Lediga jobb som Hantverksyrken i Järfälla

Se lediga jobb som Hantverksyrken i Järfälla. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Järfälla som finns hos arbetsgivaren.

Bilinredningsdesigner

Du som är en utåtriktad och kreativ bilinredningsdesigner och bilskräddare som brinner för nya design på bilinredning samt är bilskräddare i grunden och bränner dig för möten med nya kunder – vi har en tjänst ledig till dig. Har du hög servicevana och kan hantera många projekt samtidigt? Perfekt! Arbetsuppgifterna består av att bemöta kunder samt rita och designa inredningar på bilar med olika modeller som passar varje individ. Du ska till och med kunna ut... Visa mer
Du som är en utåtriktad och kreativ bilinredningsdesigner och bilskräddare som brinner för nya design på bilinredning samt är bilskräddare i grunden och bränner dig för möten med nya kunder – vi har en tjänst ledig till dig. Har du hög servicevana och kan hantera många projekt samtidigt? Perfekt!
Arbetsuppgifterna består av att bemöta kunder samt rita och designa inredningar på bilar med olika modeller som passar varje individ. Du ska till och med kunna utför designen och göra det till en verklighet vilket innebär att du är en jätteerfaren bilskräddare i grunden.
Som person är du lösnings orienterad, prestigelös och noggrann. Du bör vara strukturerad och stresstålig då vi arbetar med många projekt samtidigt, både privatpersoner och företagskunder. Vi är ett glatt gäng som har kul ihop och söker nu ännu en positiv kollega med hög service vana.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Teknisk Säljsupport / Technical Sales Support

Din primära uppgift som teknisk säljstöd OEM är att stötta våra säljare och kunder i tekniska frågor om ebm-papst:s välkända fläktar, elmotorer och drivlösningar. Våra kunder är ledande produktföretag inom tillverkande industri. Du tillhör vår framgångsrika säljavdelning inom OEM. Du arbetar idag med någon form av teknisk support eller försäljning av produkter med avancerat teknikinnehåll. Viktigast för oss är din personlighet och att du har ett eget driv ... Visa mer
Din primära uppgift som teknisk säljstöd OEM är att stötta våra säljare och kunder i tekniska frågor om ebm-papst:s välkända fläktar, elmotorer och drivlösningar. Våra kunder är ledande produktföretag inom tillverkande industri. Du tillhör vår framgångsrika säljavdelning inom OEM. Du arbetar idag med någon form av teknisk support eller försäljning av produkter med avancerat teknikinnehåll. Viktigast för oss är din personlighet och att du har ett eget driv samt ett stort intresse för teknik och kunder.
På ebm-papst ansvarar vi för allt från design till plåtbearbetning. Som Teknisk Supportingenjör OEM driver du försäljningsprojekten framåt från idé till inbyggda produkter, såväl mot kund som internt. Vid vårt huvudkontor i Järfälla finns ett högmodernt produktionscenter med möjligheter att tillverka kundanpassade lösningar. Vi kan nu även erbjuda marknaden digitala lösningar, vilket ger arbetet på vår OEM-avdelning en extra dimension.
Dina arbetsuppgifter
Som teknisk support är du ansvarig för att stötta säljarna i tekniska frågor, skriva tekniska specifikationer och driva sålda projekt internt.
Du har kontakt med maskinbyggare som är produktföretag inom följande industrier: ventilation, kyla, värme, elektronik och medicinteknik.
Via mail/telefon/Teamsmöte för du en dialog med konstruktörer och produktionstekniker. Du ger förslag på både standard- och kundanpassade tekniska lösningar. Vid behov förekommer kundbesök tillsammans med säljarna där du agerar som en teknisk resurs.
Du har ett nära internt samarbete med våra konstruktörer.
Du har internationella kontakter främst med ebm-papst i Tyskland.
Rapportera till försäljningschefen och placering är på vårt huvudkontor i Järfälla norr om Stockholm.

Din bakgrund/personlighet
Du har en bakgrund inom industrin. Har du arbetat med teknisk support eller teknisk försäljning är det en stor fördel. Du har erbjudit kunder produkter med högt teknikinnehåll.
Du är en teamplayer som trivs med att lösa teknikfrågor och ha kontakt såväl med säljare som kunder.
I samarbetet med kollegor globalt krävs goda kunskaper i engelska.
Om du är målfokuserad, drivande, strukturerad, teknikintresserad och har en stor portion humor kommer du att passa in i vårt OEM-team.

Vi erbjuder
Du får representera ett företag som är världsledande i sin bransch. Vi på ebm-papst ser personalen som en tillgång och har därför genom åren skapat en god, trivsam och familjär atmosfär. Vi erbjuder ett attraktivt anställningspaket och en gedigen introduktion. Vi satsar på våra anställda och vi kan erbjuda en personlig utveckling inom koncernen. Vi arbetar ständigt med jämställdhets-, kvalitets- och hållbarhetsfrågor. Vår slogan är ”Engineering a better life”.

I denna rekrytering samarbetar vi med Marie Eriksson på RekryteringsMäklaren. Har du några frågor är du välkommen att ringa Marie på 070-471 12 94. Din ansökan och CV mailar du till [email protected] alt ansök via knappen nedan.
Välkommen att söka! Urval sker löpande.
Om företaget
ebm-papst är ett världsledande och globalt företag inom utveckling, tillverkning och försäljning av energieffektiva fläktar och elmotorer. Spetskompetens inom avancerad motorteknologi, elektronik, aerodynamik och digitala lösningar ligger till grund för vårt framgångsrika sortiment.
Moderbolaget i ebm-papst-koncernen finns i Mulfingen i Tyskland. I Sverige har vi huvudkontor, tillverkning och lager i Järfälla utanför Stockholm. Vi är ca 65 anställda och vi har lokala försäljningskontor i Göteborg, Hässleholm, Älvsbyn och Örebro. Totalt har ebm-papst ca 14000 anställda i ca 50 länder och omsätter drygt 2 miljarder Euro. I Sverige har vi en omsättning på 400 miljoner kronor.
Sökord: teknisk support, technical support, Technical Customer Support, Teknisk Kundsupport, innesäljare, offerthandläggare, offertingenjör, Sales Support, säljstöd, presale, projektledare, konsult, säljare, försäljningsingenjör, Account Manager, AM, energiingenjör, produktchef, produktspecialist, HVAC, Heating Ventilation Air Conditioning, ventilation, värme, kyla, aggregat, ventilationsaggregat, luftrenare, fläkt, klimat, värmepumpar, elektronikkylning, elektromekanik, elmotor, elmotorer, industri, industriteknik, medicinteknik, Industrial Air Technology, fan, OEM Visa mindre

Butik/Verkstad Låssmed

AB Järfälla Låsservice Vi söker en person till vår butik/verkstad i Järfälla. Dina arbetsuppgifter är bla : -Butiksförsäljning. -Tillverkning av lås och nycklar. -Planering av servicejobb. -Svara i telefon. Vi söker dig som har erfarenhet från butiksförsäljning, samt är tekniskt lagd. Du ska även vara ostraffad och kunna visa utdrag på det. Om du inte är utbildad låssmed är jobbet ett lärlingsjobb och lönen sätts enligt Kollektivavtalet. Provanställning 6 ... Visa mer
AB Järfälla Låsservice
Vi söker en person till vår butik/verkstad i Järfälla.
Dina arbetsuppgifter är bla :
-Butiksförsäljning.
-Tillverkning av lås och nycklar.
-Planering av servicejobb.
-Svara i telefon.
Vi söker dig som har erfarenhet från butiksförsäljning, samt är tekniskt lagd.
Du ska även vara ostraffad och kunna visa utdrag på det.
Om du inte är utbildad låssmed är jobbet ett lärlingsjobb och lönen sätts enligt Kollektivavtalet.
Provanställning 6 månader.
Du söker jobbet via mejl:
[email protected] Visa mindre

Låssmed/Servicetekniker till Järfälla (Deltid)

Ansök    Nov 22    Marketbinder AB    Låssmed/Låstekniker
Man utgår hemifrån och jobben utförs i största del i norra Stockholm, målet är att ha en responstid på 30 minuter innan ankomst. Jouren har öppet 24/7, antalet arbetsdagar diskuteras vid eventuell intervju, flexibilitet och tillgänglighet resulterar i högre lön. Lönen baseras på en fast lön och mot en bonusmodell. Eftersom man arbetar med jour så kommer dagarna variera, mer arbete vissa dagar och mindre arbete andra dagar. Därav ser vi positivt på om ni ha... Visa mer
Man utgår hemifrån och jobben utförs i största del i norra Stockholm, målet är att ha en responstid på 30 minuter innan ankomst.
Jouren har öppet 24/7, antalet arbetsdagar diskuteras vid eventuell intervju, flexibilitet och tillgänglighet resulterar i högre lön. Lönen baseras på en fast lön och mot en bonusmodell.
Eftersom man arbetar med jour så kommer dagarna variera, mer arbete vissa dagar och mindre arbete andra dagar. Därav ser vi positivt på om ni har en sysselsättning såsom gym, datorspel eller annat intresse att hålla er sysselsatt med vid sidan av.
Vi söker dig som kan ta eget ansvar samt egna initiativ och har ett bra tålamod.
Vi arbetar med uppdrag som kräver att man är stresstålig, har en bra handlingsförmåga och kan avgöra hur man ska hantera olika situationer.
Erfarenhet är önskvärt men det är inte ett krav, utbildning och introduktion kommer att fås på plats.
Utdrag ur belastningsregistret kommer att tas vid anställning.
Du behöver B-körkort manuell till vår företagsbil. Visa mindre

Bagare/Konditor

Vi söker en erfaren bagare med minst ett års tidigare erfarenhet som bagare. Du kommer att vara ansvarig för öppning av bageriet på morgonen. Det är också bagarens ansvar att säkerställa att kvaliteten på de varor som används är av hög kvalité och kunna avgöra när en ny beställning skall göras. Kvalifikationer Vi söker dig som är stresstålig, serviceinriktad, flexibel, samarbetsvillig samt noggrann. Vi ser fram emot ett gott samarbete med dig! Öppen för al... Visa mer
Vi söker en erfaren bagare med minst ett års tidigare erfarenhet som bagare. Du kommer att vara ansvarig för öppning av bageriet på morgonen.
Det är också bagarens ansvar att säkerställa att kvaliteten på de varor som används är av hög kvalité och kunna avgöra när en ny beställning skall göras.
Kvalifikationer
Vi söker dig som är stresstålig, serviceinriktad, flexibel, samarbetsvillig samt noggrann.
Vi ser fram emot ett gott samarbete med dig!
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Låssmed/Servicetekniker till Järfälla

Ansök    Nov 22    Marketbinder AB    Låssmed/Låstekniker
Man utgår hemifrån och jobben utförs i största del i norra Stockholm, målet är att ha en responstid på 30 minuter innan ankomst. Jouren har öppet 24/7, antalet arbetsdagar diskuteras vid eventuell intervju, flexibilitet och tillgänglighet resulterar i högre lön. Lönen baseras på en fast lön och mot en bonusmodell. Eftersom man arbetar med jour så kommer dagarna variera, mer arbete vissa dagar och mindre arbete andra dagar. Därav ser vi positivt på om ni ha... Visa mer
Man utgår hemifrån och jobben utförs i största del i norra Stockholm, målet är att ha en responstid på 30 minuter innan ankomst.
Jouren har öppet 24/7, antalet arbetsdagar diskuteras vid eventuell intervju, flexibilitet och tillgänglighet resulterar i högre lön. Lönen baseras på en fast lön och mot en bonusmodell.
Eftersom man arbetar med jour så kommer dagarna variera, mer arbete vissa dagar och mindre arbete andra dagar. Därav ser vi positivt på om ni har en sysselsättning såsom gym, datorspel eller annat intresse att hålla er sysselsatt med vid sidan av.
Vi söker dig som kan ta eget ansvar samt egna initiativ och har ett bra tålamod.
Vi arbetar med uppdrag som kräver att man är stresstålig, har en bra handlingsförmåga och kan avgöra hur man ska hantera olika situationer.
Erfarenhet är önskvärt men det är inte ett krav, utbildning och introduktion kommer att fås på plats.
Utdrag ur belastningsregistret kommer att tas vid anställning.
Du behöver B-körkort manuell till vår företagsbil. Visa mindre

Erfaren snickare

Ansök    Okt 5    THP Produktion AB    Möbelsnickare
Vaelia AB är fastighetsägarens bästa vän. Vi erbjuder olika typer av byggmaterial för både små och stora projekt. Hos oss hittar man allt från kök, garderober, badrumsmaterial, dörrar, fönster och belysning till golv och mattor. Vi expanderar och söker erfaren snickare inom köksmontering med placering i Stockholm. Om tjänsten Snickare med minst 3 års erfarenhet inom köksmontering. Mycket viktigt att ha hög arbetsmoral och yrkesstolthet. Arbetsuppgifterna f... Visa mer
Vaelia AB är fastighetsägarens bästa vän. Vi erbjuder olika typer av byggmaterial för både små och stora projekt. Hos oss hittar man allt från kök, garderober, badrumsmaterial, dörrar, fönster och belysning till golv och mattor. Vi expanderar och söker erfaren snickare inom köksmontering med placering i Stockholm.
Om tjänsten Snickare med minst 3 års erfarenhet inom köksmontering. Mycket viktigt att ha hög arbetsmoral och yrkesstolthet. Arbetsuppgifterna för denna rekrytering består till största del utav montering och kök, garderober och annat vanligt förekommande finsnickerier.
Din kompetens
Du behöver ha en relevant snickarutbildning eller att du lärt dig hantverket själv. Vi har inga krav på yrkesbevis.
Flexibel och självgående. Du har lätt att planera och organisera ditt arbete.
För att lyckas behöver du vara service- och kvalitetsorienterad, samt noggrann.
Du skall behärska svenska språket både i tal och skrift.
Du har körkort B men behöver inte ha egen bil. I tjänsten ingår en firmabil.
Stora utvecklingsmöjligheterVi erbjuder dig:
Goda förmåner
Högt i tak och härliga kollegor
Kreativa och varierande projekt
Jobb omgående

