vi arbetar med bakgrundskontroller, se www.jarfalla.se/bakgrundskontroller. Vi kontrollerar även medborgarskap, uppehålls-och arbetstillstånd, betygsunderlag och referens.

Järfälla kommun arbetar med en kompetensbaserad rekryteringsprocess för en fördomsfri rekrytering. Vi på Socialförvaltningen arbetar tillsammans oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, sexuell läggning, etnisk tillhörighet, religion, funktionsnedsättning och ålder. Olikheter berikar och möjliggör utveckling för alla framåt! Kan du det finska språket har vi det som merit, då Järfälla kommun är ett finskt förvaltningsområde.


Löpande intervjuer sker under rekryteringsprocessen.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Leklandsvärd

Ansök    Apr 23    Leo's AB    Restaurangbiträde
Är du vår nya superhjälte som ser till att både små och stora får en oförglömlig upplevelse? Precis som namnet antyder tar du hand om våra gäster genom snabb och bra service med ett leende på läpparna. Som kalasvärd ser du till att våra kalas håller världsklass. Det här är med andra ord det perfekta extrajobbet - som så småningom kan leda till avancemang mot tjänster med utökat ansvar. Du arbetar som extraanställd, oftast helger och lovdagar. Kvalifikatio... Visa mer
Är du vår nya superhjälte som ser till att både små och stora får en oförglömlig upplevelse? Precis som namnet antyder tar du hand om våra gäster genom snabb och bra service med ett leende på läpparna. Som kalasvärd ser du till att våra kalas håller världsklass. Det här är med andra ord det perfekta extrajobbet - som så småningom kan leda till avancemang mot tjänster med utökat ansvar. Du arbetar som extraanställd, oftast helger och lovdagar.

Kvalifikationer
Arbetserfarenheter är inte ett krav utan vi söker dig med rätt attityd och som är en positiv person som tycker om att jobba i högt tempo. Du ska vara flexibel, stresstålig, strukturerad och självgående i ditt arbete. Eftersom jobbet tidvis är fysiskt krävande ser vi gärna att du delar vår syn på en sund livsstil och håller dig i form och tar ansvar för din hälsa. Tillsammans med dina kollegor ska du arbeta för att erbjuda den bästa servicen. Sist men inte minst älskar du kontakten med gäster och strävar alltid efter att överträffa gästens förväntningar!

Utöver ovan sätter vi alltid Leo's värdeord i fokus när vi söker nya medarbetare:
Lojalitet: Vi visar lojalitet mot företaget och kollegor genom att agera enligt våra budord.
Engagemang: Vi bryr oss om hur det går för företaget och vill själva bidra till Leo's framgång.
Omtanke: Vi bryr oss om och finns alltid tillhands för våra gäster och varandra.
Samarbete: Vi arbetar tillsammans mot företagets mål. Leo's framgång är resultatet av allas insatser.

Övrigt
Du arbetar som extraanställd, oftast helger och lovdagar. Tjänsten tillsätts efter överenskommelse. Vi är anslutna till kollektivavtal.

Intervjuer sker löpande - så sök tjänsten redan idag! Visa mindre

Thai Kock

Ansök    Apr 22    WASA Ekonomi AB    Köksbiträde
En erfaren kock inom thaiköket sökes till en nyöppnad restaurang i Järfälla. Du som söker skall laga thai mat utifrån en meny som tas fram av restaurangchefen. Arbetet skall utföras med god kvalité och renlighet. Du som söker skall kunna kommunicera på thai samt svenska. Visa mer
En erfaren kock inom thaiköket sökes till en nyöppnad restaurang i Järfälla.
Du som söker skall laga thai mat utifrån en meny som tas fram av restaurangchefen.
Arbetet skall utföras med god kvalité och renlighet.
Du som söker skall kunna kommunicera på thai samt svenska. Visa mindre

Erfaren Pizza bagare

Ansök    Apr 22    WASA Ekonomi AB    Pizzabagare
En erfaren Pizzabagare sökes till nyöppnad restaurang i Järfälla. Du som söker skall kunna vara självgående och styra över allt från beställning till färdig pizza. Du som söker skall klara av följande arbetsuppgifter utan problem. Beställa råvaror samt tillbehör och baka degen samt bereda tillbehören för pizza. Baka pizza Därför är erfarenhet av stor vikt. Den pizza som skall bakas är av den napolitanska sorten, inte den traditionella. Vänligen respektera ... Visa mer
En erfaren Pizzabagare sökes till nyöppnad restaurang i Järfälla.
Du som söker skall kunna vara självgående och styra över allt från beställning till färdig pizza.
Du som söker skall klara av följande arbetsuppgifter utan problem.
Beställa råvaror samt tillbehör och baka degen samt bereda tillbehören för pizza.
Baka pizza
Därför är erfarenhet av stor vikt.
Den pizza som skall bakas är av den napolitanska sorten, inte den traditionella.
Vänligen respektera dem krav som ställs innan ni skickar en ansökan. Visa mindre

Köksbiträde

Ansök    Apr 17    Barkarby Grillen HB    Köksbiträde
Hej, Vi söker en köksbiträde som ska hjälpa till i köket, förbereda råvaror, diska, städa m.m. Du ska vara ordningsam, stresstålig och kunna arbeta i team. Ingen erfarenhet & ingen språkkrav. Visa mer
Hej,
Vi söker en köksbiträde som ska hjälpa till i köket, förbereda råvaror, diska, städa m.m. Du ska vara ordningsam, stresstålig och kunna arbeta i team. Ingen erfarenhet & ingen språkkrav. Visa mindre

Kock med genuint intresse för gastronomi

Ansök    Apr 13    Workation Group AB    Kock, à la carte
Görvälns Slott ligger vackert i ett naturreservatvid Mälaren i Järfälla, endast 2,5 mil från Stockholms Central. Hotellet med sina unikt inredda hotellrumär ett av Sverigesbästa boutiquehotell, där kvalitet, detaljerna och det lilla extra alltid varit en ledstjärna och en stor del av vår framgång.GörvälnsSlott är även känt för sin höga gastronomiska profil och idag arbetar vi mot att bli en av Sveriges absolut bästa hållbara gastronomiska måltidsdestinatio... Visa mer
Görvälns Slott ligger vackert i ett naturreservatvid Mälaren i Järfälla, endast 2,5 mil från Stockholms Central. Hotellet med sina unikt inredda hotellrumär ett av Sverigesbästa boutiquehotell, där kvalitet, detaljerna och det lilla extra alltid varit en ledstjärna och en stor del av vår framgång.GörvälnsSlott är även känt för sin höga gastronomiska profil och idag arbetar vi mot att bli en av Sveriges absolut bästa hållbara gastronomiska måltidsdestinationer under 2023.
På Görväln odlar vi idag en del av våra grönsaker och örtersjälva. Det vi inte hittar i vår odling,i vår trädgård eller i naturreservatet, beställer vi i första handfrån speciellt utvalda lokala och regionalaproducenter och i andra hand från producenter som producerar hållbart i Europa. Vi vill alltidkunna erbjuda våra gäster hållbara gastronomiska måltidsupplevelser.
Nu söker vi en kock som tycker att det bästa som finns är att själv kunna gå och plocka solmogna grönsaker från odlingen inför kvällens service.
Är du en erfaren och skicklig kock med ett brinnande intresse för mat och hållbar gastronomi? Är du intresserad av närodlat, härodlat och hållbar livsmedelsproduktion och brinner du för svenskt mathantverk? Dåär det kanske dig vi letar efter.Du ska ha kockutbildning och hararbetat som kock i minst treår och framför allt ska du älska ditt yrke.
Hos oss får du ett roligt och varierande jobb där hållbar gastronomi,arbetsglädje och ständig utveckling är ledorden. Är man på rätt plats och har man roligt och trivs på jobbet, så gör man ett bra jobb. Så tänker vi!
Vad vi erbjuder dig:
Ett väldigt roligt arbete där du får arbeta med hög kvalitet
Stor möjlighet att påverka, utveckla och ta ut svängarna i ditt jobb
Hälsosam och god personalmat
Friskvårdsbidrag, utvecklingsbidrag, semesterbonus
Inspirationsresor, rabatter på hotellupplevelser och inredning i vår hotellshop

För att du ska trivas hos oss bör du, förutom att du brinner för mat och dryck, även gillaresor, inredning och design. Miljöfrågor är sjukt viktigt för dig och du gillar att röra på dig och tar hand om din kropp.
Arbetspassen är förlagda enligt rullande schema vardagar och varannan helg. Lön enligt överenskommelse. Vi har självklart kollektivavtal.
Känner du att utvecklingen av Görvälns Slott som Stockholms bästa hållbara gastronomiska destinationär ditt nästa steg i yrkeslivet och vi gillar varandra,så lovar vi dig en ny livsstil i en miljö som är få förunnade att få arbeta i, mitt ifantastisk natur med grymma kollegor! – Skicka din ansökan till med CV och personligt brev så snart som möjligt. Intervjuer kommer att ske löpande.
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Kock med genuint intresse för gastronomi

Ansök    Apr 15    Workation Group AB    Kock, à la carte
Görvälns Slott ligger vackert i ett naturreservatvid Mälaren i Järfälla, endast 2,5 mil från Stockholms Central. Hotellet med sina unikt inredda hotellrumär ett av Sverigesbästa boutiquehotell, där kvalitet, detaljerna och det lilla extra alltid varit en ledstjärna och en stor del av vår framgång.GörvälnsSlott är även känt för sin höga gastronomiska profil och idag arbetar vi mot att bli en av Sveriges absolut bästa hållbara gastronomiska måltidsdestinatio... Visa mer
Görvälns Slott ligger vackert i ett naturreservatvid Mälaren i Järfälla, endast 2,5 mil från Stockholms Central. Hotellet med sina unikt inredda hotellrumär ett av Sverigesbästa boutiquehotell, där kvalitet, detaljerna och det lilla extra alltid varit en ledstjärna och en stor del av vår framgång.GörvälnsSlott är även känt för sin höga gastronomiska profil och idag arbetar vi mot att bli en av Sveriges absolut bästa hållbara gastronomiska måltidsdestinationer.
På Görväln odlar vi idag en del av våra grönsaker och örtersjälva. Det vi inte hittar i vår odling,i vår trädgård eller i naturreservatet, beställer vi i första handfrån speciellt utvalda lokala och regionalaproducenter och i andra hand från producenter som producerar hållbart i Europa. Vi vill alltidkunna erbjuda våra gäster hållbara gastronomiska måltidsupplevelser.
Nu söker vi en kock som tycker att det bästa som finns är att själv kunna gå och plocka solmogna grönsaker från odlingen inför kvällens service.
Är du en erfaren och skicklig kock med ett brinnande intresse för mat och hållbar gastronomi? Är du intresserad av närodlat, härodlat och hållbar livsmedelsproduktion och brinner du för svenskt mathantverk? Dåär det kanske dig vi letar efter.Du ska ha kockutbildning och hararbetat som kock i minst treår och framför allt ska du älska ditt yrke.
Hos oss får du ett roligt och varierande jobb där hållbar gastronomi,arbetsglädje och ständig utveckling är ledorden. Är man på rätt plats och har man roligt och trivs på jobbet, så gör man ett bra jobb. Så tänker vi!
Vad vi erbjuder dig:
Ett väldigt roligt arbete där du får arbeta med hög kvalitet
Stor möjlighet att påverka, utveckla och ta ut svängarna i ditt jobb
Hälsosam och god personalmat
Friskvårdsbidrag, utvecklingsbidrag, semesterbonus
Inspirationsresor, rabatter på hotellupplevelser och inredning i vår hotellshop

För att du ska trivas hos oss bör du, förutom att du brinner för mat och dryck, även gillaresor, inredning och design. Miljöfrågor är sjukt viktigt för dig och du gillar att röra på dig och tar hand om din kropp.
Arbetspassen är förlagda enligt rullande schema vardagar och varannan helg. Lön enligt överenskommelse. Vi har självklart kollektivavtal.
Känner du att utvecklingen av Görvälns Slott som Stockholms bästa hållbara gastronomiska destinationär ditt nästa steg i yrkeslivet och vi gillar varandra,så lovar vi dig en ny livsstil i en miljö som är få förunnade att få arbeta i, mitt ifantastisk natur med grymma kollegor! – Skicka din ansökan till med CV och personligt brev så snart som möjligt. Intervjuer kommer att ske löpande.
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Köksbiträde

Vi söker nu personal till vår kök på Bowling Bull. Bowling Bull är rätt arbetsplats för dig som gillar att jobba med människor och inte är rädd för nya utmaningar. Att jobba som köks värd eller värdinna innebär: - ha koll på dagens matbokningar, meddela ev. ändringar som skett. - hålla koll på framtida matbokningar. lagindelningar, drinkbiljetter, fördrinkar mm. - gillar att stå i centrum - kunna vara flexibel i sina arbetstider - klarar av ett högt tempo ... Visa mer
Vi söker nu personal till vår kök på Bowling Bull.
Bowling Bull är rätt arbetsplats för dig som gillar att jobba med människor och inte är rädd för nya utmaningar.
Att jobba som köks värd eller värdinna innebär:
- ha koll på dagens matbokningar, meddela ev. ändringar som skett.
- hålla koll på framtida matbokningar. lagindelningar, drinkbiljetter, fördrinkar mm.
- gillar att stå i centrum
- kunna vara flexibel i sina arbetstider
- klarar av ett högt tempo med humöret i behåll.
Egenskaper som är viktiga för oss är att Du har lätt för att samarbeta med dina kollegor, har god servicekänsla samt gillar det sociala samspelet.
På Bowling Bull söker vi glada människor som gillar blandade arbetsuppgifter med ett högt tempo samt inte är rädd för nya utmaningar. Du måste vara en person som är energisk, effektiv, noggrann, flexibel, glad och självgående, samt stresstålig och social som alltid gör ditt bästa för att arbetet blir utfört professionellt.
Du ska vara lätt att arbeta med, har inga problem för att arbeta i grupp eller ensam, passar arbetstider och är serviceminded. Vi söker 2 st köksbiträde.
Vi söker dig som tycker det är roligt med mat.
Hos oss får du ett stimulerande arbete tillsammans med kompetenta och engagerade medarbetare.
Du bör vara stresstålig.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Diskare & allt-i-allo

Ansök    Apr 3    Workation Group AB    Diskare
Görvälns Slott är ett boutiquehotell med 45 fantastiska hotellrum och sviter, utnämnt till Stockholms bästa hotell av TripAdvisor flertalet gånger och känt för sitt förstklassiga kök. Vi har ett unikt koncept där njutning genomsyrar allt från hotellrumsdesign och sovkomfort till mat och dryck. På Görvälns Slott skall vi erbjuda våra gäster den bästa boutiquehotellupplevelsen i Sverige där maten som serveras i första hand tillagas med lokala råvaror, gärna ... Visa mer
Görvälns Slott är ett boutiquehotell med 45 fantastiska hotellrum och sviter, utnämnt till Stockholms bästa hotell av TripAdvisor flertalet gånger och känt för sitt förstklassiga kök. Vi har ett unikt koncept där njutning genomsyrar allt från hotellrumsdesign och sovkomfort till mat och dryck. På Görvälns Slott skall vi erbjuda våra gäster den bästa boutiquehotellupplevelsen i Sverige där maten som serveras i första hand tillagas med lokala råvaror, gärna från våra egna odlingar och från naturen.
Nu söker vi en diskare och allt i allo till vår restaurang. Vi ser gärna att du harerfarenhet från liknande arbete, men det viktigaste är rätt attityd och att du gillar att jobba. Det är viktigt att du är stark och frisk och vi vill att du talar svenska och/eller engelska.
Passen är varierande medi huvudsak kvällstid tisdag-lördag.
Vad får du hos ossHos oss får du ett roligt och varierande jobb tillsammans med ett otroligt härligt gäng där matglädje, arbetsglädje och utveckling är viktigast. Är man på rätt plats och har man roligt och trivs på jobbet, så gör man ett bra jobb. Så tänker vi!
Miljön på Görvälns Slott är magiskt och personalmaten vi serverar är både god och nyttig. Fast lön enligt överenskommelse. Vi har självklart kollektivavtal.Görvälns Slott ligger i Görvälns naturreservat, 5 kilometer från Jakobsberg och 2 mil norr om Stockholm. Körkort och bil, moppe eller annat fordon är en fördel då det är en bit till närmsta buss.
Känner du att det här är en utmaning för dig, skicka din ansökan till med CV och personligt brev snarast möjligt. Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut.
Varmt välkommen! Visa mindre

Diskare/allt-i-allo med B-körkort sökes till slott i Järfälla

Ansök    Apr 8    AB AlphaCE Rekrytering    Diskare
AlphaCE har fått i uppdrag att hitta en diskare och allt-i-allo till mötesplats- och konferensanläggning på Görvälns Slott i Järfälla. Kort om företag Företaget driver mötesplats- och konferensanläggning och restaurang på Görvälns Slott i Järfälla.  Öppet alla dagar 08.00-23.00. I uppdraget som allt-i-allo ingår Disk 75% och allt-i-allo vaktmästeri 25%. Ansvara för restaurangens disk både grov- och findisk Ta emot och packa upp varor Möblera konferenslok... Visa mer
AlphaCE har fått i uppdrag att hitta en diskare och allt-i-allo till mötesplats- och konferensanläggning på Görvälns Slott i Järfälla.

Kort om företag
Företaget driver mötesplats- och konferensanläggning och restaurang på
Görvälns Slott i Järfälla. 
Öppet alla dagar 08.00-23.00.

I uppdraget som allt-i-allo ingår
Disk 75% och allt-i-allo vaktmästeri 25%.
Ansvara för restaurangens disk både grov- och findisk
Ta emot och packa upp varor
Möblera konferenslokaler
Byta glödlampor
Ta hand om sopor mm.

Minikrav
B-körkort.
Frisk och stark.
Förstå och göra sig förstådd i svenskt tal och skrift.
Kunna arbeta självständigt och ha lätt att ta instruktioner och utföra dem.
Vara flexibel och kunna bemöta och ge information på ett trevligt och tydligt sätt till både gäster och medarbetare.

Övrigt
Det är meriterande om du tidigare erfarenhet av liknande arbete.
Det är ca 4 km till närmsta busshållplats. Så det är bra om man har tillgång till egen bil eller cykel.

Anställningsform och arbetstider
Heltid, måndag-lördag kl. 14.00-23.00 rullande schema


AlphaCEs vision är att alla har en plats på arbetsmarknaden, så vi ser gärna att även du som inte har lång erfarenhet och kanske berättigad någon form av lönestöd söker tjänsten. Visa mindre

Restaurangbiträde med serveringsansvar

Ansök    Apr 3    Nrg Pizza AB    Restaurangbiträde
1958 grundade Bröderna Frank och Dan Carney från Kansas Pizza Hut. De lånade 600 dollar av sin mamma och de slog upp dörrarna till sin första restaurang i Wichita. Det blev succé! Idag finns vi, Pizza Hut, i över 100 länder. Ett starkt varumärke, känt för sina spännande smaker och unika deg. Vill du vara med och fortsätta succén och lära dig att tillaga och servera en äkta Pan Pizza? Vi söker dig som har en naturlig fallenhet för service. Du söker en m... Visa mer
1958 grundade Bröderna Frank och Dan Carney från Kansas Pizza Hut. De lånade 600 dollar
av sin mamma och de slog upp dörrarna till sin första restaurang i Wichita. Det blev succé!

Idag finns vi, Pizza Hut, i över 100 länder. Ett starkt varumärke, känt för sina spännande
smaker och unika deg.

Vill du vara med och fortsätta succén och lära dig att tillaga och servera en äkta Pan Pizza?


Vi söker dig som har en naturlig fallenhet för service. Du söker en miljö med härliga och
glada kollegor och unika erbjudanden till dina kunder. Helt enkelt en arbetsplats att trivas på
och att se fram emot att gå till. Med stolthet levererar du ut varje tallrik med någon av våra
omtalade och efterfrågade rätter. Du sprudlar och har en speciell förmåga att skapa en god
atmosfär både hos gäster och kollegor. Med ett leende och split vision har du i "din" matsal
överblick över dina gäster oavsett hur många de är.


Du är noggrann och ansvarstagande samt behärskar svenska språket i både tal och skrift. Du bör vara 20 år fyllda då rollen innefattar att vara serveringsansvarig.
Dina arbetstider varierar med betoning på kvällar och helger. Det är meriterande, men inget
krav, att du har tidigare erfarenhet av restaurangarbete eller restaurangutbildning.


Dina arbetsuppgifter:
Bordsservering
Kassahantering
Serveringsansvarig
Planering av ditt arbete
Hålla matsalen ren och prydlig


Vi erbjuder en trevlig arbetsplats med härliga och glada kollegor, givande utbildningar och
mycket goda utvecklingsmöjligheter. Förutom lön enligt HRF gröna avtal, erbjuder vi
friskvårdsbidrag till våra medarbetare. Visa mindre

Frukost & Dagansvarig restaurang

Ansök    Apr 1    Görvälns Slott AB    Hovmästare
Har du i hela ditt liv fått höra att du alltid är glad? Är du morgonpigg, ansvarstagande, älskar du service och restaurangbranschen? Vill du jobba med mat och råvaror av hög kvalitet, utan tillsatser? Då är det dig vi söker! Görvälns Slott söker nu en Frukost- och dagansvarig som vill vara med och utveckla vår produkt och kvalitetssäkra den dagliga driften i restaurang Galleriet, där vi serverar allt från frukost och lunch till fika, gourmetmiddagar och ju... Visa mer
Har du i hela ditt liv fått höra att du alltid är glad? Är du morgonpigg, ansvarstagande, älskar du service och restaurangbranschen? Vill du jobba med mat och råvaror av hög kvalitet, utan tillsatser? Då är det dig vi söker!
Görvälns Slott söker nu en Frukost- och dagansvarig som vill vara med och utveckla vår produkt och kvalitetssäkra den dagliga driften i restaurang Galleriet, där vi serverar allt från frukost och lunch till fika, gourmetmiddagar och julbord.
Tjänsten innebär ansvar för frukost- och lunchpass med planering, dukning, mottagande, service, säkerställande av kvalité, servering merförsäljning och värdskap. I rollen ingår även beställning av varor och planering samt schema och upplärning av helg- och extrapersonal. Som dagansvarig är du ansvarig för driften av restaurangen när restaurangchefen ej är på plats. Du svarar i telefonen och på mail och tar emot bokningar. Du ser också till att det är rent och fint i matsalar och på din arbetsstation och du håller undan i disken. Gillar du blommor är det ett extra plus.
Vem är du? Du är glad, serviceminded och älskar restaurangyrket och god mat. Det är viktigt att du kan både svenska och engelska mycket bra i tal och skrift då vi har en hel del internationella gäster. Du är social och inte rädd för att tala inför grupper då vi har många företagsgrupper som gärna vill höra om slottets historia.
Vi vill att du har minst tre års erfarenhet av servering i en roll som ansvarig. Vi vill även att du har körkort och bil då Görväln ligger en bit från närmsta busshållplats.
Vad får du hos oss
Vi erbjuder ett roligt och varierande jobb tillsammans med ett otroligt härligt gäng där arbetsglädje och trivsel är viktigast. Är man på rätt plats och har man roligt och trivs på jobbet, så gör man ett bra jobb. Så tänker vi. Miljön på Görvälns Slott är magiskt och personalmaten vi serverar både god och nyttig enligt Clean eating! Vi erbjuder självklart friskvårdsbidrag och ett och annat personalevent.
Tjänsten är heltid och i huvudsak dagar, (både vardagar och helger) men kvällar kan förekomma.
Är du den vi söker? Hör av dig nu! Intervjuer kommer att ske löpande varför tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut.
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Souschef med intresse för hållbar gastronomi

Ansök    Apr 2    Workation Group AB    Souschef
Görvälns Slott ligger vackert i ett naturreservatvid Mälaren i Järfälla, endast 2,5 mil från Stockholms Central. Hotellet med sina unikt inredda hotellrumär ett av Sverigesbästa boutiquehotell, där kvalitet, detaljerna och det lilla extra alltid varit en ledstjärna och en stor del av vår framgång.GörvälnsSlott är även känt för sin höga gastronomiska profil och idag arbetar vi mot att bli en av Sveriges absolut bästa hållbara gastronomiska måltidsdestinatio... Visa mer
Görvälns Slott ligger vackert i ett naturreservatvid Mälaren i Järfälla, endast 2,5 mil från Stockholms Central. Hotellet med sina unikt inredda hotellrumär ett av Sverigesbästa boutiquehotell, där kvalitet, detaljerna och det lilla extra alltid varit en ledstjärna och en stor del av vår framgång.GörvälnsSlott är även känt för sin höga gastronomiska profil och idag arbetar vi mot att bli en av Sveriges absolut bästa hållbara gastronomiska måltidsdestinationer.
På Görväln odlar vi idag en del av våra grönsaker och örtersjälva. Det vi inte hittar i vår odling,i vår trädgård eller i naturreservatet, beställer vi i första handfrån speciellt utvalda lokala och regionalaproducenter och i andra hand från producenter som producerar hållbart i Europa. Vi vill alltidkunna erbjuda våra gäster hållbara gastronomiska måltidsupplevelser och under våren kommer vi att lansera ett nytt restaurangkoncept.
Nu söker vi en Souschef som tycker att det bästa som finns är att själv kunna gå och plocka solmogna grönsaker från odlingen inför kvällens service och som tycker att kött och fisk skall köpas in med stor hänsyn till både människan, djuren och vår miljö.Är du vår nya Souschef?
Är du en erfaren och skicklig kock med ett brinnande intresse för mat och hållbar gastronomi? Ser du dig själv som en ledare med höga krav på din produkt, dig själv och dina kollegor, så är det dig vi letar efter.Du ska ha kockutbildning och hararbetat som kock i ett antal år ochsom Souschef i minst 3 år. Du harskapat menyer, gjort inköp och varit teamledare och förstår vikten av ett bra teamarbete i köket.
Hos oss får du ett roligt och varierande jobb där hållbar gastronomi,arbetsglädje och utveckling är ledorden. Är man på rätt plats och har man roligt och trivs på jobbet, så gör man ett bra jobb. Så tänker vi!
Du som söker jobbet ska ha:
Kockutbildning och gedigen kunskap om internationell och svenskmatlagning
Minst 5 års erfarenhet från motsvarande typ av restaurang/restauranger
Stort intresse av mat och dryck
Höga ambitioner inom ditt yrke
Goda kunskaper i svenska och engelska både i tal och skrift,

Vad vi erbjuder dig:
Ett omväxlande och väldigt roligt arbete i fantastisk miljö
Stor möjlighet att påverka, utveckla och ta ut svängarna i ditt jobb
Hälsosam och god personalmat
Friskvårdsbidrag, utvecklingsbidrag, semesterbonus
Inspirationsresor, rabatter på hotellupplevelser och inredning i vår hotellshop

För att du ska trivas hos oss bör du, förutom att du brinner för mat och dryck, även gillaresor, inredning och design. Miljöfrågor är viktigt för dig och du gillar att röra på dig och tar hand om din kropp.
Arbetspassen är förlagda enligt rullande schema vardagar och varannan helg.Lön enligt överenskommelse. Vi har självklart kollektivavtal. Körkort och bil, moppe eller annat fordon är en fördel då det är en bit till närmsta buss.
Känner du att vi är ditt nästa steg i yrkeslivet så lovar vi dig en ny livsstil: en miljö som är få förunnade att få arbeta i, mitt ifantastisk natur med grymma kollegor! Du kommer både utmanas, utvecklas och vara framgångsrik – Skicka din ansökan till med CV och personligt brev så snart som möjligt. Intervjuer kommer att ske löpande.
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Souschef

Ansök    Apr 1    Görvälns Slott AB    Souschef
Görvälns Slott ligger vackert i ett naturreservat vid Mälaren i Järfälla, endast 2,5 mil från Stockholms Central. Hotellet med sina unikt inredda hotellrum är ett av Sveriges bästa boutiquehotell, där kvalitet, detaljerna och det lilla extra alltid varit en ledstjärna och en stor del av vår framgång. Görvälns Slott är även känt för sin höga gastronomiska profil och idag arbetar vi mot att bli en av Sveriges absolut bästa hållbara gastronomiska måltidsdesti... Visa mer
Görvälns Slott ligger vackert i ett naturreservat vid Mälaren i Järfälla, endast 2,5 mil från Stockholms Central. Hotellet med sina unikt inredda hotellrum är ett av Sveriges bästa boutiquehotell, där kvalitet, detaljerna och det lilla extra alltid varit en ledstjärna och en stor del av vår framgång. Görvälns Slott är även känt för sin höga gastronomiska profil och idag arbetar vi mot att bli en av Sveriges absolut bästa hållbara gastronomiska måltidsdestinationer.
På Görväln odlar vi idag en del av våra grönsaker och örter själva. Det vi inte hittar i vår odling, i vår trädgård eller i naturreservatet, beställer vi i första hand från speciellt utvalda lokala och regionala producenter och i andra hand från producenter som producerar hållbart i Europa. Vi vill alltid kunna erbjuda våra gäster hållbara gastronomiska måltidsupplevelser och under våren kommer vi att lansera ett nytt restaurangkoncept.
Nu söker vi en Souschef som tycker att det bästa som finns är att själv kunna gå och plocka solmogna grönsaker från odlingen inför kvällens service och som tycker att kött och fisk skall köpas in med stor hänsyn till både människan, djuren och vår miljö.


Är du vår nya Souschef?
Är du en erfaren och skicklig kock med ett brinnande intresse för mat och hållbar gastronomi? Ser du dig själv som en ledare med höga krav på din produkt, dig själv och dina kollegor, så är det dig vi letar efter.


