Lediga jobb som Undersköterska, vård- o specialavd. o mottagning i Järfälla

Se lediga jobb som Undersköterska, vård- o specialavd. o mottagning i Järfälla. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Järfälla som finns hos arbetsgivaren.

Undersköterska/natt till Jakobsberggeriatriken

Välkommen till oss på Jakobsbergsgeriatriken, Jakobsbergs sjukhus, som ligger nära Barkarbystaden med bra kommunikationer! Vi är i behov av en undersköterska natt till vår akutgeriatriska avdelning 6A, sök och bidra till att vår personalgrupp blir komplett! Som undersköterska hos oss får du medverka i den direkta omvårdnaden av våra patienter i samarbete med övrig personal. I dina arbetsuppgifter ingår bla genomföra olika kontroller, registrering av mä... Visa mer
Välkommen till oss på Jakobsbergsgeriatriken, Jakobsbergs sjukhus, som ligger nära Barkarbystaden med bra kommunikationer! Vi är i behov av en undersköterska natt till vår akutgeriatriska avdelning 6A, sök och bidra till att vår personalgrupp blir komplett!

Som undersköterska hos oss får du
medverka i den direkta omvårdnaden av våra patienter i samarbete med övrig personal.

I dina arbetsuppgifter ingår bla genomföra olika kontroller, registrering av mätvärden, olika provtagningar och att se till att patienterna får en god omvårdnad. 

Du kommer också arbeta på en trivsam klinik där du använder och fördjupar dina omvårdnadskunskaper och därmed utvecklas i din roll som undersköterska. Din introduktion kommer vara individanpassad med möjlighet till träning/utbildning i olika moment. Du kommer bl.a att möta patienter med en mängd olika diagnoser i både akuta och stabila vårdsituationer. Intagning sker dygnet runt, nattetid via ambulans, med närvarande jourläkare och ett nära samarbete med akutsjukhusen. 

När du arbetar natt hos oss är heltidsmåttet 32,20 timmar/vecka och du arbetar 74%. Det innebär sju nätter på tre veckor med en längre ledighet. Provanställning kan komma att tillämpas.

 

Arbetsuppgifter
Den primära arbetsuppgiften är att planera och utföra patientens vård tillsammans med patienten och dina kollegor. Du kommer arbeta tillsammans med en sjuksköterska och med tätt samarbete med samma team på övriga avdelningar. Vi ser att du har ett genuint intresse för den geriatriska patienten och har alltid patientfokus i omvårdnaden. Du sätter patientsäkerhet och arbetsmiljö först genom att bidra med gott bemötande och trygghet i den patientnära kontakten.

 

Kvalifikationer
Krav: Undersköterskeutbildning, utbildad undersköterska i form av gymnasieskolans Vård- och omsorgsprogram 3 år (2500 poäng), Vård- och omsorgsprogrammet, Komvux, tre terminer (minimum 1350 poäng) alternativt annan likvärdig undersköterskeutbildning. Vid annan likvärdig utbildning inom kommunal vuxenutbildning eller äldre utbildningar till undersköterska görs en individuell bedömning. 
Meriterande: Vi välkomnar sökande med längre erfarenhet, gärna från akutsjukvård och/eller slutenvård. Erfarenhet från akutsjukvård i minst ett år. Vana från journalsystemet TakeCare.

 

Personliga egenskaper
Vi lägger stor vikt vid god samarbetsförmåga, flexibilitet, professionellt bemötande och personlig lämplighet. Du är tydlig och lyhörd i din kommunikation, ser helheten. Du har förmågan att skapa ett gott samarbets- och medarbetarklimat.

 

Om oss
Jakobsbergsgeriatriken har tre avdelningar för patienter med akuta sjukdomstillstånd av både medicinsk, kirurgisk eller ortopedisk orsak och/eller rehabiliteringsbehov. En av dessa avdelning är profilerad mot stroke och akut konfusion.

Våra tre avdelningar arbetar i team bestående av läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, arbetsterapeuter och fysioterapeuter. Logoped, kurator och dietist finns till de patienter som har behov. Vi har en öppenvårdsmottagning för minnesutredningar samt förstärkt utskrivning. Vi är också en utbildningsenhet för olika yrkeskategorier, vårdgrannar och intresseorganisationer. Vi erbjuder dig en stimulerande arbetsmiljö där du som medarbetare är en mycket viktig del.

Vi skapar förutsättningar för att förbättra patienternas livskvalité och du kan vara med och bidra med detta arbete.

Läs mer om oss här: https://www.geriatrik.sll.se/vara-kliniker/jakobsbergsgeriatriken/

 

Vi erbjuder
Vi har flextidsavtal och är måna om en bra arbetsmiljö där det också finns möjlighet till friskvårdsbidrag som är 3000kr/år.
Ett gym finns att tillgå i våra lokaler. Det är nära till kommunala kommunikationer, bra cykelvägar med tillgång till låst cykelställ och personalsubvention på parkering.

SLSO´s förmåner ex. fri öppen sjukvård, försäkringar. 

 

Övrig viktig information
För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla både personligt brev, CV, utbildningsbevis samt att du svarat på frågor i ansökningsformulär

Vi kommer fortlöpande att gå igenom ansökningar och kalla till intervju innan sista ansökningsdag.

 

Vid patientnära arbete inom Stockholms läns sjukvårdsområde:

- tillämpas registerkontroll före beslut om anställning enligt gällande riktlinje.

- ska medarbetare som kommer att ha patientkontakt genomgå nyanställningsundersökning, enligt gällande direktiv, vilket sker genom företagshälsovården innan anställning.

- krävs, förutom svensk yrkeslegitimation, goda kunskaper i svenska språket motsvarande nivå C1 enligt den gemensamma europeiska referensramen (GERS). Samma krav är vägledande vad gäller icke-legitimerad personal med patientkontakt.Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) är en av Sveriges största vårdgivare med 11 600 medarbetare. Vi erbjuder hälso- och sjukvård i Region Stockholms regi inom psykiatri, primärvård, geriatrik, ASIH, närakuter, somatisk specialistvård, habilitering och hälsa samt hjälpmedel. I samverkan med Karolinska Institutet bedriver vi forskning, utbildning och utveckling. https://www.slso.sll.se/.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.


Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.


Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.


https://www.regionstockholm.se/jobb Visa mindre

Behandlingspedagog/ Undersköterska till stödboende i Järfälla

Svea Work söker på uppdrag av kund en behandlingspedagog alternativt undersköterska till ett stödboende för ungdomar samt till ett stödboende för vuxna inom socialpsykiatri. Arbetsplatsen är förlagd i Järfälla.  Tidsperiod: 1/3 och ett år fram Omfattning: Deltid Arbetstider: mån-fre 9-15 Krav  Vi söker dig som är legitimerad behandlingspedagog eller undersköterska med 2 års yrkeserfarenhet. Uppdraget passar perfekt för dig som är trygg i din arbetsroll d... Visa mer
Svea Work söker på uppdrag av kund en behandlingspedagog alternativt undersköterska till ett stödboende för ungdomar samt till ett stödboende för vuxna inom socialpsykiatri. Arbetsplatsen är förlagd i Järfälla. 

Tidsperiod: 1/3 och ett år fram
Omfattning: Deltid
Arbetstider: mån-fre 9-15

Krav 
Vi söker dig som är legitimerad behandlingspedagog eller undersköterska med 2 års yrkeserfarenhet. Uppdraget passar perfekt för dig som är trygg i din arbetsroll där ditt arbete uppskattas. Du ska även vara lugn och pedagogisk i ditt arbete, samtidigt som du ska kunna ta beslut gällande patienter. Du ska även ha goda kunskaper i det svenska språket, både i tal och skrift, då det förekommer dokumentation i olika journalsystem. Det är meriterande om du har erfarenhet av liknande arbete sedan tidigare.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är en trevlig och social person med både patienter och kollegor. Du ska ha en god samarbetsförmåga med kollegor. Du ska även ha vana att arbeta med varierande arbetsuppgifter inom ditt område. Du har även ett gediget intresse att utvecklas som person, men också i din kompetens inom vården. 
Vi erbjuder dig 
Konkurrenskraftig lön 
Semesterersättning 
Tjänstepension enligt?ITP-planen 
Engagerad och lyhörd konsultchef
Kort om Svea Partners: 
Svea Partners är ansvarsfulla och långsiktiga investerare som aktivt engagerar sig i företagens verksamheter och utveckling. Målet är att dels bli ledande inom respektive verksamhetsområde, dels att företagen och dess personal ständigt utvecklas och ges möjligheter och verktyg att utmana sig själva till innovativa och kreativa lösningar för att uppnå sin fulla potential. Visa mindre

Kom och dansa med oss i Järfällas kommuns vård och omsorg i sommar!

Visst längtar du efter sommaren precis som vi gör? När vi kan bada, äta glass, sola och bäst av allt, sommarjobba! VI vet att det kan kännas långt bort nu när vinden viner och dagarna är mörka men snart är den här och vi vill se till att vi har de allra bästa vikarierna på plats till sommaren, därför söker vi redan nu dig som vill ha Järfällas viktigaste sommarjobb inom vård och omsorg! Är ditt intresse för människor stort, är du flexibel och vill göra sk... Visa mer
Visst längtar du efter sommaren precis som vi gör? När vi kan bada, äta glass, sola och bäst av allt, sommarjobba! VI vet att det kan kännas långt bort nu när vinden viner och dagarna är mörka men snart är den här och vi vill se till att vi har de allra bästa vikarierna på plats till sommaren, därför söker vi redan nu dig som vill ha Järfällas viktigaste sommarjobb inom vård och omsorg!

Är ditt intresse för människor stort, är du flexibel och vill göra skillnad när du jobbar? Kom till oss!

Har du tidigare erfarenhet inom äldreomsorg, funktionsnedsättning eller psykiatrin, då är vi helt rätt arbetsplats för dig!

VI har verksamheter inom både äldreomsorgen och funktionsnedsättning i egen regi runt om i hela kommunen. För oss är det viktigt att kunna erbjuda vård och omsorg till Järfällaborna under alla livets faser och det gör att arbetet inom vård och omsorg är väldigt brett!

ARBETSUPPGIFTER
Eftersom vi har både särskilda boenden, hemtjänst, gruppboenden, korttidsboenden och daglig verksamhet så stöter vi på väldigt många olika sorters människor i vår vardag. Vi stöttar personer med psykiska och/eller neuropsykiatriska funktionsvarianter och de som kämpar med social problematik. Våra brukare inom äldreomsorgen finns på något av våra äldreboenden, korttidsvård, hemtjänsten (även natt/larmpatrull) eller på någon av våra dagverksamheter.
Arbetsuppgifterna kan skilja sig åt mellan de olika verksamheterna men viktigast av allt är att du ska ge våra brukare en meningsfull vardag, oavsett vad de finns!

När vi säger att vi vill att du ska vara med och skapa bra dagar tillsammans med och för våra kunder/brukare betyder det att du ska jobba för att ge dem och motivera dem till en lite bättre vardag. Det kan betyda att vi hittar på saker tillsammans, eller att det finns en möjlighet att dyka upp på egna aktiviteter, som att vara social med andra, ägna sig åt en hobby eller kanske få åka cykeltaxi runt om i Järfälla? Det kan också betyda att vi är ett stöd i den personliga omvårdnaden med hygien, toalettbesök, på- och avklädning. Vad vi hjälper till med bestämmer varje persons individuella behov. Det kan därför också betyda att vi stöttar upp vid vardagssysslor som städ, tvätt och matlagning. Vi kan också vara ett sällskap på en promenad eller på en fritidsaktivitet. Ibland är det arbete hemma hos våra kunder och där är vi ju alla olika, så du kan behöva anpassa dig efter kundens vanor, som rökning, husdjur och sånt.

På de flesta av våra arbetsplatser är arbetstiden förlagd till dag, kväll, natt, sovande jour och helgarbete. När du jobbar hos oss får du en introduktion kopplat till det ställe där du ska jobba. Vår bemanning som du blir anställd i har ansvar för alla timvikarier och bemanningen inom vård och omsorg.
Nu letar vi efter dig som vill jobba i sommar men också dig som kan börja redan nu i vår. Vi rekryterar löpande, så vill du vara säker på att få ett av sommarens bästa jobb, sök redan idag!

KVALIFIKATIONER
Du som söker är lugn, flexibel och stresstålig. Eftersom du jobbar med människor är det viktigt att du är empatisk och bryr dig om andra och kan samarbeta bra. Vi vill att du möter våra brukare, medarbetare och anhöriga proffsigt och med respekt.

Krav
• Du ska ha fyllt 18 år
• God svenska i både tal och skrift
• Goda datorkunskaper
• Vaccinationsbevis (2 sprutor)
• Inom en del verksamheter är det krav på B-körkort och att du kan cykla

Om du har jobbat inom äldreomsorg, funktionsnedsättning eller psykiatri förut är det meriterande, precis som det är om du har en vårdutbildning. Vi bryr oss mycket om din personliga lämplighet och kommer att ta ett registerutdrag på dig.

ÖVRIGT
Utdrag ur belastnings- och misstankeregistret görs för samtliga vikarier som börjar arbeta inom vård och omsorg. Vi kontrollerar även medborgarskap och arbetstillstånd.
Folkhälsomyndigheten anser att vaccination av vård- och omsorgspersonal är en viktig faktor för patientsäkerheten och att ovaccinerad personal inte bör delta i nära vård och omsorg för personer över 70 år och riskgrupper. I Järfälla kommun delar vi Folkhälsomyndighetens uppfattning och ser patientsäkerheten som vårt viktigaste uppdrag.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Vi kommer kontakta kandidater löpande. Vi kommer att kontakta er per mail om ni är aktuella för en digital gruppintervju. Gruppintervjuerna planeras under mars.

HBTQ
Järfälla kommun arbetar med en kompetensbaserad rekryteringsprocess för en fördomsfri rekrytering. Vi på Socialförvaltningen arbetar tillsammans oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, sexuell läggning, etnisk tillhörighet, religion, funktionsnedsättning och ålder. Olikheter berikar och möjliggör utveckling för alla framåt!

Belastningsregister
Utdrag ur belastnings- och misstankeregistret görs för samtliga sökanden som börjar arbeta inom vård och omsorg. Vi kontrollerar även medborgarskap och arbetstillstånd.

Vaccination
Folkhälsomyndigheten anser att vaccination av vård- och omsorgspersonal är en viktig faktor för patientsäkerheten och att ovaccinerad personal inte bör delta i nära vård och omsorg för personer över 70 år och riskgrupper. I Järfälla kommun delar vi Folkhälsomyndighetens uppfattning och ser patientsäkerheten som vårt viktigaste uppdrag.


Vi ser fram emot din ansökan, skicka in den redan idag! Vi tar emot alla ansökningar via annosen visma recruit. Återkom gärna med frågor med mail. Visa mindre

Behandlingspedagog/ Undersköterska till stödboende i Järfälla

Svea Work söker på uppdrag av kund en behandlingspedagog alternativt undersköterska till ett stödboende för ungdomar samt till ett stödboende för vuxna inom socialpsykiatri. Arbetsplatsen är förlagd i Järfälla.  Tidsperiod: 1/3 och ett år fram Omfattning: 100% Arbetstider: Heltid  Krav  Vi söker dig som är legitimerad behandlingspedagog eller undersköterska med 2 års yrkeserfarenhet. Uppdraget passar perfekt för dig som är trygg i din arbetsroll där ditt... Visa mer
Svea Work söker på uppdrag av kund en behandlingspedagog alternativt undersköterska till ett stödboende för ungdomar samt till ett stödboende för vuxna inom socialpsykiatri. Arbetsplatsen är förlagd i Järfälla. 

Tidsperiod: 1/3 och ett år fram
Omfattning: 100%
Arbetstider: Heltid 

Krav 
Vi söker dig som är legitimerad behandlingspedagog eller undersköterska med 2 års yrkeserfarenhet. Uppdraget passar perfekt för dig som är trygg i din arbetsroll där ditt arbete uppskattas. Du ska även vara lugn och pedagogisk i ditt arbete, samtidigt som du ska kunna ta beslut gällande patienter. Du ska även ha goda kunskaper i det svenska språket, både i tal och skrift, då det förekommer dokumentation i olika journalsystem. Det är meriterande om du har erfarenhet av liknande arbete sedan tidigare.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är en trevlig och social person med både patienter och kollegor. Du ska ha en god samarbetsförmåga med kollegor. Du ska även ha vana att arbeta med varierande arbetsuppgifter inom ditt område. Du har även ett gediget intresse att utvecklas som person, men också i din kompetens inom vården. 
Vi erbjuder dig 
Konkurrenskraftig lön 
Semesterersättning 
Tjänstepension enligt?ITP-planen 
Engagerad och lyhörd konsultchef
Kort om Svea Partners: 
Svea Partners är ansvarsfulla och långsiktiga investerare som aktivt engagerar sig i företagens verksamheter och utveckling. Målet är att dels bli ledande inom respektive verksamhetsområde, dels att företagen och dess personal ständigt utvecklas och ges möjligheter och verktyg att utmana sig själva till innovativa och kreativa lösningar för att uppnå sin fulla potential. Visa mindre

Undersköterskor för sommarvikariat/timanställning, Jakobsberggeriatriken!

Vi söker undersköterskor till våra akutgeriatriska vårdavdelningar. Jakobsbergsgeriatriken har ett akutgeriatriskt uppdrag och tar emot våra äldre, sköra och multisjuka patienter från akutsjukhus, direkt från hemmet eller ambulans samt remiss från husläkare. Vi erbjuder dig ett intressant och utvecklande arbete där du blir en del av det tvärprofessionella teamet, som kontinuerligt arbetar för en bra arbetsmiljö, som sätter patienten först och som arbet... Visa mer
Vi söker undersköterskor till våra akutgeriatriska vårdavdelningar.

Jakobsbergsgeriatriken har ett akutgeriatriskt uppdrag och tar emot våra äldre, sköra och multisjuka patienter från akutsjukhus, direkt från hemmet eller ambulans samt remiss från husläkare.

Vi erbjuder dig ett intressant och utvecklande arbete där du blir en del av det tvärprofessionella teamet, som kontinuerligt arbetar för en bra arbetsmiljö, som sätter patienten först och som arbetar för att utveckla och förbättra patientvården.
Som undersköterska hos oss blir du en del av en avdelning som värdesätter teamarbete högt.
Läs mer om oss https://www.geriatrik.regionstockholm.se/

Arbetsuppgifter
Som undersköterska hos oss medverkar du i den direkta omvårdnaden av våra patienter i samarbete med övrig personal.
I dina arbetsuppgifter ingår bla deltagande/engagemang på teamrond, genomföra olika kontroller, registrering av mätvärden, olika provtagningar, såromläggningar och att se till att patienterna får en god omvårdnad.

Anställning
Heltid, deltid, vikariat samt timanställning. Tillträde enligt överenskommelse. 

Kvalifikationer
Krav: Undersköterskeutbildning, utbildad undersköterska i form av gymnasieskolans Vård- och omsorgsprogram 3 år (2500 poäng), Vård- och omsorgsprogrammet, Komvux, tre terminer (minimum 1350 poäng) alternativt annan likvärdig undersköterskeutbildning. Vid annan likvärdig utbildning inom kommunal vuxenutbildning eller äldre utbildningar till undersköterska görs en individuell bedömning. Erfarenhet från akutsjukvård och/eller slutenvård. 

Meriterande: Vana från journalsystemet TakeCare.