Arbetsplatsen för denna tjänst är i Storstockholm Visa mindre

Vi söker en Bagere

Vi är ett anrikt företag med flera års erfarenhet av konditori och bageri. Pga av ökad efterfrågan söker vi en självgående bagare/konditori som inte är rädd för att ta egna beslut. Du ska gilla att utveckla och testa nya saker och arbeta i ett team med emellanåt högt arbetstempo. Arbetserfarenhet från bageri är ett krav och du ska kunna leda och planera arbetet för dig och dina kollegor. Vi söker dig som är stresstålig, serviceinriktad, flexibel, samarbets... Visa mer
Vi är ett anrikt företag med flera års erfarenhet av konditori och bageri. Pga av ökad efterfrågan söker vi en självgående bagare/konditori som inte är rädd för att ta egna beslut. Du ska gilla att utveckla och testa nya saker och arbeta i ett team med emellanåt högt arbetstempo. Arbetserfarenhet från bageri är ett krav och du ska kunna leda och planera arbetet för dig och dina kollegor.
Vi söker dig som är stresstålig, serviceinriktad, flexibel, samarbetsvillig samt idérik.
Vi ser fram emot ett gott samarbete med dig! Visa mindre

Vägledare till Kvarntorpet, Stockholm Stadsmission

Ansök    Nov 17    Stadsmissionen    Samhällsvägledare
Vill du göra skillnad för personer i hemlöshet? Sök rollen som vägledare hos oss! I rollen som vägledare har du ett varierat arbete där du arbetar för att personer i hemlöshet ska ha tillgång till välfärd, boende och möjlighet att få basbehov tillgodosedda. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter som vägledare på Kvarntorpet: - Ett varierat arbete där du, tillsammans med dina kollegor, arbetar för att personer i hemlöshet och en i övrigt komplex problematik... Visa mer
Vill du göra skillnad för personer i hemlöshet? Sök rollen som vägledare hos oss!

I rollen som vägledare har du ett varierat arbete där du arbetar för att personer i hemlöshet ska ha tillgång till välfärd, boende och möjlighet att få basbehov tillgodosedda.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter som vägledare på Kvarntorpet:

- Ett varierat arbete där du, tillsammans med dina kollegor, arbetar för att personer i hemlöshet och en i övrigt komplex problematik, ska få sina basbehov tillgodosedda, såsom sömn, dusch, tvätt och mat.
- Stöttar du den enskilde i kontakter med myndigheter, hälso-och sjukvård, beroendevård etc. i syfte att förbättra den enskildes livssituation
- Arbetar för att öka delaktigheten i verksamheten, planerar och genomför aktiviteter tillsammans med deltagarna
- Skapar du goda relationer, stöttar och motiverar till förändring, tar fram och följer upp deltagares individuella planer och tar de kontakter som behövs i syfte att deltagarna ska nå sina mål.

Ett viktigt uppdrag för dig i rollen som vägledare är att skapa goda relationer och stödja deltagare till en positiv förändring. Det gör du genom att bla uppmuntra deltagare att arbeta tillsammans med verksamhetens ombud. Du medverkar i ombudsarbetet genom att ta fram och följa upp deltagares individuella planer och du tar de kontakter som behövs i syfte att deltagarna ska nå sina mål. Det kan exempelvis handla om att vara i kontakt med socialtjänst och andra myndigheter och du dokumenterar det som behövs.

Här skapar du tillsammans med dina kollegor förutsättningar för människor att bryta sitt utanförskap.
Kvalifikationer

Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning ex. behandlingspedagog, socialpedagog eller annan eftergymnasial utbildning arbetsgivaren bedömer likvärdig.

Du har:

- Erfarenhet av arbete med personer i hemlöshet med aktivt missbruk och/eller psykisk ohälsa
- Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift

Det är meriterande om du har erfarenhet av service eller arbete i utsatta miljöer.

För att lyckas i rollen som vägledare är du lugn, strukturerad, serviceinriktad och har god samarbetsförmåga. Du behöver vara uthållig, tydlig och ha förmågan att sätta dig in i andras situation. Du vill tillsammans med dina kollegor vara med och förbättra verksamheten kontinuerligt och inser behovet av att arbeta tillsammans mot uppsatta mål. Vi ser gärna att du har utbildning i lågaffektivt bemötande och motiverande samtal.

Självklart vill du arbeta för ett mänskligare samhälle och delar vår värdegrund.

Övrigt

Vi söker nu en vikarierande vägledare då en av våra kollegor går på föräldraledighet. Tjänsten är på 87%, och utgörs av pass förlagda
dag/kväll/natt, under perioden 221219 – 230623.

Kvarntorpet är beläget i Jakobsberg nära pendeltågsstationen ca
20 minuter från Stockholms Central.

Rekrytering och urvalsprocess sker löpande.

Välkommen med din ansökan!

Stockholms Stadsmission är en idéburen organisation som arbetar för att skapa ett mänskligare samhälle för alla. Detta gör vi genom att arbeta med social omsorg, utbildning och arbetsintegration. Något som vi gjort ända sedan 1853 då vi bildades för att hjälpa dem som hade det sämst i samhället.

Vårt mål är att alla ska få nya livschanser, stärka sin egenmakt och vara delaktiga i samhället. Stockholms Stadsmission erbjuder människor akut hjälp, råd och stöd till sociala rättigheter, boende, arbetsträning samt utbildning för att förebygga och bryta utanförskap. Vårt främsta verktyg är att människor stärker sin tro på sig själva och sin egen förmåga. På så sätt skapar vi tillsammans ett hållbart och mänskligare samhälle för alla. Visa mindre

Skräddare

Ansök    Okt 4    KTI Sverige AB    Skräddare
Vi söker en erfaren skräddare till ett stort tvätteri i Järfälla. Om det är du, är du välkommen att skicka in din ansökan. Våra arbetstider är normalt 8.00-17.00 och vi har kollektivavtal. Tjänsten är en heltidstjänst. Provanställning tillämpas Visa mer
Vi söker en erfaren skräddare till ett stort tvätteri i Järfälla.
Om det är du, är du välkommen att skicka in din ansökan.
Våra arbetstider är normalt 8.00-17.00 och vi har kollektivavtal. Tjänsten är en heltidstjänst.
Provanställning tillämpas Visa mindre

Konditor med arabiska delikatesser som specialitet

Vi söker nu en erfaren konditor med arabiska delikatesser som specialitet. Har du tidigare arbetat på café och kan arabiska är det meriterande. Har du arbetat med att skapa arabiska delikatesser i högt tempo är du mer än välkommen att söka denna tjänst. Visa mer
Vi söker nu en erfaren konditor med arabiska delikatesser som specialitet.
Har du tidigare arbetat på café och kan arabiska är det meriterande. Har du arbetat med att skapa arabiska delikatesser i högt tempo är du mer än välkommen att söka denna tjänst. Visa mindre

Bageriarbetare

Bageriverksamhet tillverkning av mjukt matbröd och färska bakverk. Vi söker fler konditorer och bagare som yrkesmässigt bakar till exempel matbröd, bullar och kakor... Jobbar med kondis och Bakverk inkl packning som yrkesmässigt bakar till exempel matbröd, bullar och kakor Visa mer
Bageriverksamhet tillverkning av mjukt matbröd och färska bakverk. Vi söker fler konditorer och bagare som yrkesmässigt bakar till exempel matbröd, bullar och kakor... Jobbar med kondis och Bakverk inkl packning som yrkesmässigt bakar till exempel matbröd, bullar och kakor Visa mindre

Svenska Bussglas AB söker glasmontör, tunga fordon

Ansök    Aug 30    Svenska Bussglas AB    Bilglasmontör
Nu är vi inne i en expansiv fas och behöver därför utöka vår personalstyrka med tre tjänster med placering i Stockholm. I tjänsten ingår både muntlig och skriftlig rapportering till kund och det är därför en förutsättning att behärska svenska i tal och skrift. För att lyckas i din roll vill vi att du har: ? B-körkort ? God fysisk kondition ? Social kompetens ? Ansvarskänsla och ordningssinne ? Samarbetsförmåga ? Förståelse för kvalitet och hållbar utveckli... Visa mer
Nu är vi inne i en expansiv fas och behöver därför utöka vår personalstyrka med tre tjänster med placering i Stockholm. I tjänsten ingår både muntlig och skriftlig rapportering till kund och det är därför en förutsättning att behärska svenska i tal och skrift.
För att lyckas i din roll vill vi att du har:
? B-körkort
? God fysisk kondition
? Social kompetens
? Ansvarskänsla och ordningssinne
? Samarbetsförmåga
? Förståelse för kvalitet och hållbar utveckling
? Teknisk/mekanisk bakgrund
? Erfarenhet av montörsarbete
? Erfarenhet av glas och film är ett plus


Arbetstiden är 40 timmar per vecka och förlagd på både dag- och kvällstid. Flexibilitet är därför viktigt.
Utbildning sker internt men tidigare erfarenheter är som ovan nämnt ett plus/meriterande.
Tillträde efter överenskommelse.
Avtalsenlig lön. Visa mindre

Teknisk support specialist till Aritco i Stockholm

Nu söker vi tekniker till Aritcos tekniska support i Järfälla, Stockholm. Läs mer nedan. Vi söker dig med erfarenhet inom teknik, elektronik och/eller mekanik till ett snabbfotat och kundorienterat företag med otroligt engagerade medarbetare. Vill du med din höga sociala och- tekniska kompetens vara en del av Aritcos fortsatta framgång? Aritco söker nu tekniska specialister till deras globala supportavdelning. Välkommen med din ansökan! Ditt anställning... Visa mer
Nu söker vi tekniker till Aritcos tekniska support i Järfälla, Stockholm. Läs mer nedan.

Vi söker dig med erfarenhet inom teknik, elektronik och/eller mekanik till ett snabbfotat och kundorienterat företag med otroligt engagerade medarbetare. Vill du med din höga sociala och- tekniska kompetens vara en del av Aritcos fortsatta framgång? Aritco söker nu tekniska specialister till deras globala supportavdelning. Välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

I rollen som supporttekniker blir du en del av ett litet, familjärt, globalt specialistteam, som arbetar med att stötta partners och andra funktioner i flertalet olika länder. Teamet i Sverige är idag 5 personer med kollegor runt om i världen. Gruppen tillhör avdelningen Customer Support som totalt består av 15 medarbetare. Här får du chansen att arbeta med många kontaktytor och spännande tekniska produkter!

"Inom 3 år vill vi vara en av Sveriges Bästa Arbetsplatser och som ett steg på vägen har vi flyttat in i toppmoderna aktivitetsbaserade lokaler i Veddesta/Barkarby. Här finns förutom ändamålsenliga platser för alla typer av möten och arbete även ett helt nytt gym och en rad andra roliga aktiviteter. Vi erbjuder ett generöst friskvårdsbidrag, förmåner via Benify och ser flexibla arbetstider som en självklarhet för life work balance. /Aritco"

Dina arbetsuppgifter

Agera first-line support till Aritcos partners; vilket innebär att stödja partners med tekniska problem eller installationssvårigheter. Hantering av inkommande ärenden tas emot via olika medier, exempelvis e-post och telefon. Relevant information delas till resten av det globala tekniska supportteamet samt övriga organisationen i syfte att förbättra kvaliteten på produkter och tjänster.

Ansvarig för teknisk utbildning till Aritcos partners, tekniker och installatörer; uppdatera och tillhandahålla relevant teknisk information och se till att partners är tekniskt utbildade inom service, felsökning och installation av hissar. Utbildning sker på olika sätt, till exempel i våra utbildningslokaler i Veddesta, on-line eller vid behov ute på plats vid installation av en hiss. Utbildningsmaterial tas också fram i form av videos och FAQ som publiceras på vår tekniska portal som alla partners har tillgång till.

Övrigt; du ansvarar också för underhåll av lokalt lagrade utställningshissar och är aktivt delaktig i kontinuerlig utveckling inom samtliga områden för att säkerställa att den tekniska supporten blir bättre och bättre. Vid tillfällen där supporten inte kan lösa en partners ärende via e-post eller telefon kommer resor att förekomma, både i Sverige och övriga länder. 

Värt att veta

Rollen är placerad i Järfälla och är en heltidstjänst med start så snart rätt personer kan vara på plats. Arbetstiderna är 08.00-17.00 måndag till torsdag och 08.00-16.00 på fredagar med chans till flexibilitet. Resor förekommer i tjänsten. 

Våra förväntningar

För att lyckas i rollen ser vi att du tidigare har arbetat i någon teknisk, serviceorienterad roll som innefattat elektronik och "hands on" arbete med verktyg, alternativt har du teoretisk kunskap inom dessa områden från studier. Att du har ett tekniskt intresse ser vi som en självklarhet och du besitter kunskap/erfarenhet inom något CRM-system. Du är också en duktig användare inom Officepaketet och är flytande i svenska samt engelska tal och skrift. Det är meriterande om du har mekanisk bakgrund av något sort, exempelvis fordon eller andra mekaniska produkter. 

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper i denna tillsättning. Eftersom detta är en tjänst som innebär många kontaktytor ser vi att du är trygg samt professionell i din kommunikation med kollegor, partners med flera. Eftersom du har utbildningsansvar och stor del av din kommunikation sker via telefon/mejl, är det viktigt att du är tydlig, pedagogisk och lyhörd i din kommunikation. 

