Lediga jobb som Lastbilsförare m.fl. i Järfälla

Se lediga jobb som Lastbilsförare m.fl. i Järfälla. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Järfälla som finns hos arbetsgivaren.

Sommarchaufförer till Arla Distribution - Stockholm mejeri

Ansök    Mar 23    Arla Foods AB    Distributionsförare
Nytt
Som chaufför kommer du att distribuera mejeriprodukter till våra kunder. I tid, effektivt och säkert! Är du en person med god servicekänsla, ordningssinne, noggrannhet och en positiv inställning, sök då gärna ett sommarvikariat hos oss på Stockholm Distribution! Det är viktigt att du trivs med kundkontakt, har en positiv inställning och är mån om att representera Arla på bästa sätt. Då jobbet bland annat kan innebära tunga lyft, behöver du ha en god fysik.... Visa mer
Som chaufför kommer du att distribuera mejeriprodukter till våra kunder. I tid, effektivt och säkert! Är du en person med god servicekänsla, ordningssinne, noggrannhet och en positiv inställning, sök då gärna ett sommarvikariat hos oss på Stockholm Distribution!
Det är viktigt att du trivs med kundkontakt, har en positiv inställning och är mån om att representera Arla på bästa sätt. Då jobbet bland annat kan innebära tunga lyft, behöver du ha en god fysik. Du kommer att vara Arla Foods ansikte utåt och vi lägger därför stor vikt vid personlig lämplighet och beteende i trafiken.
Krav för tjänsten:
· Svenskt körkort med C-behörighet
· Svenskt YKB
· Truckkort
· Digitalt förarkort
· Goda kunskaper i svenska
· God samarbetsförmåga gentemot kunder och kollegor
· Kunna jobba perioden vecka 26-29 och/eller 30-33
· Vara tillgänglig för en veckas utbildning inför sommarvikariatet vecka 18, 19, 21 eller 22.
Önskvärt:
· CE-behörighet
· Lokalkännedom i Stockholm
Arbetstider
Arbetstiderna kan variera mellan 05.15-21.36, arbetspassens längd är 8 alternativt 7,6 timmar långa. Varannan lördag och rullande fridag ingår i schemat.
Vad erbjuder vi?
Arla är ett globalt bondeägt företag som arbetar ”från bondgården till tallriken”. Vi är marknadsledare inom vårt område och stolta över vår verksamhet som genomsyras av mångfald och stora ambitioner. En välkomnande företagskultur som skapar arbetsglädje är viktigt för oss och vi månar om att ge våra anställda utmanande arbetsuppgifter och goda utvecklingsmöjligheter.
Ansökan och kontakt
Vi rekryterar löpande, så sök gärna redan idag men allra senast 19 april!


?För att säkerställa en objektiv och rättvis rekryteringsprocess använder vi oss av arbetspsykologiska tester för både personlighet och logiskt tänkande. För dig som uppfyller de grundläggande kraven kommer testerna att skickas ut inom kort efter sista ansökningsdag. För de kandidater vars testresultat matchar väl mot de egenskaper som vi tror att man behöver för att lyckas i rollen, går man sedan vidare till en telefonintervju. För dig som går vidare är nästa steg en provkörning på plats på ca 20-30 min. För dig som klarar provkörningen väntar sedan en intervju.
Ansök vänligen via Arlas hemsida: careers.arla.com
På kartan så klickar du dig fram till Sverige, sen Stockholm och sen Kallhäll. Visa mindre

Vi söker CE-Chaufförer i Bålsta - Heltid med god ersättning!

Nytt
Nu söker vi lastbilschaufförer med CE behörighet till vår kund i Bålsta. Vi söker dig som både har erfarenhet sedan tidigare eller är i början av din karriär, är du noggrann, självständig och trivs bra på vägarna? Då har du hamnat rätt. Om jobbet: Tjänsten är en heltidstjänst med god ersättning. Vi söker dig som är redo att jobba heltid som CE-Chaufför åt ett transportföretag. Som chaufför är det viktigt att du klarar av att köra fordonet på ett säkert och... Visa mer
Nu söker vi lastbilschaufförer med CE behörighet till vår kund i Bålsta. Vi söker dig som både har erfarenhet sedan tidigare eller är i början av din karriär, är du noggrann, självständig och trivs bra på vägarna? Då har du hamnat rätt.
Om jobbet: Tjänsten är en heltidstjänst med god ersättning.
Vi söker dig som är redo att jobba heltid som CE-Chaufför åt ett transportföretag. Som chaufför är det viktigt att du klarar av att köra fordonet på ett säkert och tryggt sätt. Du ska leverera med ett leende på läpparna och hålla ditt tidschema.
Du kommer att ha chansen att utvecklas och arbeta för ett företag som är ett utav de största i sin bransch.
Arbetsuppgifter:
Framföra fordonet på ett säkert sätt
Ansvara för godset i bilen
Leverera med ett leende på läpparna

Om dig:
Denna roll passar dig som har god körvana med C-Fordon. Du uppskattar ett högt arbetstempo, kan ta dig an olika uppgifter inom yrket och ha god kunskap inom logistik och transport. Du ska ha ett glatt kundbemötande och en bra inställning.
Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.
ADR utbildning ses som mycket meriterande.
Kvalifikationer:
Positiv och prestigelös
CE-Körkort samt YKB
Kunna tala och skriva svenska

Arbetet är förlagt mån-fre. Du kommer att få möjligheten att arbeta både dag och kväll.
Lön enligt kollektivavtal, god ersättning!
Tjänsten startar omgående.
Om oss:
Det är vi som är Simplex. Framtidens bemanningsföretag med siktet inställt på utveckling. För det är precis vad vi vill skapa, utveckling för företag och människor. Med rätt person, på rätt plats skapas nytta för alla parter. Idag ser ni våra konsulter köra truck på terminaler, leverera pallar med tunga fordon, leda logistiken på byggarbetsplatser eller packa orders på lager. Men det är bara en liten del av vad vi erbjuder. Hos oss arbetar människor som vill framåt och som driver på logistiken i hela Sverige. Svårare eller enklare behöver det inte vara.
Är du redo för nästa steg i karriären, öppnar vi dörrar till nya möjligheter. Vårt mål är att ta vara på varje individs unika kompetens och förädla med erfarenheter.
Välkommen till Simplex! Visa mindre

Distributionschaufför sökes till Järfälla!

UPS söker chaufförer med B- och C-körkort till vårt center i Järfälla. Huvudsakliga arbetsuppgifter: Arbetet innebär leveranser och upphämtningar av paket och dokument hos våra kunder. Som chaufför är du företagets ansikte utåt och du är mycket betydelsefull för vår verksamhet. För att trivas i rollen som chaufför är det viktigt att du brinner för service och det är väldigt positivt om du har ett intresse för logistikbranschen. Kvalifikationer: Vi söker di... Visa mer
UPS söker chaufförer med B- och C-körkort till vårt center i Järfälla.
Huvudsakliga arbetsuppgifter:
Arbetet innebär leveranser och upphämtningar av paket och dokument hos våra kunder. Som chaufför är du företagets ansikte utåt och du är mycket betydelsefull för vår verksamhet. För att trivas i rollen som chaufför är det viktigt att du brinner för service och det är väldigt positivt om du har ett intresse för logistikbranschen.
Kvalifikationer:
Vi söker dig som har god lokalkännedom i Järfälla och erfarenhet av att arbeta som yrkeschaufför och/eller annat serviceyrke är meriterande. Arbetet håller ofta ett högt tempo och tunga lyft kan förekomma så det är viktigt att du har god fysik.
B-körkort minst ett år. C-körkort med YKB är meriterande.
Stresstålig och noggrann.
Kunskaper i svenska och engelska.
God samarbetsförmåga.
Brinna för att ge service.

Vad erbjuder vi:
En möjlighet för dig att bidra och utvecklas med världens största expresstransportföretag. Du får chansen att växa i en internationell miljö med många utvecklingsmöjligheter.
Rikskort.
Friskvårdsbidrag.
Kollektivavtal finns med Transportarbetareförbundet.

Upplysningar om tjänsten:
Måndag-fredag, heltid (40 h/veckan, kl. 09:15-18:00).
Placering UPS Järfälla.
Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning.
Lön enligt kollektivavtal plus tillägg för C-körkort 3000 kr.
Vi rekryterar löpande, sök därför tjänsten redan idag! Visa mindre

Vi söker C-Chaufförer inom återvinning i Upplands Väsby - Heltid!

Nu söker vi chaufförer med C behörighet i Upplands Väsby. Vi söker dig som både har erfarenhet sedan tidigare eller är i början av din karriär, är du noggrann, självständig och vill vara med och göra samhället bättre? Då har du hamnat rätt. Om jobbet: Du kommer att arbeta med att samla in återvinningsmaterial i norra Stockholm. Som renhållningschaufför förekommer även mycket jobb utanför lastbilen där det kan tillkomma tunga lyft vilket kräver att du är fy... Visa mer
Nu söker vi chaufförer med C behörighet i Upplands Väsby. Vi söker dig som både har erfarenhet sedan tidigare eller är i början av din karriär, är du noggrann, självständig och vill vara med och göra samhället bättre? Då har du hamnat rätt.
Om jobbet:
Du kommer att arbeta med att samla in återvinningsmaterial i norra Stockholm. Som renhållningschaufför förekommer även mycket jobb utanför lastbilen där det kan tillkomma tunga lyft vilket kräver att du är fysiskt aktiv.
Vi söker dig som är redo att arbeta som C-chaufför åt ett återvinningsföretag. Som chaufför är det viktigt att du klarar av att köra fordonet på ett säkert och tryggt sätt. Vi ser gärna att du har erfarenhet av köra tyngre fordon, gärna lastbil med baklastare.
Arbetsuppgifter:
Framföra fordonet på ett säkert sätt
Lasta återvinningsmaterial med hjälp av baklastare
Arbeta med ett miljö och säkerhetstänk
Hantera hushållssopor
Hantera glas, plast och metall återvinning

Om dig:
Denna roll passar dig som har god körvana med C-Fordon. Du besitter god kunskap inom återvinning och transport. Du ska ha ett glatt kundbemötande och en bra inställning. Du ska vara noggrann, ansvarstagande och kunna arbeta självständigt. Är du van vid att ta egna initiativ och drivs av att ha många bollar i luften så ser vi det som extra meriterande. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
Kvalifikationer:
Ansvarstagande och prestigelös
C-Körkort samt YKB
Kunna tala och skriva svenska

Erfarenhet från liknande arbetsuppgifter inom återvinning och kunskap av att framföra tyngre fordon är meriterande.
Dina arbetstider är mån-fre 06:00-15:00.
Lön enligt kollektivavtal. God ersättning.
Om oss:
Det är vi som är Simplex. Framtidens bemanningsföretag med siktet inställt på utveckling. För det är precis vad vi vill skapa, utveckling för företag och människor. Med rätt person, på rätt plats skapas nytta för alla parter. Idag ser ni våra konsulter köra truck på terminaler, leverera pallar med tunga fordon, leda logistiken på byggarbetsplatser eller packa orders på lager. Men det är bara en liten del av vad vi erbjuder. Hos oss arbetar människor som vill framåt och som driver på logistiken i hela Sverige. Svårare eller enklare behöver det inte vara.
Är du redo för nästa steg i karriären, öppnar vi dörrar till nya möjligheter. Vårt mål är att ta vara på varje individs unika kompetens och förädla med erfarenheter.
Välkommen till Simplex! Visa mindre

C Chaufförer inom återvinning - Rosersberg - Heltid!

Nu söker vi chaufförer med C behörighet i Rosersberg. Vi söker dig som både har erfarenhet sedan tidigare eller är i början av din karriär, är du noggrann, självständig och vill vara med och göra samhället bättre? Då har du hamnat rätt. Om jobbet: Du kommer att arbeta med att samla in återvinningsmaterial i hela Stockholmsområdet. Som renhållningschaufför förekommer även mycket jobb utanför lastbilen där det kan tillkomma tunga lyft vilket kräver att du är... Visa mer
Nu söker vi chaufförer med C behörighet i Rosersberg. Vi söker dig som både har erfarenhet sedan tidigare eller är i början av din karriär, är du noggrann, självständig och vill vara med och göra samhället bättre? Då har du hamnat rätt.
Om jobbet: Du kommer att arbeta med att samla in återvinningsmaterial i hela Stockholmsområdet. Som renhållningschaufför förekommer även mycket jobb utanför lastbilen där det kan tillkomma tunga lyft vilket kräver att du är fysiskt aktiv.
Vi söker dig som är redo att arbeta som C-chaufför åt ett återvinningsföretag. Som chaufför är det viktigt att du klarar av att köra fordonet på ett säkert och tryggt sätt. Vi ser gärna att du har erfarenhet av köra tyngre fordon, gärna lastbil med baklastare.
Arbetsuppgifter:
Framföra fordonet på ett säkert sätt
Lasta återvinningsmaterial med hjälp av liftdumper och lastväxlare.
Arbeta med ett miljö och säkerhetstänk
Hantera hushållssopor
Hantera glas, plast och metall återvinning

Om dig:
Denna roll passar dig som har god körvana med C-Fordon. Du besitter god kunskap inom återvinning och transport. Du ska ha ett glatt kundbemötande och en bra inställning. Du ska vara noggrann, ansvarstagande och kunna arbeta självständigt. Är du van vid att ta egna initiativ och drivs av att ha många bollar i luften så ser vi det som extra meriterande. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
Kvalifikationer:
Ansvarstagande och prestigelös
C-Körkort samt YKB
Kunna tala och skriva svenska

Det är meriterande om du har CE körkort, ADR utbildning och krankort.
Erfarenhet från liknande arbetsuppgifter inom återvinning och kunskap av att framföra tyngre fordon är meriterande.
Dina arbetstider är mån-fre 06:00-15:00.
Lön enligt kollektivavtal.
Om oss:
Det är vi som är Simplex. Framtidens bemanningsföretag med siktet inställt på utveckling. För det är precis vad vi vill skapa, utveckling för företag och människor. Med rätt person, på rätt plats skapas nytta för alla parter. Idag ser ni våra konsulter köra truck på terminaler, leverera pallar med tunga fordon, leda logistiken på byggarbetsplatser eller packa orders på lager. Men det är bara en liten del av vad vi erbjuder. Hos oss arbetar människor som vill framåt och som driver på logistiken i hela Sverige. Svårare eller enklare behöver det inte vara.
Är du redo för nästa steg i karriären, öppnar vi dörrar till nya möjligheter. Vårt mål är att ta vara på varje individs unika kompetens och förädla med erfarenheter.
Välkommen till Simplex! Visa mindre

C Chaufförer inom återvinning - Rosersberg - Heltid!

Nu söker vi chaufförer med C behörighet i Rosersberg. Vi söker dig som både har erfarenhet sedan tidigare eller är i början av din karriär, är du noggrann, självständig och vill vara med och göra samhället bättre? Då har du hamnat rätt. Om jobbet: Du kommer att arbeta med att samla in återvinningsmaterial i hela Stockholmsområdet. Som renhållningschaufför förekommer även mycket jobb utanför lastbilen där det kan tillkomma tunga lyft vilket kräver att du är... Visa mer
Nu söker vi chaufförer med C behörighet i Rosersberg. Vi söker dig som både har erfarenhet sedan tidigare eller är i början av din karriär, är du noggrann, självständig och vill vara med och göra samhället bättre? Då har du hamnat rätt.
Om jobbet: Du kommer att arbeta med att samla in återvinningsmaterial i hela Stockholmsområdet. Som renhållningschaufför förekommer även mycket jobb utanför lastbilen där det kan tillkomma tunga lyft vilket kräver att du är fysiskt aktiv.
Vi söker dig som är redo att arbeta som C-chaufför åt ett återvinningsföretag. Som chaufför är det viktigt att du klarar av att köra fordonet på ett säkert och tryggt sätt. Vi ser gärna att du har erfarenhet av köra tyngre fordon, gärna lastbil med baklastare.
Arbetsuppgifter:
Framföra fordonet på ett säkert sätt
Lasta återvinningsmaterial med hjälp av liftdumper och lastväxlare.
Arbeta med ett miljö och säkerhetstänk
Hantera hushållssopor
Hantera glas, plast och metall återvinning

Om dig:
Denna roll passar dig som har god körvana med C-Fordon. Du besitter god kunskap inom återvinning och transport. Du ska ha ett glatt kundbemötande och en bra inställning. Du ska vara noggrann, ansvarstagande och kunna arbeta självständigt. Är du van vid att ta egna initiativ och drivs av att ha många bollar i luften så ser vi det som extra meriterande. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
Kvalifikationer:
Ansvarstagande och prestigelös
C-Körkort samt YKB
Kunna tala och skriva svenska

Det är meriterande om du har CE körkort, ADR utbildning och krankort.
Erfarenhet från liknande arbetsuppgifter inom återvinning och kunskap av att framföra tyngre fordon är meriterande.
Dina arbetstider är mån-fre 06:00-15:00.
Lön enligt kollektivavtal.
Om oss:
Det är vi som är Simplex. Framtidens bemanningsföretag med siktet inställt på utveckling. För det är precis vad vi vill skapa, utveckling för företag och människor. Med rätt person, på rätt plats skapas nytta för alla parter. Idag ser ni våra konsulter köra truck på terminaler, leverera pallar med tunga fordon, leda logistiken på byggarbetsplatser eller packa orders på lager. Men det är bara en liten del av vad vi erbjuder. Hos oss arbetar människor som vill framåt och som driver på logistiken i hela Sverige. Svårare eller enklare behöver det inte vara.
Är du redo för nästa steg i karriären, öppnar vi dörrar till nya möjligheter. Vårt mål är att ta vara på varje individs unika kompetens och förädla med erfarenheter.
Välkommen till Simplex! Visa mindre

Liftdumperförare till Tumba eller Vällsta

Du kommer att köra liftdumper med släp och de huvudsakliga arbetsuppgifterna är distribution av torrbruksfickor inom Stockholm/Mälardalen. I arbetet ingår lastning och lossning, dokumentation och orderhantering samt enklare fordonsunderhåll som tvätt av bil och byte av lampor. Bilen står idag uppställd på Vällsta men möjlighet finns att stå i Tumba, om det passar bättre. Du ska vara ansvarsfull, positiv, noggrann och ha god samarbetsförmåga. Det är en förd... Visa mer
Du kommer att köra liftdumper med släp och de huvudsakliga arbetsuppgifterna är distribution av torrbruksfickor inom Stockholm/Mälardalen. I arbetet ingår lastning och lossning, dokumentation och orderhantering samt enklare fordonsunderhåll som tvätt av bil och byte av lampor. Bilen står idag uppställd på Vällsta men möjlighet finns att stå i Tumba, om det passar bättre.
Du ska vara ansvarsfull, positiv, noggrann och ha god samarbetsförmåga. Det är en fördel om du har erfarenhet av liknande körning samt god lokalkännedom.
Observera att CE körkort och YKB är ett krav för att vara aktuell för tjänsten. Visa mindre

CE-chaufförer sökes till flexibelt uppdrag i Stockholm med omnejd!

CE-chaufförer sökes till flexibelt uppdrag i Stockholm med omnejd! Vill du ta eget ansvar och kunna arbeta varierande i en chaufförsroll? Vill du bygga upp din erfarenhet inom transport och logistikbranschen? Sök tjänsten som CE-chaufför idag! FÖR DIG SOM ÄR MEDARBETARE I 24TRANSPORT: Hos oss på 24Transport erbjuder vi arbete när det passar dig. Du bestämmer själv vilka uppdrag som passar. Arbetsuppgifter kan bland annat vara distribution och fjärrkörning ... Visa mer
CE-chaufförer sökes till flexibelt uppdrag i Stockholm med omnejd!
Vill du ta eget ansvar och kunna arbeta varierande i en chaufförsroll? Vill du bygga upp din erfarenhet inom transport och logistikbranschen? Sök tjänsten som CE-chaufför idag!
FÖR DIG SOM ÄR MEDARBETARE I 24TRANSPORT:
Hos oss på 24Transport erbjuder vi arbete när det passar dig. Du bestämmer själv vilka uppdrag som passar.
Arbetsuppgifter kan bland annat vara distribution och fjärrkörning men även kortare sträckor.
Krav:
CE-körkort med giltig YKB
Förarkort
Kunna hantera bil och släp
Yrkesrelaterad erfarenhetTjänsten skall tillsättas omgående. Visa mindre

Vi söker C-Chaufförer inom återvinning i Upplands Väsby - Heltid!

Nu söker vi chaufförer med C behörighet i Upplands Väsby. Vi söker dig som både har erfarenhet sedan tidigare eller är i början av din karriär, är du noggrann, självständig och vill vara med och göra samhället bättre? Då har du hamnat rätt. Om jobbet: Du kommer att arbeta med att samla in återvinningsmaterial i norra Stockholm. Som renhållningschaufför förekommer även mycket jobb utanför lastbilen där det kan tillkomma tunga lyft vilket kräver att du är fy... Visa mer
Nu söker vi chaufförer med C behörighet i Upplands Väsby. Vi söker dig som både har erfarenhet sedan tidigare eller är i början av din karriär, är du noggrann, självständig och vill vara med och göra samhället bättre? Då har du hamnat rätt.
Om jobbet:
Du kommer att arbeta med att samla in återvinningsmaterial i norra Stockholm. Som renhållningschaufför förekommer även mycket jobb utanför lastbilen där det kan tillkomma tunga lyft vilket kräver att du är fysiskt aktiv.
Vi söker dig som är redo att arbeta som C-chaufför åt ett återvinningsföretag. Som chaufför är det viktigt att du klarar av att köra fordonet på ett säkert och tryggt sätt. Vi ser gärna att du har erfarenhet av köra tyngre fordon, gärna lastbil med baklastare.
Arbetsuppgifter:
Framföra fordonet på ett säkert sätt
Lasta återvinningsmaterial med hjälp av baklastare
Arbeta med ett miljö och säkerhetstänk
Hantera hushållssopor
Hantera glas, plast och metall återvinning

Om dig:
Denna roll passar dig som har god körvana med C-Fordon. Du besitter god kunskap inom återvinning och transport. Du ska ha ett glatt kundbemötande och en bra inställning. Du ska vara noggrann, ansvarstagande och kunna arbeta självständigt. Är du van vid att ta egna initiativ och drivs av att ha många bollar i luften så ser vi det som extra meriterande. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
Kvalifikationer:
Ansvarstagande och prestigelös
C-Körkort samt YKB
Kunna tala och skriva svenska

Erfarenhet från liknande arbetsuppgifter inom återvinning och kunskap av att framföra tyngre fordon är meriterande.
Dina arbetstider är mån-fre 06:00-15:00.
Lön enligt kollektivavtal. God ersättning.
Om oss:
Det är vi som är Simplex. Framtidens bemanningsföretag med siktet inställt på utveckling. För det är precis vad vi vill skapa, utveckling för företag och människor. Med rätt person, på rätt plats skapas nytta för alla parter. Idag ser ni våra konsulter köra truck på terminaler, leverera pallar med tunga fordon, leda logistiken på byggarbetsplatser eller packa orders på lager. Men det är bara en liten del av vad vi erbjuder. Hos oss arbetar människor som vill framåt och som driver på logistiken i hela Sverige. Svårare eller enklare behöver det inte vara.
Är du redo för nästa steg i karriären, öppnar vi dörrar till nya möjligheter. Vårt mål är att ta vara på varje individs unika kompetens och förädla med erfarenheter.
Välkommen till Simplex! Visa mindre

C och CE Chaufförer inom återvinning - Rosersberg - Heltid!

Nu söker vi chaufförer med C och CE behörighet i Rosersberg. Vi söker dig som både har erfarenhet sedan tidigare eller är i början av din karriär, är du noggrann, självständig och vill vara med och göra samhället bättre? Då har du hamnat rätt. Om jobbet: Du kommer att arbeta med att samla in återvinningsmaterial i hela Stockholmsområdet. Som renhållningschaufför förekommer även mycket jobb utanför lastbilen där det kan tillkomma tunga lyft vilket kräver at... Visa mer
Nu söker vi chaufförer med C och CE behörighet i Rosersberg. Vi söker dig som både har erfarenhet sedan tidigare eller är i början av din karriär, är du noggrann, självständig och vill vara med och göra samhället bättre? Då har du hamnat rätt.
Om jobbet: Du kommer att arbeta med att samla in återvinningsmaterial i hela Stockholmsområdet. Som renhållningschaufför förekommer även mycket jobb utanför lastbilen där det kan tillkomma tunga lyft vilket kräver att du är fysiskt aktiv.
Vi söker dig som är redo att arbeta som C-chaufför åt ett återvinningsföretag. Som chaufför är det viktigt att du klarar av att köra fordonet på ett säkert och tryggt sätt. Vi ser gärna att du har erfarenhet av köra tyngre fordon, gärna lastbil med baklastare.
Arbetsuppgifter:
Framföra fordonet på ett säkert sätt
Lasta återvinningsmaterial med hjälp av liftdumper och lastväxlare.
Arbeta med ett miljö och säkerhetstänk
Hantera hushållssopor
Hantera glas, plast och metall återvinning

Om dig:
Denna roll passar dig som har god körvana med C-Fordon. Du besitter god kunskap inom återvinning och transport. Du ska ha ett glatt kundbemötande och en bra inställning. Du ska vara noggrann, ansvarstagande och kunna arbeta självständigt. Är du van vid att ta egna initiativ och drivs av att ha många bollar i luften så ser vi det som extra meriterande. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
Kvalifikationer:
Ansvarstagande och prestigelös
C-Körkort samt YKB
Kunna tala och skriva svenska

Det är meriterande om du har CE körkort, ADR utbildning och krankort.
Erfarenhet från liknande arbetsuppgifter inom återvinning och kunskap av att framföra tyngre fordon är meriterande.
Dina arbetstider är mån-fre 06:00-15:00.
Lön enligt kollektivavtal.
Om oss:
Det är vi som är Simplex. Framtidens bemanningsföretag med siktet inställt på utveckling. För det är precis vad vi vill skapa, utveckling för företag och människor. Med rätt person, på rätt plats skapas nytta för alla parter. Idag ser ni våra konsulter köra truck på terminaler, leverera pallar med tunga fordon, leda logistiken på byggarbetsplatser eller packa orders på lager. Men det är bara en liten del av vad vi erbjuder. Hos oss arbetar människor som vill framåt och som driver på logistiken i hela Sverige. Svårare eller enklare behöver det inte vara.
Är du redo för nästa steg i karriären, öppnar vi dörrar till nya möjligheter. Vårt mål är att ta vara på varje individs unika kompetens och förädla med erfarenheter.
Välkommen till Simplex! Visa mindre

Vi söker C-Chaufförer inom återvinning i Upplands Väsby - Heltid!

Nu söker vi chaufförer med C behörighet i Upplands Väsby. Vi söker dig som både har erfarenhet sedan tidigare eller är i början av din karriär, är du noggrann, självständig och vill vara med och göra samhället bättre? Då har du hamnat rätt. Om jobbet: Du kommer att arbeta med att samla in återvinningsmaterial i norra Stockholm. Som renhållningschaufför förekommer även mycket jobb utanför lastbilen där det kan tillkomma tunga lyft vilket kräver att du är fy... Visa mer
Nu söker vi chaufförer med C behörighet i Upplands Väsby. Vi söker dig som både har erfarenhet sedan tidigare eller är i början av din karriär, är du noggrann, självständig och vill vara med och göra samhället bättre? Då har du hamnat rätt.
Om jobbet:
Du kommer att arbeta med att samla in återvinningsmaterial i norra Stockholm. Som renhållningschaufför förekommer även mycket jobb utanför lastbilen där det kan tillkomma tunga lyft vilket kräver att du är fysiskt aktiv.
Vi söker dig som är redo att arbeta som C-chaufför åt ett återvinningsföretag. Som chaufför är det viktigt att du klarar av att köra fordonet på ett säkert och tryggt sätt. Vi ser gärna att du har erfarenhet av köra tyngre fordon, gärna lastbil med baklastare.
Arbetsuppgifter:
Framföra fordonet på ett säkert sätt
Lasta återvinningsmaterial med hjälp av baklastare
Arbeta med ett miljö och säkerhetstänk
Hantera hushållssopor
Hantera glas, plast och metall återvinning

Om dig:
Denna roll passar dig som har god körvana med C-Fordon. Du besitter god kunskap inom återvinning och transport. Du ska ha ett glatt kundbemötande och en bra inställning. Du ska vara noggrann, ansvarstagande och kunna arbeta självständigt. Är du van vid att ta egna initiativ och drivs av att ha många bollar i luften så ser vi det som extra meriterande. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
Kvalifikationer:
Ansvarstagande och prestigelös
C-Körkort samt YKB
Kunna tala och skriva svenska

Erfarenhet från liknande arbetsuppgifter inom återvinning och kunskap av att framföra tyngre fordon är meriterande.
Dina arbetstider är mån-fre 06:00-15:00.
Lön enligt kollektivavtal. God ersättning.
Om oss:
Det är vi som är Simplex. Framtidens bemanningsföretag med siktet inställt på utveckling. För det är precis vad vi vill skapa, utveckling för företag och människor. Med rätt person, på rätt plats skapas nytta för alla parter. Idag ser ni våra konsulter köra truck på terminaler, leverera pallar med tunga fordon, leda logistiken på byggarbetsplatser eller packa orders på lager. Men det är bara en liten del av vad vi erbjuder. Hos oss arbetar människor som vill framåt och som driver på logistiken i hela Sverige. Svårare eller enklare behöver det inte vara.
Är du redo för nästa steg i karriären, öppnar vi dörrar till nya möjligheter. Vårt mål är att ta vara på varje individs unika kompetens och förädla med erfarenheter.
Välkommen till Simplex! Visa mindre

Liftdumperförare till Tumba eller Vällsta

Du kommer att köra liftdumper med släp och de huvudsakliga arbetsuppgifterna är distribution av torrbruksfickor inom Stockholm/Mälardalen. I arbetet ingår lastning och lossning, dokumentation och orderhantering samt enklare fordonsunderhåll som tvätt av bil och byte av lampor. Bilen står idag uppställd på Vällsta men möjlighet finns att stå i Tumba om det passar bättre. Du ska vara ansvarsfull, positiv, noggrann och ha god samarbetsförmåga. Det är en förde... Visa mer
Du kommer att köra liftdumper med släp och de huvudsakliga arbetsuppgifterna är distribution av torrbruksfickor inom Stockholm/Mälardalen. I arbetet ingår lastning och lossning, dokumentation och orderhantering samt enklare fordonsunderhåll som tvätt av bil och byte av lampor. Bilen står idag uppställd på Vällsta men möjlighet finns att stå i Tumba om det passar bättre.
Du ska vara ansvarsfull, positiv, noggrann och ha god samarbetsförmåga. Det är en fördel om du har erfarenhet av liknande körning samt god lokalkännedom.
Observera att CE körkort och YKB är ett krav för att vara aktuell för tjänsten. Visa mindre

C och CE Chaufförer inom återvinning - Rosersberg - Heltid!