Personliga egenskaper
Du har ett genuint intresse för den geriatriska patienten och har alltid patientfokus i omvårdnaden. Du sätter patientsäkerhet och arbetsmiljö först genom att bidra med gott bemötande och trygghet iden patientnära kontakten. Du har ett öppet och positivt förhållningssätt och tycker om att samarbeta i team. 
Vi söker dig som tar medarbetarskapet seriöst och som passar in i vår medarbetarskapspolicy.

Vi erbjuder
Individanpassad introduktion utifrån behov. 

Ett gym finns att tillgå i våra lokaler. Det är nära till kommunala kommunikationer, bra cykelvägar med tillgång till låst cykelställ och personalsubvention på parkering. Resterande förmåner presenteras vid intervjun.

Övrig viktig information
För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla personligt brev, CV, utbildningsbevis samt att du svarat på frågor i ansökningsformuläret.

 

Vid patientnära arbete inom Stockholms läns sjukvårdsområde:

- tillämpas registerkontroll före beslut om anställning enligt gällande riktlinje.

- ska medarbetare som kommer att ha patientkontakt genomgå nyanställningsundersökning, enligt gällande direktiv, vilket sker genom företagshälsovården innan anställning.

- krävs, förutom svensk yrkeslegitimation, goda kunskaper i svenska språket motsvarande nivå C1 enligt den gemensamma europeiska referensramen (GERS). Samma krav är vägledande vad gäller icke-legitimerad personal med patientkontakt.Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) är en av Sveriges största vårdgivare med 11 600 medarbetare. Vi erbjuder hälso- och sjukvård i Region Stockholms regi inom psykiatri, primärvård, geriatrik, ASIH, närakuter, somatisk specialistvård, habilitering och hälsa samt hjälpmedel. I samverkan med Karolinska Institutet bedriver vi forskning, utbildning och utveckling. https://www.slso.sll.se/.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.


Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.


Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.


https://www.regionstockholm.se/jobb Visa mindre

Undersköterska i reception

Ögonkliniken Jakobsberg är en liten privat klinik som arbetar på uppdrag av Region Stockholm. Vi har huvudsakligen mottagningsverksamhet och arbetet är vardagar 0730-1630. I kliniken arbetar optiker, sjuksköterska samt läkare. Ögonmottagningen är utrustad med senaste inom ögondiagnostik såsom ögonbottenfoto, OCT, Laser osv. Vi söker medarbetare som skall ingå i vårt team. Huvudsakliga arbetet är att sitta i receptionen, ta emot patienter, registrera, bok... Visa mer
Ögonkliniken Jakobsberg är en liten privat klinik som arbetar på uppdrag av Region Stockholm. Vi har huvudsakligen mottagningsverksamhet och arbetet är vardagar 0730-1630.
I kliniken arbetar optiker, sjuksköterska samt läkare. Ögonmottagningen är utrustad med senaste inom ögondiagnostik såsom ögonbottenfoto, OCT, Laser osv.
Vi söker medarbetare som skall ingå i vårt team. Huvudsakliga arbetet är att sitta i receptionen, ta emot patienter, registrera, boka besök och återbesök, svara i telefon, fotografera ögonbotten hos diabetiker, pröva syn och göra synfältsundersökning.
Erfarenheter från tidigare arbete är meriterande samt mycket goda kunskaper i Svenska både i tal och skrift.
Medico Pirouznia AB har kollektiv avtal. Rekrytering sker löpande.
Välkommen med din ansökan. Visa mindre

Undersköterskor till ASIH Stockholm Norr

ASIH Stockholm Norr söker ny kollega!  ASIH Stockholm norr är en regionsdriven verksamhet. Vi har en trevlig liten avdelning på Jakobsbergs sjukhus (slutenvård) med välkomnande och positiva arbetskamrater! Vi arbetar i multiprofessionella team där målsättningen är att tillsammans med patient och närstående skapa förutsättningar för god vård utifrån patientens behov. Arbetet är varierande, utvecklande och med hög teamkänsla.  Om tjänsten Heltid/deltid... Visa mer
ASIH Stockholm Norr söker ny kollega! 

ASIH Stockholm norr är en regionsdriven verksamhet.

Vi har en trevlig liten avdelning på Jakobsbergs sjukhus (slutenvård) med välkomnande och positiva arbetskamrater! Vi arbetar i multiprofessionella team där målsättningen är att tillsammans med patient och närstående skapa förutsättningar för god vård utifrån patientens behov. Arbetet är varierande, utvecklande och med hög teamkänsla. 

Om tjänsten

Heltid/deltid. Schemalgd 2-skift.

Tillsammans med det multiprofessionella teamet skapa en god vård i god anda. Vården bedrivs dygnet runt.

Kvalifikationer

Krav: Undersköterska med erfarenhet av palliativ vård. Provtagning, KAD-sättning, såromläggning förekommer.

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och värdesätter högt egenskaper som samarbetsförmåga, ansvarskännande, självständighet, ödmjukhet, trygghet, nyfikenhet, respektfullhet och kommunikativ förmåga

 Vi erbjuder

Flextidsavtal.

Friskvårdsersättning. Friskvårdstimme i mån av tid.

Tillgång till gym och massage (på Jakobsbergs sjukhus).

Personalparkering.     

Övriga förmåner inom SLSO t. ex. fri öppen sjukvård, försäkringar

 

SLSO tillämpar registerkontroll innan beslut om anställning. 

Vi kommer löpande att gå igenom ansökningar och kan kalla till intervju innan sista ansökningsdag. 

Vid patientnära arbete inom Stockholms läns sjukvårdsområde:

- tillämpas registerkontroll före beslut om anställning enligt gällande riktlinje.

- ska medarbetare som kommer att ha patientkontakt genomgå nyanställningsundersökning, enligt gällande direktiv, vilket sker genom företagshälsovården innan anställning.

- krävs, förutom svensk yrkeslegitimation, goda kunskaper i svenska språket motsvarande nivå C1 enligt den gemensamma europeiska referensramen (GERS). Samma krav är vägledande vad gäller icke-legitimerad personal med patientkontakt.Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) är en av Sveriges största vårdgivare med 11 600 medarbetare. Vi erbjuder hälso- och sjukvård i Region Stockholms regi inom psykiatri, primärvård, geriatrik, ASIH, närakuter, somatisk specialistvård, habilitering och hälsa samt hjälpmedel. I samverkan med Karolinska Institutet bedriver vi forskning, utbildning och utveckling. https://www.slso.sll.se/.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.


Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.


Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.


https://www.regionstockholm.se/jobb Visa mindre

Barnskötare/undersköterska med diabeteskunskap

Järfälla har norra Stockholms mest spännande geografiska läge och växer snabbt. Vi erbjuder en arbetsplats med stor variation, goda utvecklingsmöjligheter och arbetar efter visionen ”Järfälla för alla framåt”. Läs mer om hur det är att jobba hos oss på www.jarfalla.se/ledigajobb Jakobsbergs södra förskolor bildar tillsammans med Jakobsbergs västra förskolor en större enhet med sju förskolor. Verksamheten tar emot ca 640 barn i åldrarna ett till fem år. Vid... Visa mer
Järfälla har norra Stockholms mest spännande geografiska läge och växer snabbt. Vi erbjuder en arbetsplats med stor variation, goda utvecklingsmöjligheter och arbetar efter visionen ”Järfälla för alla framåt”. Läs mer om hur det är att jobba hos oss på www.jarfalla.se/ledigajobb
Jakobsbergs södra förskolor bildar tillsammans med Jakobsbergs västra förskolor en större enhet med sju förskolor. Verksamheten tar emot ca 640 barn i åldrarna ett till fem år. Vid enheten arbetar ca 120 medarbetare, varav en förskolechef, fyra biträdande förskolechefer och en intendent. Enhetens alla förskolor ligger i Jakobsberg och har närhet till skogen både vid Järvafältet och i närmiljön samt närhet till flera andra skolor, bibliotek, buss och pendeltåg.


Jakobsbergs södra förskolor har under flera år arbetat med språk och kommunikation igenom Projektet "Förskole+" och enhetens Språkutvecklingsprogram. Detta innebär att vi lägger särskild vikt vid att förstärka barns språkutveckling.

Vi söker nu två barnskötare/undersköterska med extra kunskap kring diabetes för arbete kring två barn mellan 1-5 år.
Hos oss har du har tillgång till kompetensutveckling genom handledning både internt och externt samt utbildning genom bland annat Järfälla Barn- och Elevhälsa.
Friskvårdsbidrag lämnas enligt Järfälla Kommuns riktlinjer


ARBETSUPPGIFTER
I din roll som barnskötare/undersköterska med extra kompetens kring barn med diabetes ska du ingå i ett arbetslag.
• Du ska ha kunskap om diabetes.
• Du ska kunna väga, mäta och räkna ut vilken mängd mat som ska serveras.
• Du ska kunna ta blodprov och mäta sockermängd i blodprov.
• Du ska kunna sköta de instrument som hör till uppgiften.
• Du ska ha ett särskilt intresse och kunskap kring funktionsvariationer och kunna stödja små barns utveckling särskilt inom områden som motorik, kommunikation och omvårdnad.
• Du ska även aktivt vara en del av arbetslaget och du ska samarbeta med vårdnadshavare övrig personal på förskolan.


KVALIFIKATIONER
Du ska ha barnskötarexamination eller vara utbildad undersköterska du ska även ha särskild kompetens och erfarenhet kring diabetes.
• Du ska ha en mycket god kunskap i svenska språket.


ÖVRIGT
Järfälla har norra Stockholms mest spännande geografiska läge och växer snabbt. Vi erbjuder en arbetsplats med stor variation, goda utvecklingsmöjligheter och arbetar efter visionen Järfälla för alla framåt. Läs mer om hur det är att jobba hos oss på www.jarfalla.se/ledigajobb

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Noggrann och erfaren undersköterska sökes för spännande provtagningsuppdrag

Är du intresserad av att hjälpa till med blodprovstagning inom kliniska studier? Vi på IDTM söker nu dig som jobbar som undersköterska och som har vana av blodprovstagning. Vi erbjuder flexibilitet, träning och genomgång i god tid inför din arbetsstart. Dina arbetsuppgifter: Arbetsuppgifterna är uppdragsbaserade under dagtid och i förekommande fall under helger där arbetet är att utföra venösa blodprovstagningar hemma hos patienter vilket kräver en viss fl... Visa mer
Är du intresserad av att hjälpa till med blodprovstagning inom kliniska studier?
Vi på IDTM söker nu dig som jobbar som undersköterska och som har vana av blodprovstagning.
Vi erbjuder flexibilitet, träning och genomgång i god tid inför din arbetsstart.
Dina arbetsuppgifter:
Arbetsuppgifterna är uppdragsbaserade under dagtid och i förekommande fall under helger där arbetet är att utföra venösa blodprovstagningar hemma hos patienter vilket kräver en viss flexibilitet och förmåga att arbeta självständigt.
Som undersköterska ute på uppdrag är du oerhört viktig för både patienten och för IDTM och förväntas jobba med integritet och kvalitet i ditt bemötande och uppdragsutförande.
Arbetsuppgifterna inkluderar:
- Sedvanlig venös blodprovstagning
- Hantering av blodprover samt transport till aktuellt labb
- Journalföring
Specifika krav:
- Utbildad undersköterska
- Körkort B
- Egen bil
Meriterande är:
- Erfarenhet av arbete inom kliniska studier
- Erfarenhet att jobba inom hemsjukvård
- Talar och skriver flytande på Svenska
Om IDTM:
International Doping Tests & Management AB (IDTM) är ett oberoende och världsledande företag som är specialiserat på dopingtester där vi genomför dopingkontroller över hela världen. IDTM jobbar för internationella sportorganisationer, större tävlingsarrangörer och nationella myndigheter. IDTM har etablerat ett unikt nätverk av provtagare, som verkar i över 100 länder. Teamet med huvudkontor i Stockholm, består av 10 olika nationaliteter och bolaget har tillsammans med systerbolaget Drug Free Sport International med bas i Kansas City i USA, ca 5000 provtagare runt om i världen. Sedan sommaren 2020 är IDTM registrerad vårdgivare i Sverige.

Hos oss får du arbeta i en flexibel arbetsmiljö där du själv kan anpassa arbetsuppdragen utefter dina egna förutsättningar. Du får även vara en del av att uppfylla IDTMs vision att vara en innovativ ledare inom mobil provtagningsservice för att underlätta för alla patienter att kunna medverka i en klinisk studie.
Kvalifikationer:
Anställningsformen som eftersöks är uppdragsbaserad med start 2023-01-15
Arbetstiderna kan vara varierande då patienter behöver ha provtagning under vissa specifika tider. Uppdrag på helger kan förekomma.
Ersättningen sätts efter överenskommelse med oss på IDTM och stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Urval sker löpande, och vi ser gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt, dock senast 2023-01-10.
Vid frågor om tjänsten går det bra att kontakta oss på ([email protected]).
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Undersköterska

Företaget Medico Pirouznia AB är en privat ögonklinik som arbetar på uppdrag av Stockholms regionen. Vi finns på Jakobsbergssjukhus där vi erbjuder ögonsjukvård såsom mottagningsbesök, laserbehandling, ögonbottenfotografering, synfältsundersökning. Vi söker ny medarbetare. Arbetsuppgifter Som undersköterska på mottagningen tar du emot och registrerar patienter i receptionen, svarar i telefonen på telefontiden, förbereder patienterna inför läkarbesöket me... Visa mer
Företaget
Medico Pirouznia AB är en privat ögonklinik som arbetar på uppdrag av Stockholms regionen. Vi finns på Jakobsbergssjukhus där vi erbjuder ögonsjukvård såsom mottagningsbesök, laserbehandling, ögonbottenfotografering, synfältsundersökning. Vi söker ny medarbetare.


Arbetsuppgifter
Som undersköterska på mottagningen tar du emot och registrerar patienter i receptionen, svarar i telefonen på telefontiden, förbereder patienterna inför läkarbesöket med bland annat: synprövning, ögontrycksmätning, synfältsundersökning samt ögonbottenfotografering.


Övrig Information
Meriterande vid liknande arbete
Lägre tjänstgöringsgrad kan diskuteras
Rekryteringsåtgärder inklusive intervjuer sker löpande


Kvalifikationer
Undersökterska med erfarenhet från patientnära arbete.
Erfraenhet från ögonvård är meriterande.
Internutbildning kommer att erbjudas
Datorvana.
Då du kommer att ha patientnära arbete är det ett krav att behärska svenska i tal och skrift samt engelska i tal.


Personliga egenskaper
Vi söker glad, noggrann, drivande lagspelare som trivs i öppen och samarbetande miljö där vi sätter våra patienter i centrum. Du bör vara ordningsam och ha god administrativ förmåga Visa mindre

Visstidsanställning undersköterska till ASIH Familjeläkarna

Rollen Att arbeta som undersköterska i ASIH är ett självständigt och omväxlande arbete med stort eget ansvar. Som undersköterska i avancerad hemsjukvård medverkar du till att patient och närstående blir delaktiga i vården och att de ska känna sig trygga i hemmet under en period av svår sjukdom. Vården ska tillgodose fysiska, psykiska, sociala och existentiella behov. Visstidsanställningen är förlagd på vårat kontor i Barkarby. Din Profil Stor vikt läggs vi... Visa mer
Rollen Att arbeta som undersköterska i ASIH är ett självständigt och omväxlande arbete med stort eget ansvar.
Som undersköterska i avancerad hemsjukvård medverkar du till att patient och närstående blir delaktiga i vården och att de ska känna sig trygga i hemmet under en period av svår sjukdom. Vården ska tillgodose fysiska, psykiska, sociala och existentiella behov.
Visstidsanställningen är förlagd på vårat kontor i Barkarby.
Din Profil
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet, god samarbetsförmåga och ett genuint intresse för vård i patientens hem. Du är positiv, initiativrik, flexibel och känner dig säker i din yrkesroll. Du ser som ditt självklara ansvar att bidra till ett positivt arbetsklimat.
Det är meriterande att ha erfarenhet från sjukhus, hemsjukvård eller avancerad sjukvård i hemmet men vi söker även dig som är nyfiken på att jobba med framtidens sjukvård.
Adekvat specialistutbildning är meriterande, t ex i onkologisk vård.
Vi erbjuder
Ett omväxlande och självständigt arbete med div undersköterskeuppgifter på kontoret och i patientens hem. T ex provtagning, såromläggning, sätta kateter för att ge några exempel.
Anställning: Visstidsanställning alternativt timanställning, dagtid.
Kollektivavtal.


Familjeläkarna i Saltsjöbaden AB bedriver bland annat vårdcentraler, mödravård, barnavårdscentraler, hemsjukvård, ASIH-verksamhet och hospice. Våra ledord är arbetsglädje och energi, patientens nöjdhet och trygghet samt medicinsk excellens.
Familjeläkarna är ISO-certifierade.
Vi dokumenterar i journalsystemet Take Care och planerar vården i verktyget Mobil Klinik.


Körkort är ett krav. Visa mindre

Undersköterskor för vikariat till Jakobsberggeriatriken!

Vi söker undersköterskor till vår akutgeriatriska vårdavdelning. Jakobsbergsgeriatriken har ett akutgeriatriskt uppdrag och tar emot våra äldre, sköra och multisjuka patienter från akutsjukhus, direkt från hemmet eller ambulans samt remiss från husläkare. Vi erbjuder dig ett intressant och utvecklande arbete där du blir en del av det tvärprofessionella teamet, som kontinuerligt arbetar för en bra arbetsmiljö, som sätter patienten först och som arbetar ... Visa mer
Vi söker undersköterskor till vår akutgeriatriska vårdavdelning.

Jakobsbergsgeriatriken har ett akutgeriatriskt uppdrag och tar emot våra äldre, sköra och multisjuka patienter från akutsjukhus, direkt från hemmet eller ambulans samt remiss från husläkare.

Vi erbjuder dig ett intressant och utvecklande arbete där du blir en del av det tvärprofessionella teamet, som kontinuerligt arbetar för en bra arbetsmiljö, som sätter patienten först och som arbetar för att utveckla och förbättra patientvården.
Som undersköterska hos oss blir du en del av en avdelning som värdesätter teamarbete högt.
Läs mer om oss https://www.geriatrik.regionstockholm.se/

Arbetsuppgifter
Som undersköterska hos oss medverkar du i den direkta omvårdnaden av våra patienter i samarbete med övrig personal.
I dina arbetsuppgifter ingår bla deltagande/engagemang på teamrond, genomföra olika kontroller, registrering av mätvärden, olika provtagningar, såromläggningar och att se till att patienterna får en god omvårdnad.

Anställning
37 tim/vecka. Individuell schemaplanering. Vikariat, tillträde 1/7 t.o.m. 31/12. 

Kvalifikationer
Krav: Undersköterskeutbildning, utbildad undersköterska i form av gymnasieskolans Vård- och omsorgsprogram 3 år (2500 poäng), Vård- och omsorgsprogrammet, Komvux, tre terminer (minimum 1350 poäng) alternativt annan likvärdig undersköterskeutbildning. Vid annan likvärdig utbildning inom kommunal vuxenutbildning eller äldre utbildningar till undersköterska görs en individuell bedömning. 

Meriterande: Vi välkomnar sökande med längre erfarenhet, gärna från akutsjukvård och/eller slutenvård. Vana från journalsystemet TakeCare.

Personliga egenskaper
Du har ett genuint intresse för den geriatriska patienten och har alltid patientfokus i omvårdnaden. Du sätter patientsäkerhet och arbetsmiljö först genom att bidra med gott bemötande och trygghet iden patientnära kontakten. Du har ett öppet och positivt förhållningssätt och tycker om att samarbeta i team. 
Vi söker dig som tar medarbetarskapet seriöst och som passar in i vår medarbetarskapspolicy.