Du ska ha kockutbildning och har arbetat som kock i ett antal år och som Souschef i minst 3 år. Du har skapat menyer, gjort inköp och varit teamledare och förstår vikten av ett bra teamarbete i köket.
Hos oss får du ett roligt och varierande jobb där hållbar gastronomi, arbetsglädje och utveckling är ledorden. Är man på rätt plats och har man roligt och trivs på jobbet, så gör man ett bra jobb. Så tänker vi!
Du som söker jobbet ska ha:
Kockutbildning och gedigen kunskap om internationell och svensk matlagning
Minst 5 års erfarenhet från motsvarande typ av restaurang/restauranger
Stort intresse av mat och dryck
Höga ambitioner inom ditt yrke
Goda kunskaper i svenska och engelska både i tal och skrift,

Vad vi erbjuder dig:
Ett omväxlande och väldigt roligt arbete i fantastisk miljö
Stor möjlighet att påverka, utveckla och ta ut svängarna i ditt jobb
Hälsosam och god personalmat
Friskvårdsbidrag, utvecklingsbidrag, semesterbonus
Inspirationsresor, rabatter på hotellupplevelser och inredning i vår hotellshopFör att du ska trivas hos oss bör du, förutom att du brinner för mat och dryck, även gilla resor, inredning och design. Miljöfrågor är viktigt för dig och du gillar att röra på dig och tar hand om din kropp.
Arbetspassen är förlagda enligt rullande schema vardagar och varannan helg. Lön enligt överenskommelse. Vi har självklart kollektivavtal. Körkort och bil, moppe eller annat fordon är en fördel då det är en bit till närmsta buss.
Känner du att vi är ditt nästa steg i yrkeslivet så lovar vi dig en ny livsstil: en miljö som är få förunnade att få arbeta i, mitt i fantastisk natur med grymma kollegor! Du kommer både utmanas, utvecklas och vara framgångsrik – Skicka din ansökan till med CV och personligt brev så snart som möjligt. Intervjuer kommer att ske löpande.
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Restaurangbiträde/Surfer sökes för Hawaii Poké Järfälla Barkarby

Restaurangbiträde/Surfers sökes för Hawaii Poke Stockholm! Vi söker deltidsanställda. Om Jobbet Sedan 2016 har vi på Hawaii Poké arbetat med att förse våra kunder med hälsosam och smakrik mat med färska ingredienser inspirerad av den Hawaiianska och Japanska matkulturen. Hawaii Poké växer allt mer för varje dag som går och letar nu nya Surfers för våra befintliga och kommande enheter. Har du erfarenhet av restaurang, snabbmatskedja, storkök, eller bara et... Visa mer
Restaurangbiträde/Surfers sökes för Hawaii Poke Stockholm! Vi söker deltidsanställda.
Om Jobbet
Sedan 2016 har vi på Hawaii Poké arbetat med att förse våra kunder med hälsosam och smakrik mat med färska ingredienser inspirerad av den Hawaiianska och Japanska matkulturen. Hawaii Poké växer allt mer för varje dag som går och letar nu nya Surfers för våra befintliga och kommande enheter.
Har du erfarenhet av restaurang, snabbmatskedja, storkök, eller bara ett stort intresse för mat, och är sugen ett serviceyrke som kännetecknas av högt tempo, gemenskap, och en kärlek kundservice? Då är du rätt person för oss!
Som person ska du vara service-minded, motiverad och ha god samarbetsförmåga. Du ska vara intresserad av nyttig fräsch mat, vara stresstålig och ha en vilja att arbeta hårt. Det är viktigt att du är en lagspelare och har ett glatt humör.
Om Rollen
I rollen som Surfer har du hand om förberedande av livsmedel och försäljning med god service. Tjänsten inkluderar även köksarbete inklusive städ, disk, uppackning och påfyllning av produkter.
Har du viljan och förmågan att avancera och lära vidare finns det goda möjligheter för detta inom företaget. Genom våra interna utbildningar och ytterligare träning kan du på sikt utöka dina ansvarsområden och därmed få större inflytanden samt möjlighet att påverka restaurangens dagliga drift.
Hawaii Poké erbjuder ett mångsidigt och utvecklande arbetsklimat för dig som är lösningsorienterad, positiv och fokuserad för att försäkra att varje kund får en "Aloha" erfarenhet.
Välkommen in med din ansökan till [email protected]
ÖVRIG INFORMATION
Anställningsgrad: Deltid
Plats: Järfälla Stockholm Quality Outlet
Språk: Svenska i tal. Kunskaper i engelska är meriterande
Lön: Timlön - Vi följer kollektivavtal och erbjuder OB-ersättning.
Förmåner: Tjänstepension, sociala aktiviteter, förmånlig personallunch, sociala aktiviteter, positiv och rolig arbetsmiljö.
#restaurangbiträde #stockholm Visa mindre

Pizza Bagare

Ansök    Mar 18    WASA Ekonomi AB    Restaurangbiträde
2 stycken Pizzabagare sökes som har erfarenhet och kan vara självgående med allt vad det innebär att laga pizza , från deg till färdig pizza. samt 1-2 restaurangbiträde som kan assistera i köket. Visa mer
2 stycken Pizzabagare sökes som har erfarenhet och kan vara självgående med allt vad det innebär att laga pizza , från deg till färdig pizza.
samt 1-2 restaurangbiträde som kan assistera i köket. Visa mindre

Pizzabagare sökes

Ansök    Mar 20    AhmetAkdeves Pizzeria    Pizzabagare
Vi är nu i behov av arbetskraft och söker en pizzabagare till en heltidstjänst. Arbetet innebär helt enkelt att baka fina och goda pizzor. Du behöver vara serviceinriktad, stresstålig och ha god social kompetens. Kunskaper i turkiska språket är meriterande. VI tillämpar löpande urval vilket innebär att vi kan komma att kontakta kandidater under ansökningstiden. Välkommen med din ansökan! Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga föruts... Visa mer
Vi är nu i behov av arbetskraft och söker en pizzabagare till en heltidstjänst. Arbetet innebär helt enkelt att baka fina och goda pizzor.
Du behöver vara serviceinriktad, stresstålig och ha god social kompetens. Kunskaper i turkiska språket är meriterande.
VI tillämpar löpande urval vilket innebär att vi kan komma att kontakta kandidater under ansökningstiden.
Välkommen med din ansökan!
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

McDonald's i Stäket söker medarbetare som kan arbeta 15-20 tim/vecka!

Vi söker Dig som kan arbeta vilken vardag i veckan som helst samt helger. Då McDonald's Stäket har öppet till kl 02.00 söndag - torsdag och 03.00 fredag - lördag förväntad du kunna arbeta morgon-, kväll och nattider. Du ska kunna arbeta ovanstående pass minst 3-4 dagar i veckan. Om du kan det så kan du få möjligheten att arbeta tillsammans med ett härligt team där lagandan står i fokus. Är du även den som har förmågan att se när något behöver göras och st... Visa mer
Vi söker Dig som kan arbeta vilken vardag i veckan som helst samt helger. Då McDonald's Stäket har öppet till kl 02.00 söndag - torsdag och 03.00 fredag - lördag förväntad du kunna arbeta morgon-, kväll och nattider. Du ska kunna arbeta ovanstående pass minst 3-4 dagar i veckan.

Om du kan det så kan du få möjligheten att arbeta tillsammans med ett härligt team där lagandan står i fokus. Är du även den som har förmågan att se när något behöver göras och strävar efter att ge en service i världsklass?

Om du svarade ja och dessutom uppskattar en Big Mac nästan lika mycket som oss – då kanske vi är helt rätt för varandra!

Hos oss är det av största vikt att varje kund får en unik upplevelse och det är naturligtvis inte möjligt utan våra medarbetare. McDonald’s erbjuder ett omväxlande och fartfyllt arbete med varierande arbetsuppgifter, alla med fokuset att leverera en ultimat restaurangupplevelse för våra gäster.

Arbetsuppgifterna kan variera från att tillaga och servera vår goda mat till att säkerställa att matsal och kök är i toppskick.

På McDonald’s startar utbildningen från dag ett och det finns en tydlig karriärtrappa för den som vill utvecklas hos oss.

Vi ser helst att du bor i Järfälla Kommun eller angränsande kommun som Upplands-Bro. Detta för att det inte ska ta för lång tid att åka till och från arbetet.

Välkommen med en skriftlig ansökan med bifogat foto och CV + personligt brev.

Urval och intervjuer sker löpande. Tillträde snarast.

Startlön enligt HRF's kollektivavtal.
Våra förväntningar på dig:

- Att du är en team player som sätter laget före jaget
- Att du vill lära dig nya saker och utvecklas
- Att du har rätt inställning och vill ha roligt på jobbet
- Att du älskar burgare nästan lika mycket som vi

Tidigare arbetslivserfarenhet är inte ett krav, vi ser till att du får den utbildning du behöver för att kunna utföra ett arbete av högsta kvalitet.

Med över 200 restauranger från norr till söder är McDonald’s Sveriges ledande restaurangkedja. De flesta av restaurangerna ägs och drivs lokalt av egna företagare. Med våra ca 12 000 medarbetare är vi Sveriges största privata ungdomsarbetsgivare. Vi vill göra det goda valet enkelt för våra gäster och har därför en bred meny med något för alla smaker, preferenser och plånböcker och serverar bara mat av högsta kvalitet med snabb och vänlig service i fräscha, moderna restauranger. Läs mer på www.mcdonalds.se eller följ oss på Facebook, Instagram och Twitter. Visa mindre

McDonald's i Barkarby söker medarbetare som kan arbeta 15-20 tim/vecka!

Vi söker Dig som kan arbeta vilken vardag i veckan som helst samt helger. Då McDonald's Barkarby har öppet 07.00-24.00 och vissa dagar 07.00-02.00 förväntas du kunna arbeta morgon-, kväll- och natt-tider. Du ska kunna arbeta ovanstående pass minst 2-4 dagar i veckan. Om du kan det så kan du få möjligheten att arbeta tillsammans med ett härligt team där lagandan står i fokus. Är du även den som har förmågan att se när något behöver göras och strävar efter ... Visa mer
Vi söker Dig som kan arbeta vilken vardag i veckan som helst samt helger. Då McDonald's Barkarby har öppet 07.00-24.00 och vissa dagar 07.00-02.00 förväntas du kunna arbeta morgon-, kväll- och natt-tider. Du ska kunna arbeta ovanstående pass minst 2-4 dagar i veckan.

Om du kan det så kan du få möjligheten att arbeta tillsammans med ett härligt team där lagandan står i fokus. Är du även den som har förmågan att se när något behöver göras och strävar efter att ge en service i världsklass?

Om du svarade ja och dessutom uppskattar en Big Mac nästan lika mycket som oss – då kanske vi är helt rätt för varandra!

Hos oss är det av största vikt att varje kund får en unik upplevelse och det är naturligtvis inte möjligt utan våra medarbetare. McDonald’s erbjuder ett omväxlande och fartfyllt arbete med varierande arbetsuppgifter, alla med fokuset att leverera en ultimat restaurangupplevelse för våra gäster.

Arbetsuppgifterna kan variera från att tillaga och servera vår goda mat till att säkerställa att matsal och kök är i toppskick.

På McDonald’s startar utbildningen från dag ett och det finns en tydlig karriärtrappa för den som vill utvecklas hos oss.

Vi ser helst att du bor i Järfälla Kommun eller angränsande kommun som Upplands-Bro. Detta för att det inte ska ta för lång tid att åka till och från arbetet.

Välkommen med en skriftlig ansökan med bifogat foto och CV + personligt brev.

Urval och intervjuer sker löpande.

Startlön enligt HRF's kollektivavtal.
Våra förväntningar på dig:

- Att du är en team player som sätter laget före jaget
- Att du vill lära dig nya saker och utvecklas
- Att du har rätt inställning och vill ha roligt på jobbet
- Att du älskar burgare nästan lika mycket som vi

Tidigare arbetslivserfarenhet är inte ett krav, vi ser till att du får den utbildning du behöver för att kunna utföra ett arbete av högsta kvalitet.

Med över 200 restauranger från norr till söder är McDonald’s Sveriges ledande restaurangkedja. De flesta av restaurangerna ägs och drivs lokalt av egna företagare. Med våra ca 12 000 medarbetare är vi Sveriges största privata ungdomsarbetsgivare. Vi vill göra det goda valet enkelt för våra gäster och har därför en bred meny med något för alla smaker, preferenser och plånböcker och serverar bara mat av högsta kvalitet med snabb och vänlig service i fräscha, moderna restauranger. Läs mer på www.mcdonalds.se eller följ oss på Facebook, Instagram och Twitter. Visa mindre

Pizzabagare

Vi behöver en medarbetare som ska jobba i vår restaurang. Du ska jobba som pizzabagare och baka pizza och bröd, förberedning av råvaror m.m. Visa mer
Vi behöver en medarbetare som ska jobba i vår restaurang. Du ska jobba som pizzabagare och baka pizza och bröd, förberedning av råvaror m.m. Visa mindre

Sibylla Fast Food

Ansök    Mar 3    Halil's AB    Restaurangbiträde
Medarbetare sökes till Sibylla Viksjö. Hålla god ordning, kunna prata Svenska, service mind. Vi söker dig som älskar att ge service i högt tempo och vill vara med och vill bli en ambassadör i restaurangkedjan Sibyllas utveckling. Din viktiga roll blir att möta våra matgäster med glatt humör och god service. I arbetsuppgifterna ingår matberedning, kassaarbete, servering och att hålla rent och snyggt. Vi vet att du med din positiva grundattityd sprider god ... Visa mer
Medarbetare sökes till Sibylla Viksjö. Hålla god ordning, kunna prata Svenska, service mind.
Vi söker dig som älskar att ge service i högt tempo och vill vara med och vill bli en ambassadör i restaurangkedjan Sibyllas utveckling. Din viktiga roll blir att möta våra matgäster med glatt humör och god service. I arbetsuppgifterna ingår matberedning, kassaarbete, servering och att hålla rent och snyggt.
Vi vet att du med din positiva grundattityd sprider god stämning bland kunder och kollegorna i teamet. Du är noggrann och klarar att arbeta när det blir stressigt. Det är meriterande, men inget krav att du arbetat inom restaurangområdet eller har är tidigare erfarenheter av liknande arbete och/eller kassavana. Du kan göra dig förstådd på svenska.
Vi ser fram emot din ansökan redan nu och att hälsa dig välkommen i Sibylla familjen.
Välkommen Visa mindre

Kock till Viksjö Golfrestaurang

Ansök    Mar 7    Viksjö Golfklubb    Kock, à la carte
Golfrestaurangen med sin fantastiska miljö är belägen på Viksjö Golfklubb, en av Stockholms mesta attraktiva golfanläggningar i Järfälla kommun med goda kommunikationsmöjligheter. Här serveras dagens lunch, bistromat samt a la carte menyer alla dagar i veckan. Under golfsäsong har vi även en kiosk med brett utbud och även företagsgolf och andra festarrangemang. När golfsäsongen inte är igång har vi dagens lunch, bruncher, konferenser och julbord och vi är ... Visa mer
Golfrestaurangen med sin fantastiska miljö är belägen på Viksjö Golfklubb, en av Stockholms mesta attraktiva golfanläggningar i Järfälla kommun med goda kommunikationsmöjligheter. Här serveras dagens lunch, bistromat samt a la carte menyer alla dagar i veckan. Under golfsäsong har vi även en kiosk med brett utbud och även företagsgolf och andra festarrangemang. När golfsäsongen inte är igång har vi dagens lunch, bruncher, konferenser och julbord och vi är på ständig jakt efter utveckling och nya utmaningar. Vi söker dig som har relevant utbildning på gymnasienivå med restauranginriktning samt minst tre års dokumenterad yrkeserfarenhet. Du har lätt för att samarbeta och hög initiativförmåga. Ditt arbete är driftorienterat vilket kräver att du är kreativ och har stor passion för mat. Du bidrar aktivt till en öppen och trivsam arbetsmiljö. Du kommer att få ett arbete i en restaurang med högt tempo och fartfylld miljö!
Vi tillämpar 6 månader provanställning innan tjänsten övergår till en tillsvidaretjänst. Visa mindre

Kock med fokus på skolmat sökes till Eatery Bas Barkarby

Ansök    Mar 13    Eatery Sverige AB    Kock, storhushåll
Eatery Bas Barkarby ligger mitt i Barkarbystaden, som är ett av Stockholms mest expansiva områden. Bas Barkarby är ett multifunktionellt kvarter för näringsliv, kultur, idrott. Vår Eatery restaurang är inte bara en restaurang utan vi driver även ett Campus by Eatery, dvs mat till skolungdomar och vi erbjuder även konferens möjligheter, kontorsservice och Catering för närområdet. Är du en passionerad person med ett stort intresse för restaurangbranschen oc... Visa mer
Eatery Bas Barkarby ligger mitt i Barkarbystaden, som är ett av Stockholms mest expansiva områden. Bas Barkarby är ett multifunktionellt kvarter för näringsliv, kultur, idrott. Vår Eatery restaurang är inte bara en restaurang utan vi driver även ett Campus by Eatery, dvs mat till skolungdomar och vi erbjuder även konferens möjligheter, kontorsservice och Catering för närområdet.

Är du en passionerad person med ett stort intresse för restaurangbranschen och service?
I rollen som kock får du chansen att göra just det, och samtidigt få en väldigt utmanande och varierande tjänst. Vi erbjuder dig en fartfylld, rolig och härlig arbetsplats där du har chansen att få vara med att växa på en spännande resa. Inom Eatery arbetar vi alltid utifrån våra grundvärderingar:

Vi är hjärtliga, ansvarfulla och effektiva.

Nu söker vi en Kock som vill vara med och utveckla vår restaurang till dess fulla potential och framför allt inom skolmat.

Om dig
Vi söker dig som tillsammans med oss vill vara med och göra vår restaurang till en attraktiv mötesplats där människor möts och äter god mat.

Du precis som oss ger ett positivt kundbemötande för varje ny gäst du möter. Du har en känsla för smak, service och kvalité. Är driven, stresstålig och har en positiv inställning där du stimuleras av att hitta lösningar för våra gäster. Du har förmågan att arbeta självständigt och har ett genuint mat-intresse. Som person har du lätt för att samarbeta, är serviceinriktad och flexibel, har ett gott ordningssinne och en god kommunikations- och organisationsförmåga.

Dina arbetsuppgifter
I din roll som Kock kommer du att arbeta nära köksmästaren. Dina arbetstider sträcker sig över restaurangens öppettider och dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara skolmat. Du behöver ha god kunskap om olika matallergier då vi har många barn hos oss som behöver specialkost.

Vi söker dig som är utbildad kock med goda erfarenheter från storkök. Har ett intresse och kunskap av att laga god och näringsriktig mat till elever och pedagoger. Du kommer även att laga mat till konferensgäster och middagsgäster vid kvälls och helgarrangemang. I rollen hos oss på Eatery ingår även mycket gästkontakt vilket ställer krav på din servicekänsla.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har relevant restaurangutbildning och minst tre års dokumenterad erfarenhet från restaurangkök och gärna storköksdrift. Vi ser gärna att du även har erfarenhet från att ha jobbat i skolkök.

Villkor
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 80 % med tillträde enligt överenskommelse. Provanställning tillämpas under de första sex månaderna. Arbetstiden följer Eaterys öppettider och är förlagd på ett rullande schema som kan innefatta både kvällar och helger. Utdrag ur belastningsregistret krävs för denna roll.

Vi har som mål att vara sektorns mest attraktiva arbetsgivare och har de senaste åren arbetat hårt för att säkerställa att vi har rätt medarbetare på våra enheter och att vi kan erbjuda dessa medarbetare rätt stöd och goda utvecklingsmöjligheter.

Ansök
Är det dig vi söker eller har du frågor? Då är du varmt välkommen att kontakta Platschef Nebojsa på [email protected] eller kontakta områdeschef Petra Beausang på [email protected]

Intervjuer sker löpande under ansökningsperioden. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag Visa mindre

Vikarie Kock förskola

Ormbacka förskola i Järfälla/Skälby söker en vikarie till vårt kök mars - april med eventuell förlängning. Vi behöver dig som kan jobba 3 - 4 dagar i veckan ledig torsdagar. Arbetsuppgifter: Förbereda och laga mat ca 120 portioner. Samt laga allergi och specialkost. Planera och förbereda mellanmål. Ansvar för hygien, egenkontroll och sedvanliga uppgifter som kommer med att arbeta i ett förskolekök. Beställa varor. Kunskap och erfarenhet gällande allergier ... Visa mer
Ormbacka förskola i Järfälla/Skälby söker en vikarie till vårt kök mars - april med eventuell förlängning. Vi behöver dig som kan jobba 3 - 4 dagar i veckan ledig torsdagar.
Arbetsuppgifter: Förbereda och laga mat ca 120 portioner. Samt laga allergi och specialkost. Planera och förbereda mellanmål.
Ansvar för hygien, egenkontroll och sedvanliga uppgifter som kommer med att arbeta i ett förskolekök. Beställa varor.
Kunskap och erfarenhet gällande allergier och specialkost.
Du tycker om att kommunicera och samarbeta med pedagoger och barn.
Du får hjälp av köksassistent med mycket av disken. Visa mindre

Sommarjobb - arbeta hos oss som kock/köksbiträde i sommar!

Ansök    Mar 1    Järfälla kommun    Kock, storhushåll
Har du ett starkt intresse för mat och söker jobb i sommar? Då har du hittat rätt! Vi söker nu dig som är utbildad kock eller köksbiträde som vill jobba på vikariat under sommaren eller som timvikarie vid behov. Järfälla kommun driver verksamheter inom både äldreomsorgen i egen regi runt om i hela kommunen. Restaurangköken inom äldreomsorgen i Järfälla kommun tillagar och serverar cirka 1400 portioner varje dag. Maten som tillagas serveras på äldreboe... Visa mer
Har du ett starkt intresse för mat och söker jobb i sommar?

Då har du hittat rätt!

Vi söker nu dig som är utbildad kock eller köksbiträde som vill jobba på vikariat under sommaren eller som timvikarie vid behov.

Järfälla kommun driver verksamheter inom både äldreomsorgen i egen regi runt om i hela kommunen. Restaurangköken inom äldreomsorgen i Järfälla kommun tillagar och serverar cirka 1400 portioner varje dag. Maten som tillagas serveras på äldreboenden, i matlådor och till restauranggäster. Målet är att tillaga mat från grunden. Enheten leds av en restaurangchef och det är ca 20 medarbetare fördelade på fyra restauranger.

På Järfälla kommun har vi en egen bemanningsenhet som ansvarar för alla timvikarier och bemanning inom vård och omsorg. Vi tillsätter utefter verksamheternas behov och bemannar främst korttidsfrånvaro så som sjukdom, VAB, möten och utbildningar men även vid semester för ordinarie personal. Vi söker nu kockar och köksbiträden som vill arbeta som sommarvikarier eller extra som timvikarie på våra restauranger.


ARBETSUPPGIFTER
Hos oss får du arbeta med något av det mest värdefulla som finns, att göra vardagen bättre för framförallt våra äldre kunder. I våra restauranger tillagar vi säsongsanpassade och näringsriktiga måltider. Måltiderna lagas från grunden och serveras i restaurangen, äldreboenden eller paketeras i matlådor till hemtjänsten.

Arbetet som köksbiträde innebär varierande arbetsuppgifter inom storhushåll och att vara kockarna behjälplig. Vanligt förekommande uppgifter är matlagning, salladsberedning, disk, portionering, kassahantering och varuplockning. Tillsammans med dina kollegor har du ett delat ansvar för en fungerande verksamhet.

Arbetet som kock innebär varierande arbetsuppgifter inom storhushåll. Förekommande arbetsuppgifter är bland annat matlagning, salladsberedning, disk, portionering, kassahantering, varuleveranser, följa egenkontrollprogrammet, samt förekommande uppgifter i ett kök.

Arbetstiderna är dagtid under vardagar och helger. Vi ser gärna att du kan jobba hela sommarperioden juni-augusti. Om vi har många intresserade redan så kan ske det inte blir hela perioden.

KVALIFIKATIONER
• Vara minst 18 år
• Utbildad köksbiträde alternativt erfarenhet av restaurang/storkök respektive utbildad kock
• Tidigare arbetat inom restaurang/storkök
• Kunskap om svensk husmanskost
• Kunna behärska svenska i tal och skrift
• Goda datorkunskaper

Meriterande om du tidigare arbetat som kock/köksbiträde inom äldreomsorgen eller annan offentlig verksamhet.

Vi söker dig som är engagerad, flexibel och självgående med en god samarbetsförmåga. Du ska vara noggrann och gilla att ha ordning och reda samt vara serviceinriktad.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet

ÖVRIGT
Järfälla har norra Stockholms mest spännande geografiska läge och växer snabbt. Vi erbjuder en arbetsplats med stor variation, goda utvecklingsmöjligheter och arbetar efter visionen Järfälla för alla framåt. Läs mer om hur det är att jobba hos oss på www.jarfalla.se/jobbaijarfalla

Vi genomför begränsade bakgrundskontroller för kandidaterna vid detta anställningsförfarande. Bakgrundskontroller genomförs endast i den utsträckning det är relevant för den aktuella tjänsten. I de fall utdrag ur belastningsregistret är lagstadgat kommer du även behöva uppvisa ett sådant utdrag. För mer information om hur vi arbetar med bakgrundskontroller, se www.jarfalla.se/bakgrundskontroller. Vi kontrollerar även medborgarskap, uppehålls-och arbetstillstånd, betygsunderlag och referens.

Järfälla kommun arbetar med en kompetensbaserad rekryteringsprocess för en fördomsfri rekrytering. Vi på Socialförvaltningen arbetar tillsammans oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, sexuell läggning, etnisk tillhörighet, religion, funktionsnedsättning och ålder. Olikheter berikar och möjliggör utveckling för alla framåt! Kan du det finska språket har vi det som merit, då Järfälla kommun är ett finskt förvaltningsområde.


Löpande intervjuer sker under rekryteringsprocessen.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

CAFÉBITRÄDE

Är du minst 16 år och gillar att baka, vara social och serva människor? Då kanske det är just DU som ska jobba på Café Bruket i sommar! Som cafébiträde bakar du fikabröd, tillreder enklare maträtter, serverar gäster samt ser till att caféet är snyggt, rent och mysigt! Då och då kanske du också får hyra ut en kanot. Vi gillar ekologiskt och rättvisemärkt och ser att du delar den värdegrunden och kan ta initiativ att utveckla den delen av arbetet. Ni komme... Visa mer
Är du minst 16 år och gillar att baka, vara social och serva människor? Då kanske det är just DU som ska jobba på Café Bruket i sommar! Som cafébiträde bakar du fikabröd, tillreder enklare maträtter, serverar gäster samt ser till att caféet är snyggt, rent och mysigt! Då och då kanske du också får hyra ut en kanot.


Vi gillar ekologiskt och rättvisemärkt och ser att du delar den värdegrunden och kan ta initiativ att utveckla den delen av arbetet. Ni kommer vara två som jobbar tillsammans i caféet. Öppettiderna är onsdag-fredag 15-19 och lördag-söndag 11-19. Viss arbetstid för inköp, öppning och stängning tillkommer.


Förutom tilldelad arbetstid är du välkommen att komma och jobba:
Uppstart! Kickoff, utbildning och iordningställande söndagen den 9:e juni.
Avslutning och stängning lördagen den 17:e augusti.Vid anställning kommer du att behöva visa upp ett utdrag ur ditt belastningsregister.


Vår vision inom Equmenia Jakobsbergskyrkan är att alla våra ledare ska få möjlighet att växa både som individer, medmänniskor och in i rollen som ledare. Vi hoppas att du känner dig lockad av uppdraget, och ser framemot att läsa din ansökan! Visa mindre

Souchef

Ansök    Feb 11    Görvälns Slott AB    Souschef
Görvälns Slott ligger vackert i ett naturreservat vid Mälaren i Järfälla, endast 2,5 mil från Stockholms Central. Hotellet med sina unikt inredda hotellrum är ett av Sveriges bästa boutiquehotell, där kvalitet, detaljerna och det lilla extra alltid varit en ledstjärna och en stor del av vår framgång. Görvälns Slott är även känt för sin höga gastronomiska profil och idag arbetar vi mot att bli en av Sveriges absolut bästa hållbara gastronomiska måltidsdesti... Visa mer
Görvälns Slott ligger vackert i ett naturreservat vid Mälaren i Järfälla, endast 2,5 mil från Stockholms Central. Hotellet med sina unikt inredda hotellrum är ett av Sveriges bästa boutiquehotell, där kvalitet, detaljerna och det lilla extra alltid varit en ledstjärna och en stor del av vår framgång. Görvälns Slott är även känt för sin höga gastronomiska profil och idag arbetar vi mot att bli en av Sveriges absolut bästa hållbara gastronomiska måltidsdestinationer.
På Görväln odlar vi idag en del av våra grönsaker och örter själva. Det vi inte hittar i vår odling, i vår trädgård eller i naturreservatet, beställer vi i första hand från speciellt utvalda lokala och regionala producenter och i andra hand från producenter som producerar hållbart i Europa. Vi vill alltid kunna erbjuda våra gäster hållbara gastronomiska måltidsupplevelser.
Nu söker vi en Souschef som tycker att det bästa som finns är att själv kunna gå och plocka solmogna grönsaker från odlingen inför kvällens service och som tycker att kött och fisk skall köpas in med stor hänsyn till både människan, djuren och vår miljö.


Är du vår nya Souschef?
Är du en erfaren och skicklig kock med ett brinnande intresse för mat och hållbar gastronomi? Ser du dig själv som en ledare med höga krav på din produkt, dig själv och dina kollegor, så är det dig vi letar efter.


Du ska ha kockutbildning och har arbetat som kock i ett antal år och som Souschef i minst 3 år. Du har skapat menyer, gjort inköp och varit teamledare och förstår vikten av ett bra teamarbete i köket.
Hos oss får du ett roligt och varierande jobb där hållbar gastronomi, arbetsglädje och utveckling är ledorden. Är man på rätt plats och har man roligt och trivs på jobbet, så gör man ett bra jobb. Så tänker vi!

Du som söker jobbet ska ha:
Kockutbildning och gedigen kunskap om internationell och svensk matlagning
Minst 5 års erfarenhet från motsvarande typ av restaurang/restauranger
Stort intresse av mat och dryck
Höga ambitioner inom ditt yrke
Goda kunskaper i svenska och engelska både i tal och skrift,


Vad vi erbjuder dig:
Ett omväxlande och väldigt roligt arbete i fantastisk miljö
Stor möjlighet att påverka, utveckla och ta ut svängarna i ditt jobb
Hälsosam och god personalmat
Friskvårdsbidrag, utvecklingsbidrag, semesterbonus
Inspirationsresor, rabatter på hotellupplevelser och inredning i vår hotellshopFör att du ska trivas hos oss bör du, förutom att du brinner för mat och dryck, även gilla resor, inredning och design. Miljöfrågor är viktigt för dig och du gillar att röra på dig och tar hand om din kropp.
Arbetspassen är förlagda enligt rullande schema vardagar och varannan helg. Lön enligt överenskommelse. Vi har självklart kollektivavtal. Körkort och bil, moppe eller annat fordon är en fördel då det är en bit till närmsta buss.
Känner du att vi är ditt nästa steg i yrkeslivet så lovar vi dig en ny livsstil: en miljö som är få förunnade att få arbeta i, mitt i fantastisk natur med grymma kollegor! Du kommer både utmanas, utvecklas och vara framgångsrik – Skicka din ansökan till med CV och personligt brev så snart som möjligt. Intervjuer kommer att ske löpande.
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Max Barkarby söker medarbetare som vill växa

Ansök    Feb 20    Max Burgers AB    Restaurangbiträde
MAX är Sveriges äldsta burgarkedja och vi använder oss endast av lokalt kött, kyckling och bacon. Vi har också branschens bredaste utbud av gröna burgare. År 2008 blev vi världens första restaurangkedja att klimatmärka menyn och klimatkompensera alla utsläpp.  Alla på MAX älskar burgare, och vissa mer än andra. (Vår VD äter minst en burgare om dagen). Men det är inte det som gör att vi stannar (även om Originaldressingen verkligen är övertygande).... Visa mer
MAX är Sveriges äldsta burgarkedja och vi använder oss endast av lokalt kött, kyckling och bacon. Vi har också branschens bredaste utbud av gröna burgare. År 2008 blev vi världens första restaurangkedja att klimatmärka menyn och klimatkompensera alla utsläpp. 
Alla på MAX älskar burgare, och vissa mer än andra.

(Vår VD äter minst en burgare om dagen). Men det är inte det som gör att vi stannar (även om Originaldressingen verkligen är övertygande).  

Nej, vi stannar för sammanhållningen som finns på MAX. Vi tror på gemenskap och vi tror på att vara snälla, vi vet att passion för våra kollegor är vitkigt för MAX ska lyckas och för att du ska må bra. Kanske är det lite extra viktigt för oss eftersom vi är ett familjeägt företag.  

Som en del av gänget har du att ha möjlighet att ta del av våra utvecklingsprogram som hjälper dig att bli ditt bästa jag, så varför inte starta eller fortsätta din karriär med oss? Vi är helt säkra på att du kommer att ta MAX till nya höjder.  

När du börjar på MAX Burgers får du en gedigen genomgång av hur livet på restaurangen fungerar. Väl är ombord har du chans att göra någons dag bättre genom att servera dem deras favoritburgare, fritera Crispy Fries till perfektion, blanda våra goda smoothies och ge våra gäster en grym serviceupplevelse. Du kommer att packa beställningar, hålla ordning och reda i restaurangen och om du (som vi) älskar Friscoburgaren kan du rekommendera den till nya gäster varje dag. 

Så, häng med oss på vår resa där vi gör burgare som både smakar och gör gott. Du kommer passa perfekt! Ansök här och nu, varken CV eller personligt brev krävs. 