Intresserad?
I den här rekryteringen är det vi på TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen! Visa mindre

Bageriarbetare

Bageriverksamhet tillverkning av mjukt matbröd och färska bakverk. Vi söker fler konditorer och bagare som yrkesmässigt bakar till exempel matbröd, bullar och kakor... Jobbar med kondis och Bakverk inkl packning som yrkesmässigt bakar till exempel matbröd, bullar och kakor Visa mer
Bageriverksamhet tillverkning av mjukt matbröd och färska bakverk. Vi söker fler konditorer och bagare som yrkesmässigt bakar till exempel matbröd, bullar och kakor... Jobbar med kondis och Bakverk inkl packning som yrkesmässigt bakar till exempel matbröd, bullar och kakor Visa mindre

Svenska Bussglas AB söker glasmontör, tunga fordon

Ansök    Maj 24    Svenska Bussglas AB    Bilglasmontör
Nu är vi inne i en expansiv fas och behöver därför utöka vår personalstyrka med tre tjänster med placering i Stockholm. I tjänsten ingår både muntlig och skriftlig rapportering till kund och det är därför en förutsättning att behärska svenska i tal och skrift. För att lyckas i din roll vill vi att du har: ? B-körkort ? God fysisk kondition ? Social kompetens ? Ansvarskänsla och ordningssinne ? Samarbetsförmåga ? Förståelse för kvalitet och hållbar utveckli... Visa mer
Nu är vi inne i en expansiv fas och behöver därför utöka vår personalstyrka med tre tjänster med placering i Stockholm. I tjänsten ingår både muntlig och skriftlig rapportering till kund och det är därför en förutsättning att behärska svenska i tal och skrift.
För att lyckas i din roll vill vi att du har:
? B-körkort
? God fysisk kondition
? Social kompetens
? Ansvarskänsla och ordningssinne
? Samarbetsförmåga
? Förståelse för kvalitet och hållbar utveckling
? Teknisk/mekanisk bakgrund
? Erfarenhet av montörsarbete
? Erfarenhet av glas och film är ett plus


Arbetstiden är 40 timmar per vecka och förlagd på både dag- och kvällstid. Flexibilitet är därför viktigt.
Utbildning sker internt men tidigare erfarenheter är som ovan nämnt ett plus/meriterande.
Tillträde efter överenskommelse.
Avtalsenlig lön. Visa mindre

Technical Support Specialist, Aritco in Stockholm

Are you interested in technology and can speak French? You could be the next Technical Support Specialist Aritco is looking for! Can you speak French and are interested in technology, electronics or mechanics and are keen to join a fast-paced and customer-oriented company with highly committed employees? Can you contribute with your social and technical competence and play a part in Aritco´s future success? Aritco is currently seeking to recruit a French-... Visa mer
Are you interested in technology and can speak French? You could be the next Technical Support Specialist Aritco is looking for!

Can you speak French and are interested in technology, electronics or mechanics and are keen to join a fast-paced and customer-oriented company with highly committed employees? Can you contribute with your social and technical competence and play a part in Aritco´s future success? Aritco is currently seeking to recruit a French-speaking technical support specialist to join their global support team. Don´t wait - submit your application today!

Purpose, Offer and Benefits

As Technical Support Specialist, you will join an intimate global support team of specialists that provide technical support to Articos partners in countries all over the world. The support team currently consists of 5 colleagues situated in different parts of the world. The support team is a subdivision of the Customer Support Department, which is comprised of 15 colleagues. In this role you will be an important point of contact for stakeholders and also get to work with a well-respected brand that is synonymous with luxury and quality!

"Within 3 years we aim to be one of Sweden´s best workplaces and have already taken steps towards this goal by relocating to a modern, activity-based workspace in Veddesta/Barkarby. In this purpose-built workspace you will find a variety of different meeting environments and an array of fun activities. We even offer our employees a generous wellbeing allowance, staff benefits through Benify and see flextime as a given to ensure all staff can enjoy a good work-life balance." - Aritco

Your Responsibilities

• Respond as first-line support to Aritco´s partners, which involves providing support with technical issues or installation difficulties received through various channels such as email and telephone.
• Communicate relevant information regarding the issues received by first-line support with the rest of the Global Support Team, with the goal being to continuously improve both Aritco´s products and services.
• Oversee training that is carried out with Aritco´s partners, mechanics and installers.
• Generate and update training material to ensure that Aritco´s partners are fully trained in the maintenance, installation and troubleshooting of Aricto lifts. The training is carried out in various manners, for example, at Aritco´s training center in Veddesta, on-line or on-site at a lift installation. Training material is generated in the form of videos and/or FAQ which are later published on Aritco´s portal that all partners have access to.
• Be responsible for the maintenance of demo lifts.
• Proactively ensure continuous improvement of all areas related to technical support.
• Travel may be required to resolve issues on-site (in Sweden, and overseas) on the occasions where technical issues cannot be resolved via telephone or email.

The Bigger Picture

For this roll you will be based at Aricto´s modern office in Jarfälla. The position is full-time, with the start date being as soon as the right candidate is available. Working hours are 08:00-17:00 Monday through Thursday and 08:00-16:00 on Fridays, with a certain degree of flexibilty. As mentioned above, some travelling may be required when technical issues can not be resolved via telephone or email.

Our Expectations

To succeed in this roll you need to have previously worked in a service-oriented roll requiring technical and/or electronic understanding, perhaps even a mechanical roll involving "hands-on" work with tools. Alternatively, you have studied such fields and possess theoretical knowledge. Most importantly, you have a passion for technology and possess some experience of CRM-systems. You are also proficient in Microsoft Office and are fluent in both written and spoken English and French. A background in mechanics, such as with cars or machinery is advantageous but by no means a requirement.

The right personality traits will weigh strongly in this recruitment process. Since this is a roll that requires being the point of contact for several stakeholders, you need to be confident and professional in your communication with others. Furthermore, since you will be responsible for training and a large degree of your communication will be through email or telephone, you need to be able to express yourself clearly, in an easy-to-understand manner, and be a good listener. 

Interested?
We work with TNG Tech in this recruitment process. They are recruitment specialists in unbiased and competence-based recruitment, which creates diversity and innovation in teams and contribute to a sustainable employment market. If you are interested in this position, apply right now! The selection process is ongoing and the position can be filled before the last apply-date. If you have any questions, please contact the recruiter. Visa mindre

Teknisk support specialist till Aritco i Stockholm

Nu söker vi tekniker till Aritcos tekniska support i Järfälla, Stockholm. Läs mer nedan. Vi söker dig med erfarenhet inom teknik, elektronik och/eller mekanik till ett snabbfotat och kundorienterat företag med otroligt engagerade medarbetare. Vill du med din höga sociala och- tekniska kompetens vara en del av Aritcos fortsatta framgång? Aritco söker nu tekniska specialister till deras globala supportavdelning. Välkommen med din ansökan! Ditt anställning... Visa mer
Nu söker vi tekniker till Aritcos tekniska support i Järfälla, Stockholm. Läs mer nedan.

Vi söker dig med erfarenhet inom teknik, elektronik och/eller mekanik till ett snabbfotat och kundorienterat företag med otroligt engagerade medarbetare. Vill du med din höga sociala och- tekniska kompetens vara en del av Aritcos fortsatta framgång? Aritco söker nu tekniska specialister till deras globala supportavdelning. Välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

I rollen som supporttekniker blir du en del av ett litet, familjärt, globalt specialistteam, som arbetar med att stötta partners och andra funktioner i flertalet olika länder. Teamet i Sverige är idag 5 personer med kollegor runt om i världen. Gruppen tillhör avdelningen Customer Support som totalt består av 15 medarbetare. Här får du chansen att arbeta med många kontaktytor och spännande tekniska produkter!

"Inom 3 år vill vi vara en av Sveriges Bästa Arbetsplatser och som ett steg på vägen har vi flyttat in i toppmoderna aktivitetsbaserade lokaler i Veddesta/Barkarby. Här finns förutom ändamålsenliga platser för alla typer av möten och arbete även ett helt nytt gym och en rad andra roliga aktiviteter. Vi erbjuder ett generöst friskvårdsbidrag, förmåner via Benify och ser flexibla arbetstider som en självklarhet för life work balance. /Aritco"

Dina arbetsuppgifter

Agera first-line support till Aritcos partners; vilket innebär att stödja partners med tekniska problem eller installationssvårigheter. Hantering av inkommande ärenden tas emot via olika medier, exempelvis e-post och telefon. Relevant information delas till resten av det globala tekniska supportteamet samt övriga organisationen i syfte att förbättra kvaliteten på produkter och tjänster.

Ansvarig för teknisk utbildning till Aritcos partners, tekniker och installatörer; uppdatera och tillhandahålla relevant teknisk information och se till att partners är tekniskt utbildade inom service, felsökning och installation av hissar. Utbildning sker på olika sätt, till exempel i våra utbildningslokaler i Veddesta, on-line eller vid behov ute på plats vid installation av en hiss. Utbildningsmaterial tas också fram i form av videos och FAQ som publiceras på vår tekniska portal som alla partners har tillgång till.

Övrigt; du ansvarar också för underhåll av lokalt lagrade utställningshissar och är aktivt delaktig i kontinuerlig utveckling inom samtliga områden för att säkerställa att den tekniska supporten blir bättre och bättre. Vid tillfällen där supporten inte kan lösa en partners ärende via e-post eller telefon kommer resor att förekomma, både i Sverige och övriga länder. 

Värt att veta

Rollen är placerad i Järfälla och är en heltidstjänst med start så snart rätt personer kan vara på plats. Arbetstiderna är 08.00-17.00 måndag till torsdag och 08.00-16.00 på fredagar med chans till flexibilitet. Resor förekommer i tjänsten. 

Våra förväntningar

För att lyckas i rollen ser vi att du tidigare har arbetat i någon teknisk, serviceorienterad roll som innefattat elektronik och "hands on" arbete med verktyg, alternativt har du teoretisk kunskap inom dessa områden från studier. Att du har ett tekniskt intresse ser vi som en självklarhet och du besitter kunskap/erfarenhet inom något CRM-system. Du är också en duktig användare inom Officepaketet och är flytande i svenska samt engelska tal och skrift. Det är meriterande om du har mekanisk bakgrund av något sort, exempelvis fordon eller andra mekaniska produkter. 

Vi ska tillsätta två supporttekniker, den ena ska utöver ovanstående också vara flytande i franska tal och skrift. 

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper i denna tillsättning. Eftersom detta är en tjänst som innebär många kontaktytor ser vi att du är trygg samt professionell i din kommunikation med kollegor, partners med flera. Eftersom du har utbildningsansvar och stor del av din kommunikation sker via telefon/mejl, är det viktigt att du är tydlig, pedagogisk och lyhörd i din kommunikation. 

Intresserad?
I den här rekryteringen är det vi på TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen! Visa mindre

Technical Support Specialist, Aritco in Stockholm

Are you interested in technology and can speak French? You could be the next Technical Support Specialist Aritco is looking for! Can you speak French and are interested in technology, electronics or mechanics and are keen to join a fast-paced and customer-oriented company with highly committed employees? Can you contribute with your social and technical competence and play a part in Aritco´s future success? Aritco is currently seeking to recruit a French-... Visa mer
Are you interested in technology and can speak French? You could be the next Technical Support Specialist Aritco is looking for!

Can you speak French and are interested in technology, electronics or mechanics and are keen to join a fast-paced and customer-oriented company with highly committed employees? Can you contribute with your social and technical competence and play a part in Aritco´s future success? Aritco is currently seeking to recruit a French-speaking technical support specialist to join their global support team. Don´t wait - submit your application today!

Purpose, Offer and Benefits

As Technical Support Specialist, you will join an intimate global support team of specialists that provide technical support to Articos partners in countries all over the world. The support team currently consists of 5 colleagues situated in different parts of the world. The support team is a subdivision of the Customer Support Department, which is comprised of 15 colleagues. In this role you will be an important point of contact for stakeholders and also get to work with a well-respected brand that is synonymous with luxury and quality!

"Within 3 years we aim to be one of Sweden´s best workplaces and have already taken steps towards this goal by relocating to a modern, activity-based workspace in Veddesta/Barkarby. In this purpose-built workspace you will find a variety of different meeting environments and an array of fun activities. We even offer our employees a generous wellbeing allowance, staff benefits through Benify and see flextime as a given to ensure all staff can enjoy a good work-life balance." - Aritco

Your Responsibilities

• Respond as first-line support to Aritco´s partners, which involves providing support with technical issues or installation difficulties received through various channels such as email and telephone.
• Communicate relevant information regarding the issues received by first-line support with the rest of the Global Support Team, with the goal being to continuously improve both Aritco´s products and services.
• Oversee training that is carried out with Aritco´s partners, mechanics and installers.
• Generate and update training material to ensure that Aritco´s partners are fully trained in the maintenance, installation and troubleshooting of Aricto lifts. The training is carried out in various manners, for example, at Aritco´s training center in Veddesta, on-line or on-site at a lift installation. Training material is generated in the form of videos and/or FAQ which are later published on Aritco´s portal that all partners have access to.
• Be responsible for the maintenance of demo lifts.
• Proactively ensure continuous improvement of all areas related to technical support.
• Travel may be required to resolve issues on-site (in Sweden, and overseas) on the occasions where technical issues cannot be resolved via telephone or email.

The Bigger Picture

For this roll you will be based at Aricto´s modern office in Jarfälla. The position is full-time, with the start date being as soon as the right candidate is available. Working hours are 08:00-17:00 Monday through Thursday and 08:00-16:00 on Fridays, with a certain degree of flexibilty. As mentioned above, some travelling may be required when technical issues can not be resolved via telephone or email.