Vi erbjuder
Individanpassad introduktion utifrån behov. 

Ett gym finns att tillgå i våra lokaler. Det är nära till kommunala kommunikationer, bra cykelvägar med tillgång till låst cykelställ och personalsubvention på parkering. Resterande förmåner presenteras vid intervjun.

Övrig viktig information
För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla personligt brev, CV, utbildningsbevis samt att du svarat på frågor i ansökningsformuläret.

 

Vid patientnära arbete inom Stockholms läns sjukvårdsområde:

- tillämpas registerkontroll före beslut om anställning enligt gällande riktlinje.

- ska medarbetare som kommer att ha patientkontakt genomgå nyanställningsundersökning, enligt gällande direktiv, vilket sker genom företagshälsovården innan anställning.

- krävs, förutom svensk yrkeslegitimation, goda kunskaper i svenska språket motsvarande nivå C1 enligt den gemensamma europeiska referensramen (GERS). Samma krav är vägledande vad gäller icke-legitimerad personal med patientkontakt.Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) är en av Sveriges största vårdgivare med 11 600 medarbetare. Vi erbjuder hälso- och sjukvård i Region Stockholms regi inom psykiatri, primärvård, geriatrik, ASIH, närakuter, somatisk specialistvård, habilitering och hjälpmedel. I samverkan med Karolinska Institutet bedriver vi forskning, utbildning och utveckling. https://www.slso.sll.se/.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.


Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.


Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.


https://www.regionstockholm.se/jobb-1/jobba/ Visa mindre

Sjukvårdare för arbete på evenemang

Eventa Sjukvård AB är en privat vårdgivare med huvudkontor i Stockholm som erbjuder ambulans- och sjukvårdsberedskap till tex festivaler, nöjesfält, mässor, motorsport, konserter eller idrottstävlingar. Vi expanderar i mellansverige och söker nu såväl manliga som kvinnliga sjukvårdare till en omväxlande och stimulerande verksamhet. Du skall vara utbildad undersköterska med minst ett års erfarenhet från akutmottagning. Uppfyller du inte kraven ovan kommer d... Visa mer
Eventa Sjukvård AB är en privat vårdgivare med huvudkontor i Stockholm som erbjuder ambulans- och sjukvårdsberedskap till tex festivaler, nöjesfält, mässor, motorsport, konserter eller idrottstävlingar. Vi expanderar i mellansverige och söker nu såväl manliga som kvinnliga sjukvårdare till en omväxlande och stimulerande verksamhet. Du skall vara utbildad undersköterska med minst ett års erfarenhet från akutmottagning.
Uppfyller du inte kraven ovan kommer din ansökan inte att behandlas.
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Undersköterska till Barkarby vårdcentral

Välkommen att arbeta hos oss på Barkarby vårdcentral!   Vi söker dig som vill arbeta med oss och ingå i vårt härliga team här på Barkarby vårdcentral! Vi är en mellanstor vårdcentral som har ett nära samarbete och dialog med varandra över professionsgränserna. Teamarbete och arbetsglädje är för oss mycket viktiga ledord i det dagliga arbetet! Vi tillhör SLSO och är en mycket trivsam arbetsplats med 25 medarbetare.  Vi har korta beslutsvägar och sto... Visa mer
Välkommen att arbeta hos oss på Barkarby vårdcentral!

 

Vi söker dig som vill arbeta med oss och ingå i vårt härliga team här på Barkarby vårdcentral!

Vi är en mellanstor vårdcentral som har ett nära samarbete och dialog med varandra över professionsgränserna.

Teamarbete och arbetsglädje är för oss mycket viktiga ledord i det dagliga arbetet!

Vi tillhör SLSO och är en mycket trivsam arbetsplats med 25 medarbetare. 

Vi har korta beslutsvägar och stor delaktighet i personalgruppen.

Barkarby är ett snabbt växande område och med ett perfekt geografiskt läge och tilltalande befolkningsunderlag vill vi erbjuda dig att vara med och utveckla primärvården i denna del av Stockholm. Vi har idag ca 8 800 listade patienter.

Vårdcentralen ligger ett par minuters promenad från Barkarby pendelstation. Det tar ca 15min till Stockholm C. 

Vi har hemsjukvård och olika sköterskeledda mottagningar såsom astma/KOL-, diabetes-, demens- och hypertonimottagning.  

Arbetsuppgifter: 

Du arbetar framför allt i hemsjukvården tillsammans med hemsjukvårdsteamet. Vi har en väl organiserad hemsjukvård och vill erbjuda den bästa vården. Du är även flexibel till andra arbetsuppgifter såsom kassan/receptionen och undersköterskemottagning på vårdcentralen.

Du arbetar mycket självständigt men även tillsammans med dina kolleger i teamet. 

Anställningsform: 

Tillsvidareanställning. 96% -tjänstgöring, kl 7.50-16 måndag till fredag helgfria dagar.

Tillträde 220801 eller efter överenskommelse.  

Kvalifikationer: 

Undersköterskeutbildning. Erfarenhet från primärvård och journalsystemet TakeCare är meriterande. Körkort.

 Personliga egenskaper: 

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, engagemang och god samarbetsförmåga. Gott bemötande till såväl patienter som medarbetare är för oss mycket viktigt. 

Du driver ditt eget arbete men vill också bidra till helheten.

Övrig information: 

Du kommer till en stabil, mycket välfungerande och positiv arbetsgrupp! För oss är teamarbete och arbetsglädje av stor vikt.

Vi vill vara i framkant vad gäller nya arbetssätt och digitalisering. Vi ser möjligheter att ständigt utveckla och förbättra vårt patientarbete.

Vi erbjuder ett mycket roligt, stimulerande och trivsamt arbete och ser fram emot din ansökan!

Friskvård 3000kr/året.

 

Anställningsintervjuerna sker löpande

 

 

Vid patientnära arbete inom Stockholms läns sjukvårdsområde:

- tillämpas registerkontroll före beslut om anställning enligt gällande riktlinje.

- ska medarbetare som kommer att ha patientkontakt genomgå nyanställningsundersökning, enligt gällande direktiv, vilket sker genom företagshälsovården innan anställning.

- krävs, förutom svensk yrkeslegitimation, goda kunskaper i svenska språket motsvarande nivå C1 enligt den gemensamma europeiska referensramen (GERS). Samma krav är vägledande vad gäller icke-legitimerad personal med patientkontakt.Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) är en av Sveriges största vårdgivare med 11 600 medarbetare. Vi erbjuder hälso- och sjukvård i Region Stockholms regi inom psykiatri, primärvård, geriatrik, ASIH, närakuter, somatisk specialistvård, habilitering och hjälpmedel. I samverkan med Karolinska Institutet bedriver vi forskning, utbildning och utveckling. https://www.slso.sll.se/.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.


Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.


Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.


https://www.regionstockholm.se/jobb-1/jobba/ Visa mindre

Undersköterska till Jakobsberggeriatriken!

Vi söker undersköterska till vår akutgeriatriska vårdavdelning. Jakobsbergsgeriatriken har ett akutgeriatriskt uppdrag och tar emot våra äldre, sköra och multisjuka patienter från akutsjukhus, direkt från hemmet eller ambulans samt remiss från husläkare. Vi erbjuder dig ett intressant och utvecklande arbete där du blir en del av det tvärprofessionella teamet, som kontinuerligt arbetar för en bra arbetsmiljö, som sätter patienten först och som arbetar f... Visa mer
Vi söker undersköterska till vår akutgeriatriska vårdavdelning.

Jakobsbergsgeriatriken har ett akutgeriatriskt uppdrag och tar emot våra äldre, sköra och multisjuka patienter från akutsjukhus, direkt från hemmet eller ambulans samt remiss från husläkare.

Vi erbjuder dig ett intressant och utvecklande arbete där du blir en del av det tvärprofessionella teamet, som kontinuerligt arbetar för en bra arbetsmiljö, som sätter patienten först och som arbetar för att utveckla och förbättra patientvården.
Som undersköterska hos oss blir du en del av en avdelning som värdesätter teamarbete högt.
Läs mer om oss https://www.geriatrik.regionstockholm.se/

Arbetsuppgifter
Som undersköterska hos oss medverkar du i den direkta omvårdnaden av våra patienter i samarbete med övrig personal.
I dina arbetsuppgifter ingår bla deltagande/engagemang på teamrond, genomföra olika kontroller, registrering av mätvärden, olika provtagningar, såromläggningar och att se till att patienterna får en god omvårdnad.

Anställning
37 tim/vecka. Individuell schemaplanering. Tillträde enligt överenskommelse.

Kvalifikationer
Krav: Undersköterskeutbildning, utbildad undersköterska i form av gymnasieskolans Vård- och omsorgsprogram 3 år (2500 poäng), Vård- och omsorgsprogrammet, Komvux, tre terminer (minimum 1350 poäng) alternativt annan likvärdig undersköterskeutbildning. Vid annan likvärdig utbildning inom kommunal vuxenutbildning eller äldre utbildningar till undersköterska görs en individuell bedömning. 

Meriterande: Vi välkomnar sökande med längre erfarenhet, gärna från akutsjukvård och/eller slutenvård. Vana från journalsystemet TakeCare.

Personliga egenskaper
Du har ett genuint intresse för den geriatriska patienten och har alltid patientfokus i omvårdnaden. Du sätter patientsäkerhet och arbetsmiljö först genom att bidra med gott bemötande och trygghet iden patientnära kontakten. Du har ett öppet och positivt förhållningssätt och tycker om att samarbeta i team. 
Vi söker dig som tar medarbetarskapet seriöst och som passar in i vår medarbetarskapspolicy.

Vi erbjuder
Individanpassad introduktion utifrån behov. 

Ett gym finns att tillgå i våra lokaler. Det är nära till kommunala kommunikationer, bra cykelvägar med tillgång till låst cykelställ och personalsubvention på parkering. Resterande förmåner presenteras vid intervjun.

Övrig viktig information
För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla personligt brev, CV, utbildningsbevis samt att du svarat på frågor i ansökningsformuläret.

 

Vid patientnära arbete inom Stockholms läns sjukvårdsområde:

- tillämpas registerkontroll före beslut om anställning enligt gällande riktlinje.

- ska medarbetare som kommer att ha patientkontakt genomgå nyanställningsundersökning, enligt gällande direktiv, vilket sker genom företagshälsovården innan anställning.

- krävs, förutom svensk yrkeslegitimation, goda kunskaper i svenska språket motsvarande nivå C1 enligt den gemensamma europeiska referensramen (GERS). Samma krav är vägledande vad gäller icke-legitimerad personal med patientkontakt.Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) är en av Sveriges största vårdgivare med 11 600 medarbetare. Vi erbjuder hälso- och sjukvård i Region Stockholms regi inom psykiatri, primärvård, geriatrik, ASIH, närakuter, somatisk specialistvård, habilitering och hjälpmedel. I samverkan med Karolinska Institutet bedriver vi forskning, utbildning och utveckling. https://www.slso.sll.se/.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.


Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddad identitet. Om du har skyddad identitet ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.


Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.


https://www.regionstockholm.se/jobb-1/jobba/ Visa mindre

Undersköterska/sjuksköterska med erfarenhet av ögon

Kista ögonklinik är en relativt nystartad ögonklinik som ligger i Kista norr om Stockholm. Vi är för tillfället fyra positiva medarbetare och söker nu en till undersköterska/sjuksköterska till vårt team. Vi har patienter i varierande ålder och olika grader av ögonsjukdomar, vilket ger oss en bredd inom ögonsjukvårdens sjukdomar. Vi söker dig som kan arbeta i receptionen med administrativa uppgifter samt förberedande mottagning inför läkarbesöket. Arbetsb... Visa mer
Kista ögonklinik är en relativt nystartad ögonklinik som ligger i Kista norr om Stockholm. Vi är för tillfället fyra positiva medarbetare och söker nu en till undersköterska/sjuksköterska till vårt team. Vi har patienter i varierande ålder och olika grader av ögonsjukdomar, vilket ger oss en bredd inom ögonsjukvårdens sjukdomar.
Vi söker dig som kan arbeta i receptionen med administrativa uppgifter samt förberedande mottagning inför läkarbesöket.


Arbetsbeskrivning
Vi söker nu dig som vill arbeta i receptionen på vår ögonklinik i Kista norr om Stockholm. För att lyckas bra i rollen önskar vi att du tidigare har arbetat i reception inom vårdsektorn där du hanterat och ansvarat för liknande arbetsuppgifter och med service samt patientbemötande.
Du kommer även att stödja och delta i det kliniska arbetet genom att förbereda patienter inför läkarbesök. Det innebär bland annat mätning av ögontryck, synprövning, synfältsundersökning m.m.
Verksamheten bedrivs dagtid måndag-fredag mellan 08:00-17:00.


Utbildning och erfarenhet
Du ska vara utbildad undersköterska/sjuksköterska samt ha några års erfarenhet av arbete inom hälso-och sjukvård. Det är meriterande om du tidigare har arbetat i en ögonklinik och är van vid att arbeta med TakeCares journalsystem. Du ska behärska svenska väl i både tal och skrift. Vi ser gärna att du har goda kunskaper i engelska.


Personliga egenskaper
Du har god förmåga att organisera ditt arbete, du är engagerad, noggrann och kan självständigt fatta beslut samtidigt som du har god samarbetsförmåga. Vi söker dig som tar stort ansvar för ditt arbete, som har ett flexibelt och positivt förhållningssätt till både kollegor som patienter och har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter.
Du har också öga för detaljer. Arbetet innebär många kontakter och möten där du kommer att ha många bollar i luften. Du är spindeln i nätet på mottagningen och fyller en mycket viktig funktion på företaget.
Vi förutsätter att du är intresserad av och vill arbeta aktivt för att kombinera omvårdnad, medicin och teknik. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Anställningsform
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid (provanställning på sex månader tillämpas). Tillträde enligt överenskommelse (helst omgående).
Ansökan
Sista ansökningsdag är den 15 december 2021. Skicka in ditt CV, personligt brev samt ett examensbevis/studiebevis till [email protected]
Vi tillämpar löpande urval i denna rekrytering, varmt välkommen med din ansökan redan idag!


Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Undersköterska/natt till Jakobsberggeriatriken

Välkommen till oss på Jakobsbergsgeriatriken, Jakobsbergs sjukhus, som ligger nära Barkarbystaden med bra kommunikationer! Vi är i behov av en undersköterska natt till en av våra akutgeriatriska avdelningar, sök och bidra till att vår personalgrupp blir komplett! Som undersköterska hos oss får du medverka i den direkta omvårdnaden av våra patienter i samarbete med övrig personal. I dina arbetsuppgifter ingår bla genomföra olika kontroller, registrering... Visa mer
Välkommen till oss på Jakobsbergsgeriatriken, Jakobsbergs sjukhus, som ligger nära Barkarbystaden med bra kommunikationer! Vi är i behov av en undersköterska natt till en av våra akutgeriatriska avdelningar, sök och bidra till att vår personalgrupp blir komplett!

Som undersköterska hos oss får du
medverka i den direkta omvårdnaden av våra patienter i samarbete med övrig personal.

I dina arbetsuppgifter ingår bla genomföra olika kontroller, registrering av mätvärden, olika provtagningar och att se till att patienterna får en god omvårdnad. 

Du kommer också arbeta på en trivsam klinik där du använder och fördjupar dina omvårdnadskunskaper och därmed utvecklas i din roll som undersköterska. Din introduktion kommer vara individanpassad med möjlighet till träning/utbildning i olika moment. Du kommer bl.a att möta patienter med en mängd olika diagnoser i både akuta och stabila vårdsituationer. Intagning sker dygnet runt, nattetid via ambulans, med närvarande jourläkare och ett nära samarbete med akutsjukhusen. 

När du arbetar natt hos oss är heltidsmåttet 32,20 timmar/vecka och du arbetar 74%. Det innebär sju nätter på tre veckor med en längre ledighet. Provanställning kan komma att tillämpas.

 

Arbetsuppgifter
Den primära arbetsuppgiften är att planera och utföra patientens vård tillsammans med patienten och dina kollegor. Du kommer arbeta tillsammans med en sjuksköterska och med tätt samarbete med samma team på övriga avdelningar. Vi ser att du har ett genuint intresse för den geriatriska patienten och har alltid patientfokus i omvårdnaden. Du sätter patientsäkerhet och arbetsmiljö först genom att bidra med gott bemötande och trygghet i den patientnära kontakten.

 

Kvalifikationer
Krav: Undersköterskeutbildning, utbildad undersköterska i form av gymnasieskolans Vård- och omsorgsprogram 3 år (2500 poäng), Vård- och omsorgsprogrammet, Komvux, tre terminer (minimum 1350 poäng) alternativt annan likvärdig undersköterskeutbildning. Vid annan likvärdig utbildning inom kommunal vuxenutbildning eller äldre utbildningar till undersköterska görs en individuell bedömning. 
Meriterande: Vi välkomnar sökande med längre erfarenhet, gärna från akutsjukvård och/eller slutenvård. Erfarenhet från akutsjukvård i minst ett år. Vana från journalsystemet TakeCare.

 

Personliga egenskaper
Vi lägger stor vikt vid god samarbetsförmåga, flexibilitet, professionellt bemötande och personlig lämplighet. Du är tydlig och lyhörd i din kommunikation, ser helheten. Du har förmågan att skapa ett gott samarbets- och medarbetarklimat.

 

Om oss
Jakobsbergsgeriatriken har tre avdelningar för patienter med akuta sjukdomstillstånd av både medicinsk, kirurgisk eller ortopedisk orsak och/eller rehabiliteringsbehov. En av dessa avdelning är profilerad mot stroke och akut konfusion.

Våra tre avdelningar arbetar i team bestående av läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, arbetsterapeuter och fysioterapeuter. Logoped, kurator och dietist finns till de patienter som har behov. Vi har en öppenvårdsmottagning för minnesutredningar. Vi är också en utbildningsenhet för olika yrkeskategorier, vårdgrannar och intresseorganisationer. Vi erbjuder dig en stimulerande arbetsmiljö där du som medarbetare är en mycket viktig del.

Vi skapar förutsättningar för att förbättra patienternas livskvalité och du kan vara med och bidra med detta arbete.

Läs mer om oss här: https://www.geriatrik.sll.se/vara-kliniker/jakobsbergsgeriatriken/

 

Vi erbjuder
Vi har flextidsavtal och är måna om en bra arbetsmiljö där det också finns möjlighet till friskvårdsbidrag som är 3000kr/år.
Ett gym finns att tillgå i våra lokaler. Det är nära till kommunala kommunikationer, bra cykelvägar med tillgång till låst cykelställ och personalsubvention på parkering( just nu är avgiftsfri).

SLSO´s förmåner ex. fri öppen sjukvård, försäkringar. 

 

Övrig viktig information
För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla både personligt brev, CV, utbildningsbevis samt att du svarat på frågor i ansökningsformulär

Vi kommer fortlöpande att gå igenom ansökningar och kalla till intervju innan sista ansökningsdag.

 

Vid patientnära arbete inom Stockholms läns sjukvårdsområde:

- tillämpas registerkontroll före beslut om anställning enligt gällande riktlinje.

- ska medarbetare som kommer att ha patientkontakt genomgå nyanställningsundersökning, enligt gällande direktiv, vilket sker genom företagshälsovården innan anställning.