Nu söker vi chaufförer med C och CE behörighet i Rosersberg. Vi söker dig som både har erfarenhet sedan tidigare eller är i början av din karriär, är du noggrann, självständig och vill vara med och göra samhället bättre? Då har du hamnat rätt. Om jobbet: Du kommer att arbeta med att samla in återvinningsmaterial i hela Stockholmsområdet. Som renhållningschaufför förekommer även mycket jobb utanför lastbilen där det kan tillkomma tunga lyft vilket kräver at... Visa mer
Nu söker vi chaufförer med C och CE behörighet i Rosersberg. Vi söker dig som både har erfarenhet sedan tidigare eller är i början av din karriär, är du noggrann, självständig och vill vara med och göra samhället bättre? Då har du hamnat rätt.
Om jobbet: Du kommer att arbeta med att samla in återvinningsmaterial i hela Stockholmsområdet. Som renhållningschaufför förekommer även mycket jobb utanför lastbilen där det kan tillkomma tunga lyft vilket kräver att du är fysiskt aktiv.
Vi söker dig som är redo att arbeta som C-chaufför åt ett återvinningsföretag. Som chaufför är det viktigt att du klarar av att köra fordonet på ett säkert och tryggt sätt. Vi ser gärna att du har erfarenhet av köra tyngre fordon, gärna lastbil med baklastare.
Arbetsuppgifter:
Framföra fordonet på ett säkert sätt
Lasta återvinningsmaterial med hjälp av liftdumper och lastväxlare.
Arbeta med ett miljö och säkerhetstänk
Hantera hushållssopor
Hantera glas, plast och metall återvinning

Om dig:
Denna roll passar dig som har god körvana med C-Fordon. Du besitter god kunskap inom återvinning och transport. Du ska ha ett glatt kundbemötande och en bra inställning. Du ska vara noggrann, ansvarstagande och kunna arbeta självständigt. Är du van vid att ta egna initiativ och drivs av att ha många bollar i luften så ser vi det som extra meriterande. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
Kvalifikationer:
Ansvarstagande och prestigelös
C-Körkort samt YKB
Kunna tala och skriva svenska

Det är meriterande om du har CE körkort, ADR utbildning och krankort.
Erfarenhet från liknande arbetsuppgifter inom återvinning och kunskap av att framföra tyngre fordon är meriterande.
Dina arbetstider är mån-fre 06:00-15:00.
Lön enligt kollektivavtal.
Om oss:
Det är vi som är Simplex. Framtidens bemanningsföretag med siktet inställt på utveckling. För det är precis vad vi vill skapa, utveckling för företag och människor. Med rätt person, på rätt plats skapas nytta för alla parter. Idag ser ni våra konsulter köra truck på terminaler, leverera pallar med tunga fordon, leda logistiken på byggarbetsplatser eller packa orders på lager. Men det är bara en liten del av vad vi erbjuder. Hos oss arbetar människor som vill framåt och som driver på logistiken i hela Sverige. Svårare eller enklare behöver det inte vara.
Är du redo för nästa steg i karriären, öppnar vi dörrar till nya möjligheter. Vårt mål är att ta vara på varje individs unika kompetens och förädla med erfarenheter.
Välkommen till Simplex! Visa mindre

C och CE Chaufförer inom återvinning - Rosersberg - Heltid!

Nu söker vi chaufförer med C och CE behörighet i Rosersberg. Vi söker dig som både har erfarenhet sedan tidigare eller är i början av din karriär, är du noggrann, självständig och vill vara med och göra samhället bättre? Då har du hamnat rätt. Om jobbet: Du kommer att arbeta med att samla in återvinningsmaterial i hela Stockholmsområdet. Som renhållningschaufför förekommer även mycket jobb utanför lastbilen där det kan tillkomma tunga lyft vilket kräver at... Visa mer
Nu söker vi chaufförer med C och CE behörighet i Rosersberg. Vi söker dig som både har erfarenhet sedan tidigare eller är i början av din karriär, är du noggrann, självständig och vill vara med och göra samhället bättre? Då har du hamnat rätt.
Om jobbet: Du kommer att arbeta med att samla in återvinningsmaterial i hela Stockholmsområdet. Som renhållningschaufför förekommer även mycket jobb utanför lastbilen där det kan tillkomma tunga lyft vilket kräver att du är fysiskt aktiv.
Vi söker dig som är redo att arbeta som C-chaufför åt ett återvinningsföretag. Som chaufför är det viktigt att du klarar av att köra fordonet på ett säkert och tryggt sätt. Vi ser gärna att du har erfarenhet av köra tyngre fordon, gärna lastbil med baklastare.
Arbetsuppgifter:
Framföra fordonet på ett säkert sätt
Lasta återvinningsmaterial med hjälp av liftdumper och lastväxlare.
Arbeta med ett miljö och säkerhetstänk
Hantera hushållssopor
Hantera glas, plast och metall återvinning

Om dig:
Denna roll passar dig som har god körvana med C-Fordon. Du besitter god kunskap inom återvinning och transport. Du ska ha ett glatt kundbemötande och en bra inställning. Du ska vara noggrann, ansvarstagande och kunna arbeta självständigt. Är du van vid att ta egna initiativ och drivs av att ha många bollar i luften så ser vi det som extra meriterande. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
Kvalifikationer:
Ansvarstagande och prestigelös
C-Körkort samt YKB
Kunna tala och skriva svenska

Det är meriterande om du har CE körkort, ADR utbildning och krankort.
Erfarenhet från liknande arbetsuppgifter inom återvinning och kunskap av att framföra tyngre fordon är meriterande.
Dina arbetstider är mån-fre 06:00-15:00.
Lön enligt kollektivavtal.
Om oss:
Det är vi som är Simplex. Framtidens bemanningsföretag med siktet inställt på utveckling. För det är precis vad vi vill skapa, utveckling för företag och människor. Med rätt person, på rätt plats skapas nytta för alla parter. Idag ser ni våra konsulter köra truck på terminaler, leverera pallar med tunga fordon, leda logistiken på byggarbetsplatser eller packa orders på lager. Men det är bara en liten del av vad vi erbjuder. Hos oss arbetar människor som vill framåt och som driver på logistiken i hela Sverige. Svårare eller enklare behöver det inte vara.
Är du redo för nästa steg i karriären, öppnar vi dörrar till nya möjligheter. Vårt mål är att ta vara på varje individs unika kompetens och förädla med erfarenheter.
Välkommen till Simplex! Visa mindre

C & CE Chaufför - Distrubution - Heltid

Om tjänsten Vi söker C och CE chaufförer till vår uthyrningsverksamhet.   Tjänsten är heltid och du är anställd hos SHARK Bemanning AB och kommer jobba med distribution inom Storstockholm. Arbetstiderna är generellt 7-16. Lön enligt kollektivavtal.   Dina kavilfikationer C / CE kort YKB Tala och förstå svenska Flytande.   Om SHARK Det som kännetecknar en SHARK är värderingar, innovation och tävling. Är det något du känner är viktigt? För oss är det v... Visa mer
Om tjänsten

Vi söker C och CE chaufförer till vår uthyrningsverksamhet.  
Tjänsten är heltid och du är anställd hos SHARK Bemanning AB och kommer jobba med distribution inom Storstockholm.
Arbetstiderna är generellt 7-16.
Lön enligt kollektivavtal.  

Dina kavilfikationer

C / CE kort
YKB

Tala och förstå svenska Flytande.  

Om SHARK

Det som kännetecknar en SHARK är värderingar, innovation och tävling. Är det något du känner är viktigt?
För oss är det viktigt! Vi kommer göra allt för att du ska få rätt förutsättningar så att vi tillsammans med kunden ska lyckas. Värderingar för oss grundar sig i allas lika värde, att jobba hårt för ditt och företagets varumärke. Vi uppmuntrar och belönar innovation, det kan vara nya arbetssätt eller idéer som hjälper oss eller våra kunder till en mer effektiv vardag. Tävling innebär för oss ett driv, det vi tar oss an tar vi oss an helhjärtat. Visa mindre

Bilbärgare för Falck bilbärgning Norrort.

Som bärgare ska du vara stresstålig, utåtriktad, och bra på att jobba både i grupp och på egen hand. Som bärgare kan det ibland bli både långa och hårda arbetsdagar så en vilja att hugga i när det behövs är viktigt. Krav: C-körkort samt YKB. Du behöver inte ha kört bärgare tidigare men ett stort intresse för att service och att hjälpa människor behövs. Ditt arbetsområde kommer att vara hela Norra Stockholm med omnejd. Tjänsten är en heltidsanställning med ... Visa mer
Som bärgare ska du vara stresstålig, utåtriktad, och bra på att jobba både i grupp och på egen hand.
Som bärgare kan det ibland bli både långa och hårda arbetsdagar så en vilja att hugga i när det behövs är viktigt.
Krav: C-körkort samt YKB.
Du behöver inte ha kört bärgare tidigare men ett stort intresse för att service och att hjälpa människor behövs.
Ditt arbetsområde kommer att vara hela Norra Stockholm med omnejd.
Tjänsten är en heltidsanställning med sex månaders provanställning.
Viss jourtjänstgöring förekommer.
Välkommen att maila ditt CV samt ett kort personligt brev till: [email protected]
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

C och CE Chaufförer inom återvinning - Rosersberg - Heltid!

Nu söker vi chaufförer med C och CE behörighet i Rosersberg. Vi söker dig som både har erfarenhet sedan tidigare eller är i början av din karriär, är du noggrann, självständig och vill vara med och göra samhället bättre? Då har du hamnat rätt. Om jobbet: Du kommer att arbeta med att samla in återvinningsmaterial i hela Stockholmsområdet. Som renhållningschaufför förekommer även mycket jobb utanför lastbilen där det kan tillkomma tunga lyft vilket kräver at... Visa mer
Nu söker vi chaufförer med C och CE behörighet i Rosersberg. Vi söker dig som både har erfarenhet sedan tidigare eller är i början av din karriär, är du noggrann, självständig och vill vara med och göra samhället bättre? Då har du hamnat rätt.
Om jobbet: Du kommer att arbeta med att samla in återvinningsmaterial i hela Stockholmsområdet. Som renhållningschaufför förekommer även mycket jobb utanför lastbilen där det kan tillkomma tunga lyft vilket kräver att du är fysiskt aktiv.
Vi söker dig som är redo att arbeta som C-chaufför åt ett återvinningsföretag. Som chaufför är det viktigt att du klarar av att köra fordonet på ett säkert och tryggt sätt. Vi ser gärna att du har erfarenhet av köra tyngre fordon, gärna lastbil med baklastare.
Arbetsuppgifter:
Framföra fordonet på ett säkert sätt
Lasta återvinningsmaterial med hjälp av liftdumper och lastväxlare.
Arbeta med ett miljö och säkerhetstänk
Hantera hushållssopor
Hantera glas, plast och metall återvinning

Om dig:
Denna roll passar dig som har god körvana med C-Fordon. Du besitter god kunskap inom återvinning och transport. Du ska ha ett glatt kundbemötande och en bra inställning. Du ska vara noggrann, ansvarstagande och kunna arbeta självständigt. Är du van vid att ta egna initiativ och drivs av att ha många bollar i luften så ser vi det som extra meriterande. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
Kvalifikationer:
Ansvarstagande och prestigelös
C-Körkort samt YKB
Kunna tala och skriva svenska

Det är meriterande om du har CE körkort, ADR utbildning och krankort.
Erfarenhet från liknande arbetsuppgifter inom återvinning och kunskap av att framföra tyngre fordon är meriterande.
Dina arbetstider är mån-fre 06:00-15:00.
Lön enligt kollektivavtal.
Om oss:
Det är vi som är Simplex. Framtidens bemanningsföretag med siktet inställt på utveckling. För det är precis vad vi vill skapa, utveckling för företag och människor. Med rätt person, på rätt plats skapas nytta för alla parter. Idag ser ni våra konsulter köra truck på terminaler, leverera pallar med tunga fordon, leda logistiken på byggarbetsplatser eller packa orders på lager. Men det är bara en liten del av vad vi erbjuder. Hos oss arbetar människor som vill framåt och som driver på logistiken i hela Sverige. Svårare eller enklare behöver det inte vara.
Är du redo för nästa steg i karriären, öppnar vi dörrar till nya möjligheter. Vårt mål är att ta vara på varje individs unika kompetens och förädla med erfarenheter.
Välkommen till Simplex! Visa mindre

C och CE Chaufförer inom återvinning - Rosersberg - Heltid!

Nu söker vi chaufförer med C och CE behörighet i Rosersberg. Vi söker dig som både har erfarenhet sedan tidigare eller är i början av din karriär, är du noggrann, självständig och vill vara med och göra samhället bättre? Då har du hamnat rätt. Om jobbet: Du kommer att arbeta med att samla in återvinningsmaterial i hela Stockholmsområdet. Som renhållningschaufför förekommer även mycket jobb utanför lastbilen där det kan tillkomma tunga lyft vilket kräver at... Visa mer
Nu söker vi chaufförer med C och CE behörighet i Rosersberg. Vi söker dig som både har erfarenhet sedan tidigare eller är i början av din karriär, är du noggrann, självständig och vill vara med och göra samhället bättre? Då har du hamnat rätt.
Om jobbet: Du kommer att arbeta med att samla in återvinningsmaterial i hela Stockholmsområdet. Som renhållningschaufför förekommer även mycket jobb utanför lastbilen där det kan tillkomma tunga lyft vilket kräver att du är fysiskt aktiv.
Vi söker dig som är redo att arbeta som C-chaufför åt ett återvinningsföretag. Som chaufför är det viktigt att du klarar av att köra fordonet på ett säkert och tryggt sätt. Vi ser gärna att du har erfarenhet av köra tyngre fordon, gärna lastbil med baklastare.
Arbetsuppgifter:
Framföra fordonet på ett säkert sätt
Lasta återvinningsmaterial med hjälp av liftdumper och lastväxlare.
Arbeta med ett miljö och säkerhetstänk
Hantera hushållssopor
Hantera glas, plast och metall återvinning

Om dig:
Denna roll passar dig som har god körvana med C-Fordon. Du besitter god kunskap inom återvinning och transport. Du ska ha ett glatt kundbemötande och en bra inställning. Du ska vara noggrann, ansvarstagande och kunna arbeta självständigt. Är du van vid att ta egna initiativ och drivs av att ha många bollar i luften så ser vi det som extra meriterande. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
Kvalifikationer:
Ansvarstagande och prestigelös
C-Körkort samt YKB
Kunna tala och skriva svenskaDet är meriterande om du har CE körkort, ADR utbildning och krankort.
Erfarenhet från liknande arbetsuppgifter inom återvinning och kunskap av att framföra tyngre fordon är meriterande.
Dina arbetstider är mån-fre 06:00-15:00.
Lön enligt kollektivavtal.
Om oss:
Det är vi som är Simplex. Framtidens bemanningsföretag med siktet inställt på utveckling. För det är precis vad vi vill skapa, utveckling för företag och människor. Med rätt person, på rätt plats skapas nytta för alla parter. Idag ser ni våra konsulter köra truck på terminaler, leverera pallar med tunga fordon, leda logistiken på byggarbetsplatser eller packa orders på lager. Men det är bara en liten del av vad vi erbjuder. Hos oss arbetar människor som vill framåt och som driver på logistiken i hela Sverige. Svårare eller enklare behöver det inte vara.
Är du redo för nästa steg i karriären, öppnar vi dörrar till nya möjligheter. Vårt mål är att ta vara på varje individs unika kompetens och förädla med erfarenheter.
Välkommen till Simplex! Visa mindre

C Chaufför - Distrubution - Heltid

Om tjänsten Vi söker chaufförer till vår uthyrningsverksamhet.   Tjänsten är heltid och du är anställd hos SHARK Bemanning AB och kommer jobba med distribution.   Arbetstiderna är generellt 7-16. Lön enligt kollektivavtal.   Dina kavilfikationer C kort YKB Tala och förstå svenska Flytande.   Om SHARK Det som kännetecknar en SHARK är värderingar, innovation och tävling. Är det något du känner är viktigt? För oss är det viktigt! Vi kommer göra allt för... Visa mer
Om tjänsten

Vi söker chaufförer till vår uthyrningsverksamhet.  
Tjänsten är heltid och du är anställd hos SHARK Bemanning AB och kommer jobba med distribution.  
Arbetstiderna är generellt 7-16.
Lön enligt kollektivavtal.  

Dina kavilfikationer

C kort
YKB

Tala och förstå svenska Flytande.  

Om SHARK

Det som kännetecknar en SHARK är värderingar, innovation och tävling. Är det något du känner är viktigt?
För oss är det viktigt! Vi kommer göra allt för att du ska få rätt förutsättningar så att vi tillsammans med kunden ska lyckas. Värderingar för oss grundar sig i allas lika värde, att jobba hårt för ditt och företagets varumärke. Vi uppmuntrar och belönar innovation, det kan vara nya arbetssätt eller idéer som hjälper oss eller våra kunder till en mer effektiv vardag. Tävling innebär för oss ett driv, det vi tar oss an tar vi oss an helhjärtat. Visa mindre

Lastbilsförare anläggningsbil heltid dag

Välkommen till det lilla åkeriet som är anslutet till ABT körcentral i Sigtuna. Vi jobbar tillsammans som ett tajt team där alla ställer upp när det behövs. Du skall ha dokumenterad körvana av tung lastbil i schakt miljö. Du måste kunna behärska svenska språket i tal och skrift. Vi kommer att ta ett registerutdrag hos polisen på den sökande. Lastbilarna är stationerade i Årsta och Rosersberg där du startar och slutar din dag. Din arbetsuppgift är att köra ... Visa mer
Välkommen till det lilla åkeriet som är anslutet till ABT körcentral i Sigtuna. Vi jobbar tillsammans som ett tajt team där alla ställer upp när det behövs. Du skall ha dokumenterad körvana av tung lastbil i schakt miljö. Du måste kunna behärska svenska språket i tal och skrift. Vi kommer att ta ett registerutdrag hos polisen på den sökande. Lastbilarna är stationerade i Årsta och Rosersberg där du startar och slutar din dag. Din arbetsuppgift är att köra en av våra lastbilar med kärra på olika entreprenadarbeten i Stockholm med omnejd. Våra Scaniafordon är av nyare modell och servas kontinuerligt hos Scania med Grönt kort avtal. Arbetstiderna är varierande men i huvudsak vardagar och övertid samt helger förekommer bara i undantagsfall. Preliminär start av anställning enligt ök. Vi har en plats ledig på en bil+kärra (CE) samt under våren en plats till en boggibil (C). Då vi idag är endast manliga förare så skulle det vara kul med kvinnliga sökanden. Visa mindre

Vi söker 30 st lastbilschaufförer i Stockholm - Heltid med god ersättning!

Nu söker vi lastbilschaufförer med C och CE behörighet till vår kunder i Stockholm. Vi söker dig som både har erfarenhet sedan tidigare eller är i början av din karriär, är du noggrann, självständig och trivs bra på vägarna? Då har du hamnat rätt. Om jobbet: Tjänsten är en heltidstjänst med god ersättning. Vi söker dig som är redo att jobba heltid som C eller CE-Chaufför åt ett transportföretag. Som chaufför är det viktigt att du klarar av att köra fordon... Visa mer
Nu söker vi lastbilschaufförer med C och CE behörighet till vår kunder i Stockholm. Vi söker dig som både har erfarenhet sedan tidigare eller är i början av din karriär, är du noggrann, självständig och trivs bra på vägarna? Då har du hamnat rätt.
Om jobbet: Tjänsten är en heltidstjänst med god ersättning.
Vi söker dig som är redo att jobba heltid som C eller CE-Chaufför åt ett transportföretag. Som chaufför är det viktigt att du klarar av att köra fordonet på ett säkert och tryggt sätt. Du ska leverera med ett leende på läpparna och hålla ditt tidschema.
Du kommer att ha chansen att utvecklas och arbeta för ett företag som är ett utav de största i sin bransch.
Arbetsuppgifter:
Framföra fordonet på ett säkert sätt
Ansvara för godset i bilen
Leverera med ett leende på läpparna

Om dig:
Denna roll passar dig som har god körvana med C-Fordon. Du uppskattar ett högt arbetstempo, kan ta dig an olika uppgifter inom yrket och ha god kunskap inom logistik och transport. Du ska ha ett glatt kundbemötande och en bra inställning.
Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.
Kvalifikationer:
Positiv och prestigelös
C-Körkort samt YKB
Kunna tala och skriva svenska

Arbetet är förlagt mån-fre. Du kommer att få möjligheten att arbeta både dag och kväll.
Lön enligt kollektivavtal.
Tjänsten startar i Januari 2022.
Om oss:
Det är vi som är Simplex. Framtidens bemanningsföretag med siktet inställt på utveckling. För det är precis vad vi vill skapa, utveckling för företag och människor. Med rätt person, på rätt plats skapas nytta för alla parter. Idag ser ni våra konsulter köra truck på terminaler, leverera pallar med tunga fordon, leda logistiken på byggarbetsplatser eller packa orders på lager. Men det är bara en liten del av vad vi erbjuder. Hos oss arbetar människor som vill framåt och som driver på logistiken i hela Sverige. Svårare eller enklare behöver det inte vara.
Är du redo för nästa steg i karriären, öppnar vi dörrar till nya möjligheter. Vårt mål är att ta vara på varje individs unika kompetens och förädla med erfarenheter.
Välkommen till Simplex! Visa mindre

CE Chaufför - Distrubution - Heltid

Om tjänsten Vi söker chaufförer till vår uthyrningsverksamhet.   Tjänsten är heltid och du är anställd hos SHARK Bemanning AB och kommer jobba med distribution.   Arbetstiderna är generellt 7-16. Lön enligt kollektivavtal.   Dina kavilfikationer CE kort YKB Tala och förstå svenska Flytande.   Om SHARK Det som kännetecknar en SHARK är värderingar, innovation och tävling. Är det något du känner är viktigt? För oss är det viktigt! Vi kommer göra allt fö... Visa mer
Om tjänsten

Vi söker chaufförer till vår uthyrningsverksamhet.  
Tjänsten är heltid och du är anställd hos SHARK Bemanning AB och kommer jobba med distribution.  
Arbetstiderna är generellt 7-16.
Lön enligt kollektivavtal.  

Dina kavilfikationer

CE kort
YKB

Tala och förstå svenska Flytande.  

Om SHARK

Det som kännetecknar en SHARK är värderingar, innovation och tävling. Är det något du känner är viktigt?
För oss är det viktigt! Vi kommer göra allt för att du ska få rätt förutsättningar så att vi tillsammans med kunden ska lyckas. Värderingar för oss grundar sig i allas lika värde, att jobba hårt för ditt och företagets varumärke. Vi uppmuntrar och belönar innovation, det kan vara nya arbetssätt eller idéer som hjälper oss eller våra kunder till en mer effektiv vardag. Tävling innebär för oss ett driv, det vi tar oss an tar vi oss an helhjärtat. Visa mindre

CE Chaufförer till Norrort

Vi söker nu drivna CE-chaufförer som brinner för distributionskörning! Körningarna är en blandning av lokala transporter samt fjärrtransporter. Du kommer bli anställd som konsult hos Arena Personal och vara ute på uppdrag hos ett välkänt företag inom yrkeschaufförsbranschen. Arbetet är väldigt varierande och en dag är sällan den andra lik. Då arbetet som chaufför innehåller ett pressat tidsschema ställer vi krav på att du håller en god servicenivå trots h... Visa mer
Vi söker nu drivna CE-chaufförer som brinner för distributionskörning! Körningarna är en blandning av lokala transporter samt fjärrtransporter. Du kommer bli anställd som konsult hos Arena Personal och vara ute på uppdrag hos ett välkänt företag inom yrkeschaufförsbranschen.

Arbetet är väldigt varierande och en dag är sällan den andra lik. Då arbetet som chaufför innehåller ett pressat tidsschema ställer vi krav på att du håller en god servicenivå trots högt arbetstempo. Du är företagets ansikte ut mot kund.

På uppdraget finns möjlighet till både heltid och deltid. Arbetstiderna varierar och kan förläggas dagtid, kvällstid eller natt.

Vi erbjuder

Trygg anställning
Kollektivavtalsmässig lön
Rätt till semester
Möjlighet till företagsutbildning och kompetensutveckling
En seriös och aktiv arbetsgivare inom chaufförsbranschen

Din profil

Som person är du flexibel, pålitlig och stresstålig samt att du snabbt kan sätta dig in i nya rutiner och arbetsuppgifter. Du har lätt för att samarbeta och innehar god fysik då tunga lyft kan förekomma i arbetet.

Krav:
Körkort med behörighet CE
YKB
Digitalt förarkort
Truckkort
Du behärskar svenska i tal och skrift då all kommunikation sker på svenska

Meriterande:
ADR 1.3
Erfarenhet av körning med släp
Erfarenhet av distributionskörning
Erfarenhet av arbete med kyl-transporter Visa mindre

Lastbilschaufför CE, Veddesta

Vi hanterar mer än leveranser, vi hanterar mening. PostNord är Sveriges kanske mest kända varumärke - och vi finns överallt. Det finns en stark drivkraft och vilja att ta brevet eller paketet ända fram. Vi är länken mellan människor och företag, och har en ambition att genom vårt jobb göra vardagen enklare för alla i Sverige.   Du & Vi & Jobbet Som lastbilschaufför hos PostNord är du oersättlig. Du hittar vägen och ditt jobb är en resa mot klimatneut... Visa mer
Vi hanterar mer än leveranser, vi hanterar mening.

PostNord är Sveriges kanske mest kända varumärke - och vi finns överallt. Det finns en stark drivkraft och vilja att ta brevet eller paketet ända fram. Vi är länken mellan människor och företag, och har en ambition att genom vårt jobb göra vardagen enklare för alla i Sverige.

 

Du & Vi & Jobbet

Som lastbilschaufför hos PostNord är du oersättlig. Du hittar vägen och ditt jobb är en resa mot klimatneutrala godstransporter. Transporter är ett måste för att nå hela Sverige och vi tar ansvar från söder till norr, från landsbygd till storstad. Vi arbetar målmedvetet för att minska vår miljöbelastning och du kommer att vara en viktig del av detta genom att bland annat att utbildas i sparsam körning. Tillsammans jobbar vi för att bli fossilfria år 2030.

Den här tjänsten är en tillsvidareanställning med en sysselsättningsgrad på 100% med start v.5 2023. Dina arbetstider kan starta så tidigt som 13:30 och hålla på till 02:00. Arbetsdagarna kommer vara förlagda mellan måndag till fredag med 11 arbetspass på en tre veckors period. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.

                                                                                                          

Vad du kommer att göra

- Lastning, hämtning och distribution av paket och pall.
- Möta våra kunder, där de är. Oavsett om de är ombud, privat- eller företagskunder.

 

Vem du är

- Nyfiken och självgående: En stor del av jobbet gör du ensam, men lagandan är viktig.
- Tålmodig & trygg: Livet på väg är en blandning av lugn och stress. Du håller balansen.
- Ordningsam: Smart packning (tänk pussel) förberedelser och leverans är nyckelord. Liksom ordning och punktlighet. Våra kunder ska kunna räkna med att du och deras försändelser kommer i tid.
- Har god fysik: Ja, du är stillasittande under färd, men behöver kunna ta i vid hämtning och lämning. För detta behöver du ha en god styrka och rörlighet.
- Anpassningsbar: Oplanerade saker kräver flexibilitet.
- Serviceinriktad: Kundrelationer behöver rätt attityd och känsla.
- Du är unik: Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

 

Vad du tar med dig

- CE-körkort 
- Giltigt YKB
- Giltigt digitalt färdskrivarkort
- Svenska i tal och skrift
- God kundservice- och kommunikationsförmåga
- Positiv attityd och en förmåga att hitta lösningar
- Erfarenhet av Link och växelflak

 

Varför vi finns

PostNord är ett av Sveriges äldsta och största företag och vi har ett viktigt samhällsuppdrag, att säkerställa postservice till företag och privatpersoner i hela Sverige. Vi är i en ständig transformation och arbetar konsekvent med att utveckla både vårt erbjudande och våra medarbetare. Som den ledande leverantören av kommunikationslösningar till, från och inom Sverige förenklar vi vardagen för människor. Hos oss arbetar människor med olika bakgrund och erfarenheter och du blir en del av en arbetsplats som aktivt arbetar med mångfald. Vi är PostNord – ett fantastiskt företag att jobba och växa med. Läs mer på http://www.postnord.se.