Our Expectations

To succeed in this roll you need to have previously worked in a service-oriented roll requiring technical and/or electronic understanding, perhaps even a mechanical roll involving "hands-on" work with tools. Alternatively, you have studied such fields and possess theoretical knowledge. Most importantly, you have a passion for technology and possess some experience of CRM-systems. You are also proficient in Microsoft Office and are fluent in both written and spoken English and French. A background in mechanics, such as with cars or machinery is advantageous but by no means a requirement.

The right personality traits will weigh strongly in this recruitment process. Since this is a roll that requires being the point of contact for several stakeholder, you need to be confident and professional in your communication with others. Furthermore, since you will be responsible for training and a large degree of your communication will be through email or telephone, you need to be able to express yourself clearly, in an easy-to-understand manner, and be a good listener. 

Interested?
We work with TNG Tech in this recruitment process. They are recruitment specialists in unbiased and competence-based recruitment, which creates diversity and innovation in teams and contribute to a sustainable employment market. If you are interested in this position, apply right now! The selection process is ongoing and the position can be filled before the last apply-date. If you have any questions, please contact the recruiter. Visa mindre

Teknisk support specialist till Aritco i Stockholm

Nu söker vi tekniker till Aritcos tekniska support i Järfälla, Stockholm. Läs mer nedan. Vi söker dig med erfarenhet inom teknik, elektronik och/eller mekanik till ett snabbfotat och kundorienterat företag med otroligt engagerade medarbetare. Vill du med din höga sociala och- tekniska kompetens vara en del av Aritcos fortsatta framgång? Aritco söker nu tekniska specialister till deras globala supportavdelning. Välkommen med din ansökan! Ditt anställning... Visa mer
Nu söker vi tekniker till Aritcos tekniska support i Järfälla, Stockholm. Läs mer nedan.

Vi söker dig med erfarenhet inom teknik, elektronik och/eller mekanik till ett snabbfotat och kundorienterat företag med otroligt engagerade medarbetare. Vill du med din höga sociala och- tekniska kompetens vara en del av Aritcos fortsatta framgång? Aritco söker nu tekniska specialister till deras globala supportavdelning. Välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

I rollen som supporttekniker blir du en del av ett litet, familjärt, globalt specialistteam, som arbetar med att stötta partners och andra funktioner i flertalet olika länder. Teamet i Sverige är idag 5 personer med kollegor runt om i världen. Gruppen tillhör avdelningen Customer Support som totalt består av 15 medarbetare. Här får du chansen att arbeta med många kontaktytor och spännande tekniska produkter!

"Inom 3 år vill vi vara en av Sveriges Bästa Arbetsplatser och som ett steg på vägen har vi flyttat in i toppmoderna aktivitetsbaserade lokaler i Veddesta/Barkarby. Här finns förutom ändamålsenliga platser för alla typer av möten och arbete även ett helt nytt gym och en rad andra roliga aktiviteter. Vi erbjuder ett generöst friskvårdsbidrag, förmåner via Benify och ser flexibla arbetstider som en självklarhet för life work balance. /Aritco"

Dina arbetsuppgifter

Agera first-line support till Aritcos partners; vilket innebär att stödja partners med tekniska problem eller installationssvårigheter. Hantering av inkommande ärenden tas emot via olika medier, exempelvis e-post och telefon. Relevant information delas till resten av det globala tekniska supportteamet samt övriga organisationen i syfte att förbättra kvaliteten på produkter och tjänster.

Ansvarig för teknisk utbildning till Aritcos partners, tekniker och installatörer; uppdatera och tillhandahålla relevant teknisk information och se till att partners är tekniskt utbildade inom service, felsökning och installation av hissar. Utbildning sker på olika sätt, till exempel i våra utbildningslokaler i Veddesta, on-line eller vid behov ute på plats vid installation av en hiss. Utbildningsmaterial tas också fram i form av videos och FAQ som publiceras på vår tekniska portal som alla partners har tillgång till.

Övrigt; du ansvarar också för underhåll av lokalt lagrade utställningshissar och är aktivt delaktig i kontinuerlig utveckling inom samtliga områden för att säkerställa att den tekniska supporten blir bättre och bättre. Vid tillfällen där supporten inte kan lösa en partners ärende via e-post eller telefon kommer resor att förekomma, både i Sverige och övriga länder. 

Värt att veta

Rollen är placerad i Järfälla och är en heltidstjänst med start så snart rätt personer kan vara på plats. Arbetstiderna är 08.00-17.00 måndag till torsdag och 08.00-16.00 på fredagar med chans till flexibilitet. Resor förekommer i tjänsten. 

Våra förväntningar

För att lyckas i rollen ser vi att du tidigare har arbetat i någon teknisk, serviceorienterad roll som innefattat elektronik och "hands on" arbete med verktyg, alternativt har du teoretisk kunskap inom dessa områden från studier. Att du har ett tekniskt intresse ser vi som en självklarhet och du besitter kunskap/erfarenhet inom något CRM-system. Du är också en duktig användare inom Officepaketet och är flytande i svenska samt engelska tal och skrift. Det är meriterande om du har mekanisk bakgrund av något sort, exempelvis fordon eller andra mekaniska produkter. 

Vi ska tillsätta två supporttekniker, den ena ska utöver ovanstående också vara flytande i franska tal och skrift. 

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper i denna tillsättning. Eftersom detta är en tjänst som innebär många kontaktytor ser vi att du är trygg samt professionell i din kommunikation med kollegor, partners med flera. Eftersom du har utbildningsansvar och stor del av din kommunikation sker via telefon/mejl, är det viktigt att du är tydlig, pedagogisk och lyhörd i din kommunikation. 

Intresserad?
I den här rekryteringen är det vi på TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen! Visa mindre

Svenska Bussglas AB söker glasmontör, tunga fordon

Ansök    Feb 15    Svenska Bussglas AB    Bilglasmontör
Nu är vi inne i en expansiv fas och behöver därför utöka vår personalstyrka med två vikarier med placering i Stockholm. I tjänsten ingår både muntlig och skriftlig rapportering till kund och det är därför en förutsättning att behärska svenska i tal och skrift. För att lyckas i din roll vill vi att du har: ? B-körkort ? God fysisk kondition ? Social kompetens ? Ansvarskänsla och ordningssinne ? Samarbetsförmåga ? Förståelse för kvalitet och hållbar utveckli... Visa mer
Nu är vi inne i en expansiv fas och behöver därför utöka vår personalstyrka med två vikarier med placering i Stockholm. I tjänsten ingår både muntlig och skriftlig rapportering till kund och det är därför en förutsättning att behärska svenska i tal och skrift.
För att lyckas i din roll vill vi att du har:
? B-körkort
? God fysisk kondition
? Social kompetens
? Ansvarskänsla och ordningssinne
? Samarbetsförmåga
? Förståelse för kvalitet och hållbar utveckling
? Teknisk/mekanisk bakgrund
? Erfarenhet av montörsarbete
? Erfarenhet av glas och film är ett plus


Arbetstiden är 40 timmar per vecka och förlagd på både dag- och kvällstid. Flexibilitet är därför viktigt.
Utbildning sker internt men tidigare erfarenheter är som ovan nämnt ett plus/meriterande.
Tillträde efter överenskommelse.
Avtalsenlig lön. Visa mindre

Smed, grovsmide för skiftgång 7/7

Ansök    Jan 19    Vsm Entreprenad AB    Byggnadssmed
Arbetsuppgifter Vi söker nu förstärkning av två st smeder till VSMs verkstad. Du kommer utgå från Kallhäll, norr om Stockholm dagligen. Du kommer köra vår servicebil mellan våra arbetsplatser runt om i Stockholm. Där du sedan kommer utföra reparationer efter behov. Maskinparken består mestadels av grävmaskiner, hjullastare och bergstruckar/dumprar. Totalt har vi ca 300 enheter igång dagligen. Vem är du Vi ser gärna att du tidigare sysslat med grovsmide ... Visa mer
Arbetsuppgifter
Vi söker nu förstärkning av två st smeder till VSMs verkstad. Du kommer utgå från Kallhäll, norr om Stockholm dagligen.
Du kommer köra vår servicebil mellan våra arbetsplatser runt om i Stockholm. Där du sedan kommer utföra reparationer efter behov. Maskinparken består mestadels av grävmaskiner, hjullastare och bergstruckar/dumprar. Totalt har vi ca 300 enheter igång dagligen.


Vem är du
Vi ser gärna att du tidigare sysslat med grovsmide på lastmaskiner och grävskopor
C-körkort är ett kravOm Oss
Tillsammans med våra underentreprenörer sätter VSM Entreprenad dagligen 300 maskiner i arbete, vilket gör oss till en av Sveriges största maskinentreprenörer.
Vi utgår från Kallhäll där vi bedriver verkstad och fältserviceverksamhet, men genom mobila krossanläggningar och befintliga entreprenader har vi hela Norden som verksamhetsområde.
Våra kunder är främst byggbolag och vi hjälper dem med olika former av schaktarbeten som kräver maskiner som till exempel kan avtäcka berg, lasta ur tunnlar eller krossa berg och schakta massor.
VSM är sedan 2018 en del av koncernen Bellman Group, läs mer på www.bellmangroup.se
Välkommen att bli en av oss!


Du ansöker via mail till [email protected] Visa mindre

Smed, grovsmide

Ansök    Jan 3    Vsm Entreprenad AB    Smed
VSM Entreprenad söker nu förstärkning av en smed till vår verkstad på Galgbacken, Kallhäll. Tjänsten är på heltid, måndag-fredag kl. 06.45-16.00. Rollen innebär att efter behov utföra grovsmide och reparationer av våra maskiner och dess tillbehör. Maskinparken består mestadels av grävmaskiner, hjullastare och bergstruckar/dumprar. Totalt har vi ca 300 enheter igång dagligen. Om dig Vi ser gärna att du tidigare sysslat med grovsmide på lastmaskiner och gräv... Visa mer
VSM Entreprenad söker nu förstärkning av en smed till vår verkstad på Galgbacken, Kallhäll. Tjänsten är på heltid, måndag-fredag kl. 06.45-16.00.
Rollen innebär att efter behov utföra grovsmide och reparationer av våra maskiner och dess tillbehör. Maskinparken består mestadels av grävmaskiner, hjullastare och bergstruckar/dumprar. Totalt har vi ca 300 enheter igång dagligen.
Om dig
Vi ser gärna att du tidigare sysslat med grovsmide på lastmaskiner och grävskopor.
Vårt erbjudande
Anställningen är en tillsvidareanställning som föregås av 6 månaders provanställning. Vi har kollektivavtal med SEKO och erbjuder förutom en fantastisk gemenskap sjukvårdsförsäkring, friskvårdsbidrag, med mera.
Om Oss
Tillsammans med våra underentreprenörer sätter VSM Entreprenad dagligen 300 maskiner i arbete, vilket gör oss till en av Sveriges största maskinentreprenörer. Vi utgår från Kallhäll där vi bedriver verkstad och fältserviceverksamhet, men genom mobila krossanläggningar och befintliga entreprenader har vi hela Norden som verksamhetsområde. Våra kunder är främst byggbolag och vi hjälper dem med olika former av schaktarbeten som kräver maskiner som till exempel kan avtäcka berg, lasta ur tunnlar eller krossa berg och schakta massor. VSM är sedan 2018 en del av koncernen Bellman Group, läs mer på www.bellmangroup.se.
Välkommen att bli en av oss!
Du ansöker via mail till [email protected] Visa mindre

Smed, grovsmide för skiftgång 7/7

Ansök    Dec 17    Vsm Entreprenad AB    Byggnadssmed
Arbetsuppgifter Vi söker nu förstärkning av två st smeder till VSMs verkstad. Du kommer utgå från Kallhäll, norr om Stockholm dagligen. Du kommer köra vår servicebil mellan våra arbetsplatser runt om i Stockholm. Där du sedan kommer utföra reparationer efter behov. Maskinparken består mestadels av grävmaskiner, hjullastare och bergstruckar/dumprar. Totalt har vi ca 300 enheter igång dagligen. Vem är du Vi ser gärna att du tidigare sysslat med grovsmide ... Visa mer
Arbetsuppgifter
Vi söker nu förstärkning av två st smeder till VSMs verkstad. Du kommer utgå från Kallhäll, norr om Stockholm dagligen.
Du kommer köra vår servicebil mellan våra arbetsplatser runt om i Stockholm. Där du sedan kommer utföra reparationer efter behov. Maskinparken består mestadels av grävmaskiner, hjullastare och bergstruckar/dumprar. Totalt har vi ca 300 enheter igång dagligen.


Vem är du
Vi ser gärna att du tidigare sysslat med grovsmide på lastmaskiner och grävskopor
C-körkort är ett kravOm Oss
Tillsammans med våra underentreprenörer sätter VSM Entreprenad dagligen 300 maskiner i arbete, vilket gör oss till en av Sveriges största maskinentreprenörer.
Vi utgår från Kallhäll där vi bedriver verkstad och fältserviceverksamhet, men genom mobila krossanläggningar och befintliga entreprenader har vi hela Norden som verksamhetsområde.
Våra kunder är främst byggbolag och vi hjälper dem med olika former av schaktarbeten som kräver maskiner som till exempel kan avtäcka berg, lasta ur tunnlar eller krossa berg och schakta massor.
VSM är sedan 2018 en del av koncernen Bellman Group, läs mer på www.bellmangroup.se
Välkommen att bli en av oss!