 

Hur fungerar det? 
Efter att ha skickat in din ansökan får du ett test skickat till din e-post. Det är ett servicetest för att få en bild av hur du hanterar olika scenarier som kan dyka upp under en dag på MAX. Det tar högst 15 minuter att slutföra och ger dig också en idé av hur det är att jobba på MAX och vad du kan förvänta dig.  

När du gjort klart testet kollar vi på din ansökan och återkopplar så snart som möjligt. Vi ser över ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas före ansökningstiden går ut.  

Observera att service-testet är ett obligatoriskt steg i vår rekryteringsprocess och vi går inte vidare med kandidater som inte slutför det.  

Sista ansökningsdag är den 1 maj, men vi granskar ansökningar regelbundet, så skicka in din idag! 

 

Vad MAX kan erbjuda dig! 
Inkluderande gemenskap
Våra medarbetare speglar världen och här finns hundratals nationaliteter, bakgrunder och erfarenheter representerade. På MAX är det dina personliga egenskaper och jobbet som står i centrum. Vi vet att god gemenskap bygger bra team som kan prestera på topp. Samtidigt vet vi att man måste vara snäll och därför har vi kollegor som spenderat hela sina professionella karriärer på MAX. Vi förstår att passionen vi har för våra medarbetare är grunden till framgång. 

Utvecklingsmöjligheter på både ett personligt och professionellt plan 
Vi förstår att utveckling är A och O för att hitta lösningar till helt nya problem. Våra utvecklingsprogram hjälper dig att bli ditt absolut bästa jag, oavsett om det handlar om självledarskap, konflikthantering eller arbetsplanering – så du kan ta nästa steg i din karriär på MAX. 

Chansen att jobba med burgare som både smakar och gör gott 
Vi är ett familjeägt företag som leder hållbarhetsutvecklingen i branschen. Vi jobbar för att göra världen lite godare och på den resan har vi lärt oss att passion och mod är viktigare än att följa redan upptrampade vägar. Vi förstår att hållbarhet handlar lika mycket om att ta hand om vår planet som att ta hand om våra medarbetare. Våra team består av visionärer och handlingskraftiga vardagshjältar och du kommer passa in perfekt.  

Företagskultur som tar fram dina bästa sidor 
MAX är byggt på passion, mod och gemenskap. Vi förstår att talangfulla medarbetare och entreprenöriell kultur är nyckeln till framgång. Vi förstår att frihet under ansvar får människor att växa och inspirerar fler till stordåd.  

Vill du läsa om hur vi hanterar dina personuppgifter? Gå in på www.max.se/dataskydd Visa mindre

Restaurangbiträde

Ansök    Feb 16    Dörtlu AB    Restaurangbiträde
Hej, Vi behöver en medarbetare till vår restaurang. Du ska hjälpa till med att förbereda råvaror, servera, diska m.m. Visa mer
Hej,


Vi behöver en medarbetare till vår restaurang.
Du ska hjälpa till med att förbereda råvaror, servera, diska m.m. Visa mindre

Kock till Bolinders förskola

Ansök    Jan 30    Järfälla kommun    Kock, storhushåll
På Barn- och ungdomsförvaltningen i Järfälla kommun arbetar idag ca 2 500 medarbetare i någon av våra 22 skolor, 39 förskolor och på central förvaltning. Vår verksamhet genomsyras av våra ledord professionalitet, kollegialitet och utvecklingskraft. Med mod och kompetens driver vi vår verksamhet framåt. Vi har en respekt och en förståelse kollegor emellan, där vi strävar efter att göra varandra bättre. För när vi har en vilja att gemensamt utvecklas och stä... Visa mer
På Barn- och ungdomsförvaltningen i Järfälla kommun arbetar idag ca 2 500 medarbetare i någon av våra 22 skolor, 39 förskolor och på central förvaltning. Vår verksamhet genomsyras av våra ledord professionalitet, kollegialitet och utvecklingskraft. Med mod och kompetens driver vi vår verksamhet framåt. Vi har en respekt och en förståelse kollegor emellan, där vi strävar efter att göra varandra bättre. För när vi har en vilja att gemensamt utvecklas och ständigt förbättras – så för vi Järfälla framåt.

Bolinders förskola ligger i kommundelen Kallhäll med goda kommunikationer via tåg eller buss. Vi ligger granne med en 4Hgård och har nära till skog och natur. Bolinders förskola tillhör Ulvsättra enhetens förskolor. Bolinder har ca 86 barn och 16 personal. Du kommer arbeta ensam i köket men ingå i enhetens köksteam bestående av 2 kockar och 2 köksbiträden som träffas regelbundet.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker en erfaren kock till vårt tillagningskök på Bolinders förskola. Vi serverar dagligen frukost, lunch och mellanmål. Verksamhetens mål är att servera goda och vällagade måltider som tillgodoser barnens behov av energi och näring. Hos oss är det viktigt att barnen får en näringsrik och hälsosam kost och vi använder oss i stor utsträckning av ekologiska matvaror och i möjligaste mån tillagas maten från grunden. Du lagar varierade sallader och grönsaker till måltiderna samt vad som serveras till frukost och mellanmål.
Tillsammans med pedagogerna gör du måltiden till en helhetsupplevelse. Ni samarbetar och planerar tillsammans exempelvis de traditionerna som firas i enheten tex. Nobel, påsk, jul och midsommar.
Vi ser gärna att du, förutom kocksysslorna, har ett intresse för barns hälsa och vill utveckla verksamheten i en hälsosam riktning. För rollen som kock behöver du vara noggrann, flexibel och kunna arbeta strukturerat samt organisera ditt arbete på ett effektivt sätt.
Vi söker nu dig som tillsammans med oss vill arbeta med att ge barnen en god och näringsrik kost.

I arbetet ingår att ansvara för:
• Planering av matsedel och inköp/varubeställning samt ansvar för att budget hålls
• Tillagning och servering av frukost, lunch, mellanmål inklusive specialkost
• Livsmedelshygien, egenkontroll, städning och disk i köket
• Att arbetsleda övrig måltidspersonal


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som:
• Arbetar bra med andra människor och har ett trevligt och lyhört förhållningssätt gentemot såväl övrig personal, barn samt vårdnadshavare. God kommunikation och samarbete mellan kök och pedagoger är en förutsättning för säker mathantering
• Ser vad som behöver göras och tar initiativ till att det blir gjort
• Har lätt för att anpassa dig till nya omständigheter och kan snabbt ändra ditt synsätt och förhållningssätt
• Planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt. Sätter upp och håller tidsramar
• Är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande mot såväl barn, kollegor och vårdnadshavare. Har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera lösningar

Krav:
• Utbildad kock med tidigare erfarenhet av arbete i förskolekök
• Erfarenhet och kunskap om specialkost och vegetarisk mat
• Utbildning inom hygien och egenkontroll
• God datavana
• Har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift

Meriterande:
• Det är meriterande om du har kunskap om lagar, förordningar och riktlinjer som styr måltidsverksamheten

I Järfälla kommun kan du utveckla dig själv och dina kunskaper och kompetenser via interna kurser och kompetensutveckling för att ta dig längre i din karriär. Det kan vara allt ifrån olika nätverk, föreläsningar, utbildningar, planerings- och utvecklingsdagar. De flesta av våra skolor och förskolor ligger i nära anslutning till kollektivtrafiken så det är lätt och smidigt att ta sig till och från arbetet. Anställda inom våra förskolor och skolor har rabatterad pedagogisk lunch. Som månadsanställd i Järfälla kommun får du tillgång till olika förmåner som exempelvis arbetstidsförkortning dag innan röd dag samt ledig på klämdagar utifrån verksamhetens behov, friskvårdsbidrag och Förmån Järfälla som är en webbportal där du kan ta del av ett brett utbud av förmåner, som exempelvis biobiljetter och gymmedlemskap till rabatterade priser.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Tjänsten kräver goda kunskaper i svenska i tal och skrift.

Provanställning kan komma att tillämpas.

Ett utdrag ur belastningsregistret krävs för arbete inom förskolor och skolor.

Vi genomför begränsade bakgrundskontroller för slutkandidaterna vid detta anställningsförfarande. Bakgrundkontroller genomförs endast i den utsträckning det är relevant för den aktuella tjänsten. I de fall utdrag ur belastningsregistret är lagstadgat kommer du även behöva uppvisa ett sådant utdrag. För mer information om hur vi arbetar med bakgrundkontroller, se www.jarfalla.se/bakgrundskontrollerÖVRIGT
Järfälla har norra Stockholms mest spännande geografiska läge och växer snabbt. Vi erbjuder en arbetsplats med stor variation, goda utvecklingsmöjligheter och arbetar efter visionen Järfälla för alla framåt. Läs mer om hur det är att jobba hos oss på www.jarfalla.se/jobbaijarfalla

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Kock till Restaurang Kossan & Kalven, Arla mejeri i Järfälla/Kallhäll

Ansök    Jan 29    Compass Group AB    Kock, storhushåll
Tillsvidare, heltid 100% Tillträde enligt överenskommelse Vem söker vi? Nu söker vi en passionerad kock som vill arbeta i ett team där serviceanda och lagarbete står i centrum. Med nyfikenhet och entusiasm skapar du smakfulla och vällagade rätter med fokus på hållbarhet. I tjänsten ingår bland annat dagligt arbete med egenkontroll, att ha god kännedom om allergener och kunna redogöra för alla ingredienser, beställning och mottagning av varor samt svin... Visa mer
Tillsvidare, heltid 100%
Tillträde enligt överenskommelse

Vem söker vi?

Nu söker vi en passionerad kock som vill arbeta i ett team där serviceanda och lagarbete står i centrum. Med nyfikenhet och entusiasm skapar du smakfulla och vällagade rätter med fokus på hållbarhet.

I tjänsten ingår bland annat dagligt arbete med egenkontroll, att ha god kännedom om allergener och kunna redogöra för alla ingredienser, beställning och mottagning av varor samt svinnhantering. Du kommer även vara behjälplig i menyplanering och inventering.

Om Restaurang Arla mejeri Kossan & Kalven

Vi är ett superteam som serverar frukost & lunch på Arla i Järfälla/Kallhäll

Öppettider 06:45 -15:00 måndag till fredag

Vem är du?

• Du är över 18 år
• Du har utbildning inom hotell och restaurang med kockinriktning eller motsvarande
• Du har erfarenhet av restaurangarbete sedan tidigare
• Du har en förmåga att planera och strukturera arbetet effektivt
• Du tar genom din passion ansvar för att hålla en hög service- och kvalitetsnivå på det du levererar
• Du ser din betydelse i nöjda gäster, är positiv, stresstålig och har lätt för att samarbeta och kommunicera
• Du kan ta egna initiativ och är flexibel i din yrkesroll
• Du talar och skriver svenska
• Erfarenhet av menyplaneringssystem är ett plus

Om Compass Group

Vi är en del av Compass Group som är en världsledande leverantör inom mat, dryck och supportservice. Över hela världen har vi över 500 000 kollegor. I Sverige har vi cirka 450 verksamheter runt om i landet, vilket gör att det finns fantastiska utvecklingsmöjligheter hos oss. Vi har förmåner genom kollektivavtal som årlig löneökning, försäkringar och tjänstepension.

Compass Group i Sverige omsätter cirka 3 miljarder kronor och drivs under varumärken som Food & Co, Marketplace, Medirest, Amica, Chartwells, Levy Restaurants, UNISON, Eurest och fler. Compass Group Sverige är en del i koncernen Compass Group PLC. Koncernens omsättning uppgår globalt till 250 miljarder SEK (2022). Våra kunder är företag, arenor, universitet, skolor, vård och omsorg med flera. Vi tillhandahåller service såsom mat och dryck, konferens, reception, lokalvård, vaktmästeri med mera. Vill du läsa mer om Compass Group, besök gärna vår hemsida.

Varför ska du välja oss?

• Vi rekryterar schysst! Vi tror att mångfald, olika erfarenheter och kompetenser gör den bästa stjärnhimlen.
• Vi älskar service och vi vill leverera service i världsklass genom att alltid ge det lilla extra.
• Vi tror på hållbarhet! Både när det gäller vår planet och våra kollegor.
• Vi levererar kvalitet i allt vi gör!

Rekrytering på Compass Group

Rekryteringen sker löpande så varmt välkommen in med din ansökan idag! Vi tar enbart emot ansökningar via webben, ansökningar som kommer in på annat sätt behandlas inte. För mer information om hur Compass Group AB behandlar dina personuppgifter, klicka här. Visa mindre

Vikariat kock Traktor förskola

Ansök    Feb 2    Järfälla kommun    Kock, storhushåll
På Barn- och ungdomsförvaltningen i Järfälla kommun arbetar idag ca 2 500 medarbetare i någon av våra 22 skolor, 39 förskolor och på central förvaltning. Vår verksamhet genomsyras av våra ledord professionalitet, kollegialitet och utvecklingskraft. Med mod och kompetens driver vi vår verksamhet framåt. Vi har en respekt och en förståelse kollegor emellan, där vi strävar efter att göra varandra bättre. För när vi har en vilja att gemensamt utvecklas och stä... Visa mer
På Barn- och ungdomsförvaltningen i Järfälla kommun arbetar idag ca 2 500 medarbetare i någon av våra 22 skolor, 39 förskolor och på central förvaltning. Vår verksamhet genomsyras av våra ledord professionalitet, kollegialitet och utvecklingskraft. Med mod och kompetens driver vi vår verksamhet framåt. Vi har en respekt och en förståelse kollegor emellan, där vi strävar efter att göra varandra bättre. För när vi har en vilja att gemensamt utvecklas och ständigt förbättras – så för vi Järfälla framåt.

På Barn- och ungdomsförvaltningen i Järfälla kommun arbetar idag ca 2 500 medarbetare i någon av våra 22 skolor, 39 förskolor och på central förvaltning. Vår verksamhet genomsyras av våra ledord professionalitet, kollegialitet och utvecklingskraft. Med mod och kompetens driver vi vår verksamhet framåt. Vi har en respekt och en förståelse kollegor emellan, där vi strävar efter att göra varandra bättre. För när vi har en vilja att gemensamt utvecklas och ständigt förbättras – så för vi Järfälla framåt.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker en vikarierande kock till vårt tillagningskök på Traktor förskola. Vi serverar dagligen frukost, lunch och mellanmål. Verksamhetens mål är att servera goda och vällagade måltider som tillgodoser barnens/elevernas behov av energi och näring. Hos oss är det viktigt att barnen/eleverna får en näringsrik och hälsosam kost och vi använder oss i stor utsträckning av ekologiska matvaror och i möjligaste mån tillagas maten från grunden.
Tillsammans med pedagogerna gör du måltiden till en helhetsupplevelse. Du lagar varierade sallader och grönsaker till måltiderna samt vad som serveras till frukost och mellanmål.
Vi ser gärna att du, förutom kocksysslorna, har ett intresse för barns hälsa och vill utveckla verksamheten i en hälsosam riktning. För rollen som kock behöver du vara noggrann, flexibel och kunna arbeta strukturerat samt organisera ditt arbete på ett effektivt sätt.
Vi söker nu dig som tillsammans med oss vill arbeta med att ge eleverna en god och näringsrik kost.

I arbetet ingår att ansvara för:
• Planering av matsedel och inköp/varubeställning samt ansvar för att budget hålls
• Tillagning och servering av frukost, lunch, mellanmål inklusive specialkost
• Livsmedelshygien, egenkontroll, städning och disk i köket
• Att ha kunskaper kring det övergripande ansvaret när kökschef är frånvarande
• Att arbetsleda övrig måltidspersonal


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som:

• Arbetar bra med andra människor och har ett trevligt och lyhört förhållningssätt gentemot såväl övrig personal, barn/elever samt vårdnadshavare. God kommunikation och samarbete mellan kök och pedagoger är en förutsättning för säker mathantering
• Ser vad som behöver göras och tar initiativ till att det blir gjort
• Har lätt för att anpassa dig till nya omständigheter och kan snabbt ändra ditt synsätt och förhållningssätt
• Planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt. Sätter upp och håller tidsramar
• Är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande mot såväl barn/elever, kollegor och vårdnadshavare. Har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera lösningar
Krav:
• Utbildad kock med tidigare erfarenhet av arbete i skolkök
• Erfarenhet och kunskap om specialkost och vegetarisk mat
• Utbildning inom hygien och egenkontroll
• God datavana
• Har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift

Meriterande:
• Det är meriterande om du har kunskap om lagar, förordningar och riktlinjer som styr måltidsverksamheten


Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Tjänsten kräver goda kunskaper i svenska i tal och skrift.

Ett utdrag ur belastningsregistret krävs för arbete inom förskolor och skolor.ÖVRIGT
I Järfälla Kommun kan du utveckla dig själv och dina kunskaper och kompetenser via interna kurser och kompetensutveckling för att ta dig längre i din karriär, det kan vara allt ifrån olika nätverk, föreläsningar, utbildningar, planering- och utvecklingsdagar. De flesta av våra skolor och förskolor ligger i nära anslutning till kollektivtrafiken så det är lätt och smidigt att ta sig till och från arbetet. Anställda inom våra förskolor och skolor har rabatterad pedagogisk lunch. Som månadsanställd i Järfälla Kommun får du tillgång till olika förmåner som exempelvis arbetstidsförkortning dag innan röd dag samt ledig på klämdagar utifrån verksamhetens behov, friskvårdsbidrag och Förmån Järfälla som är en webbportal där du kan ta del av ett brett utbud av förmåner, som exempelvis biobiljetter och gymmedlemskap till rabatterade priser.

Järfälla har norra Stockholms mest spännande geografiska läge och växer snabbt. Vi erbjuder en arbetsplats med stor variation, goda utvecklingsmöjligheter och arbetar efter visionen Järfälla för alla framåt. Läs mer om hur det är att jobba hos oss på www.jarfalla.se/jobbaijarfalla

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Sommarjobb - arbeta hos oss som kock/köksbiträde i sommar!

Ansök    Jan 24    Järfälla kommun    Kock, storhushåll
Har du ett starkt intresse för mat och söker jobb i sommar? Då har du hittat rätt! Vi söker nu dig som är utbildad kock eller köksbiträde som vill jobba på vikariat under sommaren eller som timvikarie vid behov. Järfälla kommun driver verksamheter inom både äldreomsorgen i egen regi runt om i hela kommunen. Restaurangköken inom äldreomsorgen i Järfälla kommun tillagar och serverar cirka 1400 portioner varje dag. Maten som tillagas serveras på äldreboe... Visa mer
Har du ett starkt intresse för mat och söker jobb i sommar?

Då har du hittat rätt!

Vi söker nu dig som är utbildad kock eller köksbiträde som vill jobba på vikariat under sommaren eller som timvikarie vid behov.

Järfälla kommun driver verksamheter inom både äldreomsorgen i egen regi runt om i hela kommunen. Restaurangköken inom äldreomsorgen i Järfälla kommun tillagar och serverar cirka 1400 portioner varje dag. Maten som tillagas serveras på äldreboenden, i matlådor och till restauranggäster. Målet är att tillaga mat från grunden. Enheten leds av en restaurangchef och det är ca 20 medarbetare fördelade på fyra restauranger.

På Järfälla kommun har vi en egen bemanningsenhet som ansvarar för alla timvikarier och bemanning inom vård och omsorg. Vi tillsätter utefter verksamheternas behov och bemannar främst korttidsfrånvaro så som sjukdom, VAB, möten och utbildningar men även vid semester för ordinarie personal. Vi söker nu kockar och köksbiträden som vill arbeta som sommarvikarier eller extra som timvikarie på våra restauranger.


ARBETSUPPGIFTER
Hos oss får du arbeta med något av det mest värdefulla som finns, att göra vardagen bättre för framförallt våra äldre kunder. I våra restauranger tillagar vi säsongsanpassade och näringsriktiga måltider. Måltiderna lagas från grunden och serveras i restaurangen, äldreboenden eller paketeras i matlådor till hemtjänsten.

Arbetet som köksbiträde innebär varierande arbetsuppgifter inom storhushåll och att vara kockarna behjälplig. Vanligt förekommande uppgifter är matlagning, salladsberedning, disk, portionering, kassahantering och varuplockning. Tillsammans med dina kollegor har du ett delat ansvar för en fungerande verksamhet.

Arbetet som kock innebär varierande arbetsuppgifter inom storhushåll. Förekommande arbetsuppgifter är bland annat matlagning, salladsberedning, disk, portionering, kassahantering, varuleveranser, följa egenkontrollprogrammet, samt förekommande uppgifter i ett kök.

Arbetstiderna är dagtid under vardagar och helger. Vi ser gärna att du kan jobba hela sommarperioden juni-augusti. Om vi har många intresserade redan så kan ske det inte blir hela perioden.

KVALIFIKATIONER
• Vara minst 18 år
• Utbildad köksbiträde alternativt erfarenhet av restaurang/storkök respektive utbildad kock
• Tidigare arbetat inom restaurang/storkök
• Kunskap om svensk husmanskost
• Kunna behärska svenska i tal och skrift
• Goda datorkunskaper

Meriterande om du tidigare arbetat som kock/köksbiträde inom äldreomsorgen eller annan offentlig verksamhet.

Vi söker dig som är engagerad, flexibel och självgående med en god samarbetsförmåga. Du ska vara noggrann och gilla att ha ordning och reda samt vara serviceinriktad.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet

ÖVRIGT
Järfälla har norra Stockholms mest spännande geografiska läge och växer snabbt. Vi erbjuder en arbetsplats med stor variation, goda utvecklingsmöjligheter och arbetar efter visionen Järfälla för alla framåt. Läs mer om hur det är att jobba hos oss på www.jarfalla.se/jobbaijarfalla

Vi genomför begränsade bakgrundskontroller för kandidaterna vid detta anställningsförfarande. Bakgrundskontroller genomförs endast i den utsträckning det är relevant för den aktuella tjänsten. I de fall utdrag ur belastningsregistret är lagstadgat kommer du även behöva uppvisa ett sådant utdrag. För mer information om hur vi arbetar med bakgrundskontroller, se www.jarfalla.se/bakgrundskontroller. Vi kontrollerar även medborgarskap, uppehålls-och arbetstillstånd, betygsunderlag och referens.

Järfälla kommun arbetar med en kompetensbaserad rekryteringsprocess för en fördomsfri rekrytering. Vi på Socialförvaltningen arbetar tillsammans oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, sexuell läggning, etnisk tillhörighet, religion, funktionsnedsättning och ålder. Olikheter berikar och möjliggör utveckling för alla framåt! Kan du det finska språket har vi det som merit, då Järfälla kommun är ett finskt förvaltningsområde.


Löpande intervjuer sker under rekryteringsprocessen.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

diskare

Ansök    Jan 26    AR DEMIR AB    Diskare
diskplock och diskar ofta med hjälp av restaurang-diskmaskiner, men även diskning för hand kan förekomma. Ofta kombinerar du arbetsuppgifter som diskare med andra arbetsuppgifter som t ex transportera och fylla på lagret vid leveranser samt hjälpa till med möblering, daglig städ och med storstädningar. Visa mer
diskplock och diskar ofta med hjälp av restaurang-diskmaskiner, men även diskning för hand kan förekomma. Ofta kombinerar du arbetsuppgifter som diskare med andra arbetsuppgifter som t ex transportera och fylla på lagret vid leveranser samt hjälpa till med möblering, daglig städ och med storstädningar. Visa mindre

McDonald's i Barkarby söker medarbetare som kan arbeta kvällar & helger!

Vi söker Dig som kan arbeta 1 vardagkväll i veckan samt helger. Om du kan det så kan du få möjligheten att arbeta tillsammans med ett härligt team där lagandan står i fokus. Är du även den som har förmågan att se när något behöver göras och strävar efter att ge en service i världsklass? Om du svarade ja och dessutom uppskattar en Big Mac nästan lika mycket som oss – då kanske vi är helt rätt för varandra! Hos oss är det av största vikt att varje kund... Visa mer
Vi söker Dig som kan arbeta 1 vardagkväll i veckan samt helger.

Om du kan det så kan du få möjligheten att arbeta tillsammans med ett härligt team där lagandan står i fokus. Är du även den som har förmågan att se när något behöver göras och strävar efter att ge en service i världsklass?

Om du svarade ja och dessutom uppskattar en Big Mac nästan lika mycket som oss – då kanske vi är helt rätt för varandra!

Hos oss är det av största vikt att varje kund får en unik upplevelse och det är naturligtvis inte möjligt utan våra medarbetare. McDonald’s erbjuder ett omväxlande och fartfyllt arbete med varierande arbetsuppgifter, alla med fokuset att leverera en ultimat restaurang upplevelse för våra gäster.

Arbetsuppgifterna kan variera från att tillaga och servera vår goda mat till att säkerställa att matsal och kök är i toppskick.

På McDonald’s startar utbildningen från dag ett och det finns en tydlig karriär trappa för den som vill utvecklas hos oss.

Vi ser helst att du bor i Järfälla Kommun eller angränsande kommun som Upplands-Bro. Detta för att det inte ska ta för lång tid att åka till och från arbetet.

Välkommen med en skriftlig ansökan med bifogat foto och CV + personligt brev.

Urval och intervjuer sker löpande. Tillträde snarast.

Startlön enligt HRF's kollektivavtal.
Våra förväntningar på dig:

- Att du är en team player som sätter laget före jaget
- Att du vill lära dig nya saker och utvecklas
- Att du har rätt inställning och vill ha roligt på jobbet
- Att du älskar burgare nästan lika mycket som vi

Tidigare arbetslivserfarenhet är inte ett krav, vi ser till att du får den utbildning du behöver för att kunna utföra ett arbete av högsta kvalitet.

Med över 200 restauranger från norr till söder är McDonald’s Sveriges ledande restaurangkedja. De flesta av restaurangerna ägs och drivs lokalt av egna företagare. Med våra ca 12 000 medarbetare är vi Sveriges största privata ungdomsarbetsgivare. Vi vill göra det goda valet enkelt för våra gäster och har därför en bred meny med något för alla smaker, preferenser och plånböcker och serverar bara mat av högsta kvalitet med snabb och vänlig service i fräscha, moderna restauranger. Läs mer på www.mcdonalds.se eller följ oss på Facebook, Instagram och Twitter. Visa mindre

Timvikarie, köksbiträde till Bemanningstjänst Järfälla kommun

Ansök    Jan 22    Järfälla kommun    Köksbiträde
På Barn- och ungdomsförvaltningen i Järfälla kommun arbetar idag ca 2 500 medarbetare i någon av våra 22 skolor, 39 förskolor och på central förvaltning. Vår verksamhet genomsyras av våra ledord professionalitet, kollegialitet och utvecklingskraft. Med mod och kompetens driver vi vår verksamhet framåt. Vi har en respekt och en förståelse kollegor emellan, där vi strävar efter att göra varandra bättre. För när vi har en vilja att gemensamt utvecklas och stä... Visa mer
På Barn- och ungdomsförvaltningen i Järfälla kommun arbetar idag ca 2 500 medarbetare i någon av våra 22 skolor, 39 förskolor och på central förvaltning. Vår verksamhet genomsyras av våra ledord professionalitet, kollegialitet och utvecklingskraft. Med mod och kompetens driver vi vår verksamhet framåt. Vi har en respekt och en förståelse kollegor emellan, där vi strävar efter att göra varandra bättre. För när vi har en vilja att gemensamt utvecklas och ständigt förbättras – så för vi Järfälla framåt.

Se gärna vår film om hur det är att arbeta som timvikarie på bemanningstjänst i Järfälla Kommun, se länk nedan:

https://www.jarfalla.se/jobbaijarfalla/jobbasomtimvikarie/vikarieinomforochgrundskola.4.2bcf41dd144728ec59af4e7.html


ARBETSUPPGIFTER
Som timanställd köksbiträde ersätter du ordinarie medarbetare vid deras frånvaro och arbetar inom konsertverksamheten inom förskola och skola. Enheternas behov styr hur mycket arbete du kommer att få och vi kan därför inte garantera dig arbete varje dag.

Du bör bo inom rimligt avstånd för att kunna ta dig till arbetsplatsen inom en skälig tid.

Vi använder oss av IT-systemet TimePool där du lägger in din tid som du vill arbeta som sedan matchas mot verksamheternas behov. Detta innebär att du måste ha tillgång till internet och en mobiltelefon för att vi ska kunna erbjuda dig arbete.

Ett av målen för våra kostverksamheter är att servera goda och vällagade måltider som ska tillgodose barnens och elevernas behov av energi och näring, allt enligt Svenska näringsrekommendationer. Måltiderna ska grundlägga och främja god folkhälsa samt präglas av kvalitets- och servicetänkande.KVALIFIKATIONER
I första hand söker vi dig som har gymnasieutbildning med inriktning mot storhushåll eller motsvarande utbildning. Har du dessutom tidigare erfarenhet från arbete i storkök ser vi det som meriterande.

Du måste tycka om och se det som en utmaning att arbeta på nya arbetsplatser, samarbeta med nya kollegor och vara trygg i detta. Eftersom tjänsten innebär att snabbt kunna bidra till en god arbetsinsats måste du kunna arbeta självständigt och ha förmåga att ta egna initiativ. I arbetet krävs det att du är utåtriktad och trivs i en miljö med både vuxna och barn.

Det är önskvärt om du har kunskap om lagar, förordning och riktlinjer som styr måltidsverksamheten. Sökande med kunskaper i livsmedelshygien och specialkost är meriterande.

Då våra medarbetare arbetar måndag-fredag på schema med arbetstider inom tidsspannet 06.30-17.30 söker vi dig som kan arbeta under dessa tider. Du bör kunna arbeta som minst fem dagar per månad.

Du ska kunna kommunicera på svenska i tal och skrift.

Om du erbjuds anställning hos oss krävs det enligt lag även att du ska uppvisa ett belastningsregister för att anställning ska vara aktuellt.

Belastningsregistret benämns "Belastningsregister för Förskoleverksamhet/Skola/Skolbarnomsorg" och finns att beställa på Polisens webbplats. Notera att belastningsregistret får vara max 1 år gammalt sedan utfärdandedatum.

Vi genomför begränsade bakgrundskontroller för slutkandidaterna vid detta anställningsförfarande. Bakgrundkontroller genomförs endast i den utsträckning det är relevant för den aktuella tjänsten. I de fall utdrag ur belastningsregistret är lagstadgat kommer du även behöva uppvisa ett sådant utdrag.

För mer information om hur vi arbetar med bakgrundkontroller, se www.jarfalla.se/bakgrundskontroller


Vi intervjuar löpande under ansökningstiden och intervjuerna kommer att ske digitalt. Välkommen med din ansökan!ÖVRIGT
Järfälla har norra Stockholms mest spännande geografiska läge och växer snabbt. Vi erbjuder en arbetsplats med stor variation, goda utvecklingsmöjligheter och arbetar efter visionen Järfälla för alla framåt. Läs mer om hur det är att jobba hos oss på www.jarfalla.se/jobbaijarfalla

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Köksbiträde 4 timmar/dag till Fjällenskolan

På Barn- och ungdomsförvaltningen i Järfälla kommun arbetar idag ca 2 500 medarbetare i någon av våra 22 skolor, 39 förskolor och på central förvaltning. Vår verksamhet genomsyras av våra ledord professionalitet, kollegialitet och utvecklingskraft. Med mod och kompetens driver vi vår verksamhet framåt. Vi har en respekt och en förståelse kollegor emellan, där vi strävar efter att göra varandra bättre. För när vi har en vilja att gemensamt utvecklas och stä... Visa mer
På Barn- och ungdomsförvaltningen i Järfälla kommun arbetar idag ca 2 500 medarbetare i någon av våra 22 skolor, 39 förskolor och på central förvaltning. Vår verksamhet genomsyras av våra ledord professionalitet, kollegialitet och utvecklingskraft. Med mod och kompetens driver vi vår verksamhet framåt. Vi har en respekt och en förståelse kollegor emellan, där vi strävar efter att göra varandra bättre. För när vi har en vilja att gemensamt utvecklas och ständigt förbättras – så för vi Järfälla framåt.