- krävs, förutom svensk yrkeslegitimation, goda kunskaper i svenska språket motsvarande nivå C1 enligt den gemensamma europeiska referensramen (GERS). Samma krav är vägledande vad gäller icke-legitimerad personal med patientkontakt.Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) är en av Sveriges största vårdgivare med 11 600 medarbetare. Vi erbjuder hälso- och sjukvård i Region Stockholms regi inom psykiatri, primärvård, geriatrik, ASIH, närakuter, somatisk specialistvård, habilitering och hjälpmedel. I samverkan med Karolinska Institutet bedriver vi forskning, utbildning och utveckling. https://www.slso.sll.se/.

 


Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.


Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddad identitet. Om du har skyddad identitet ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.


Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/ Visa mindre

Undersköterskor till ASIH Stockholm Norr

ASIH Stockholm Norr söker nya kollegor till sommaren! Vi har flera trevliga arbetsplatser lokaliserade på Asih Danderyd (uteteam), Asih Solna Strand (uteteam) samt på Jakobsbergs sjukhus (uteteam+ slutenvård) med välkomnande och positiva arbetskamrater!  Om tjänsten Sommarvikariat. Heltid/deltid. Tillsammans med det multiprofessionella teamet skapa en god vård i god anda. Vården bedrivs dygnet runt. Kvalifikationer Krav: Undersköterska samt B-körko... Visa mer
ASIH Stockholm Norr söker nya kollegor till sommaren! Vi har flera trevliga arbetsplatser lokaliserade på Asih Danderyd (uteteam), Asih Solna Strand (uteteam) samt på Jakobsbergs sjukhus (uteteam+ slutenvård) med välkomnande och positiva arbetskamrater! 

Om tjänsten

Sommarvikariat.

Heltid/deltid.

Tillsammans med det multiprofessionella teamet skapa en god vård i god anda. Vården bedrivs dygnet runt.

Kvalifikationer

Krav: Undersköterska samt B-körkort (på uteteamen)

 

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och värdesätter högt egenskaper som samarbetsförmåga, ansvarskännande, självständighet, ödmjukhet, trygghet, nyfikenhet, respektfullhet och kommunikativ förmåga

 Vi erbjuder

Flextidsavtal.

Friskvårdsersättning. Friskvårdstimme i mån av tid.

Tillgång till gym och massage (på Jakobsbergs sjukhus).

Personalparkering.     

Övriga förmåner inom SLSO t. ex. fri öppen sjukvård, försäkringar

 

SLSO tillämpar registerkontroll innan beslut om anställning. 

Vi kommer löpande att gå igenom ansökningar och kan kalla till intervju innan sista ansökningsdag. 

Vid patientnära arbete inom Stockholms läns sjukvårdsområde:

- tillämpas registerkontroll före beslut om anställning enligt gällande riktlinje.

- ska medarbetare som kommer att ha patientkontakt genomgå nyanställningsundersökning, enligt gällande direktiv, vilket sker genom företagshälsovården innan anställning.

- krävs, förutom svensk yrkeslegitimation, goda kunskaper i svenska språket motsvarande nivå C1 enligt den gemensamma europeiska referensramen (GERS). Samma krav är vägledande vad gäller icke-legitimerad personal med patientkontakt.Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) är en av Sveriges största vårdgivare med 11 600 medarbetare. Vi erbjuder hälso- och sjukvård i Region Stockholms regi inom psykiatri, primärvård, geriatrik, ASIH, närakuter, somatisk specialistvård, habilitering och hjälpmedel. I samverkan med Karolinska Institutet bedriver vi forskning, utbildning och utveckling. https://www.slso.sll.se/.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.


Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddad identitet. Om du har skyddad identitet ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.


Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.


https://www.regionstockholm.se/jobb-1/jobba/ Visa mindre

Undersköterska till Jakobsbergs vårdcentral

Välkommen till oss på Jakobsbergs akademiska vårdcentral! Vi söker en erfaren undersköterska till vår hemsjukvård. På Jakobsbergs akademiska vårdcentral är vi ca 50 anställda som ansvarar för närmare 16.000 listade patienter. Vårdcentralen är en multikulturell arbetsplats där vi sätter stort värde på god arbetsmiljö samt möjlighet till utveckling och fortbildning.  Vi söker nu en erfaren undersköterska till vår hemsjukvård. Hemsjukvårdens personal är o... Visa mer
Välkommen till oss på Jakobsbergs akademiska vårdcentral! Vi söker en erfaren undersköterska till vår hemsjukvård.

På Jakobsbergs akademiska vårdcentral är vi ca 50 anställda som ansvarar för närmare 16.000 listade patienter. Vårdcentralen är en multikulturell arbetsplats där vi sätter stort värde på god arbetsmiljö samt möjlighet till utveckling och fortbildning. 

Vi söker nu en erfaren undersköterska till vår hemsjukvård. Hemsjukvårdens personal är ofta patientens huvudsakliga kontakt med vården och det är därför viktigt att se till hela patientens situation och behov. En god och säker vård förutsätter ett helhetsperspektiv i patientkontakten.

Som undersköterska förväntas du tillsammans med övriga yrkesgrupper medverka till att utveckla arbetssätt och vårdkvalitet. 

Hemsjukvården kommer med start under hösten 2021 att erbjudas möjlighet till reflekterande samtal. 

Dina arbetsuppgifter:
I våra hemsjukvårdsteam arbetar undersköterskor tillsammans med distriktssköterskor, sjuksköterskor, och hemsjukvårdläkare med att planera och utföra basal hemsjukvård för våra patienter. 
 

Kvalifikationer:
Vi söker dig som är utbildad undersköterska. Du skall ha minst 3 års yrkeserfarenhet som undersköterska samt ha tidigare erfarenhet av primärvård eller hemsjukvård. Körkort med B-behörighet är ett krav. Språkkunskaper i svenska motsvarande nivå C1 enligt GERS. 

 

Personliga egenskaper:
Vi tror att du som person är positiv, ser lösningar och är flexibel och att du tycker om att arbeta självständigt såväl som i team. Även att begrepp som planering och samordning är välbekanta för dig och du är van vid att ta egna beslut. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
 

Anställningsform:
Tillsvidareanställning på heltid. Arbetstid, måndag-fredag. Tillträde enligt överenskommelse.

 

Övrig information:

För att motverka spridning av MRSA tillämpar Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) friskhetsintyg innan nyanställning och reglerar möjligheterna för vårdpersonal att bära piercing.

Vi kommer löpande att gå igenom ansökningarna och kan kalla till intervju innan ansökningsdag. Region Stockholm tillämpar registerkontroll före beslut om anställning.

Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) är en av Sveriges största vårdgivare med 11 600 medarbetare. Vi erbjuder hälso- och sjukvård i Region Stockholms regi inom psykiatri, primärvård, geriatrik, ASIH, närakuter, somatisk specialistvård, habilitering och hjälpmedel. I samverkan med Karolinska Institutet bedriver vi forskning, utbildning och utveckling. https://www.slso.sll.se/

 


Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.


Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/ Visa mindre

Undersköterska med erfarenhet av arbete på lab.

Om Familjeläkarna Familjeläkarna, mitt i Barkarbystaden, söker nu en undersköterska med erfarenhet av lab-arbete till vår mottagning Familjeläkarna driver vårdcentraler, ASIH och läkarinsatser på särskilda boenden i Region Stockholm och i Uppsala län. I dessa uppdrag ingår idag, Husläkarmottagningar, barnavårdscentraler, mödravårdscentraler, hemsjukvård, ögonmottagning, gynmottagning läkare i särskilda boenden och jourläkarverksamhet. Våra ledord är arbets... Visa mer
Om Familjeläkarna
Familjeläkarna, mitt i Barkarbystaden, söker nu en undersköterska med erfarenhet av lab-arbete till vår mottagning
Familjeläkarna driver vårdcentraler, ASIH och läkarinsatser på särskilda boenden i Region Stockholm och i Uppsala län. I dessa uppdrag ingår idag, Husläkarmottagningar, barnavårdscentraler, mödravårdscentraler, hemsjukvård, ögonmottagning, gynmottagning läkare i särskilda boenden och jourläkarverksamhet.
Våra ledord är arbetsglädje och energi, patientens nöjdhet och trygghet samt medicinsk excellens.
Familjeläkarna är ISO certifierade.
Det här söker vi
Som person är du framåt, serviceinriktad och har ett vänligt bemötande. Du kan prioritera och strukturerar ditt arbete som tidvis sker i högt tempo.
Du har också öga för detaljer. Arbetet innebär många kontakter och möten där du kommer att ha många bollar i luften. Du är vårt ansikte utåt och spindeln i nätet på mottagningen. Du fyller en mycket viktig funktion på vårdcentralen
Familjeläkarna har ett tydligt och framgångsrikt koncept där du som anställd får stimulans, trivsel och professionell utveckling. Så söker du en arbetssituation där du kan påverka både din och verksamhetens utveckling? Där ditt engagemang och din drivkraft kan bidra till goda resultat? Vill du arbeta i en verksamhet med korta beslutsvägar där patienten står i centrum? Då är du välkommen till oss.
Din arbetsbeskrivning
I ditt arbete som undersköterska hos oss kommer du att arbeta i vårt eget lab med provtagningar och administrativt arbete kopplat till detta. Du kommer även att ha sedvanliga arbetsuppgifter som undersköterska på mottagningen och i basal hemsjukvård.
Du kommer att arbeta i nya och fräscha lokaler med ett härligt team av undersköterskor, sjuksköterskor, läkare, verksamhetschef och övrig personal.
Varmt välkommen med din ansökan till oss.
Start omgående, urval och intervjuer sker löpande. Visa mindre

Undersköterskor till Jakobsberggeriatriken

Vi söker undersköterskor (tillsvidareanställning och vikariat) till våra akutgeriatriska vårdavdelningar. Jakobsbergsgeriatriken har ett akutgeriatriskt uppdrag och tar emot våra äldre, sköra och multisjuka patienter från akutsjukhus, direkt från hemmet eller ambulans samt remiss från husläkare. Vi erbjuder dig ett intressant och utvecklande arbete där du blir en del av det tvärprofessionella teamet, som kontinuerligt arbetar för en bra arbetsmiljö, so... Visa mer
Vi söker undersköterskor (tillsvidareanställning och vikariat) till våra akutgeriatriska vårdavdelningar.

Jakobsbergsgeriatriken har ett akutgeriatriskt uppdrag och tar emot våra äldre, sköra och multisjuka patienter från akutsjukhus, direkt från hemmet eller ambulans samt remiss från husläkare.

Vi erbjuder dig ett intressant och utvecklande arbete där du blir en del av det tvärprofessionella teamet, som kontinuerligt arbetar för en bra arbetsmiljö, som sätter patienten först och som arbetar för att utveckla och förbättra patientvården.

Som undersköterska hos oss blir du en del av en avdelning som värdesätter teamarbete högt.

Individanpassad introduktion utifrån behov. Det finns tillgång till kliniskt träningscenter där du kan öva och uppdatera dina kunskaper.

Läs mer om oss:

https://www.geriatrik.sll.se/vara-kliniker/jakobsbergsgeriatriken/

 

Arbetsuppgifter
Som undersköterska hos oss medverkar du i den direkta omvårdnaden av våra patienter i samarbete med övrig personal.

I dina arbetsuppgifter ingår bla deltagande/engagemang på teamrond, genomföra olika kontroller, registrering av mätvärden, olika provtagningar, såromläggningar och att se till att patienterna får en god omvårdnad.

 

Anställningsform
Tillsvidareanställning samt vikariat. Heltid/deltid. 37 tim/vecka. Individuell schemaplanering. Tillträde enligt överenskommelse.

 

Kvalifikationer
Krav: Undersköterskeutbildning, utbildad undersköterska i form av gymnasieskolans Vård- och omsorgsprogram 3 år (2500 poäng), Vård- och omsorgsprogrammet, Komvux, tre terminer (minimum 1350 poäng) alternativt annan likvärdig undersköterskeutbildning. Vid annan likvärdig utbildning inom kommunal vuxenutbildning eller äldre utbildningar till undersköterska görs en individuell bedömning. Goda kunskaper i det svenska språket, både i tal och skrift motsvarande C1 nivå. 
Meriterande: Vi välkomnar sökande med längre erfarenhet, gärna från akutsjukvård och/eller slutenvård. Erfarenhet från akutsjukvård i minst ett år. Vana från journalsystemet TakeCare.

 

Personliga egenskaper
Du har ett genuint intresse för den geriatriska patienten och har alltid patientfokus i omvårdnaden. Du sätter patientsäkerhet och arbetsmiljö först genom att bidra med gott bemötande och trygghet iden patientnära kontakten. Du har ett öppet och positivt förhållningssätt och tycker om att samarbeta i team. 

Vi söker dig som tar medarbetarskapet seriöst och som passar in i vår medarbetarskapspolicy.

 

Vi erbjuder
Individanpassad introduktion utifrån behov. Det finns tillgång till kliniskt träningscenter där du kan öva och uppdatera dina kunskaper.

Ett gym finns att tillgå i våra lokaler. Det är nära till kommunala kommunikationer, bra cykelvägar med tillgång till låst cykelställ och personalsubvention på parkering.

Resterande förmåner presenteras vid intervjun.

 

Övrig viktig information
För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla både personligt brev, CV, utbildningsbevis samt att du svarat på frågor i ansökningsformuläret.

SLSO tillämpar registerkontroll innan anställning.

 

Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) är en av Sveriges största vårdgivare med 11 600 medarbetare. Vi erbjuder hälso- och sjukvård i Region Stockholms regi inom psykiatri, primärvård, geriatrik, ASIH, närakuter, somatisk specialistvård, habilitering och hjälpmedel. I samverkan med Karolinska Institutet bedriver vi forskning, utbildning och utveckling. https://www.slso.sll.se/

 


Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.


Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/ Visa mindre

Undersköterska till Barkarby vårdcentral

Välkommen att arbeta hos oss på Barkarby vårdcentral! Vi söker nu en undersköterska för snabb tillsättning till vår vårdcentral! Med ett perfekt geografiskt läge och snabbt växande befolkningsunderlag vill vi erbjuda dig att vara med och utveckla primärvården i denna del av Stockholm. Vi tillhör SLSO, Stockholms läns sjukvårdsområde, och är en mycket trivsam arbetsplats med 25 medarbetare. Arbetsglädje och teamarbete är för oss viktiga ledord i det d... Visa mer
Välkommen att arbeta hos oss på Barkarby vårdcentral!

Vi söker nu en undersköterska för snabb tillsättning till vår vårdcentral!

Med ett perfekt geografiskt läge och snabbt växande befolkningsunderlag vill vi erbjuda dig att vara med och utveckla primärvården i denna del av Stockholm.

Vi tillhör SLSO, Stockholms läns sjukvårdsområde, och är en mycket trivsam arbetsplats med 25 medarbetare.

Arbetsglädje och teamarbete är för oss viktiga ledord i det dagliga arbetet. Vi har korta beslutsvägar och ett nära samarbete med varandra över professionerna.

Idag är ca 8 700 patienter listade hos oss.

Vårdcentralen ligger ett par minuters promenad från Barkarby pendelstation. Det tar ca 15min till Stockholm C.

 

Arbetsuppgifter:

Din huvuduppgift gäller hemsjukvården men även delat ansvar för vårt laboratorium. Du kan ta emot patienter på mottagningen för tex Ekg, såromläggning och blodtryck. Du arbetar mycket självständigt men även tillsammans med dina kolleger på vårdcentralen.

 

Anställningsform:

Deltid ca 90% tillsvidareanställning. Tillträde 211101 eller efter överenskommelse.

 

Kvalifikationer:

Du är undersköterska och har erfarenhet av både hemsjukvård och provtagning/laboratorieverksamhet. Du har gärna flera års arbetslivserfarenhet. Erfarenhet från primärvård är meriterande.

Svenskkunskaper motsvarande C1 är ett krav inom SLL

Körkort är ett krav.

 

Personliga egenskaper:

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, engagemang och god samarbetsförmåga. Gott bemötande till såväl patienter som medarbetare är för oss mycket viktigt.

Du driver ditt eget arbete men vill också bidra till helheten.

 

Information om tjänsten :Verksamhetschef Eva Andersson 072 552 8032

Facklig representant: Kommunal Arnstein Mogstad 08 123 40466

 

 Övrig information:

Du kommer till en mycket välfungerande och positiv arbetsgrupp. För oss är arbetsglädje och teamarbete av stor vikt. Vi vill vara i framkant vad gäller nya arbetssätt och ser möjligheter att ständigt utveckla och förbättra patientarbetet.

Stockholms läns landsting tillämpar registerkontroll före beslut om anställning.

Anställningsintervjuerna sker löpande.

Stockholms läns sjukvårdsområde tillämpar registerkontroll före beslut om anställning.

Vi erbjuder ett mycket roligt och trivsamt arbete!

 

Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) är en av Sveriges största vårdgivare med 11 600 medarbetare. Vi erbjuder hälso- och sjukvård i Region Stockholms regi inom psykiatri, primärvård, geriatrik, ASIH, närakuter, somatisk specialistvård, habilitering och hjälpmedel. I samverkan med Karolinska Institutet bedriver vi forskning, utbildning och utveckling. https://www.slso.sll.se/

 


Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.


Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/ Visa mindre

Undersköterska sökes till labb v.31-32

Om jobbet Vi söker dig undersköterska som tidigare har arbetat på labb. Uppdraget pågår vecka 31-32. Dagtid måndag till fredag. Ingen intro,så det är viktigt du är van vid att arbeta på labb samt är självgående och trygg i din yrkesroll. Du blir anställd av oss i Vacant och uthyrd till vår kund. OBS! Vi tar inte emot ansökningar på telefon. För att söka uppdraget, tryck på ansök-knappen. Kvalifikationer Vi söker dig som: - är utbildad undersköterska... Visa mer
Om jobbet
Vi söker dig undersköterska som tidigare har arbetat på labb.
Uppdraget pågår vecka 31-32.
Dagtid måndag till fredag. Ingen intro,så det är viktigt du är van vid att arbeta på labb samt är självgående och trygg i din yrkesroll.

Du blir anställd av oss i Vacant och uthyrd till vår kund.
OBS! Vi tar inte emot ansökningar på telefon. För att söka uppdraget, tryck på ansök-knappen.

Kvalifikationer
Vi söker dig som:

- är utbildad undersköterska med minst 1 års erfarenhet från labb, mottagning och provtagning.
- har arbetat med Take Care
- är van vid självständigt arbete och är självgående
- är flexibel
- har B-körkort
- har god kommunikativ förmåga, ett gott bemötande, en positiv grundinställning samt en god samarbetsförmåga

Företagsbeskrivning
Vacant Vårdbemanning AB är ett svenskt bemanningsföretag för vårdpersonal med huvudkontor i Stockholm. Vi levererar till sjukhus, kommuner och privata vårdgivare i hela Sverige.

Vi etablerades i Sverige 2019, och vi ingår i den norska koncernen Vacant Holdings AS som funnits i vårdbranschen i Norge sedan 2008. Företagets ledning har arbetat med bemanningslösningar till vårdbranschen sedan juli 2000.