Du ansöker via mail till [email protected] Visa mindre

Processtekniker - Inission Stockholm AB

Inission är ett spännande företag i tillväxt och vi arbetar med en tydlig målsättning att effektivisera vår produktion på en hög nivå. Vi söker nu efter en processtekniker som vill vara med och driva utvecklingen framåt mot en produktion i världsklass. Om tjänsten Som processtekniker hos oss kommer du att ansvara för utveckling av metod och maskin inom våra produktionsprocesser. Du kommer med andra ord att bli en nyckelspelare hos oss när det kommer till ... Visa mer
Inission är ett spännande företag i tillväxt och vi arbetar med en tydlig målsättning att effektivisera vår produktion på en hög nivå. Vi söker nu efter en processtekniker som vill vara med och driva utvecklingen framåt mot en produktion i världsklass.

Om tjänsten
Som processtekniker hos oss kommer du att ansvara för utveckling av metod och maskin inom våra produktionsprocesser. Du kommer med andra ord att bli en nyckelspelare hos oss när det kommer till effektivisering av produktionen och arbetet med Inissions Lean-program.

Tjänsten innebär många nära samarbeten med kollegor i produktionen där ni förväntas dra nytta av varandras expertis och styrkor för att driva utvecklingen framåt. Som processtekniker för vår fabrik i Stockholm rapporterar du direkt till Produktionschefen.

Om dig
För att bli framgångsrik som processtekniker hos oss ser vi att du har ett stort teknikintresse och ett driv att utveckla och förbättra, både dig själv och produktionen. Du är en lyhörd person med förmågan att få med dig teamet framåt då du brinner för att utveckla både människor och effektiva processer. Du ser det som ditt kall att dagligen se till att produktionsenheten utvecklas.

Med din tydliga kommunikation, ditt strukturerade arbetssätt och ditt mod att fatta egna beslut inom ditt område utstrålar du trygghet och förtroende. Som bäst trivs du i en entreprenöriell miljö i snabb utveckling där du får vara lösningsorienterad och positiv.

För att lyckas med detta uppdrag tror vi att du har;

- Eftergymnasial utbildning, eller relevant erfarenhet, inom teknisk produktion
- Flera års erfarenhet i tillverkningsindustrin
- Flera års erfarenhet av teknik- och processutveckling
- Kunskap och erfarenhet gällande kretskortsproduktion
- Dokumenterad erfarenhet och framgång gällande implementation av effektiva tillverkningsflöden.


Tjänsten kräver att du har god datorvana samt behärskar svenska och engelska i både tal och skrift.

Om oss
Inission erbjuder krävande industrikunder i Norden skräddarsydda utvecklings- och tillverkningstjänster för kompletta elektroniska och mekaniska produkter som garanterar den bästa affärsnyttan och totalekonomin för våra kunder.

Det finns många företag som är duktiga på elektronik och mekanik, som levererar högkvalitativa produkter och lösningar. Men det som särskiljer Inission är att vi vet varför vi gör det vi gör. Vi har nämligen en tydlig övertygelse om att vår bransch går att förändra och förbättra och att vi hela tiden kan och måste leverera ett ännu större värde till våra kunder.

Bolaget har sitt huvudkontor i Karlstad med dotterbolag i Stockholm, Västerås, Borås, Munkfors, Malmö, Tallinn, Trondheim och Lohja i Finland. Inission omsätter ca 1 Mdr och har ca 560 anställda. Inission är noterat på Nasdaq First North.

Om processen
I denna rekrytering samarbetar vi med Testhuset. Om du har frågor är du välkommen att kontakta Bengt Libäck på telefon 0705 94 72 77 eller Sofie Gustavsson på telefon 070 291 78 83. Välkommen med din ansökan senast 21 september. Visa mindre

Teknisk sälj- & kundsupport

Har du erfarenhet av mekanisk tillverkning och vill fortsätta din karriär i en produktions,- och kundnära roll framöver? Då kan rollen som Teknisk sälj- & kundsupport hos TeknoDetaljer vara något för dig! Om TeknoDetaljer TeknoDetaljer är en kontraktstillverkare med ett stort ingenjörskunnande och vår affärsidé är att erbjuda våra kunder kompletta lösningar, från råmaterial till färdig produkt. Vi utför legotillverkning av precisionskomponenter med kund... Visa mer
Har du erfarenhet av mekanisk tillverkning och vill fortsätta din karriär i en produktions,- och kundnära roll framöver? Då kan rollen som Teknisk sälj- & kundsupport hos TeknoDetaljer vara något för dig!

Om TeknoDetaljer

TeknoDetaljer är en kontraktstillverkare med ett stort ingenjörskunnande och vår affärsidé är att erbjuda våra kunder kompletta lösningar, från råmaterial till färdig produkt. Vi utför legotillverkning av precisionskomponenter med kunder inom t.ex. industri, kommunikation, kärnkraft och försvar. Vår styrka är att ha nästan allt under samma tak, som t.ex. svarvning, fräsning, svetsning och montering. Vårt andra verksamhetsområde är utveckling och marknadsföring av avancerad automationsutrustning främst till den medicintekniska industrin.

Om rollen

Som Teknisk sälj- & kundsupport inom vår legotillverkning hanterar du order, logistik och teknisk support. Tillsammans med kund och vår produktionspersonal agerar du bollplank samt tekniskt stöd gällande kundernas specifika behov. Våra kunder ställer höga krav på våra produkter och du har kontinuerlig dialog med dem; från första samtal till leverans av slutprodukt. Du planerar och säkerställer rätt materialinköp vid rätt tidpunkt och du arbetar fortlöpande i vårt affärssystem Monitor. Du arbetar i ett team och till din hjälp har du kompetenta medarbetare, som t.ex. administrativt stöd, inköp och våra operatörer.

Rollen är en tillsvidareanställning hos TeknoDetaljer. Med ca. 30 anställda sker samtlig legotillverkning av våra produkter i lokalerna i Veddesta, Järfälla. I rollen kommer du att rapportera till Affärsområdeschef för Legotillverkning. 

Din bakgrund

Vi söker dig som har några års arbetslivserfarenhet från ett tillverkande företag, med fördel erfarenhet från mekanisk verkstad. Du har kanske tidigare arbetat som operatör eller med konstruktion i en kundnära roll. Du trivs i en roll där du får arbeta nära såväl produktion som kund. Eftersom vi även arbetar med kunder på engelska ser vi att du, förutom svenska även behärskar engelska i såväl tal som skrift. Du har god datavana och vi ser att du har erfarenhet av att arbeta i ett affärssystem.

För att du skall trivas är du noggrann och du besitter en god administrativ förmåga med ett extra öga för ordning och reda. Du besitter förmågan att arbeta självständigt såväl som tillsammans med andra.

Ansökan

I den här rekryteringen samarbetar TeknoDetaljer med Boxhill Recruitment. Vill du veta mer, kontakta gärna ansvarig rekryteringskonsult Johanna Bergstrand, 073-0250 447 alternativt [email protected]

Vi behandlar ansökningar löpande så välkommen med din ansökan så snart som möjligt! Visa mindre

glass mästare, Konditor

Hej! Söker en person med kunskaper för att tillverka utländska bakverk och glass, gärna bakverk från mellanöstern endast erfarna och välutbildade inom området accepteras Visa mer
Hej!
Söker en person med kunskaper för att tillverka utländska bakverk och glass, gärna bakverk från mellanöstern


endast erfarna och välutbildade inom området accepteras Visa mindre

Teknisk Beredare

Teknisk Beredare Som teknisk beredare är du en nyckelperson med en bred roll där du verkligen bidrar till företagets utveckling. Du kommer jobba i ett litet duktigt team med nära relation till alla avdelningar på företaget och även ha externa kontakter med kunder och leverantörer. För rätt person finns stora möjligheter att påverka sin egen roll. Arbetsuppgifter: Arbetet innebär ett helhetsansvar för produktionsteknisk beredning, produktionssättning, ... Visa mer
Teknisk Beredare
Som teknisk beredare är du en nyckelperson med en bred roll där du verkligen bidrar till företagets utveckling. Du kommer jobba i ett litet duktigt team med nära relation till alla avdelningar på företaget och även ha externa kontakter med kunder och leverantörer.
För rätt person finns stora möjligheter att påverka sin egen roll.

Arbetsuppgifter:
Arbetet innebär ett helhetsansvar för produktionsteknisk beredning, produktionssättning, och kvalitetssäkring av nya produkter.
Bistå säljare och kvalitetsavdelning vid tekniska frågor och granskning av tekniska specifikationer samt verka som kontaktperson mot kund i tekniska frågor.
Arbeta med processförbättringar och rationaliseringsarbete tillsammans med produktionsledning.
Bistå vid tillverkning av specialprodukter.

Din profil:
Du är troligen högskoleingenjör eller civilingenjör och har arbetat inom tillverkande industri med nära koppling till produktion, gärna inom underleverantörsledet. Som person är du noggrann, prestigelös, och tar stort ansvar för ditt arbete. Du har lätt för att ta egna initiativ och kan arbeta med stort eget ansvar.


Erfarenhet från Cad program, företrädesvis Autocad och SolidWorks
Du behärskar engelska i tal och skrift
Erfarenhet från arbete i Monitor ERP är en merit
Tidigare erfarenhet från tillverkande industri är ett krav

Om företaget:
HP Etch AB är en av världens främsta tillverkare av högprecisionsetsade detaljer.
Våra kunder finns framför allt inom elektronik- och medicinindustrin, varav många utanför Sverige.
Företaget omsätter ca 50 miljoner kronor årligen och har dryga 40 medarbetare.
HP Etch ingår i Wickeder Group GmbH och kontor och tillverkning är beläget i Järfälla i västra Stockholm. Mer information finns på hemsidan: www.hpetch.se


Tillsättning sker så snart lämplig kandidat hittas. Visa mindre

Smed, grovsmide för skiftgång 7/7

Ansök    Sep 16    Vsm Entreprenad AB    Byggnadssmed
Arbetsuppgifter Vi söker nu förstärkning av två st smeder till VSMs verkstad. Du kommer utgå från Kallhäll, norr om Stockholm dagligen. Du kommer köra vår servicebil mellan våra arbetsplatser runt om i Stockholm. Där du sedan kommer utföra reparationer efter behov. Maskinparken består mestadels av grävmaskiner, hjullastare och bergstruckar/dumprar. Totalt har vi ca 300 enheter igång dagligen. Vem är du Vi ser gärna att du tidigare sysslat med grovsmide ... Visa mer
Arbetsuppgifter
Vi söker nu förstärkning av två st smeder till VSMs verkstad. Du kommer utgå från Kallhäll, norr om Stockholm dagligen.
Du kommer köra vår servicebil mellan våra arbetsplatser runt om i Stockholm. Där du sedan kommer utföra reparationer efter behov. Maskinparken består mestadels av grävmaskiner, hjullastare och bergstruckar/dumprar. Totalt har vi ca 300 enheter igång dagligen.


Vem är du
Vi ser gärna att du tidigare sysslat med grovsmide på lastmaskiner och grävskopor
C-körkort är ett kravOm Oss
Tillsammans med våra underentreprenörer sätter VSM Entreprenad dagligen 300 maskiner i arbete, vilket gör oss till en av Sveriges största maskinentreprenörer.
Vi utgår från Kallhäll där vi bedriver verkstad och fältserviceverksamhet, men genom mobila krossanläggningar och befintliga entreprenader har vi hela Norden som verksamhetsområde.
Våra kunder är främst byggbolag och vi hjälper dem med olika former av schaktarbeten som kräver maskiner som till exempel kan avtäcka berg, lasta ur tunnlar eller krossa berg och schakta massor.
VSM är sedan 2018 en del av koncernen Bellman Group, läs mer på www.bellmangroup.se
Välkommen att bli en av oss!


Du ansöker via mail till [email protected] Visa mindre

Processtekniker - Inission Stockholm AB

Inission är ett spännande företag i tillväxt och vi arbetar med en tydlig målsättning att effektivisera vår produktion på en hög nivå. Vi söker nu efter en processtekniker som vill vara med och driva utvecklingen framåt mot en produktion i världsklass. Om tjänsten Som processtekniker hos oss kommer du att ansvara för utveckling av metod och maskin inom våra produktionsprocesser. Du kommer med andra ord att bli en nyckelspelare hos oss när det kommer till ... Visa mer
Inission är ett spännande företag i tillväxt och vi arbetar med en tydlig målsättning att effektivisera vår produktion på en hög nivå. Vi söker nu efter en processtekniker som vill vara med och driva utvecklingen framåt mot en produktion i världsklass.

Om tjänsten
Som processtekniker hos oss kommer du att ansvara för utveckling av metod och maskin inom våra produktionsprocesser. Du kommer med andra ord att bli en nyckelspelare hos oss när det kommer till effektivisering av produktionen och arbetet med Inissions Lean-program.

Tjänsten innebär många nära samarbeten med kollegor i produktionen där ni förväntas dra nytta av varandras expertis och styrkor för att driva utvecklingen framåt. Som processtekniker för vår fabrik i Stockholm rapporterar du direkt till Produktionschefen.

Om dig
För att bli framgångsrik som processtekniker hos oss ser vi att du har ett stort teknikintresse och ett driv att utveckla och förbättra, både dig själv och produktionen. Du är en lyhörd person med förmågan att få med dig teamet framåt då du brinner för att utveckla både människor och effektiva processer. Du ser det som ditt kall att dagligen se till att produktionsenheten utvecklas.

Med din tydliga kommunikation, ditt strukturerade arbetssätt och ditt mod att fatta egna beslut inom ditt område utstrålar du trygghet och förtroende. Som bäst trivs du i en entreprenöriell miljö i snabb utveckling där du får vara lösningsorienterad och positiv.