 

Du ska må bra

Vi är ett modernt kundorienterat företag som tänker lika mycket på våra anställda som på våra kunder. PostNord är en av Sveriges största arbetsplatser och erbjuder schyssta arbets- och tjänstepensionsvillkor, friskvårdsbidrag och personalförmåner genom vår egen personalstiftelse PostNord Plus. Hos oss finns det goda utvecklings- och karriärmöjligheter. Anställning sker enligt kollektivavtal.

 

Vad väntar du på?

Du ansöker genom att klicka på ”Ansök” här i annonsen och bifoga ditt CV. 

Om du har frågor om rekryteringsprocessen eller tjänsten, kontakta oss på mailto:[email protected] Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail. 

Rekrytering för denna tjänst sker löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

För Fackliga kontaktpersoner se http://www.postnord.com/fackliga Visa mindre

Transport Maskinuthyrning

Vi söker kvalificerade medarbetare som vill hjälpa oss att växa ytterligare och behöver därför utöka vårt team med en transportör av våra uthyrningsmaskiner till kund i Järfälla. Vi letar efter dig som vill vara med och fortsätta att utveckla vår marknad i Stockholm. Du kommer arbeta med hjälp av ITEX Rentals lastväxlare transportera maskiner från depån i Järfälla och Spånga till våra kunder. Du kommer att arbeta inom ett kreativt och innovativt uthyrnings... Visa mer
Vi söker kvalificerade medarbetare som vill hjälpa oss att växa ytterligare och behöver därför utöka vårt team med en transportör av våra uthyrningsmaskiner till kund i Järfälla.
Vi letar efter dig som vill vara med och fortsätta att utveckla vår marknad i Stockholm. Du kommer arbeta med hjälp av ITEX Rentals lastväxlare transportera maskiner från depån i Järfälla och Spånga till våra kunder. Du kommer att arbeta inom ett kreativt och innovativt uthyrningsföretag
Du är som person självgående, strukturerad, målinriktad och vet att närvaro med kund ger resultat.
Personlighet och kompetens
Du har erfarenhet av att arbeta inom byggbranschen eller från uthyrningsföretag.
Du är självgående, driven, prestigelös och har en naturlig förmåga att skapa förtroende med både kunder och kollegor.
Du är strukturerad och noggrann.
Du är van att periodvis arbeta i ett högt tempo för att få ut maskiner till våra kunder.
Du har C-körkort och YKB behörighet.Vi erbjuder dig ett självständigt och varierande arbete i ett kreativt, framgångsrikt och stabilt företag där vi har fokus på kvalitet i allt vi gör. Vi arbetar mot gemensamma mål och du kommer få stöttande och engagerade medarbetare. Du kommer att arbeta i en organisation som präglas av korta beslutsvägar och högt till tak, vi har marknadsmässiga bra villkor. Känner du igen dig i ovanstående beskrivning och tycker att detta låter som en spännande utmaning är du varmt välkommen med din ansökan. Visa mindre

Bilbärgare för Falck bilbärgning Norrort.

Som bärgare ska du vara stresstålig, utåtriktad, och bra på att jobba både i grupp och på egen hand. Som bärgare kan det ibland bli både långa och hårda arbetsdagar så en vilja att hugga i när det behövs är viktigt. Krav: C-körkort samt YKB. Du behöver inte ha kört bärgare tidigare men ett stort intresse för att service och att hjälpa människor behövs. Ditt arbetsområde kommer att vara hela Norra Stockholm med omnejd. Tjänsten är en heltidsanställning med ... Visa mer
Som bärgare ska du vara stresstålig, utåtriktad, och bra på att jobba både i grupp och på egen hand.
Som bärgare kan det ibland bli både långa och hårda arbetsdagar så en vilja att hugga i när det behövs är viktigt.
Krav: C-körkort samt YKB.
Du behöver inte ha kört bärgare tidigare men ett stort intresse för att service och att hjälpa människor behövs.
Ditt arbetsområde kommer att vara hela Norra Stockholm med omnejd.
Tjänsten är en heltidsanställning med sex månaders provanställning.
Viss jourtjänstgöring förekommer.
Välkommen att maila ditt CV samt ett kort personligt brev till: [email protected]
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

CE Chaufförer till Norrort

Vi söker nu drivna CE-chaufförer som brinner för distributionskörning! Körningarna är en blandning av lokala transporter samt fjärrtransporter. Du kommer bli anställd som konsult hos Arena Personal och vara ute på uppdrag hos ett välkänt företag inom yrkeschaufförsbranschen. Arbetet är väldigt varierande och en dag är sällan den andra lik. Då arbetet som chaufför innehåller ett pressat tidsschema ställer vi krav på att du håller en god servicenivå trots h... Visa mer
Vi söker nu drivna CE-chaufförer som brinner för distributionskörning! Körningarna är en blandning av lokala transporter samt fjärrtransporter. Du kommer bli anställd som konsult hos Arena Personal och vara ute på uppdrag hos ett välkänt företag inom yrkeschaufförsbranschen.

Arbetet är väldigt varierande och en dag är sällan den andra lik. Då arbetet som chaufför innehåller ett pressat tidsschema ställer vi krav på att du håller en god servicenivå trots högt arbetstempo. Du är företagets ansikte ut mot kund.

På uppdraget finns möjlighet till både heltid och deltid. Arbetstiderna varierar och kan förläggas dagtid, kvällstid eller natt.

Vi erbjuder

Trygg anställning
Kollektivavtalsmässig lön
Rätt till semester
Möjlighet till företagsutbildning och kompetensutveckling
En seriös och aktiv arbetsgivare inom chaufförsbranschen

Din profil

Som person är du flexibel, pålitlig och stresstålig samt att du snabbt kan sätta dig in i nya rutiner och arbetsuppgifter. Du har lätt för att samarbeta och innehar god fysik då tunga lyft kan förekomma i arbetet.

Krav:
Körkort med behörighet CE
YKB
Digitalt förarkort
Truckkort
Du behärskar svenska i tal och skrift då all kommunikation sker på svenska

Meriterande:
ADR 1.3
Erfarenhet av körning med släp
Erfarenhet av distributionskörning
Erfarenhet av arbete med kyl-transporter Visa mindre

Kranbilschaufför/Kranbilsförare

Ansök    Okt 10    Topent AB    Kranbilsförare
Nu söker vi en ny kollega till våran kranbil och arbetslag på TopEnt AB. Vi söker någon som har erfarenhet från lastbils och kranbilskörning. Arbetar bra i grupp och ensam. Arbetsuppgifterna kommer vara varierande av att flytta maskiner och köra material. Även vara med ute bland anläggningsarbeten. Vårat kontor och utgångspunkt ligger i Kallhäll, Vi ser gärna att du också finns på norra sidan! Visa mer
Nu söker vi en ny kollega till våran kranbil och arbetslag på TopEnt AB.
Vi söker någon som har erfarenhet från lastbils och kranbilskörning. Arbetar bra i grupp och ensam.
Arbetsuppgifterna kommer vara varierande av att flytta maskiner och köra material. Även vara med ute bland anläggningsarbeten.
Vårat kontor och utgångspunkt ligger i Kallhäll, Vi ser gärna att du också finns på norra sidan! Visa mindre

Chaufför UPS Järfälla

Om jobbet Vill du jobba som chaufför hos oss UPS paketcenter i Järfälla söker chaufförer med B- och C-körkort. Huvudsakliga arbetsuppgifter: Arbetet innebär leveranser och upphämtningar av paket och dokument hos våra kunder. Som chaufför är du företagets ansikte utåt och du är mycket betydelsefull för vår verksamhet. För att trivas i rollen som chaufför är det viktigt att du är ansvarstagande, serviceinriktad, flexibel och tycker om fysiskt arbete. Kvalifi... Visa mer
Om jobbet
Vill du jobba som chaufför hos oss
UPS paketcenter i Järfälla söker chaufförer med B- och C-körkort.
Huvudsakliga arbetsuppgifter:
Arbetet innebär leveranser och upphämtningar av paket och dokument hos våra kunder. Som chaufför är du företagets ansikte utåt och du är mycket betydelsefull för vår verksamhet. För att trivas i rollen som chaufför är det viktigt att du är ansvarstagande, serviceinriktad, flexibel och tycker om fysiskt arbete.
Kvalifikationer:
Vi söker dig som har god lokalkännedom i Stockholm. Har du erfarenhet av att arbeta som yrkeschaufför och/eller annat serviceyrke är det meriterande. Arbetet håller ofta ett högt tempo och tunga lyft kan förekomma så det är viktigt att du har god fysik.
•B-körkort minst ett år. C-körkort med YKB är starkt meriterande.
•Stresstålig och noggrann
•Kunskaper i svenska och engelska
•God samarbetsförmåga
•God servicekänsla
•Kunden i fokus
Då vi är ett säkerhetsklassat företag så kommer vi att begära in utdrag ur belastningsregistret.
Upplysningar om tjänsten:
•Heltid måndag-fredag, 09:15-18:00, 40 timmar per vecka
•Visstidsanställning - säsongsanställning
•Kollektivavtal finns med Transportarbetareförbundet.
•Lön enligt kollektivavtal, med tillägg för C-körkort med giltigt YKB på 3000 kr.
Vi rekryterar löpande, sök därför tjänsten redan idag! Visa mindre

CE-chaufför sökes till Kallhäll!

Om tjänsten Svebol Logistics AB söker lastbilschaufförer med utgångsort Kallhäll. Är du redo för ett omväxlande arbete? Tjänsterna är schemalagda i skift morgon, kväll och natt 365 dagar om året. Vi söker dig som är stresstålig, självgående, social och serviceinriktad. Vi utgår från att du är ordningsam med dom arbetsredskap du tilldelas. Svebol Logistics AB har en modern och välskött fordonspark. Stora delar av trafiken är charterverksamhet, dvs. du las... Visa mer
Om tjänsten
Svebol Logistics AB söker lastbilschaufförer med utgångsort Kallhäll. Är du redo för ett omväxlande arbete? Tjänsterna är schemalagda i skift morgon, kväll och natt 365 dagar om året. Vi söker dig som är stresstålig, självgående, social och serviceinriktad. Vi utgår från att du är ordningsam med dom arbetsredskap du tilldelas.

Svebol Logistics AB har en modern och välskött fordonspark. Stora delar av trafiken är charterverksamhet, dvs. du lastar i Kallhäll och distribuerar till kunder och sedan avslutar du din dag i Kallhäll.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder möjligheten till personlig utveckling på Svebol Logistics AB. Dessutom får du chansen att jobba med fantastiska och skarpa kollegor. Vår verksamhet växer och är i en förändringsfas vilket innebär att det finns möjlighet till egna initiativ och utvecklingsmöjligheter.

Som anställd hos Svebol Logistics AB erbjuder vi dig en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag samt förmånliga rabatter hos bland annat träningsanläggningar och hotell.

Ansökan

Är du rätt person för tjänsten? Skicka in din ansökan så snart som möjligt då urval sker löpande och kommer tillsättas redan under våren. Tillträdesdag för tjänsterna sker enligt överenskommelse. Företaget erbjuder till sin personal flera olika personalförmåner.

Välkommen med din ansökan - vi ser fram emot att höra från dig!

- CE-körkort
- Digitalt förarkort
- YKB
- Truckkort

Meriterande

- ADR 1.3
- Bakgavellyft


Svebol Logistics AB är ett dotterbolag till Frigoscandia som driver ett temperaturkontrollerat logistiskt nätverk där vi lagrar och distribuerar livsmedel på ett hållbart och kvalitetssäkert sätt. Svebol Logistics är ett charteråkeri i livsmedelsbranschen som främst transporterar i Mälardalen. Verksamheten fokuserar på distributionstunga livsmedelskunder som ställer höga krav på säkerhet, service och miljö. Med 100-talet moderna ekipage, 200 chaufförer och ett team som fokuserat följer och utvecklar arbetet med trafik- och arbetsmiljö samt kör- och vilotider, borgar Svebol Logistics för nöjda och trygga kunder. Visa mindre

Servicechaufför till CWS Järfälla

Ansök    Sep 29    CWS Sweden AB    Distributionsförare
Vi söker Sveriges bästa och gladaste chaufförer med service i fokus till vårt mattvätteri i Järfälla. Du kommer att dagligen serva våra kunder på fasta turer med entrémattor där en smutsig matta byts ut mot en ren matta. Genom att skapa långsiktiga goda relationer till våra kunder finns möjlighet till att ge försäljningstips till vår säljorganisation. Vi har kunder i hela landet men vårt område är Stockholmsregionen. Du utgår varje dag från vårt tvätteri.... Visa mer
Vi söker Sveriges bästa och gladaste chaufförer med service i fokus till vårt mattvätteri i Järfälla. Du kommer att dagligen serva våra kunder på fasta turer med entrémattor där en smutsig matta byts ut mot en ren matta. Genom att skapa långsiktiga goda relationer till våra kunder finns möjlighet till att ge försäljningstips till vår säljorganisation.
Vi har kunder i hela landet men vårt område är Stockholmsregionen. Du utgår varje dag från vårt tvätteri. Arbetstiderna är måndag till fredag 7-16 men kan variera med senare starttid eller sluttid under högsäsong.
Rollen kräver att du har rätt inställning, positiv attityd och är full av energi och tålamod. Du är uppmärksam, lyhörd, flexibel och kan skapa lösningar för kunden. Du är serviceinriktad med stort kundfokus. Tunga lyft och att arbeta fysiskt är inga problem för dig. Arbetet sker till stora delar självständigt relativt fritt under eget ansvar. Du är därför självständig, strukturerad, nyfiken, social men också en lagspelare.
• B-körkort (C-körkort och YKB är meriterande men inget krav)
• Gymnasial utbildning
• Svenska i tal och skrift
Du ansöker genom registrera dig via länken Visa mindre

Lastbilsförare anläggningsbil natt

Välkommen till det lilla åkeriet som är anslutet till ABT körcentral i Sigtuna. Vi jobbar tillsammans som ett tajt team där alla ställer upp när det behövs. Du skall ha dokumenterad körvana av tung lastbil med släp i citytrafik. Du måste kunna behärska svenska språket i tal och skrift. Vi kommer att ta ett registerutdrag hos polisen på den sökande. Lastbilen är stationerad i Årsta där du startar och slutar din dag. Din arbetsuppgift är att köra en av våra ... Visa mer
Välkommen till det lilla åkeriet som är anslutet till ABT körcentral i Sigtuna. Vi jobbar tillsammans som ett tajt team där alla ställer upp när det behövs. Du skall ha dokumenterad körvana av tung lastbil med släp i citytrafik. Du måste kunna behärska svenska språket i tal och skrift. Vi kommer att ta ett registerutdrag hos polisen på den sökande. Lastbilen är stationerad i Årsta där du startar och slutar din dag. Din arbetsuppgift är att köra en av våra lastbilar med släp på olika entreprenad-arbeten i Stockholm med omnejd. Våra Scaniafordon är av nyare modell och servas kontinuerligt hos Scania med Grönt kort avtal. Arbetstiderna är enligt schema natt. Lön enligt kollektivavtal är en självklarhet. Preliminär start av anställning 15okt eller enligt ök. Visa mindre

Maskinförare snöröjning Stockholm norr

Om tjänsten Vi söker just nu efter erfarna, duktiga och självgående maskinförare. Tjänsten innebär arbete inom våra verksamma områden i vinter där snö- och halkbekämpning är på agendan. Vi är ett tight gäng som gärna välkomnar fler. Bakgrund Vi ser gärna att du har god samarbetsförmåga samt kan prestera i enskilt arbete då tjänsten ställer krav på detta. Meriterande om du har yrkesbevis/utbildningar inom mark och anläggning. Vi ställer också krav på minst ... Visa mer
Om tjänsten
Vi söker just nu efter erfarna, duktiga och självgående maskinförare. Tjänsten innebär arbete inom våra verksamma områden i vinter där snö- och halkbekämpning är på agendan.
Vi är ett tight gäng som gärna välkomnar fler.
Bakgrund
Vi ser gärna att du har god samarbetsförmåga samt kan prestera i enskilt arbete då tjänsten ställer krav på detta. Meriterande om du har yrkesbevis/utbildningar inom mark och anläggning. Vi ställer också krav på minst något års praktiskt erfarenhet inom vinterunderhåll och ser att du känner dig bekväm med det.
Övrigt
Lön enligt överenskommelse som baseras på tidigare erfarenhet. Förmånsbil kan bli aktuellt och vi är givetvis kollektivanslutna så att försäkringar, pensioner och så vidare är en självklarhet.
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag, så skicka in din ansökan redan idag!
Företagsbeskrivning:
Garol Utemiljö AB är ett entreprenad bolag som startades 2018. Vi är ett härligt gäng på ca 20 personer med en kompakt maskinpark där vi har både grävmaskiner och hjullastare.
Våra uppdrag sträcker sig kring hela Stockholms Län. Våra beställare är fastighetsägare, större byggbolag och bostadsrättsföreningar.
Vi tror på att glada medarbetare resulterar i bra utförda projekt, och ser varmt emot din ansökan!
Vi är kollektivanslutna till Seko samt medlemmar i Byggföretagen.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Lastbilschaufför C Veddesta, vikariat

Ansök    Sep 13    PostNord Group AB    Distributionsförare
Vi hanterar mer än leveranser, vi hanterar mening. PostNord är Sveriges kanske mest kända varumärke - och vi finns överallt. Det finns en stark drivkraft och vilja att ta brevet eller paketet ända fram. Vi är länken mellan människor och företag, och har en ambition att genom vårt jobb göra vardagen enklare för alla i Sverige.   Du & Vi & Jobbet Som lastbilschaufför hos PostNord är du oersättlig. Du hittar vägen och ditt jobb är en resa mot klimatneut... Visa mer
Vi hanterar mer än leveranser, vi hanterar mening.

PostNord är Sveriges kanske mest kända varumärke - och vi finns överallt. Det finns en stark drivkraft och vilja att ta brevet eller paketet ända fram. Vi är länken mellan människor och företag, och har en ambition att genom vårt jobb göra vardagen enklare för alla i Sverige.

 

Du & Vi & Jobbet

Som lastbilschaufför hos PostNord är du oersättlig. Du hittar vägen och ditt jobb är en resa mot klimatneutrala godstransporter. Transporter är ett måste för att nå hela Sverige och vi tar ansvar från söder till norr, från landsbygd till storstad. Vi arbetar målmedvetet för att minska vår miljöbelastning och du kommer att vara en viktig del av detta genom att bland annat att utbildas i sparsam körning. Tillsammans jobbar vi för att bli fossilfria år 2030.

Den här tjänsten är ett vikariat med en sysselsättningsgrad på 100%. Anställningen startar v.40 och pågår fram till v.2. Dina arbetstider kommer att vara förlagda på dagtid, måndag till fredag.

                                                                                                                         

Vad du kommer att göra

- Lastning, hämtning och distribution av paket och pall.
- Möta våra kunder, där de är. Oavsett om de är ombud, privat- eller företagskunder.

 

Vem du är

- Nyfiken och självgående: En stor del av jobbet gör du ensam, men lagandan är viktig.
- Tålmodig & trygg: Livet på väg är en blandning av lugn och stress. Du håller balansen.
- Ordningsam: Smart packning (tänk pussel) förberedelser och leverans är nyckelord. Liksom ordning och punktlighet. Våra kunder ska kunna räkna med att du och deras försändelser kommer i tid.
- Har god fysik: Ja, du är stillasittande under färd, men behöver kunna ta i vid hämtning och lämning. För detta behöver du ha en god styrka och rörlighet.
- Anpassningsbar: Oplanerade saker kräver flexibilitet.
- Serviceinriktad: Kundrelationer behöver rätt attityd och känsla.
- Du är unik: Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

 

Vad du tar med dig

- Gymnasieexamen eller motsvarande
- C-körkort
- Giltigt YKB
- Giltigt digitalt färdskrivarkort
- Svenska i tal och skrift
- God kundservice- och kommunikationsförmåga
- Positiv attityd och en förmåga att hitta lösningar

 

Varför vi finns

PostNord är ett av Sveriges äldsta och största företag och vi har ett viktigt samhällsuppdrag, att säkerställa postservice till företag och privatpersoner i hela Sverige. Vi är i en ständig transformation och arbetar konsekvent med att utveckla både vårt erbjudande och våra medarbetare. Som den ledande leverantören av kommunikationslösningar till, från och inom Sverige förenklar vi vardagen för människor. Hos oss arbetar människor med olika bakgrund och erfarenheter och du blir en del av en arbetsplats som aktivt arbetar med mångfald. Vi är PostNord – ett fantastiskt företag att jobba och växa med. Läs mer på http://www.postnord.se.

 

Du ska må bra

Vi är ett modernt kundorienterat företag som tänker lika mycket på våra anställda som på våra kunder. PostNord är en av Sveriges största arbetsplatser och erbjuder schyssta arbets- och tjänstepensionsvillkor, friskvårdsbidrag och personalförmåner genom vår egen personalstiftelse PostNord Plus. Hos oss finns det goda utvecklings- och karriärmöjligheter. Anställning sker enligt kollektivavtal.

 

Vad väntar du på?

Du ansöker genom att klicka på ”Ansök” här i annonsen och bifoga ditt CV. Se till att ha betyg redo från gymnasiet alternativ från högre utbildning när du påbörjar ansökan, dessa ska laddas upp under "övriga filer" och är viktigt för att du ska kunna gå vidare i processen. 

Om du har frågor om rekryteringsprocessen eller tjänsten, kontakta oss på mailto:[email protected] Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail. 

Rekrytering för denna tjänst sker löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

För Fackliga kontaktpersoner se http://www.postnord.com/fackliga Visa mindre

CE-chaufför sökes till Kallhäll!

Om tjänsten Svebol Logistics AB söker lastbilschaufförer med utgångsort Kallhäll. Är du redo för ett omväxlande arbete? Tjänsterna är schemalagda i skift morgon, kväll och natt 365 dagar om året. Vi söker dig som är stresstålig, självgående, social och serviceinriktad. Vi utgår från att du är ordningsam med dom arbetsredskap du tilldelas. Svebol Logistics AB har en modern och välskött fordonspark. Stora delar av trafiken är charterverksamhet, dvs. du las... Visa mer
Om tjänsten
Svebol Logistics AB söker lastbilschaufförer med utgångsort Kallhäll. Är du redo för ett omväxlande arbete? Tjänsterna är schemalagda i skift morgon, kväll och natt 365 dagar om året. Vi söker dig som är stresstålig, självgående, social och serviceinriktad. Vi utgår från att du är ordningsam med dom arbetsredskap du tilldelas.

Svebol Logistics AB har en modern och välskött fordonspark. Stora delar av trafiken är charterverksamhet, dvs. du lastar i Kallhäll och distribuerar till kunder och sedan avslutar du din dag i Kallhäll.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder möjligheten till personlig utveckling på Svebol Logistics AB. Dessutom får du chansen att jobba med fantastiska och skarpa kollegor. Vår verksamhet växer och är i en förändringsfas vilket innebär att det finns möjlighet till egna initiativ och utvecklingsmöjligheter.

Som anställd hos Svebol Logistics AB erbjuder vi dig en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag samt förmånliga rabatter hos bland annat träningsanläggningar och hotell.

Ansökan

Är du rätt person för tjänsten? Skicka in din ansökan så snart som möjligt då urval sker löpande och kommer tillsättas redan under våren. Tillträdesdag för tjänsterna sker enligt överenskommelse. Företaget erbjuder till sin personal flera olika personalförmåner.

Välkommen med din ansökan - vi ser fram emot att höra från dig!

- CE-körkort
- Digitalt förarkort
- YKB
- Truckkort

Meriterande

- ADR 1.3
- Bakgavellyft


Svebol Logistics AB är ett dotterbolag till Frigoscandia som driver ett temperaturkontrollerat logistiskt nätverk där vi lagrar och distribuerar livsmedel på ett hållbart och kvalitetssäkert sätt. Svebol Logistics är ett charteråkeri i livsmedelsbranschen som främst transporterar i Mälardalen. Verksamheten fokuserar på distributionstunga livsmedelskunder som ställer höga krav på säkerhet, service och miljö. Med 100-talet moderna ekipage, 200 chaufförer och ett team som fokuserat följer och utvecklar arbetet med trafik- och arbetsmiljö samt kör- och vilotider, borgar Svebol Logistics för nöjda och trygga kunder. Visa mindre

Lastbilsförare anläggningsbil heltid dag

Välkommen till det lilla åkeriet som är anslutet till ABT körcentral i Sigtuna. Vi jobbar tillsammans som ett tajt team där alla ställer upp när det behövs. Du skall ha dokumenterad körvana av tung lastbil. Du måste kunna behärska svenska språket i tal och skrift. Vi kommer att ta ett registerutdrag hos polisen på den sökande. Lastbilarna är stationerade i Årsta där du startar och slutar din dag. Din arbetsuppgift är att köra en av våra lastbilar med kärra... Visa mer
Välkommen till det lilla åkeriet som är anslutet till ABT körcentral i Sigtuna. Vi jobbar tillsammans som ett tajt team där alla ställer upp när det behövs. Du skall ha dokumenterad körvana av tung lastbil. Du måste kunna behärska svenska språket i tal och skrift. Vi kommer att ta ett registerutdrag hos polisen på den sökande. Lastbilarna är stationerade i Årsta där du startar och slutar din dag. Din arbetsuppgift är att köra en av våra lastbilar med kärra på olika entreprenadarbeten i Stockholm med omnejd. Våra Scaniafordon är av nyare modell och servas kontinuerligt hos Scania med Grönt kort avtal. Arbetstiderna är varierande men i huvudsak vardagar och övertid samt helger förekommer bara i undantagsfall. Preliminär start av anställning enligt ök. Visa mindre

CE-chaufför sökes till Kallhäll!

Om tjänsten Svebol Logistics AB söker lastbilschaufförer med utgångsort Kallhäll. Är du redo för ett omväxlande arbete? Tjänsterna är schemalagda i skift morgon, kväll och natt 365 dagar om året. Vi söker dig som är stresstålig, självgående, social och serviceinriktad. Vi utgår från att du är ordningsam med dom arbetsredskap du tilldelas. Svebol Logistics AB har en modern och välskött fordonspark. Stora delar av trafiken är charterverksamhet, dvs. du las... Visa mer
Om tjänsten
Svebol Logistics AB söker lastbilschaufförer med utgångsort Kallhäll. Är du redo för ett omväxlande arbete? Tjänsterna är schemalagda i skift morgon, kväll och natt 365 dagar om året. Vi söker dig som är stresstålig, självgående, social och serviceinriktad. Vi utgår från att du är ordningsam med dom arbetsredskap du tilldelas.

Svebol Logistics AB har en modern och välskött fordonspark. Stora delar av trafiken är charterverksamhet, dvs. du lastar i Kallhäll och distribuerar till kunder och sedan avslutar du din dag i Kallhäll.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder möjligheten till personlig utveckling på Svebol Logistics AB. Dessutom får du chansen att jobba med fantastiska och skarpa kollegor. Vår verksamhet växer och är i en förändringsfas vilket innebär att det finns möjlighet till egna initiativ och utvecklingsmöjligheter.

Som anställd hos Svebol Logistics AB erbjuder vi dig en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag samt förmånliga rabatter hos bland annat träningsanläggningar och hotell.

Ansökan

Är du rätt person för tjänsten? Skicka in din ansökan så snart som möjligt då urval sker löpande och kommer tillsättas redan under våren. Tillträdesdag för tjänsterna sker enligt överenskommelse. Företaget erbjuder till sin personal flera olika personalförmåner.

Välkommen med din ansökan - vi ser fram emot att höra från dig!

- CE-körkort
- Digitalt förarkort
- YKB
- Truckkort

Meriterande

- ADR 1.3
- Bakgavellyft


Svebol Logistics AB är ett dotterbolag till Frigoscandia som driver ett temperaturkontrollerat logistiskt nätverk där vi lagrar och distribuerar livsmedel på ett hållbart och kvalitetssäkert sätt. Svebol Logistics är ett charteråkeri i livsmedelsbranschen som främst transporterar i Mälardalen. Verksamheten fokuserar på distributionstunga livsmedelskunder som ställer höga krav på säkerhet, service och miljö. Med 100-talet moderna ekipage, 200 chaufförer och ett team som fokuserat följer och utvecklar arbetet med trafik- och arbetsmiljö samt kör- och vilotider, borgar Svebol Logistics för nöjda och trygga kunder. Visa mindre

Teknisk Yrkeschaufför

Ansök    Sep 2    Adecco Sweden AB    Distributionsförare
Är du en teknikintresserad, driven och kundorienterad yrkeschaufför? Trivs du med att arbeta inom Sverige och även ha uppdrag utomlands? Då är detta en intressant tjänst för dig. Om tjänsten: Ditt ansvar som teknisk yrkeschaufför är att distribuera elektroniska produkter globalt och lokalt till kunder. Vidare kommer installation av vissa produkter ingå ute hos kund. En genomgående introduktion sker till alla nyanställda, där du får produktkunskap samt l... Visa mer
Är du en teknikintresserad, driven och kundorienterad yrkeschaufför? Trivs du med att arbeta inom Sverige och även ha uppdrag utomlands? Då är detta en intressant tjänst för dig.