Om företaget
Vi erbjuder dig spännande uppdrag över hela Sverige och vårt fokus ligger alltid på att matcha uppdrag efter din kompetens.
Du har alltid en fast kontaktperson före, under och efter ditt uppdrag. Din kontaktperson har lång erfarenhet från
bemanningsbranschen inom vård och omsorg och är själv vårdutbildad.
Vi är behjälpliga med boende och resor om du arbetar på annan ort.
Vi erbjuder dig en marknadsmässig ersättning för din insats.
För oss är hälsan viktig – givmild friskvårdsersättning utlovas.
Vill du arbeta några enstaka pass, del eller heltid? Du bestämmer! Visa mindre

Undersköterska till Barkarby vårdcentral

Välkommen att arbeta hos oss på Barkarby vårdcentral! En av våra trogna medarbetare har valt ett avsluta sin tjänst och nu söker vi en ny undersköterska till vår vårdcentral. Med ett perfekt geografiskt läge och snabbt växande befolkningsunderlag vill vi erbjuda dig att vara med och utveckla primärvården i denna del av Stockholm. Vi tillhör SLSO, Stockholms läns sjukvårdsområde, och är en mycket trivsam arbetsplats med 25 medarbetare. Arbetsglädje och team... Visa mer
Välkommen att arbeta hos oss på Barkarby vårdcentral!
En av våra trogna medarbetare har valt ett avsluta sin tjänst och nu söker vi en ny undersköterska till vår vårdcentral.
Med ett perfekt geografiskt läge och snabbt växande befolkningsunderlag vill vi erbjuda dig att vara med och utveckla primärvården i denna del av Stockholm.
Vi tillhör SLSO, Stockholms läns sjukvårdsområde, och är en mycket trivsam arbetsplats med 25 medarbetare.
Arbetsglädje och teamarbete är för oss viktiga ledord i det dagliga arbetet. Vi har korta beslutsvägar och ett nära samarbete med varandra över professionerna.
Idag är ca 8 700 patienter listade hos oss.
Vårdcentralen ligger ett par minuters promenad från Barkarby pendelstation. Det tar ca 15min till Stockholm C.

Arbetsuppgifter:
Din huvuduppgift gäller hemsjukvården men även provtagning och delat ansvar för laboratoriet. Du kan ta emot patienter på mottagningen för tex Ekg, såromläggning och blodtryck. Du arbetar mycket självständigt men även tillsammans med dina kolleger på vårdcentralen.

Anställningsform:
Deltid ca 90% tillsvidareanställning. Tillträde 211015 eller efter överenskommelse.

Kvalifikationer:
Undersköterska med erfarenhet av hemsjukvård och provtagning/laboratorieverksamhet. Du har gärna flera års arbetslivserfarenhet. Erfarenhet från primärvård är meriterande.
Svenskkunskaper motsvarande C1 är ett krav inom SLL

Personliga egenskaper:
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, engagemang och god samarbetsförmåga. Gott bemötande till såväl patienter som medarbetare är för oss mycket viktigt.
Du driver ditt eget arbete men vill också bidra till helheten.

Övrig information:
Du kommer till en mycket välfungerande och positiv arbetsgrupp. För oss är arbetsglädje och teamarbete av stor vikt. Vi vill vara i framkant vad gäller nya arbetssätt och ser möjligheter att ständigt utveckla och förbättra patientarbetet.
Stockholms läns landsting tillämpar registerkontroll före beslut om anställning.
Anställningsintervjuerna sker löpande.
Stockholms läns sjukvårdsområde tillämpar registerkontroll före beslut om anställning.
Vi erbjuder ett mycket roligt och trivsamt arbete!Formulärets nederkant Visa mindre

Erfaren undersköterska till hemsjukvården!

Är du positiv, engagerad och öppen för nya utmaningar så kan du vara rätt person för vårt stabila och välfungerande team! Kallhälls Nya Vårdcentral AB behöver en undersköterska till ett sommarvikariat och ett graviditetsvikariat ett år. Vårdcentralen är ett privatägt företag som inte ingår i en större koncern och därmed är det nära mellan beslut och handling. Vi har ca 16 400 listade patienter och växer hela tiden. Vårdcentralen är belägen i Kallhälls cent... Visa mer
Är du positiv, engagerad och öppen för nya utmaningar så kan du vara rätt person för vårt stabila och välfungerande team!
Kallhälls Nya Vårdcentral AB behöver en undersköterska till ett sommarvikariat och ett graviditetsvikariat ett år. Vårdcentralen är ett privatägt företag som inte ingår i en större koncern och därmed är det nära mellan beslut och handling. Vi har ca 16 400 listade patienter och växer hela tiden. Vårdcentralen är belägen i Kallhälls centrum nära pendeltåg och bussar.
Du kommer att arbeta med engagerade och kompetenta medarbetare i en arbetsgrupp med öppen och vänlig atmosfär. Vi vill att alla ska känna arbetsglädje, delaktighet och ha möjlighet att påverka sitt arbete.
Uppdraget är under dagtid, måndag till fredag i hemsjukvården där du kommer att ha hand om en egen tidbok med fasta besök till hemsjukvårdspatienter. För detta behöver du vara trygg i din yrkesroll och ha relevant kompetens. Dina arbetsuppgifter blir bland annat att ge medicin, blodprovstagning, såromläggningar, benlindning mm.
Varje hemsjukvårdspatient är kopplad till en ansvarig distriktssköterska som du kan vända dig till vid behov.
Körkort är ett måste, så även tidigare erfarenheter av hemsjukvård alternativt arbete på sjukhus med bl. a. provtagning.
Vana av att arbeta i journalsystemet Take care är meriterande.
Rekrytering sker fortlöpande så vänta inte. Välkommen med din ansökan så berättar vi mer! Visa mindre

Undersköterska sökes till labb OMGÅENDE

Om jobbet Vi söker dig undersköterska som tidigare har arbetat på labb/vaccinering. Uppdraget start måndag 24 maj och pågår på obestämd tid tills vidare. Uppdraget är på 70-100%, dagtid måndag till fredag. PGA akut behov ges ingen intro,så det är viktigt du är van vid att arbeta på labb samt är självgående och trygg i din yrkesroll. Du blir anställd av oss i Vacant och uthyrd till vår kund. OBS! Vi tar inte emot ansökningar på telefon. För att söka up... Visa mer
Om jobbet
Vi söker dig undersköterska som tidigare har arbetat på labb/vaccinering.
Uppdraget start måndag 24 maj och pågår på obestämd tid tills vidare.
Uppdraget är på 70-100%, dagtid måndag till fredag. PGA akut behov ges ingen intro,så det är viktigt du är van vid att arbeta på labb samt är självgående och trygg i din yrkesroll.

Du blir anställd av oss i Vacant och uthyrd till vår kund.
OBS! Vi tar inte emot ansökningar på telefon. För att söka uppdraget, tryck på ansök-knappen.

Kvalifikationer
Vi söker dig som:

- är utbildad undersköterska med minst 1 års erfarenhet från labb, mottagning och provtagning.
- har arbetat med Take Care
- är van vid självständigt arbete och är självgående
- är flexibel
- har B-körkort
- har god kommunikativ förmåga, ett gott bemötande, en positiv grundinställning samt en god samarbetsförmåga

Företagsbeskrivning
Vacant Vårdbemanning AB är ett svenskt bemanningsföretag för vårdpersonal med huvudkontor i Stockholm. Vi levererar till sjukhus, kommuner och privata vårdgivare i hela Sverige.

Vi etablerades i Sverige 2019, och vi ingår i den norska koncernen Vacant Holdings AS som funnits i vårdbranschen i Norge sedan 2008. Företagets ledning har arbetat med bemanningslösningar till vårdbranschen sedan juli 2000.

Om företaget
Vi erbjuder dig spännande uppdrag över hela Sverige och vårt fokus ligger alltid på att matcha uppdrag efter din kompetens.
Du har alltid en fast kontaktperson före, under och efter ditt uppdrag. Din kontaktperson har lång erfarenhet från
bemanningsbranschen inom vård och omsorg och är själv vårdutbildad.
Vi är behjälpliga med boende och resor om du arbetar på annan ort.
Vi erbjuder dig en marknadsmässig ersättning för din insats.
För oss är hälsan viktig – givmild friskvårdsersättning utlovas.
Vill du arbeta några enstaka pass, del eller heltid? Du bestämmer! Visa mindre

Undersköterskor till Jakobsbergsgeriatriken!

Vi erbjuder dig ett intressant och utvecklande arbete där du blir en del av det tvärprofessionella teamet, som kontinuerligt arbetar för en bra arbetsmiljö, som sätter patienten först och som arbetar för att utveckla och förbättra patientvården.  Arbetsuppgifter  Som undersköterska hos oss medverkar du i den direkta omvårdnaden av våra patienter i samarbete med övrig personal. I dina arbetsuppgifter ingår bla deltagande/engagemang på teamrond, genomföra ol... Visa mer
Vi erbjuder dig ett intressant och utvecklande arbete där du blir en del av det tvärprofessionella teamet, som kontinuerligt arbetar för en bra arbetsmiljö,
som sätter patienten först och som arbetar för att utveckla och förbättra patientvården. 
Arbetsuppgifter 
Som undersköterska hos oss medverkar du i den direkta omvårdnaden av våra patienter i samarbete med övrig personal.
I dina arbetsuppgifter ingår bla deltagande/engagemang på teamrond, genomföra olika kontroller, registrering av mätvärden, olika provtagningar, såromläggningar och att se till att patienterna får en god omvårdnad.
Anställningsform
Tillsvidareanställning samt ett vikariat. Heltid/deltid.
37 tim/vecka, individuell schmaplanering. Tillträde enligt överenskommelse.
Kvalifikationer
Krav
Undersköterskeutbildning.
Goda kunskaper i det svenska språket, både i tal och skrift motsvarande C1 nivå.
Erfarenhet från akutsjukvård i minst ett år.
Meriterande
Vana från journalsystemet Takecare. 
Personliga egenskaper
Du har ett genuint intresse för den geriatriska patienten och har alltid patientfokus i omvårdnaden. Du sätter patientsäkerhet och arbetsmiljö först genom att bidra med gott bemötande och trygghet i den patientnära kontakten. Du har ett öppet och positivt förhållningssätt och tycker om att samarbeta i team.
Vi söker dig som tar medarbetarskapet seriöst och som passar in i vår medarbetarskapspolicy.
Vi erbjuder
Individanpassad introduktion utifrån behov. Det finns tillgång till kliniskt träningscenter där du kan öva och uppdatera dina kunskaper.
Ett gym finns att tillgå i våra lokaler. Det är nära till kommunala kommunikationer, bra cykelvägar med tillgång till låst cykelställ och personalsubvention på parkering. 
Övrig viktig information
För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla både personligt brev, CV, utbildningsbevis samt att du svarat på frågor i ansökningsformuläret. 
Obligatoriskt vid tjänst som innebär patientkontakt
SLSO tillämpar registerkontroll före beslut om anställning. För att motverka spridning av MRSA tillämpar Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) friskhetsintyg innan nyanställning och reglerar möjligheterna för vårdpersonal att bära piercing.
Vi kommer löpande att gå igenom ansökningar, skicka svar och kan kalla till intervju innan sista ansökningsdag. Visa mindre

Undersköterska till ASIH Familjeläkarna Barkarby

Rollen som undersköterska är ett självständigt och omväxlande jobb med stort eget ansvar. Du arbetar nära en chef med mycket admin uppgifter, vilket innebär att du får mycket ansvar. Som undersköterska i avancerad hemsjukvård medverkar du till att patient och närstående blir delaktiga i vården och att de ska känna sig trygga i hemmet under en period av svår sjukdom. Vården ska tillgodose fysiska, psykiska, sociala och existentiella behov. Som undersköte... Visa mer
Rollen som undersköterska är ett självständigt och omväxlande jobb med stort eget ansvar. Du arbetar nära en chef med mycket admin uppgifter, vilket innebär att du får mycket ansvar.
Som undersköterska i avancerad hemsjukvård medverkar du till att patient och närstående blir delaktiga i vården och att de ska känna sig trygga i hemmet under en period av svår sjukdom. Vården ska tillgodose fysiska, psykiska, sociala och existentiella behov.


Som undersköterska är en del av din arbetstid förlagd till kontoret (administrativa uppgifter såsom bemanning samt schemaplanering) och en del ute hos patienterna, beroende på var behovet är störst


Din Profil
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet, god samarbetsförmåga och ett genuint intresse för vård i patientens hem. Du är positiv, initiativrik, flexibel och känner dig säker i din yrkesroll. Du ser som ditt självklara ansvar att bidra till ett positivt arbetsklimat.
Det är meriterande att ha erfarenhet av hemsjukvård eller avancerad sjukvård i hemmet men vi söker även dig som är nyfiken på att jobba med framtidens sjukvård.


Adekvat specialistutbildning är meriterande, t ex i onkologisk vård.


Vi erbjuder
Ett omväxlande och självständigt arbete med div undersköterskeuppgifter på kontoret och i patientens hem. T ex schemaplanering, förrådsansvar, provtagning, såromläggning för att ge några exempel.


Anställning: deltid, dagtid. Tjänstgöringsgrad kan diskuteras. Friskvårdsbidrag. Kollektivavtal. Provanställning i sex månader.


Familjeläkarna i Saltsjöbaden AB bedriver bland annat vårdcentraler, mödravård, barnavårdscentraler, hemsjukvård, ASIH-verksamhet och hospice. Våra ledord är arbetsglädje och energi, patientens nöjdhet och trygghet samt medicinsk excellens.


Familjeläkarna är ISO-certifierade.


Vi dokumenterar i journalsystemet Take Care och planerar vården i verktyget Mobil Klinik.


Körkort är ett krav. Visa mindre

Undersköterskor för sommarvikariat till Jakobsbergsgeriatriken!

Vi erbjuder dig ett intressant och utvecklande arbete där du blir en del av det tvärprofessionella teamet, som kontinuerligt arbetar för en bra arbetsmiljö, som sätter patienten först och som arbetar för att utveckla och förbättra patientvården.  Arbetsuppgifter  Som undersköterska hos oss medverkar du i den direkta omvårdnaden av våra patienter i samarbete med övrig personal. I dina arbetsuppgifter ingår bla deltagande/engagemang på teamrond, genomföra o... Visa mer
Vi erbjuder dig ett intressant och utvecklande arbete där du blir en del av det tvärprofessionella teamet, som kontinuerligt arbetar för en bra arbetsmiljö,
som sätter patienten först och som arbetar för att utveckla och förbättra patientvården. 

Arbetsuppgifter 
Som undersköterska hos oss medverkar du i den direkta omvårdnaden av våra patienter i samarbete med övrig personal.
I dina arbetsuppgifter ingår bla deltagande/engagemang på teamrond, genomföra olika kontroller, registrering av mätvärden, olika provtagningar, såromläggningar och att se till att patienterna får en god omvårdnad.
Anställningsform
Sommarvikariat/deltid eller timanställning. 
Kvalifikationer
Krav
Undersköterskeutbildning alt. pågående sjuksköterskeutbildning i termin 4 och framåt.
Goda kunskaper i det svenska språket, både i tal och skrift motsvarande C1 nivå.
Erfarenhet från akutsjukvård i minst ett år alt.pågående sjuksköterskeutbildning i termin 4 och framåt.
Meriterande
Vana från journalsystemet Takecare. 
Personliga egenskaper
Du har ett genuint intresse för den geriatriska patienten och har alltid patientfokus i omvårdnaden med hög säkerhet och ett gott bemötande.
Du har ett öppet och positivt förhållningssätt, tycker om att arbeta i team och har en välutvecklad samarbetsförmåga. Vår Medarbetarpolicy
är viktig i sin helhet där vi ser att du passar in i dess beskrivning.
Vi erbjuder
Individanpassad introduktion utifrån behov. Det finns tillgång till kliniskt träningscenter där du kan öva och uppdatera dina kunskaper.
Ett gym finns att tillgå i våra lokaler. Det är nära till kommunala kommunikationer, bra cykelvägar med tillgång till låst cykelställ och personalsubvention på parkering. 
Övrig viktig information
För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla både personligt brev , CV, utbildningsbevis alt. bevis om pågående sjuksköterskeutbildning samt att du svarat på frågor i ansökningsformuläret. 
Obligatoriskt vid tjänst som innebär patientkontakt
SLSO tillämpar registerkontroll före beslut om anställning. För att motverka spridning av MRSA tillämpar Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) friskhetsintyg innan nyanställning och reglerar möjligheterna för vårdpersonal att bära piercing.
Vi kommer löpande att gå igenom ansökningar, skicka svar och kan kalla till intervju innan sista ansökningsdag. Visa mindre

Undersköterskor för sommarschema till Bemanning Vård och omsorg

Tillsammans, med mod, engagemang och flexibilitet gör vi skillnad! Så tänker vi i socialförvaltningen Järfälla. Tänker du också så? Bemanning Vård och omsorg är bemanningsenheten som ansvarar för anställning av timvikarier inom vård och omsorg i Järfälla kommun. Bemanningen har en stor vikariepool med vikarier som arbetar flexibelt inom olika verksamheter och där vikarierna med kort varsel ställer upp och täcker korttidsfrånvaro. Verksamheter som bland an... Visa mer
Tillsammans, med mod, engagemang och flexibilitet gör vi skillnad! Så tänker vi i socialförvaltningen Järfälla. Tänker du också så?

Bemanning Vård och omsorg är bemanningsenheten som ansvarar för anställning av timvikarier inom vård och omsorg i Järfälla kommun. Bemanningen har en stor vikariepool med vikarier som arbetar flexibelt inom olika verksamheter och där vikarierna med kort varsel ställer upp och täcker korttidsfrånvaro. Verksamheter som bland annat bemannas är hemtjänst och äldreboende.

I sommar kommer vi behöva stärka upp vår bemanning med ytterligare vikarier inom just hemtjänst och äldreboende för ett särskilt uppdrag. Är du undersköterska, flexibel, har erfarenhet av äldreomsorg och önskar fast schema i sommar? Läs då vidare!

Här kommer en chans för dig att göra skillnad samtidigt som du får berika dina erfarenheter av arbete på olika håll inom kommunen!


ARBETSUPPGIFTER
Uppdraget innebär att du arbetar roterande mellan olika äldreboenden eller hemtjänst i kommunen. Du kommer få ett personligt schema men utifrån verksamheternas behov, kommer du placeras på den plats där du bäst behövs för dagen. Då du ofta kommer täcka upp för ordinaries frånvaro kommer du samma dag eller dagen innan få veta exakt tid och plats för ditt nästkommande pass. De dagar då det inte finns något pass att täcka upp kommer du arbeta som resurs på någon av verksamheterna.

I rollen som undersköterska ger du kunden/den boende en meningsfull vardag genom att ge personlig omvårdnad, omsorg och social aktivering samt inköp och städ. Arbetet som utförs sker i kundens/den boendes hem och därför är det viktigt att kunna anpassa sig därefter. I ditt arbete ingår även social dokumentation.

Det är viktigt att känna till att både rökning och husdjur kan förekomma hos en del.

KVALIFIKATIONER
Krav:
• Undersköterska eller annan utbildning som bedöms likvärdig alternativt lång vårderfarenhet.
• Erfarenhet av äldreboende eller hemtjänst
• Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift
• Datorvana
För arbete inom hemtjänsten finns det krav på B-körkort och att du kan cykla.

Meriterande med erfarenhet av:
• Liknande arbetsform
• Demens
• Social dokumentation
• HSL- delegerade uppgifter

Som person vill vi att du är trygg i dig själv och i dina arbetsuppgifter. Du behöver kunna smälta in i många olika miljöer och sammanhang samt kunna anpassa dig efter olika förutsättningar. Det är av stor vikt att du är flexibel! Det kan bli bokningar och ombokningar med kort varsel och det är därför viktigt att du är bekväm med det och trivs i en sådan tillvaro.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Urval sker löpande så välkommen in med din ansökan redan idag!