Fjällenskolan - en bra grund för framtiden.
Vi är en skola som har verksamhet från förskoleklass till årskurs 9 och som ligger i Viksjö i ett småhusområde. Skolan har ca 600 elever. Vi arbetar i arbetslag för ett nära samarbete kring våra elevers utveckling, såväl den sociala som den kunskapsmässiga. Sedan 2011 arbetar vi med digitala verktyg på olika sätt, bland annat har vi Smartboards uppsatta i klassrummen F-3, eleverna i åk 4-9 har en egen bärbar dator.

Vi vill ta vara på att vi har elever från sex till femton år genom att ha gemensamma temadagar för hela skolan där de äldre eleverna arbetar tillsammans med de yngre barnen/eleverna. Ytterligare en del i att ta tillvara hela verksamhetens kunskaper och erfarenheter är att vi har gemensam pedagogisk ledningsgrupp med representanter från varje verksamhetsområde vars syfte är att driva på och förankra skolutveckling.ARBETSUPPGIFTER
Verksamhetens mål är att servera goda, näringsriktiga och vällagade måltider som tillgodoser barnen/elevernas behov av energi och näring, allt enligt svenska näringsrekommendationer. Måltiderna skall grundlägga och främja god folkhälsa samt präglas av kvalitet och servicetänkande. Vi söker nu dig som tillsammans med oss vill vara med och se till att dessa mål uppfylls. I vår verksamhet serveras varje dag frukost, lunch och mellanmål. Dina arbetsuppgifter som köksbiträde innefattar servering av lunch, disk och städning. Vidare innefattar tjänsten, egenkontroller enligt HACCP

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som:
• Arbetar bra med andra människor och har ett trevligt och lyhört förhållningssätt gentemot såväl övrig personal och barn/elever. God kommunikation och samarbete mellan kök och pedagoger är en förutsättning för säker mathantering.
• Planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt. Sätter upp och håller tidsramar.
• Ser vad som behöver göras och tar initiativ till att det blir gjort.
Krav:
• Utbildning köksbiträde eller erfarenhet av lunchservering
• Goda kunskaper i svenska i tal och skrift

Meriterande:
• Har erfarenhet av arbete i lunchservering
• Kännedom om allergier och intoleranser
• Utbildning i HACCP


ÖVRIGT
Järfälla har norra Stockholms mest spännande geografiska läge och växer snabbt. Vi erbjuder en arbetsplats med stor variation, goda utvecklingsmöjligheter och arbetar efter visionen Järfälla för alla framåt. Läs mer om hur det är att jobba hos oss på www.jarfalla.se/jobbaijarfalla

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Hovmästare

Ansök    Jan 16    Bowling Bull Jakobsberg AB    Hovmästare
Vi söker nu en Hovmästare Bowling Bull. Bowling Bull är rätt arbetsplats för dig som gillar att jobba med människor och inte är rädd för nya utmaningar. Att jobba som Hovmästare innebär: - Hovmästare hjälper de gästerna att välja vin och andra drycker som passar till maten samt köpa in viner och andra drycker till restaurangen, sammanställa vinlistor och utbilda personalen. Du behöver ha goda mat- och dryckeskunskaper, samt övergripande kunskap inom alkoho... Visa mer
Vi söker nu en Hovmästare Bowling Bull.
Bowling Bull är rätt arbetsplats för dig som gillar att jobba med människor och inte är rädd för nya utmaningar.
Att jobba som Hovmästare innebär:
- Hovmästare hjälper de gästerna att välja vin och andra drycker som passar till maten samt köpa in viner och andra drycker till restaurangen, sammanställa vinlistor och utbilda personalen. Du behöver ha goda mat- och dryckeskunskaper, samt övergripande kunskap inom alkohol- och livsmedelshantering.
- gillar att stå i centrum
- kunna vara flexibel i sina arbetstider
- klarar av ett högt tempo med humöret i behåll.
Egenskaper som är viktiga för oss är att Du har lätt för att samarbeta med dina kollegor, har god servicekänsla samt gillar det sociala samspelet.
På Bowling Bull söker vi glada människor som gillar blandade arbetsuppgifter med ett högt tempo samt inte är rädd för nya utmaningar. Du måste vara en person som är energisk, effektiv, noggrann, flexibel, glad och självgående, samt stresstålig och social som alltid gör ditt bästa för att arbetet blir utfört professionellt.
Du ska vara lätt att arbeta med, har inga problem för att arbeta i grupp eller ensam, passar arbetstider och är service inriktad.
Vi söker dig som tycker det är roligt att arbeta med människor.
Hos oss får du ett stimulerande arbete tillsammans med kompetenta och engagerade medarbetare.
Du bör vara stresstålig.
Sista ansöknings datum 2024-02-16 Visa mindre

Restaurangen biträdet

Ansök    Jan 14    Kebabdudes AB    Restaurangbiträde
Hej vi behöver någon att bli en av vår restauranger familj. Någon som kan hjälpa oss att bli bättre. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
Hej vi behöver någon att bli en av vår restauranger familj.
Någon som kan hjälpa oss att bli bättre.


Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Pizzabagare

Ansök    Jan 13    Franco Rustique AB    Pizzabagare
Vi behöver en självgående pizzabagare med erfarenhet, ska kunna språket både i tal, skrift. jobbet är på heltid, tills vidare. Visa mer
Vi behöver en självgående pizzabagare med erfarenhet, ska kunna språket både i tal, skrift. jobbet är på heltid, tills vidare. Visa mindre

Indisk Kock/Tandoor sökes till Restaurang i Gustavsberg

Indisk Kock sökes till vår kommande nya Indiska restaurang i Gustavsberg! Vi söker en engagerad, passionerad och kreativ Indisk kock för att förstärka vårt härliga team i Gustavsberg. Vi erbjuder en unik och trevlig arbetsmiljö med möjlighet att vara en del av en nyöppnad Indisk restaurang. Tjänsten vi söker: Indisk Kock: Du kommer att ha ansvaret för att skapa läckra och autentiska Indiska rätter med fokus på kvalitet och presentation. Vi söker en kock me... Visa mer
Indisk Kock sökes till vår kommande nya Indiska restaurang i Gustavsberg!
Vi söker en engagerad, passionerad och kreativ Indisk kock för att förstärka vårt härliga team i Gustavsberg. Vi erbjuder en unik och trevlig arbetsmiljö med möjlighet att vara en del av en nyöppnad Indisk restaurang.
Tjänsten vi söker:
Indisk Kock: Du kommer att ha ansvaret för att skapa läckra och autentiska Indiska rätter med fokus på kvalitet och presentation. Vi söker en kock med erfarenhet av Indisk matlagning och som kan bidra med sin kunskap och kreativitet till vår meny. Erfarenhet av indisk matlagning är ett krav.
Tandoori Ugn Kock: Tillagning för grill, samt bröd i tandoori ugn. Erfarenhet efterfrågas.
Krav och egenskaper:
Erfarenhet av Indisk matlagning är ett krav.
God kommunikationsförmåga och förmåga att samarbeta i team.
Flexibilitet när det gäller arbetspass, kvällsarbete och helgarbete.

Anställningsvillkor:
Anställningen kommer att vara på deltid, heltid eller extra, beroende på överenskommelse. Arbetstiderna varierar med hänsyn till våra öppettider och kommer att diskuteras vid en personlig intervju.
Ansökan:
Skicka din ansökan via e-post till [email protected] med ämnesraden "Indisk Kock Gustavsberg" och inkludera följande:
Ditt CV med relevant arbetslivserfarenhet.
Ett personligt brev där du beskriver din passion för matlagning och varför du vill arbeta hos oss som Indisk kock.

Vi ser fram emot att höra från dig och välkomnar alla ansökningar. Ansökningar behandlas löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan! Visa mindre

Kock till Bolinders förskola

Ansök    Jan 8    Järfälla kommun    Kock, storhushåll
På Barn- och ungdomsförvaltningen i Järfälla kommun arbetar idag ca 2 500 medarbetare i någon av våra 22 skolor, 39 förskolor och på central förvaltning. Vår verksamhet genomsyras av våra ledord professionalitet, kollegialitet och utvecklingskraft. Med mod och kompetens driver vi vår verksamhet framåt. Vi har en respekt och en förståelse kollegor emellan, där vi strävar efter att göra varandra bättre. För när vi har en vilja att gemensamt utvecklas och stä... Visa mer
På Barn- och ungdomsförvaltningen i Järfälla kommun arbetar idag ca 2 500 medarbetare i någon av våra 22 skolor, 39 förskolor och på central förvaltning. Vår verksamhet genomsyras av våra ledord professionalitet, kollegialitet och utvecklingskraft. Med mod och kompetens driver vi vår verksamhet framåt. Vi har en respekt och en förståelse kollegor emellan, där vi strävar efter att göra varandra bättre. För när vi har en vilja att gemensamt utvecklas och ständigt förbättras – så för vi Järfälla framåt.

Bolinders förskola ligger i kommundelen Kallhäll med goda kommunikationer via tåg eller buss. Vi ligger granne med en 4Hgård och har nära till skog och natur. Bolinders förskola tillhör Ulvsättra enhetens förskolor. Bolinder har ca 86 barn och 16 personal. Du kommer arbeta ensam i köket men ingå i enhetens köksteam bestående av 2 kockar och 2 köksbiträden som träffas regelbundet.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker en erfaren kock till vårt tillagningskök på Bolinders förskola. Vi serverar dagligen frukost, lunch och mellanmål. Verksamhetens mål är att servera goda och vällagade måltider som tillgodoser barnens behov av energi och näring. Hos oss är det viktigt att barnen får en näringsrik och hälsosam kost och vi använder oss i stor utsträckning av ekologiska matvaror och i möjligaste mån tillagas maten från grunden. Du lagar varierade sallader och grönsaker till måltiderna samt vad som serveras till frukost och mellanmål.
Tillsammans med pedagogerna gör du måltiden till en helhetsupplevelse. Ni samarbetar och planerar tillsammans exempelvis de traditionerna som firas i enheten tex. Nobel, påsk, jul och midsommar.
Vi ser gärna att du, förutom kocksysslorna, har ett intresse för barns hälsa och vill utveckla verksamheten i en hälsosam riktning. För rollen som kock behöver du vara noggrann, flexibel och kunna arbeta strukturerat samt organisera ditt arbete på ett effektivt sätt.
Vi söker nu dig som tillsammans med oss vill arbeta med att ge barnen en god och näringsrik kost.

I arbetet ingår att ansvara för:
• Planering av matsedel och inköp/varubeställning samt ansvar för att budget hålls
• Tillagning och servering av frukost, lunch, mellanmål inklusive specialkost
• Livsmedelshygien, egenkontroll, städning och disk i köket
• Att arbetsleda övrig måltidspersonal


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som:
• Arbetar bra med andra människor och har ett trevligt och lyhört förhållningssätt gentemot såväl övrig personal, barn samt vårdnadshavare. God kommunikation och samarbete mellan kök och pedagoger är en förutsättning för säker mathantering
• Ser vad som behöver göras och tar initiativ till att det blir gjort
• Har lätt för att anpassa dig till nya omständigheter och kan snabbt ändra ditt synsätt och förhållningssätt
• Planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt. Sätter upp och håller tidsramar
• Är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande mot såväl barn, kollegor och vårdnadshavare. Har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera lösningar

Krav:
• Utbildad kock med tidigare erfarenhet av arbete i förskolekök
• Erfarenhet och kunskap om specialkost och vegetarisk mat
• Utbildning inom hygien och egenkontroll
• God datavana
• Har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift

Meriterande:
• Det är meriterande om du har kunskap om lagar, förordningar och riktlinjer som styr måltidsverksamheten

I Järfälla kommun kan du utveckla dig själv och dina kunskaper och kompetenser via interna kurser och kompetensutveckling för att ta dig längre i din karriär. Det kan vara allt ifrån olika nätverk, föreläsningar, utbildningar, planerings- och utvecklingsdagar. De flesta av våra skolor och förskolor ligger i nära anslutning till kollektivtrafiken så det är lätt och smidigt att ta sig till och från arbetet. Anställda inom våra förskolor och skolor har rabatterad pedagogisk lunch. Som månadsanställd i Järfälla kommun får du tillgång till olika förmåner som exempelvis arbetstidsförkortning dag innan röd dag samt ledig på klämdagar utifrån verksamhetens behov, friskvårdsbidrag och Förmån Järfälla som är en webbportal där du kan ta del av ett brett utbud av förmåner, som exempelvis biobiljetter och gymmedlemskap till rabatterade priser.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Tjänsten kräver goda kunskaper i svenska i tal och skrift.

Provanställning kan komma att tillämpas.

Ett utdrag ur belastningsregistret krävs för arbete inom förskolor och skolor.

Vi genomför begränsade bakgrundskontroller för slutkandidaterna vid detta anställningsförfarande. Bakgrundkontroller genomförs endast i den utsträckning det är relevant för den aktuella tjänsten. I de fall utdrag ur belastningsregistret är lagstadgat kommer du även behöva uppvisa ett sådant utdrag. För mer information om hur vi arbetar med bakgrundkontroller, se www.jarfalla.se/bakgrundskontrollerÖVRIGT
Järfälla har norra Stockholms mest spännande geografiska läge och växer snabbt. Vi erbjuder en arbetsplats med stor variation, goda utvecklingsmöjligheter och arbetar efter visionen Järfälla för alla framåt. Läs mer om hur det är att jobba hos oss på www.jarfalla.se/jobbaijarfalla

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Asian BBQ Bistro i Barkarby söker kock/kockassistent

Ansök    Jan 6    Yaye Chen    Specialkock
Asian BBQ Bistro i Barkaby söker Kock/kockassistent. Vi vill utveckla vår verksamhet med en till två duktiga kock/kockassistenter. Tjänsten är på heltid. Du ska ha erfarenhet i kinesisk matlagning. Samt du ska kunna beställa varor, förbereda råvaror, tillaga mat och delta disk- och städning i köket. Du är flexibel, stresstålig, ansvarsfull och lätt att samarbeta med. Du ska kunna lära dig våra maträtter och kunna komma på nya maträtter. En merit om d... Visa mer
Asian BBQ Bistro i Barkaby söker Kock/kockassistent. Vi vill utveckla vår verksamhet med en till två duktiga kock/kockassistenter. Tjänsten är på heltid.


Du ska ha erfarenhet i kinesisk matlagning. Samt du ska kunna beställa varor, förbereda råvaror, tillaga mat och delta disk- och städning i köket.

Du är flexibel, stresstålig, ansvarsfull och lätt att samarbeta med. Du ska kunna lära dig våra maträtter och kunna komma på nya maträtter.

En merit om du kan prata mandarin(kinesiska). Välkomna och skicka in CV(endast via melj) Visa mindre

Restaurangbiträde

Ansök    Jan 10    Skälby Pizzeria HB    Restaurangbiträde
Hej, Vi behöver en medarbetare till vår restaurang. Du ska hjälpa oss med att förbereda råvaror, servera, diska m.m. Visa mer
Hej,


Vi behöver en medarbetare till vår restaurang.
Du ska hjälpa oss med att förbereda råvaror, servera, diska m.m. Visa mindre

Kock

Vi söker nu personal till vår kök på Bowling Bull. Bowling Bull är rätt arbetsplats för dig som gillar att jobba med människor och inte är rädd för nya utmaningar. Att jobba som kock innebär: - ha koll på dagens matbokningar, meddela ev. ändringar som skett. - hålla koll på framtida matbokningar. lagindelningar, drinkbiljetter, fördrinkar mm. - gillar att stå i centrum - kunna vara flexibel i sina arbetstider - klarar av ett högt tempo med humöret i behåll... Visa mer
Vi söker nu personal till vår kök på Bowling Bull.
Bowling Bull är rätt arbetsplats för dig som gillar att jobba med människor och inte är rädd för nya utmaningar.
Att jobba som kock innebär:
- ha koll på dagens matbokningar, meddela ev. ändringar som skett.
- hålla koll på framtida matbokningar. lagindelningar, drinkbiljetter, fördrinkar mm.
- gillar att stå i centrum
- kunna vara flexibel i sina arbetstider
- klarar av ett högt tempo med humöret i behåll.
Egenskaper som är viktiga för oss är att Du har lätt för att samarbeta med dina kollegor, har god servicekänsla samt gillar det sociala samspelet.
På Bowling Bull söker vi glada människor som gillar blandade arbetsuppgifter med ett högt tempo samt inte är rädd för nya utmaningar. Du måste vara en person som är energisk, effektiv, noggrann, flexibel, glad och självgående, samt stresstålig och social som alltid gör ditt bästa för att arbetet blir utfört professionellt.
Du ska vara lätt att arbeta med, har inga problem för att arbeta i grupp eller ensam, passar arbetstider och är serviceminded. Vi söker en kock.
Vi söker dig som tycker det är roligt med mat.
Hos oss får du ett stimulerande arbete tillsammans med kompetenta och engagerade medarbetare.
Du bör vara stresstålig.
Anställningen är på heltid.
Sista ansöknings datum 2024-01-18
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Dagansvarig kock till Görvälns Slott

Ansök    Dec 15    Workation Group AB    Kock, à la carte
Görvälns Slott ligger vackert i ett naturreservat vid Mälaren i Järfälla, endast 2,5 mil från Stockholms Central. Hotellet med sina unikt inredda hotellrum är ett av Sveriges bästa boutiquehotell, där kvalitet, detaljerna och det lilla extra alltid varit en ledstjärna och en stor del av vår framgång. Görvälns Slott är även känt för sin höga gastronomiska profil och idag arbetar vi mot att bli en av Sveriges absolut bästa hållbara gastronomiska måltidsdesti... Visa mer
Görvälns Slott ligger vackert i ett naturreservat vid Mälaren i Järfälla, endast 2,5 mil från Stockholms Central. Hotellet med sina unikt inredda hotellrum är ett av Sveriges bästa boutiquehotell, där kvalitet, detaljerna och det lilla extra alltid varit en ledstjärna och en stor del av vår framgång. Görvälns Slott är även känt för sin höga gastronomiska profil och idag arbetar vi mot att bli en av Sveriges absolut bästa hållbara gastronomiska måltidsdestinationer 2024.

På Görväln odlar vi idag en del av våra grönsaker och örter själva. Det vi inte hittar i vår odling, i vår trädgård eller i naturreservatet, beställer vi i första hand från speciellt utvalda lokala och regionala producenter och i andra hand från producenter som producerar hållbart i Europa. Vi vill alltid kunna erbjuda våra gäster hållbara gastronomiska måltidsupplevelser.

Nu söker vi en dagansvarig kock som tycker att det bästa som finns är att själv kunna gå och plocka solmogna grönsaker från odlingen inför kvällens service.

Är du en erfaren och skicklig kock med ett brinnande intresse för mat och hållbar gastronomi? Är du intresserad av närodlat, härodlat och hållbar livsmedelsproduktion och brinner du för svenskt mathantverk? Då är det kanske dig vi letar efter.

I rollen är du ansvarig för köket måndag-fredag från frukost till eftermiddagsfikat. Ditt fokus ligger på lunchen som serveras till både konferensgäster och a la cart. Du ska ha kockutbildning och har arbetat som kock i minst tre år och framför allt ska du älska ditt yrke.

Hos oss får du ett roligt och varierande jobb där hållbar gastronomi, arbetsglädje och ständig utveckling är ledorden. Är man på rätt plats och har man roligt och trivs på jobbet, så gör man ett bra jobb. Så tänker vi!

Vad vi erbjuder dig:

- Ett väldigt roligt arbete där du får arbeta med hög kvalitet

- Stor möjlighet att påverka, utveckla och ta ut svängarna i ditt jobb

- Hälsosam och god personalmat

- Friskvårdsbidrag, utvecklingsbidrag, semesterbonus

- Inspirationsresor, rabatter på hotellupplevelser och inredning i vår hotellshop

För att du ska trivas hos oss bör du, förutom att du brinner för mat och dryck, även gilla resor, inredning och design. Miljöfrågor är sjukt viktigt för dig och du gillar att röra på dig och tar hand om din kropp.

Arbetspassen är förlagda primärt dagtid måndag-fredag samt varannan lördag men kvällar kan förekomma. Lön enligt överenskommelse. Vi har självklart kollektivavtal.

Känner du att utvecklingen av Görvälns Slott som Stockholms bästa hållbara gastronomiska destination är ditt nästa steg i yrkeslivet och vi gillar varandra, så lovar vi dig en ny livsstil i en miljö som är få förunnade att få arbeta i, mitt i fantastisk natur med grymma kollegor! - Skicka din ansökan till med CV och personligt brev så snart som möjligt. Intervjuer kommer att ske löpande.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Assisterande köksansvarig - 3h/vecka

Ansök    Dec 22    Lidl Sverige KB    Köksbiträde
Vi är ett svenskt bolag i en stor, internationell familj. Med mer än 5 000 medarbetare över hela landet, försvinner du aldrig i mängden. Istället är du med och gör vår fantastiska resa möjlig. Övertygade om att god och hållbar mat, av hög kvalitet, inte ska behöva kosta skjortan, utmanar vi den svenska livsmedelsbranschen. Och vi gör det framgångsrikt, vi växer snabbare än någon annan livsmedelskedja. Har du ett intresse för livsmedel och kvalitetsfrågo... Visa mer
Vi är ett svenskt bolag i en stor, internationell familj. Med mer än 5 000 medarbetare över hela landet, försvinner du aldrig i mängden. Istället är du med och gör vår fantastiska resa möjlig. Övertygade om att god och hållbar mat, av hög kvalitet, inte ska behöva kosta skjortan, utmanar vi den svenska livsmedelsbranschen. Och vi gör det framgångsrikt, vi växer snabbare än någon annan livsmedelskedja.

Har du ett intresse för livsmedel och kvalitetsfrågor? Just nu söker vi en medarbetare på deltid 3h/vecka till vårt härliga team på kvalitetsavdelningen på Lidls huvudkontor! I denna roll kommer du få hjälpa till att säkerställa kvaliteten och livsmedelssäkerheten för våra egna märkesvaror.


Din roll

I rollen kommer du hjälpa kvalitetsavdelningen och sortiment att upprätthålla standarden i de två provköken i nära samarbete med köksansvarig. Du kommer ingå i ett starkt team om 8 personer, som arbetar i framkant gällande kvalitetssäkring på Lidl Sverige. Du behöver finna kvalitetsfrågor spännande och vilja lära dig mer om kvalitetsarbetet på avdelningen. I rollen kommer du tillreda och förbereda sensoriska test samt hjälpa till med att hålla provköken rena och fina, samt hjälpa till med övrigt kvalitetsarbete vid behov. Arbetet är förlagt till dagtid. 

Din profil

Vi söker dig som har ett stort matintresse och som person är flexibel, noggrann och serviceminded. Din kommunikativa förmåga är stark och du har ett lösningsorienterat arbetssätt. Vi förutsätter att du trivs med att arbeta självständigt och uppskattar ett högt tempo i vardagen. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Examen inom livsmedel, såsom kock, nutritionist eller liknande och/eller erfarenhet av arbete inom livsmedelsindustrin är meriterande.

Vi erbjuder

För oss är det viktigt att våra medarbetare trivs - på alla sätt. Vi erbjuder därför ett arbete i en miljö som karaktäriseras av våra värdeord: engagemang, ansvar, smart, tillsammans och ha kul. Eftersom vi växer, kan du växa. Snabbt. Inom din roll, eller mot en annan. På samma plats, eller någon annanstans. Inom butik, lager, kontor. Lokalt, nationellt eller globalt. Vi stöttar dig på din resa mot mer ansvar och nya utmaningar.
Du blir del av ett stort team där alla kavlar upp ärmarna och hjälps åt. Ibland hittar du oss på vårt toppmoderna huvudkontor, där vi har tillgång till gym och härligt rabatterade priser i restaurangen. Men givetvis är vi också en flexibel arbetsplats med möjlighet till hybridarbete. Som övriga förmåner har du allt från friskvårdsbidrag och medarbetarrabatt i våra butiker samt tillgång till mängder av erbjudanden via vår förmånsportal. Självklart omfattas du också av kollektivavtal. Vi möjliggör en rättvis lönesättning inom företaget genom ett icke-diskriminerande lönesystem. Vid fackliga frågor kontakta Unionens lokala fackklubb via e-postadressen [email protected]

Vill du vara med på vår resa? Visa mindre

Timvikarie Kock till Bemanningstjänst i Järfälla kommun

Ansök    Dec 6    Järfälla kommun    Kock, storhushåll
På Barn- och ungdomsförvaltningen i Järfälla kommun arbetar idag ca 2 500 medarbetare i någon av våra 22 skolor, 39 förskolor och på central förvaltning. Vår verksamhet genomsyras av våra ledord professionalitet, kollegialitet och utvecklingskraft. Med mod och kompetens driver vi vår verksamhet framåt. Vi har en respekt och en förståelse kollegor emellan, där vi strävar efter att göra varandra bättre. För när vi har en vilja att gemensamt utvecklas och stä... Visa mer
På Barn- och ungdomsförvaltningen i Järfälla kommun arbetar idag ca 2 500 medarbetare i någon av våra 22 skolor, 39 förskolor och på central förvaltning. Vår verksamhet genomsyras av våra ledord professionalitet, kollegialitet och utvecklingskraft. Med mod och kompetens driver vi vår verksamhet framåt. Vi har en respekt och en förståelse kollegor emellan, där vi strävar efter att göra varandra bättre. För när vi har en vilja att gemensamt utvecklas och ständigt förbättras – så för vi Järfälla framåt.ARBETSUPPGIFTER
Som timavlönad kock ersätter du ordinarie medarbetare vid deras frånvaro och arbetar inom kostverksamheten inom förskola och skola. Enheternas behov styr hur mycket arbete du kommer att få och vi kan därför inte garantera dig arbete varje dag.

Du bör bo inom rimligt avstånd för att kunna ta dig till arbetsplatsen inom en skälig tid.

Vi använder oss av IT-systemet TimePool där du lägger in din tid som du vill arbeta som sedan matchas mot verksamheternas behov. Detta innebär att du måste ha tillgång till internet och en mobiltelefon för att vi ska kunna erbjuda dig arbete.

Ett av målen för våra kostverksamheter är att servera goda och vällagade måltider som ska tillgodose barnens och elevernas behov av energi och näring, allt enligt Svenska näringsrekommendationer. Måltiderna ska grundlägga och främja god folkhälsa samt präglas av kvalitets- och servicetänkande.

KVALIFIKATIONER
I första hand söker vi dig som är utbildad kock. Har du dessutom tidigare erfarenhet från arbete i storkök och ensamarbete ser vi det som meriterande.

Du måste tycka om och se det som en utmaning att arbeta på nya arbetsplatser, samarbeta med nya kollegor och vara trygg i detta. Eftersom tjänsten innebär att snabbt kunna bidra till en god arbetsinsats måste du kunna arbeta självständigt och ha förmåga att ta egna initiativ. I arbetet krävs det att du är utåtriktad och trivs i en miljö med både vuxna och barn.

Det är önskvärt om du har kunskap om lagar, förordning och riktlinjer som styr måltidsverksamheten. Sökande med kunskaper i livsmedelshygien och specialkost är meriterande.

Då våra medarbetare arbetar måndag-fredag på schema med arbetstider inom tidsspannet 06.30-17.30 söker vi dig som kan arbeta under dessa tider. Du bör kunna arbeta som minst fem dagar per månad.

Du ska kunna kommunicera på svenska i tal och skrift och arbeta själv i kök.

Om du erbjuds anställning hos oss krävs det enligt lag även att du ska uppvisa ett belastningsregister för att anställning ska vara aktuellt. Belastningsregistret benämns "Belastningsregister för Förskoleverksamhet/Skola/Skolbarnomsorg" och finns att beställa på Polisens webbplats. Notera att belastningsregistret får vara max 1 år gammalt sedan utfärdande datum.

Vi genomför begränsade bakgrundskontroller för slutkandidaterna vid detta anställningsförfarande. Bakgrundkontroller genomförs endast i den utsträckning det är relevant för den aktuella tjänsten. I de fall utdrag ur belastningsregistret är lagstadgat kommer du även behöva uppvisa ett sådant utdrag. För mer information om hur vi arbetar med bakgrundkontroller, se www.jarfalla.se/bakgrundskontroller

Vi intervjuar löpande under ansökningstiden och intervjuerna kommer att ske digitalt. Välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Järfälla har norra Stockholms mest spännande geografiska läge och växer snabbt. Vi erbjuder en arbetsplats med stor variation, goda utvecklingsmöjligheter och arbetar efter visionen Järfälla för alla framåt. Läs mer om hur det är att jobba hos oss på www.jarfalla.se/jobbaijarfalla

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Diskare/allt-i-allo med B-körkort till slott i Järfälla

Ansök    Dec 4    AB AlphaCE Rekrytering    Diskare
AlphaCE har fått i uppdrag att hitta en diskare och allt-i-allo till mötesplats- och konferensanläggning på Görvälns Slott i Järfälla. Kort om företag Företaget driver mötesplats- och konferensanläggning och restaurang på Görvälns Slott i Järfälla. Öppet alla dagar 08.00-23.00. I uppdraget som allt-i-allo ingår Disk 75% och allt-i-allo vaktmästeri 25%. Ansvara för restaurangens disk både grov- och findisk Ta emot och packa upp varor Möblera konferensloka... Visa mer
AlphaCE har fått i uppdrag att hitta en diskare och allt-i-allo till mötesplats- och konferensanläggning på Görvälns Slott i Järfälla.

Kort om företag
Företaget driver mötesplats- och konferensanläggning och restaurang på
Görvälns Slott i Järfälla.
Öppet alla dagar 08.00-23.00.

I uppdraget som allt-i-allo ingår
Disk 75% och allt-i-allo vaktmästeri 25%.
Ansvara för restaurangens disk både grov- och findisk
Ta emot och packa upp varor
Möblera konferenslokaler
Byta glödlampor
Ta hand om sopor mm.

Minikrav
B-körkort.
Frisk och stark.
Förstå och göra sig förstådd i svenskt tal och skrift.
Kunna arbeta självständigt och ha lätt att ta instruktioner och utföra dem.
Vara flexibel och kunna bemöta och ge information på ett trevligt och tydligt sätt till både gäster och medarbetare.

Övrigt
Det är meriterande om du tidigare erfarenhet av liknande arbete.

Anställningsform och arbetstider
Heltid, måndag-lördag kl. 14.00-23.00 rullande schema


AlphaCEs vision är att alla har en plats på arbetsmarknaden, så vi ser gärna att även du som inte har lång erfarenhet och kanske berättigad någon form av lönestöd söker tjänsten. Visa mindre

STRÅLANDE SERVERINGSPERSONAL SÖKES TILL BARKARBY

Ansök    Dec 5    VP Barkarby AB    Restaurangbiträde
GILLAR DU ATT HA KONTAKT MED GÄSTER OCH GE STRÅLANDE SERVICE? Vi söker dig som har jobbat inom branchen och brinner för att ge god service i alla lägen. Du är en person som funkar utmärkt i team. För rätt person finns mycket utvecklingsmöjligheter i ett expansivt företag Stämmer detta in på dig så tveka inte, hör av dig! Med Vänliga Hälsningar VÅR PIZZA Visa mer
GILLAR DU ATT HA KONTAKT MED GÄSTER OCH GE STRÅLANDE SERVICE?
Vi söker dig som har jobbat inom branchen och brinner för att ge god service i alla lägen. Du är en person som funkar utmärkt i team.
För rätt person finns mycket utvecklingsmöjligheter i ett expansivt företag
Stämmer detta in på dig så tveka inte, hör av dig!