Om tjänsten:

Ditt ansvar som teknisk yrkeschaufför är att distribuera elektroniska produkter globalt och lokalt till kunder. Vidare kommer installation av vissa produkter ingå ute hos kund.

En genomgående introduktion sker till alla nyanställda, där du får produktkunskap samt lära dig om arbetsrutinerna. I denna tjänst förekommer ca 6–8 övernattningar per månad på olika orter i Sverige. Det kan även vara körningar till Europa och Norden ungefär 1 gång per månad då de även har globala kunder.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är:

- Distributionskörning av elektroniska produkter
- Installera produkterna hos kunderna
- Inrikes- och Utlandskörning
- Varierande körrutter

Om dig:

Vi söker dig som har giltigt förarbevis (C och/eller CE) och YKB. Har du även arbetat som yrkeschaufför är det meriterande.
Som person är du noggrann, engagerad och flexibel. Vidare så är du positiv och framför allt annat besitter du viljan att göra ett bra jobb.Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av el/elektronik installationer.
Du hanterar svenska och engelska flytande i både tal och skrift. Vidare är du en driven, teknikintresserad och kundorienterad person. Du kan arbeta självständigt samt tycker om att vara en del av ett team. Du har en god servicekänsla gentemot företagets kunder.

Viktigt för tjänsten:

- Innehar C eller CE (släp) körkort samt YKB fortbildning
- Engelska och svenska obehindrat i tal och skrift

Vi lägger stor vikt på dina personliga egenskaper.

För mer information och ansökan:

Vi genomför rekryteringsprocessens urval löpande, vänta därför inte med din ansökan. 
I denna rekrytering samarbetar Tech trans AB med Adecco.
Ansvarig rekryterare är Lina Sävström, [email protected]

Om företaget:

Technical Transport Sweden AB startades år 2003 och är idag 35 anställda. Tech Trans är ett företag specialiserat på hantering av främst känslig elektronisk utrustning. Vi transporterar, konfigurerar, installerar, lagerhåller och återvinner.
Genom våra helhetslösningar hjälper vi idag många distributörer och återförsäljare med stora delar av produktlogistiken. Det kan vara allt från att lagerhålla och förkonfigurera deras tekniska produkter till att leverera, installera och även driftsätta dem ute på plats hos slutkunderna.
Då vi har egna lagerlokaler, egna konfigurationscenters, specialanpassade fordon och duktiga tekniker får vi unika möjligheter att kunna anpassa oss helt efter våra kunders behov samtidigt som vi kan garantera högsta kvalitet från början till slut.

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Chaufför, Yrkeschaufför, CE, YKB, adecco, Techtrans, teknik Visa mindre

Maskinförare i Stockholm

Om tjänsten Vi söker just nu efter erfarna, duktiga och självgående anläggare. Tjänsten innebär arbete inom hela Stockholm där en hel del spännande och varierande projekt väntar. Rörläggning, husgrunder, olika typer av stensättningar och byggnationer av lekplatser är exempel på detta. Vi tror på en varierande vardag och ett varierande arbete för att alla ska trivas! Vi är ett tight gäng som gärna välkomnar fler. Bakgrund Vi ser gärna att du har god samarbe... Visa mer
Om tjänsten
Vi söker just nu efter erfarna, duktiga och självgående anläggare. Tjänsten innebär arbete inom hela Stockholm där en hel del spännande och varierande projekt väntar. Rörläggning, husgrunder, olika typer av stensättningar och byggnationer av lekplatser är exempel på detta. Vi tror på en varierande vardag och ett varierande arbete för att alla ska trivas!
Vi är ett tight gäng som gärna välkomnar fler.
Bakgrund
Vi ser gärna att du har god samarbetsförmåga samt kan prestera i enskilt arbete då tjänsten ställer krav på detta. Meriterande om du har yrkesbevis/utbildningar inom mark och anläggning. Vi ställer också krav på minst något års praktiskt erfarenhet inom något av följande områden:
· Rörläggning
· Stensättning
· Husgrunder
· Beläggningsarbete
· Maskinförare
Övrigt
Lön enligt överenskommelse som baseras på tidigare erfarenhet. Förmånsbil kan bli aktuellt och vi är givetvis kollektivanslutna så att försäkringar, pensioner och så vidare är en självklarhet.
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag, så skicka in din ansökan redan idag!
Företagsbeskrivning:
Garol Utemiljö AB är ett entreprenad bolag som startades 2018. Vi är ett härligt gäng på ca 20 personer med en kompakt maskinpark där vi har både grävmaskiner och hjullastare.
Våra uppdrag sträcker sig kring hela Stockholms Län. Våra beställare är fastighetsägare, större byggbolag och bostadsrättsföreningar.
Vi tror på att glada medarbetare resulterar i bra utförda projekt, och ser varmt emot din ansökan!
Vi är kollektivanslutna till Seko samt medlemmar i Byggföretagen.
Jobbtyp: Heltid Visa mindre

Vi söker just nu C-chaufförer (med YKB)

Vi söker just nu C-chaufförer (med YKB) med start omgående för ett uppdrag hos en kund. Man bör ha egen bil för att lätt kunna ta sig till jobbet tidiga morgnar. Utgår från Årsta Jobbet går ut på att lasta och utkörning till olika platser inom Stockholm. Tack Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
Vi söker just nu C-chaufförer (med YKB) med start omgående för ett uppdrag hos en kund.
Man bör ha egen bil för att lätt kunna ta sig till jobbet tidiga morgnar. Utgår från Årsta
Jobbet går ut på att lasta och utkörning till olika platser inom Stockholm. Tack
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Chaufför UPS i Järfälla

Vill du jobba som chaufför hos oss UPS paketcenter i Järfälla söker chaufförer med B- och C-körkort. Huvudsakliga arbetsuppgifter: Arbetet innebär leveranser och upphämtningar av paket och dokument hos våra kunder. Som chaufför är du företagets ansikte utåt och du är mycket betydelsefull för vår verksamhet. För att trivas i rollen som chaufför är det viktigt att du är ansvarstagande, serviceinriktad, flexibel och tycker om fysiskt arbete. Kvalifikationer:... Visa mer
Vill du jobba som chaufför hos oss
UPS paketcenter i Järfälla söker chaufförer med B- och C-körkort.
Huvudsakliga arbetsuppgifter:
Arbetet innebär leveranser och upphämtningar av paket och dokument hos våra kunder. Som chaufför är du företagets ansikte utåt och du är mycket betydelsefull för vår verksamhet. För att trivas i rollen som chaufför är det viktigt att du är ansvarstagande, serviceinriktad, flexibel och tycker om fysiskt arbete.
Kvalifikationer:
Vi söker dig som har god lokalkännedom i Stockholm. Har du erfarenhet av att arbeta som yrkeschaufför och/eller annat serviceyrke är det meriterande. Arbetet håller ofta ett högt tempo och tunga lyft kan förekomma så det är viktigt att du har god fysik.
•B-körkort minst ett år. C-körkort med YKB är starkt meriterande.
•Stresstålig och noggrann
•Kunskaper i svenska och engelska
•God samarbetsförmåga
•God servicekänsla
•Kunden i fokus
Då vi är ett säkerhetsklassat företag så kommer vi att begära in utdrag ur belastningsregistret.
Upplysningar om tjänsten:
•Heltid måndag-fredag, 09:15-18:00, 40 timmar per vecka
•Visstidsanställning - säsongsanställning
•Kollektivavtal finns med Transportarbetareförbundet.
•Lön enligt kollektivavtal, med tillägg för C-körkort med giltigt YKB på 3000 kr.
Vi rekryterar löpande, sök därför tjänsten redan idag! Visa mindre

CE-chaufför sökes till Kallhäll!

Om tjänsten Svebol Logistics AB söker lastbilschaufförer med utgångsort Kallhäll. Är du redo för ett omväxlande arbete? Tjänsterna är schemalagda i skift morgon, kväll och natt 365 dagar om året. Vi söker dig som är stresstålig, självgående, social och serviceinriktad. Vi utgår från att du är ordningsam med dom arbetsredskap du tilldelas. Svebol Logistics AB har en modern och välskött fordonspark. Stora delar av trafiken är charterverksamhet, dvs. du las... Visa mer
Om tjänsten
Svebol Logistics AB söker lastbilschaufförer med utgångsort Kallhäll. Är du redo för ett omväxlande arbete? Tjänsterna är schemalagda i skift morgon, kväll och natt 365 dagar om året. Vi söker dig som är stresstålig, självgående, social och serviceinriktad. Vi utgår från att du är ordningsam med dom arbetsredskap du tilldelas.

Svebol Logistics AB har en modern och välskött fordonspark. Stora delar av trafiken är charterverksamhet, dvs. du lastar i Kallhäll och distribuerar till kunder och sedan avslutar du din dag i Kallhäll.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder möjligheten till personlig utveckling på Svebol Logistics AB. Dessutom får du chansen att jobba med fantastiska och skarpa kollegor. Vår verksamhet växer och är i en förändringsfas vilket innebär att det finns möjlighet till egna initiativ och utvecklingsmöjligheter.

Som anställd hos Svebol Logistics AB erbjuder vi dig en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag samt förmånliga rabatter hos bland annat träningsanläggningar och hotell.

Ansökan

Är du rätt person för tjänsten? Skicka in din ansökan så snart som möjligt då urval sker löpande och kommer tillsättas redan under våren. Tillträdesdag för tjänsterna sker enligt överenskommelse. Företaget erbjuder till sin personal flera olika personalförmåner.

Välkommen med din ansökan - vi ser fram emot att höra från dig!

- CE-körkort
- Digitalt förarkort
- YKB
- Truckkort

Meriterande

- ADR 1.3
- Bakgavellyft


Svebol Logistics AB är ett dotterbolag till Frigoscandia som driver ett temperaturkontrollerat logistiskt nätverk där vi lagrar och distribuerar livsmedel på ett hållbart och kvalitetssäkert sätt. Genom våra fordon, lager och terminaler hanterar vi livsmedel från -23 grader till +18 beroende på vilket behov och krav som ställs. Att vara expert på temperaturer är en naturlig del av vårt företags dna. Vår tydliga ambition framåt är att erbjuda våra kunder smarta logistiktjänster, enkla att hantera, allt i takt med den teknikutveckling som nu möjliggörs i vår bransch. Förutom lager och distribution i Norden och Europa, erbjuder vi olika typer av tjänster som infrysning, upptining eller förberedande butiksexponering. Visa mindre

CE-chaufför sökes till Kallhäll!

Om tjänsten Svebol Logistics AB söker lastbilschaufförer med utgångsort Kallhäll. Är du redo för ett omväxlande arbete? Tjänsterna är schemalagda i skift morgon, kväll och natt 365 dagar om året. Vi söker dig som är stresstålig, självgående, social och serviceinriktad. Vi utgår från att du är ordningsam med dom arbetsredskap du tilldelas. Svebol Logistics AB har en modern och välskött fordonspark. Stora delar av trafiken är charterverksamhet, dvs. du las... Visa mer
Om tjänsten
Svebol Logistics AB söker lastbilschaufförer med utgångsort Kallhäll. Är du redo för ett omväxlande arbete? Tjänsterna är schemalagda i skift morgon, kväll och natt 365 dagar om året. Vi söker dig som är stresstålig, självgående, social och serviceinriktad. Vi utgår från att du är ordningsam med dom arbetsredskap du tilldelas.

Svebol Logistics AB har en modern och välskött fordonspark. Stora delar av trafiken är charterverksamhet, dvs. du lastar i Kallhäll och distribuerar till kunder och sedan avslutar du din dag i Kallhäll.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder möjligheten till personlig utveckling på Svebol Logistics AB. Dessutom får du chansen att jobba med fantastiska och skarpa kollegor. Vår verksamhet växer och är i en förändringsfas vilket innebär att det finns möjlighet till egna initiativ och utvecklingsmöjligheter.

Som anställd hos Svebol Logistics AB erbjuder vi dig en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag samt förmånliga rabatter hos bland annat träningsanläggningar och hotell.

Ansökan

Är du rätt person för tjänsten? Skicka in din ansökan så snart som möjligt då urval sker löpande och kommer tillsättas redan under våren. Tillträdesdag för tjänsterna sker enligt överenskommelse. Företaget erbjuder till sin personal flera olika personalförmåner.

Välkommen med din ansökan - vi ser fram emot att höra från dig!

- CE-körkort
- Digitalt förarkort
- YKB
- Truckkort

Meriterande

- ADR 1.3
- Bakgavellyft


Svebol Logistics AB är ett dotterbolag till Frigoscandia som driver ett temperaturkontrollerat logistiskt nätverk där vi lagrar och distribuerar livsmedel på ett hållbart och kvalitetssäkert sätt. Genom våra fordon, lager och terminaler hanterar vi livsmedel från -23 grader till +18 beroende på vilket behov och krav som ställs. Att vara expert på temperaturer är en naturlig del av vårt företags dna. Vår tydliga ambition framåt är att erbjuda våra kunder smarta logistiktjänster, enkla att hantera, allt i takt med den teknikutveckling som nu möjliggörs i vår bransch. Förutom lager och distribution i Norden och Europa, erbjuder vi olika typer av tjänster som infrysning, upptining eller förberedande butiksexponering. Visa mindre

Teknisk Yrkeschaufför

Ansök    Jul 25    Adecco Sweden AB    Distributionsförare
Är du en teknikintresserad, driven och kundorienterad yrkeschaufför? Då är denna tjänst för dig! Om tjänsten: Ditt ansvar som teknisk yrkeschaufför är att distribuera elektroniska produkter globalt och lokalt till kunder. Vidare kommer installation av visa produkter ingå ute hos kund. En genomgående introduktion sker till alla nyanställda, där du får produktkunskap samt lära dig om arbetsrutinerna. Förekommer ca 6–8 övernattningar per månad på olika ort... Visa mer
Är du en teknikintresserad, driven och kundorienterad yrkeschaufför? Då är denna tjänst för dig!

Om tjänsten:

Ditt ansvar som teknisk yrkeschaufför är att distribuera elektroniska produkter globalt och lokalt till kunder. Vidare kommer installation av visa produkter ingå ute hos kund.

En genomgående introduktion sker till alla nyanställda, där du får produktkunskap samt lära dig om arbetsrutinerna. Förekommer ca 6–8 övernattningar per månad på olika orter i Sverige. Utlandsresa kan förekomma i Europa och Norden ungefär 1 gång per månad.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är:

- Distributionskörning av elektroniska produkter
- Installera produkterna hos kunderna
- Utlandskörning kommer förekomma då bolaget har kunder globalt
- Varierande körrutter

Om dig:

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av el/elektronik installationer. Har du även arbetat som yrkeschaufför är det meriterande. Vi ser att du har C eller CE körkort samt YKB. Du pratar svenska och engelska flytande i både tal och skrift. Vidare är du en driven, teknikintresserad och kundorienterad person. Det är även viktigt att tycka om att arbeta i team som att arbeta självständig. Vi ser gärna också att du är positiv och nyfiken.

Viktigt för tjänsten:

- C eller CE (släp) samt YKB
- Engelska och svenska obehindrat i tal och skrift

Vi lägger stor vikt på dina personliga egenskaper.

För mer information och ansökan:

Vi genomför rekryteringsprocessens urval löpande, vänta därför inte med din ansökan. Ansökningsperioden kommer dock vara öppen fram t o m slutet på augusti 2022 men kan komma att stängas innan dess.

I denna rekrytering samarbetar Tech trans AB med Adecco.
Ansvarig rekryterare är Anastasia Puskas som du når på mejl [email protected]

Om företaget:

Tech Trans startades år 2003 och är idag 30 anställda. Tech Trans har nischat sig mot IT branschen, medicinteknik, forskning samt övrig känslig elektronisk utrustning och man får möjlighet i bolaget komma i kontakt med de senaste tekniska produkterna. Idag hjälper Tech Trans många generalagenter, distributörer och återförsäljare med stora delar av produktlogistiken. Det kan vara allt från att lagerhålla och förkonfigurera deras tekniska produkter till att leverera, installera och även driftsätta dem ute på plats hos slutkunderna. Tech Trans har egna lagerlokaler, egna konfigurationscenters, egna specialanpassade fordon och egna duktiga tekniker. Vilket gör att bolaget får unika möjligheter att kunna anpassa sig helt efter deras kunders behov samtidigt som de kan garantera högsta kvalitet från början till slut.
Kika gärna in hemsidan: https://www.techtrans.se/

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Bilbärgare Falck Norra Stockholm

Nu söker vi 2 tjänster till vår b-korts bärgare. Arbetet är i huvudsak norra Storstockholm med kringområden Du ska vara stresstålig, utåtriktad, och glad. bra på att jobba både i grupp och på egen hand. Som bärgare kan det ibland bli både långa och hårda arbetsdagar så en vilja att hugga i när det behövs är viktigt. Falck Norrort söker genom Assistans & Bärgning i Mälardalen en bärgningschaufför på heltid. Krav: B-körkort. Du behöver inte ha kört bärgare ... Visa mer
Nu söker vi 2 tjänster till vår b-korts bärgare.
Arbetet är i huvudsak norra Storstockholm med kringområden Du ska vara stresstålig, utåtriktad, och glad. bra på att jobba både i grupp och på egen hand.
Som bärgare kan det ibland bli både långa och hårda arbetsdagar så en vilja att hugga i när det behövs är viktigt. Falck Norrort söker genom Assistans & Bärgning i Mälardalen en bärgningschaufför på heltid.
Krav: B-körkort.
Du behöver inte ha kört bärgare tidigare men ett stort intresse för att service och att hjälpa människor.
Ditt arbetsområde kommer att vara hela Norra Stockholm med omnejd.
Tjänsten är en heltidsanställning med sex månaders provanställning.
Viss jourtjänstgöring förekommer.
Tillträde omgående.
Välkommen att maila ditt CV samt ett kort personligt brev till: [email protected]
Vid frågor kontakta Linus på 0700925155 Visa mindre

CE-chaufför sökes till Kallhäll!

Om tjänsten Svebol Logistics AB söker lastbilschaufförer med utgångsort Kallhäll. Är du redo för ett omväxlande arbete? Tjänsterna är schemalagda i skift morgon, kväll och natt 365 dagar om året. Vi söker dig som är stresstålig, självgående, social och serviceinriktad. Vi utgår från att du är ordningsam med dom arbetsredskap du tilldelas. Svebol Logistics AB har en modern och välskött fordonspark. Stora delar av trafiken är charterverksamhet, dvs. du las... Visa mer
Om tjänsten
Svebol Logistics AB söker lastbilschaufförer med utgångsort Kallhäll. Är du redo för ett omväxlande arbete? Tjänsterna är schemalagda i skift morgon, kväll och natt 365 dagar om året. Vi söker dig som är stresstålig, självgående, social och serviceinriktad. Vi utgår från att du är ordningsam med dom arbetsredskap du tilldelas.

Svebol Logistics AB har en modern och välskött fordonspark. Stora delar av trafiken är charterverksamhet, dvs. du lastar i Kallhäll och distribuerar till kunder och sedan avslutar du din dag i Kallhäll.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder möjligheten till personlig utveckling på Svebol Logistics AB. Dessutom får du chansen att jobba med fantastiska och skarpa kollegor. Vår verksamhet växer och är i en förändringsfas vilket innebär att det finns möjlighet till egna initiativ och utvecklingsmöjligheter.

Som anställd hos Svebol Logistics AB erbjuder vi dig en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag samt förmånliga rabatter hos bland annat träningsanläggningar och hotell.

Ansökan

Är du rätt person för tjänsten? Skicka in din ansökan så snart som möjligt då urval sker löpande och kommer tillsättas redan under våren. Tillträdesdag för tjänsterna sker enligt överenskommelse. Företaget erbjuder till sin personal flera olika personalförmåner.

Välkommen med din ansökan - vi ser fram emot att höra från dig!

- CE-körkort
- Digitalt förarkort
- YKB
- Truckkort

Meriterande

- ADR 1.3
- Bakgavellyft


Svebol Logistics AB är ett dotterbolag till Frigoscandia som driver ett temperaturkontrollerat logistiskt nätverk där vi lagrar och distribuerar livsmedel på ett hållbart och kvalitetssäkert sätt. Genom våra fordon, lager och terminaler hanterar vi livsmedel från -23 grader till +18 beroende på vilket behov och krav som ställs. Att vara expert på temperaturer är en naturlig del av vårt företags dna. Vår tydliga ambition framåt är att erbjuda våra kunder smarta logistiktjänster, enkla att hantera, allt i takt med den teknikutveckling som nu möjliggörs i vår bransch. Förutom lager och distribution i Norden och Europa, erbjuder vi olika typer av tjänster som infrysning, upptining eller förberedande butiksexponering. Visa mindre

Bilbärgare för Falck bilbärgning Norrort.

Som bärgare ska du vara stresstålig, utåtriktad, och bra på att jobba både i grupp och på egen hand. Som bärgare kan det ibland bli både långa och hårda arbetsdagar så en vilja att hugga i när det behövs är viktigt. Krav: C-körkort samt YKB. Du behöver inte ha kört bärgare tidigare men ett stort intresse för att service och att hjälpa människor behövs. Ditt arbetsområde kommer att vara hela Norra Stockholm med omnejd. Tjänsten är en heltidsanställning med ... Visa mer
Som bärgare ska du vara stresstålig, utåtriktad, och bra på att jobba både i grupp och på egen hand.
Som bärgare kan det ibland bli både långa och hårda arbetsdagar så en vilja att hugga i när det behövs är viktigt.
Krav: C-körkort samt YKB.
Du behöver inte ha kört bärgare tidigare men ett stort intresse för att service och att hjälpa människor behövs.
Ditt arbetsområde kommer att vara hela Norra Stockholm med omnejd.
Tjänsten är en heltidsanställning med sex månaders provanställning.
Viss jourtjänstgöring förekommer.
Välkommen att maila ditt CV samt ett kort personligt brev till: [email protected]
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

CE-chaufförer sökes till flexibelt uppdrag

Om jobbet CE-chaufförer sökes till flexibelt uppdrag i Stockholm med omnejd! Vill du ta eget ansvar och kunna arbeta varierande i en chaufförsroll? Vill du bygga upp din erfarenhet inom transport och logistikbranschen? Sök tjänsten som CE-chaufför idag! FÖR DIG SOM ÄR MEDARBETARE I 24TRANSPORT: Hos oss på 24Transport erbjuder vi arbete när det passar dig. Du bestämmer själv vilka uppdrag som passar. Du som medarbetare lägger i dina tillgängliga dagar i vå... Visa mer
Om jobbet
CE-chaufförer sökes till flexibelt uppdrag i Stockholm med omnejd!
Vill du ta eget ansvar och kunna arbeta varierande i en chaufförsroll? Vill du bygga upp din erfarenhet inom transport och logistikbranschen? Sök tjänsten som CE-chaufför idag!
FÖR DIG SOM ÄR MEDARBETARE I 24TRANSPORT:
Hos oss på 24Transport erbjuder vi arbete när det passar dig. Du bestämmer själv vilka uppdrag som passar.
Du som medarbetare lägger i dina tillgängliga dagar i vår bokningssystem och matchas direkt med uppdrag som passar din tillgänglighet.
Du bestämmer vart i landet du vill arbeta.
Här har vi en omväxlande roll där du som chaufför får möjligheten att skina på arbetsmarknaden! Arbetsuppgifter kan bland annat vara distribution och fjärrkörning men även kortare sträckor.
Krav
- CE-behörighet
- YKB
- Digitalt förarkort
Meriterande
- Du har yrkesvana av att köra lastbil
- Truckkort
Tillsättning
Tjänsten skall tillsättas omgående. Visa mindre

C-Chaufför - Återvinning - Heltid - Norra Stockholm

Nu söker vi lastbilschaufförer med C behörighet i norra Stockholm. Vi söker dig som både har erfarenhet sedan tidigare eller är i början av din karriär, är du noggrann, självständig och vill vara med och göra samhället bättre? Då har du hamnat rätt. Om jobbet: Du kommer att arbeta med att samla in återvinningsmaterial i hela Stockholmsområdet. Som renhållningschaufför förekommer även mycket jobb utanför lastbilen där det kan tillkomma tunga lyft vilket krä... Visa mer
Nu söker vi lastbilschaufförer med C behörighet i norra Stockholm. Vi söker dig som både har erfarenhet sedan tidigare eller är i början av din karriär, är du noggrann, självständig och vill vara med och göra samhället bättre? Då har du hamnat rätt.
Om jobbet: Du kommer att arbeta med att samla in återvinningsmaterial i hela Stockholmsområdet. Som renhållningschaufför förekommer även mycket jobb utanför lastbilen där det kan tillkomma tunga lyft vilket kräver att du är fysiskt aktiv.
Vi söker dig som är redo att arbeta som C-chaufför åt ett återvinningsföretag. Som chaufför är det viktigt att du klarar av att köra fordonet på ett säkert och tryggt sätt. Vi ser gärna att du har erfarenhet av köra tyngre fordon, gärna lastbil med baklastare.
Arbetsuppgifter:
Framföra fordonet på ett säkert sätt
Lasta återvinningsmaterial med hjälp av baklastare
Arbeta med ett miljö och säkerhetstänk
Hantera hushållssopor
Hantera glas, plast och metall återvinning

Om dig:
Denna roll passar dig som har god körvana med C-Fordon. Du besitter god kunskap inom återvinning och transport. Du ska ha ett glatt kundbemötande och en bra inställning. Du ska vara noggrann, ansvarstagande och kunna arbeta självständigt. Är du van vid att ta egna initiativ och drivs av att ha många bollar i luften så ser vi det som extra meriterande. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
Kvalifikationer:
Grundskoleutbildning samt gymnasiekompetens
C-Körkort samt YKB
Kunna tala och skriva svenska

Erfarenhet från liknande arbetsuppgifter inom återvinning och kunskap av att framföra tyngre fordon är meriterande.
Du kommer att arbeta i Norra Stockholm och dina arbetstider är mån-fre 06:00-15:00.
Om oss:
Simplex Bemanning grundades år 2015 och är verksam i branscher som lager, transport och service.
Vi är ett ständigt utvecklande lag som strävar efter att ta nästa steg. Med ett stort fokus på att utbilda framtidens anställda jobbar vi väldigt mycket med ungdomar. Dessa får lära sig att ta del av det ansvar som tillkommer när du jobbar hos Simplex.
Människor med drivkraften att lära sig saker och anta nya utmaningar ger oss ett försprång gentemot andra inom vår bransch. Vi vet att nyfikenhet och motivation är nycklarna för att utföra varje projekt med kvalitet. Vår personal ser varje dag som ett nytt tillfälle att samla på sig nya erfarenheter samtidigt som de applicerar sin breda kunskap för att utföra sina uppgifter på bästa sätt. Visa mindre

kranbilsförare

Ansök    Jul 11    Trinity Service AB    Kranbilsförare
Nu söker Trinity service AB en Kranbilsförare ! Du som chaufför kommer att starta dagen med upphämtning och lastning av bygg material från samma ställe varje morgon (Norrort) och sedan fylls dagen med leveranser till både privata och företags kunder runt om i Stockholm. Vi på Trinity service AB strävar efter kundbemötanden i topp klass, därav krävs alltid en god ton av våra chaufförer! Det är även viktigt att du har goda kunskaper i att jobba efter oc... Visa mer
Nu söker Trinity service AB en Kranbilsförare !


Du som chaufför kommer att starta dagen med upphämtning och lastning av bygg material från samma ställe varje morgon (Norrort) och sedan fylls dagen med leveranser till både privata och företags kunder runt om i Stockholm.


Vi på Trinity service AB strävar efter kundbemötanden i topp klass, därav krävs alltid en god ton av våra chaufförer! Det är även viktigt att du har goda kunskaper i att jobba efter och planera körningar självständigt.