ÖVRIGT
Järfälla har norra Stockholms mest spännande geografiska läge och växer snabbt. Vi erbjuder en arbetsplats med stor variation, goda utvecklingsmöjligheter och arbetar efter visionen Järfälla för alla framåt. Läs mer om hur det är att jobba hos oss på www.jarfalla.se/ledigajobb

Utdrag ur belastnings- och misstankeregistret görs för samtliga sökanden som börjar arbeta inom Vård och omsorg. Vi kontrollerar även medborgarskap och arbetstillstånd.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Undersköterska

Är du en erfaren, positiv och engagerad undersköterska som är öppen för nya utmaningar så kan du vara rätt person för vårt stabila och välfungerande team! Då en av våra undersköterskor snart går i pension behöver vi hitta en ny medarbetare! Kallhälls Nya Vårdcentral AB är ett privatägt företag som inte ingår i en större koncern och därmed är det nära mellan beslut och handling. Vi har för närvarande ca 16 300 listade patienter. Vårdcentralen är belägen i K... Visa mer
Är du en erfaren, positiv och engagerad undersköterska som är öppen för nya utmaningar så kan du vara rätt person för vårt stabila och välfungerande team!
Då en av våra undersköterskor snart går i pension behöver vi hitta en ny medarbetare! Kallhälls Nya Vårdcentral AB är ett privatägt företag som inte ingår i en större koncern och därmed är det nära mellan beslut och handling. Vi har för närvarande ca 16 300 listade patienter. Vårdcentralen är belägen i Kallhälls centrum nära pendeltåg och bussar.
Du kommer att arbeta med engagerade och kompetenta medarbetare i en arbetsgrupp med öppen och vänlig atmosfär. Vi vill att alla ska känna arbetsglädje, delaktighet och ha möjlighet att påverka sitt arbete.
Du kommer arbeta dagtid, måndag till fredag både i hemsjukvård och med arbete på mottagning och i reception.
I hemsjukvården kommer du att ha hand om en egen tidbok med fasta hemsjukvårdspatienter vilket kräver att du är både ansvarstagande och kan arbeta självständigt. Varje hemsjukvårdspatient är kopplad till ansvariga distriktssköterskor som du samarbetar med.
Körkort och grundläggande datorkunskap är ett måste och tidigare erfarenheter av hemsjukvård, arbete på sjukhus eller motsvarande med bland annat provtagning, såromläggning är meriterande.
Vi värdesätter även intresse av att arbeta med administrativa uppgifter, fakturaärenden, dokument, arbete i receptionen samt goda muntliga och skriftliga språkkunskaper i svenska.
Vi är ett glatt gäng som uppmuntrar kompetensutveckling både för dig som individ och för gruppen. Det är viktigt att du som anställd mår bra och därför erbjuds friskvårdsbidrag och en del andra personalförmåner. Rekrytering sker fortlöpande så vänta inte. Välkommen med din ansökan så berättar vi mer! Visa mindre

Undersköterska för sommarvikariat till ASIH Stockholm Norr

ASIH Stockholm Norr har tre ASIH enheter och en specialiserad palliativ vårdavdelning som bedrivs i landstingets regi. Vi arbetar i multiprofessionella team där målsättningen är att tillsammans med patient och närstående skapa den optimala vården utifrån vårdbehov. Arbetet är självständigt, utveckland, med hög teamkänsla och med patientens välbefinnande i fokus.     Om tjänsten Vår uppgift är att skapa trygghet och vara professionell i sin yrkesutövning va... Visa mer
ASIH Stockholm Norr har tre ASIH enheter och en specialiserad palliativ vårdavdelning som bedrivs i landstingets regi. Vi arbetar i multiprofessionella team där målsättningen är att tillsammans med patient och närstående skapa den optimala vården utifrån vårdbehov. Arbetet är självständigt, utveckland, med hög teamkänsla och med patientens välbefinnande i fokus.    
Om tjänsten
Vår uppgift är att skapa trygghet och vara professionell i sin yrkesutövning vare sig patienten vårdas hemma eller på vårdavdelningen.
Arbetet är både utmanade och stimulerande. Du ska behärska sedvanliga uppgifter för en undersköterska.
Anställningsform
Sommarvikariat. Heltid/deltid.
Kvalifikationer
Krav: Undersköterska. B-körkort (Gäller ASIH-teamen)
Meriterande: Erfarenhet av liknande vård.
Personliga egenskaper
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och värdesätter högt egenskaper som ansvarskännande, självständighet, ödmjukhet, trygghet, nyfikenhet, respektfullhet och kommunikativ förmåga.
Vi erbjuder
Flextidsavtal.
Friskvårdsersättning. Friskvårdstimme i mån av tid.
Tillgång till gym och massage.
Personalparkering.     
Övriga förmåner inom SLSO t. ex. fri öppen sjukvård, försäkringar
Övrig information
SLSO tillämpar registerkontroll innan beslut om anställning. Vi kommer löpande att gå igenom ansökningar och kan kalla till intervju innan sista ansökningsdag. Visa mindre

Undersköterskor i sommar till Bemanning Vård och omsorg

Bemanning Vård och omsorg är bemanningsenheten som ansvarar för anställning av timvikarier i Järfälla kommun. Verksamheter som vi bland annat bemannar är Hemtjänst och Äldreboende. I sommar kommer vi behöva stärka upp vår bemanning med ytterligare personal inom vård och omsorg för ett särskilt uppdrag. Är du undersköterska, flexibel, har erfarenhet av äldreomsorg och önskar fast schema i sommar? Läs då vidare! Tillsammans kan vi göra skillnad! ARBETSU... Visa mer
Bemanning Vård och omsorg är bemanningsenheten som ansvarar för anställning av timvikarier i Järfälla kommun. Verksamheter som vi bland annat bemannar är Hemtjänst och Äldreboende.

I sommar kommer vi behöva stärka upp vår bemanning med ytterligare personal inom vård och omsorg för ett särskilt uppdrag. Är du undersköterska, flexibel, har erfarenhet av äldreomsorg och önskar fast schema i sommar? Läs då vidare!

Tillsammans kan vi göra skillnad!

ARBETSUPPGIFTER
Du anställs av Bemanning Vård och Omsorgs interna bemanningsenhet. Du arbetar roterande mellan olika hemtjänst eller äldreboenden i kommunen. Du kommer få ett personligt schema men eftersom du ska täcka upp när ordinarie personal är sjuk eller är hemma på grund av vård av barn kommer du samma dag eller dagen innan få veta exakt tid och plats för ditt nästkommande pass.
De dagar då det inte finns något pass att täcka upp kommer du arbeta som resurs på någon av verksamheterna. Arbetet som utförs sker i kundens hem därför är det viktigt att kunna anpassa sig därefter. Rökning och husdjur kan förekomma hos en del.
I rollen som undersköterska ger du kunden en meningsfull vardag genom att ge personlig omvårdnad, omsorg och social aktivering samt inköp och städ. I ditt arbete ingår även social dokumentation.

KVALIFIKATIONER
Krav:
• Undersköterska
• Minst två års dokumenterad yrkeserfarenhet av äldreomsorg
• Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift
• Datorvana
För arbete inom hemtjänsten finns det krav på B-körkort och att du kan cykla.

Meriterande:
Erfarenhet av liknande arbetsform sen tidigare.
Det är meriterade om du har erfarenhet av social dokumentation och erfarenhet av demens. För arbete inom äldreboenden är det meriterande om du har erfarenhet av HSL- delegerade uppgifter.

Som person vill vi att du är trygg i dig själv och i dina arbetsuppgifter. Du behöver kunna smälta in i många olika miljöer och sammanhang och kunna anpassa dig efter olika förutsättningar. Det kan bli bokningar och ombokningar med kort varsel och det är viktigt att du är bekväm med det och av den anledningen vill vi också att du är en flexibel person.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Järfälla har norra Stockholms mest spännande geografiska läge och växer snabbt. Vi erbjuder en arbetsplats med stor variation, goda utvecklingsmöjligheter och arbetar efter visionen Järfälla för alla framåt. Läs mer om hur det är att jobba hos oss på www.jarfalla.se/ledigajobb

Utdrag ur belastnings- och misstankeregistret görs för samtliga sökanden som börjar arbeta inom Vård och omsorg. Vi kontrollerar även medborgarskap och arbetstillstånd.

Urval sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan idag!

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Undersköterskor för timanställning till Jakobsbergsgeriatriken!

Vi erbjuder dig ett intressant och utvecklande arbete där du blir en del av det tvärprofessionella teamet, som kontinuerligt arbetar för en bra arbetsmiljö, som sätter patienten först och som arbetar för att utveckla och förbättra patientvården.  Arbetsuppgifter  Som undersköterska hos oss medverkar du i den direkta omvårdnaden av våra patienter i samarbete med övrig personal. I dina arbetsuppgifter ingår bla deltagande/engagemang på teamrond, genomföra o... Visa mer
Vi erbjuder dig ett intressant och utvecklande arbete där du blir en del av det tvärprofessionella teamet, som kontinuerligt arbetar för en bra arbetsmiljö,
som sätter patienten först och som arbetar för att utveckla och förbättra patientvården. 

Arbetsuppgifter 
Som undersköterska hos oss medverkar du i den direkta omvårdnaden av våra patienter i samarbete med övrig personal.
I dina arbetsuppgifter ingår bla deltagande/engagemang på teamrond, genomföra olika kontroller, registrering av mätvärden, olika provtagningar, såromläggningar och att se till att patienterna får en god omvårdnad.
Anställningsform
Timanställning. 
Kvalifikationer
Krav
Undersköterskeutbildning alt. pågående sjuksköterskeutbildning i termin 4 och framåt.
Goda kunskaper i det svenska språket, både i tal och skrift motsvarande C1 nivå.
Erfarenhet från akutsjukvård i minst ett år alt.pågående sjuksköterskeutbildning i termin 4 och framåt.
Meriterande
Vana från journalsystemet Takecare. 
Personliga egenskaper
Du har ett genuint intresse för den geriatriska patienten och har alltid patientfokus i omvårdnaden med hög säkerhet och ett gott bemötande.
Du har ett öppet och positivt förhållningssätt, tycker om att arbeta i team och har en välutvecklad samarbetsförmåga. Vår Medarbetarpolicy
är viktig i sin helhet där vi ser att du passar in i dess beskrivning.
Vi erbjuder
Individanpassad introduktion utifrån behov. Det finns tillgång till kliniskt träningscenter där du kan öva och uppdatera dina kunskaper.
Ett gym finns att tillgå i våra lokaler. Det är nära till kommunala kommunikationer, bra cykelvägar med tillgång till låst cykelställ och personalsubvention på parkering. 
Övrig viktig information
För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla både personligt brev , CV, utbildningsbevis alt. bevis om pågående sjuksköterskeutbildning samt att du svarat på frågor i ansökningsformuläret. 
Obligatoriskt vid tjänst som innebär patientkontakt
SLSO tillämpar registerkontroll före beslut om anställning. För att motverka spridning av MRSA tillämpar Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) friskhetsintyg innan nyanställning och reglerar möjligheterna för vårdpersonal att bära piercing.
Vi kommer löpande att gå igenom ansökningar, skicka svar och kan kalla till intervju innan sista ansökningsdag. Visa mindre

Vikariat som undersköterska till mottagning och hemsjukvård

Capio Närsjukvård erbjuder primärvård inom allmänmedicin och specialistsjukvård på uppdrag av 13 landsting och regioner. Vi har mottagningar på drygt 100 platser från Ystad i söder till Umeå i norr. Utöver ett brett utbud av tjänster inom primärvård erbjuder vårdcentralerna närliggande tjänster som exempelvis barnhälsovård och mödravård, arbetsterapi och fysioterapi. Dessutom erbjuds specialistsjukvård inom bland annat urologi, kardiologi, allmänkirurgi oc... Visa mer
Capio Närsjukvård erbjuder primärvård inom allmänmedicin och specialistsjukvård på uppdrag av 13 landsting och regioner. Vi har mottagningar på drygt 100 platser från Ystad i söder till Umeå i norr. Utöver ett brett utbud av tjänster inom primärvård erbjuder vårdcentralerna närliggande tjänster som exempelvis barnhälsovård och mödravård, arbetsterapi och fysioterapi. Dessutom erbjuds specialistsjukvård inom bland annat urologi, kardiologi, allmänkirurgi och ortopedi vid ett flertal av Capio Närsjukvårds enheter.

Capio Vårdcentral Viksjö ligger centralt i nyrenoverade Viksjö centrum. Vi är ca 28 st anställda totalt och listningen uppgår för närvarande till ca 11 300 patienter.

Vår husläkarverksamhet består av mottagning samt hemsjukvård. På mottagningen arbetar allmänspecialister, ST/AT-doktorer, sjuksköterskor/distriktssköterskor, undersköterskor och kurator/kbt-terapeut. Vi erbjuder, förutom tider till läkare och sjuksköterska, även diabetesmottagning, astma/kol-mottagning, hypertonimottagning och livsstilsmottagning. Här arbetar sköterskor och läkare i nära teamarbete med dagliga teamronder, samt specialistronder.

Vi är ett glatt gäng som skrattar mycket tillsammans, vi har god teamkänsla och hos oss trivs man bra. Med viljan att göra det lilla extra arbetar alla som ett team, med stor flexibilitet och omtanke för både patienterna och varandra. Med positiv anda tar vi oss an förändringsarbeten och nya utmaningar!

Läs mer om oss: https://capio.se/narsjukvard/stockholm/jarfalla-viksjo-vardcentral/

Hitta till oss: https://goo.gl/Hz4D5zArbetsbeskrivning
Vi söker en undersköterska för sedvanliga undersköterskearbetsuppgifter.

Du kommer att alternera mellan mottagningsarbete, labb, hemsjukvård och reception. Då vaccination av Covid-19 drar igång kommer du även att hjälpa till med den! Rollen som undersköterska är varierande och du kommer att arbeta med både planerade och oplanerade besök med patienter i alla åldrar. Vi erbjuder en engagerande och utvecklande arbetsplats med tydligt patientfokus. Vi är en lärande organisation som arbetar utifrån tydliga mål där kvalitet och service prioriteras.

 

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad undersköterska och har ett par års erfarenhet av primärvård. Det är viktigt att du har god samarbetsförmåga, både med patienter och med kollegor, samt ett professionellt förhållningssätt. Att vara lösningsfokuserad och att alltid arbeta för att ge ett gott bemötande är en självklarhet för dig. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

 

Övrig information
Tjänsten är ett vikariat på sex månader som kan komma att förlängas.

Capio är en nordisk vårdgivare som erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark.  Den fysiska vården kompletteras med digitala tjänster och verktyg som möjliggör att patienten får hjälp digitalt när det är möjligt och fysiskt när det behövs. Sedan november 2018 är Capio en del av Ramsay Santé, en ledande europeisk vårdgivare med totalt 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information om Capio och Ramsay Santé besök www.capio.se och www.ramsaygds.fr.


Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser. Visa mindre

Undersköterska sökes till hemsjukvård

Om jobbet Vi söker dig undersköterska som tidigare har arbetat inom hemsjukvården. Uppdraget startar måndag 12 eller 13 januari och pågår tills vidare, timvikariat. Uppdraget är på heltid, dagtid måndag till fredag. Du blir anställd av oss i Vacant och uthyrd till vår kund. OBS! Vi tar inte emot ansökningar på telefon. För att söka uppdraget, tryck på ansök-knappen. Kvalifikationer Vi söker dig som: - är utbildad undersköterska med minst 1 års erfa... Visa mer
Om jobbet
Vi söker dig undersköterska som tidigare har arbetat inom hemsjukvården.
Uppdraget startar måndag 12 eller 13 januari och pågår tills vidare, timvikariat.
Uppdraget är på heltid, dagtid måndag till fredag.

Du blir anställd av oss i Vacant och uthyrd till vår kund.
OBS! Vi tar inte emot ansökningar på telefon. För att söka uppdraget, tryck på ansök-knappen.

Kvalifikationer
Vi söker dig som:

- är utbildad undersköterska med minst 1 års erfarenhet från hemsjukvård
- har arbetat med Take Care
- är van vid självständigt arbete
- är flexibel
- har B-körkort
- har god kommunikativ förmåga, ett gott bemötande, en positiv grundinställning samt en god samarbetsförmåga

Företagsbeskrivning
Vacant Vårdbemanning AB är ett svenskt bemanningsföretag för vårdpersonal med huvudkontor i Stockholm. Vi levererar till sjukhus, kommuner och privata vårdgivare i hela Sverige.

Vi etablerades i Sverige 2019, och vi ingår i den norska koncernen Vacant Holdings AS som funnits i vårdbranschen i Norge sedan 2008. Företagets ledning har arbetat med bemanningslösningar till vårdbranschen sedan juli 2000.

Om företaget
Vi erbjuder dig spännande uppdrag över hela Sverige och vårt fokus ligger alltid på att matcha uppdrag efter din kompetens.
Du har alltid en fast kontaktperson före, under och efter ditt uppdrag. Din kontaktperson har lång erfarenhet från
bemanningsbranschen inom vård och omsorg och är själv vårdutbildad.
Vi är behjälpliga med boende och resor om du arbetar på annan ort.
Vi erbjuder dig en marknadsmässig ersättning för din insats.
För oss är hälsan viktig – givmild friskvårdsersättning utlovas.
Vill du arbeta några enstaka pass, del eller heltid? Du bestämmer! Visa mindre

Erfaren undersköterska/natt till akutgeriatrisk vårdavdelning på Jakob ...

Vi erbjuder dig ett intressant och utvecklande arbete där du blir en del av det tvärprofessionella teamet, som kontinuerligt arbetar för en bra arbetsmiljö, som sätter patienten först och som arbetar för att utveckla och förbättra patientvården.  Arbetsuppgifter  Som undersköterska hos oss medverkar du i den direkta omvårdnaden av våra patienter i samarbete med kollegor nattetid. I dina arbetsuppgifter ingår bl.a kontroller, registrering av mätvärden, pro... Visa mer
Vi erbjuder dig ett intressant och utvecklande arbete där du blir en del av det tvärprofessionella teamet, som kontinuerligt arbetar för en bra arbetsmiljö,
som sätter patienten först och som arbetar för att utveckla och förbättra patientvården. 

Arbetsuppgifter 
Som undersköterska hos oss medverkar du i den direkta omvårdnaden av våra patienter i samarbete med kollegor nattetid.
I dina arbetsuppgifter ingår bl.a kontroller, registrering av mätvärden, provtagning och att se till att patienter får en god och säker omvårdnad.
Patienter kommer till våra avdelningar akut även under nattetid. Jourläkare finns på plats för alla tre avdelningar.

Anställningsform
Tillsvidareanställning deltid natt 32,20 tim/vecka.

Kvalifikationer
Slutbetyg på godkänd utbildning till undersköterska. 
Minst ett års erfarenhet av arbete på akut eller geriatrisk vårdavdelning. 
Goda medicinsktekniska kunskaper såsom provtagningar, kontroller med apparatur
Goda IT-kunskaper och kunskaper inom Takecare. 
Goda kunskaper i svenska i tal och skrift motsvarande nivå C1

Personliga egenskaper
Du har ett genuint intresse för den geriatriska patienten och har alltid patientfokus i omvårdnaden med hög säkerhet och ett gott bemötande.
Du har ett öppet och positivt förhållningssätt, tycker om att arbeta i team och har en välutvecklad samarbetsförmåga. Vår Medarbetarpolicy
är viktig i sin helhet där vi ser att du passar in i dess beskrivning.