Med Vänliga Hälsningar
VÅR PIZZA Visa mindre

Köksbiträde

Ansök    Dec 4    Järfälla kommun    Köksbiträde
På Barn- och ungdomsförvaltningen i Järfälla kommun arbetar idag ca 2 500 medarbetare i någon av våra 22 skolor, 39 förskolor och på central förvaltning. Vår verksamhet genomsyras av våra ledord professionalitet, kollegialitet och utvecklingskraft. Med mod och kompetens driver vi vår verksamhet framåt. Vi har en respekt och en förståelse kollegor emellan, där vi strävar efter att göra varandra bättre. För när vi har en vilja att gemensamt utvecklas och stä... Visa mer
På Barn- och ungdomsförvaltningen i Järfälla kommun arbetar idag ca 2 500 medarbetare i någon av våra 22 skolor, 39 förskolor och på central förvaltning. Vår verksamhet genomsyras av våra ledord professionalitet, kollegialitet och utvecklingskraft. Med mod och kompetens driver vi vår verksamhet framåt. Vi har en respekt och en förståelse kollegor emellan, där vi strävar efter att göra varandra bättre. För när vi har en vilja att gemensamt utvecklas och ständigt förbättras – så för vi Järfälla framåt.ARBETSUPPGIFTER
Verksamhetens mål är att servera goda, näringsriktiga och vällagade måltider som tillgodoser barnen/elevernas behov av energi och näring, allt enligt svenska näringsrekommendationer. Måltiderna skall grundlägga och främja god folkhälsa samt präglas av kvalitet och servicetänkande. Vi söker nu dig som tillsammans med oss vill vara med och se till att dessa mål uppfylls. I vår verksamhet serveras varje dag frukost, lunch och mellanmål. Dina arbetsuppgifter som köksbiträde innefattar alla förekommande arbetsuppgifter i ett storkök/förskolans kök så som förberedelse av frukost, mellanmål och salladsbord. Vidare innefattar tjänsten servering, egenkontroller, livsmedelshygien samt disk och städning i köket. Du är även delaktig i planerings- och utvecklingsarbetet av verksamhetens måltider.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som:
• Arbetar bra med andra människor och har ett trevligt och lyhört förhållningssätt gentemot såväl övrig personal och barn/elever. God kommunikation och samarbete mellan kök och pedagoger är en förutsättning för säker mathantering.
• Planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt. Sätter upp och håller tidsramar.
• Ser vad som behöver göras och tar initiativ till att det blir gjort.
Krav:
• Utbildning köksbiträde
• Goda kunskaper i svenska i tal och skrift

Meriterande:
• Har erfarenhet av arbete i storkök/förskolans kök
• Kännedom om livsmedelslagstiftningen
• Har arbetat i MASHIE (systemet som kommunen och köket använder vid beställning/fakturering av mat)

I Järfälla Kommun kan du utveckla dig själv och dina kunskaper och kompetenser via interna kurser och kompetensutveckling för att ta dig längre i din karriär, det kan vara allt ifrån olika nätverk, föreläsningar, utbildningar, planering- och utvecklingsdagar. De flesta av våra skolor och förskolor ligger i nära anslutning till kollektivtrafiken så det är lätt och smidigt att ta sig till och från arbetet. Anställda inom våra förskolor och skolor har rabatterad pedagogisk lunch. Som månadsanställd i Järfälla Kommun får du tillgång till olika förmåner som exempelvis arbetstidsförkortning dag innan röd dag samt ledig på klämdagar utifrån verksamhetens behov, friskvårdsbidrag och Förmån Järfälla som är en webbportal där du kan ta del av ett brett utbud av förmåner, som exempelvis biobiljetter och gymmedlemskap till rabatterade priser.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Tjänsten kräver goda kunskaper i svenska i tal och skrift.

Provanställning kan komma att tillämpas.

Ett utdrag ur belastningsregistret krävs för arbete inom förskolor och skolor.

Vi genomför begränsade bakgrundskontroller för slutkandidaterna vid detta anställningsförfarande. Bakgrundkontroller genomförs endast i den utsträckning det är relevant för den aktuella tjänsten. I de fall utdrag ur belastningsregistret är lagstadgat kommer du även behöva uppvisa ett sådant utdrag. För mer information om hur vi arbetar med bakgrundkontroller, se www.jarfalla.se/bakgrundskontroller Visa mindre

köksbiträde

Ansök    Nov 27    Kosar Restaurang AB    Köksbiträde
vi söker nu köksbiträde som kan hjälpa till med enklare matlagning/tillredning i köket. disk och städ är en del av arbetsuppgifterna också. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
vi söker nu köksbiträde som kan hjälpa till med enklare matlagning/tillredning i köket. disk och städ är en del av arbetsuppgifterna också.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

McDonald's i Barkarby söker medarbetare som kan arbeta 36-39 tim/vecka!

Vi söker Dig som kan arbeta bara kvällar/nätter. Om du kan det så kan du få möjligheten att arbeta tillsammans med ett härligt team där lagandan står i fokus. Är du även den som har förmågan att se när något behöver göras och strävar efter att ge en service i världsklass? Om du svarade ja och dessutom uppskattar en Big Mac nästan lika mycket som oss – då kanske vi är helt rätt för varandra! Hos oss är det av största vikt att varje kund får en unik uppl... Visa mer
Vi söker Dig som kan arbeta bara kvällar/nätter.

Om du kan det så kan du få möjligheten att arbeta tillsammans med ett härligt team där lagandan står i fokus. Är du även den som har förmågan att se när något behöver göras och strävar efter att ge en service i världsklass?

Om du svarade ja och dessutom uppskattar en Big Mac nästan lika mycket som oss – då kanske vi är helt rätt för varandra!

Hos oss är det av största vikt att varje kund får en unik upplevelse och det är naturligtvis inte möjligt utan våra medarbetare. McDonald’s erbjuder ett omväxlande och fartfyllt arbete med varierande arbetsuppgifter, alla med fokuset att leverera en ultimat restaurangupplevelse för våra gäster.

Arbetsuppgifterna kan variera från att tillaga och servera vår goda mat till att säkerställa att matsal och kök är i toppskick.

På McDonald’s startar utbildningen från dag ett och det finns en tydlig karriärtrappa för den som vill utvecklas hos oss.

Vi ser helst att du bor i Järfälla Kommun eller angränsande kommun som Upplands-Bro. Detta för att det inte ska ta för lång tid att åka till och från arbetet.

Välkommen med en skriftlig ansökan med bifogat foto och CV + personligt brev.

Urval och intervjuer sker löpande.

Startlön enligt HRF's kollektivavtal.
Våra förväntningar på dig:

- Att du är en team player som sätter laget före jaget
- Att du vill lära dig nya saker och utvecklas
- Att du har rätt inställning och vill ha roligt på jobbet
- Att du älskar burgare nästan lika mycket som vi

Tidigare arbetslivserfarenhet är inte ett krav, vi ser till att du får den utbildning du behöver för att kunna utföra ett arbete av högsta kvalitet.

Med över 200 restauranger från norr till söder är McDonald’s Sveriges ledande restaurangkedja. De flesta av restaurangerna ägs och drivs lokalt av egna företagare. Med våra ca 12 000 medarbetare är vi Sveriges största privata ungdomsarbetsgivare. Vi vill göra det goda valet enkelt för våra gäster och har därför en bred meny med något för alla smaker, preferenser och plånböcker och serverar bara mat av högsta kvalitet med snabb och vänlig service i fräscha, moderna restauranger. Läs mer på www.mcdonalds.se eller följ oss på Facebook, Instagram och Twitter. Visa mindre

Måltidsvärd till patientköket på Jakobsbergsgeriatriken

Ansök    Nov 23    REGION STOCKHOLM    Köksbiträde
Vi söker måltidsvärd till våra akutgeriatriska vårdavdelningar! Jakobsbergsgeriatriken har ett akutgeriatriskt uppdrag och tar emot våra äldre, sköra och multisjuka patienter från akutsjukhus, direkt från hemmet eller ambulans samt remiss från husläkare. Vi erbjuder dig ett intressant och utvecklande arbete där du blir en del av patientens måltid. Som måltidsvärd kommer du samarbeta med omvårdnadsgruppen och vara en del av en avdelning som värdesätter... Visa mer
Vi söker måltidsvärd till våra akutgeriatriska vårdavdelningar!

Jakobsbergsgeriatriken har ett akutgeriatriskt uppdrag och tar emot våra äldre, sköra och multisjuka patienter från akutsjukhus, direkt från hemmet eller ambulans samt remiss från husläkare.

Vi erbjuder dig ett intressant och utvecklande arbete där du blir en del av patientens måltid.

Som måltidsvärd kommer du samarbeta med omvårdnadsgruppen och vara en del av en avdelning som värdesätter patientens nutrition högt.

Arbetsuppgifter: Att ansvara för patientköket gällande de uppsatta rutiner som finns, iordningsställa ex frukost, lunch, mellanmål samt under kvällspassen middag.

Kvalifikationer: Mat- och nutritionsutbildning.

Meriterande: Tidigare arbete inom liknande område.

Personliga egenskaper: Du har ett genuint intresse av att jobba med måltider i patientkök, du bidrar med gott bemötande och trygghet i en social kontakt. Du har ett öppet och positivt förhållningssätt och tycker om att samarbeta i team där patienten är i fokus.

Vill du veta mer om oss på Jakobsbergsgeriatriken, tryck https://www.geriatrik.regionstockholm.se/vard-hos-oss/jakobsbergsgeriatriken/

 

Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk för intern omplacering, enligt gällande regelverk.Vid patientnära arbete inom Stockholms läns sjukvårdsområde:

- tillämpas registerkontroll före beslut om anställning enligt gällande riktlinje.

- ska medarbetare som kommer att ha patientkontakt genomgå nyanställningsundersökning, enligt gällande direktiv, vilket sker genom företagshälsovården innan anställning.

- krävs, förutom svensk yrkeslegitimation, goda kunskaper i svenska språket motsvarande nivå C1 enligt den gemensamma europeiska referensramen (GERS). Samma krav är vägledande vad gäller icke-legitimerad personal med patientkontakt.Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) är en av Sveriges största vårdgivare med 11 600 medarbetare. Vi erbjuder hälso- och sjukvård i Region Stockholms regi inom psykiatri, primärvård, geriatrik, ASIH, närakuter, somatisk specialistvård, habilitering och hälsa samt hjälpmedel. I samverkan med Karolinska Institutet bedriver vi forskning, utbildning och utveckling. https://www.slso.sll.se/.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.


Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.


Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.


https://www.regionstockholm.se/jobb Visa mindre

Timvikarie, köksbiträde till Bemanningstjänst Järfälla kommun

Ansök    Nov 16    Järfälla kommun    Köksbiträde
På Barn- och ungdomsförvaltningen i Järfälla kommun arbetar idag ca 2 500 medarbetare i någon av våra 22 skolor, 39 förskolor och på central förvaltning. Vår verksamhet genomsyras av våra ledord professionalitet, kollegialitet och utvecklingskraft. Med mod och kompetens driver vi vår verksamhet framåt. Vi har en respekt och en förståelse kollegor emellan, där vi strävar efter att göra varandra bättre. För när vi har en vilja att gemensamt utvecklas och stä... Visa mer
På Barn- och ungdomsförvaltningen i Järfälla kommun arbetar idag ca 2 500 medarbetare i någon av våra 22 skolor, 39 förskolor och på central förvaltning. Vår verksamhet genomsyras av våra ledord professionalitet, kollegialitet och utvecklingskraft. Med mod och kompetens driver vi vår verksamhet framåt. Vi har en respekt och en förståelse kollegor emellan, där vi strävar efter att göra varandra bättre. För när vi har en vilja att gemensamt utvecklas och ständigt förbättras – så för vi Järfälla framåt.

ARBETSUPPGIFTER
Som timanställd köksbiträde ersätter du ordinarie medarbetare vid deras frånvaro och arbetar inom konsertverksamheten inom förskola och skola. Enheternas behov styr hur mycket arbete du kommer att få och vi kan därför inte garantera dig arbete varje dag.

Du bör bo inom rimligt avstånd för att kunna ta dig till arbetsplatsen inom en skälig tid.

Vi använder oss av IT-systemet TimePool där du lägger in din tid som du vill arbeta som sedan matchas mot verksamheternas behov. Detta innebär att du måste ha tillgång till internet och en mobiltelefon för att vi ska kunna erbjuda dig arbete.

Ett av målen för våra kostverksamheter är att servera goda och vällagade måltider som ska tillgodose barnens och elevernas behov av energi och näring, allt enligt Svenska näringsrekommendationer. Måltiderna ska grundlägga och främja god folkhälsa samt präglas av kvalitets- och servicetänkande.


KVALIFIKATIONER
I första hand söker vi dig som har gymnasieutbildning med inriktning mot storhushåll eller motsvarande utbildning. Har du dessutom tidigare erfarenhet från arbete i storkök ser vi det som meriterande.

Du måste tycka om och se det som en utmaning att arbeta på nya arbetsplatser, samarbeta med nya kollegor och vara trygg i detta. Eftersom tjänsten innebär att snabbt kunna bidra till en god arbetsinsats måste du kunna arbeta självständigt och ha förmåga att ta egna initiativ. I arbetet krävs det att du är utåtriktad och trivs i en miljö med både vuxna och barn.

Det är önskvärt om du har kunskap om lagar, förordning och riktlinjer som styr måltidsverksamheten. Sökande med kunskaper i livsmedelshygien och specialkost är meriterande.

Då våra medarbetare arbetar måndag-fredag på schema med arbetstider inom tidsspannet 06.30-17.30 söker vi dig som kan arbeta under dessa tider. Du bör kunna arbeta som minst fem dagar per månad.

Du ska kunna kommunicera på svenska i tal och skrift.

Om du erbjuds anställning hos oss krävs det enligt lag även att du ska uppvisa ett belastningsregister för att anställning ska vara aktuellt.

Belastningsregistret benämns "Belastningsregister för Förskoleverksamhet/Skola/Skolbarnomsorg" och finns att beställa på Polisens webbplats. Notera att belastningsregistret får vara max 1 år gammalt sedan utfärdandedatum.

Vi genomför begränsade bakgrundskontroller för slutkandidaterna vid detta anställningsförfarande. Bakgrundkontroller genomförs endast i den utsträckning det är relevant för den aktuella tjänsten. I de fall utdrag ur belastningsregistret är lagstadgat kommer du även behöva uppvisa ett sådant utdrag.

För mer information om hur vi arbetar med bakgrundkontroller, se www.jarfalla.se/bakgrundskontroller


Vi intervjuar löpande under ansökningstiden och intervjuerna kommer att ske digitalt. Välkommen med din ansökan!


ÖVRIGT
Järfälla har norra Stockholms mest spännande geografiska läge och växer snabbt. Vi erbjuder en arbetsplats med stor variation, goda utvecklingsmöjligheter och arbetar efter visionen Järfälla för alla framåt. Läs mer om hur det är att jobba hos oss på www.jarfalla.se/jobbaijarfalla

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Thai- och Sushi Kock sökes

Hej, Vi på Säby Gård Thai & Sushi AB söker en erfaren och passionerad Thai- och Sushi Kock för att förstärka vårt köksteam. Vi är övertygade om att rätt person kommer att bidra till att skapa en minnesvärd matupplevelse för våra gäster. **Krav:** - Erfarenhet av thailändsk matlagning med kunskap om thailändska kryddor och traditionella tillagningsmetoder. - Erfarenhet av att skapa högkvalitativa sushi-rätter med precision och kreativitet. - Förmåga at... Visa mer
Hej,


Vi på Säby Gård Thai & Sushi AB söker en erfaren och passionerad Thai- och Sushi Kock för att förstärka vårt köksteam. Vi är övertygade om att rätt person kommer att bidra till att skapa en minnesvärd matupplevelse för våra gäster.


**Krav:**
- Erfarenhet av thailändsk matlagning med kunskap om thailändska kryddor och traditionella tillagningsmetoder.
- Erfarenhet av att skapa högkvalitativa sushi-rätter med precision och kreativitet.
- Förmåga att arbeta effektivt i en högtrycks miljö.
- Flexibilitet och förmåga att hantera olika matlagningsstilar.


**Ansökan:**
Om du är en passionerad kock som brinner för att leverera en autentisk matupplevelse och har erfarenhet av både thailändsk och japansk matlagning, ser vi fram emot att höra från dig.


Vänligen skicka din ansökan och CV till
[email protected]
. Ange "Ansökan - Thai- och Sushi Kock" i ämnesraden.


Vi ser fram emot att välkomna en talangfull kock till [Restaurangens namn] och skapa kulinariska mästerverk tillsammans.


Med vänliga hälsningar,


Säby Gård Thai & Sushi AB
Stora Torget 1 17744 Järfälla
[email protected]
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Diskare allt-i-allo med B-körkort till slott i Järfälla

Ansök    Nov 7    AB AlphaCE Rekrytering    Diskare
AlphaCE har fått i uppdrag att hitta en diskare och allt-i-allo till mötesplats- och konferensanläggning på Görvälns Slott i Järfälla. Kort om företag Företaget driver mötesplats- och konferensanläggning och restaurang på Görvälns Slott i Järfälla. Öppet alla dagar 08.00-23.00. I uppdraget som allt-i-allo ingår Disk 75% och allt-i-allo vaktmästeri 25%. Ansvara för restaurangens disk både grov- och findisk Ta emot och packa upp varor Möblera konferensloka... Visa mer
AlphaCE har fått i uppdrag att hitta en diskare och allt-i-allo till mötesplats- och konferensanläggning på Görvälns Slott i Järfälla.

Kort om företag
Företaget driver mötesplats- och konferensanläggning och restaurang på
Görvälns Slott i Järfälla.
Öppet alla dagar 08.00-23.00.

I uppdraget som allt-i-allo ingår
Disk 75% och allt-i-allo vaktmästeri 25%.
Ansvara för restaurangens disk både grov- och findisk
Ta emot och packa upp varor
Möblera konferenslokaler
Byta glödlampor
Ta hand om sopor mm.

Minikrav
B-körkort.
Frisk och stark.
Förstå och göra sig förstådd i svenskt tal och skrift.
Kunna arbeta självständigt och ha lätt att ta instruktioner och utföra dem.
Vara flexibel och kunna bemöta och ge information på ett trevligt och tydligt sätt till både gäster och medarbetare.

Övrigt
Det är meriterande om du tidigare erfarenhet av liknande arbete.

Anställningsform och arbetstider
Heltid, måndag-lördag kl. 14.00-23.00 rullande schema


AlphaCEs vision är att alla har en plats på arbetsmarknaden, så vi ser gärna att även du som inte har lång erfarenhet och kanske berättigad någon form av lönestöd söker tjänsten. Visa mindre

MAX söker medarbetare

Ansök    Nov 7    Max Burgers AB    Restaurangbiträde
MAX är Sveriges äldsta burgarkedja och vi använder oss endast av lokalt kött, kyckling och bacon. Vi har också branschens bredaste utbud av gröna burgare. År 2008 blev vi världens första restaurangkedja att klimatmärka menyn och klimatkompensera alla utsläpp.  Vem är du? Vill du ha roligt på jobbet? Är du sugen på en karriär inom snabbmatsbranschen eller ett extra jobb vid sidan av studierna? Oavsett vilket mål du har för framtiden så tror vi att du... Visa mer
MAX är Sveriges äldsta burgarkedja och vi använder oss endast av lokalt kött, kyckling och bacon. Vi har också branschens bredaste utbud av gröna burgare. År 2008 blev vi världens första restaurangkedja att klimatmärka menyn och klimatkompensera alla utsläpp. 
Vem är du?

Vill du ha roligt på jobbet? Är du sugen på en karriär inom snabbmatsbranschen eller ett extra jobb vid sidan av studierna? Oavsett vilket mål du har för framtiden så tror vi att du kommer att trivas hos oss!  

Du är en riktig lagspelare och tycker om att jobba i team.

Du ser dig själv som serviceinriktad och gillar ett högt arbetstempo. Du är noggrann men samtidigt effektiv och tummar aldrig på kvalitet. Att arbeta i team är något du trivs bra med, och du delar våra värderingar mod, passion och gemenskap.

MAX utgångspunkt är alla människors lika värde. För oss betyder det lika möjligheter, rättigheter och skyldigheter oavsett vem du är. Det är dina egna ambitioner och resultat som avgör hur långt du kan gå. Vi hjälper dig på vägen med en tydlig plan, interna utbildningar och goda utvecklingsmöjligheter på Sveriges godaste burgarkedja.

En dag på MAX

Som restaurangbiträde är dina arbetsuppgifter varierande. Du serverar våra gäster och ser till så att det är fint och rent ute i restaurangen, jobbar i köket där du bland annat tillreder burgare, smoothies och friterar pommes. Du ansvarar för kassan där du tar emot beställningar och ser till så att gästerna får rätt varor, allt detta tillsammans med dina kollegor. 

Arbetet innebär varierande arbetstider på dagar, kvällar, nätter och helger. Under handledning av restaurangchefen eller en erfaren kollega lär du dig jobbet steg för steg på de olika stationerna samt genom våra digitala utbildningar. Nästan alla våra chefer har börjat i den här rollen!

Vad erbjuder vi?

Vi erbjuder dig ett fartfyllt jobb i ett sammansvetsat team med väldigt goda möjligheter att växa och utvecklas. Vi erbjuder en rad olika internutbildningar för dig som är intresserad av att växa tillsammans med oss. Lön och villkor enligt kollektivavtal samt friskvårdsbidrag.

Hur går processen till?

Efter att du har skickat in din ansökan kommer du att få ett test skickat till din mail, detta är ett Servicetest och går ut på att du svarar hur du hade agerat i en situation som kan uppstå i det dagliga arbetet på MAX. Genom testet får du som kandidat ett smakprov på hur det är att arbeta på MAX. Testet tar max 15 minuter. Efter att du har gjort testet går vi igenom din ansökan och återkopplar till dig så snart vi kan. Går du vidare i processen får du en inbjudan till intervju, går du inte vidare återkopplar vi till dig via Mail. Vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vill du läsa om hur vi hanterar dina personuppgifter? Gå in på www.max.se/dataskydd Visa mindre

Måltidsföreståndare med kockutbildning

Ansök    Nov 6    Järfälla kommun    Kock, storhushåll
På Barn- och ungdomsförvaltningen i Järfälla kommun arbetar idag ca 2 500 medarbetare i någon av våra 22 skolor, 39 förskolor och på central förvaltning. Vår verksamhet genomsyras av våra ledord professionalitet, kollegialitet och utvecklingskraft. Med mod och kompetens driver vi vår verksamhet framåt. Vi har en respekt och en förståelse kollegor emellan, där vi strävar efter att göra varandra bättre. För när vi har en vilja att gemensamt utvecklas och stä... Visa mer
På Barn- och ungdomsförvaltningen i Järfälla kommun arbetar idag ca 2 500 medarbetare i någon av våra 22 skolor, 39 förskolor och på central förvaltning. Vår verksamhet genomsyras av våra ledord professionalitet, kollegialitet och utvecklingskraft. Med mod och kompetens driver vi vår verksamhet framåt. Vi har en respekt och en förståelse kollegor emellan, där vi strävar efter att göra varandra bättre. För när vi har en vilja att gemensamt utvecklas och ständigt förbättras – så för vi Järfälla framåt.

Vattmyraskolan är en F-6 skola belägen i Jakobsberg med ca 360 elever.
På skolan finns en kommunövergripande inkluderande verksamhet för elever med generell/grav språkstörning -
Språkspåret. Vi har elever med språkstörning inkluderade i samtliga årskurser.
Vattmyraskolan har ett mottagningskök där vi tar emot och serverar färdiglagad varm mat med de tillbehör som vi själva förberett på plats. Vi förbereder och serverar även frukost och mellanmål till elever och personal på skolan.

ARBETSUPPGIFTER
Som skolmåltidsföreståndare på Vattmyraskolan leder och fördelar du arbetet i skolans kök. Du ansvarar för beställningar och inköp där du har ett ekonomiskt och miljömedvetet perspektiv. Du ansvarar även för specialkost och allergier.

Tillsammans med övriga medarbetare ingår arbetsuppgifter som till exempel att förbereda varma tillbehör, sallader och såser till lunchen, servera frukost, lunch och mellanmål samt diska och städa.

Det huvudsakliga målet med verksamheten är att servera goda och vällagade måltider som ska tillgodose elevernas behov av energi och näring, allt enligt svenska näringsrekommendationer. Måltiderna ska grundlägga och främja god folkhälsa samt präglas av kvalitets- och servicetänkande.KVALIFIKATIONER
I första hand söker vi dig som har kockutbildning med inriktning mot storhushåll eller motsvarande utbildning. Vi prioriterar dig som har tidigare erfarenhet från arbete i storkök, särskilt skola.

Du måste kunna arbeta självständigt och ha förmåga att ta egna initiativ. I arbetet krävs det att du är utåtriktad och trivs i en miljö med både vuxna och barn. Du behöver ha ett lågaffektivt bemötande, lätt för att samarbeta och ha en god servicekänsla.

Det är önskvärt om du har kunskap om lagar, förordningar och riktlinjer som styr måltidsverksamheten. Kunskaper i livsmedelshygien och specialkost är ett krav.

Du ska kunna kommunicera på svenska i tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Om du erbjuds anställning hos oss krävs det enligt lag även att du ska uppvisa ett belastningsregister för att anställning ska vara aktuellt. Belastningsregistret benämns "Belastningsregister för Förskoleverksamhet/Skola/Skolbarnomsorg" och finns att beställa på Polisens webbplats. Notera att belastningsregistret får vara max 1 år gammalt sedan utfärdandedatum.

Vi intervjuar löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Välkommen med din ansökan! Provanställning kan komma att tillämpas.


ÖVRIGT
Järfälla har norra Stockholms mest spännande geografiska läge och växer snabbt. Vi erbjuder en arbetsplats med stor variation, goda utvecklingsmöjligheter och arbetar efter visionen Järfälla för alla framåt. Läs mer om hur det är att jobba hos oss på www.jarfalla.se/jobbaijarfalla

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Vi söker dig som kock med erfarenhet av grillat!

Ansök    Okt 30    Gk Barkarby AB    Kock, à la carte
Grekiska Grill & Bar i Barkarby är en restaurang med inriktning på medelhavsmat och fokus på kolgrillat! Vi söker dig som har erfarenhet av att jobba med grillad mat, arbeta i grupp och inte har något emot att jobba i högt tempo. Du skall kunna planera ditt arbete utifrån prepplista, beställningar och rutiner som finns på arbetsplatsen. Kommunikation är viktigt då du kommer jobba med flera kollegor i köket under arbetspasset. Lönen sätts enligt överenskomm... Visa mer
Grekiska Grill & Bar i Barkarby är en restaurang med inriktning på medelhavsmat och fokus på kolgrillat!
Vi söker dig som har erfarenhet av att jobba med grillad mat, arbeta i grupp och inte har något emot att jobba i högt tempo.
Du skall kunna planera ditt arbete utifrån prepplista, beställningar och rutiner som finns på arbetsplatsen.
Kommunikation är viktigt då du kommer jobba med flera kollegor i köket under arbetspasset.
Lönen sätts enligt överenskommelse! Visa mindre

Kock till Sibylla Söderhall

Ansök    Okt 31    Esr Jour AB    Grillkock, snabbmat
Du behöver ha yrkeserfarenhet inom snabbmat/restaurang. Du kommer att arbeta med matlagning i vårt kök som kock. Visa mer
Du behöver ha yrkeserfarenhet inom snabbmat/restaurang. Du kommer att arbeta med matlagning i vårt kök som kock. Visa mindre

Köksbiträde till Sushibutik

Ansök    Okt 29    Sushi BKT Järfälla AB    Köksbiträde
Vi söker dig som kan arbeta som köksbiträde i en sushibutik. Du ska kunna tillreda de vanligast förekommande maträtterna i en sushibutik samt hjälpa till med i övrigt vanligt förekommande arbetsuppgifter i en sushibutik. Visa mer
Vi söker dig som kan arbeta som köksbiträde i en sushibutik. Du ska kunna tillreda de vanligast förekommande maträtterna i en sushibutik samt hjälpa till med i övrigt vanligt förekommande arbetsuppgifter i en sushibutik. Visa mindre

McDonald's i Stäket söker medarbetare som kan arbeta 15-20 tim/vecka!

Vi söker Dig som kan arbeta vilken vardag i veckan som helst samt helger. Då McDonald's Stäket har öppet till kl 02.00 söndag - torsdag och dygnet runt fredag - lördag förväntad du kunna arbeta morgon-, kväll och nattider. Du ska kunna arbeta ovanstående pass minst 3-4 dagar i veckan. Om du kan det så kan du få möjligheten att arbeta tillsammans med ett härligt team där lagandan står i fokus. Är du även den som har förmågan att se när något behöver göras ... Visa mer
Vi söker Dig som kan arbeta vilken vardag i veckan som helst samt helger. Då McDonald's Stäket har öppet till kl 02.00 söndag - torsdag och dygnet runt fredag - lördag förväntad du kunna arbeta morgon-, kväll och nattider. Du ska kunna arbeta ovanstående pass minst 3-4 dagar i veckan.

Om du kan det så kan du få möjligheten att arbeta tillsammans med ett härligt team där lagandan står i fokus. Är du även den som har förmågan att se när något behöver göras och strävar efter att ge en service i världsklass?

Om du svarade ja och dessutom uppskattar en Big Mac nästan lika mycket som oss – då kanske vi är helt rätt för varandra!

Hos oss är det av största vikt att varje kund får en unik upplevelse och det är naturligtvis inte möjligt utan våra medarbetare. McDonald’s erbjuder ett omväxlande och fartfyllt arbete med varierande arbetsuppgifter, alla med fokuset att leverera en ultimat restaurangupplevelse för våra gäster.

Arbetsuppgifterna kan variera från att tillaga och servera vår goda mat till att säkerställa att matsal och kök är i toppskick.

På McDonald’s startar utbildningen från dag ett och det finns en tydlig karriärtrappa för den som vill utvecklas hos oss.

Vi ser helst att du bor i Järfälla Kommun eller angränsande kommun som Upplands-Bro. Detta för att det inte ska ta för lång tid att åka till och från arbetet.

Välkommen med en skriftlig ansökan med bifogat foto och CV + personligt brev.

Urval och intervjuer sker löpande. Tillträde snarast.

Startlön enligt HRF's kollektivavtal.
Våra förväntningar på dig:

- Att du är en team player som sätter laget före jaget
- Att du vill lära dig nya saker och utvecklas
- Att du har rätt inställning och vill ha roligt på jobbet
- Att du älskar burgare nästan lika mycket som vi

Tidigare arbetslivserfarenhet är inte ett krav, vi ser till att du får den utbildning du behöver för att kunna utföra ett arbete av högsta kvalitet.

Med över 200 restauranger från norr till söder är McDonald’s Sveriges ledande restaurangkedja. De flesta av restaurangerna ägs och drivs lokalt av egna företagare. Med våra ca 12 000 medarbetare är vi Sveriges största privata ungdomsarbetsgivare. Vi vill göra det goda valet enkelt för våra gäster och har därför en bred meny med något för alla smaker, preferenser och plånböcker och serverar bara mat av högsta kvalitet med snabb och vänlig service i fräscha, moderna restauranger. Läs mer på www.mcdonalds.se eller följ oss på Facebook, Instagram och Twitter. Visa mindre

Glada medarbetare till matklassiker på Sibylla

Ansök    Okt 26    Happyr AB    Restaurangbiträde
Sibylla rekryterar: Glada medarbetare till matklassiker Matklassiker i ny skepnad! Vi söker dig som älskar att ge service i högt tempo och vill vara med och vill bli en ambassadör i restaurangkedjan Sibyllas utveckling. Din viktiga roll blir att möta våra matgäster med glatt humör och god service. I arbetsuppgifterna ingår matberedning, kassaarbete, servering och att hålla rent och snyggt. Vi vet att du med din positiva grundattityd sprider god stäm... Visa mer
Sibylla rekryterar: Glada medarbetare till matklassiker


Matklassiker i ny skepnad!