Vi ser fram emot att höra från dig! Visa mindre

Vi söker lastbilschaufförer i Storstockholm - Återvinning & Distribution

Nu söker vi lastbilschaufförer med C behörighet till våra kunder runt om i Stockholm. Vi söker dig som både har erfarenhet sedan tidigare eller är i början av din karriär, är du noggrann, självständig och trivs bra på vägarna? Då har du hamnat rätt. Om jobbet: Tjänsten är en heltidstjänst med arbete 07-16. Du kommer att arbeta med distribution och leverera gods till butiker och återförsäljare. Vi söker dig som är redo att jobba heltid som C-Chaufför åt ett... Visa mer
Nu söker vi lastbilschaufförer med C behörighet till våra kunder runt om i Stockholm. Vi söker dig som både har erfarenhet sedan tidigare eller är i början av din karriär, är du noggrann, självständig och trivs bra på vägarna? Då har du hamnat rätt.
Om jobbet: Tjänsten är en heltidstjänst med arbete 07-16. Du kommer att arbeta med distribution och leverera gods till butiker och återförsäljare.
Vi söker dig som är redo att jobba heltid som C-Chaufför åt ett transportföretag. Som chaufför är det viktigt att du klarar av att köra fordonet på ett säkert och tryggt sätt. Du ska leverera med ett leende på läpparna och hålla ditt tidschema.
Du kommer att ha chansen att utvecklas och arbeta för ett företag som är ett utav de största i sin bransch.
Arbetsuppgifter:
Framföra fordonet på ett säkert sätt
Ansvara för godset i bilen
Leverera med ett leende på läpparna

Om dig:
Denna roll passar dig som har god körvana med C-Fordon. Du uppskattar ett högt arbetstempo, kan ta dig an olika uppgifter inom yrket och ha god kunskap inom logistik och transport. Du ska ha ett glatt kundbemötande och en bra inställning.
Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.
Kvalifikationer:
Positiv och prestigelös
C-Körkort samt YKB
Kunna tala och skriva svenska eller engelska.
God fysik

Arbetet är förlagt mån-fre. Du arbetar dagtid.
Vi erbjuder goda förmåner och en väldigt bra lön.
Kan du börja arbeta omgående är det ett plus!
Om oss:
Simplex grundades 2014 med visionen att erbjuda företag flexibla bemanningstjänster och människor en väg ut i arbetslivet
Det som till en början var en liten tanke med personliga bemanningslösningar växte snabbt till ett stort men specialiserat erbjudande.
Erfarenheten, kunskapen och viljan förmedlas idag via våra många konsulter i olika affärsområden.
Simplex metoder hjälper företag inom logistik, transport och industri att optimera sina verksamheter samt sänka sina personalkostnader. Detta genom inhyrning, rekrytering eller personalentreprenader.
Välkommen in i en värld av möjligheter. I alla fall när det gäller nytt jobb. Vi kopplar samman dig med flera företag som letar efter just din profil. Med vår hjälp hittar du snabbt flera alternativ som tar dig framåt i arbetslivet.
Är du på jakt efter nya utmaningar har du kommit rätt. Sedan starten har vi alltid haft samma fokus. Vi vill erbjuda människor i alla åldrar ett roligt jobb som motiverar dem att utvecklas. Vi vill att alla anställda skall ha kul, trivas och må bra. Gör alla det kommer resultaten per automatik. Visa mindre

C-Chaufför - Återvinning - Heltid - Norra Stockholm

Nu söker vi lastbilschaufförer med C behörighet i norra Stockholm. Vi söker dig som både har erfarenhet sedan tidigare eller är i början av din karriär, är du noggrann, självständig och vill vara med och göra samhället bättre? Då har du hamnat rätt. Om jobbet: Du kommer att arbeta med att samla in återvinningsmaterial i hela Stockholmsområdet. Som renhållningschaufför förekommer även mycket jobb utanför lastbilen där det kan tillkomma tunga lyft vilket krä... Visa mer
Nu söker vi lastbilschaufförer med C behörighet i norra Stockholm. Vi söker dig som både har erfarenhet sedan tidigare eller är i början av din karriär, är du noggrann, självständig och vill vara med och göra samhället bättre? Då har du hamnat rätt.
Om jobbet: Du kommer att arbeta med att samla in återvinningsmaterial i hela Stockholmsområdet. Som renhållningschaufför förekommer även mycket jobb utanför lastbilen där det kan tillkomma tunga lyft vilket kräver att du är fysiskt aktiv.
Vi söker dig som är redo att arbeta som C-chaufför åt ett återvinningsföretag. Som chaufför är det viktigt att du klarar av att köra fordonet på ett säkert och tryggt sätt. Vi ser gärna att du har erfarenhet av köra tyngre fordon, gärna lastbil med baklastare.
Arbetsuppgifter:
Framföra fordonet på ett säkert sätt
Lasta återvinningsmaterial med hjälp av baklastare
Arbeta med ett miljö och säkerhetstänk
Hantera hushållssopor
Hantera glas, plast och metall återvinning

Om dig:
Denna roll passar dig som har god körvana med C-Fordon. Du besitter god kunskap inom återvinning och transport. Du ska ha ett glatt kundbemötande och en bra inställning. Du ska vara noggrann, ansvarstagande och kunna arbeta självständigt. Är du van vid att ta egna initiativ och drivs av att ha många bollar i luften så ser vi det som extra meriterande. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
Kvalifikationer:
Grundskoleutbildning samt gymnasiekompetens
C-Körkort samt YKB
Kunna tala och skriva svenska

Erfarenhet från liknande arbetsuppgifter inom återvinning och kunskap av att framföra tyngre fordon är meriterande.
Du kommer att arbeta i Norra Stockholm och dina arbetstider är mån-fre 06:00-15:00.
Om oss:
Simplex Bemanning grundades år 2015 och är verksam i branscher som lager, transport och service.
Vi är ett ständigt utvecklande lag som strävar efter att ta nästa steg. Med ett stort fokus på att utbilda framtidens anställda jobbar vi väldigt mycket med ungdomar. Dessa får lära sig att ta del av det ansvar som tillkommer när du jobbar hos Simplex.
Människor med drivkraften att lära sig saker och anta nya utmaningar ger oss ett försprång gentemot andra inom vår bransch. Vi vet att nyfikenhet och motivation är nycklarna för att utföra varje projekt med kvalitet. Vår personal ser varje dag som ett nytt tillfälle att samla på sig nya erfarenheter samtidigt som de applicerar sin breda kunskap för att utföra sina uppgifter på bästa sätt. Visa mindre

C-Chaufför - Återvinning - Heltid - Norra Stockholm

Nu söker vi lastbilschaufförer med C behörighet i norra Stockholm. Vi söker dig som både har erfarenhet sedan tidigare eller är i början av din karriär, är du noggrann, självständig och vill vara med och göra samhället bättre? Då har du hamnat rätt. Om jobbet: Du kommer att arbeta med att samla in återvinningsmaterial i hela Stockholmsområdet. Som renhållningschaufför förekommer även mycket jobb utanför lastbilen där det kan tillkomma tunga lyft vilket krä... Visa mer
Nu söker vi lastbilschaufförer med C behörighet i norra Stockholm. Vi söker dig som både har erfarenhet sedan tidigare eller är i början av din karriär, är du noggrann, självständig och vill vara med och göra samhället bättre? Då har du hamnat rätt.
Om jobbet: Du kommer att arbeta med att samla in återvinningsmaterial i hela Stockholmsområdet. Som renhållningschaufför förekommer även mycket jobb utanför lastbilen där det kan tillkomma tunga lyft vilket kräver att du är fysiskt aktiv.
Vi söker dig som är redo att arbeta som C-chaufför åt ett återvinningsföretag. Som chaufför är det viktigt att du klarar av att köra fordonet på ett säkert och tryggt sätt. Vi ser gärna att du har erfarenhet av köra tyngre fordon, gärna lastbil med baklastare.
Arbetsuppgifter:
Framföra fordonet på ett säkert sätt
Lasta återvinningsmaterial med hjälp av baklastare
Arbeta med ett miljö och säkerhetstänk
Hantera hushållssopor
Hantera glas, plast och metall återvinning

Om dig:
Denna roll passar dig som har god körvana med C-Fordon. Du besitter god kunskap inom återvinning och transport. Du ska ha ett glatt kundbemötande och en bra inställning. Du ska vara noggrann, ansvarstagande och kunna arbeta självständigt. Är du van vid att ta egna initiativ och drivs av att ha många bollar i luften så ser vi det som extra meriterande. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
Kvalifikationer:
Grundskoleutbildning samt gymnasiekompetens
C-Körkort samt YKB
Kunna tala och skriva svenska

Erfarenhet från liknande arbetsuppgifter inom återvinning och kunskap av att framföra tyngre fordon är meriterande.
Du kommer att arbeta i Norra Stockholm och dina arbetstider är mån-fre 06:00-15:00.
Om oss:
Simplex Bemanning grundades år 2015 och är verksam i branscher som lager, transport och service.
Vi är ett ständigt utvecklande lag som strävar efter att ta nästa steg. Med ett stort fokus på att utbilda framtidens anställda jobbar vi väldigt mycket med ungdomar. Dessa får lära sig att ta del av det ansvar som tillkommer när du jobbar hos Simplex.
Människor med drivkraften att lära sig saker och anta nya utmaningar ger oss ett försprång gentemot andra inom vår bransch. Vi vet att nyfikenhet och motivation är nycklarna för att utföra varje projekt med kvalitet. Vår personal ser varje dag som ett nytt tillfälle att samla på sig nya erfarenheter samtidigt som de applicerar sin breda kunskap för att utföra sina uppgifter på bästa sätt. Visa mindre

C-Chaufför - Återvinning - Heltid - Norra Stockholm

Nu söker vi lastbilschaufförer med C behörighet i norra Stockholm. Vi söker dig som både har erfarenhet sedan tidigare eller är i början av din karriär, är du noggrann, självständig och vill vara med och göra samhället bättre? Då har du hamnat rätt. Om jobbet: Du kommer att arbeta med att samla in återvinningsmaterial i hela Stockholmsområdet. Som renhållningschaufför förekommer även mycket jobb utanför lastbilen där det kan tillkomma tunga lyft vilket krä... Visa mer
Nu söker vi lastbilschaufförer med C behörighet i norra Stockholm. Vi söker dig som både har erfarenhet sedan tidigare eller är i början av din karriär, är du noggrann, självständig och vill vara med och göra samhället bättre? Då har du hamnat rätt.
Om jobbet: Du kommer att arbeta med att samla in återvinningsmaterial i hela Stockholmsområdet. Som renhållningschaufför förekommer även mycket jobb utanför lastbilen där det kan tillkomma tunga lyft vilket kräver att du är fysiskt aktiv.
Vi söker dig som är redo att arbeta som C-chaufför åt ett återvinningsföretag. Som chaufför är det viktigt att du klarar av att köra fordonet på ett säkert och tryggt sätt. Vi ser gärna att du har erfarenhet av köra tyngre fordon, gärna lastbil med baklastare.
Arbetsuppgifter:
Framföra fordonet på ett säkert sätt
Lasta återvinningsmaterial med hjälp av baklastare
Arbeta med ett miljö och säkerhetstänk
Hantera hushållssopor
Hantera glas, plast och metall återvinning

Om dig:
Denna roll passar dig som har god körvana med C-Fordon. Du besitter god kunskap inom återvinning och transport. Du ska ha ett glatt kundbemötande och en bra inställning. Du ska vara noggrann, ansvarstagande och kunna arbeta självständigt. Är du van vid att ta egna initiativ och drivs av att ha många bollar i luften så ser vi det som extra meriterande. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
Kvalifikationer:
Grundskoleutbildning samt gymnasiekompetens
C-Körkort samt YKB
Kunna tala och skriva svenska

Erfarenhet från liknande arbetsuppgifter inom återvinning och kunskap av att framföra tyngre fordon är meriterande.
Du kommer att arbeta i Norra Stockholm och dina arbetstider är mån-fre 06:00-15:00.
Om oss:
Simplex Bemanning grundades år 2015 och är verksam i branscher som lager, transport och service.
Vi är ett ständigt utvecklande lag som strävar efter att ta nästa steg. Med ett stort fokus på att utbilda framtidens anställda jobbar vi väldigt mycket med ungdomar. Dessa får lära sig att ta del av det ansvar som tillkommer när du jobbar hos Simplex.
Människor med drivkraften att lära sig saker och anta nya utmaningar ger oss ett försprång gentemot andra inom vår bransch. Vi vet att nyfikenhet och motivation är nycklarna för att utföra varje projekt med kvalitet. Vår personal ser varje dag som ett nytt tillfälle att samla på sig nya erfarenheter samtidigt som de applicerar sin breda kunskap för att utföra sina uppgifter på bästa sätt. Visa mindre

C-Chaufför - Återvinning - Heltid - Norra Stockholm

Nu söker vi lastbilschaufförer med C behörighet i norra Stockholm. Vi söker dig som både har erfarenhet sedan tidigare eller är i början av din karriär, är du noggrann, självständig och vill vara med och göra samhället bättre? Då har du hamnat rätt. Om jobbet: Du kommer att arbeta med att samla in återvinningsmaterial i hela Stockholmsområdet. Som renhållningschaufför förekommer även mycket jobb utanför lastbilen där det kan tillkomma tunga lyft vilket krä... Visa mer
Nu söker vi lastbilschaufförer med C behörighet i norra Stockholm. Vi söker dig som både har erfarenhet sedan tidigare eller är i början av din karriär, är du noggrann, självständig och vill vara med och göra samhället bättre? Då har du hamnat rätt.
Om jobbet: Du kommer att arbeta med att samla in återvinningsmaterial i hela Stockholmsområdet. Som renhållningschaufför förekommer även mycket jobb utanför lastbilen där det kan tillkomma tunga lyft vilket kräver att du är fysiskt aktiv.
Vi söker dig som är redo att arbeta som C-chaufför åt ett återvinningsföretag. Som chaufför är det viktigt att du klarar av att köra fordonet på ett säkert och tryggt sätt. Vi ser gärna att du har erfarenhet av köra tyngre fordon, gärna lastbil med baklastare.
Arbetsuppgifter:
Framföra fordonet på ett säkert sätt
Lasta återvinningsmaterial med hjälp av baklastare
Arbeta med ett miljö och säkerhetstänk
Hantera hushållssopor
Hantera glas, plast och metall återvinning

Om dig:
Denna roll passar dig som har god körvana med C-Fordon. Du besitter god kunskap inom återvinning och transport. Du ska ha ett glatt kundbemötande och en bra inställning. Du ska vara noggrann, ansvarstagande och kunna arbeta självständigt. Är du van vid att ta egna initiativ och drivs av att ha många bollar i luften så ser vi det som extra meriterande. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
Kvalifikationer:
Grundskoleutbildning samt gymnasiekompetens
C-Körkort samt YKB
Kunna tala och skriva svenska

Erfarenhet från liknande arbetsuppgifter inom återvinning och kunskap av att framföra tyngre fordon är meriterande.
Du kommer att arbeta i Norra Stockholm och dina arbetstider är mån-fre 06:00-15:00.
Om oss:
Simplex Bemanning grundades år 2015 och är verksam i branscher som lager, transport och service.
Vi är ett ständigt utvecklande lag som strävar efter att ta nästa steg. Med ett stort fokus på att utbilda framtidens anställda jobbar vi väldigt mycket med ungdomar. Dessa får lära sig att ta del av det ansvar som tillkommer när du jobbar hos Simplex.
Människor med drivkraften att lära sig saker och anta nya utmaningar ger oss ett försprång gentemot andra inom vår bransch. Vi vet att nyfikenhet och motivation är nycklarna för att utföra varje projekt med kvalitet. Vår personal ser varje dag som ett nytt tillfälle att samla på sig nya erfarenheter samtidigt som de applicerar sin breda kunskap för att utföra sina uppgifter på bästa sätt. Visa mindre

Sommarvikarierande chaufförer sökes

Ansök    Jul 4    Sodexo AB    Distributionsförare
Vill du vara en del av något större? Om du vill jobba tillsammans med människor med olika bakgrunder, Om du har stora ambitioner, inte är rädd för utmaningar och vill växa samtidigt som du bidrar till vår utveckling och tillväxt. Då är du välkommen till Sodexo! Sodexo Distribution i Stockholm har drygt 50 medarbetare som arbetar med att tillgodose transportbehovet av kall mat, varm mat och hjälpmedel till våra kunder runtom i länet.  Vi söker nu ett a... Visa mer
Vill du vara en del av något större?
Om du vill jobba tillsammans med människor med olika bakgrunder, Om du har stora ambitioner, inte är rädd för utmaningar och vill växa samtidigt som du bidrar till vår utveckling och tillväxt. Då är du välkommen till Sodexo!


Sodexo Distribution i Stockholm har drygt 50 medarbetare som arbetar med att tillgodose transportbehovet av kall mat, varm mat och hjälpmedel till våra kunder runtom i länet. 


Vi söker nu ett antal duktiga chaufförer som med ett leende på läpparna vill vara med och hjälpa oss fortsätta hålla hög servicenivå och punktlighet under våran semesterperiod med möjlighet till förlängning efter sommaren. 

Vi söker framförallt C-korts chaufförer men även B-korts chaufförer med erfarenhet är välkomna att söka. 

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Som chaufför hos oss har du ansvar för ditt fordon och får köra i olika områden olika dagar i veckan. Flexibilitet och öppenhet för nya möjligheter är viktigt. Vi lägger stort fokus på att uppnå företagets målsättningar såsom kundnöjdhet, lönsamhet och trivsel hos våra medarbetare. Vi erbjuder en tjänst där du som chaufför och ansiktet utåt för Sodexo säkerställer att vi fortsatt håller hög servicegrad till våra kunder. Det är viktigt att du som chaufför förstår betydelsen av ditt arbete då många människor är beroende av dig och den tjänst du tillhandahåller för att kunna fortsätta leva i sina hem. 

Som medarbetare hos oss på Sodexo Transport arbetar vi enligt värdeorden laganda, serviceanda och punktlighet. Det är därför av största betydelse att du som chaufför kan identifiera dig med dessa. Sodexo erbjuder även en gedigen introduktion och du kommer att ha många erfarna kollegor. 

Varm mat
I flera kommuner i länet levererar vi varm mat till skolor och äldreboenden. Vi hämtar hos ett leveranskök och levererar till mottagningskök enligt de tider som kunden önskat. 

Hjälpmedel
Våra hjälpmedelschaufförer ser till att leverera och hämta tillbaka hjälpmedel till och från människor som behöver våran hjälp för att kunna fortsätta bo kvar i sin egen trygghet. Många gånger en livsnödvändighet för våra kunder så vi känner verkligen en stolthet i att kunna tillgodose behovet.  

Kompetenskrav


• Vi söker dig som är resultatdriven, nyfiken och som vill lära nytt! Vi tror att du antingen har erfarenhet av distribution eller arbete inom servicebranschen och har en god känsla för service vilket kommer bidra till att vi fortsatt har nöjda kunder.
• Du har lätt för att använda mobiltelefonen som verktyg för GPS. 
• Du har god körvana och ett gott lokalsinne. 
• B-körkort, BE-körkort eller C-körkort krävs respektive för de olika tjänsterna. 
• Du ska även kunna ta dig till kontoret i Viksjö industriområde tidig morgon då arbetet börjar mellan 06.30 och 08.00 beroende på tjänst. 
• God fysik krävs då tjänsterna är rörliga arbeten och kan kräva vissa lyft. 

Personliga egenskaper


• Du är en lagspelare med ett visst mått av stresstålighet. 
• Du är nyfiken och har förståelse för logistik. 
• Du är en social person som vet hur man bemöter äldre människor. 
• Du har lätt för att kommunicera och du uttrycker dig väl i både tal och skrift på Svenska. 

Om anställningen


• Lön enligt gällande kollektivavtal. 
• Söker ett par vikarier för sommarperioden med möjlighet till förlängning i höst.  
• Vi önskar att personer som söker kan starta V.26 och V.27. Ansökan
Vi ser fram emot att ta emot din ansökan snarast via våran portal ReachMee. Sista ansökningsdatum 8/7-22. Anställningarna kan komma att tillsättas innan slutdatum. Ansökan via mail kan inte godkännas. 

Kontaktpersoner

Christoffer Åsén, Arbetsledare Mat [email protected]
Tommy Öhman, Arbetsledare Hjälpmedel [email protected]


Sodexokoncernen
Sodexo är världsledande inom tjänster som förbättrar livskvalitet för våra kunder och medarbetare. Vi utmärker oss genom vår hållbara affärsmodell och vårt serviceutbud med måltids- och FM-tjänster samt lösningar för medarbetarförmåner. Vi bidrar till den ekonomiska, sociala och miljömässiga utvecklingen i de 55 länder där vi har verksamhet. Med omsorg servar våra 412 000 medarbetare miljontals människors dagliga behov och vi driver vår verksamhet på ett inkluderande, engagerande och ansvarstagande sätt. På Sodexo är vårt syfte att skapa en bättre vardag för ett bättre liv för alla. Visa mindre

C-Chaufför - Återvinning - Heltid - Norra Stockholm

Nu söker vi lastbilschaufförer med C behörighet i norra Stockholm. Vi söker dig som både har erfarenhet sedan tidigare eller är i början av din karriär, är du noggrann, självständig och vill vara med och göra samhället bättre? Då har du hamnat rätt. Om jobbet: Du kommer att arbeta med att samla in återvinningsmaterial i hela Stockholmsområdet. Som renhållningschaufför förekommer även mycket jobb utanför lastbilen där det kan tillkomma tunga lyft vilket krä... Visa mer
Nu söker vi lastbilschaufförer med C behörighet i norra Stockholm. Vi söker dig som både har erfarenhet sedan tidigare eller är i början av din karriär, är du noggrann, självständig och vill vara med och göra samhället bättre? Då har du hamnat rätt.
Om jobbet: Du kommer att arbeta med att samla in återvinningsmaterial i hela Stockholmsområdet. Som renhållningschaufför förekommer även mycket jobb utanför lastbilen där det kan tillkomma tunga lyft vilket kräver att du är fysiskt aktiv.
Vi söker dig som är redo att arbeta som C-chaufför åt ett återvinningsföretag. Som chaufför är det viktigt att du klarar av att köra fordonet på ett säkert och tryggt sätt. Vi ser gärna att du har erfarenhet av köra tyngre fordon, gärna lastbil med baklastare.
Arbetsuppgifter:
Framföra fordonet på ett säkert sätt
Lasta återvinningsmaterial med hjälp av baklastare
Arbeta med ett miljö och säkerhetstänk
Hantera hushållssopor
Hantera glas, plast och metall återvinning

Om dig:
Denna roll passar dig som har god körvana med C-Fordon. Du besitter god kunskap inom återvinning och transport. Du ska ha ett glatt kundbemötande och en bra inställning. Du ska vara noggrann, ansvarstagande och kunna arbeta självständigt. Är du van vid att ta egna initiativ och drivs av att ha många bollar i luften så ser vi det som extra meriterande. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
Kvalifikationer:
Grundskoleutbildning samt gymnasiekompetens
C-Körkort samt YKB
Kunna tala och skriva svenska

Erfarenhet från liknande arbetsuppgifter inom återvinning och kunskap av att framföra tyngre fordon är meriterande.
Du kommer att arbeta i Norra Stockholm och dina arbetstider är mån-fre 06:00-15:00.
Om oss:
Simplex Bemanning grundades år 2015 och är verksam i branscher som lager, transport och service.
Vi är ett ständigt utvecklande lag som strävar efter att ta nästa steg. Med ett stort fokus på att utbilda framtidens anställda jobbar vi väldigt mycket med ungdomar. Dessa får lära sig att ta del av det ansvar som tillkommer när du jobbar hos Simplex.
Människor med drivkraften att lära sig saker och anta nya utmaningar ger oss ett försprång gentemot andra inom vår bransch. Vi vet att nyfikenhet och motivation är nycklarna för att utföra varje projekt med kvalitet. Vår personal ser varje dag som ett nytt tillfälle att samla på sig nya erfarenheter samtidigt som de applicerar sin breda kunskap för att utföra sina uppgifter på bästa sätt. Visa mindre

Vi söker lastbilschaufförer i Storstockholm - Återvinning & Distribution

Nu söker vi lastbilschaufförer med C behörighet till våra kunder runt om i Stockholm. Vi söker dig som både har erfarenhet sedan tidigare eller är i början av din karriär, är du noggrann, självständig och trivs bra på vägarna? Då har du hamnat rätt. Om jobbet: Tjänsten är en heltidstjänst med arbete 07-16. Du kommer att arbeta med distribution och leverera gods till butiker och återförsäljare. Vi söker dig som är redo att jobba heltid som C-Chaufför åt ett... Visa mer
Nu söker vi lastbilschaufförer med C behörighet till våra kunder runt om i Stockholm. Vi söker dig som både har erfarenhet sedan tidigare eller är i början av din karriär, är du noggrann, självständig och trivs bra på vägarna? Då har du hamnat rätt.
Om jobbet: Tjänsten är en heltidstjänst med arbete 07-16. Du kommer att arbeta med distribution och leverera gods till butiker och återförsäljare.
Vi söker dig som är redo att jobba heltid som C-Chaufför åt ett transportföretag. Som chaufför är det viktigt att du klarar av att köra fordonet på ett säkert och tryggt sätt. Du ska leverera med ett leende på läpparna och hålla ditt tidschema.
Du kommer att ha chansen att utvecklas och arbeta för ett företag som är ett utav de största i sin bransch.
Arbetsuppgifter:
Framföra fordonet på ett säkert sätt
Ansvara för godset i bilen
Leverera med ett leende på läpparna

Om dig:
Denna roll passar dig som har god körvana med C-Fordon. Du uppskattar ett högt arbetstempo, kan ta dig an olika uppgifter inom yrket och ha god kunskap inom logistik och transport. Du ska ha ett glatt kundbemötande och en bra inställning.
Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.
Kvalifikationer:
Positiv och prestigelös
C-Körkort samt YKB
Kunna tala och skriva svenska eller engelska.
God fysik

Arbetet är förlagt mån-fre. Du arbetar dagtid.
Vi erbjuder goda förmåner och en väldigt bra lön.
Kan du börja arbeta omgående är det ett plus!
Om oss:
Simplex grundades 2014 med visionen att erbjuda företag flexibla bemanningstjänster och människor en väg ut i arbetslivet
Det som till en början var en liten tanke med personliga bemanningslösningar växte snabbt till ett stort men specialiserat erbjudande.
Erfarenheten, kunskapen och viljan förmedlas idag via våra många konsulter i olika affärsområden.
Simplex metoder hjälper företag inom logistik, transport och industri att optimera sina verksamheter samt sänka sina personalkostnader. Detta genom inhyrning, rekrytering eller personalentreprenader.
Välkommen in i en värld av möjligheter. I alla fall när det gäller nytt jobb. Vi kopplar samman dig med flera företag som letar efter just din profil. Med vår hjälp hittar du snabbt flera alternativ som tar dig framåt i arbetslivet.
Är du på jakt efter nya utmaningar har du kommit rätt. Sedan starten har vi alltid haft samma fokus. Vi vill erbjuda människor i alla åldrar ett roligt jobb som motiverar dem att utvecklas. Vi vill att alla anställda skall ha kul, trivas och må bra. Gör alla det kommer resultaten per automatik. Visa mindre

C-Chaufförer inom Återvinning - Omgående start med god ersättning!