För att lyckas med detta uppdrag tror vi att du har;

- Eftergymnasial utbildning, eller relevant erfarenhet, inom teknisk produktion
- Flera års erfarenhet i tillverkningsindustrin
- Flera års erfarenhet av teknik- och processutveckling
- Kunskap och erfarenhet gällande kretskortsproduktion
- Dokumenterad erfarenhet och framgång gällande implementation av effektiva tillverkningsflöden.


Tjänsten kräver att du har god datorvana samt behärskar svenska och engelska i både tal och skrift.

Om oss
Inission erbjuder krävande industrikunder i Norden skräddarsydda utvecklings- och tillverkningstjänster för kompletta elektroniska och mekaniska produkter som garanterar den bästa affärsnyttan och totalekonomin för våra kunder.

Det finns många företag som är duktiga på elektronik och mekanik, som levererar högkvalitativa produkter och lösningar. Men det som särskiljer Inission är att vi vet varför vi gör det vi gör. Vi har nämligen en tydlig övertygelse om att vår bransch går att förändra och förbättra och att vi hela tiden kan och måste leverera ett ännu större värde till våra kunder.

Bolaget har sitt huvudkontor i Karlstad med dotterbolag i Stockholm, Västerås, Borås, Munkfors, Malmö, Tallinn, Trondheim och Lohja i Finland. Inission omsätter ca 1 Mdr och har ca 560 anställda. Inission är noterat på Nasdaq First North.

Om processen
I denna rekrytering samarbetar vi med Testhuset. Om du har frågor är du välkommen att kontakta Bengt Libäck på telefon 0705 94 72 77 eller Sofie Gustavsson på telefon 070 291 78 83. Välkommen med din ansökan senast 14 september. Visa mindre

Sadelmakare/sömmare/sömmerska för bil & båtinredning

Vi behöver någon som kan sy och tillverka inredning till bilar och båtar. Inget krav på arbetslivserfarenhet. Det vi söker är någon som tycker det är roligt och arbetar flitigt. Vi ser gärna att du har stort intresse för yrket och blir glad/stolt över av att se dina slutliga resultat på jobben du utför. Kontakta oss om du känner att jobbet låter intressant. Vi anställer folk omgående. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsätt... Visa mer
Vi behöver någon som kan sy och tillverka inredning till bilar och båtar. Inget krav på arbetslivserfarenhet. Det vi söker är någon som tycker det är roligt och arbetar flitigt. Vi ser gärna att du har stort intresse för yrket och blir glad/stolt över av att se dina slutliga resultat på jobben du utför.
Kontakta oss om du känner att jobbet låter intressant. Vi anställer folk omgående.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Smed, grovsmide för skiftgång 7/7

Ansök    Jun 9    Vsm Entreprenad AB    Byggnadssmed
Arbetsuppgifter Vi söker nu förstärkning av två st smeder till VSMs verkstad. Du kommer utgå från Kallhäll, norr om Stockholm dagligen. Du kommer köra vår servicebil mellan våra arbetsplatser runt om i Stockholm. Där du sedan kommer utföra reparationer efter behov. Maskinparken består mestadels av grävmaskiner, hjullastare och bergstruckar/dumprar. Totalt har vi ca 300 enheter igång dagligen. Vem är du Vi ser gärna att du tidigare sysslat med grovsmide ... Visa mer
Arbetsuppgifter
Vi söker nu förstärkning av två st smeder till VSMs verkstad. Du kommer utgå från Kallhäll, norr om Stockholm dagligen.
Du kommer köra vår servicebil mellan våra arbetsplatser runt om i Stockholm. Där du sedan kommer utföra reparationer efter behov. Maskinparken består mestadels av grävmaskiner, hjullastare och bergstruckar/dumprar. Totalt har vi ca 300 enheter igång dagligen.


Vem är du
Vi ser gärna att du tidigare sysslat med grovsmide på lastmaskiner och grävskopor
C-körkort är ett kravOm Oss
Tillsammans med våra underentreprenörer sätter VSM Entreprenad dagligen 300 maskiner i arbete, vilket gör oss till en av Sveriges största maskinentreprenörer.
Vi utgår från Kallhäll där vi bedriver verkstad och fältserviceverksamhet, men genom mobila krossanläggningar och befintliga entreprenader har vi hela Norden som verksamhetsområde.
Våra kunder är främst byggbolag och vi hjälper dem med olika former av schaktarbeten som kräver maskiner som till exempel kan avtäcka berg, lasta ur tunnlar eller krossa berg och schakta massor.
VSM är sedan 2018 en del av koncernen Bellman Group, läs mer på www.bellmangroup.se
Välkommen att bli en av oss!


Du ansöker via mail till [email protected] Visa mindre

Bagare/Konditor

Vi söker en erfaren bagare med minst två års tidigare erfarenhet som bagare. Du kommer att vara ansvarig för öppning av bageriet på morgonen. Det är också bagarens ansvar att säkerställa att kvaliteten på de varor som används är av hög kvalité och kunna avgöra när en ny beställning skall göras. Vi söker dig som är stresstålig, serviceinriktad, flexibel, samarbetsvillig samt noggrann. Vi ser fram emot ett gott samarbete med dig! Öppen för alla Vi fokuserar ... Visa mer
Vi söker en erfaren bagare med minst två års tidigare erfarenhet som bagare. Du kommer att vara ansvarig för öppning av bageriet på morgonen.
Det är också bagarens ansvar att säkerställa att kvaliteten på de varor som används är av hög kvalité och kunna avgöra när en ny beställning skall göras.
Vi söker dig som är stresstålig, serviceinriktad, flexibel, samarbetsvillig samt noggrann.
Vi ser fram emot ett gott samarbete med dig!
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Handledare till Matmissionen Jakobsberg

Ansök    Jan 15    Stadsmissionen    Samhällsvägledare
Matmissionen är Stockholms Stadsmissions verksamhetsområde som arbetar med matsvinn. I Jakobsbergs centrum finns vår sociala matbutik och även lager- och logistikverksamhet kopplat till detta. Vi har människor som arbetstränar i alla delar av vår verksamhet och söker nu dig som under cirka ett år vill vara handledare hos oss. Att vara handledare: I handledaruppdraget stödjer du personer som står långt ifrån arbetsmarknaden in i arbetslivet genom att bla... Visa mer
Matmissionen är Stockholms Stadsmissions verksamhetsområde som arbetar med matsvinn. I Jakobsbergs centrum finns vår sociala matbutik och även lager- och logistikverksamhet kopplat till detta. Vi har människor som arbetstränar i alla delar av vår verksamhet och söker nu dig som under cirka ett år vill vara handledare hos oss.


Att vara handledare:
I handledaruppdraget stödjer du personer som står långt ifrån arbetsmarknaden in i arbetslivet genom att bland annat:

- Säkerställa att butiken/lagret har personer i arbetsträning
- Initiera kontakt med externa parter, t.ex. Arbetsförmedlingen, och delta i möten/leda studiebesök med deltagare i arbetsträning och handläggare
- Tillsammans med den som arbetstränar lägga upp målsättning för arbetsträningsperioden
- Coacha/stödja deltagaren och följa upp hur arbetsträningen går genom regelbundna samtal
- Stötta och motivera deltagaren till externa kontakter på arbetsmarknaden
- Stötta deltagaren i yrkesvalidering
- Samverka med övrig personal för att ge deltagaren bästa möjliga förutsättningar under arbetsträningsperioden
- Ansvara för dokumentation av arbetet

Vidare förväntas du också i viss utsträckning vara del av den operativa verksamheten.

Vi söker dig som:

- står bakom Stockholms Stadsmissions värdegrund
- har relevant utbildning för tjänsten, exempelvis som socionom eller motsvarande
- har erfarenhet av att coacha andra
- har erfarenhet av att arbeta med personer som står långt från arbetsmarknaden

Det är meriterande om du

- har butiks-/lagererfarenhet
- har erfarenhet av att arbeta med livsmedel
- har MI-utbildning

För att lyckas i rollen som handledare är du trygg, självgående och strukturerad. Du har ett coachande sätt och lätt för att skapa och underhålla kontakter. Vidare är du serviceinriktad, flexibel och har god samarbetsförmåga.

Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift, samt datorvana är ett krav.

Övrigt:
Anställningen är ett vikariat tom januari 2022.
Tillträde snarast möjligt efter överenskommelse
Eventuellt finns möjlighet till förlängning.
Anställningsgrad delvis flexibelt, men som minst 75%.
Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut.

Stockholms Stadsmission är en idéburen organisation som arbetar för att skapa ett mänskligare samhälle för alla. Detta gör vi genom att arbeta med social omsorg, utbildning och arbetsintegration. Något som vi gjort ända sedan 1853 då vi bildades för att hjälpa dem som hade det sämst i samhället.

Vårt mål är att alla ska få nya livschanser, stärka sin egenmakt och vara delaktiga i samhället. Stockholms Stadsmission erbjuder människor akut hjälp, råd och stöd till sociala rättigheter, boende, arbetsträning samt utbildning för att förebygga och bryta utanförskap. Vårt främsta verktyg är att människor stärker sin tro på sig själva och sin egen förmåga. På så sätt skapar vi tillsammans ett hållbart och mänskligare samhälle för alla. Visa mindre

Svenska Bussglas AB söker glasmontör, tunga fordon

Ansök    Jan 25    Svenska Bussglas AB    Bilglasmontör
Nu är vi inne i en expansiv fas och behöver därför utöka vår personalstyrka med två vikarier med placering i Stockholm. I tjänsten ingår både muntlig och skriftlig rapportering till kund och det är därför en förutsättning att behärska svenska i tal och skrift. För att lyckas i din roll vill vi att du har: ? B-körkort ? God fysisk kondition ? Social kompetens ? Ansvarskänsla och ordningssinne ? Samarbetsförmåga ? Förståelse för kvalitet och hållbar utveckli... Visa mer
Nu är vi inne i en expansiv fas och behöver därför utöka vår personalstyrka med två vikarier med placering i Stockholm. I tjänsten ingår både muntlig och skriftlig rapportering till kund och det är därför en förutsättning att behärska svenska i tal och skrift.
För att lyckas i din roll vill vi att du har:
? B-körkort
? God fysisk kondition
? Social kompetens
? Ansvarskänsla och ordningssinne
? Samarbetsförmåga
? Förståelse för kvalitet och hållbar utveckling
? Teknisk/mekanisk bakgrund
? Erfarenhet av montörsarbete
? Erfarenhet av glas och film är ett plus


Arbetstiden är 40 timmar per vecka och förlagd på både dag- och kvällstid. Flexibilitet är därför viktigt.
Utbildning sker internt men tidigare erfarenheter är som ovan nämnt ett plus/meriterande.
Tillträde efter överenskommelse.
Avtalsenlig lön. Visa mindre

Låstekniker med passer och kodlås erfarenhet

Ansök    Nov 5    AB Norrlås    Låssmed/Låstekniker
Vi söker dig som har erfarenhet och kunskaper som låstekniker där du har jobbat med passér och kodlås anläggningar och har några års vana av detta. Ett krav är att du har körkort med minst B-behörighet, tidigare helt ostraffad och att du inte finns med i Polisens register då vi genomför kontroll av detta vid ev anställning samt att du talar och kan skriva på svenska och har svenskt medborgarskap då vi har kunder som kräver detta. för övrigt ett glatt och ... Visa mer
Vi söker dig som har erfarenhet och kunskaper som låstekniker där du har jobbat med passér och kodlås anläggningar och har några års vana av detta. Ett krav är att du har körkort med minst B-behörighet, tidigare helt ostraffad och att du inte finns med i Polisens register då vi genomför kontroll av detta vid ev anställning samt att du talar och kan skriva på svenska och har svenskt medborgarskap då vi har kunder som kräver detta. för övrigt ett glatt och trevligt uppförande mot kunder och medarbetare. Du kommer att mestadels jobba tillsammans med förhållandevis ungt gäng. Visa mindre

Svenska Bussglas AB söker glasmontör, tunga fordon

Ansök    Jul 16    Svenska Bussglas AB    Bilglasmontör
Nu är vi inne i en expansiv fas och behöver därför utöka vår personalstyrka med en montör med placering i Stockholm. I tjänsten ingår både muntlig och skriftlig rapportering till kund och det är därför en förutsättning att behärska svenska i tal och skrift. För att lyckas i din roll vill vi att du har: ? B-körkort ? God fysisk kondition ? Social kompetens ? Ansvarskänsla och ordningssinne ? Samarbetsförmåga ? Förståelse för kvalitet och hållbar utveckling ... Visa mer
Nu är vi inne i en expansiv fas och behöver därför utöka vår personalstyrka med en montör med placering i Stockholm. I tjänsten ingår både muntlig och skriftlig rapportering till kund och det är därför en förutsättning att behärska svenska i tal och skrift.
För att lyckas i din roll vill vi att du har:
? B-körkort
? God fysisk kondition
? Social kompetens
? Ansvarskänsla och ordningssinne
? Samarbetsförmåga
? Förståelse för kvalitet och hållbar utveckling
? Teknisk/mekanisk bakgrund
? Erfarenhet av montörsarbete
? Erfarenhet av glas och film är ett plus
? Erfarenhet av slipning/polering av glas är högst meriterande
Arbetstiden är 40 timmar per vecka och förlagd på både dag- och kvällstid. Flexibilitet är därför viktigt.
Utbildning sker internt men tidigare erfarenheter är som ovan nämnt ett plus/meriterande.
Tillträde efter överenskommelse.
Avtalsenlig lön. Visa mindre

Svetsare / Byggnadssmed

Ansök    Okt 6    Nt Smidesteknik AB    Byggnadssmed
Svetsare / Byggnadssmed sökes för montagearbeten och tillverkning på verkstad av våra stålkonstruktioner i Stockholmsregionen. Vi söker dig som kan jobba självständigt efter ritning och har god erfarenhet av MMA och MAG-svetsning. Vi är ett företag som ligger i ett naturskönt område alldeles intill Mälaren i Järfälla kommun. Vår målsättning är att främja för en god arbetsmiljö för våra anställda, och med en modern maskinpark på vår verkstad.... Visa mer
Svetsare / Byggnadssmed sökes för montagearbeten och tillverkning på verkstad av våra stålkonstruktioner i Stockholmsregionen.
Vi söker dig som kan jobba självständigt efter ritning och har god erfarenhet av MMA och MAG-svetsning.
Vi är ett företag som ligger i ett naturskönt område alldeles intill Mälaren i Järfälla kommun.
Vår målsättning är att främja för en god arbetsmiljö för våra anställda, och med en modern maskinpark på vår verkstad. Visa mindre

Inglasningsmontör

Arbetsuppgifter: Montage #jobbjustnu av inglasningar, balkongräcken samt aluminiumkonstruktioner, vid behov service av inglasningar. Kravlista: Körkort Svenska i tal och skrift Erfarenhet av inglasningsmontage Ej höjdrädd Meriterande: Erfarenhet av räckesmontage Erfarenhet av service Snickarbakgrund Fallskyddsutbildning Styrka och hjärna i en härlig kombo Visa mer
Arbetsuppgifter:


Montage #jobbjustnu av inglasningar, balkongräcken samt aluminiumkonstruktioner, vid behov service av inglasningar.