Vi söker dig som älskar att ge service i högt tempo och vill vara med och vill bli en ambassadör i restaurangkedjan Sibyllas utveckling.

Din viktiga roll blir att möta våra matgäster med glatt humör och god service. I arbetsuppgifterna ingår matberedning, kassaarbete, servering och att hålla rent och snyggt.

Vi vet att du med din positiva grundattityd sprider god stämning bland kunder och kollegorna i teamet. Du är noggrann och klarar att arbeta när det blir stressigt. 

Det är meriterande, men inget krav att du arbetat inom restaurangområdet eller har är tidigare erfarenheter av liknande arbete och/eller kassavana. Du kan göra dig förstådd på svenska.

Vi ser fram emot din ansökan redan nu och att hälsa dig välkommen i Sibyllafamiljen.

Välkommen Visa mindre

McDonald's i Barkarby söker medarbetare som kan arbeta 15-20 tim/vecka!

Vi söker Dig som kan arbeta vilken vardag i veckan som helst samt helger. Då McDonald's Barkarby har öppet 07.00-24.00 och vissa dagar 07.00-02.00 förväntas du kunna arbeta morgon-, kväll- och natt-tider. Du ska kunna arbeta ovanstående pass minst 2-4 dagar i veckan. Om du kan det så kan du få möjligheten att arbeta tillsammans med ett härligt team där lagandan står i fokus. Är du även den som har förmågan att se när något behöver göras och strävar efter ... Visa mer
Vi söker Dig som kan arbeta vilken vardag i veckan som helst samt helger. Då McDonald's Barkarby har öppet 07.00-24.00 och vissa dagar 07.00-02.00 förväntas du kunna arbeta morgon-, kväll- och natt-tider. Du ska kunna arbeta ovanstående pass minst 2-4 dagar i veckan.

Om du kan det så kan du få möjligheten att arbeta tillsammans med ett härligt team där lagandan står i fokus. Är du även den som har förmågan att se när något behöver göras och strävar efter att ge en service i världsklass?

Om du svarade ja och dessutom uppskattar en Big Mac nästan lika mycket som oss – då kanske vi är helt rätt för varandra!

Hos oss är det av största vikt att varje kund får en unik upplevelse och det är naturligtvis inte möjligt utan våra medarbetare. McDonald’s erbjuder ett omväxlande och fartfyllt arbete med varierande arbetsuppgifter, alla med fokuset att leverera en ultimat restaurangupplevelse för våra gäster.

Arbetsuppgifterna kan variera från att tillaga och servera vår goda mat till att säkerställa att matsal och kök är i toppskick.

På McDonald’s startar utbildningen från dag ett och det finns en tydlig karriärtrappa för den som vill utvecklas hos oss.

Vi ser helst att du bor i Järfälla Kommun eller angränsande kommun som Upplands-Bro. Detta för att det inte ska ta för lång tid att åka till och från arbetet.

Välkommen med en skriftlig ansökan med bifogat foto och CV + personligt brev.

Urval och intervjuer sker löpande.

Startlön enligt HRF's kollektivavtal.
Våra förväntningar på dig:

- Att du är en team player som sätter laget före jaget
- Att du vill lära dig nya saker och utvecklas
- Att du har rätt inställning och vill ha roligt på jobbet
- Att du älskar burgare nästan lika mycket som vi

Tidigare arbetslivserfarenhet är inte ett krav, vi ser till att du får den utbildning du behöver för att kunna utföra ett arbete av högsta kvalitet.

Med över 200 restauranger från norr till söder är McDonald’s Sveriges ledande restaurangkedja. De flesta av restaurangerna ägs och drivs lokalt av egna företagare. Med våra ca 12 000 medarbetare är vi Sveriges största privata ungdomsarbetsgivare. Vi vill göra det goda valet enkelt för våra gäster och har därför en bred meny med något för alla smaker, preferenser och plånböcker och serverar bara mat av högsta kvalitet med snabb och vänlig service i fräscha, moderna restauranger. Läs mer på www.mcdonalds.se eller följ oss på Facebook, Instagram och Twitter. Visa mindre

Engagerad kock till äldreomsorgen

Ansök    Okt 23    Järfälla kommun    Kock, storhushåll
Tillsammans, med mod, engagemang och flexibilitet gör vi skillnad. Så tänker vi på socialförvaltningen Järfälla. Tänker du också så? Är du en engagerad kock med hjärta för att laga mat till äldre? Har du tröttnat på sena kvällar inom restaurangbranschen men älskar att jobba med matlagning? Då är denna tjänst något för dig! Järfälla kommuns restaurangkök inom äldreomsorgen tillagar och serverar cirka 1200 portioner varje dag. Vi har fyra restaurangkök plac... Visa mer
Tillsammans, med mod, engagemang och flexibilitet gör vi skillnad. Så tänker vi på socialförvaltningen Järfälla. Tänker du också så? Är du en engagerad kock med hjärta för att laga mat till äldre? Har du tröttnat på sena kvällar inom restaurangbranschen men älskar att jobba med matlagning? Då är denna tjänst något för dig!

Järfälla kommuns restaurangkök inom äldreomsorgen tillagar och serverar cirka 1200 portioner varje dag. Vi har fyra restaurangkök placerade i Kallhäll, Jakobsberg, Barkarby och Barkarbystaden. Maten serveras på vård- och omsorgsboenden, i matlådor till hemtjänstkunder och till restauranggäster. Vilka är vi som arbetar på enheten då? Enheten leds av en enhetschef och det är 19 duktiga medarbetare, kockar, köksbiträden och en måltidsutvecklare fördelade på fyra restauranger. Vi är ett engagerat gäng som värdesätter samarbete, i köken arbetar vi tillsammans och vårt mål är att tillaga goda, säkra och näringsriktiga måltider till våra äldre.

Nu söker dig som vill vara med i vår glada arbetsgrupp. Är det du?


ARBETSUPPGIFTER
Hos oss arbetar vi med att göra vardagen bättre för våra äldre kunder. Som kock har du ett särskilt ansvar för att den mat som serveras håller en hög kvalitet i följande avseenden: smak, konsistens, näringsinnehåll, säkerhet och miljöpåverkan. Tillagning av husmanskost sker till största del från grunden. Vår ambition är att synas mer ute i våra olika verksamheter inom äldreomsorgen och på så sätt säkerställa goda leveranser för våra kunder.

I arbetsuppgifterna ingår förut matlagning även att ha ett bra tänk gällande den ekonomiska delen ex, menyplanering, portionsberäkning, beställningar i vårt e-handelsystem, dagligt arbete i kostdataprogram och utföra egenkontrolluppgifter. Deltagande i det systematiska arbetsmiljöarbetet är också en del av arbetsuppgifterna. Vid kassahantering kan alkoholservering förekomma. I arbetet ingår sedvanliga arbetsuppgifter för restaurangkök bland annat disk, städ, portionering och varuhantering. Tillsammans med dina kollegor har du ett delat ansvar för en fungerande verksamhet.


KVALIFIKATIONER
Rent formellt behöver du ha:

• Dokumenterad Kockutbildning och utbildning i HACCP/Egenkontroll.
• Erfaren av matlagning för äldre
• Kunskap om svensk husmanskost.
• Kunskap om specialkost och konsistensanpassad mat
• Erfarenhet av matsäkerhet egenkontroll
•Vana att arbeta i kostdatasystem
• Behärskar svenska i tal och skrift
• God datavana.

Du är drivande, bra på att samarbeta och van vid att arbeta i grupp. Du är ansvarstagande och känner ett engagemang för vår målgrupp äldre. Meriterande om du tidigare arbetat som kock inom äldreomsorgen eller på sjukhus.

Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet


ÖVRIGT
Järfälla har norra Stockholms mest spännande geografiska läge och växer snabbt. Vi erbjuder en arbetsplats med stor variation, goda utvecklingsmöjligheter och arbetar efter visionen Järfälla för alla framåt. Läs mer om hur det är att jobba hos oss på www.jarfalla.se/jobbaijarfalla

Utdrag ur belastnings- och misstankeregistret görs för samtliga sökanden. Vi kontrollerar även medborgarskap, uppehålls-och arbetstillstånd, betygsunderlag och referens.

Järfälla kommun arbetar med en kompetensbaserad rekryteringsprocess för en fördomsfri rekrytering. Vi på Socialförvaltningen arbetar tillsammans oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, sexuell läggning, etnisk tillhörighet, religion, funktionsnedsättning och ålder. Olikheter berikar och möjliggör utveckling för alla framåt! Kan du det finska språket har vi det som merit, då Järfälla kommun är ett finskt förvaltningsområde.

Välkommen in med din ansökan, urval och intervjuer sker löpande.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Restaurangbiträde

Ansök    Okt 18    Dörtlu AB    Restaurangbiträde
Hej, Vi behöver en medarbetare till vår restaurang. Du ska hjälpa till med att förbereda råvaror, servera, diska m.m. Visa mer
Hej,


Vi behöver en medarbetare till vår restaurang.
Du ska hjälpa till med att förbereda råvaror, servera, diska m.m. Visa mindre

Köksbiträde

Ansök    Okt 18    Järfälla kommun    Köksbiträde
På Barn- och ungdomsförvaltningen i Järfälla kommun arbetar idag ca 2 500 medarbetare i någon av våra 22 skolor, 39 förskolor och på central förvaltning. Vår verksamhet genomsyras av våra ledord professionalitet, kollegialitet och utvecklingskraft. Med mod och kompetens driver vi vår verksamhet framåt. Vi har en respekt och en förståelse kollegor emellan, där vi strävar efter att göra varandra bättre. För när vi har en vilja att gemensamt utvecklas och stä... Visa mer
På Barn- och ungdomsförvaltningen i Järfälla kommun arbetar idag ca 2 500 medarbetare i någon av våra 22 skolor, 39 förskolor och på central förvaltning. Vår verksamhet genomsyras av våra ledord professionalitet, kollegialitet och utvecklingskraft. Med mod och kompetens driver vi vår verksamhet framåt. Vi har en respekt och en förståelse kollegor emellan, där vi strävar efter att göra varandra bättre. För när vi har en vilja att gemensamt utvecklas och ständigt förbättras – så för vi Järfälla framåt.Tallbohovskolan är en skola för 450 elever med klasserna F-9. Skolorna är mångkulturella och många familjer är två- eller flerspråkiga. Inom organisationen finns Järfälla Musikklasser år 4-9.

ARBETSUPPGIFTER
Arbete i skolrestaurang. Du ingår i arbetslaget och utför alla uppgifter som tillhör en skolrestaurang. Underställd kökschefen

KVALIFIKATIONER
Utbildning för yrket och erfarenhet av skolrestaurang krävs

ÖVRIGT
Järfälla har norra Stockholms mest spännande geografiska läge och växer snabbt. Vi erbjuder en arbetsplats med stor variation, goda utvecklingsmöjligheter och arbetar efter visionen Järfälla för alla framåt. Läs mer om hur det är att jobba hos oss på www.jarfalla.se/jobbaijarfalla

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Diskare allt-i-allo med körkort till slott i Järfälla

Ansök    Okt 16    AB AlphaCE Rekrytering    Diskare
AlphaCE har fått i uppdrag att hitta en diskare och allt-i-allo till mötesplats- och konferensanläggning på Görvälns Slott i Järfälla. Kort om företag Företaget driver mötesplats- och konferensanläggning och restaurang på Görvälns Slott i Järfälla. Öppet alla dagar 08.00-23.00. I uppdraget som allt-i-allo ingår Disk 75% och allt-i-allo vaktmästeri 25%. Ansvara för restaurangens disk både grov- och findisk Ta emot och packa upp varor Möblera konferensloka... Visa mer
AlphaCE har fått i uppdrag att hitta en diskare och allt-i-allo till mötesplats- och konferensanläggning på Görvälns Slott i Järfälla.

Kort om företag
Företaget driver mötesplats- och konferensanläggning och restaurang på
Görvälns Slott i Järfälla.
Öppet alla dagar 08.00-23.00.

I uppdraget som allt-i-allo ingår
Disk 75% och allt-i-allo vaktmästeri 25%.
Ansvara för restaurangens disk både grov- och findisk
Ta emot och packa upp varor
Möblera konferenslokaler
Byta glödlampor
Ta hand om sopor mm.

Minikrav
B-körkort.
Frisk och stark.
Förstå och göra sig förstådd i svenskt tal och skrift.
Kunna arbeta självständigt och ha lätt att ta instruktioner och utföra dem.
Vara flexibel och kunna bemöta och ge information på ett trevligt och tydligt sätt till både gäster och medarbetare.

Övrigt
Det är meriterande om du tidigare erfarenhet av liknande arbete.

Anställningsform och arbetstider
Heltid, måndag-lördag kl. 14.00-23.00 rullande schema


AlphaCEs vision är att alla har en plats på arbetsmarknaden, så vi ser gärna att även du som inte har lång erfarenhet och kanske berättigad någon form av lönestöd söker tjänsten. Visa mindre

HOTELLRECEPTIONIST

Ansök    Okt 16    Görvälns Slott AB    Hotellreceptionist
Görvälns Slott Boutiquehotell ligger vackert i ett naturreservat vid Mälaren i Järfälla, endast 2,5 mil från Stockholms Central. Hotellet med sina unikt inredda hotellrum är ett av Sveriges bästa boutiquehotell, där kvalitet, detaljerna och det lilla extra alltid varit en ledstjärna och en stor del av vår framgång. Görvälns Slott är även känt för sin höga gastronomiska profil och idag arbetar vi mot att bli en av Sveriges absolut bästa hållbara gastronomis... Visa mer
Görvälns Slott Boutiquehotell ligger vackert i ett naturreservat vid Mälaren i Järfälla, endast 2,5 mil från Stockholms Central. Hotellet med sina unikt inredda hotellrum är ett av Sveriges bästa boutiquehotell, där kvalitet, detaljerna och det lilla extra alltid varit en ledstjärna och en stor del av vår framgång. Görvälns Slott är även känt för sin höga gastronomiska profil och idag arbetar vi mot att bli en av Sveriges absolut bästa hållbara gastronomiska måltidsdestinationer under 2023.
Nu söker vi en Receptionist/konferensvärdinna till hotellet


Som hotellreceptionist utgår ditt arbete från receptionen där du alltid prioriterar gästerna med ett leende. Arbetsuppgifterna är sedvanliga som försäljning och bokning, rumsfördelning, in- och utcheck, consiergetjänster samt daglig kontakt med housekeeping. Du är även ansvarig för hotellets shop med ordning och reda samt inventering.
Som värdinna tar du emot grupper och ansvarar för att de har det bra under sin vistelse på hotellet. I arbetsuppgifterna ingår att möblera konferenslokaler och att hjälpa grupper med allt från kopiering och att rigga aktiviteter, till att boka transporter och servera fika. Du ska även kunna hålla presentationer av hotellet och slottets historia för grupper både på svenska och engelska.
Vem är du:
Vi söker dig som är glad och positiv och kan vara en tillgång för både gäster och kollegor. Som person tycker du att helheten såväl som detaljerna är viktiga. Du är en kreativ person och älskar att planera, fixa och skapa ordning och göra det där lilla extra för att hotellet och lokalerna ska vara i toppskick när gästerna kommer. Det är viktigt att du är affärsmässig, ordningsam och flexibel och kan arbeta med mycket eget ansvar.
Vi vill att du har minst tre års erfarenhet av liknande arbete på konferensanläggning eller i hotellreception. Du har arbetat i minst ett hotellsystem och du är van vid att ta betalt i reception och att fakturera. Du ska ha lätt för att uttrycka dig på svenska och engelska i både tal och skrift då vi har mycket internationella gäster. Ytterligare språkkunskaper är meriterande.
Vad vi erbjuder dig:
Ett väldigt roligt arbete där du får arbeta med hög kvalitet
Stor möjlighet att påverka, utveckla och ta ut svängarna i ditt jobb
Hälsosam och god personalmat
Friskvårdsbidrag, utvecklingsbidrag, semesterbonus
Rabatter på hotellupplevelser och inredning i vår hotellshopFör att du ska trivas hos oss bör du, förutom att du brinner service, även gilla mat & dryck, resor, inredning och design. Miljöfrågor är sjukt viktigt för dig och du gillar att röra på dig och tar hand om din kropp.
Arbetspassen är förlagda enligt rullande schema vardagar och varannan helg. Lön enligt överenskommelse. Vi har självklart kollektivavtal.
Känner du att utvecklingen av Görvälns Slott som Stockholms bästa hållbara gastronomiska destination är ditt nästa steg i yrkeslivet och vi gillar varandra, så lovar vi dig en ny livsstil i en miljö som är få förunnade att få arbeta i, mitt i fantastisk natur med grymma kollegor! – Skicka din ansökan till med CV och personligt brev så snart som möjligt. Intervjuer kommer att ske löpande.
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Communications Manager

Do you have an operational background with deep interest in digital communication and a collaborate mindset and proven skills in contributing to a broad view of the customer journey? Then this position might be for you! We are now looking for an experienced Communications Manager with a high sense of drive to contribute to Saab´s winning business for a long temporary position. Your role As an experienced Communication Manager, you will be working... Visa mer
Do you have an operational background with deep interest in digital communication and a collaborate mindset and proven skills in contributing to a broad view of the customer journey? Then this position might be for you!We are now looking for an experienced Communications Manager with a high sense of drive to contribute to Saab´s winning business for a long temporary position.Your role

As an experienced Communication Manager, you will be working with strategic communication within Saab´s business area Surveillance.

We work closely with colleagues within the business area and in close collaboration with other teams within Group Communications; Press, Editorial and Brand as well as in other business areas and in our markets.Your responsibilities include;

* Contributing to developing our business through leading and driving communication
* To continuously plan, produce and publish content
* Analysing statistics to evaluate communication efforts
* Act as a motivator and adviser within the field of communicationThis position is a long but temporary position from 1 December to end of August 2024. Your working place will be at the Järfälla site in Stockholm.

Your profile

To thrive in this role, you are a team player with great communication skills. A great sense of responsibility and capability to work both strategically and operationally are highly valued. You have a relevant academic education in marketing, media, PR, communication or equivalent.

We would also like you to have;

* A flexible, open-minded and solution-oriented approach
* Experience in producing content including video, photos and texts
* Ability to evaluate communication efforts through statistical analyses
* A genuinely business and operations-oriented mindset from working with communication in an international companyThis role requires excellent skills in both Swedish and English, oral and written.

This position requires that you pass a security vetting based on the current regulations around/of security protection. For positions requiring security clearance additional obligations on citizenship may apply.What you will be a part of

Saab is a leading defence and security company with an enduring mission, to help nations keep their people and society safe. Empowered by its 19,000 talented people, Saab constantly pushes the boundaries of technology to create a safer, more sustainable and more equitable world. Read more about us here.Business area Surveillance offers world-leading technology for monitoring and decision support to protect against threats. The portfolio covers radar systems, electronic warfare, combat systems as well as safety and security solutions. If you are interested in what benefits you can take part of as an employee at Saab in Sweden, you can read more about them here

Kindly observe that this is an ongoing recruitment process and that the position might be filled before the closing date of the advertisement. We look forward to receiving your application!Saab is a company with a strong people-orientation. We offer a friendly work environment where we support and help each other to be at our best. Continuous learning, career & talent development and employee well-being are examples of areas where we always put the strongest effort to offer great opportunities. Visa mindre

Pizzabagare

Ansök    Okt 13    Franco Rustique AB    Pizzabagare
Vi behöver en pizzabagare som har kan jobba självständigt, i team. kan prata svenska, har erfarenhet av att möta kunder, inte är blyg. Visa mer
Vi behöver en pizzabagare som har kan jobba självständigt, i team.
kan prata svenska, har erfarenhet av att möta kunder, inte är blyg. Visa mindre

Hotellreceptionist/konferensvärdinna

Ansök    Okt 12    Workation Group AB    Hotellreceptionist
Görvälns Slott Boutiquehotell ligger vackert i ett naturreservat vid Mälaren i Järfälla, endast 2,5 mil från Stockholms Central. Hotellet med sina unikt inredda hotellrum är ett av Sveriges bästa boutiquehotell, där kvalitet, detaljerna och det lilla extra alltid varit en ledstjärna och en stor del av vår framgång. Görvälns Slott är även känt för sin höga gastronomiska profil och idag arbetar vi mot att bli en av Sveriges absolut bästa hållbara gastronomis... Visa mer
Görvälns Slott Boutiquehotell ligger vackert i ett naturreservat vid Mälaren i Järfälla, endast 2,5 mil från Stockholms Central. Hotellet med sina unikt inredda hotellrum är ett av Sveriges bästa boutiquehotell, där kvalitet, detaljerna och det lilla extra alltid varit en ledstjärna och en stor del av vår framgång. Görvälns Slott är även känt för sin höga gastronomiska profil och idag arbetar vi mot att bli en av Sveriges absolut bästa hållbara gastronomiska måltidsdestinationer under 2023.

Nu söker vi en Receptionist/konferensvärdinna till hotellet

Som hotellreceptionist utgår ditt arbete från receptionen där du alltid prioriterar gästerna med ett leende. Arbetsuppgifterna är sedvanliga som försäljning och bokning, rumsfördelning, in- och utcheck, consiergetjänster samt daglig kontakt med housekeeping. Du är även ansvarig för hotellets shop med ordning och reda samt inventering.

Som värdinna tar du emot grupper och ansvarar för att de har det bra under sin vistelse på hotellet. I arbetsuppgifterna ingår att möblera konferenslokaler och att hjälpa grupper med allt från kopiering och att rigga aktiviteter, till att boka transporter och servera fika. Du ska även kunna hålla presentationer av hotellet och slottets historia för grupper både på svenska och engelska.

Vem är du:
Vi söker dig som är glad och positiv och kan vara en tillgång för både gäster och kollegor. Som person tycker du att helheten såväl som detaljerna är viktiga. Du är en kreativ person och älskar att planera, fixa och skapa ordning och göra det där lilla extra för att hotellet och lokalerna ska vara i toppskick när gästerna kommer. Det är viktigt att du är affärsmässig, ordningsam och flexibel och kan arbeta med mycket eget ansvar.

Vi vill att du har minst tre års erfarenhet av liknande arbete på konferensanläggning eller i hotellreception. Du har arbetat i minst ett hotellsystem och du är van vid att ta betalt i reception och att fakturera. Du ska ha lätt för att uttrycka dig på svenska och engelska i både tal och skrift då vi har mycket internationella gäster. Ytterligare språkkunskaper är meriterande.

Vad vi erbjuder dig:

- Ett väldigt roligt arbete där du får arbeta med hög kvalitet

- Stor möjlighet att påverka, utveckla och ta ut svängarna i ditt jobb

- Hälsosam och god personalmat

- Friskvårdsbidrag, utvecklingsbidrag, semesterbonus

- Rabatter på hotellupplevelser och inredning i vår hotellshop

För att du ska trivas hos oss bör du, förutom att du brinner service, även gilla mat & dryck, resor, inredning och design. Miljöfrågor är sjukt viktigt för dig och du gillar att röra på dig och tar hand om din kropp.

Arbetspassen är förlagda enligt rullande schema vardagar och varannan helg. Lön enligt överenskommelse. Vi har självklart kollektivavtal.

Känner du att utvecklingen av Görvälns Slott som Stockholms bästa hållbara gastronomiska destination är ditt nästa steg i yrkeslivet och vi gillar varandra, så lovar vi dig en ny livsstil i en miljö som är få förunnade att få arbeta i, mitt i fantastisk natur med grymma kollegor! - Skicka din ansökan till med CV och personligt brev så snart som möjligt. Intervjuer kommer att ske löpande.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Pizzabagare

Ansök    Okt 12    Franco Rustique AB    Pizzabagare
Vi söker en erfaren pizzabagare, som är självgående, har lätt för att jobba i team. Kunna förbereda, hålla rent. fördel om man har rätt till nystartsjobb. Visa mer
Vi söker en erfaren pizzabagare, som är självgående, har lätt för att jobba i team. Kunna förbereda, hålla rent.
fördel om man har rätt till nystartsjobb. Visa mindre

Timavlönad Kock till Bemanningstjänst i Järfälla kommun

Ansök    Okt 9    Järfälla kommun    Kock, storhushåll
På Barn- och ungdomsförvaltningen i Järfälla kommun arbetar idag ca 2 500 medarbetare i någon av våra 22 skolor, 39 förskolor och på central förvaltning. Vår verksamhet genomsyras av våra ledord professionalitet, kollegialitet och utvecklingskraft. Med mod och kompetens driver vi vår verksamhet framåt. Vi har en respekt och en förståelse kollegor emellan, där vi strävar efter att göra varandra bättre. För när vi har en vilja att gemensamt utvecklas och stä... Visa mer
På Barn- och ungdomsförvaltningen i Järfälla kommun arbetar idag ca 2 500 medarbetare i någon av våra 22 skolor, 39 förskolor och på central förvaltning. Vår verksamhet genomsyras av våra ledord professionalitet, kollegialitet och utvecklingskraft. Med mod och kompetens driver vi vår verksamhet framåt. Vi har en respekt och en förståelse kollegor emellan, där vi strävar efter att göra varandra bättre. För när vi har en vilja att gemensamt utvecklas och ständigt förbättras – så för vi Järfälla framåt.ARBETSUPPGIFTER
Som timavlönad kock ersätter du ordinarie medarbetare vid deras frånvaro och arbetar inom kostverksamheten inom förskola och skola. Enheternas behov styr hur mycket arbete du kommer att få och vi kan därför inte garantera dig arbete varje dag.

Du bör bo inom rimligt avstånd för att kunna ta dig till arbetsplatsen inom en skälig tid.

Vi använder oss av IT-systemet TimePool där du lägger in din tid som du vill arbeta som sedan matchas mot verksamheternas behov. Detta innebär att du måste ha tillgång till internet och en mobiltelefon för att vi ska kunna erbjuda dig arbete.

Ett av målen för våra kostverksamheter är att servera goda och vällagade måltider som ska tillgodose barnens och elevernas behov av energi och näring, allt enligt Svenska näringsrekommendationer. Måltiderna ska grundlägga och främja god folkhälsa samt präglas av kvalitets- och servicetänkande.

KVALIFIKATIONER
I första hand söker vi dig som är utbildad kock. Har du dessutom tidigare erfarenhet från arbete i storkök och ensamarbete ser vi det som meriterande.

Du måste tycka om och se det som en utmaning att arbeta på nya arbetsplatser, samarbeta med nya kollegor och vara trygg i detta. Eftersom tjänsten innebär att snabbt kunna bidra till en god arbetsinsats måste du kunna arbeta självständigt och ha förmåga att ta egna initiativ. I arbetet krävs det att du är utåtriktad och trivs i en miljö med både vuxna och barn.

Det är önskvärt om du har kunskap om lagar, förordning och riktlinjer som styr måltidsverksamheten. Sökande med kunskaper i livsmedelshygien och specialkost är meriterande.

Då våra medarbetare arbetar måndag-fredag på schema med arbetstider inom tidsspannet 06.30-17.30 söker vi dig som kan arbeta under dessa tider. Du bör kunna arbeta som minst fem dagar per månad.

Du ska kunna kommunicera på svenska i tal och skrift och arbeta själv i kök.

Om du erbjuds anställning hos oss krävs det enligt lag även att du ska uppvisa ett belastningsregister för att anställning ska vara aktuellt. Belastningsregistret benämns "Belastningsregister för Förskoleverksamhet/Skola/Skolbarnomsorg" och finns att beställa på Polisens webbplats. Notera att belastningsregistret får vara max 1 år gammalt sedan utfärdande datum.
Vi genomför begränsade bakgrundskontroller för slutkandidaterna vid detta anställningsförfarande. Bakgrundkontroller genomförs endast i den utsträckning det är relevant för den aktuella tjänsten. I de fall utdrag ur belastningsregistret är lagstadgat kommer du även behöva uppvisa ett sådant utdrag. För mer information om hur vi arbetar med bakgrundkontroller, se www.jarfalla.se/bakgrundskontroller

Vi intervjuar löpande under ansökningstiden och intervjuerna kommer att ske digitalt. Välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Järfälla har norra Stockholms mest spännande geografiska läge och växer snabbt. Vi erbjuder en arbetsplats med stor variation, goda utvecklingsmöjligheter och arbetar efter visionen Järfälla för alla framåt. Läs mer om hur det är att jobba hos oss på www.jarfalla.se/jobbaijarfalla

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Köksbiträde

Ansök    Okt 9    Järfälla kommun    Köksbiträde
På Barn- och ungdomsförvaltningen i Järfälla kommun arbetar idag ca 2 500 medarbetare i någon av våra 22 skolor, 39 förskolor och på central förvaltning. Vår verksamhet genomsyras av våra ledord professionalitet, kollegialitet och utvecklingskraft. Med mod och kompetens driver vi vår verksamhet framåt. Vi har en respekt och en förståelse kollegor emellan, där vi strävar efter att göra varandra bättre. För när vi har en vilja att gemensamt utvecklas och stä... Visa mer
På Barn- och ungdomsförvaltningen i Järfälla kommun arbetar idag ca 2 500 medarbetare i någon av våra 22 skolor, 39 förskolor och på central förvaltning. Vår verksamhet genomsyras av våra ledord professionalitet, kollegialitet och utvecklingskraft. Med mod och kompetens driver vi vår verksamhet framåt. Vi har en respekt och en förståelse kollegor emellan, där vi strävar efter att göra varandra bättre. För när vi har en vilja att gemensamt utvecklas och ständigt förbättras – så för vi Järfälla framåt.

Ålsta för- och grundskola ligger i expansiva Barkarbystaden. I början av läsåret 23/24 flyttade vi in i vår nybyggda förskola/ skola. Förskolan har funnits sedan 20213 och har 215 barn uppdelade på 6 kompanjoner. Skoldelen startade hösten 2020 och byggs ut för varje läsår de närmaste tre åren. Förskolan och skolan delar lokaler och har ett samarbete där vi eftersträvar en röd tråd från 1- åring till elev i mellanstadiet. I vår nya förskola/ skola har vi tillagningskök med kock. Vi har ett nära ledarskap av rektor och biträdande rektor som med en tydlig vision arbetar tillsammans med pedagogerna mot ambitiösa mål.

ARBETSUPPGIFTER
Verksamhetens mål är att servera goda, näringsriktiga och vällagade måltider som tillgodoser barnen/elevernas behov av energi och näring, allt enligt svenska näringsrekommendationer. Måltiderna skall grundlägga och främja god folkhälsa samt präglas av kvalitet och servicetänkande. Vi söker nu dig som tillsammans med oss vill vara med och se till att dessa mål uppfylls. I vår verksamhet serveras varje dag frukost, lunch och mellanmål. Dina arbetsuppgifter som köksbiträde innefattar alla förekommande arbetsuppgifter i ett storkök/förskolans kök så som:
• Disk
• Städ
• Behjälplig i matsal
• Förberedelse och efterarbete vid lunchservering

KVALIFIKATIONER
• Du är stresstålig, flexibel och strukturerad
• Du har lätt för att skapa relationer med människor och är serviceinriktad
• Du trivs med ansvar och har en lösningsorienterad syn samt har en förmåga att prioritera och planera ditt arbete
• Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet

Meriterande:
• God kunskaper i svenska i både tal och skrift
• Har erfarenhet av arbete i storkök/förskolans kök
• Kännedom om livsmedelslagstiftningen


ÖVRIGT
Järfälla har norra Stockholms mest spännande geografiska läge och växer snabbt. Vi erbjuder en arbetsplats med stor variation, goda utvecklingsmöjligheter och arbetar efter visionen Järfälla för alla framåt. Läs mer om hur det är att jobba hos oss på www.jarfalla.se/jobbaijarfalla

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Julbords-servis

Ansök    Okt 12    Workation Group AB    Servitör/Servitris
Görvälns Slott är ett unikt boutiquehotell med 45 hotellrum och en prisbelönad restaurang. Alla måltider lagas från grunden med bästa tänkbara råvaror och vi har eget bageri som förser hotellet med bröd och andra bakverk. I första hand väljer vi ekologiskt och närproducerat och vi har en egen odling av grönsaker och snittblommor. Vi arbetar enligt ”Clean Eating by us” där vi tar stort ansvar för den mat vi serverar med hänsyn till vår miljö, våra gäster oc... Visa mer
Görvälns Slott är ett unikt boutiquehotell med 45 hotellrum och en prisbelönad restaurang. Alla måltider lagas från grunden med bästa tänkbara råvaror och vi har eget bageri som förser hotellet med bröd och andra bakverk. I första hand väljer vi ekologiskt och närproducerat och vi har en egen odling av grönsaker och snittblommor. Vi arbetar enligt ”Clean Eating by us” där vi tar stort ansvar för den mat vi serverar med hänsyn till vår miljö, våra gäster och våra medarbetare. Vi stödjer arbetet för renare världshav och försöker aktivt minska vår användning av plast.