Nu söker vi chaufförer med C behörighet i södra och norra Stockholm. Vi söker dig som både har erfarenhet sedan tidigare eller är i början av din karriär, är du noggrann, självständig och vill vara med och göra samhället bättre? Då har du hamnat rätt. Om jobbet: Du kommer att arbeta med att samla in återvinningsmaterial i hela Stockholmsområdet. Som renhållningschaufför förekommer även mycket jobb utanför lastbilen där det kan tillkomma tunga lyft vilket k... Visa mer
Nu söker vi chaufförer med C behörighet i södra och norra Stockholm. Vi söker dig som både har erfarenhet sedan tidigare eller är i början av din karriär, är du noggrann, självständig och vill vara med och göra samhället bättre? Då har du hamnat rätt.
Om jobbet: Du kommer att arbeta med att samla in återvinningsmaterial i hela Stockholmsområdet. Som renhållningschaufför förekommer även mycket jobb utanför lastbilen där det kan tillkomma tunga lyft vilket kräver att du är fysiskt aktiv.
Vi söker dig som är redo att arbeta som C-chaufför åt ett återvinningsföretag. Som chaufför är det viktigt att du klarar av att köra fordonet på ett säkert och tryggt sätt. Vi ser gärna att du har erfarenhet av köra tyngre fordon, gärna lastbil med baklastare.
Arbetsuppgifter:
Framföra fordonet på ett säkert sätt
Lasta återvinningsmaterial med hjälp av baklastare
Arbeta med ett miljö och säkerhetstänk
Hantera hushållssopor
Hantera glas, plast och metall återvinning

Om dig:
Denna roll passar dig som har god körvana med C-Fordon. Du besitter god kunskap inom återvinning och transport. Du ska ha ett glatt kundbemötande och en bra inställning. Du ska vara noggrann, ansvarstagande och kunna arbeta självständigt. Är du van vid att ta egna initiativ och drivs av att ha många bollar i luften så ser vi det som extra meriterande. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
Kvalifikationer:
Ansvarstagande och prestigelös
C-Körkort samt YKB
Kunna tala och skriva svenska

Erfarenhet från liknande arbetsuppgifter inom återvinning och kunskap av att framföra tyngre fordon är meriterande.
Dina arbetstider är mån-fre 06:00-15:00.
Lön enligt kollektivavtal.
Om oss:
Det är vi som är Simplex. Framtidens bemanningsföretag med siktet inställt på utveckling. För det är precis vad vi vill skapa, utveckling för företag och människor. Med rätt person, på rätt plats skapas nytta för alla parter. Idag ser ni våra konsulter köra truck på terminaler, leverera pallar med tunga fordon, leda logistiken på byggarbetsplatser eller packa orders på lager. Men det är bara en liten del av vad vi erbjuder. Hos oss arbetar människor som vill framåt och som driver på logistiken i hela Sverige. Svårare eller enklare behöver det inte vara.
Är du redo för nästa steg i karriären, öppnar vi dörrar till nya möjligheter. Vårt mål är att ta vara på varje individs unika kompetens och förädla med erfarenheter.
Välkommen till Simplex! Visa mindre

C-Chaufför - Återvinning - Heltid - Norra Stockholm

Nu söker vi lastbilschaufförer med C behörighet i norra Stockholm. Vi söker dig som både har erfarenhet sedan tidigare eller är i början av din karriär, är du noggrann, självständig och vill vara med och göra samhället bättre? Då har du hamnat rätt. Om jobbet: Du kommer att arbeta med att samla in återvinningsmaterial i hela Stockholmsområdet. Som renhållningschaufför förekommer även mycket jobb utanför lastbilen där det kan tillkomma tunga lyft vilket krä... Visa mer
Nu söker vi lastbilschaufförer med C behörighet i norra Stockholm. Vi söker dig som både har erfarenhet sedan tidigare eller är i början av din karriär, är du noggrann, självständig och vill vara med och göra samhället bättre? Då har du hamnat rätt.
Om jobbet: Du kommer att arbeta med att samla in återvinningsmaterial i hela Stockholmsområdet. Som renhållningschaufför förekommer även mycket jobb utanför lastbilen där det kan tillkomma tunga lyft vilket kräver att du är fysiskt aktiv.
Vi söker dig som är redo att arbeta som C-chaufför åt ett återvinningsföretag. Som chaufför är det viktigt att du klarar av att köra fordonet på ett säkert och tryggt sätt. Vi ser gärna att du har erfarenhet av köra tyngre fordon, gärna lastbil med baklastare.
Arbetsuppgifter:
Framföra fordonet på ett säkert sätt
Lasta återvinningsmaterial med hjälp av baklastare
Arbeta med ett miljö och säkerhetstänk
Hantera hushållssopor
Hantera glas, plast och metall återvinning

Om dig:
Denna roll passar dig som har god körvana med C-Fordon. Du besitter god kunskap inom återvinning och transport. Du ska ha ett glatt kundbemötande och en bra inställning. Du ska vara noggrann, ansvarstagande och kunna arbeta självständigt. Är du van vid att ta egna initiativ och drivs av att ha många bollar i luften så ser vi det som extra meriterande. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
Kvalifikationer:
Grundskoleutbildning samt gymnasiekompetens
C-Körkort samt YKB
Kunna tala och skriva svenska

Erfarenhet från liknande arbetsuppgifter inom återvinning och kunskap av att framföra tyngre fordon är meriterande.
Du kommer att arbeta i Norra Stockholm och dina arbetstider är mån-fre 06:00-15:00.
Om oss:
Simplex Bemanning grundades år 2015 och är verksam i branscher som lager, transport och service.
Vi är ett ständigt utvecklande lag som strävar efter att ta nästa steg. Med ett stort fokus på att utbilda framtidens anställda jobbar vi väldigt mycket med ungdomar. Dessa får lära sig att ta del av det ansvar som tillkommer när du jobbar hos Simplex.
Människor med drivkraften att lära sig saker och anta nya utmaningar ger oss ett försprång gentemot andra inom vår bransch. Vi vet att nyfikenhet och motivation är nycklarna för att utföra varje projekt med kvalitet. Vår personal ser varje dag som ett nytt tillfälle att samla på sig nya erfarenheter samtidigt som de applicerar sin breda kunskap för att utföra sina uppgifter på bästa sätt. Visa mindre

CE-chaufför till Kranbil Järfälla Åkeri

Järfälla Åkeri söker en chaufför i Stockholm för sin kranbil Se hela annonsen och ansök: https://www.forartjanst.se/akeri/jarfalla-akeri-ab Hej vi söker en duktig plikttrogen förare till vår kranbil. Bilen kan stå på södra eller norra sidan om stan. Vi kör blandad körning åt Foria. Du skall behärska svenska i tal och skrift. ( för att kunna kommunicera på arbetsplats ) Lön enligt kollektivavtal. Ansök direkt via www.forartjanst.se Visa mer
Järfälla Åkeri söker en chaufför i Stockholm för sin kranbil
Se hela annonsen och ansök:
https://www.forartjanst.se/akeri/jarfalla-akeri-ab
Hej vi söker en duktig plikttrogen förare till vår kranbil.
Bilen kan stå på södra eller norra sidan om stan.
Vi kör blandad körning åt Foria.


Du skall behärska svenska i tal och skrift. ( för att kunna kommunicera på arbetsplats )
Lön enligt kollektivavtal.
Ansök direkt via www.forartjanst.se Visa mindre

C-chaufför till Schaktbil Järfälla Åkeri

Järfälla Åkeri söker en chaufför i Stockholm för sin schaktbil Se hela annonsen och ansök: https://www.forartjanst.se/akeri/jarfalla-akeri-ab Vi söker en Schaktbilsförare . Arbetsuppgifterna är att köra ut och tippa in jord och grus till både privatkunder och företagskunder. Arbetstiderna är från 06,00 - 06,30 till 15,00-15,30 måndag till fredag. Bilen är en Mercedes 2863 med Kolstad släp. Bilen står i Vällsta Upplandsväsby. Järfälla Åkeri AB grundades å... Visa mer
Järfälla Åkeri söker en chaufför i Stockholm för sin schaktbil
Se hela annonsen och ansök:
https://www.forartjanst.se/akeri/jarfalla-akeri-ab


Vi söker en Schaktbilsförare .
Arbetsuppgifterna är att köra ut och tippa in jord och grus till både privatkunder och företagskunder.
Arbetstiderna är från 06,00 - 06,30 till 15,00-15,30 måndag till fredag.
Bilen är en Mercedes 2863 med Kolstad släp.
Bilen står i Vällsta Upplandsväsby.
Järfälla Åkeri AB grundades år 1999 i enskild form av Aki Mäkinen som är andra generationens åkare, och har sedan dess gått över till Aktiebolag år 2009 samt växt med visionen att kvalitet går före kvantitet. Företaget arbetar som både direktleverantör och underleverantör till större aktörer på marknaden. Järfälla Åkeri förnyar löpande sin vagnpark och kör endast med diesel som är miljövänlig. För att trygga kundernas leveranser har företaget även en egen verkstad. I nuläget har företaget 19 anställda med kollektivavtal och friskvårdsbidrag samt andra förmåner. Järfälla Åkeri AB är anslutna till Biltrafikens Arbetsgivareförbund och Maskinentreprenörerna!
Lön enligt transportavtal.
Ansök direkt via www.forartjanst.se Visa mindre

Förare med C och CE körkort

Ansök    Jun 26    DF Majid AB    Distributionsförare
DF Majid AB söker 2 förare med C och CE körkort. Att kan prata, skriva och förstår ganska bra svenska. Vara punkigt med tider. Jobbet starar från Järfälla. Du som vill söka, du kan Maila till, [email protected] Visa mer
DF Majid AB söker 2 förare med C och CE körkort. Att kan prata, skriva och förstår ganska bra svenska. Vara punkigt med tider. Jobbet starar från Järfälla. Du som vill söka, du kan Maila till, [email protected] Visa mindre

Lastbilsförare med C-körkort sökes till Jobzone

Om jobbet: Vi söker nu en förare med C-kort till Jobzone's egna lastbil. Jobbet är till att börja med ett sommarvikariat men kan bli längre. Start 27 juni Du kommer att utgå från Veddesta och leverera post, paket och försändelser till postombud i Stockholm. Vem söker vi? Vi söker dig som är nyfiken och självgående. Du är tålmodig och trygg då livet på väg en blandning av lugn och stress. Du är ordningsam och rädd om både det du leverera och lastbilen. ... Visa mer
Om jobbet:

Vi söker nu en förare med C-kort till Jobzone's egna lastbil. Jobbet är till att börja med ett sommarvikariat men kan bli längre. Start 27 juni

Du kommer att utgå från Veddesta och leverera post, paket och försändelser till postombud i Stockholm.

Vem söker vi?

Vi söker dig som är nyfiken och självgående. Du är tålmodig och trygg då livet på väg en blandning av lugn och stress. Du är ordningsam och rädd om både det du leverera och lastbilen. För dig är punktlighet lika viktigt som för oss och våra kunder, då de räknar med att du och deras försändelser kommer i tid.

Även om jobbet är stillasittande under färd, behöver du ha god fysik vid hämtning och lämning av leveranser. Självklart har du ett trevligt bemötande och servicekänsla i kontakt med kunderna.

Arbetstider:

De 2 första veckorna arbetar du 07.00 - 15.30, därefter 05.30 - 14.30. Rast 60 min.

Vad tar du med dig:

- C-körkort
- Giltigt YKB
- Giltigt digitalt färdskrivarkort
- Svenska i tal och skrift
- God kundservice- och kommunikationsförmåga
- Positiv attityd och en förmåga att hitta lösningar


Du kommer att vara anställd av Jobzone och kör vår egen lastbil för en kunds räkning. Vår kund är ett modernt kundorienterat företag som tänker lika mycket på sina anställda som på sina kunder.

Tillsättning:

Intervjuer sker löpande. Start 27 juni och pågår till att börja med till 12 aug men med stor möjlighet till förlängning.

Om Jobzone:

Jobzone är ett av Nordens största rekryterings- och bemanningsföretag. Vår vision är att vara branschens bästa arbetsgivare och vi arbetar varje dag för att bidra till att skapa framgång för individer och organisationer.

Vi gör det genom en lokal närvaro på över 50 orter i Sverige och Norge, alla med stora kunskaper om sin marknad och med ett arbetssätt som utgår från medarbetaren i fokus. Jobzone är verksamt inom många branscher och kan erbjuda en mängd karriärmöjligheter. Vilket är ditt nästa drömjobb? Visa mindre

Lastbilsförare anläggningsbil extraförare!

Välkommen till det lilla åkeriet som är anslutet till ABT körcentral i Sigtuna. Vi jobbar tillsammans som ett tajt team där alla ställer upp när det behövs. Du skall ha dokumenterad körvana av tung lastbil. Du måste kunna behärska svenska språket i tal och skrift. Vi kommer att ta ett registerutdrag hos polisen på den sökande. Lastbilarna är stationerade i Rosersberg och Årsta där du startar och slutar din dag. Din arbetsuppgift är att köra en av våra last... Visa mer
Välkommen till det lilla åkeriet som är anslutet till ABT körcentral i Sigtuna. Vi jobbar tillsammans som ett tajt team där alla ställer upp när det behövs. Du skall ha dokumenterad körvana av tung lastbil. Du måste kunna behärska svenska språket i tal och skrift. Vi kommer att ta ett registerutdrag hos polisen på den sökande. Lastbilarna är stationerade i Rosersberg och Årsta där du startar och slutar din dag. Din arbetsuppgift är att köra en av våra lastbilar med eller utan släp på olika entreprenadarbeten i Stockholm med omnejd när våra ordinarie förare är lediga eller har semester. Våra Scaniafordon är av nyare modell och servas kontinuerligt hos Scania med Grönt kort avtal. Arbetstiderna är varierande men i huvudsak vardagar och övertid samt helger förekommer bara i undantagsfall. Preliminär start av anställning enligt ök. Visa mindre

Lastbilschaufför C, Veddesta

Ansök    Jun 14    PostNord Group AB    Distributionsförare
Vi hanterar mer än leveranser, vi hanterar mening. PostNord är Sveriges kanske mest kända varumärke - och vi finns överallt. Det finns en stark drivkraft och vilja att ta brevet eller paketet ända fram. Vi är länken mellan människor och företag, och har en ambition att genom vårt jobb göra vardagen enklare för alla i Sverige.   Du & Vi & Jobbet Som lastbilschaufför hos PostNord är du oersättlig. Du hittar vägen och ditt jobb är en resa mot klimatneut... Visa mer
Vi hanterar mer än leveranser, vi hanterar mening.

PostNord är Sveriges kanske mest kända varumärke - och vi finns överallt. Det finns en stark drivkraft och vilja att ta brevet eller paketet ända fram. Vi är länken mellan människor och företag, och har en ambition att genom vårt jobb göra vardagen enklare för alla i Sverige.

 

Du & Vi & Jobbet

Som lastbilschaufför hos PostNord är du oersättlig. Du hittar vägen och ditt jobb är en resa mot klimatneutrala godstransporter. Transporter är ett måste för att nå hela Sverige och vi tar ansvar från söder till norr, från landsbygd till storstad. Vi arbetar målmedvetet för att minska vår miljöbelastning och du kommer att vara en viktig del av detta genom att bland annat att utbildas i sparsam körning. Tillsammans jobbar vi för att bli fossilfria år 2030.

Den här tjänsten är en tillsvidareanställning med en sysselsättningsgrad på 100% med start omgående .Arbetstiderna varierar men är främst förlagda på förmiddag och eftermiddag/kväll. Vi har produktion måndag- söndag med en snittarbetstid om 38 h/vecka. Det kan även förekomma start från vår filial i Rosersberg.

                                                                                                      

Vad du kommer att göra

- Lastning, hämtning och distribution av paket och pall.
- Möta våra kunder, där de är. Oavsett om de är ombud, privat- eller företagskunder.

 

Vem du är

- Nyfiken och självgående: En stor del av jobbet gör du ensam, men lagandan är viktig.
- Tålmodig & trygg: Livet på väg är en blandning av lugn och stress. Du håller balansen.
- Ordningsam: Smart packning (tänk pussel) förberedelser och leverans är nyckelord. Liksom ordning och punktlighet. Våra kunder ska kunna räkna med att du och deras försändelser kommer i tid.
- Har god fysik: Ja, du är stillasittande under färd, men behöver kunna ta i vid hämtning och lämning. För detta behöver du ha en god styrka och rörlighet.
- Anpassningsbar: Oplanerade saker kräver flexibilitet.
- Serviceinriktad: Kundrelationer behöver rätt attityd och känsla.
- Du är unik: Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

 

Vad du tar med dig

- Gymnasieexamen eller motsvarande
- C-körkort 
- Giltigt YKB
- Giltigt digitalt färdskrivarkort
- Svenska i tal och skrift
- God kundservice- och kommunikationsförmåga
- Positiv attityd och en förmåga att hitta lösningar

 

Varför vi finns

PostNord är ett av Sveriges äldsta och största företag och vi har ett viktigt samhällsuppdrag, att säkerställa postservice till företag och privatpersoner i hela Sverige. Vi är i en ständig transformation och arbetar konsekvent med att utveckla både vårt erbjudande och våra medarbetare. Som den ledande leverantören av kommunikationslösningar till, från och inom Sverige förenklar vi vardagen för människor. Hos oss arbetar människor med olika bakgrund och erfarenheter och du blir en del av en arbetsplats som aktivt arbetar med mångfald. Vi är PostNord – ett fantastiskt företag att jobba och växa med. Läs mer på http://www.postnord.se.

 

Du ska må bra

Vi är ett modernt kundorienterat företag som tänker lika mycket på våra anställda som på våra kunder. PostNord är en av Sveriges största arbetsplatser och erbjuder schyssta arbets- och tjänstepensionsvillkor, friskvårdsbidrag och personalförmåner genom vår egen personalstiftelse PostNord Plus. Hos oss finns det goda utvecklings- och karriärmöjligheter. Anställning sker enligt kollektivavtal.

 

Vad väntar du på?

Du ansöker genom att klicka på ”Ansök” här i annonsen och bifoga ditt CV. Se till att ha betyg redo från gymnasiet alternativ från högre utbildning när du påbörjar ansökan, dessa ska laddas upp under "övriga filer" och är viktigt för att du ska kunna gå vidare i processen. 

Om du har frågor om rekryteringsprocessen eller tjänsten, kontakta produktionschef Monika Palmqvist mailto:[email protected]
Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail. 

Rekrytering för denna tjänst sker löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

För Fackliga kontaktpersoner se http://www.postnord.com/fackliga Visa mindre

Broby Mark & Maskin AB söker extra chaufförer till lastväxlare

Broby Mark & Maskin AB söker sommar / extra chaufförer till lastväxlare samt till lastväxlare med släp Se hela annonsen och ansök: https://www.forartjanst.se/jobbannonser/sommar-chauffor-extra-chauffor/500 Broby Mark & Maskin AB söker sommar / extra chaufförer till lastväxlare samt till lastväxlare med släp Lastväxlare med släp. Vecka 25 - 30 ( 20/6 - 29/7) samt för vecka 28 - 32 ( 11/7-11/8 ) Lastväxlare ( livab aggregat ) utan släp vecka 27-31 ( 4/7-5/8 ... Visa mer
Broby Mark & Maskin AB söker sommar / extra chaufförer till lastväxlare samt till lastväxlare med släp
Se hela annonsen och ansök:
https://www.forartjanst.se/jobbannonser/sommar-chauffor-extra-chauffor/500
Broby Mark & Maskin AB söker sommar / extra chaufförer till lastväxlare samt till lastväxlare med släp
Lastväxlare med släp.
Vecka 25 - 30 ( 20/6 - 29/7) samt för vecka 28 - 32 ( 11/7-11/8 )
Lastväxlare ( livab aggregat ) utan släp vecka 27-31 ( 4/7-5/8 )
Vi utför transport åt Stena recycling mesta dels i region Stockholm men även i hela Sverige.
Bilarna utgår från Kallhäll i Järfälla kommun.
Vill du köra på F-skatt funkar det också.
Ansök direkt via www.forartjanst.se Visa mindre

CE chaufför

Vi söker dig som vill arbeta med linjetrafik. Du kommer arbeta självständigt vilket kräver eget ansvarstagande, problemlösning och driv. Lundins Transporter är ett av Stockholms mest framgångsrika åkerier tack vare dig samt att vi kan branschen! Vi på Lundins Transporter arbetar hårt för att vi ska ha ett gott arbetsklimat på företaget och att våra medarbetare ska trivas. Vi ser därför att allt samröre mellan medarbetare, vare sig det är ledare eller jämst... Visa mer
Vi söker dig som vill arbeta med linjetrafik.
Du kommer arbeta självständigt vilket kräver eget ansvarstagande, problemlösning och driv.
Lundins Transporter är ett av Stockholms mest framgångsrika åkerier tack vare dig samt att vi kan branschen!
Vi på Lundins Transporter arbetar hårt för att vi ska ha ett gott arbetsklimat på företaget och att våra medarbetare ska trivas. Vi ser därför att allt samröre mellan medarbetare, vare sig det är ledare eller jämställda kollegor ska ske med respekt, ansvar och hänsyn gentemot varandra! Visa mindre

Spoltekniker (Heltid) Avloppsrensning

Ansök    Jun 13    VA Elekt AB    Sug- och spolbilsförare
Rekster bedriver verksamhet inom VA. Med innovativ och eldriven teknik uppnår vi överlägset kvalitativa och hållbara resultat. Kontoret är beläget i Stockholm men arbetet bedrivs i omfattning av fler anslutna orter och län. Arbetsuppgifter Du kommer med hjälp av maskinutrustning och skåpbil att besöka två villor per arbetsdag för att rensa avloppsledningar med eldrivna maskiner. Samtliga kundbesök är förbokade - vi arbetar inte på jour. Du rapporterar in ... Visa mer
Rekster bedriver verksamhet inom VA. Med innovativ och eldriven teknik uppnår vi överlägset kvalitativa och hållbara resultat. Kontoret är beläget i Stockholm men arbetet bedrivs i omfattning av fler anslutna orter och län.
Arbetsuppgifter Du kommer med hjälp av maskinutrustning och skåpbil att besöka två villor per arbetsdag för att rensa avloppsledningar med eldrivna maskiner. Samtliga kundbesök är förbokade - vi arbetar inte på jour. Du rapporterar in uppdragen till din närmsta chef i slutet på arbetsdagen och kan avsluta för dagen efter sista uppdraget.
Erfarenhet VA eller VVS.
Arbetstider Mån-Fre 08:00-17:00
Ersättning Fast månadslön
Tillträde Sker när rätt kandidat har hittats.
Krav B-Körkort.
Ansökningar mottages endast per mejl. Bifoga CV & Personligt brev. Visa mindre

Chaufför

Är du vår nya medarbetare? Vi söker dig som trivs att arbeta som chaufför och som gjort det i något år. Vi är ett stort tvätteri som hämtar och levererar tvättgods, hos hotell och företag i Stockholm med omnejd. Din huvudsyssla kommer vara som chaufför men även andra arbetsuppgifter som förekommer på en tvätt, är aktuella. Arbetet kräver att du är pålitlig, noggrann och stresstålig. Det krävs också att du har en god fysik. Våra arbetstider är normalt månda... Visa mer
Är du vår nya medarbetare?
Vi söker dig som trivs att arbeta som chaufför och som gjort det i något år. Vi är ett stort tvätteri som hämtar och levererar tvättgods, hos hotell och företag i Stockholm med omnejd. Din huvudsyssla kommer vara som chaufför men även andra arbetsuppgifter som förekommer på en tvätt, är aktuella.
Arbetet kräver att du är pålitlig, noggrann och stresstålig. Det krävs också att du har en god fysik.
Våra arbetstider är normalt måndag-fredag 8.00-17.00 och vi har kollektivavtal.
Ett glatt gäng med fin laganda hälsar dig välkommen! Visa mindre

Liftdumperförare

Du kommer att köra liftdumper med släp och de huvudsakliga arbetsuppgifterna är distribution av torrbruksfickor inom Stockholm/Mälardalen. I arbetet ingår lastning och lossning, dokumentation och orderhantering samt enklare fordonsunderhåll som tvätt av bil och byte av lampor. Bilen står uppställd i Riksten/Tullinge. Du ska vara ansvarsfull, positiv, noggrann och ha god samarbetsförmåga. Det är en fördel om du har erfarenhet av liknande körning samt god lo... Visa mer
Du kommer att köra liftdumper med släp och de huvudsakliga arbetsuppgifterna är distribution av torrbruksfickor inom Stockholm/Mälardalen. I arbetet ingår lastning och lossning, dokumentation och orderhantering samt enklare fordonsunderhåll som tvätt av bil och byte av lampor. Bilen står uppställd i Riksten/Tullinge.
Du ska vara ansvarsfull, positiv, noggrann och ha god samarbetsförmåga. Det är en fördel om du har erfarenhet av liknande körning samt god lokalkännedom.
Observera att CE körkort och YKB är ett krav för att vara aktuell för tjänsten. Visa mindre

C-chaufför åt FMK Transportcenter

FMK Transportcenter söker C-chaufför i Järfälla för Kyl och Spridtransporter Se hela annonsen och ansök direkt: https://www.forartjanst.se/jobbannonser/c-kort-chauffor-sokes/481 Hej Vi söker några C kort chaufförer för uppdrag hos våra kund. Arbetet börjas tidig på dagen på våra anlägning i Järfälla , och består av leveranser till företagets kunder i form av kyl och sprit leveranser. Lön enligt kollektivavtal. Helltid Ansökan sker via www.forartjanst.se... Visa mer
FMK Transportcenter söker C-chaufför i Järfälla för Kyl och Spridtransporter
Se hela annonsen och ansök direkt:
https://www.forartjanst.se/jobbannonser/c-kort-chauffor-sokes/481
Hej
Vi söker några C kort chaufförer för uppdrag hos våra kund. Arbetet börjas tidig på dagen på våra anlägning i Järfälla , och består av leveranser till företagets kunder i form av kyl och sprit leveranser.
Lön enligt kollektivavtal.
Helltid
Ansökan sker via www.forartjanst.se Visa mindre

Jobba som lastbilschuafför på PostNord i Veddesta

Ansök    Maj 27    Manpower AB    Distributionsförare
Har du tidigare erfarenhet som lastbilschaufför eller har du precis tagit ditt lastbilskörkort? Vill du bredda din erfarenhet inom transportbranschen? Då har vi jobbet för dig! Just nu behöver PostNord utöka sitt team med lastbilschaufförer i Veddesta. #JobbJustNu Tjänsten är en visstidsanställning på 6 månader med mycket goda chanser till förlängning. Du kommer att arbeta hos PostNord men vara anställd av oss på Manpower. Tjänsten är på heltid och erbjud... Visa mer
Har du tidigare erfarenhet som lastbilschaufför eller har du precis tagit ditt lastbilskörkort? Vill du bredda din erfarenhet inom transportbranschen? Då har vi jobbet för dig! Just nu behöver PostNord utöka sitt team med lastbilschaufförer i Veddesta. #JobbJustNu

Tjänsten är en visstidsanställning på 6 månader med mycket goda chanser till förlängning. Du kommer att arbeta hos PostNord men vara anställd av oss på Manpower. Tjänsten är på heltid och erbjuder både dagtid, kvällstid och nattetid. Vilket passar dig bäst eller är du öppen för alla skifttyper?

PostNord är idag Nordens ledande leverantör inom paket- och logistiktjänster i Norden. De strävar ständigt efter att förenkla vardagen och göra den mer hållbar för alla som bor i Norden. De anställda i företaget har alla olika bakgrunder och du kommer därför vara en del av en arbetsplats med stor mångfald.Är du vår nya chaufför?

Vi söker nu dig som har yrkeskompetensbevis och körkort för tunga lastbil. För att lyckas i uppdraget är det viktigt att du tar ansvar för ditt arbete och att du har ett flexibelt förhållningssätt. Du har en genuin vilja att göra ett bra jobb och är noggrann i ditt arbete. Sist men inte minst är du självgående i din yrkesroll och ser vad som behöver göras.Vi söker dig som

* Du har körkort för tung lastbil (C-körkort)
* Du har yrkeskompetensbevis (YKB)
* Du hanterar svenska väl i tal och skrift

Vi ser det som meriterande om du tidigare arbetat inom lastbilsyrket eller inom service.I enlighet med vår kunds krav genomför vi i denna rekryteringsprocess en bakgrundskontroll i belastningsregistret.

Erbjudande

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.Sök tjänsten idag!

Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Manpower men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Ida Blom via e-post: [email protected]

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Visa mindre

Lastbil chaufför behöver

Vi söker just nu C-chaufförer (med YKB) med start omgående för ett uppdrag hos en kund. Utgår från Årsta Jobbet går ut på att lasta och utkörning till olika platser inom Stockholm. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
Vi söker just nu C-chaufförer (med YKB) med start omgående för ett uppdrag hos en kund.
Utgår från Årsta
Jobbet går ut på att lasta och utkörning till olika platser inom Stockholm.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Lastbilschaufför (C) Veddesta, Sommarvikariat

Ansök    Maj 30    PostNord Group AB    Distributionsförare
Vi hanterar mer än leveranser, vi hanterar mening. PostNord är Sveriges kanske mest kända varumärke - och vi finns överallt. Det finns en stark drivkraft och vilja att ta brevet eller paketet ända fram. Vi är länken mellan människor och företag, och har en ambition att genom vårt jobb göra vardagen enklare för alla i Sverige. Du & Vi & Jobbet Som lastbilschaufför hos PostNord är du oersättlig. Du hittar vägen och ditt jobb är en resa mot klimatneutral... Visa mer
Vi hanterar mer än leveranser, vi hanterar mening.

PostNord är Sveriges kanske mest kända varumärke - och vi finns överallt. Det finns en stark drivkraft och vilja att ta brevet eller paketet ända fram. Vi är länken mellan människor och företag, och har en ambition att genom vårt jobb göra vardagen enklare för alla i Sverige.

Du & Vi & Jobbet

Som lastbilschaufför hos PostNord är du oersättlig. Du hittar vägen och ditt jobb är en resa mot klimatneutrala godstransporter. Transporter är ett måste för att nå hela Sverige och vi tar ansvar från söder till norr, från landsbygd till storstad. Vi arbetar målmedvetet för att minska vår miljöbelastning och du kommer att vara en viktig del av detta genom att bland annat att utbildas i sparsam körning. Tillsammans jobbar vi för att bli fossilfria år 2030.

Den här tjänsten är ett vikariat med en sysselsättningsgrad på 100%. Anställningen startar löpande och pågår fram till 2022-08-31. Möjligheter till förlängning efter perioden är goda. Dina arbetstider kommer att vara förlagda på dagtid/kvällstid, förmiddag och eftermiddag, måndag till söndag. Just denna gång söker vi främst dig som inte är särskilt morgon pigg då vi har störst behov eftermiddag.

                                                                                                                         

Vad du kommer att göra

- Lastning, hämtning och distribution av paket och pall.
- Möta våra kunder, där de är. Oavsett om de är ombud, privat- eller företagskunder.

 

Vem du är

- Nyfiken och självgående: En stor del av jobbet gör du ensam, men lagandan är viktig.
- Tålmodig & trygg: Livet på väg är en blandning av lugn och stress. Du håller balansen.
- Ordningsam: Smart packning (tänk pussel) förberedelser och leverans är nyckelord. Liksom ordning och punktlighet. Våra kunder ska kunna räkna med att du och deras försändelser kommer i tid.
- Har god fysik: Ja, du är stillasittande under färd, men behöver kunna ta i vid hämtning och lämning. För detta behöver du ha en god styrka och rörlighet.
- Anpassningsbar: Oplanerade saker kräver flexibilitet.
- Serviceinriktad: Kundrelationer behöver rätt attityd och känsla.
- Du är unik: Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

 

Vad du tar med dig

- Gymnasieexamen eller motsvarande
- C-körkort 
- Giltigt YKB
- Giltigt digitalt färdskrivarkort
- Svenska i tal och skrift
- God kundservice- och kommunikationsförmåga
- Positiv attityd och en förmåga att hitta lösningar

 

Varför vi finns

PostNord är ett av Sveriges äldsta och största företag och vi har ett viktigt samhällsuppdrag, att säkerställa postservice till företag och privatpersoner i hela Sverige. Vi är i en ständig transformation och arbetar konsekvent med att utveckla både vårt erbjudande och våra medarbetare. Som den ledande leverantören av kommunikationslösningar till, från och inom Sverige förenklar vi vardagen för människor. Hos oss arbetar människor med olika bakgrund och erfarenheter och du blir en del av en arbetsplats som aktivt arbetar med mångfald. Vi är PostNord – ett fantastiskt företag att jobba och växa med. Läs mer på http://www.postnord.se.