Kravlista:
Körkort
Svenska i tal och skrift
Erfarenhet av inglasningsmontage
Ej höjdrädd

Meriterande:
Erfarenhet av räckesmontage
Erfarenhet av service
Snickarbakgrund
Fallskyddsutbildning
Styrka och hjärna i en härlig kombo Visa mindre

Erfaren verkstads / möbelsnickare sökes till framåtsträvande snickeri

Aarts Lundsjö specialsnickeri startade upp för 15 år sedan och har skapat en stabil kundkrets med spännande uppdragsgivare. Mestadels företag och arkitekter, men även privatpersoner som vill skapa något unikt. Vi gör specialinredningar, allt ifrån bokhyllor, kök, möbler, butiksinredningar etc. Allt med det lilla extra, hög nivå på form och kvalitet. Vårt huvudmaterial är trä, både massiv och fanerform. Ofta kombinerat med andra material som metall, glas ,k... Visa mer
Aarts Lundsjö specialsnickeri startade upp för 15 år sedan och har skapat en stabil kundkrets med spännande uppdragsgivare. Mestadels företag och arkitekter, men även privatpersoner som vill skapa något unikt. Vi gör specialinredningar, allt ifrån bokhyllor, kök, möbler, butiksinredningar etc. Allt med det lilla extra, hög nivå på form och kvalitet.
Vårt huvudmaterial är trä, både massiv och fanerform. Ofta kombinerat med andra material som metall, glas ,komposit, läder, laminat etc.
Snickeriet är beläget i Bolinders gamla industriområde i Kallhäll. Vackra luftiga lokaler med stora fönster. En modern maskinpark med Cnc och alla traditionella snickerimaskiner. Bra kommunikationer och promenadavstånd till pendeltåg.


I dagsläget är vi 5 st. medarbetare. Pga kommande föräldraledigheter och fortsatt god efterfrågan ser vi chansen att ta in nytt tillskott till företaget.


Vi söker dig:
Som har några års erfarenhet inom inredningssnickeri, god vana att jobba med snickerimaskiner på verkstad.Självgående person som gillar utmaningar och att finna bra lösningar.Med vilja och förmåga att leverera på hög nivå.Kunskaper inom Cnc och cad är meriterande.Som verkstadssnickare kommer du att vara ansvarig för dina egna projekt. Även kunna samarbeta tätt med dina medarbetare och stödja varandra. Tillsammans klarar vi större utmaningar. Du kommer få följa med under hela arbetsförloppet. Från planering och tillverkning, till slutmontering ute hos kund. En bra mix av utmaningar som ger en utvecklande arbetsmiljö.


Hos oss får du:
Arbeta på en kreativ och spännande arbetsplats. I en personlig miljö där du blir delaktig. Trivsel och bra arbetsmiljö är viktigt för oss.Friskvårdsbidrag och kollektivavtal.Viss flextid, efter överenskommelse.Info om jobbet:
Heltid
Tillsvidare
Lön, fast månadslön. Enligt kollektivavtal.
Tillträde snarast.Kontakt:
Skicka ansökan till, [email protected]
Skicka in din ansökan snarast, urval sker löpande. Visa mindre

Skräddare/Sömmerska

Ansök    Maj 7    Kti Sverige AB    Skräddare
KTI Sverige AB, söker ( #jobbjustnu ) nu ytterligare omgående 10 st erfarna skräddare / sömmerskor till vår fabrik i Kallhäll som utför storskaliga skrädderiarbeten. Tjänsterna är idag visstidsanställningar med 160 timmar per månad och som på sikt kan övergå till heltid. Vi tillämpar provanställning. Observera du måste ha tillstånd att arbeta i Sverige. Tjänsterna kommer att tillsättas omgående när vi hittar dig med rätt kompetens. KTI Sverige AB... Visa mer
KTI Sverige AB, söker ( #jobbjustnu ) nu ytterligare omgående 10 st erfarna skräddare / sömmerskor till vår fabrik i Kallhäll som utför storskaliga skrädderiarbeten.


Tjänsterna är idag visstidsanställningar med 160 timmar per månad och som på sikt kan övergå till heltid.


Vi tillämpar provanställning.


Observera du måste ha tillstånd att arbeta i Sverige.


Tjänsterna kommer att tillsättas omgående när vi hittar dig med rätt kompetens.


KTI Sverige AB har kollektivavtal med IF Metall


Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Testoperatör Dag till Finisar i Järfälla

Din nya tjänst Detta är en rekrytering. Till en av våra mer spännande kunder söker vi nu efter 1 testtekniker för anställning på Finisar. Detta är ett omväxlande och spännande jobb i högteknologisk miljö där du kommer jobba med testning och montering av chip. I arbetet innebär användning av tekniska apparater, arbete i Excel och god datorvana. Du arbetar Dagskift där du arbetar mån-fre 06:00-14:15. Läs gärna mer om vår kund här: https://www.finisar.com... Visa mer
Din nya tjänst
Detta är en rekrytering.
Till en av våra mer spännande kunder söker vi nu efter 1 testtekniker för anställning på Finisar. Detta är ett omväxlande och spännande jobb i högteknologisk miljö där du kommer jobba med testning och montering av chip. I arbetet innebär användning av tekniska apparater, arbete i Excel och god datorvana.

Du arbetar Dagskift där du arbetar mån-fre 06:00-14:15.

Läs gärna mer om vår kund här: https://www.finisar.com/


Din bakgrund
Du är exempelvis gymnasieingenjör eller har motsvarande teknisk utbildning och gärna hunnit arbetat några årr. Vi vill att du känner dig bekväm i teknisk miljö, du kan "skruva & meka" en del, inte är rädd för utmaningar, gillar elektronik och vill ha ett rörligt jobb. Du kommer främst arbeta med mätningar och test med hjälp av olika maskiner och tekniska utrustningar. Toppen om du har ett IT intresse. Du talar svenska och har god engelska.

Din profil
Som person är du glad, positiv och vetgirig. Med fördel är du kunnig inom Excel, van att arbeta vid tangentbordet och trivs i en högteknologisk miljö. Har du rätt inställning och vilja att lära dig så erbjuder sig Finisar att lära dig allt du behöver kunna för att bli deras nya testtekniker.Din ansökan
Thalamus är stolt rekryteringspartner till Finsar Sweden AB för denna tjänst. Har du frågor ber vi dig ringa till Sanja på Thalamus 08 120 88 752 eller Camilla Molander 08-120 88 788. Söker tjänsten gör du lämpligast via vår hemsida eller annan lämplig annons. Sista ansökningsdag är 2020-02-20.

Vi ser fram emot att få läsa din ansökan.Din nya arbetsgivare
Finisar is a global technology leader in optical communications. Our world-class products enable high-speed voice, video and data communications for networking, storage, wireless, and cable TV applications. Finisar´s industry-leading products include optical transceivers, optical engines, active optical cables, optical components, optical instrumentation, ROADM & wavelength management, optical amplifiers, and RF-over-Fiber. Visa mindre

Snickare

Ansök    Dec 30    BYGGEST AB    Möbelsnickare
Vi söker Snickare. Arbetsuppgifter: Byggnation av trä konstruktion, montering av dörrar och fönster, montering av bänkskiva, montering av köks stommar och övriga snickare jobb. Kunskap inom snickeri i badrum. Svenska är inget krav. Går bra med ryska eller engelska. Körkort är inte obligatoriskt. Visa mer
Vi söker Snickare.
Arbetsuppgifter: Byggnation av trä konstruktion, montering av dörrar och fönster, montering av bänkskiva, montering av köks stommar och övriga snickare jobb.
Kunskap inom snickeri i badrum.
Svenska är inget krav. Går bra med ryska eller engelska.
Körkort är inte obligatoriskt. Visa mindre

Processoperatör Dagtid till Finisar i Järfälla

Din nya tjänst Välkommen att söka ett spännande och utmanande arbete. Finisar AB är världsledande inom optisk kommunikation och behöver nu anställa processoperatör till sitt Dagskift med arbetstid 06:00-14:15, måndag-fredag. Arbetet är i renrumsmiljö. Du kommer att arbeta med flera olika produktionsutrustningar, använda mikroskop samtidigt som du är delaktig i kvalitetskontroller. Arbetet är mycket lärorikt och uppskattat. Vänligen läs mer om vår kund ... Visa mer
Din nya tjänst
Välkommen att söka ett spännande och utmanande arbete. Finisar AB är världsledande inom optisk kommunikation och behöver nu anställa processoperatör till sitt Dagskift med arbetstid 06:00-14:15, måndag-fredag. Arbetet är i renrumsmiljö.

Du kommer att arbeta med flera olika produktionsutrustningar, använda mikroskop samtidigt som du är delaktig i kvalitetskontroller. Arbetet är mycket lärorikt och uppskattat.

Vänligen läs mer om vår kund här www.finisar.com


Din bakgrund
Rätt person har utbildning på gymnasienivå, kan hantera instruktioner via datorn och har vana av att hantera ett flertal processer samtidigt. I ditt dagliga arbete hanterar du olika utrustningar så viss teknisk bakgrund är en fördel men inget krav.

Din personlighet är minst lika viktig som formell utbildning. För att klara av arbetet på bästa sätt krävs en god svenska i tal och skrift.


Din profil
Själva arbetet kan Finisar lära dig! Det som behövs från din sida är att du är händig, läraktig, uthållig och har ett effektivt och lättsamt sätt att samarbeta. Som person är du effektiv, planerar tiden väl och ser vad som behöver göras. Du arbetar systematiskt och tycker om att utföra ditt arbete med hög kvalitet. Du är noggrann, följer instruktioner och hanterar material och utrustningar varsamt.

Din ansökan
Thalamus är stolt rekryteringspartner till Finisar Sweden AB för denna tjänst. Har du frågor ber vi dig ringa till Christer Johansson på Thalamus 08-120 88 744 eller Camilla Molander 08-120 88 788. Söker tjänsten gör du lämpligast via vår hemsida eller annan lämplig annons. Sista ansökningsdag är 2019–09-25.

Vi ser fram emot att få läsa din ansökan.


Din nya arbetsgivare
Finisar is the world's largest supplier of optical communication products. For nearly three decades, we have led the industry in creating and delivering break-through optics technology and world-class products that improve the way we communicate. Join us! Visa mindre

Bageriarbetare

Bageriverksamhet tillverkning av mjukt matbröd och färska bakverk. Vi söker fler konditorer och bagare som yrkesmässigt bakar till exempel matbröd, bullar och kakor... Jobbar med kondis och Bakverk inkl packning som yrkesmässigt bakar till exempel matbröd, bullar och kakor Visa mer
Bageriverksamhet tillverkning av mjukt matbröd och färska bakverk. Vi söker fler konditorer och bagare som yrkesmässigt bakar till exempel matbröd, bullar och kakor... Jobbar med kondis och Bakverk inkl packning som yrkesmässigt bakar till exempel matbröd, bullar och kakor Visa mindre

Fönsterrenovering.

Om oss: _____________ Vi skapar den autentiska prägeln både utvändigt och invändigt genom att restaurera era gamla fönster så att de håller längre.  Genom att göra en fönsterrenovering ger ni inte enbart fasaden en enhetlig form utan skapar ett bra inomhusklimat och bättre energiförbrukning.  Vi har de senaste 7 åren genomfört många både små och stora projekt inom Storstockholm i samarbete med de största företagen inom branschen och letar nu förstärk... Visa mer
Om oss:
_____________


Vi skapar den autentiska prägeln både utvändigt och invändigt genom att restaurera era gamla fönster så att de håller längre. 


Genom att göra en fönsterrenovering ger ni inte enbart fasaden en enhetlig form utan skapar ett bra inomhusklimat och bättre energiförbrukning. 


Vi har de senaste 7 åren genomfört många både små och stora projekt inom Storstockholm i samarbete med de största företagen inom branschen och letar nu förstärkning till teamet för att kunna möta behovet. 


Beskrivning av tjänsten:
_________________________


Vi söker en person som är kunnig inom fönsterrenovering och som har erfarenhet inom demontering, montering, skrapning och slipning, kit komplettering, förbehandling och målning av fönster. 