Nu söker vi extra serveringspersonal till december
Under december serverar vi julmiddagar och behöver då extra serveringspersonal kvällstid.

Du som söker jobbet ska:

- ha erfarenhet från a la carte servering

- ha sort intresse av service och människor

- ha goda kunskaper i svenska och engelska

Vi erbjuder:

- fantastisk arbetsmiljö

- härliga kollegor

- god och hälsosam personalmat

Lön enligt kollektivavtal. Körkort och bil, moppe eller annat fordon är en fördel då det är en bit till närmsta buss.

Är du den vi söker? Hör av dig nu! Visa mindre

McDonald's i Barkarby söker medarbetare som kan arbeta kvällar & helger!

Vi söker Dig som kan arbeta 1 vardagkväll i veckan samt helger. Om du kan det så kan du få möjligheten att arbeta tillsammans med ett härligt team där lagandan står i fokus. Är du även den som har förmågan att se när något behöver göras och strävar efter att ge en service i världsklass? Om du svarade ja och dessutom uppskattar en Big Mac nästan lika mycket som oss – då kanske vi är helt rätt för varandra! Hos oss är det av största vikt att varje kund... Visa mer
Vi söker Dig som kan arbeta 1 vardagkväll i veckan samt helger.

Om du kan det så kan du få möjligheten att arbeta tillsammans med ett härligt team där lagandan står i fokus. Är du även den som har förmågan att se när något behöver göras och strävar efter att ge en service i världsklass?

Om du svarade ja och dessutom uppskattar en Big Mac nästan lika mycket som oss – då kanske vi är helt rätt för varandra!

Hos oss är det av största vikt att varje kund får en unik upplevelse och det är naturligtvis inte möjligt utan våra medarbetare. McDonald’s erbjuder ett omväxlande och fartfyllt arbete med varierande arbetsuppgifter, alla med fokuset att leverera en ultimat restaurang upplevelse för våra gäster.

Arbetsuppgifterna kan variera från att tillaga och servera vår goda mat till att säkerställa att matsal och kök är i toppskick.

På McDonald’s startar utbildningen från dag ett och det finns en tydlig karriär trappa för den som vill utvecklas hos oss.

Vi ser helst att du bor i Järfälla Kommun eller angränsande kommun som Upplands-Bro. Detta för att det inte ska ta för lång tid att åka till och från arbetet.

Välkommen med en skriftlig ansökan med bifogat foto och CV + personligt brev.

Urval och intervjuer sker löpande. Tillträde snarast.

Startlön enligt HRF's kollektivavtal.
Våra förväntningar på dig:

- Att du är en team player som sätter laget före jaget
- Att du vill lära dig nya saker och utvecklas
- Att du har rätt inställning och vill ha roligt på jobbet
- Att du älskar burgare nästan lika mycket som vi

Tidigare arbetslivserfarenhet är inte ett krav, vi ser till att du får den utbildning du behöver för att kunna utföra ett arbete av högsta kvalitet.

Med över 200 restauranger från norr till söder är McDonald’s Sveriges ledande restaurangkedja. De flesta av restaurangerna ägs och drivs lokalt av egna företagare. Med våra ca 12 000 medarbetare är vi Sveriges största privata ungdomsarbetsgivare. Vi vill göra det goda valet enkelt för våra gäster och har därför en bred meny med något för alla smaker, preferenser och plånböcker och serverar bara mat av högsta kvalitet med snabb och vänlig service i fräscha, moderna restauranger. Läs mer på www.mcdonalds.se eller följ oss på Facebook, Instagram och Twitter. Visa mindre

Engagerad kock till äldreomsorgen

Ansök    Okt 6    Järfälla kommun    Kock, storhushåll
Tillsammans, med mod, engagemang och flexibilitet gör vi skillnad. Så tänker vi på socialförvaltningen Järfälla. Tänker du också så? Är du en engagerad kock med hjärta för att laga mat till äldre? Har du tröttnat på sena kvällar inom restaurangbranschen men älskar att jobba med matlagning? Då är denna tjänst något för dig! Järfälla kommuns restaurangkök inom äldreomsorgen tillagar och serverar cirka 1200 portioner varje dag. Vi har fyra restaurangkök plac... Visa mer
Tillsammans, med mod, engagemang och flexibilitet gör vi skillnad. Så tänker vi på socialförvaltningen Järfälla. Tänker du också så? Är du en engagerad kock med hjärta för att laga mat till äldre? Har du tröttnat på sena kvällar inom restaurangbranschen men älskar att jobba med matlagning? Då är denna tjänst något för dig!

Järfälla kommuns restaurangkök inom äldreomsorgen tillagar och serverar cirka 1200 portioner varje dag. Vi har fyra restaurangkök placerade i Kallhäll, Jakobsberg, Barkarby och Barkarbystaden. Maten serveras på vård- och omsorgsboenden, i matlådor till hemtjänstkunder och till restauranggäster. Vilka är vi som arbetar på enheten då? Enheten leds av en enhetschef och det är 19 duktiga medarbetare, kockar, köksbiträden och en måltidsutvecklare fördelade på fyra restauranger. Vi är ett engagerat gäng som värdesätter samarbete, i köken arbetar vi tillsammans och vårt mål är att tillaga goda, säkra och näringsriktiga måltider till våra äldre.

Nu söker dig som vill vara med i vår glada arbetsgrupp. Är det du?


ARBETSUPPGIFTER
Hos oss arbetar vi med att göra vardagen bättre för våra äldre kunder. Som kock har du ett särskilt ansvar för att den mat som serveras håller en hög kvalitet i följande avseenden: smak, konsistens, näringsinnehåll, säkerhet och miljöpåverkan. Tillagning av husmanskost sker till största del från grunden. Vår ambition är att synas mer ute i våra olika verksamheter inom äldreomsorgen och på så sätt säkerställa goda leveranser för våra kunder.

I arbetsuppgifterna ingår förut matlagning även att ha ett bra tänk gällande den ekonomiska delen ex, menyplanering, portionsberäkning, beställningar i vårt e-handelsystem, dagligt arbete i kostdataprogram och utföra egenkontrolluppgifter. Deltagande i det systematiska arbetsmiljöarbetet är också en del av arbetsuppgifterna. Vid kassahantering kan alkoholservering förekomma. I arbetet ingår sedvanliga arbetsuppgifter för restaurangkök bland annat disk, städ, portionering och varuhantering. Tillsammans med dina kollegor har du ett delat ansvar för en fungerande verksamhet.


KVALIFIKATIONER
Rent formellt behöver du ha:

• Dokumenterad Kockutbildning och utbildning i HACCP/Egenkontroll.
• Erfaren av matlagning för äldre
• Kunskap om svensk husmanskost.
• Kunskap om specialkost och konsistensanpassad mat
• Erfarenhet av matsäkerhet egenkontroll
•Vana att arbeta i kostdatasystem
• Behärskar svenska i tal och skrift
• God datavana.

Du är drivande, bra på att samarbeta och van vid att arbeta i grupp. Du är ansvarstagande och känner ett engagemang för vår målgrupp äldre. Meriterande om du tidigare arbetat som kock inom äldreomsorgen eller på sjukhus.

Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet


ÖVRIGT
Järfälla har norra Stockholms mest spännande geografiska läge och växer snabbt. Vi erbjuder en arbetsplats med stor variation, goda utvecklingsmöjligheter och arbetar efter visionen Järfälla för alla framåt. Läs mer om hur det är att jobba hos oss på www.jarfalla.se/jobbaijarfalla

Utdrag ur belastnings- och misstankeregistret görs för samtliga sökanden. Vi kontrollerar även medborgarskap, uppehålls-och arbetstillstånd, betygsunderlag och referens.

Järfälla kommun arbetar med en kompetensbaserad rekryteringsprocess för en fördomsfri rekrytering. Vi på Socialförvaltningen arbetar tillsammans oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, sexuell läggning, etnisk tillhörighet, religion, funktionsnedsättning och ålder. Olikheter berikar och möjliggör utveckling för alla framåt! Kan du det finska språket har vi det som merit, då Järfälla kommun är ett finskt förvaltningsområde.

Välkommen in med din ansökan, urval och intervjuer sker löpande.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Engagerad kock till äldreomsorgen

Ansök    Okt 6    Järfälla kommun    Kock, storhushåll
Tillsammans, med mod, engagemang och flexibilitet gör vi skillnad. Så tänker vi på socialförvaltningen Järfälla. Tänker du också så? Är du en engagerad kock med hjärta för att laga mat till äldre? Har du tröttnat på sena kvällar inom restaurangbranschen men älskar att jobba med matlagning? Då är denna tjänst något för dig! Järfälla kommuns restaurangkök inom äldreomsorgen tillagar och serverar cirka 1200 portioner varje dag. Vi har fyra restaurangkök plac... Visa mer
Tillsammans, med mod, engagemang och flexibilitet gör vi skillnad. Så tänker vi på socialförvaltningen Järfälla. Tänker du också så? Är du en engagerad kock med hjärta för att laga mat till äldre? Har du tröttnat på sena kvällar inom restaurangbranschen men älskar att jobba med matlagning? Då är denna tjänst något för dig!

Järfälla kommuns restaurangkök inom äldreomsorgen tillagar och serverar cirka 1200 portioner varje dag. Vi har fyra restaurangkök placerade i Kallhäll, Jakobsberg, Barkarby och Barkarbystaden. Maten serveras på vård- och omsorgsboenden, i matlådor till hemtjänstkunder och till restauranggäster. Vilka är vi som arbetar på enheten då? Enheten leds av en enhetschef och det är 19 duktiga medarbetare, kockar, köksbiträden och en måltidsutvecklare fördelade på fyra restauranger. Vi är ett engagerat gäng som värdesätter samarbete, i köken arbetar vi tillsammans och vårt mål är att tillaga goda, säkra och näringsriktiga måltider till våra äldre.

Nu söker dig som vill vara med i vår glada arbetsgrupp. Är det du?


ARBETSUPPGIFTER
Hos oss arbetar vi med att göra vardagen bättre för våra äldre kunder. Som kock har du ett särskilt ansvar för att den mat som serveras håller en hög kvalitet i följande avseenden: smak, konsistens, näringsinnehåll, säkerhet och miljöpåverkan. Tillagning av husmanskost sker till största del från grunden. Vår ambition är att synas mer ute i våra olika verksamheter inom äldreomsorgen och på så sätt säkerställa goda leveranser för våra kunder.

I arbetsuppgifterna ingår förut matlagning även att ha ett bra tänk gällande den ekonomiska delen ex, menyplanering, portionsberäkning, beställningar i vårt e-handelsystem, dagligt arbete i kostdataprogram och utföra egenkontrolluppgifter. Deltagande i det systematiska arbetsmiljöarbetet är också en del av arbetsuppgifterna. Vid kassahantering kan alkoholservering förekomma. I arbetet ingår sedvanliga arbetsuppgifter för restaurangkök bland annat disk, städ, portionering och varuhantering. Tillsammans med dina kollegor har du ett delat ansvar för en fungerande verksamhet.


KVALIFIKATIONER
Rent formellt behöver du ha:

• Dokumenterad Kockutbildning och utbildning i HACCP/Egenkontroll.
• Erfaren av matlagning för äldre
• Kunskap om svensk husmanskost.
• Kunskap om specialkost och konsistensanpassad mat
• Erfarenhet av matsäkerhet egenkontroll
•Vana att arbeta i kostdatasystem
• Behärskar svenska i tal och skrift
• God datavana.

Du är drivande, bra på att samarbeta och van vid att arbeta i grupp. Du är ansvarstagande och känner ett engagemang för vår målgrupp äldre. Meriterande om du tidigare arbetat som kock inom äldreomsorgen eller på sjukhus.

Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet


ÖVRIGT
Järfälla har norra Stockholms mest spännande geografiska läge och växer snabbt. Vi erbjuder en arbetsplats med stor variation, goda utvecklingsmöjligheter och arbetar efter visionen Järfälla för alla framåt. Läs mer om hur det är att jobba hos oss på www.jarfalla.se/jobbaijarfalla

Utdrag ur belastnings- och misstankeregistret görs för samtliga sökanden. Vi kontrollerar även medborgarskap, uppehålls-och arbetstillstånd, betygsunderlag och referens.

Järfälla kommun arbetar med en kompetensbaserad rekryteringsprocess för en fördomsfri rekrytering. Vi på Socialförvaltningen arbetar tillsammans oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, sexuell läggning, etnisk tillhörighet, religion, funktionsnedsättning och ålder. Olikheter berikar och möjliggör utveckling för alla framåt! Kan du det finska språket har vi det som merit, då Järfälla kommun är ett finskt förvaltningsområde.

Välkommen in med din ansökan, urval och intervjuer sker löpande.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Konditoribiträde Viksjö centrum

Vivels Bageri och Konditorier är ett lokalt familjeägt fin-och leverans bageri som funnits ända sedan 1932. Vivels butik i Viksjö ligger i Viksjö centrum. Vi söker dig som gillar ha många bollar i luften, ge bästa service och är en härlig kollega. Flexibel, gilla att ha ordning och reda, förmågan att prioritera. Hålla butiken ren och snygg samt exponera våra konditorivaror på bästa sätt. Kassa hantering och försäljning. Hantera espressomaskin. Beredning av... Visa mer
Vivels Bageri och Konditorier är ett lokalt familjeägt fin-och leverans bageri som funnits ända sedan 1932.
Vivels butik i Viksjö ligger i Viksjö centrum.
Vi söker dig som gillar ha många bollar i luften, ge bästa service och är en härlig kollega.
Flexibel, gilla att ha ordning och reda, förmågan att prioritera. Hålla butiken ren och snygg samt exponera våra konditorivaror på bästa sätt.
Kassa hantering och försäljning.
Hantera espressomaskin.
Beredning av smörgåsar, sallader, smörgåstårtor och produkter som du tycker passar. I övrigt ingår alla förekommande arbetsuppgifter på ett konditori. Visa mindre

McDonald's i Stäket söker medarbetare som kan arbeta kvällar & helger!

Vi söker Dig som kan arbeta 1-2 vardagkvällar i veckan samt helger. Om du kan det så kan du få möjligheten att arbeta tillsammans med ett härligt team där lagandan står i fokus. Är du även den som har förmågan att se när något behöver göras och strävar efter att ge en service i världsklass? Om du svarade ja och dessutom uppskattar en Big Mac nästan lika mycket som oss – då kanske vi är helt rätt för varandra! Hos oss är det av största vikt att varje ... Visa mer
Vi söker Dig som kan arbeta 1-2 vardagkvällar i veckan samt helger.

Om du kan det så kan du få möjligheten att arbeta tillsammans med ett härligt team där lagandan står i fokus. Är du även den som har förmågan att se när något behöver göras och strävar efter att ge en service i världsklass?

Om du svarade ja och dessutom uppskattar en Big Mac nästan lika mycket som oss – då kanske vi är helt rätt för varandra!

Hos oss är det av största vikt att varje kund får en unik upplevelse och det är naturligtvis inte möjligt utan våra medarbetare. McDonald’s erbjuder ett omväxlande och fartfyllt arbete med varierande arbetsuppgifter, alla med fokuset att leverera en ultimat restaurangupplevelse för våra gäster.

Arbetsuppgifterna kan variera från att tillaga och servera vår goda mat till att säkerställa att matsal och kök är i toppskick.

På McDonald’s startar utbildningen från dag ett och det finns en tydlig karriärtrappa för den som vill utvecklas hos oss.

Vi ser helst att du bor i Järfälla Kommun eller angränsande kommun som Upplands-Bro. Detta för att det inte ska ta för lång tid att åka till och från arbetet.

Välkommen med en skriftlig ansökan med bifogat foto och CV + personligt brev.

Urval och intervjuer sker löpande. Tillträde snarast.

Startlön enligt HRF's kollektivavtal.
Våra förväntningar på dig:

- Att du är en team player som sätter laget före jaget
- Att du vill lära dig nya saker och utvecklas
- Att du har rätt inställning och vill ha roligt på jobbet
- Att du älskar burgare nästan lika mycket som vi

Tidigare arbetslivserfarenhet är inte ett krav, vi ser till att du får den utbildning du behöver för att kunna utföra ett arbete av högsta kvalitet.

Med över 200 restauranger från norr till söder är McDonald’s Sveriges ledande restaurangkedja. De flesta av restaurangerna ägs och drivs lokalt av egna företagare. Med våra ca 12 000 medarbetare är vi Sveriges största privata ungdomsarbetsgivare. Vi vill göra det goda valet enkelt för våra gäster och har därför en bred meny med något för alla smaker, preferenser och plånböcker och serverar bara mat av högsta kvalitet med snabb och vänlig service i fräscha, moderna restauranger. Läs mer på www.mcdonalds.se eller följ oss på Facebook, Instagram och Twitter. Visa mindre

Diskare allt-i-allo med körkort till slott i Järfälla

Ansök    Okt 3    AB AlphaCE Rekrytering    Diskare
AlphaCE har fått i uppdrag att hitta en diskare och allt-i-allo till mötesplats- och konferensanläggning på Görvälns Slott i Järfälla. Kort om företag Företaget driver mötesplats- och konferensanläggning och restaurang på Görvälns Slott i Järfälla. Öppet alla dagar 08.00-23.00. I uppdraget som allt-i-allo ingår Disk 75% och allt-i-allo vaktmästeri 25%. Ansvara för restaurangens disk både grov- och findisk Ta emot och packa upp varor Möblera konferensloka... Visa mer
AlphaCE har fått i uppdrag att hitta en diskare och allt-i-allo till mötesplats- och konferensanläggning på Görvälns Slott i Järfälla.

Kort om företag
Företaget driver mötesplats- och konferensanläggning och restaurang på
Görvälns Slott i Järfälla.
Öppet alla dagar 08.00-23.00.

I uppdraget som allt-i-allo ingår
Disk 75% och allt-i-allo vaktmästeri 25%.
Ansvara för restaurangens disk både grov- och findisk
Ta emot och packa upp varor
Möblera konferenslokaler
Byta glödlampor
Ta hand om sopor mm.

Minikrav
B-körkort.
Frisk och stark.
Förstå och göra sig förstådd i svenskt tal och skrift.
Kunna arbeta självständigt och ha lätt att ta instruktioner och utföra dem.
Vara flexibel och kunna bemöta och ge information på ett trevligt och tydligt sätt till både gäster och medarbetare.

Övrigt
Det är meriterande om du tidigare erfarenhet av liknande arbete.

Anställningsform och arbetstider
Heltid, måndag-lördag kl. 14.00-23.00 rullande schema


AlphaCEs vision är att alla har en plats på arbetsmarknaden, så vi ser gärna att även du som inte har lång erfarenhet och kanske berättigad någon form av lönestöd söker tjänsten. Visa mindre

Commercial Manager till Welcomegruppen

Ansök    Sep 28    Cerrolargo AB    Hotellreceptionist
Welcomegruppen består av Welcome Hotel samt Wärdshuset Lasse Maja Konferens & Fest. Totalt finns 146 moderna rum, ett nybyggt SPA,  restaurang, möteslokaler samt även 16 stycken Long Stay lägenheter under segmentet Welcome Business Apartments. Hotellet har ett utmärkt läge med endast 15 minuter kommunalt till Stockholm C, 25 minuter till Arlanda och 15 minuter till Bromma flygplats. Området är extremt expansivt med etablering av ca 20 000 nya bostäder, ny ... Visa mer
Welcomegruppen består av Welcome Hotel samt Wärdshuset Lasse Maja Konferens & Fest. Totalt finns 146 moderna rum, ett nybyggt SPA,  restaurang, möteslokaler samt även 16 stycken Long Stay lägenheter under segmentet Welcome Business Apartments. Hotellet har ett utmärkt läge med endast 15 minuter kommunalt till Stockholm C, 25 minuter till Arlanda och 15 minuter till Bromma flygplats. Området är extremt expansivt med etablering av ca 20 000 nya bostäder, ny tunnelbana inom kort samt flera nya kontor och butiker. Till detta tillhör intilliggande  Wärdshuset Lasse Maja från 1671 med vackra 1700-tals hus kombinerat med nybyggda konferenslokaler för upp till 200 personer. Som helhet en fantastisk anläggning med en kombination av affärsresenärer, konferensdeltagare och inte minst vårt växande segment av weekend- och SPA gäster

 

Nu söker vi vår nästa Commercial Manager

 

Som Commercial Manager hos oss kommer du att vara ansvarig för att optimera prissättning, distribution och maximera försäljningen och affärsmöjligheter inom konferens- och event samt logisegmentet. Du kommer att spela en viktig roll i att öka hotellets intäkter genom att vara en central del av det kommersiella teamet.

 

Arbetsuppgifter bl.a: • Ansvara för att ta fram och implementera prisstrategin i samtliga segment, inklusive konferens, spa och Business Apartments

• Skapa rate koder och paket i PMS och på våra hemsidor

• Ta hand om och löpande uppdatera externa kanaler med prisstruktur och innehåll

• Ta fram försäljningskampanjer i våra olika kanaler, implementera och utvärdera dessa

• Ha ansvaret för avtal med kunder, bokningsbolag samt övriga tredjepartskanaler

• Identifiera och hitta nya möjliga försäljnings- och distributionskanaler

• Coacha det kommersiella teamet mot nya och högre försäljningsmål


 

Önskade kvalifikationer• Gedigen erfarenhet från Revenue management och/eller Total Revenue management, gärna från både affärshotell- och/eller destinationshotell 

• Liknande erfarenheter från andra branscher är också meriterande

• Goda system- och excelkunskaper

• Gärna en eftergymnasial utbildning


Vem är du?


Vi ser att du har en gedigen och bred erfarenhet från Revenue Management och nu vill ta nästa steg. Du är resultatorienterad, drivs av att nå nya försäljningsmål, stänga affärer samt utveckla den optimala prisstrategin. Du är självgående, nyfiken, trivs med att coacha andra mot försäljningsmål som du själv fått vara med att sätta upp. Du arbetar strukturerat och noggrant samtidigt som du ser möjligheter i nya affärer och samarbeten. Du trivs att arbeta i en roll med varierande arbetsuppgifter och där du både hanterar dagligt Revenue Management arbete, avtalsförhandlingar, kundmöten med visningar samt vår mycket viktiga konferensförsäljning. Som person är du analytisk, strukturerad och effektiv. Du trivs att arbeta i en mindre organisation där du tar ett stort ägandeskap. Vi tror att du vill utvecklas i ett företag med stor utvecklingspotential där du kommer få en nyckelroll och med mycket stor möjlighet att påverka. 

 

Vad vi erbjuder: 


Här får du en spännande och dynamisk arbetsmiljö där du har möjlighet att påverka och driva omsättning för vårt hotell med konferens- och eventfaciliteter. Hos oss är det korta beslutsvägar och du får stor möjlighet att bidra till hotellets utveckling. Om du har en passion för Revenue Management och en önskan att fortsätta utvecklas inom hotellbranschen, ser vi fram emot att höra från dig.

Du rapporterar till Director of Sales och tjänsten är tillsvidare med sex månaders provanställning. Sista ansökningsdag är 2023-10-20 men vi gör urval löpande och tjänsten kan tillsättas innan.

 

Kontakt

I denna rekrytering har vi valt att samarbeta med Growisit - Vi rekryterar för besöksnäringen
Kontaktperson: Niclas Ingwall
Tel: 0706-48 62 47
[email protected]

Välkommen med din ansökan! 


4-stjärniga Welcome Hotel har glatt affärs- och privatresenärer i Barkarby, Järfälla i över 30 år. Byggt år 1985 och totalrenoverat under 2016 drivs hotellet tillsammans med intilliggande Wärdshuset Lasse Maja Konferens & Fest. Visa mindre

Kock med genuint intresse för gastronomi

Ansök    Okt 2    Görvälns Slott AB    Kock, à la carte
Görvälns Slott ligger vackert i ett naturreservat vid Mälaren i Järfälla, endast 2,5 mil från Stockholms Central. Hotellet med sina unikt inredda hotellrum är ett av Sveriges bästa boutiquehotell, där kvalitet, detaljerna och det lilla extra alltid varit en ledstjärna och en stor del av vår framgång. Görvälns Slott är även känt för sin höga gastronomiska profil och idag arbetar vi mot att bli en av Sveriges absolut bästa hållbara gastronomiska måltidsdesti... Visa mer
Görvälns Slott ligger vackert i ett naturreservat vid Mälaren i Järfälla, endast 2,5 mil från Stockholms Central. Hotellet med sina unikt inredda hotellrum är ett av Sveriges bästa boutiquehotell, där kvalitet, detaljerna och det lilla extra alltid varit en ledstjärna och en stor del av vår framgång. Görvälns Slott är även känt för sin höga gastronomiska profil och idag arbetar vi mot att bli en av Sveriges absolut bästa hållbara gastronomiska måltidsdestinationer under 2023.
På Görväln odlar vi idag en del av våra grönsaker och örter själva. Det vi inte hittar i vår odling, i vår trädgård eller i naturreservatet, beställer vi i första hand från speciellt utvalda lokala och regionala producenter och i andra hand från producenter som producerar hållbart i Europa. Vi vill alltid kunna erbjuda våra gäster hållbara gastronomiska måltidsupplevelser.
Nu söker vi en kock som tycker att det bästa som finns är att själv kunna gå och plocka solmogna grönsaker från odlingen inför kvällens service.
Är du en erfaren och skicklig kock med ett brinnande intresse för mat och hållbar gastronomi? Är du intresserad av närodlat, härodlat och hållbar livsmedelsproduktion och brinner du för svenskt mathantverk? Då är det kanske dig vi letar efter.


Du ska ha kockutbildning och har arbetat som kock i minst tre år och framför allt ska du älska ditt yrke.
Hos oss får du ett roligt och varierande jobb där hållbar gastronomi, arbetsglädje och ständig utveckling är ledorden. Är man på rätt plats och har man roligt och trivs på jobbet, så gör man ett bra jobb. Så tänker vi!
Vad vi erbjuder dig:
Ett väldigt roligt arbete där du får arbeta med hög kvalitet
Stor möjlighet att påverka, utveckla och ta ut svängarna i ditt jobb
Hälsosam och god personalmat
Friskvårdsbidrag, utvecklingsbidrag, semesterbonus
Inspirationsresor, rabatter på hotellupplevelser och inredning i vår hotellshop

För att du ska trivas hos oss bör du, förutom att du brinner för mat och dryck, även gilla resor, inredning och design. Miljöfrågor är sjukt viktigt för dig och du gillar att röra på dig och tar hand om din kropp.
Arbetspassen är förlagda enligt rullande schema vardagar och varannan helg. Lön enligt överenskommelse. Vi har självklart kollektivavtal.
Känner du att utvecklingen av Görvälns Slott som Stockholms bästa hållbara gastronomiska destination är ditt nästa steg i yrkeslivet och vi gillar varandra, så lovar vi dig en ny livsstil i en miljö som är få förunnade att få arbeta i, mitt i fantastisk natur med grymma kollegor! – Skicka din ansökan till med CV och personligt brev så snart som möjligt. Intervjuer kommer att ske löpande.
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Vikarie Kock förskola

Ormbacka förskola i Järfälla/Skälby söker en vikarie till vårt kök med start 9 oktober t.o.m. 5 nov. Ev kan vikariatet förlängas. Arbetsuppgifter: Förbereda och laga mat ca 120 portioner. Samt laga allergi och specialkost. Planera och förbereda mellanmål. Ansvar för hygien, egenkontroll och sedvanliga uppgifter som kommer med att arbeta i ett förskolekök. Beställa varor. Kunskap och erfarenhet gällande allergier och specialkost. Visa mer
Ormbacka förskola i Järfälla/Skälby söker en vikarie till vårt kök med start 9 oktober t.o.m. 5 nov. Ev kan vikariatet förlängas.
Arbetsuppgifter: Förbereda och laga mat ca 120 portioner. Samt laga allergi och specialkost. Planera och förbereda mellanmål.
Ansvar för hygien, egenkontroll och sedvanliga uppgifter som kommer med att arbeta i ett förskolekök. Beställa varor.
Kunskap och erfarenhet gällande allergier och specialkost. Visa mindre

Köksbiträde till Sibylla Söderhall

Ansök    Sep 28    Esr Jour AB    Köksbiträde
ingen erfaranhet krävs för att jobba hos oss. Du kommer att hjälpa till i köket, förbeteda, diska, städa m.m Visa mer
ingen erfaranhet krävs för att jobba hos oss. Du kommer att hjälpa till i köket, förbeteda, diska, städa m.m Visa mindre

Frukostvärdinna/servis extra helger

Görvälns Slott är ett unikt boutiquehotell med 45 hotellrum och en prisbelönad restaurang. Alla måltider lagas från grunden med bästa tänkbara råvaror och vi har eget bageri som förser hotellet med bröd och andra bakverk. I första hand väljer vi ekologiskt och närproducerat och vi har en egen odling av grönsaker och snittblommor. Vi arbetar enligt ”Clean Eating by us” där vi tar stort ansvar för den mat vi serverar med hänsyn till vår miljö, våra gäster oc... Visa mer
Görvälns Slott är ett unikt boutiquehotell med 45 hotellrum och en prisbelönad restaurang. Alla måltider lagas från grunden med bästa tänkbara råvaror och vi har eget bageri som förser hotellet med bröd och andra bakverk. I första hand väljer vi ekologiskt och närproducerat och vi har en egen odling av grönsaker och snittblommor. Vi arbetar enligt ”Clean Eating by us” där vi tar stort ansvar för den mat vi serverar med hänsyn till vår miljö, våra gäster och våra medarbetare. Vi stödjer arbetet för renare världshav och försöker aktivt minska vår användning av plast.

Nu söker vi en Frukostvärdinna för extrajobb helger

Du som söker älskar service och att jobba i restaurang, är social, öppen, noggrann samt gillar ordning och reda. Det är även viktigt att du trivs med att arbeta i en kreativ miljö som ständigt utvecklas och att du har lätt till skratt.

Du som söker jobbet ska:

- vara morgonpigg och punktlig

- ha erfarenhet från någon form av servicearbete som café, restaurang eller butik

- ha sort intresse av service och människor

- ha goda kunskaper i svenska och engelska

Vi ser gärna att du jobbar varannan helg, lördag + söndag. Lön enligt kollektivavtal. Körkort och bil, moppe eller annat fordon är en fördel då det är en bit till närmsta buss.

Är du den vi söker? Hör av dig nu! Visa mindre

Vi söker kockar till vår kommande restaurang ICANDERS!