 

Du ska må bra

Vi är ett modernt kundorienterat företag som tänker lika mycket på våra anställda som på våra kunder. PostNord är en av Sveriges största arbetsplatser och erbjuder schyssta arbets- och tjänstepensionsvillkor, friskvårdsbidrag och personalförmåner genom vår egen personalstiftelse PostNord Plus. Hos oss finns det goda utvecklings- och karriärmöjligheter. Anställning sker enligt kollektivavtal.

 

Vad väntar du på?

Du ansöker genom att klicka på ”Ansök” här i annonsen och bifoga ditt CV. Se till att ha betyg redo från gymnasiet alternativ från högre utbildning när du påbörjar ansökan, dessa ska laddas upp under "övriga filer" och är viktigt för att du ska kunna gå vidare i processen. 

Om du har frågor om rekryteringsprocessen eller tjänsten, kontakta Monika Palmqvist
mailto:[email protected] Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail. 

Rekrytering för denna tjänst sker löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

För Fackliga kontaktpersoner se http://www.postnord.com/fackliga Visa mindre

Schaktbilchaufför sökes

Just nu söker vi lastbilschaufförer till schakt i stor Stockholms området. Vi söker dig som är positiv att arbeta självständigt och även kunna fungera i grupp, samt ta instruktioner. Att vara professionell och stresstålig är ett krav i detta jobb. Kundbehandling och kundservice är också en mycket viktig del i tjänsten. Du ska kunna behärska svenska språket i tal och skrift. Erfarenhet av liknande jobb är en merit men inget krav. Kvalifikationer: C-Kort: ... Visa mer
Just nu söker vi lastbilschaufförer till schakt i stor Stockholms området.
Vi söker dig som är positiv att arbeta självständigt och även kunna fungera i grupp, samt ta instruktioner. Att vara professionell och stresstålig är ett krav i detta jobb.
Kundbehandling och kundservice är också en mycket viktig del i tjänsten.
Du ska kunna behärska svenska språket i tal och skrift.
Erfarenhet av liknande jobb är en merit men inget krav.


Kvalifikationer:
C-Kort: (Tung Lastbil)
YKB
Meriterande: Erfarenhet
Arbetstid måndag-fredag (Heltid) Lön enligt överrenskommelse.
Kontakt sker endast via mail:
Email: [email protected] Visa mindre

Lastbilschaufförer sökes

Just nu söker vi lastbilschaufförer till schakt och samt på distribution i stor Stockholm området. Vi söker dig som är positiv att arbeta självständigt och även kunna fungera i grupp, samt ta instruktioner. Att vara professionell och stresstålig är ett krav i detta jobb. Kundbehandling och kundservice är också en mycket viktig del i tjänsten. Du ska kunna behärska svenska språket i tal och skrift. Erfarenhet av liknande jobb är en merit men inget krav. K... Visa mer
Just nu söker vi lastbilschaufförer till schakt och samt på distribution i stor Stockholm området.
Vi söker dig som är positiv att arbeta självständigt och även kunna fungera i grupp, samt ta instruktioner. Att vara professionell och stresstålig är ett krav i detta jobb.
Kundbehandling och kundservice är också en mycket viktig del i tjänsten.
Du ska kunna behärska svenska språket i tal och skrift.
Erfarenhet av liknande jobb är en merit men inget krav.


Kvalifikationer:
C-Kort: (Tung Lastbil)
YKB
Meriterande: Erfarenhet
Arbetstid måndag-fredag (Heltid) Lön enligt överrenskommelse.
Kontakt sker endast via mail:
Email: [email protected] Visa mindre

Distributionsförare Sökes

Just nu söker vi lastbilschaufförer till distribution i stor Stockholm området. Vi söker dig som är positiv att arbeta självständigt och även kunna fungera i grupp, samt ta instruktioner. Att vara professionell och stresstålig är ett krav i detta jobb. Kundbehandling och kundservice är också en mycket viktig del i tjänsten. Du ska kunna behärska svenska språket i tal och skrift. Erfarenhet av liknande jobb är en merit men inget krav. Kvalifikationer: C-K... Visa mer
Just nu söker vi lastbilschaufförer till distribution i stor Stockholm området.
Vi söker dig som är positiv att arbeta självständigt och även kunna fungera i grupp, samt ta instruktioner. Att vara professionell och stresstålig är ett krav i detta jobb.
Kundbehandling och kundservice är också en mycket viktig del i tjänsten.
Du ska kunna behärska svenska språket i tal och skrift.
Erfarenhet av liknande jobb är en merit men inget krav.


Kvalifikationer:
C-Kort: (Tung Lastbil)
YKB
Meriterande: Erfarenhet
Arbetstid måndag-fredag (Heltid) Lön enligt överrenskommelse.
Kontakt sker endast via mail:
Email: [email protected] Visa mindre

C- chaufför

Lundins Transporter är ett etablerat transportföretag sedan 1989 med stark position i Roslagen, vi har utökat det sista åren och behöver stärka upp ytterligare och framförallt nu i Corona och semester tider. Vi har verksamheter i Veddesta, Norrtälje och Rosersberg. Vi är också lokal distributör specialiserad på Post Nords företags-paket med egen terminal. Vi har ca 75 medarbetare. Norrtälje är vår hemmaplan. Din hemmaplan kommer att vara Veddesta. Du skall... Visa mer
Lundins Transporter är ett etablerat transportföretag sedan 1989 med stark position i Roslagen, vi har utökat det sista åren och behöver stärka upp ytterligare och framförallt nu i Corona och semester tider.
Vi har verksamheter i Veddesta, Norrtälje och Rosersberg. Vi är också lokal distributör specialiserad på Post Nords företags-paket med egen terminal. Vi har ca 75 medarbetare. Norrtälje är vår hemmaplan.
Din hemmaplan kommer att vara Veddesta.
Du skall tycka om ditt jobb och göra det med glädje. Givetvis skall du besitta rätt kompetens, ta eget ansvar, komma i tid, vara en god kollega samt vara ordningsam och hjälpsam.
Vidare skall du gilla att distribuera och att ha mycket kontakt med kunder så du bör besitta social kompetens och ett glatt humör. Du skall också hantera svenska språket i tal och skrift. Din arbetsuppgifter kommer att vara distribution med lastbil. Du kommer att ha mycket kundkontakt och kontakt med kollegor samt hantering av handdator. Du kommer att arbeta självständigt men i nära relation med dina kollegor. Visa mindre

Vi på CWS söker starka & trevliga servicechaufförer

Glad och stark servicechaufför hos CWS Om tjänsten Vi söker Sveriges bästa och gladaste chaufförer med service i fokus till vår anläggning i Järfälla. Du kommer att dagligen serva våra kunder på fasta turer med entrémattor där en smutsig matta byts ut mot en ren matta. Genom att skapa långsiktiga goda relationer till våra kunder och serviceområde finns möjlighet till att ge försäljningstips till vår säljorganisation. Vi har kunder i hela landet men vårt up... Visa mer
Glad och stark servicechaufför hos CWS
Om tjänsten
Vi söker Sveriges bästa och gladaste chaufförer med service i fokus till vår anläggning i Järfälla. Du kommer att dagligen serva våra kunder på fasta turer med entrémattor där en smutsig matta byts ut mot en ren matta. Genom att skapa långsiktiga goda relationer till våra kunder och serviceområde finns möjlighet till att ge försäljningstips till vår säljorganisation. Vi har kunder i hela landet men vårt upptagningsområde är främst Stor Stockholm, Uppsala, Västerås, Norrtälje.
Du utgår varje dag från vår anläggning i Järfälla. Arbetstiderna är måndag till fredag, främst 7-16 men kan variera tex under högsäsong.


Om verksamheten
Vi är mångfald. Vi är service. Vi är vid din sida. Vi är CWS. Hos oss har ni kommit rätt, om ni söker god service. Service från företag till företag.
Service för olika områden, som visserligen är viktiga, men som kanske inte kommer helt i fokus på ett arbete. Hygienutrymmen till exempel eller mattorna som ligger i en foajé. Vi erbjuder tjänster som gäller arbetskläderna. Vi utrustar anställda på vårdinrättningar, hotell och restauranger med yrkeskläder, tar hand om frotté- och linnetvätt, dukar och servetter– med mycket omsorg och kärlek.
För att vi är övertygande om att en produkt först är bra när servicen också stämmer, erbjuder vi skräddarsydd service runt arbetskläder, textilier, entrémattor och hygienlösningar.
Genom våra ägare CWS International finns vi representerade i 16 länder, det ger oss fördelar och vi blir starka och kan driva utvecklingen i vår bransch. Vi finns på totalt 14 platser i Sverige och har på åtta av dessa egna tvätterier.


Din profil
Rollen kräver att du har rätt inställning, positiv attityd och är full av energi och tålamod.
Du är hjälpsam, lyhörd, flexibel och kan skapa lösningar för kunden. Du är serviceinriktad med stort kundfokus.
Tunga lyft och arbeta fysiskt är inga problem för dig. Arbetet sker till stora delar självständigt relativt fritt under eget ansvar.
Du är därför självständig, strukturerad, nyfiken, social men också en lagspelare. För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter.


• B-körkort (C-körkort och YKB är meriterande men inget krav)
• Gymnasial utbildning
• Svenska och engelska i tal och skrift


Ansökan
Välkommen med din ansökan genom ett personligt brev och CV, till [email protected] så snart som möjligt eftersom urvalsprocessen sker löpande. Skriv gärna Servicechaufför Järfälla som rubrik i ärenderaden.
Frågor om tjänsten besvaras av Shakerin Alom, Serviceledare, på 0721 60 48 73.
Sista ansökningsdag är den 23 juni 2022. Visa mindre

Erfaren C - korts chaufför med YKB sökes till Järfälla

Ansök    Maj 17    Veterankraft AB    Distributionsförare
Om företaget Veterankraft är en jobbplattform för personer från 55 år och äldre. Som tjänste- och bemanningsföretag hyr vi ut 55-plussare till företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av 55-plussare med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll. Om oss En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgift och egenskap: att vara centrum för positiv energi. Den p... Visa mer
Om företaget
Veterankraft är en jobbplattform för personer från 55 år och äldre. Som tjänste- och bemanningsföretag hyr vi ut 55-plussare till företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av 55-plussare med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll.

Om oss
En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgift och egenskap: att vara centrum för positiv energi. Den positiva energin återspeglas i ett stort engagemang och ett professionellt uppträdande med en underliggande glädje och kamratskap. Det skall vara roligt att jobba för oss och det skall vara roligt att vara kund hos oss.

Om tjänsten
För kunds räkning söker vi flera C -korts chaufförer till ett företag i Järfälla. Du kommer arbeta med att distribuera växter och blommor till företag för både inomhus och utomhus runt om i Stockholmsregionen. Tjänsten är ett säsongsuppdrag som påbörjar ASAP och pågår fram till sista juni med möjliget till förlägning. Arbetstiderna är måndag - torsdagar mellan 06:30- 15:30 samt fredagar mellan 06:30 - 15:00.

Dina arbetsuppgifter
Du utgår varje dag vid företagets kontor i Järfälla, och kör sedan olika distributions turer. Dina arbetsuppgifter handlar inte bara om att ta sig från punkt A till B, du kommer även ha mycket kundkontakter vid tex utplaceringar av växter. Ibland hjälper man till med större planteringar, både utomhus och inomhus, det är ett mycket omväxlande och roligt arbete. Men huvuduppgiften är att du kommer att köra olika turer runtom i Stockholm och leverera stora som små växter till företagskunder.

Ett chaufförsjobb hos oss är inte bara att köra varor från A till B, här har man mycket kundkontakt vid t ex utplacering av växter. Ett chaufförsjobb hos oss är inte bara att köra varor från A till B, här har man mycket kundkontakt vid t ex utplacering av växter. Ibland hjälper man till med större planteringar, både utomhus och inomhus, så det är ett mycket omväxlande och roligt arbete.

Vem är du?
Vi söker dig som är van yrkeschaufför. I första hand söker vi dig som har C körkort med YKB och har minst 5 års yrkeserfarenhet ifrån yrket. Du tycker om att ge service till kunderna, och är noggrann, punktlig och stresstålig. Du är en skicklig förare, som håller en lugn och säkert trafikrytm ute i trafiken. Vi ser gärna att du har god lokal kännedom samt behärskar svenska i tal och skrift. För att vara aktuell för detta uppdrag måste du även ha god fysik, då de ibland förekommer tunga lyft med stora växter.

Ansökan
Låter detta intressant, välkommen in med din ansökan till oss snarast möjligt då det är snabb tillsättning på detta uppdrag. Urval sker löpande. Visa mindre

Spoltekniker (Heltid) Avloppsrensning

Ansök    Maj 4    VA Elekt AB    Sug- och spolbilsförare
Rekster bedriver verksamhet inom VA. Med innovativ och eldriven teknik uppnår vi överlägset kvalitativa och hållbara resultat. Kontoret är beläget i Stockholm men arbetet bedrivs i omfattning av fler anslutna orter och län. Arbetsuppgifter Du kommer med hjälp av maskinutrustning och skåpbil att besöka två villor per arbetsdag för att rensa avloppsledningar med eldrivna maskiner. Samtliga kundbesök är förbokade - vi arbetar inte på jour. Du rapporterar in... Visa mer
Rekster bedriver verksamhet inom VA. Med innovativ och eldriven teknik uppnår vi överlägset kvalitativa och hållbara resultat. Kontoret är beläget i Stockholm men arbetet bedrivs i omfattning av fler anslutna orter och län.
Arbetsuppgifter Du kommer med hjälp av maskinutrustning och skåpbil att besöka två villor per arbetsdag för att rensa avloppsledningar med eldrivna maskiner. Samtliga kundbesök är förbokade - vi arbetar inte på jour. Du rapporterar in uppdragen till din närmsta chef i slutet på arbetsdagen och kan avsluta för dagen efter sista uppdraget.
Erfarenhet Ett plus om du har arbetat inom VA eller VVS, men inget krav. Tjänsten inleds med en upplärning, som beroende på erfarenhet tar 1-4 veckor.
Vi lägger störst vikt vid personlighet och samarbetsvilja. Allt annat går att lära upp med tiden.
Arbetstider Mån-Fre 08:00-17:00
Ersättning Fast månadslön
Tillträde Sker när rätt kandidat har hittats.
Krav B-Körkort
Ansökningar mottages endast per mejl. Bifoga CV & Personligt brev. Visa mindre

Lastbilschaufför (C) Veddesta, Sommarvikariat

Vi hanterar mer än leveranser, vi hanterar mening. PostNord är Sveriges kanske mest kända varumärke - och vi finns överallt. Det finns en stark drivkraft och vilja att ta brevet eller paketet ända fram. Vi är länken mellan människor och företag, och har en ambition att genom vårt jobb göra vardagen enklare för alla i Sverige.   Du & Vi & Jobbet Som lastbilschaufför hos PostNord är du oersättlig. Du hittar vägen och ditt jobb är en resa mot klimatneut... Visa mer
Vi hanterar mer än leveranser, vi hanterar mening.

PostNord är Sveriges kanske mest kända varumärke - och vi finns överallt. Det finns en stark drivkraft och vilja att ta brevet eller paketet ända fram. Vi är länken mellan människor och företag, och har en ambition att genom vårt jobb göra vardagen enklare för alla i Sverige.

 

Du & Vi & Jobbet

Som lastbilschaufför hos PostNord är du oersättlig. Du hittar vägen och ditt jobb är en resa mot klimatneutrala godstransporter. Transporter är ett måste för att nå hela Sverige och vi tar ansvar från söder till norr, från landsbygd till storstad. Vi arbetar målmedvetet för att minska vår miljöbelastning och du kommer att vara en viktig del av detta genom att bland annat att utbildas i sparsam körning. Tillsammans jobbar vi för att bli fossilfria år 2030.

Den här tjänsten är ett vikariat med en sysselsättningsgrad på 100%. Anställningen startar löpande och pågår fram till 2022-08-31. Möjligheter till förlängning efter perioden är goda. Dina arbetstider kommer att vara förlagda på dagtid/kvällstid, förmiddag och eftermiddag, måndag till söndag. Just denna gång söker vi främst dig som inte är särskilt morgon pigg då vi har störst behov eftermiddag.

                                                                                                                         

Vad du kommer att göra

- Lastning, hämtning och distribution av paket och pall.
- Möta våra kunder, där de är. Oavsett om de är ombud, privat- eller företagskunder.

 

Vem du är

- Nyfiken och självgående: En stor del av jobbet gör du ensam, men lagandan är viktig.
- Tålmodig & trygg: Livet på väg är en blandning av lugn och stress. Du håller balansen.
- Ordningsam: Smart packning (tänk pussel) förberedelser och leverans är nyckelord. Liksom ordning och punktlighet. Våra kunder ska kunna räkna med att du och deras försändelser kommer i tid.
- Har god fysik: Ja, du är stillasittande under färd, men behöver kunna ta i vid hämtning och lämning. För detta behöver du ha en god styrka och rörlighet.
- Anpassningsbar: Oplanerade saker kräver flexibilitet.
- Serviceinriktad: Kundrelationer behöver rätt attityd och känsla.
- Du är unik: Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

 

Vad du tar med dig

- Gymnasieexamen eller motsvarande
- C-körkort 
- Giltigt YKB
- Giltigt digitalt färdskrivarkort
- Svenska i tal och skrift
- God kundservice- och kommunikationsförmåga
- Positiv attityd och en förmåga att hitta lösningar

 

Varför vi finns

PostNord är ett av Sveriges äldsta och största företag och vi har ett viktigt samhällsuppdrag, att säkerställa postservice till företag och privatpersoner i hela Sverige. Vi är i en ständig transformation och arbetar konsekvent med att utveckla både vårt erbjudande och våra medarbetare. Som den ledande leverantören av kommunikationslösningar till, från och inom Sverige förenklar vi vardagen för människor. Hos oss arbetar människor med olika bakgrund och erfarenheter och du blir en del av en arbetsplats som aktivt arbetar med mångfald. Vi är PostNord – ett fantastiskt företag att jobba och växa med. Läs mer på http://www.postnord.se.

 

Du ska må bra

Vi är ett modernt kundorienterat företag som tänker lika mycket på våra anställda som på våra kunder. PostNord är en av Sveriges största arbetsplatser och erbjuder schyssta arbets- och tjänstepensionsvillkor, friskvårdsbidrag och personalförmåner genom vår egen personalstiftelse PostNord Plus. Hos oss finns det goda utvecklings- och karriärmöjligheter. Anställning sker enligt kollektivavtal.

 

Vad väntar du på?

Du ansöker genom att klicka på ”Ansök” här i annonsen och bifoga ditt CV. Se till att ha betyg redo från gymnasiet alternativ från högre utbildning när du påbörjar ansökan, dessa ska laddas upp under "övriga filer" och är viktigt för att du ska kunna gå vidare i processen. 

Om du har frågor om rekryteringsprocessen eller tjänsten, kontakta Monika Palmqvist
mailto:[email protected] Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail. 

Rekrytering för denna tjänst sker löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

För Fackliga kontaktpersoner se http://www.postnord.com/fackliga Visa mindre

Lastbilschaufför (CE) Veddesta, Sommarvikariat

Vi hanterar mer än leveranser, vi hanterar mening. PostNord är Sveriges kanske mest kända varumärke - och vi finns överallt. Det finns en stark drivkraft och vilja att ta brevet eller paketet ända fram. Vi är länken mellan människor och företag, och har en ambition att genom vårt jobb göra vardagen enklare för alla i Sverige.   Du & Vi & Jobbet Som lastbilschaufför hos PostNord är du oersättlig. Du hittar vägen och ditt jobb är en resa mot klimatneut... Visa mer
Vi hanterar mer än leveranser, vi hanterar mening.

PostNord är Sveriges kanske mest kända varumärke - och vi finns överallt. Det finns en stark drivkraft och vilja att ta brevet eller paketet ända fram. Vi är länken mellan människor och företag, och har en ambition att genom vårt jobb göra vardagen enklare för alla i Sverige.

 

Du & Vi & Jobbet

Som lastbilschaufför hos PostNord är du oersättlig. Du hittar vägen och ditt jobb är en resa mot klimatneutrala godstransporter. Transporter är ett måste för att nå hela Sverige och vi tar ansvar från söder till norr, från landsbygd till storstad. Vi arbetar målmedvetet för att minska vår miljöbelastning och du kommer att vara en viktig del av detta genom att bland annat att utbildas i sparsam körning. Tillsammans jobbar vi för att bli fossilfria år 2030.

Den här tjänsten är ett vikariat med en sysselsättningsgrad på 100%. Anställningen startar löpande och pågår fram till 2022-08-31. Möjligheter till förlängning efter perioden kan förekomma. Dina arbetstider kommer att vara förlagda på dagtid/kvällstid/nattid - förmiddag och eftermiddag, måndag till söndag. Just denna gång söker vi främst dig som inte är särskilt morgon pigg då vi har störst behov eftermiddag.

                                                                                                                         

Vad du kommer att göra

- Lastning, hämtning och distribution av paket och pall.
- Möta våra kunder, där de är. Oavsett om de är ombud, privat- eller företagskunder.

 

Vem du är

- Nyfiken och självgående: En stor del av jobbet gör du ensam, men lagandan är viktig.
- Tålmodig & trygg: Livet på väg är en blandning av lugn och stress. Du håller balansen.
- Ordningsam: Smart packning (tänk pussel) förberedelser och leverans är nyckelord. Liksom ordning och punktlighet. Våra kunder ska kunna räkna med att du och deras försändelser kommer i tid.
- Har god fysik: Ja, du är stillasittande under färd, men behöver kunna ta i vid hämtning och lämning. För detta behöver du ha en god styrka och rörlighet.
- Anpassningsbar: Oplanerade saker kräver flexibilitet.
- Serviceinriktad: Kundrelationer behöver rätt attityd och känsla.
- Du är unik: Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

 

Vad du tar med dig

- Gymnasieexamen eller motsvarande
- C/CE-körkort (välj)
- Giltigt YKB
- Giltigt digitalt färdskrivarkort
- Svenska i tal och skrift
- God kundservice- och kommunikationsförmåga
- Positiv attityd och en förmåga att hitta lösningar

 

Varför vi finns

PostNord är ett av Sveriges äldsta och största företag och vi har ett viktigt samhällsuppdrag, att säkerställa postservice till företag och privatpersoner i hela Sverige. Vi är i en ständig transformation och arbetar konsekvent med att utveckla både vårt erbjudande och våra medarbetare. Som den ledande leverantören av kommunikationslösningar till, från och inom Sverige förenklar vi vardagen för människor. Hos oss arbetar människor med olika bakgrund och erfarenheter och du blir en del av en arbetsplats som aktivt arbetar med mångfald. Vi är PostNord – ett fantastiskt företag att jobba och växa med. Läs mer på http://www.postnord.se.

 

Du ska må bra

Vi är ett modernt kundorienterat företag som tänker lika mycket på våra anställda som på våra kunder. PostNord är en av Sveriges största arbetsplatser och erbjuder schyssta arbets- och tjänstepensionsvillkor, friskvårdsbidrag och personalförmåner genom vår egen personalstiftelse PostNord Plus. Hos oss finns det goda utvecklings- och karriärmöjligheter. Anställning sker enligt kollektivavtal.

 

Vad väntar du på?

Du ansöker genom att klicka på ”Ansök” här i annonsen och bifoga ditt CV. Se till att ha betyg redo från gymnasiet alternativ från högre utbildning när du påbörjar ansökan, dessa ska laddas upp under "övriga filer" och är viktigt för att du ska kunna gå vidare i processen. 

Om du har frågor om rekryteringsprocessen eller tjänsten, kontakta Monika Palmqvist
mailto:[email protected] Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail. 

Rekrytering för denna tjänst sker löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

För Fackliga kontaktpersoner se http://www.postnord.com/fackliga Visa mindre

Servicechaufför till CWS Järfälla

Vi söker Sveriges bästa och gladaste chaufförer med service i fokus till vårt mattvätteri i Järfälla. Du kommer att dagligen serva våra kunder på fasta turer med entrémattor där en smutsig matta byts ut mot en ren matta. Genom att skapa långsiktiga goda relationer till våra kunder finns möjlighet till att ge försäljningstips till vår säljorganisation. Vi har kunder i hela landet men vårt område är Stockholmsregionen. Du utgår varje dag från vårt tvätteri.... Visa mer
Vi söker Sveriges bästa och gladaste chaufförer med service i fokus till vårt mattvätteri i Järfälla. Du kommer att dagligen serva våra kunder på fasta turer med entrémattor där en smutsig matta byts ut mot en ren matta. Genom att skapa långsiktiga goda relationer till våra kunder finns möjlighet till att ge försäljningstips till vår säljorganisation.
Vi har kunder i hela landet men vårt område är Stockholmsregionen. Du utgår varje dag från vårt tvätteri. Arbetstiderna är måndag till fredag 7-16 men kan variera med senare starttid eller sluttid under högsäsong.
Rollen kräver att du har rätt inställning, positiv attityd och är full av energi och tålamod. Du är uppmärksam, lyhörd, flexibel och kan skapa lösningar för kunden. Du är serviceinriktad med stort kundfokus. Tunga lyft och att arbeta fysiskt är inga problem för dig. Arbetet sker till stora delar självständigt relativt fritt under eget ansvar. Du är därför självständig, strukturerad, nyfiken, social men också en lagspelare.
• B-körkort (C-körkort och YKB är meriterande men inget krav)
• Gymnasial utbildning
• Svenska i tal och skrift
Sista ansökningsdag är den 6 maj
Du ansöker genom registrera dig via länken Visa mindre

Bussförarutbildning Kallhäll/Södertörn/Södertälje

Ansök    Maj 2    Nobina Sverige AB    Bokbussförare
Nobina är Nordens största och mest erfarna operatör inom kollektivtrafik. Vi ser till att över en miljon människor dagligen kommer till sitt jobb, sin skola eller andra aktiviteter genom att leverera kontrakterad kollektivtrafik på uppdrag av samhället. Vår framgång skapar ett bättre samhälle i form av ökad rörlighet, minskad miljöbelastning och lägre samhällskostnader. Läs mer på www.nobina.se Vill du ha ett roligt och utvecklande jobb där du varje dag b... Visa mer
Nobina är Nordens största och mest erfarna operatör inom kollektivtrafik. Vi ser till att över en miljon människor dagligen kommer till sitt jobb, sin skola eller andra aktiviteter genom att leverera kontrakterad kollektivtrafik på uppdrag av samhället. Vår framgång skapar ett bättre samhälle i form av ökad rörlighet, minskad miljöbelastning och lägre samhällskostnader. Läs mer på www.nobina.se

Vill du ha ett roligt och utvecklande jobb där du varje dag bidrar till att förenkla vardagsresandet för våra resenärer? Då kan du söka till en bussförarutbildning som Arbetsförmedlingen erbjuder i samarbete med Nobina och utbildningen sker hos Yrkesakademin i Farsta som startar 2022-05-30.  För att vara aktuell i sökningen hos Nobina måste du klara bussförartester som skickas ut till dig när du söker här på vår annons, går du vidare blir du kallad till provkörning med bil och intervju, går det bra leder utbildningen till D-kort, YKB och anställning på Nobina Kallhäll, Södertörn eller Södertälje.


Vi erbjuder  

Alla medarbetare på Nobina får en bra introduktion och stora möjligheter till yrkesmässig och personlig utveckling. Hela vårt arbetssätt präglas av vår affärsidé att ”Förenkla kundens vardagsresor” och strävan mot vår vision att ”Alla vill resa med oss”.  

Nobina är ett mångfaldens företag. Vi tror på mångfald och att det berikar personer, grupper och oss som företag. På Nobina arbetar vi aktivt med att främja mångfald och att ta tillvara kompetens hos alla medarbetare oavsett kön, sexuell läggning, könsöverskridande identitet eller uttryck, etnicitet, ålder, religion eller annan trosuppfattning. Vi välkomnar olikheter!  

Personliga egenskaper och utbildning
För att kunna söka vår utbildning ska du vara 24 år gammal eller äldre och haft B-körkort för manuell växellåda (söker du till Kallhäll går det bra med automat) i minst 1 år. Utbildningen kräver att du behärskar svenska i tal och skrift.  

Bussföraryrket är ett serviceyrke där du som förare har stor påverkan på våra resenärers reseupplevelse och du ansvarar för säkerheten och trivseln ombord. För att trivas i rollen är det viktigt att du brinner för att ge god service, är lyhörd, noggrann och ansvarsfull.  
Du möter nya människor varje dag, både kunder och kollegor, och en viktig del av arbetet är att skapa relationer genom en positiv och serviceorienterad attityd. Våra resenärers behov styr verksamheten och det innebär att våra bussar rullar året runt, dygnet runt. Det är därför viktigt att det passar in i din vardag att kunna arbeta oregelbundna tider.  

Om tjänsten  
Tjänsten är på heltid. Lön enligt kollektivavtal.  

Frågor gällande utbildningen? Vänligen besök www.nobina.seför att finna svar på de vanligaste frågorna och få mer information om utbildningen.  

Som en del i rekryteringsprocessen kommer du att få genomföra tester. Testerna skickas till dig via epost. Observera att vi inte har möjlighet att ge återkoppling på testerna om du inte går vidare till intervju.  