Har du även kunskap inom glasmästeri och snickeri ser vi detta som ett plus. 


Du som person bör vara skötsam, punktlig, representativ och villig att lära dig hur vi jobbar. 


Under vissa perioder av säsongerna behöver du även kunna hålla högt tempo för att tillsammans med ditt team kunna färdigställa arbeten till högsta kvalité. 


Då arbetet även innehåller mycket kundkontakt bör du vara vältalig, ödmjuk och hjälpsam för att ge den allra bäst kundservice som vi kan ge. 


Vi erbjuder:
____________
? Avtalsenlig lön och pension
? Bonus och förmåner ( beroende på projekts resultat) 
? Utbildningsprogram Visa mindre

Bageriarbetare

Bageriverksamhet tillverkning av mjukt matbröd och färska bakverk. Vi söker fler konditorer och bagare som yrkesmässigt bakar till exempel matbröd, bullar och kakor... Jobbar med kondis och Bakverk inkl packning som yrkesmässigt bakar till exempel matbröd, bullar och kakor Visa mer
Bageriverksamhet tillverkning av mjukt matbröd och färska bakverk. Vi söker fler konditorer och bagare som yrkesmässigt bakar till exempel matbröd, bullar och kakor... Jobbar med kondis och Bakverk inkl packning som yrkesmässigt bakar till exempel matbröd, bullar och kakor Visa mindre

Snickare

Vi på Aktiebolaget Bröderna Olssons Snickerier utför jobb i hela stor stockholm.Vi är ett relativt ny startat företag som söker kompetens inom bygg.De sorters arbeten som vi utför är renoveringar av kök till ombyggnation av hela butikerSamt att kunskapen inom golv är väldigt hög. Visa mer
Vi på Aktiebolaget Bröderna Olssons Snickerier utför jobb i hela stor stockholm.Vi är ett relativt ny startat företag som söker kompetens inom bygg.De sorters arbeten som vi utför är renoveringar av kök till ombyggnation av hela butikerSamt att kunskapen inom golv är väldigt hög. Visa mindre

Bagare till Matvärlden Veddesta

Ansök    Sep 30    Matvärlden Veddesta    Bagare/Konditor
Tjänst: Bagare Matvärlden VeddestaVi söker en bagare till vår butik i Veddesta.Matvärlden säljer mat från hela jordklotet. Genom att samla all världens kök, inklusive det svenska, under ett tak hoppas vi kunna inspirera och skapa mervärde för våra kunder genom att vägleda dem längs den underbara resan som bara mat kan erbjuda.Arbetsuppgifter-       Du arbetar i bageriet med egenproduktion, bake off samt kondis.-  ... Visa mer
Tjänst: Bagare Matvärlden VeddestaVi söker en bagare till vår butik i Veddesta.Matvärlden säljer mat från hela jordklotet. Genom att samla all världens kök, inklusive det svenska, under ett tak hoppas vi kunna inspirera och skapa mervärde för våra kunder genom att vägleda dem längs den underbara resan som bara mat kan erbjuda.Arbetsuppgifter-       Du arbetar i bageriet med egenproduktion, bake off samt kondis.-       Du arbetar även aktivt i avdelningen både med försäljning till kunder över disk samt med hyllvård av det utpackade brödsortimentet.-       Du har ansvar för kvalitén på produkterna och att följa de regler som gäller vid hantering av öppna livsmedel. Du har också ansvar för att rutiner angående beställningar och svinn följs.-       Du har krav på dig gällande kundservice, att ha mycket tålamod och att vara stresstålig.-       Butiken är öppen årets alla dagar vilket gör att arbete på kvällar och helger ingår som en naturlig del i butiksarbetet.Profil -       Som bagare drivs du av att utveckla både avdelningen och Matvärlden.-       Du älskar att arbeta i en kundnära miljö där service och att överträffa våra kunders förväntningar är en naturlig del av ditt dagliga arbete.-       Du kan identifiera dig med våra värderingar: mångfald och kvalité, både i sortiment och kundbemötande.-       Du är ansvarstagande, handlingskraftig och har en positiv inställning. Vilket bland annat innebär att du löser problem när de uppstår, men även att du har förmågan att komma med och förverkliga förbättringsförslag.Tjänstens omfattning-       Tjänsten är en heltidsanställning-       Arbetstiden är delvis förlagd till kvällar och helger-       Tjänstgöring i Matvärldens övriga butiker kan periodvis förekomma.Är du intresserad?Skicka din ansökan till [email protected]ärk ansökan med ”Bagare”Ansökan ska innehålla cv och personligt brev. Du ska motivera varför du vill jobba hos just Matvärlden och vad du tror att just du kan bidra med till Matvärldens verksamhet.Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Visa mindre

Snickare

Ansök    Aug 26    BYGGEST AB    Möbelsnickare
Vi söker Snickare.Arbetsuppgifter: Byggnation av trä konstruktion, montering av dörrar och fönster, montering av bänkskiva, montering av köks stommar och övriga snickare jobb.Kunskap inom snickeri i badrum.Svenska är inget krav. Går bra med ryska eller engelska.Körkort är inte obligatoriskt. Visa mer
Vi söker Snickare.Arbetsuppgifter: Byggnation av trä konstruktion, montering av dörrar och fönster, montering av bänkskiva, montering av köks stommar och övriga snickare jobb.Kunskap inom snickeri i badrum.Svenska är inget krav. Går bra med ryska eller engelska.Körkort är inte obligatoriskt. Visa mindre

Vi söker självgående målare i Stockholm

Ansök    Jun 29    MALBINAS AB    Tapetserare, hantverk
Vi arbetar i team och följer en noggrant framtagen planering för att leverera våra uppdrag. Varje team innehåller projektledare, konstruktör, hantverkare och flera assisterande hantverkare. Vi arbetar tätt tillsammans, vi har alltid teamet i fokus och får allt material levererat till arbetsplatsen.Vi ser gärna att du har relevant målare- yrkesutbildning från Sverige eller utomlands. B-körkort är ett krav.Vi erbjuder projektanställning under sommaren, timlö... Visa mer
Vi arbetar i team och följer en noggrant framtagen planering för att leverera våra uppdrag. Varje team innehåller projektledare, konstruktör, hantverkare och flera assisterande hantverkare. Vi arbetar tätt tillsammans, vi har alltid teamet i fokus och får allt material levererat till arbetsplatsen.Vi ser gärna att du har relevant målare- yrkesutbildning från Sverige eller utomlands. B-körkort är ett krav.Vi erbjuder projektanställning under sommaren, timlön och ett arbete i en motiverande miljö. Visa mindre

Svetsare / Byggnadssmed

Ansök    Jun 11    NT SMIDESTEKNIK AB    Byggnadssmed
Svetsare / Byggnadssmed sökes för montagearbeten av våra stålkonstruktioner i Stockholmsregionen.Vi söker dig som kan jobba självständigt efter ritning och har god erfarenhet av MMA och MAG-svetsning.Vi är ett företag som ligger i ett naturskönt område alldeles intill Mälaren i Järfälla kommun.Vår målsättning är att främja för en god arbetsmiljö för våra anställda, och med en modern maskinpark på vår verkstad. Visa mer
Svetsare / Byggnadssmed sökes för montagearbeten av våra stålkonstruktioner i Stockholmsregionen.Vi söker dig som kan jobba självständigt efter ritning och har god erfarenhet av MMA och MAG-svetsning.Vi är ett företag som ligger i ett naturskönt område alldeles intill Mälaren i Järfälla kommun.Vår målsättning är att främja för en god arbetsmiljö för våra anställda, och med en modern maskinpark på vår verkstad. Visa mindre

Vi söker självgående hantverkare i Stockholm

Ansök    Maj 20    MALBINAS AB    Reparationssnickare
Vi arbetar i team och följer en noggrant framtagen planering för att leverera våra uppdrag. Varje team innehåller projektledare, konstruktör, hantverkare och flera assisterande hantverkare. Vi arbetar tätt tillsammans, vi har alltid teamet i fokus och får allt material levererat till arbetsplatsen. Vi ser gärna att du har relevant yrkesutbildning från Sverige eller utomlands. B-körkort är ett krav. Vi erbjuder projektanställning under sommaren, timlön oc... Visa mer
Vi arbetar i team och följer en noggrant framtagen planering för att leverera våra uppdrag. Varje team innehåller projektledare, konstruktör, hantverkare och flera assisterande hantverkare. Vi arbetar tätt tillsammans, vi har alltid teamet i fokus och får allt material levererat till arbetsplatsen. Vi ser gärna att du har relevant yrkesutbildning från Sverige eller utomlands. B-körkort är ett krav. Vi erbjuder projektanställning under sommaren, timlön och ett arbete i en motiverande miljö. Visa mindre

Snickare

Ansök    Jun 17    BYGGEST AB    Möbelsnickare
Vi söker Snickare.Arbetsuppgifter: Byggnation av trä konstruktion, montering av dörrar och fönster, montering av bänkskiva, montering av köks stommar och övriga snickare jobb.Kunskap inom snickeri i badrum.Svenska är inget krav. Går bra med ryska eller engelska.Körkort är inte obligatoriskt. Visa mer
Vi söker Snickare.Arbetsuppgifter: Byggnation av trä konstruktion, montering av dörrar och fönster, montering av bänkskiva, montering av köks stommar och övriga snickare jobb.Kunskap inom snickeri i badrum.Svenska är inget krav. Går bra med ryska eller engelska.Körkort är inte obligatoriskt. Visa mindre

Arbetare till Melco brodyrmaskin

Ansök    Maj 16    AA TVÄTTGRUPPEN HANDELSBOLAG    Brodös
Om ossAA Tvättgruppen är ett textiltvätteri i Stockholm som erbjuder allt inom försäljning, uthyrning och tvätt av restaurang textilier & entrémattor för hotell, restauranger och industrier. Företaget grundades 1996 och med över 20 års erfarenhet, kan vi erbjuda tvättjänster av allra högsta kvalitet för privatkunder och företagskunder.Om digVi söker dig som har erfarenhet inom Melco brodyrmaskin.Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är:Screentryck av textil på... Visa mer
Om ossAA Tvättgruppen är ett textiltvätteri i Stockholm som erbjuder allt inom försäljning, uthyrning och tvätt av restaurang textilier & entrémattor för hotell, restauranger och industrier. Företaget grundades 1996 och med över 20 års erfarenhet, kan vi erbjuda tvättjänster av allra högsta kvalitet för privatkunder och företagskunder.Om digVi söker dig som har erfarenhet inom Melco brodyrmaskin.Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är:Screentryck av textil på hand- och maskinsnurra. Färgblandning och underhåll av maskinen och utrustning. Brodyrproduktion i 6-huvuds brodyrmaskin. Programmering och underhåll av brodyrmaskin.Arbetslivserfarenhet2-3 år erfarenhet inom Melco brodyrmasking. UtbildningGymnasial utbildning (Meriterande)AnställningsvillkorHeltid, tillsvidare. Vanlig anställning.ArbetsgivarenAA Tvättgruppen HBLönLönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön. Visa mindre

Svetsare / Byggnadssmed

Ansök    Apr 3    NT SMIDESTEKNIK AB    Byggnadssmed
Svetsare / Byggnadssmed sökes för montagearbeten av våra stålkonstruktioner i Stockholmsregionen. Vi söker dig som kan jobba självständigt efter ritning och har god erfarenhet av MMA och MAG-svetsning. Vi är ett företag som ligger i ett naturskönt område alldeles intill Mälaren i Järfälla kommun. Vår målsättning är att främja för en god arbetsmiljö för våra anställda, och med en modern maskinpark på vår verkstad. Visa mer
Svetsare / Byggnadssmed sökes för montagearbeten av våra stålkonstruktioner i Stockholmsregionen.
Vi söker dig som kan jobba självständigt efter ritning och har god erfarenhet av MMA och MAG-svetsning.
Vi är ett företag som ligger i ett naturskönt område alldeles intill Mälaren i Järfälla kommun.
Vår målsättning är att främja för en god arbetsmiljö för våra anställda, och med en modern maskinpark på vår verkstad. Visa mindre

Svenska Bussglas AB söker glasmontör , tunga fordon

Ansök    Mar 27    Stockholm    Bilglasmontör
Nu är vi inne i en expansiv fas och behöver därför utöka vår personalstyrka med en montör med placering i Stockholm. I tjänsten ingår både muntlig och skriftlig rapportering till kund och det är därför en förutsättning att behärska svenska i tal och skrift. För att lyckas i din roll vill vi att du har: ? B-körkort ? God fysisk kondition ? Social kompetens ? Ansvarskänsla och ordningssinne ? Samarbetsförmåga ? Förståelse för kvalitet och hållbar utveckling ... Visa mer
Nu är vi inne i en expansiv fas och behöver därför utöka vår personalstyrka med en montör med placering i Stockholm. I tjänsten ingår både muntlig och skriftlig rapportering till kund och det är därför en förutsättning att behärska svenska i tal och skrift.
För att lyckas i din roll vill vi att du har:
? B-körkort
? God fysisk kondition
? Social kompetens
? Ansvarskänsla och ordningssinne
? Samarbetsförmåga
? Förståelse för kvalitet och hållbar utveckling
? Teknisk/mekanisk bakgrund
? Erfarenhet av montörsarbete
? Erfarenhet av glas och film är ett plus
? Erfarenhet av slipning/polering av glas är högst meriterande
Arbetstiden är 40 timmar per vecka och förlagd på både dag- och kvällstid. Flexibilitet är därför viktigt.
Utbildning sker internt men tidigare erfarenheter är som ovan nämnt ett plus/meriterande.
Tillträde efter överenskommelse.
Avtalsenlig lön. Visa mindre