Om tjänsten Vi söker nu dig som har ett stort matintresse och som person är glad, positiv och har en förmåga att driva ditt arbete självständigt och är inte blygsam för att testa något nytt. Du är ansvarsfull, prestigelös och en lagspelare som tycker teamets och butikens framgång är viktigast. Som kock hos oss får du ett omväxlande och givande arbete med stort ansvar för att det dagliga arbetet flyter på. Du kan laga god husmanskost, inspirerande och påhi... Visa mer
Om tjänsten
Vi söker nu dig som har ett stort matintresse och som person är glad, positiv och har en förmåga att driva ditt arbete självständigt och är inte blygsam för att testa något nytt. Du är ansvarsfull, prestigelös och en lagspelare som tycker teamets och butikens framgång är viktigast.
Som kock hos oss får du ett omväxlande och givande arbete med stort ansvar för att det dagliga arbetet flyter på. Du kan laga god husmanskost, inspirerande och påhittig och ser möjligheter i allt. Ordning och reda är oerhört viktigt för dig. Vår lunchservering kommer att vara en stor del av vår verksamhet, främst arbetar du med tillagning (varmkök) och förberedande av lunchbufféer och kvällsmenyer. Att följa ICANDERS koncept är en naturlig del av arbetet.
Kvalifikationer
· Hög social kompetens och en lagspelare
· Passion för matlagning och förstå de ekonomiska aspekterna och ett hållbarhetstänk
· Utbildning inom restaurang och/-eller minst 2-4 års erfarenhet inom branschen. Liknande arbete i butikskök eller storkök är meriterande.
· HACCP-baserat egenkontrollsarbete är ett krav.
Vad du kan förvänta dig hos oss
· Kollektivavtal med Handelsanställdas Förbund.
· Vi erbjuder dig möjligheten att vara en del av ett dedikerat team som delar din passion för mat och service.
· En arbetsplats i Nationell Toppklass: På ICA Maxi Barkarby jobbar vi tillsammans med över 200 härliga kollegor. Vi är stolta över att vara en arbetsgivare som värnar om våra medarbetares välbefinnande. Vi har en hög arbetsmoral och ett varmt arbetsklimat där vi stöttar varandra.
· Satsning på arbetsmiljön: Vi prioriterar vår arbetsmiljö högt och vill se till att våra medarbetare mår bra. Därför erbjuder vi en rad förmåner som friskvård, företagsmassage, gemensam frukost, presenter, högtidsluncher och personalfester.
· Utveckling och utbildning: Vi tror på att ständigt utvecklas och förbättras. Därför investerar vi i din utveckling genom utbildningsmöjligheter och coachning.
Omfattning
Anställningsform: Tillsvidare, deltidsanställningar i olika sysselsättningsgrader (vi tillämpar 6 månaders provanställning)
Arbetstider: Vi har öppet när våra kunder vill handla, därav varierar arbetstiderna – dag, kväll & helg.
Start: Planerad start i november
Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan därför tillsättas innan sista ansökningsdag.
Välkommen in med en ansökan idag! Visa mindre

Kockar och Köksbiträden till äldreomsorgen (timvikarier)

Ansök    Sep 25    Järfälla kommun    Kock, storhushåll
Har du ett starkt intresse för mat? Brinner du för att ge äldre människor den bästa måltidsupplevelsen? Då har du hittat rätt! Järfälla kommun driver verksamheter inom både äldreomsorgen och funktionsnedsättning i egen regi runt om i hela kommunen. Restaurangköken inom äldreomsorgen i Järfälla kommun tillagar och serverar cirka 1200 portioner varje dag. Maten som tillagas serveras på äldreboenden, i matlådor och till restauranggäster. Målet är att til... Visa mer
Har du ett starkt intresse för mat?

Brinner du för att ge äldre människor den bästa måltidsupplevelsen?

Då har du hittat rätt!

Järfälla kommun driver verksamheter inom både äldreomsorgen och funktionsnedsättning i egen regi runt om i hela kommunen. Restaurangköken inom äldreomsorgen i Järfälla kommun tillagar och serverar cirka 1200 portioner varje dag. Maten som tillagas serveras på äldreboenden, i matlådor och till restauranggäster. Målet är att tillaga mat från grunden. Enheten leds av en restaurangchef och det är ca 19 medarbetare fördelade på fyra restauranger.

På Järfälla kommun har vi en egen bemanningsenhet som ansvarar för alla timvikarier och bemanning inom vård och omsorg. Vi tillsätter utefter verksamheternas behov och bemannar främst korttidsfrånvaro så som sjukdom, VAB, möten och utbildningar men även vid semester för ordinarie personal. Vi söker nu kockar och köksbiträden som vill arbeta extra som timvikarie på våra restauranger.

ARBETSUPPGIFTER
Hos oss får du arbeta med något av det mest värdefulla som finns, att göra vardagen bättre för framförallt våra äldre kunder. I våra restauranger tillagar vi säsongsanpassade och näringsriktiga måltider. Måltiderna lagas från grunden och serveras i restaurangen, äldreboenden eller paketeras i matlådor till hemtjänsten.

Arbetet som köksbiträde innebär varierande arbetsuppgifter inom storhushåll och att vara kockarna behjälplig. Vanligt förekommande uppgifter är matlagning, salladsberedning, disk, portionering, kassahantering och varuplockning. Tillsammans med dina kollegor har du ett delat ansvar för en fungerande verksamhet.

Arbetet som kock innebär varierande arbetsuppgifter inom storhushåll. Förekommande arbetsuppgifter är bland annat matlagning, salladsberedning, disk, portionering, kassahantering, varuleveranser, följa egenkontrollprogrammet, samt förekommande uppgifter i ett kök.

Arbetstiderna är dagtid under vardagar och helger.

KVALIFIKATIONER
• Vara minst 18 år
• Utbildad köksbiträde alternativt erfarenhet av restaurang/storkök respektive utbildad kock
• Tidigare arbetat inom restaurang/storkök
• Kunskap om svensk husmanskost
• Kunna behärska svenska i tal och skrift
• Goda datorkunskaper

Meriterande om du tidigare arbetat som kock/köksbiträde inom äldreomsorgen eller annan offentlig verksamhet.

Vi söker dig som är engagerad, flexibel och självgående med en god samarbetsförmåga. Du ska vara noggrann och gilla att ha ordning och reda samt vara serviceinriktad.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Järfälla har norra Stockholms mest spännande geografiska läge och växer snabbt. Vi erbjuder en arbetsplats med stor variation, goda utvecklingsmöjligheter och arbetar efter visionen Järfälla för alla framåt. Läs mer om hur det är att jobba hos oss via länken nedan.

Då Järfälla kommun är ett finskt förvaltningsområde så är det meriterande att kunna det finska språket.

Utdrag ur belastnings- och misstankeregistret görs för samtliga sökanden som börjar arbeta inom vård och omsorg. Vi kontrollerar även medborgarskap/uppehålls-och arbetstillstånd, giltigt körkort samt referenser vid anställning.

Järfälla kommun arbetar med en kompetensbaserad rekryteringsprocess för en fördomsfri rekrytering. Vi på Socialförvaltningen arbetar tillsammans oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, sexuell läggning, etnisk tillhörighet, religion, funktionsnedsättning och ålder. Olikheter berikar och möjliggör utveckling för alla framåt!

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Vi graderar och intervjuar löpande vid digitala och fysiska intervjuer Visa mindre

Kafébiträde Upplands Väsby

Ansök    Sep 23    Empresso AB    Konditoribiträde
Empresso är ett café som finns inne i Löwenströmska Sjukhus. Vi söker dig som vill jobba som kafébiträde och dina arbetsuppgifter kommer bland annat att vara förberedelser av smörgåsar och sallader, kassahantering, städning och varuleveranser. Om du är en trevlig, ansvarsfull och noggrann person som vill ge god service till våra kunder så är du troligen den vi söker. Det är meriterande att du har erfarenhet av att arbeta på cafe. Och har kassa vana. ... Visa mer
Empresso är ett café som finns inne i Löwenströmska Sjukhus.


Vi söker dig som vill jobba som kafébiträde och dina arbetsuppgifter kommer bland annat att vara förberedelser av smörgåsar och sallader, kassahantering, städning och varuleveranser.


Om du är en trevlig, ansvarsfull och noggrann person som vill ge god service till våra kunder så är du troligen den vi söker. Det är meriterande att du har erfarenhet av att arbeta på cafe. Och har kassa vana.


Helgarbeten förekommer.
Tillträde enligt ök.


Välkommen med din ansökan ENDAST via e-mail. Skriv med ett telefonnummer vi kan nå dig på i mailet! Visa mindre

Kafébiträde Jakobsberg

Ansök    Sep 23    Empresso AB    Konditoribiträde
Empresso är ett café som finns inne i Jakobsberg Sjukhus och Löwenströmska Sjukhus. Vi söker dig som vill jobba som kafébiträde och dina arbetsuppgifter kommer bland annat att vara förberedelser av smörgåsar och sallader, kassahantering, städning och varuleveranser. Om du är en trevlig, ansvarsfull och noggrann person som vill ge god service till våra kunder så är du troligen den vi söker. Det är meriterande att du har erfarenhet av att arbeta på cafe.... Visa mer
Empresso är ett café som finns inne i Jakobsberg Sjukhus och Löwenströmska Sjukhus.


Vi söker dig som vill jobba som kafébiträde och dina arbetsuppgifter kommer bland annat att vara förberedelser av smörgåsar och sallader, kassahantering, städning och varuleveranser.


Om du är en trevlig, ansvarsfull och noggrann person som vill ge god service till våra kunder så är du troligen den vi söker. Det är meriterande att du har erfarenhet av att arbeta på cafe. Och har kassa vana.


Helgarbeten förekommer.
Tillträde enligt ök.


Välkommen med din ansökan ENDAST via e-mail. Skriv med ett telefonnummer vi kan nå dig på i mailet! Visa mindre

Utbildad kock eller motsvarande

Välkommen till en värderingsstyrd organisation Viksjö vård- och omsorgs­boende består av 40 lägenheter. Varje avdelning har en gemensam matsal för gemensamma måltider om så önskas och ett vardagsrum med TV för gemensamt bruk. På entréplan finns bland annat ett stort tillagningskök och en samlingslokal med separat ingång. På boendets baksida finns en trädgård som har utformats för att den ska stimulera och aktivera våra sinnen. Bli en del av vårt team ... Visa mer
Välkommen till en värderingsstyrd organisation

Viksjö vård- och omsorgs­boende består av 40 lägenheter. Varje avdelning har en gemensam matsal för gemensamma måltider om så önskas och ett vardagsrum med TV för gemensamt bruk.

På entréplan finns bland annat ett stort tillagningskök och en samlingslokal med separat ingång.

På boendets baksida finns en trädgård som har utformats för att den ska stimulera och aktivera våra sinnen.

Bli en del av vårt team

På Attendo arbetar vi tillsammans för vår vision att stärka individen. Detta gör vi genom våra värderingar kompetens, omtanke och engagemang som fungerar som ledord i vårt dagliga arbete. Med din värdefulla kunskap och kompetens är du en nyckelperson i företaget och du ses som en viktig lagspelare för att utveckla verksamheten i nära samarbete med din chef.

Beskrivning av tjänsten

Vi söker Dig som har förståelse för att mat och måltider är en höjdpunkt i tillvaron för de äldre och att det är viktigt med traditioner och högtider. Du är lyhörd för de boendes önskemål och behov samt införstådd med att upplevelsen av maten påverkas av olika sinnen som smak, lukt, syn och känsel. Det är ytterst viktigt att du har lätt för att samarbeta och samverka med de övriga yrkeskategorierna på boendet.

Utifrån målgruppen är det mycket viktigt med att all mathantering, tillagning och förvaring sker på ett säkert sätt där den systematiska egenkontrollen är en förutsättning.

Vi bjuder:

- Tillsvidaretjänst 100 %

- Arbetstider Dagtid Måndag-Fredag

- Tillträdesdatum är enligt överenskommelse

Arbetsuppgifter

- Ansvaret för den kost som serveras på boendet

- Inköp av Livsmedel efter fastställd meny

- Mottagning av leveranser

- Förberedelser av livsmedel, tillagning av lunch och middag efter fastställd meny, för hela veckan

- Disk och städ av kök enligt rutiner

Kvalifikationer

Utbildad kock eller motsvarande

Kunskap om svensk husmanskost Intresse för mat från andra kulturer

Obehindrad svenska i tal och skrift samt datorvana

Utbildning i grundläggande livsmedelshygien

Personliga egenskaper som värdesätts är att du är positiv, självgående, noggrann och ordningsam.

Erfarenhet av kostdataprogrammet Matilda eller liknande.

Du arbetar strukturerat och har ett professionellt bemötande.

Stämmer denna beskrivning in på dig? Sök redan idag!

Du vill arbeta på en arbetsplats där du tillsammans med ditt team kan göra skillnad och ert engagemang uppskattas. Du trivs jobba självständig i en fin och professionellt kök med alla senaste utrustningar. med att skapa goda relationer med kunder och vill skapa värde för dem och deras anhöriga. Du skulle beskriva dig själv som en serviceinriktad och ansvarsfull person som brinner för laga mat med omsorg.

Det här kan vi erbjuda dig

- Stort utbud av arbetsplatser & yrkesroller

- Utbildningar

- Utvecklingsmöjligheter

- Karriärvägar

- Personalförmåner

- Trygga anställningsvillkor

- Digitala arbetsverktyg

- Ambitiöst & strukturerat kvalitetsarbete

- Platt organisation med korta beslutsvägar

Om Attendo

Attendo är ett av Sveriges ledande vård- och omsorgsföretag med 24 000 medarbetare. Mångfald värderas högt, vårt arbete ska stärka individen och vi arbetar för att ge utmärkt service både till våra kunder och kollegor. Attendo verkar i en platt organisation och är en trygg arbetsgivare, med kollektivavtal, avtalsförsäkringar och det finns stora möjligheter att göra karriär.

Vi går igenom ansökningarna löpande.

Före erbjudande om anställning ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas tillsammans med giltig fotolegitimation.

Låt oss tillsammans utveckla framtidens viktigaste bransch! Visa mindre

McDonald's i Barkarby söker medarbetare som kan arbeta 30 tim/vecka!

Vi söker Dig som kan arbeta vilken vardag i veckan som helst samt helger. Då McDonald's Barkarby har öppet 07.00-24.00 och vissa dagar 07.00-02.00 förväntas du kunna arbeta morgon-, kväll- och natt-tider. Du ska kunna arbeta ovanstående pass minst 4 dagar i veckan. Om du kan det så kan du få möjligheten att arbeta tillsammans med ett härligt team där lagandan står i fokus. Är du även den som har förmågan att se när något behöver göras och strävar efter at... Visa mer
Vi söker Dig som kan arbeta vilken vardag i veckan som helst samt helger. Då McDonald's Barkarby har öppet 07.00-24.00 och vissa dagar 07.00-02.00 förväntas du kunna arbeta morgon-, kväll- och natt-tider. Du ska kunna arbeta ovanstående pass minst 4 dagar i veckan.

Om du kan det så kan du få möjligheten att arbeta tillsammans med ett härligt team där lagandan står i fokus. Är du även den som har förmågan att se när något behöver göras och strävar efter att ge en service i världsklass?

Om du svarade ja och dessutom uppskattar en Big Mac nästan lika mycket som oss – då kanske vi är helt rätt för varandra!

Hos oss är det av största vikt att varje kund får en unik upplevelse och det är naturligtvis inte möjligt utan våra medarbetare. McDonald’s erbjuder ett omväxlande och fartfyllt arbete med varierande arbetsuppgifter, alla med fokuset att leverera en ultimat restaurangupplevelse för våra gäster.

Arbetsuppgifterna kan variera från att tillaga och servera vår goda mat till att säkerställa att matsal och kök är i toppskick.

På McDonald’s startar utbildningen från dag ett och det finns en tydlig karriärtrappa för den som vill utvecklas hos oss.

Vi ser helst att du bor i Järfälla Kommun eller angränsande kommun som Upplands-Bro. Detta för att det inte ska ta för lång tid att åka till och från arbetet.

Välkommen med en skriftlig ansökan med bifogat foto och CV + personligt brev.

Urval och intervjuer sker löpande.

Startlön enligt HRF's kollektivavtal.
Våra förväntningar på dig:

- Att du är en team player som sätter laget före jaget
- Att du vill lära dig nya saker och utvecklas
- Att du har rätt inställning och vill ha roligt på jobbet
- Att du älskar burgare nästan lika mycket som vi

Tidigare arbetslivserfarenhet är inte ett krav, vi ser till att du får den utbildning du behöver för att kunna utföra ett arbete av högsta kvalitet.

Med över 200 restauranger från norr till söder är McDonald’s Sveriges ledande restaurangkedja. De flesta av restaurangerna ägs och drivs lokalt av egna företagare. Med våra ca 12 000 medarbetare är vi Sveriges största privata ungdomsarbetsgivare. Vi vill göra det goda valet enkelt för våra gäster och har därför en bred meny med något för alla smaker, preferenser och plånböcker och serverar bara mat av högsta kvalitet med snabb och vänlig service i fräscha, moderna restauranger. Läs mer på www.mcdonalds.se eller följ oss på Facebook, Instagram och Twitter. Visa mindre

Kökschef/kock

Ansök    Sep 21    Järfälla kommun    Chefskock
På Barn- och ungdomsförvaltningen i Järfälla kommun arbetar idag ca 2 500 medarbetare i någon av våra 22 skolor, 39 förskolor och på central förvaltning. Vår verksamhet genomsyras av våra ledord professionalitet, kollegialitet och utvecklingskraft. Med mod och kompetens driver vi vår verksamhet framåt. Vi har en respekt och en förståelse kollegor emellan, där vi strävar efter att göra varandra bättre. För när vi har en vilja att gemensamt utvecklas och stä... Visa mer
På Barn- och ungdomsförvaltningen i Järfälla kommun arbetar idag ca 2 500 medarbetare i någon av våra 22 skolor, 39 förskolor och på central förvaltning. Vår verksamhet genomsyras av våra ledord professionalitet, kollegialitet och utvecklingskraft. Med mod och kompetens driver vi vår verksamhet framåt. Vi har en respekt och en förståelse kollegor emellan, där vi strävar efter att göra varandra bättre. För när vi har en vilja att gemensamt utvecklas och ständigt förbättras – så för vi Järfälla framåt.

ARBETSUPPGIFTER
Du ansvarar för planering, ledning och utveckling av verksamheten. Du som kökschef ska leda, motivera och förse övrig personal med de befogenheter som krävs för att nå verksamhetens mål. Du har arbetsledaransvar för övrig personal som arbetar i vårt skolkök. Du skapar engagemang och delaktighet i arbetsgruppen och bidrar till god stämning i verksamheten.

Du är;
Ansvarig för måltidsproduktion och är delaktig i arbetet.
Ansvarig för goda kundkontakter och främjar goda relationer med barn/elever och personal.
Ansvarig för kökets egenkontroll.
Ansvarig för budget.
Arbetsmiljöansvarig i köket
Ansvarig för kompetensutveckling till kökspersonal


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är kvalificerad kökschef, en erfaren kock med goda kunskaper gällande arbetsledning. Du är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande gentemot andra, såväl barn som vuxna. Du har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och är lösningsinriktad. Du har lätt att kommunicera och är engagerad i att skapa en god arbetsmiljö. Tillsammans med köksbiträden och våra pedagoger gör du måltiden till en helhetsupplevelse. Du lägger stor vikt vid att tillaga näringsrik och hälsosam kost från grunden och vill vara med och bygga upp ny verksamhet.

Krav:
• Kvalificerad kökschef; Utbildad kock med tidigare erfarenhet av arbetsledning i storkök.
• God samarbetsförmåga och lyhört ledarskap.
• Serviceinriktad
• Goda kunskaper i svenska, både tal och skrift
• Kunskap om produktionsplanering, servering och ekonomi
• Erfarenhet och kunskap om special- och vegetarisk kost.
• Utbildning inom hygien och egenkontroll.
• Flexibilitet och förmåga att anpassa sig till ändrade omständigheter

Rekrytering sker fortlöpande.

Anställning påbörjas under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

ÖVRIGT
Järfälla har norra Stockholms mest spännande geografiska läge och växer snabbt. Vi erbjuder en arbetsplats med stor variation, goda utvecklingsmöjligheter och arbetar efter visionen Järfälla för alla framåt. Läs mer om hur det är att jobba hos oss på www.jarfalla.se/jobbaijarfalla

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Köksbiträde 50%

Ansök    Sep 15    Järfälla kommun    Köksbiträde
På Barn- och ungdomsförvaltningen i Järfälla kommun arbetar idag ca 2 500 medarbetare i någon av våra 22 skolor, 39 förskolor och på central förvaltning. Vår verksamhet genomsyras av våra ledord professionalitet, kollegialitet och utvecklingskraft. Med mod och kompetens driver vi vår verksamhet framåt. Vi har en respekt och en förståelse kollegor emellan, där vi strävar efter att göra varandra bättre. För när vi har en vilja att gemensamt utvecklas och stä... Visa mer
På Barn- och ungdomsförvaltningen i Järfälla kommun arbetar idag ca 2 500 medarbetare i någon av våra 22 skolor, 39 förskolor och på central förvaltning. Vår verksamhet genomsyras av våra ledord professionalitet, kollegialitet och utvecklingskraft. Med mod och kompetens driver vi vår verksamhet framåt. Vi har en respekt och en förståelse kollegor emellan, där vi strävar efter att göra varandra bättre. För när vi har en vilja att gemensamt utvecklas och ständigt förbättras – så för vi Järfälla framåt.

ARBETSUPPGIFTER
Arbetsuppgifter:
• Disk
• Städ
• Behjälplig i matsalen
• Förberedelse och efterarbete vid lunchservering
• Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift.

Tjänsten tillsätts löpande och utifrån att erfoderliga beslut fattas.

KVALIFIKATIONER
Vi söker ett köksbiträde på 50% till vårt kök på Skälbyskolan.

-Du stresstålig, flexibel och strukturerad.
-Du har lätt för att skapa relationer med människor och är serviceinriktad.
-Du trivs med ansvar och har en lösningsorienterad syn samt har en förmåga att prioritera och planera ditt arbete.

Vi ser vidare är du handlingskraftig med sunt förnuft och löpande stämmer av med dina medarbetare vid viktiga beslut.

Dokumenterad utbildning i kök är meriterande.

I köket arbetar totalt 5 personer. Det är ca 650 gäster/lunch.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


ÖVRIGT
Järfälla har norra Stockholms mest spännande geografiska läge och växer snabbt. Vi erbjuder en arbetsplats med stor variation, goda utvecklingsmöjligheter och arbetar efter visionen Järfälla för alla framåt. Läs mer om hur det är att jobba hos oss på www.jarfalla.se/jobbaijarfalla

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Restaurangbiträde sökes

Ansök    Sep 11    DEY Restaurang AB    Restaurangbiträde
Som restaurangbiträde har du en nyckelposition i restaurangen och är vårt ansikte mot kunden. Det är du som till stor del avgör gästens upplevelse av hela restaurangbesöket. Som restaurangbiträde hos oss arbetar du på alla positioner i både köket och serveringen. I arbetsuppgifterna ingår bland annat: Inventering av produkter och material Tillagning och rangering. Att alltid hålla rent och snyggt, städa och organisera Se till att kunderna får bästa möjliga... Visa mer
Som restaurangbiträde har du en nyckelposition i restaurangen och är vårt ansikte mot kunden. Det är du som till stor del avgör gästens upplevelse av hela restaurangbesöket. Som restaurangbiträde hos oss arbetar du på alla positioner i både köket och serveringen. I arbetsuppgifterna ingår bland annat:
Inventering av produkter och material
Tillagning och rangering.
Att alltid hålla rent och snyggt, städa och organisera
Se till att kunderna får bästa möjliga upplevelse
Aktivt arbeta för merförsäljning, effektivitet och lönsamhet.
Köksarbetet
Förberedelser och produktion.
Då bolaget är litet kommer det finnas möjlighet att vara med och påverka både stort och smått och du kommer att rapportera direkt till ansvarig på plats.
Sök redan idag. Visa mindre

Utbildad kock eller motsvarande

Välkommen till en värderingsstyrd organisation Viksjö vård- och omsorgs­boende består av 40 lägenheter. Varje avdelning har en gemensam matsal för gemensamma måltider om så önskas och ett vardagsrum med TV för gemensamt bruk. På entréplan finns bland annat ett stort tillagningskök och en samlingslokal med separat ingång. På boendets baksida finns en trädgård som har utformats för att den ska stimulera och aktivera våra sinnen. Bli en del av vårt team ... Visa mer
Välkommen till en värderingsstyrd organisation

Viksjö vård- och omsorgs­boende består av 40 lägenheter. Varje avdelning har en gemensam matsal för gemensamma måltider om så önskas och ett vardagsrum med TV för gemensamt bruk.

På entréplan finns bland annat ett stort tillagningskök och en samlingslokal med separat ingång.

På boendets baksida finns en trädgård som har utformats för att den ska stimulera och aktivera våra sinnen.

Bli en del av vårt team

På Attendo arbetar vi tillsammans för vår vision att stärka individen. Detta gör vi genom våra värderingar kompetens, omtanke och engagemang som fungerar som ledord i vårt dagliga arbete. Med din värdefulla kunskap och kompetens är du en nyckelperson i företaget och du ses som en viktig lagspelare för att utveckla verksamheten i nära samarbete med din chef.

Beskrivning av tjänsten

Vi söker Dig som har förståelse för att mat och måltider är en höjdpunkt i tillvaron för de äldre och att det är viktigt med traditioner och högtider. Du är lyhörd för de boendes önskemål och behov samt införstådd med att upplevelsen av maten påverkas av olika sinnen som smak, lukt, syn och känsel. Det är ytterst viktigt att du har lätt för att samarbeta och samverka med de övriga yrkeskategorierna på boendet.

Utifrån målgruppen är det mycket viktigt med att all mathantering, tillagning och förvaring sker på ett säkert sätt där den systematiska egenkontrollen är en förutsättning.

Vi bjuder:

- Tillsvidaretjänst 100 %

- Arbetstider Dagtid Måndag-Fredag

- Tillträdesdatum är enligt överenskommelse

Arbetsuppgifter

- Ansvaret för den kost som serveras på boendet

- Inköp av Livsmedel efter fastställd meny

- Mottagning av leveranser

- Förberedelser av livsmedel, tillagning av lunch och middag efter fastställd meny, för hela veckan

- Disk och städ av kök enligt rutiner

Kvalifikationer

Utbildad kock eller motsvarande

Kunskap om svensk husmanskost Intresse för mat från andra kulturer

Obehindrad svenska i tal och skrift samt datorvana

Utbildning i grundläggande livsmedelshygien

Personliga egenskaper som värdesätts är att du är positiv, självgående, noggrann och ordningsam.

Erfarenhet av kostdataprogrammet Matilda eller liknande.

Du arbetar strukturerat och har ett professionellt bemötande.

Stämmer denna beskrivning in på dig? Sök redan idag!

Du vill arbeta på en arbetsplats där du tillsammans med ditt team kan göra skillnad och ert engagemang uppskattas. Du trivs jobba självständig i en fin och professionellt kök med alla senaste utrustningar. med att skapa goda relationer med kunder och vill skapa värde för dem och deras anhöriga. Du skulle beskriva dig själv som en serviceinriktad och ansvarsfull person som brinner för laga mat med omsorg.

Det här kan vi erbjuda dig


- Stort utbud av arbetsplatser & yrkesroller

- Utbildningar

- Utvecklingsmöjligheter

- Karriärvägar

- Personalförmåner

- Trygga anställningsvillkor

- Digitala arbetsverktyg

- Ambitiöst & strukturerat kvalitetsarbete

- Platt organisation med korta beslutsvägar

Om Attendo

Attendo är ett av Sveriges ledande vård- och omsorgsföretag med 24 000 medarbetare. Mångfald värderas högt, vårt arbete ska stärka individen och vi arbetar för att ge utmärkt service både till våra kunder och kollegor. Attendo verkar i en platt organisation och är en trygg arbetsgivare, med kollektivavtal, avtalsförsäkringar och det finns stora möjligheter att göra karriär.

Vi går igenom ansökningarna löpande.

Före erbjudande om anställning ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas tillsammans med giltig fotolegitimation.

Låt oss tillsammans utveckla framtidens viktigaste bransch! Visa mindre

HUNGRIG PÅ EN NY KARRIÄR? IKEA FOOD STOCKHOLM BARKARBY

9 av 10 besökare äter mat hos oss på IKEA, vilket gör oss till en av världens största restaurangkedjor. Vi är stolta över den stora mängd prisvärd mat vi serverar varje dag. Mat som är god i smak och för miljön. Stolta är vi också över det team som får allt det här att fungera. Nu vill vi välkomna dig att bli en del av det här teamet! Här är din uppgift mer än att servera köttbullar. Din uppgift är att stärka kundens upplevelse med hjälp av mat. Våra kund... Visa mer
9 av 10 besökare äter mat hos oss på IKEA, vilket gör oss till en av världens största restaurangkedjor. Vi är stolta över den stora mängd prisvärd mat vi serverar varje dag. Mat som är god i smak och för miljön. Stolta är vi också över det team som får allt det här att fungera. Nu vill vi välkomna dig att bli en del av det här teamet!
Här är din uppgift mer än att servera köttbullar. Din uppgift är att stärka kundens upplevelse med hjälp av mat. Våra kunder ska inte gå hungriga genom sitt besök hos oss. Du mättar våra kunder innan, under och efter deras besök hos oss. Plantbullar. Kanelbullar. Chips. Mjukglass. Lingonsylt. Du möter våra kunder i restaurangen, bistron och matbutiken vid utgången.


Nu har vi nämnt vad du kan erbjuda våra kunder. Men vad kan vi erbjuda dig?
Vad sägs om…?
Lön enligt kollektivavtal och bra tillägg vid obekväma arbetstider? Till exempel dubbel timlön lördag efter kl. 12, hela söndagen och röda dagar.
Bra arbetstider? Tiderna varierar, men du slutar aldrig senare än kl 20 och jobbar bara varannan helg. När du är ledig så är du ledig.
Möjligheter att utvecklas? Du får hjälp att starta din karriär mot ledare eller specialist, i Sverige eller utomlands, inom hela IKEA.
Personalförmåner? Vi ger 15% personalrabatt, frukost, friskvårdsbidrag, extra pensionsinbetalning, ytterligare bidrag för personliga inköp så som skor, tandvård, glasögon, cykel med mera.
Att få svaret på hur IKEA kan lyckas ha så låga priser?Varför vi kommer att gilla dig
Har du inte serverat köttbullar eller sålt glass innan? Ingen fara. Kom som du är och dina nya kollegor lär dig allt du behöver veta. Du får introduktion och utbildning så du vet vad du ska göra. För att trivas i vår uniform är det dock några saker du bör vara bekväm med:
Du bör trivas med andra människor. Har du sett hur vi jobbar? Vi gör det tillsammans. Vi är beroende av varandra för att maten ska komma ut till kund. Du är en viktig del i att vi ska lyckas leverera mat till de många människorna.
Du bör gilla försäljning. Oavsett om du för stunden lägger upp potatismos, diskar eller packar upp varor så gör du det för att öka försäljningen och skapa nöjda kunder. Och samtidigt ge våra kunder en utmärkt upplevelse.
Du bör uppskatta att ha saker att göra. Det här jobbet är inte för dig som gillar att sitta still. Arbetsuppgifterna är många och varierande. Vi uppmuntrar att du tar initiativ! Här är vi inte rädda för att göra fel.Ansök nu!
Tjänsten vi erbjuder är tillsvidareanställningar på 38,25 timmar i veckan.?
Om du har frågor vänligen kontakta rekryterare Sofia Remison, [email protected]?
Välkommen med din ansökan senast 15 september! Visa mindre