Viktig information
I samband med din ansökan kommer du att få besvara ett antal urvalsfrågor. För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla både personligt brev, CV och utbildningsbevis.
Vi kommer löpande att gå igenom ansökningar och kan kalla till intervju innan sista ansökningsdag.
Vi erbjuder
Individanpassad introduktion utifrån behov. Det finns tillgång till kliniskt träningscenter där du kan öva och uppdatera dina kunskaper.
Schemalagd arbetstid med 7 nätter under tre veckor med en längre period ledighet. 
Vi har flextidsavtal och är måna om en bra arbetsmiljö där det också finns möjlighet till friskvårdsbidrag som är 3000kr/år. 
Ett gym finns att tillgå i våra lokaler ( nu anpassat till färre personen). Det är nära till kommunala kommunikationer, bra cykelvägar med tillgång till låst cykelställ och personalsubvention på parkering. 
SLSO´s  förmåner ex. fri öppen sjukvård, försäkringar.  
Obligatoriskt vid tjänst som innebär patientkontakt
SLSO tillämpar registerkontroll före beslut om anställning. För att motverka spridning av MRSA tillämpar Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) friskhetsintyg innan nyanställning och reglerar möjligheterna för vårdpersonal att bära piercing. Visa mindre

Undersköterska sökes till labb

Om jobbet Vi söker dig undersköterska som tidigare har arbetat på labb/vaccinering. Uppdraget start måndag 11 januari och pågår på obestämd tid tills vidare. Uppdraget är på heltid, dagtid måndag till fredag. Du blir anställd av oss i Vacant och uthyrd till vår kund. OBS! Vi tar inte emot ansökningar på telefon. För att söka uppdraget, tryck på ansök-knappen. Kvalifikationer Vi söker dig som: - är utbildad undersköterska med minst 1 års erfarenhet ... Visa mer
Om jobbet
Vi söker dig undersköterska som tidigare har arbetat på labb/vaccinering.
Uppdraget start måndag 11 januari och pågår på obestämd tid tills vidare.
Uppdraget är på heltid, dagtid måndag till fredag.

Du blir anställd av oss i Vacant och uthyrd till vår kund.
OBS! Vi tar inte emot ansökningar på telefon. För att söka uppdraget, tryck på ansök-knappen.

Kvalifikationer
Vi söker dig som:

- är utbildad undersköterska med minst 1 års erfarenhet från labb och vaccinering (detta är ett krav)
- har arbetat med Take Care
- är van vid självständigt arbete
- är flexibel
- har B-körkort
- har god kommunikativ förmåga, ett gott bemötande, en positiv grundinställning samt en god samarbetsförmåga

Företagsbeskrivning
Vacant Vårdbemanning AB är ett svenskt bemanningsföretag för vårdpersonal med huvudkontor i Stockholm. Vi levererar till sjukhus, kommuner och privata vårdgivare i hela Sverige.

Vi etablerades i Sverige 2019, och vi ingår i den norska koncernen Vacant Holdings AS som funnits i vårdbranschen i Norge sedan 2008. Företagets ledning har arbetat med bemanningslösningar till vårdbranschen sedan juli 2000.

Om företaget
Vi erbjuder dig spännande uppdrag över hela Sverige och vårt fokus ligger alltid på att matcha uppdrag efter din kompetens.
Du har alltid en fast kontaktperson före, under och efter ditt uppdrag. Din kontaktperson har lång erfarenhet från
bemanningsbranschen inom vård och omsorg och är själv vårdutbildad.
Vi är behjälpliga med boende och resor om du arbetar på annan ort.
Vi erbjuder dig en marknadsmässig ersättning för din insats.
För oss är hälsan viktig – givmild friskvårdsersättning utlovas.
Vill du arbeta några enstaka pass, del eller heltid? Du bestämmer! Visa mindre

Undersköterska sökes till labb

Om jobbet Vi söker dig undersköterska som tidigare har arbetat på labb/vaccinering. Uppdraget start måndag 11 januari och pågår på obestämd tid tills vidare. Uppdraget är på heltid, dagtid måndag till fredag. Du blir anställd av oss i Vacant och uthyrd till vår kund. OBS! Vi tar inte emot ansökningar på telefon. För att söka uppdraget, tryck på ansök-knappen. Kvalifikationer Vi söker dig som: - är utbildad undersköterska med minst 1 års erfarenhet ... Visa mer
Om jobbet
Vi söker dig undersköterska som tidigare har arbetat på labb/vaccinering.
Uppdraget start måndag 11 januari och pågår på obestämd tid tills vidare.
Uppdraget är på heltid, dagtid måndag till fredag.

Du blir anställd av oss i Vacant och uthyrd till vår kund.
OBS! Vi tar inte emot ansökningar på telefon. För att söka uppdraget, tryck på ansök-knappen.

Kvalifikationer
Vi söker dig som:

- är utbildad undersköterska med minst 1 års erfarenhet från labb och vaccinering (detta är ett krav)
- har arbetat med Take Care
- är van vid självständigt arbete
- är flexibel
- har B-körkort
- har god kommunikativ förmåga, ett gott bemötande, en positiv grundinställning samt en god samarbetsförmåga

Företagsbeskrivning
Vacant Vårdbemanning AB är ett svenskt bemanningsföretag för vårdpersonal med huvudkontor i Stockholm. Vi levererar till sjukhus, kommuner och privata vårdgivare i hela Sverige.

Vi etablerades i Sverige 2019, och vi ingår i den norska koncernen Vacant Holdings AS som funnits i vårdbranschen i Norge sedan 2008. Företagets ledning har arbetat med bemanningslösningar till vårdbranschen sedan juli 2000.

Om företaget
Vi erbjuder dig spännande uppdrag över hela Sverige och vårt fokus ligger alltid på att matcha uppdrag efter din kompetens.
Du har alltid en fast kontaktperson före, under och efter ditt uppdrag. Din kontaktperson har lång erfarenhet från
bemanningsbranschen inom vård och omsorg och är själv vårdutbildad.
Vi är behjälpliga med boende och resor om du arbetar på annan ort.
Vi erbjuder dig en marknadsmässig ersättning för din insats.
För oss är hälsan viktig – givmild friskvårdsersättning utlovas.
Vill du arbeta några enstaka pass, del eller heltid? Du bestämmer! Visa mindre

Undersköterska sökes till hemsjukvård

Om jobbet Vi söker dig undersköterska som tidigare har arbetat inom hemsjukvård. Uppdraget startar måndag 23 november och pågår till sista januari 2021, med möjlig förlängning. Uppdraget är på heltid, dagtid måndag till fredag. Du blir anställd av oss i Vacant och uthyrd till vår kund. OBS! Vi tar inte emot ansökningar på telefon. För att söka uppdraget, tryck på ansök-knappen. Kvalifikationer Vi söker dig som: - är utbildad undersköterska med mins... Visa mer
Om jobbet
Vi söker dig undersköterska som tidigare har arbetat inom hemsjukvård.
Uppdraget startar måndag 23 november och pågår till sista januari 2021, med möjlig förlängning.
Uppdraget är på heltid, dagtid måndag till fredag.

Du blir anställd av oss i Vacant och uthyrd till vår kund.
OBS! Vi tar inte emot ansökningar på telefon. För att söka uppdraget, tryck på ansök-knappen.

Kvalifikationer
Vi söker dig som:

- är utbildad undersköterska med minst 1 års erfarenhet från hemsjukvård
- har arbetat med Take Care
- är van vid självständigt arbete
- är flexibel
- har B-körkort
- har god kommunikativ förmåga, ett gott bemötande, en positiv grundinställning samt en god samarbetsförmåga

Företagsbeskrivning
Vacant Vårdbemanning AB är ett svenskt bemanningsföretag för vårdpersonal med huvudkontor i Stockholm. Vi levererar till sjukhus, kommuner och privata vårdgivare i hela Sverige.

Vi etablerades i Sverige 2019, och vi ingår i den norska koncernen Vacant Holdings AS som funnits i vårdbranschen i Norge sedan 2008. Företagets ledning har arbetat med bemanningslösningar till vårdbranschen sedan juli 2000.

Om företaget
Vi erbjuder dig spännande uppdrag över hela Sverige och vårt fokus ligger alltid på att matcha uppdrag efter din kompetens.
Du har alltid en fast kontaktperson före, under och efter ditt uppdrag. Din kontaktperson har lång erfarenhet från
bemanningsbranschen inom vård och omsorg och är själv vårdutbildad.
Vi är behjälpliga med boende och resor om du arbetar på annan ort.
Vi erbjuder dig en marknadsmässig ersättning för din insats.
För oss är hälsan viktig – givmild friskvårdsersättning utlovas.
Vill du arbeta några enstaka pass, del eller heltid? Du bestämmer! Visa mindre

Undersköterskor till Jakobsbergsgeriatriken!

Vi erbjuder dig ett intressant och utvecklande arbete där du blir en del av det tvärprofessionella teamet, som kontinuerligt arbetar för en bra arbetsmiljö, som sätter patienten först och som arbetar för att utveckla och förbättra patientvården.  Arbetsuppgifter  Som undersköterska hos oss medverkar du i den direkta omvårdnaden av våra patienter i samarbete med övrig personal. I dina arbetsuppgifter ingår även deltagande på rond, kontroller, registrering ... Visa mer
Vi erbjuder dig ett intressant och utvecklande arbete där du blir en del av det tvärprofessionella teamet, som kontinuerligt arbetar för en bra arbetsmiljö,
som sätter patienten först och som arbetar för att utveckla och förbättra patientvården. 

Arbetsuppgifter 
Som undersköterska hos oss medverkar du i den direkta omvårdnaden av våra patienter i samarbete med övrig personal.
I dina arbetsuppgifter ingår även deltagande på rond, kontroller, registrering av mätvärden, provtagning, såromläggning och att se till att patienter får en god omvårdnad.
Anställningsform
Timanställning. 
Kvalifikationer
Undersköterskeutbildning.
Goda kunskaper i det svenska språket, både i tal och skrift motsvarande C1 nivå.
Erfarenhet från akutsjukvård. Vana från journalsystemet TakeCare. 
Personliga egenskaper
Du har ett genuint intresse för den geriatriska patienten och har alltid patientfokus i omvårdnaden med hög säkerhet och ett gott bemötande.
Du har ett öppet och positivt förhållningssätt, tycker om att arbeta i team och har en välutvecklad samarbetsförmåga. Vår Medarbetarpolicy
är viktig i sin helhet där vi ser att du passar in i dess beskrivning.
Övrig information
För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla både personligt brev och CV. 
Vi erbjuder
Individanpassad introduktion utifrån behov. Det finns tillgång till kliniskt träningscenter där du kan öva och uppdatera dina kunskaper.
Ett gym finns att tillgå i våra lokaler. Det är nära till kommunala kommunikationer, bra cykelvägar med tillgång till låst cykelställ och personalsubvention på parkering. 
Obligatoriskt vid tjänst som innebär patientkontakt
SLSO tillämpar registerkontroll före beslut om anställning. För att motverka spridning av MRSA tillämpar Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) friskhetsintyg innan nyanställning och reglerar möjligheterna för vårdpersonal att bära piercing.
Vi kommer löpande att gå igenom ansökningar och kan kalla till intervju innan sista ansökningsdag. Visa mindre

Undersköterska

Omsorg och behandling är ett auktoriserat bemanningsföretag som är aktivt i hela Sverige men fokuserar på att verka lokalt. Samtliga konsultchefer i företaget är Sjuksköterskor och arbetar kliniskt ute hos våra kunder. Bra vård börjar med dig! Vi erbjuder våra anställda: - Kollektivavtal - Konkurrenskraftiga löner - Friskvårdsbidrag - Rekryteringsbonus - En arbetsplats där du väljer hur mycket du vill arbeta En personlig service där vi tillsammans matc... Visa mer
Omsorg och behandling är ett auktoriserat bemanningsföretag som är aktivt i hela Sverige men fokuserar på att verka lokalt. Samtliga konsultchefer i företaget är Sjuksköterskor och arbetar kliniskt ute hos våra kunder.


Bra vård börjar med dig!
Vi erbjuder våra anställda:
- Kollektivavtal
- Konkurrenskraftiga löner
- Friskvårdsbidrag
- Rekryteringsbonus
- En arbetsplats där du väljer hur mycket du vill arbeta


En personlig service där vi tillsammans matchar dina önskemål med aktuella och framtida uppdrag.


Vi har en kraftig tillväxt och söker dig som arbetat som undersköterska inom slutenvård under minst två år och känner dig trygg och självständig i din yrkesroll. Omsorg & Behandling AB söker undersköterska för konsultuppdrag med bostadsort Järfälla. Viss pendling kan förekomma.


Vänligen kontakta oss för mer information och ett personligt möte.


E-post: [email protected]
Hemsida: www.omsorgbehandling.se Visa mindre

Undersköterska till Barkarby vårdcentral

Med ett perfekt geografiskt läge och tilltalande befolkningsunderlag vill vi erbjuda dig att vara med och utveckla primärvården i denna del av Stockholm. Vi tillhör SLSO och är en mycket trivsam arbetsplats med 25 medarbetare. Vi har korta beslutsvägar och ett nära samarbete med varandra över professionerna. Teamarbetet och att känna arbetsglädje är för oss viktiga ledord i det dagliga arbetet. Idag är ca 8.600 patienter listade hos oss. Vårdcentralen ligg... Visa mer
Med ett perfekt geografiskt läge och tilltalande befolkningsunderlag vill vi erbjuda dig att vara med och utveckla primärvården i denna del av Stockholm.
Vi tillhör SLSO och är en mycket trivsam arbetsplats med 25 medarbetare.
Vi har korta beslutsvägar och ett nära samarbete med varandra över professionerna. Teamarbetet och att känna arbetsglädje är för oss viktiga ledord i det dagliga arbetet.
Idag är ca 8.600 patienter listade hos oss.
Vårdcentralen ligger ett par minuters promenad från Barkarby pendelstation. Det tar ca 15min till Stockholm C.

Arbetsuppgifter:
Din huvuduppgift gäller provtagning och ansvar för laboratoriet men det är även meriterande om du kan ta emot patienter på undersköterskemottagningen.
Du arbetar mycket självständigt men även tillsammans med dina kolleger på vårdcentralen.

Anställningsform:
Heltid, tillsvidareanställning. Tillträde 201124 eller efter överenskommelse .

Kvalifikationer:
Undersköterska med erfarenhet och ansvar för laboratorieverksamhet. Du har gärna flera års arbetslivserfarenhet. Erfarenhet från primärvård är meriterande
.Svenskkunskaper motsvarande C1 är ett krav inom SLLSvenskkunskaper motsvarande C1 är ett krav inom SLL

Personliga egenskaper:
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet ,engagemang och god samarbetsförmåga. Gott bemötande till såväl patienter som medarbetare är för oss mycket viktigt.
Du driver ditt eget arbete men vill också bidra till helheten.

Övrig information:
Du kommer till en mycket välfungerande och positiv arbetsgrupp. För oss är teamarbete av stor vikt. Vi vill vara i framkant vad gäller nya arbetssätt och ser möjligheter att ständigt utveckla och förbättra patientarbetet.
Stockholms läns landsting tillämpar registerkontroll före beslut om anställning.
Anställningsintervjuerna sker löpande.
Stockholms läns sjukvårdsområde tillämpar registerkontroll före beslut om anställning.
Vi erbjuder ett mycket roligt och trivsamt arbete! Visa mindre

Undersköterska

Företaget Medico Pirouznia AB är en privat ögonklinik som arbetar på uppdrag av Stockholms regionen. Vi finns på Jakobsbergssjukhus där vi erbjuder ögonsjukvård såsom mottagningsbesök, laserbehandling, ögonbottenfotografering, synfältsundersökning. Med anledning av pensionavgång söker vi medarbetare. Arbetsuppgifter Som undersköterska på mottagningen tar du emot patienten i reception, registrerar i kassan samt förbredelse av patienten till läkarbesöket m... Visa mer
Företaget
Medico Pirouznia AB är en privat ögonklinik som arbetar på uppdrag av Stockholms regionen. Vi finns på Jakobsbergssjukhus där vi erbjuder ögonsjukvård såsom mottagningsbesök, laserbehandling, ögonbottenfotografering, synfältsundersökning. Med anledning av pensionavgång söker vi medarbetare.


Arbetsuppgifter
Som undersköterska på mottagningen tar du emot patienten i reception, registrerar i kassan samt förbredelse av patienten till läkarbesöket med bland annat: synprövning, ögontryckmätning, synfältsundersning


Övrig Information
Meriterande vid liknande arbete
Lägre tjänstgöringsgrad kan diskuteras
Rekryteringsåtgärder inklusive intervjuer sker löpande


Kvalifikationer
Undersökterska med erfarenhet från patientnära arbete.
Erfraenhet från ögonvård är meriterande.
Internutbildning kommer att erbjudas
Datorvana.
Svenska god i tal och skrift


Personliga egenskaper
Vi söker glad, nogrann, drivande lagspelare som trivs i öppen och samarbetande miljö där vi sätter våra patienter i centrum. Du bör vara ordningssam och ha god adminstrativ förmåga Visa mindre

Erfaren undersköterska till akutgeriatrisk vårdavdelning på Jakobsberg ...

Vi erbjuder dig ett intressant och utvecklande arbete där du blir en del av det tvärprofessionella teamet, som kontinuerligt arbetar för en bra arbetsmiljö, som sätter patienten först och som arbetar för att utveckla och förbättra patientvården.  Arbetsuppgifter  Som undersköterska hos oss medverkar du i den direkta omvårdnaden av våra patienter i samarbete med övrig personal. I dina arbetsuppgifter ingår även deltagande på rond, kontroller, registrering ... Visa mer
Vi erbjuder dig ett intressant och utvecklande arbete där du blir en del av det tvärprofessionella teamet, som kontinuerligt arbetar för en bra arbetsmiljö,
som sätter patienten först och som arbetar för att utveckla och förbättra patientvården. 

Arbetsuppgifter 
Som undersköterska hos oss medverkar du i den direkta omvårdnaden av våra patienter i samarbete med övrig personal.
I dina arbetsuppgifter ingår även deltagande på rond, kontroller, registrering av mätvärden, provtagning, såromläggning och att se till att patienter får en god och säker omvårdnad.

Anställningsform
Tillsvidareanställning
Provanställningkan komma att tillämpas.

Kvalifikationer
Slutbetyg på godkänd utbildning till undersköterska. 
Minst ett års erfarenhet av arbete på akut eller geriatrisk vårdavdelning. 
Goda medicinsktekniska kunskaper såsom provtagningar, kontroller med apparatur
Goda IT-kunskaper och kunskaper inom Takecare. 
Goda kunskaper i svenska i tal och skrift motsvarande nivå C1

Personliga egenskaper
Du har ett genuint intresse för den geriatriska patienten och har alltid patientfokus i omvårdnaden med hög säkerhet och ett gott bemötande.
Du har ett öppet och positivt förhållningssätt, tycker om att arbeta i team och har en välutvecklad samarbetsförmåga. Vår Medarbetarpolicy
är viktig i sin helhet där vi ser att du passar in i dess beskrivning.

Viktig information
I samband med din ansökan kommer du att få besvara ett antal urvalsfrågor. För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla både personligt brev, CV och utbildningsbevis.
Vi kommer löpande att gå igenom ansökningar och kan kalla till intervju innan sista ansökningsdag. Med tanke på semester kommer återkoppling ske tidigast i mitten av augusti.