Frågor gällande rekryteringsprocessen:  
Christel Härd, e-post: [email protected]


Ansökan  
Vi vill ha in din ansökan senast: [Project.ApplicationDue]  
Urval sker löpande. Visa mindre

Spoltekniker (Heltid) Avloppsrensning

Ansök    Apr 25    VA Elekt AB    Sug- och spolbilsförare
Rekster bedriver verksamhet inom VA. Med innovativ och eldriven teknik uppnår vi överlägset kvalitativa och hållbara resultat. Kontoret är beläget i Stockholm men arbetet bedrivs i omfattning av fler anslutna orter och län. Arbetsuppgifter Du kommer med hjälp av maskinutrustning och skåpbil att besöka två villor per arbetsdag för att rensa avloppsledningar med eldrivna maskiner. Samtliga kundbesök är förbokade - vi arbetar inte på jour. Du rapporterar in... Visa mer
Rekster bedriver verksamhet inom VA. Med innovativ och eldriven teknik uppnår vi överlägset kvalitativa och hållbara resultat. Kontoret är beläget i Stockholm men arbetet bedrivs i omfattning av fler anslutna orter och län.
Arbetsuppgifter Du kommer med hjälp av maskinutrustning och skåpbil att besöka två villor per arbetsdag för att rensa avloppsledningar med eldrivna maskiner. Samtliga kundbesök är förbokade - vi arbetar inte på jour. Du rapporterar in uppdragen till din närmsta chef i slutet på arbetsdagen och kan avsluta för dagen efter sista uppdraget.
Erfarenhet Ett plus om du har arbetat inom VA eller VVS, men inget krav. Tjänsten inleds med en upplärning, som beroende på erfarenhet tar 1-4 veckor.
Vi lägger störst vikt vid personlighet och samarbetsvilja. Allt annat går att lära upp med tiden.
Arbetstider Mån-Fre 08:00-17:00
Ersättning Fast månadslön
Tillträde Sker när rätt kandidat har hittats.
Krav B-Körkort
Ansökningar mottages endast per mejl. Bifoga CV & Personligt brev. Visa mindre

CE-chaufförer sökes till flexibelt uppdrag i VÄSTERÅS med omnejd!

CE-chaufförer sökes till flexibelt uppdrag i VÄSTERÅS med omnejd! Vill du ta eget ansvar och kunna arbeta varierande i en chaufförsroll? Vill du bygga upp din erfarenhet inom transport och logistikbranschen? Sök tjänsten som CE-chaufför idag! FÖR DIG SOM ÄR MEDARBETARE I 24TRANSPORT: Hos oss på 24Transport erbjuder vi arbete när det passar dig. Du bestämmer själv vilka uppdrag som passar. Du som medarbetare lägger i dina tillgängliga dagar i vår bokningssy... Visa mer
CE-chaufförer sökes till flexibelt uppdrag i VÄSTERÅS med omnejd!
Vill du ta eget ansvar och kunna arbeta varierande i en chaufförsroll? Vill du bygga upp din erfarenhet inom transport och logistikbranschen? Sök tjänsten som CE-chaufför idag!
FÖR DIG SOM ÄR MEDARBETARE I 24TRANSPORT:
Hos oss på 24Transport erbjuder vi arbete när det passar dig. Du bestämmer själv vilka uppdrag som passar.
Du som medarbetare lägger i dina tillgängliga dagar i vår bokningssystem och matchas direkt med uppdrag som passar din tillgänglighet.
Du bestämmer vart i landet du vill arbeta.
Här har vi en omväxlande roll där du som chaufför får möjligheten att skina på arbetsmarknaden! Arbetsuppgifter kan bland annat vara distribution och fjärrkörning men även kortare sträckor.
Krav
- CE-behörighet
- YKB
- Digitalt förarkort
Meriterande
- Du har yrkesvana av att köra lastbil
- Truckkort
Tillsättning
Tjänsten skall tillsättas omgående. Visa mindre

Vi söker CE-chaufförer till Kallhäll!

Vi är ett modernt åkeri som månar om att våra chaufförer ska få förutsättningar för att kunna utföra sitt arbete i rätt tid, på rätt plats och med rätt kvalitet. Vi prioriterar säkerhetsfrågor högt inom koncernen och du kan lita på att lönen kommer in på kontot i tid! Vill du bli en av oss? Vi behöver nu förstärka vårt åkeri Svebol med fler chaufförer! Vi söker dig som arbetar som yrkeschaufför idag och som har: CE-körkort YKB Förarkort ADR är meriterande,... Visa mer
Vi är ett modernt åkeri som månar om att våra chaufförer ska få förutsättningar för att kunna utföra sitt arbete i rätt tid, på rätt plats och med rätt kvalitet. Vi prioriterar säkerhetsfrågor högt inom koncernen och du kan lita på att lönen kommer in på kontot i tid! Vill du bli en av oss? Vi behöver nu förstärka vårt åkeri Svebol med fler chaufförer!
Vi söker dig som arbetar som yrkeschaufför idag och som har:
CE-körkort
YKB
Förarkort
ADR är meriterande, men inte ett krav
Vi ser gärna att du har släpvana
Vi ser gärna att du har distributionsvana

I Kallhäll söker vi tjugo chaufförer med varierande schema, rullande schema som innehåller dag, kväll, natt, helg Du kommer att köra distribution till en av vår största kund. Du kommer för det mesta köra kylvaror. Visa mindre

C-chaufförer sökes till flexibelt uppdrag

C-chaufförer sökes till flexibelt uppdrag i Stockholm med omnejd! Vill du ta eget ansvar och kunna arbeta varierande i en chaufförsroll? Vill du bygga upp din erfarenhet inom transport och logistikbranschen? Sök tjänsten som CE-chaufför idag! FÖR DIG SOM ÄR MEDARBETARE I 24TRANSPORT: Hos oss på 24Transport erbjuder vi arbete när det passar dig. Du bestämmer själv vilka uppdrag som passar. Du som medarbetare lägger i dina tillgängliga dagar i vår bokningss... Visa mer
C-chaufförer sökes till flexibelt uppdrag i Stockholm med omnejd!
Vill du ta eget ansvar och kunna arbeta varierande i en chaufförsroll? Vill du bygga upp din erfarenhet inom transport och logistikbranschen? Sök tjänsten som CE-chaufför idag!
FÖR DIG SOM ÄR MEDARBETARE I 24TRANSPORT:
Hos oss på 24Transport erbjuder vi arbete när det passar dig. Du bestämmer själv vilka uppdrag som passar.
Du som medarbetare lägger i dina tillgängliga dagar i vår bokningssystem och matchas direkt med uppdrag som passar din tillgänglighet.
Du bestämmer vart i landet du vill arbeta.
Här har vi en omväxlande roll där du som chaufför får möjligheten att skina på arbetsmarknaden! Arbetsuppgifter kan bland annat vara distribution och fjärrkörning men även kortare sträckor.
Krav
- C-behörighet
- YKB
- Digitalt förarkort
Meriterande
- Du har yrkesvana av att köra lastbil
- Truckkort
Tillsättning
Tjänsten skall tillsättas omgående. Visa mindre

Sommarvikarierande chaufförer sökes

Ansök    Apr 19    Sodexo AB    Distributionsförare
Vill du vara en del av något större? Om du vill jobba tillsammans med människor med olika bakgrunder, Om du har stora ambitioner, inte är rädd för utmaningar och vill växa samtidigt som du bidrar till vår utveckling och tillväxt. Då är du välkommen till Sodexo! Sodexo Distribution i Stockholm har drygt 50 medarbetare som arbetar med att tillgodose transportbehovet av kall mat, varm mat och hjälpmedel till våra kunder runtom i länet.  Vi söker nu ett a... Visa mer
Vill du vara en del av något större?
Om du vill jobba tillsammans med människor med olika bakgrunder, Om du har stora ambitioner, inte är rädd för utmaningar och vill växa samtidigt som du bidrar till vår utveckling och tillväxt. Då är du välkommen till Sodexo!


Sodexo Distribution i Stockholm har drygt 50 medarbetare som arbetar med att tillgodose transportbehovet av kall mat, varm mat och hjälpmedel till våra kunder runtom i länet. 


Vi söker nu ett antal duktiga chaufförer som med ett leende på läpparna vill vara med och hjälpa oss fortsätta hålla hög servicenivå och punktlighet under våran semesterperiod med möjlighet till förlängning efter sommaren. 

Vi söker både B-kort, BE-kort och C-korts chaufförer. 

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Som chaufför hos oss har du ansvar för ditt fordon och får köra i olika områden olika dagar i veckan. Flexibilitet och öppenhet för nya möjligheter är viktigt. Vi lägger stort fokus på att uppnå företagets målsättningar såsom kundnöjdhet, lönsamhet och trivsel hos våra medarbetare. Vi erbjuder en tjänst där du som chaufför och ansiktet utåt för Sodexo säkerställer att vi fortsatt håller hög servicegrad till våra kunder. Det är viktigt att du som chaufför förstår betydelsen av ditt arbete då många människor är beroende av dig och den tjänst du tillhandahåller för att kunna fortsätta leva i sina hem. 

Som medarbetare hos oss på Sodexo Transport arbetar vi enligt värdeorden laganda, serviceanda och punktlighet. Det är därför av största betydelse att du som chaufför kan identifiera dig med dessa. Sodexo erbjuder även en gedigen introduktion och du kommer att ha många erfarna kollegor. 

Kall mat / Matlådor
Vi ser till att de som inte kan tillse sitt behov själva får en leverans av färdiga restauranglagade kylda matlådor en gång i veckan. Vi samlar också in beställningar för kommande veckor och ser till att om personen själv inte är rörlig att maten ställs in i kylskåp innan vi lämnar platsen. Vi levererar till både privatpersoner och hemtjänster / äldreboenden. 

Varm mat
I flera kommuner i länet levererar vi varm mat till skolor och äldreboenden. Vi hämtar hos ett leveranskök och levererar till mottagningskök enligt de tider som kunden önskat. 

Hjälpmedel
Våra hjälpmedelschaufförer ser till att leverera och hämta tillbaka hjälpmedel till och från människor som behöver våran hjälp för att kunna fortsätta bo kvar i sin egen trygghet. Många gånger en livsnödvändighet för våra kunder så vi känner verkligen en stolthet i att kunna tillgodose behovet.  

Kompetenskrav


• Vi söker dig som är resultatdriven, nyfiken och som vill lära nytt! Vi tror att du antingen har erfarenhet av distribution eller arbete inom servicebranschen och har en god känsla för service vilket kommer bidra till att vi fortsatt har nöjda kunder.
• Du har lätt för att använda mobiltelefonen som verktyg för GPS. 
• Du har god körvana och ett gott lokalsinne. 
• B-körkort, BE-körkort och/eller C-körkort krävs respektive för de olika tjänsterna. 
• Du ska även kunna ta dig till kontoret i Viksjö industriområde tidig morgon då arbetet börjar mellan 06.30 och 08.00 beroende på tjänst. 
• God fysik krävs då vissa tjänster är rörliga arbeten och kan kräva tyngre lyft. 

Personliga egenskaper


• Du är en lagspelare med ett visst mått av stresstålighet. 
• Du är nyfiken och har förståelse för logistik. 
• Du är en social person som vet hur man bemöter äldre människor. 
• Du har lätt för att kommunicera och du uttrycker dig väl i både tal och skrift på Svenska. 

Om anställningen


• Lön enligt gällande kollektivavtal. 
• Söker ett antal vikarier för sommarperioden med möjlighet till förlängning i höst.  
• Startdatum för tjänsterna är mellan V.21 och V.25 fram till och med Augusti/September.Ansökan
Vi ser fram emot att ta emot din ansökan snarast via våran portal ReachMee. Sista ansökningsdatum 15/5-22. Anställningarna kan komma att tillsättas innan slutdatum. Ansökan via mail kan inte godkännas. 

Kontaktpersoner

Christoffer Åsén, Arbetsledare Mat [email protected]
Tommy Öhman, Arbetsledare Hjälpmedel [email protected]


Sodexokoncernen
Sodexo grundades av Pierre Bellon i Marseille 1966 och är världsledande inom servicetjänster för livskvalitet, en grundläggande faktor för individers och organisationers förmåga att prestera. Sodexo har verksamhet i 55 länder och våra 412 000 medarbetare servar 100 miljoner människor varje dag. Sodexokoncernen utmärker sig för sitt oberoende och grundarfamiljens delägande, sin hållbara affärsmodell och serviceutbudet med måltidstjänster, FM-tjänster och lösningar för medarbetarförmåner. Vi levererar kvalitativa och flexibla matupplevelser, skapar attraktiva och inkluderande arbetsplatser, hanterar och underhåller infrastruktur på ett säkert och miljövänligt sätt, erbjuder personligt anpassat stöd till patienter och studenter, samt skapar program som stärker engagemanget hos medarbetare. Ända sedan dag ett, har Sodexo fokuserat på den konkreta vardagen genom sina tjänster, för att bidra till en positiv ekonomisk, social och miljömässig inverkan över tid. För oss går tillväxt och socialt engagemang hand i hand. På Sodexo är vårt syfte att skapa en bättre vardag, för ett bättre liv för alla. Visa mindre

CE-chaufförer sökes till flexibelt uppdrag i ESKILSTUNA med omnejd!

CE-chaufförer sökes till flexibelt uppdrag i Eskilstuna med omnejd! Vill du ta eget ansvar och kunna arbeta varierande i en chaufförsroll? Vill du bygga upp din erfarenhet inom transport och logistikbranschen? Sök tjänsten som CE-chaufför idag! FÖR DIG SOM ÄR MEDARBETARE I 24TRANSPORT: Hos oss på 24Transport erbjuder vi arbete när det passar dig. Du bestämmer själv vilka uppdrag som passar. Du som medarbetare lägger i dina tillgängliga dagar i vår boknings... Visa mer
CE-chaufförer sökes till flexibelt uppdrag i Eskilstuna med omnejd!
Vill du ta eget ansvar och kunna arbeta varierande i en chaufförsroll? Vill du bygga upp din erfarenhet inom transport och logistikbranschen? Sök tjänsten som CE-chaufför idag!
FÖR DIG SOM ÄR MEDARBETARE I 24TRANSPORT:
Hos oss på 24Transport erbjuder vi arbete när det passar dig. Du bestämmer själv vilka uppdrag som passar.
Du som medarbetare lägger i dina tillgängliga dagar i vår bokningssystem och matchas direkt med uppdrag som passar din tillgänglighet.
Du bestämmer vart i landet du vill arbeta.
Här har vi en omväxlande roll där du som chaufför får möjligheten att skina på arbetsmarknaden! Arbetsuppgifter kan bland annat vara distribution och fjärrkörning men även kortare sträckor.
Krav
- CE-behörighet
- YKB
- Digitalt förarkort
Meriterande
- Du har yrkesvana av att köra lastbil
- Truckkort
Tillsättning
Tjänsten skall tillsättas omgående. Visa mindre

CE-chaufförer sökes till flexibelt uppdrag

CE-chaufförer sökes till flexibelt uppdrag i Stockholm med omnejd! Vill du ta eget ansvar och kunna arbeta varierande i en chaufförsroll? Vill du bygga upp din erfarenhet inom transport och logistikbranschen? Sök tjänsten som CE-chaufför idag! FÖR DIG SOM ÄR MEDARBETARE I 24TRANSPORT: Hos oss på 24Transport erbjuder vi arbete när det passar dig. Du bestämmer själv vilka uppdrag som passar. Du som medarbetare lägger i dina tillgängliga dagar i vår boknings... Visa mer
CE-chaufförer sökes till flexibelt uppdrag i Stockholm med omnejd!
Vill du ta eget ansvar och kunna arbeta varierande i en chaufförsroll? Vill du bygga upp din erfarenhet inom transport och logistikbranschen? Sök tjänsten som CE-chaufför idag!
FÖR DIG SOM ÄR MEDARBETARE I 24TRANSPORT:
Hos oss på 24Transport erbjuder vi arbete när det passar dig. Du bestämmer själv vilka uppdrag som passar.
Du som medarbetare lägger i dina tillgängliga dagar i vår bokningssystem och matchas direkt med uppdrag som passar din tillgänglighet.
Du bestämmer vart i landet du vill arbeta.
Här har vi en omväxlande roll där du som chaufför får möjligheten att skina på arbetsmarknaden! Arbetsuppgifter kan bland annat vara distribution och fjärrkörning men även kortare sträckor.
Krav
- CE-behörighet
- YKB
- Digitalt förarkort
Meriterande
- Du har yrkesvana av att köra lastbil
- Truckkort
Tillsättning
Tjänsten skall tillsättas omgående. Visa mindre

CE-chaufförer sökes till flexibelt uppdrag i Örebro med omnejd!

CE-chaufförer sökes till flexibelt uppdrag i Örebro med omnejd! Vill du ta eget ansvar och kunna arbeta varierande i en chaufförsroll? Vill du bygga upp din erfarenhet inom transport och logistikbranschen? Sök tjänsten som CE-chaufför idag! FÖR DIG SOM ÄR MEDARBETARE I 24TRANSPORT: Hos oss på 24Transport erbjuder vi arbete när det passar dig. Du bestämmer själv vilka uppdrag som passar. Du som medarbetare lägger i dina tillgängliga dagar i vår bokningssyst... Visa mer
CE-chaufförer sökes till flexibelt uppdrag i Örebro med omnejd!
Vill du ta eget ansvar och kunna arbeta varierande i en chaufförsroll? Vill du bygga upp din erfarenhet inom transport och logistikbranschen? Sök tjänsten som CE-chaufför idag!
FÖR DIG SOM ÄR MEDARBETARE I 24TRANSPORT:
Hos oss på 24Transport erbjuder vi arbete när det passar dig. Du bestämmer själv vilka uppdrag som passar.
Du som medarbetare lägger i dina tillgängliga dagar i vår bokningssystem och matchas direkt med uppdrag som passar din tillgänglighet.
Du bestämmer vart i landet du vill arbeta.
Här har vi en omväxlande roll där du som chaufför får möjligheten att skina på arbetsmarknaden! Arbetsuppgifter kan bland annat vara distribution och fjärrkörning men även kortare sträckor.
Krav
- CE-behörighet
- YKB
- Digitalt förarkort
Meriterande
- Du har yrkesvana av att köra lastbil
- Truckkort
Tillsättning
Tjänsten skall tillsättas omgående. Visa mindre

Vi söker CE-chaufförer till Kallhäll!

Vi är ett modernt åkeri som månar om att våra chaufförer ska få förutsättningar för att kunna utföra sitt arbete i rätt tid, på rätt plats och med rätt kvalitet. Vi prioriterar säkerhetsfrågor högt inom koncernen och du kan lita på att lönen kommer in på kontot i tid! Vill du bli en av oss? Vi behöver nu förstärka vårt åkeri Svebol med fler chaufförer! Vi söker dig som arbetar som yrkeschaufför idag och som har: CE-körkort YKB Förarkort ADR är meriterande,... Visa mer
Vi är ett modernt åkeri som månar om att våra chaufförer ska få förutsättningar för att kunna utföra sitt arbete i rätt tid, på rätt plats och med rätt kvalitet. Vi prioriterar säkerhetsfrågor högt inom koncernen och du kan lita på att lönen kommer in på kontot i tid! Vill du bli en av oss? Vi behöver nu förstärka vårt åkeri Svebol med fler chaufförer!
Vi söker dig som arbetar som yrkeschaufför idag och som har:
CE-körkort
YKB
Förarkort
ADR är meriterande, men inte ett krav
Vi ser gärna att du har släpvana
Vi ser gärna att du har distributionsvana

I Kallhäll söker vi tjugo chaufförer med varierande schema, rullande schema som innehåller dag, kväll, natt, helg Du kommer att köra distribution till en av vår största kund. Du kommer för det mesta köra kylvaror. Visa mindre

Sommarchaufförer till Arla Distribution - Stockholm mejeri

Ansök    Mar 22    Arla Foods AB    Distributionsförare
Som chaufför kommer du att distribuera mejeriprodukter till våra kunder. I tid, effektivt och säkert! Är du en person med god servicekänsla, ordningssinne, noggrannhet och en positiv inställning, sök då gärna ett sommarvikariat hos oss på Stockholm Distribution! Det är viktigt att du trivs med kundkontakt, har en positiv inställning och är mån om att representera Arla på bästa sätt. Då jobbet bland annat kan innebära tunga lyft, behöver du ha en god fysik.... Visa mer
Som chaufför kommer du att distribuera mejeriprodukter till våra kunder. I tid, effektivt och säkert! Är du en person med god servicekänsla, ordningssinne, noggrannhet och en positiv inställning, sök då gärna ett sommarvikariat hos oss på Stockholm Distribution!
Det är viktigt att du trivs med kundkontakt, har en positiv inställning och är mån om att representera Arla på bästa sätt. Då jobbet bland annat kan innebära tunga lyft, behöver du ha en god fysik. Du kommer att vara Arla Foods ansikte utåt och vi lägger därför stor vikt vid personlig lämplighet och beteende i trafiken.
Krav för tjänsten:
· Svenskt körkort med C-behörighet
· Svenskt YKB
· Truckkort
· Digitalt förarkort
· Goda kunskaper i svenska
· God samarbetsförmåga gentemot kunder och kollegor
· Kunna jobba perioden vecka 26-29 och/eller 30-33
· Vara tillgänglig för en veckas utbildning inför sommarvikariatet vecka 20, 22, 23 eller 24.
Önskvärt:
· CE-behörighet
· Lokalkännedom i Stockholm
Arbetstider
Arbetstiderna kan variera mellan 05.15-21.36, arbetspassens längd är 8 alternativt 7,6 timmar långa. Varannan lördag och rullande fridag ingår i schemat.
Vad erbjuder vi?
Arla är ett globalt bondeägt företag som arbetar ”från bondgården till tallriken”. Vi är marknadsledare inom vårt område och stolta över vår verksamhet som genomsyras av mångfald och stora ambitioner. En välkomnande företagskultur som skapar arbetsglädje är viktigt för oss och vi månar om att ge våra anställda utmanande arbetsuppgifter och goda utvecklingsmöjligheter.
Ansökan och kontakt
Vi rekryterar löpande, så sök gärna redan idag men allra senast 10 april! För att säkerställa en objektiv och rättvis rekryteringsprocess använder vi oss av arbetspsykologiska tester för både personlighet och logiskt tänkande.
För dig som uppfyller de grundläggande kraven kommer testerna att skickas ut inom kort efter sista ansökningsdag. För de kandidater vars testresultat matchar väl mot egenskaperna som behövs för att lyckas i rollen, går sedan vidare till en telefonintervju.
För dig som går vidare är nästa steg en provkörning på plats på ca 20-30 min. För dig som klarar provkörningen väntar sedan en intervju.
Ansök vänligen via Arlas hemsida: careers.arla.com
På kartan så klickar du dig fram till Sverige, sen Stockholm och sen Kallhäll. Visa mindre

CE-chaufförer sökes till flexibelt uppdrag i Göteborg med omnejd!

CE-chaufförer sökes till flexibelt uppdrag i Göteborg med omnejd! Vill du ta eget ansvar och kunna arbeta varierande i en chaufförsroll? Vill du bygga upp din erfarenhet inom transport och logistikbranschen? Sök tjänsten som CE-chaufför idag! FÖR DIG SOM ÄR MEDARBETARE I 24TRANSPORT: Hos oss på 24Transport erbjuder vi arbete när det passar dig. Du bestämmer själv vilka uppdrag som passar. Du som medarbetare lägger i dina tillgängliga dagar i vår bokningssy... Visa mer
CE-chaufförer sökes till flexibelt uppdrag i Göteborg med omnejd!
Vill du ta eget ansvar och kunna arbeta varierande i en chaufförsroll? Vill du bygga upp din erfarenhet inom transport och logistikbranschen? Sök tjänsten som CE-chaufför idag!
FÖR DIG SOM ÄR MEDARBETARE I 24TRANSPORT:
Hos oss på 24Transport erbjuder vi arbete när det passar dig. Du bestämmer själv vilka uppdrag som passar.
Du som medarbetare lägger i dina tillgängliga dagar i vår bokningssystem och matchas direkt med uppdrag som passar din tillgänglighet.
Du bestämmer vart i landet du vill arbeta.
Här har vi en omväxlande roll där du som chaufför får möjligheten att skina på arbetsmarknaden! Arbetsuppgifter kan bland annat vara distribution och fjärrkörning men även kortare sträckor.
Krav
- CE-behörighet
- YKB
- Digitalt förarkort
Meriterande
- Du har yrkesvana av att köra lastbil
- Truckkort
Tillsättning
Tjänsten skall tillsättas omgående. Visa mindre

Vi söker CE-chaufförer till Kallhäll!

Vi är ett modernt åkeri som månar om att våra chaufförer ska få förutsättningar för att kunna utföra sitt arbete i rätt tid, på rätt plats och med rätt kvalitet. Vi prioriterar säkerhetsfrågor högt inom koncernen och du kan lita på att lönen kommer in på kontot i tid! Vill du bli en av oss? Vi behöver nu förstärka vårt åkeri Svebol med fler chaufförer! Vi söker dig som arbetar som yrkeschaufför idag och som har: CE-körkort YKB Förarkort ADR är meriterande,... Visa mer
Vi är ett modernt åkeri som månar om att våra chaufförer ska få förutsättningar för att kunna utföra sitt arbete i rätt tid, på rätt plats och med rätt kvalitet. Vi prioriterar säkerhetsfrågor högt inom koncernen och du kan lita på att lönen kommer in på kontot i tid! Vill du bli en av oss? Vi behöver nu förstärka vårt åkeri Svebol med fler chaufförer!
Vi söker dig som arbetar som yrkeschaufför idag och som har:
CE-körkort
YKB
Förarkort
ADR är meriterande, men inte ett krav
Vi ser gärna att du har släpvana
Vi ser gärna att du har distributionsvana

I Kallhäll söker vi tjugo chaufförer med varierande schema, rullande schema som innehåller dag, kväll, natt, helg Du kommer att köra distribution till en av vår största kund. Du kommer för det mesta köra kylvaror. Visa mindre

Spoltekniker (Heltid) Avloppsrensning

Ansök    Mar 16    VA Elekt AB    Sug- och spolbilsförare
Rekster bedriver verksamhet inom VA. Med innovativ och eldriven teknik uppnår vi överlägset kvalitativa och hållbara resultat. Kontoret är beläget i Stockholm men arbetet bedrivs i omfattning av fler anslutna orter och län. Arbetsuppgifter Du kommer med hjälp av maskinutrustning och skåpbil att besöka två villor per arbetsdag för att rensa avloppsledningar med eldrivna maskiner. Samtliga kundbesök är förbokade - vi arbetar inte på jour. Du rapporterar in... Visa mer
Rekster bedriver verksamhet inom VA. Med innovativ och eldriven teknik uppnår vi överlägset kvalitativa och hållbara resultat. Kontoret är beläget i Stockholm men arbetet bedrivs i omfattning av fler anslutna orter och län.
Arbetsuppgifter Du kommer med hjälp av maskinutrustning och skåpbil att besöka två villor per arbetsdag för att rensa avloppsledningar med eldrivna maskiner. Samtliga kundbesök är förbokade - vi arbetar inte på jour. Du rapporterar in uppdragen till din närmsta chef i slutet på arbetsdagen och kan avsluta för dagen efter sista uppdraget.
Erfarenhet Ett plus om du har arbetat inom VA eller VVS, men inget krav. Tjänsten inleds med en upplärning, som beroende på erfarenhet tar 1-4 veckor.
Vi lägger störst vikt vid personlighet och samarbetsvilja. Allt annat går att lära upp med tiden.
Arbetstider Mån-Fre 08:00-17:00
Ersättning Fast månadslön
Tillträde Sker när rätt kandidat har hittats.
Krav B-Körkort
Ansökningar mottages endast per mejl. Bifoga CV & Personligt brev. Visa mindre

CE-chaufförer sökes till flexibelt uppdrag

CE-chaufförer sökes till flexibelt uppdrag i Stockholm med omnejd! Vill du ta eget ansvar och kunna arbeta varierande i en chaufförsroll? Vill du bygga upp din erfarenhet inom transport och logistikbranschen? Sök tjänsten som CE-chaufför idag! FÖR DIG SOM ÄR MEDARBETARE I 24TRANSPORT: Hos oss på 24Transport erbjuder vi arbete när det passar dig. Du bestämmer själv vilka uppdrag som passar. Du som medarbetare lägger i dina tillgängliga dagar i vår boknings... Visa mer
CE-chaufförer sökes till flexibelt uppdrag i Stockholm med omnejd!
Vill du ta eget ansvar och kunna arbeta varierande i en chaufförsroll? Vill du bygga upp din erfarenhet inom transport och logistikbranschen? Sök tjänsten som CE-chaufför idag!
FÖR DIG SOM ÄR MEDARBETARE I 24TRANSPORT:
Hos oss på 24Transport erbjuder vi arbete när det passar dig. Du bestämmer själv vilka uppdrag som passar.
Du som medarbetare lägger i dina tillgängliga dagar i vår bokningssystem och matchas direkt med uppdrag som passar din tillgänglighet.
Du bestämmer vart i landet du vill arbeta.
Här har vi en omväxlande roll där du som chaufför får möjligheten att skina på arbetsmarknaden! Arbetsuppgifter kan bland annat vara distribution och fjärrkörning men även kortare sträckor.
Krav
- CE-behörighet
- YKB
- Digitalt förarkort
Meriterande
- Du har yrkesvana av att köra lastbil
- Truckkort
Tillsättning
Tjänsten skall tillsättas omgående. Visa mindre