Vi erbjuder
Individanpassad introduktion utifrån behov. Det finns tillgång till kliniskt träningscenter där du kan öva och uppdatera dina kunskaper.
Individuell schemaplanering dag/kväll med tjänstgöring två helger av fem.
Vi har flextidsavtal och är måna om en bra arbetsmiljö där det också finns möjlighet till friskvårdsbidrag som är 3000kr/år. 
Ett gym finns att tillgå i våra lokaler. Det är nära till kommunala kommunikationer, bra cykelvägar med tillgång till låst cykelställ och personalsubvention på parkering. 
SLSO´s  förmåner ex. fri öppen sjukvård, försäkringar, löneväxling.  
Obligatoriskt vid tjänst som innebär patientkontakt
SLSO tillämpar registerkontroll före beslut om anställning. För att motverka spridning av MRSA tillämpar Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) friskhetsintyg innan nyanställning och reglerar möjligheterna för vårdpersonal att bära piercing. Visa mindre

Undersköterska/receptionist

Acudoc Fysiologlab är en nystartad verksamhet på Jakobsbergs sjukhus med duktiga och kompetenta kollegor. Vi expanderar och är i behov av nya medarbetare. Till verksamheten söker vi nu en engagerad samt flexibel undersköterska/receptionist. Kvalifikationer   Du är undersköterska/receptionist med stort intresse av mottagningsarbete samt vana av att arbeta självständigt samt i team. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper som engagemang, sama... Visa mer
Acudoc Fysiologlab är en nystartad verksamhet på Jakobsbergs sjukhus med duktiga och kompetenta kollegor. Vi expanderar och är i behov av nya medarbetare. Till verksamheten söker vi nu en engagerad samt flexibel undersköterska/receptionist.


Kvalifikationer
 
Du är undersköterska/receptionist med stort intresse av mottagningsarbete samt vana av att arbeta självständigt samt i team.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper som engagemang, samarbetsförmåga, initiativförmåga och servicemedvetenhet. Du ska vara kvalitetsmedveten och intresserad av att bidra i verksamhetens utveckling och förbättringsarbete.


Dina ansvarsområden


Sedvanligt receptionsarbete på en mottagning inom klinisk fysiologi där du ger våra patienter ett första intryck av verksamheten genom att vara vårt ansikte utåt.
 
Övrigt


- Dagtid, heltid/deltid
- Tillträde enligt överenskommelse
- Individuell lönesättning


Ansökan 
Vi hoppas att du tycker att det låter spännande och är intresserad av att veta mer om oss. Ansöker gör du genom att skicka ett personligt brev samt CV till [email protected]
Sista ansökningsdag är 2020-03-11. Då vi löpande gör urval rekommenderar vi dig att ansöka redan nu. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Yosef Mobasseri 070 - 8747430.


 
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Barnskötare/undersköterska med diabeteskunskap

Jakobsbergs södra förskolor bildar tillsammans med Jakobsbergs västra förskolor en större enhet med åtta förskolor. Verksamheten tar emot ca 640 barn i åldrarna ett till fem år. Vid enheten arbetar ca 120 medarbetare, varav en förskolechef, fyra biträdande förskolechefer och två intendenter. Enhetens alla förskolor ligger i Jakobsberg och har närhet till skogen både vid Järvafältet och i närmiljön samt närhet till flera andra skolor, bibliotek, buss och pe... Visa mer
Jakobsbergs södra förskolor bildar tillsammans med Jakobsbergs västra förskolor en större enhet med åtta förskolor. Verksamheten tar emot ca 640 barn i åldrarna ett till fem år. Vid enheten arbetar ca 120 medarbetare, varav en förskolechef, fyra biträdande förskolechefer och två intendenter. Enhetens alla förskolor ligger i Jakobsberg och har närhet till skogen både vid Järvafältet och i närmiljön samt närhet till flera andra skolor, bibliotek, buss och pendeltåg.

Jakobsbergs södra förskolor har under flera år arbetat med språk och kommunikation igenom Projektet "Förskole+", vilket innebär att vi lägger särskild vikt vid att förstärka barns språkutveckling.

Vi söker nu dig som är barnskötare/undersköterska och som har extra kunskap kring diabetes för arbete kring ett barn på en småbarnsavdelning.

Hos oss har du har tillgång till kompetensutveckling genom handledning både internt och externt samt utbildning genom bland annat Järfälla Barn- och Elevhälsa.

Friskvårdsbidrag lämnas enligt Järfälla Kommuns riktlinjer.ARBETSUPPGIFTER
I din roll som barnskötare/undersköterska med extra kompetens kring barn med diabetes ska du ingå i ett arbetslag.
• Du ska ha kunskap om diabetes.
• Du ska kunna väga, mäta och räkna ut vilken mängd mat som ska serveras.
• Du ska kunna ta blodprov och mäta sockermängd i blodprov.
• Du ska kunna sköta de instrument som hör till uppgiften.
• Du ska ha ett särskilt intresse och kunskap kring funktionsvariationer och kunna stödja små barns utveckling särskilt inom områden som motorik, kommunikation och omvårdnad.
• Du ska även aktivt vara en del av arbetslaget och du ska samarbeta med vårdnadshavare övrig personal på förskolan.


KVALIFIKATIONER
Du ska ha barnskötarexamination eller vara utbildad undersköterska du ska även ha särskild kompetens och erfarenhet kring diabetes.
• Du ska ha en mycket god kunskap i svenska språket.


ÖVRIGT
Järfälla har norra Stockholms mest spännande geografiska läge och växer snabbt. Vi erbjuder en arbetsplats med stor variation, goda utvecklingsmöjligheter och arbetar efter visionen Järfälla för alla framåt. Läs mer om hur det är att jobba hos oss på www.jarfalla.se/ledigajobb

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Sommar vik undersköterska till ASIH Vårdavdelning Stockholm Norr

ASIH´s Vårdavdelning är en av 4 enheter inom landstingsdriven ASIH Stockholm Norr. Vi arbetar i multiprofessionella team där målsättningen är att tillsammans med patient och närstående skapa förutsättningar för god vård utifrån patientens behov. Arbetet på vår vårdavdelning är varierande, utvecklande och med hög teamkänsla. Om tjänsten Sedvanliga arbetsuppgifter som undersköterska på palliativ vårdavdelning. Tillsammans med det multiprofessionella teame... Visa mer
ASIH´s Vårdavdelning är en av 4 enheter inom landstingsdriven ASIH Stockholm Norr. Vi arbetar i multiprofessionella team där målsättningen är att tillsammans med patient och närstående skapa förutsättningar för god vård utifrån patientens behov. Arbetet på vår vårdavdelning är varierande, utvecklande och med hög teamkänsla.

Om tjänsten
Sedvanliga arbetsuppgifter som undersköterska på palliativ vårdavdelning.

Tillsammans med det multiprofessionella teamet skapa en god vård i god anda. Vården bedrivs dygnet runt.

Heltid eller deltid.

Kvalifikationer
Tidigare erfarenhet som undersköterska

Personliga egenskaper
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och värdesätter högt egenskaper som samarbetsförmåga, ansvarskännande, självständighet, ödmjukhet, trygghet, nyfikenhet, respektfullhet och kommunikativ förmåga


SLSO tillämpar registerkontroll innan beslut om anställning. 
Vi kommer löpande att gå igenom ansökningar och kan kalla till intervju innan sista ansökningsdag. Visa mindre

Familjeläkarna i Barkarby söker administrativ undersköterska

Vi söker dig med engagemang och som brinner för kvalitet i vården. Vi driver vårdcentraler både i Stockholm och i Uppsala län och har ett tydligt och framgångsrikt koncept där du som anställd får stimulans, trivsel och professionell utveckling. Söker du en arbetssituation där du kan påverka både din och verksamhetens utveckling? Där ditt engagemang och din drivkraft kan bidra till goda och mätbara resultat? En verksamhet med korta beslutsvägar där patiente... Visa mer
Vi söker dig med engagemang och som brinner för kvalitet i vården. Vi driver vårdcentraler både i Stockholm och i Uppsala län och har ett tydligt och framgångsrikt koncept där du som anställd får stimulans, trivsel och professionell utveckling. Söker du en arbetssituation där du kan påverka både din och verksamhetens utveckling? Där ditt engagemang och din drivkraft kan bidra till goda och mätbara resultat? En verksamhet med korta beslutsvägar där patienten står i centrum? Familjeläkarna består idag av ca 400 anställda som med sitt engagemang och kompetens skapat en varm och familjär arbetsgrupp.


Familjeläkarna i Barkarby söker nu en administrativ undersköterska på heltid eller deltid.
Förutom att du har goda medicinska kunskaper ser vi också att du är trygg i din yrkesroll. Service är för dig en självklarhet. Du har ett gott omdöme och en helhetssyn. Du har en förmåga att arbeta självständigt och du är van vid att ta ansvar för dig själv och dina arbetsuppgifter. Familjeläkarna arbetar med en uppskattad teambaserad vård i hela verksamheten.
Du är flexibel som person och ser inte förändringar som ett hinder utan som en möjlighet. Du behöver vara stresstålig och kunna hantera många bollar samtidigt.  Du är vårat ansikte utåt. Det är önskvärt om du hanterar journalsystemet Take Care. Visa mindre

Medicinsk fotsjukvårdare

Vi söker en eller två medicinska fotsjukvårdare på hel- eller deltid till vår klinik i Järfälla/Barkarby. Kliniken består av tre behandlingsrum där var och en av terapeuterna har sitt "egna" rum. Stämningen på kliniken är trevlig och familjär. Tjänsten kan även omfatta hembesök så bil och körkort är ett plus. Provanställning i sex månader och därefter fast tjänst. Vi har avtal med Stockholms läns landsting vilket innebär att förutsättningen för denna tjäns... Visa mer
Vi söker en eller två medicinska fotsjukvårdare på hel- eller deltid till vår klinik i Järfälla/Barkarby. Kliniken består av tre behandlingsrum där var och en av terapeuterna har sitt "egna" rum. Stämningen på kliniken är trevlig och familjär. Tjänsten kan även omfatta hembesök så bil och körkort är ett plus. Provanställning i sex månader och därefter fast tjänst. Vi har avtal med Stockholms läns landsting vilket innebär att förutsättningen för denna tjänst är att du behöver vara undersköterska samt ha gått LUCD.
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Undersköterska sökes!

Är du positiv, engagerad och öppen för nya utmaningar så kan du vara rätt person för vårt stabila och välfungerande team! Kallhälls Nya Vårdcentral AB vill utöka bemanningen med en till undersköterska. Vårdcentralen är ett privatägt företag som inte ingår i en större koncern och därmed är det nära mellan beslut och handling. Vi har ca 16 400 listade patienter och växer hela tiden. Vårdcentralen är belägen i Kallhälls centrum nära pendeltåg och bussar. Du... Visa mer
Är du positiv, engagerad och öppen för nya utmaningar så kan du vara rätt person för vårt stabila och välfungerande team!
Kallhälls Nya Vårdcentral AB vill utöka bemanningen med en till undersköterska. Vårdcentralen är ett privatägt företag som inte ingår i en större koncern och därmed är det nära mellan beslut och handling. Vi har ca 16 400 listade patienter och växer hela tiden. Vårdcentralen är belägen i Kallhälls centrum nära pendeltåg och bussar.
Du kommer att arbeta med engagerade och kompetenta medarbetare i en arbetsgrupp med öppen och vänlig atmosfär. Vi vill att alla ska känna arbetsglädje, delaktighet och ha möjlighet att påverka sitt arbete.
Du kommer arbeta dagtid, måndag till fredag, framför allt i hemsjukvården men även med möjlighet till en del mottagningsarbete. I hemsjukvården kommer du att ha hand om en egen tidbok med fasta hemsjukvårdspatienter. Varje hemsjukvårdspatient är kopplad till en ansvarig distriktssköterska som du kan vända dig till vid behov.
Körkort är ett måste och tidigare erfarenheter av hemsjukvård, arbete på sjukhus med bl. a. provtagning, datakunskap är meriterande.
Vi är ett glatt gäng som uppmuntrar kompetensutveckling både för dig som individ och för gruppen.  Rekrytering sker fortlöpande så vänta inte. Välkommen med din ansökan så berättar vi mer! Visa mindre

Undersköterska till Jakobsbergs vc , hemsjukvård

Välkommen att arbeta hos oss på Jakobsbergs vårdcentral!     Vi är ca 50 anställda och ca 17 000 listade patienter. Vårdcentralen kan nås med pendeltåg från Stockholms central ca 20 min och en promenad på ca 10 min genom Jakobsbergs centrum.     Arbetsuppgifter:   Hemsjukvård, måndag-fredag dagtid.     Anställningsform : Tillsvidare, tillträde snarast.   Kvalifikationer:   Du ska vara undersköterska med tidigare erfarenhet av  hemsjukvård och  k... Visa mer
Välkommen att arbeta hos oss på Jakobsbergs vårdcentral!  
 
Vi är ca 50 anställda och ca 17 000 listade patienter. Vårdcentralen kan nås med pendeltåg från Stockholms central ca 20 min och en promenad på ca 10 min genom Jakobsbergs centrum.  
 
Arbetsuppgifter:  
Hemsjukvård, måndag-fredag dagtid.  
 
Anställningsform :
Tillsvidare, tillträde snarast.
 
Kvalifikationer:  
Du ska vara undersköterska med tidigare erfarenhet av  hemsjukvård och  körkort är ett krav.  Svenska motsvarande C1.
Skicka gärna utbildningsbeviset med ditt cv.
 
Personliga egenskaper:  
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och förväntar oss att du är en person som bidrar med engagemang och glädje. 
 

För att motverka spridning av MRSA tillämpar Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) friskhetsintyg innan nyanställning och reglerar möjligheterna för vårdpersonal att bära piercing.  
Vi kommer löpande att gå igenom ansökningar och kan kalla till intervju innan sista ansökningsdag. 
Stockholms läns landsting tillämpar registerkontroll före beslut om anställning. Visa mindre

Undersköterska till Jakobsbergs BMM

Vi söker en undersköterska till Jakobsbergs BMM. Vi är en mottagning med 8 barnmorskor belägen på Jakobsbergs barnmorskemottagning. Organisatoriskt tillhör vi BMM Stockholm Norra som är en barnmorskestyrd verksamhet inom SLSO bestående av 11 barnmorskemottagningar. Vi arbetar patientcentrerat utifrån SLSO´s värdegrund med patientens fokus, allas lika rätt och arbetsglädje. Vi söker nu en undersköterska till vårat positiva, glada gäng.   Arbetsuppgifter... Visa mer
Vi söker en undersköterska till Jakobsbergs BMM.
Vi är en mottagning med 8 barnmorskor belägen på Jakobsbergs barnmorskemottagning. Organisatoriskt tillhör vi BMM Stockholm Norra som är en barnmorskestyrd verksamhet inom SLSO bestående av 11 barnmorskemottagningar. Vi arbetar patientcentrerat utifrån SLSO´s värdegrund med patientens fokus, allas lika rätt och arbetsglädje.
Vi söker nu en undersköterska till vårat positiva, glada gäng.
 
Arbetsuppgifter:  

Arbetet som undersköterska hos oss är omväxlande. Det består bl a av att ta emot patienter i väntrum, svara i tjänstetelefon, förrådsbeställningar, bistå läkarmottagning, boka tolk mm.
 
Anställningsform:  
Vikariat tom 2020.02.28 på heltid, dagtid. Önskat tillträde snarast.
 
Kvalifikationer:  
Vi söker Dig som är undersköterska och som vill vara med och bidra i arbetet till vår barnmorskemottagning. Du tycker om att möta patienter och vill ge dom det allra bästa bemötande och service. Du är trygg som person och tycker om att ta på dig nya arbetsuppgifter och ansvar. Du ska vara flexibel och lyhörd och har en god kommunikativ förmåga. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
 
Övrig information:  
För att motverka spridning av MRSA tillämpar Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) friskhetsintyg innan nyanställning och reglerar möjligheterna för vårdpersonal att bära piercing.

Vi kommer löpande att gå igenom ansökningar och kan kalla till intervju innan sista ansökningsdag.
Stockholms läns landsting tillämpar registerkontroll före beslut om anställning. Visa mindre

Erfarna undersköterskor till Jakobsbergsgeriatriken

Vi erbjuder dig ett intressant och utvecklande arbete där du blir en del av det tvärprofessionella teamet, som kontinuerligt arbetar för en bra arbetsmiljö, som sätter patienten först och som arbetar för att utveckla och förbättra patientvården.    Arbetsuppgifter  Som undersköterska hos oss medverkar du i den direkta omvårdnaden av våra patienter i samarbete med övrig personal. I dina arbetsuppgifter ingår även deltagande på rond, kontroller, reg... Visa mer
Vi erbjuder dig ett intressant och utvecklande arbete där du blir en del av det tvärprofessionella teamet, som kontinuerligt arbetar för en bra arbetsmiljö,
som sätter patienten först och som arbetar för att utveckla och förbättra patientvården. 
 
Arbetsuppgifter 

Som undersköterska hos oss medverkar du i den direkta omvårdnaden av våra patienter i samarbete med övrig personal.
I dina arbetsuppgifter ingår även deltagande på rond, kontroller, registrering av mätvärden, provtagning, såromläggning och att se till att patienter får en god omvårdnad.   
 
Anställningsform
Tillsvidareanställning eller vikariat. 
 
Kvalifikationer

Krav: Undersköterskeutbildning. Erfarenhet från akutsjukvård. 
Goda kunskaper i det svenska språket, både i tal och skrift motsvarande C1 nivå.
Meriterande: Vana från journalsystemet TakeCare. 
 
Personliga egenskaper
Du har ett genuint intresse för den geriatriska patienten och har alltid patientfokus i omvårdnaden med hög säkerhet och ett gott bemötande.
Du har ett öppet och positivt förhållningssätt, tycker om att arbeta i team och har en välutvecklad samarbetsförmåga.
 


Övrig information
För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla både personligt brev och CV. 
 
Vi erbjuder
Individanpassad introduktion utifrån behov. Det finns tillgång till kliniskt träningscenter där du kan öva och uppdatera dina kunskaper.
Individuell schemaplanering dag/kväll med tjänstgöring två helger av fem.
Vi har flextidsavtal och är måna om en bra arbetsmiljö där det också finns möjlighet till friskvårdsbidrag som är 3000kr/år.  Ett gym finns att tillgå i våra lokaler. Det är nära till kommunala kommunikationer, bra cykelvägar med tillgång till låst cykelställ och personalsubvention på parkering.  SLSO´s  förmåner ex. fri öppen sjukvård, försäkringar, löneväxling.  
Obligatoriskt vid tjänst som innebär patientkontakt
SLSO tillämpar registerkontroll före beslut om anställning. För att motverka spridning av MRSA tillämpar Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) friskhetsintyg innan nyanställning och reglerar möjligheterna för vårdpersonal att bära piercing.
Vi kommer löpande att gå igenom ansökningar och kan kalla till intervju innan sista ansökningsdag. Visa mindre

Sjukvårdare för arbete på evenemang

Sedvanliga sjukvårdaruppgifter på olika typer av evenemang tex festivaler, nöjesfält, mässor, motorsport, konserter eller idrottstävlingar mm. Du skall vara utbildad undersköterska med minst ett års erfarenhet från akutmottagning. Uppfyller du inte kraven ovan kommer din ansökan inte att behandlas. Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Eventa Sjukvård AB ... Visa mer
Sedvanliga sjukvårdaruppgifter på olika typer av evenemang tex festivaler, nöjesfält, mässor, motorsport, konserter eller idrottstävlingar mm.

Du skall vara utbildad undersköterska med minst ett års erfarenhet från akutmottagning.

Uppfyller du inte kraven ovan kommer din ansökan inte att behandlas.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Eventa Sjukvård AB är en privat vårdgivare med huvudkontor i Stockholm samt lokalkontor i Göteborg och Malmö som erbjuder ambulans- och sjukvårdsberedskap samt brandberedskap till tex festivaler, nöjesfält, mässor, motorsport, konserter eller idrottstävlingar. Vi expanderar i Mälardalen och söker nu såväl manliga som kvinnliga sjukvårdare till en omväxlande och stimulerande verksamhet. Visa mindre