Lediga jobb som Naturvetenskapligt arbete i Järfälla

Se lediga jobb som Naturvetenskapligt arbete i Järfälla. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Järfälla som finns hos arbetsgivaren.

Miljö- och hållbarhetssamordnare

Arbetsbeskrivning Vi kan erbjuda en spännande roll som Miljö- & hållbarhetssamordnare i en kommun som kommit långt i miljöfrågorna inom byggnation. Hos Järfälla Kommun kommer du fungera som expert i de miljöfrågor som rör kommunens byggprojekt.  Järfälla har Stockholms  mest spännande geografiska läge och växer snabbt. Vi erbjuder en arbetsplats med stor variation, goda utvecklingsmöjligheter och arbetar efter visionen ”Järfälla för alla framåt ”.  Läs me... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Vi kan erbjuda en spännande roll som Miljö- & hållbarhetssamordnare i en kommun som kommit långt i miljöfrågorna inom byggnation. Hos Järfälla Kommun kommer du fungera som expert i de miljöfrågor som rör kommunens byggprojekt. 

Järfälla har Stockholms  mest spännande geografiska läge och växer snabbt. Vi erbjuder en arbetsplats med stor variation, goda utvecklingsmöjligheter och arbetar efter visionen ”Järfälla för alla framåt ”.  Läs mer om hur det är att jobba hos oss på www.jarfalla.se/ledigajobb

TJÄNSTEN
Som Miljö- & hållbarhetssamordnare bidrar du med din miljökompetens i projektverksamheten på en övergripande strategisk nivå såväl som i den operativa verksamheten. Du kommer att ge stöd till våra projektledare i frågor som rör miljö och hållbarhet i våra byggprojekt. Det innebär att skapa förutsättningar i tidiga skeden, vid upphandling, projektering samt byggskede. Du bidrar med din expertis kring frågor kopplat till exempelvis materialval, avfall och miljöcertifieringar av byggnader.

I dina arbetsuppgifter ingår även att tex:
• ställa miljö- och hållbarhetskrav i upphandlingar & ramavtal
• vara kontaktperson gentemot myndigheter och andra samverkansparter i miljö- och hållbarhetsfrågor
• genomföra omvärldsbevakning inom miljö- och hållbarhetsområdet
• skapa/utveckla rutiner och processer kring miljöarbetet
• Jobba med koldioxid budget
• Miljöbyggnad och Nollco2
• Miljöbyggnad i drift
• Materialval i Sunda hus
• Köldmedia

KVALIFIKATIONER
• Förutom ett naturligt intresse för frågor inom miljö ser vi också att du har en relevant högskoleutbildning inom miljöområdet liksom goda kunskaper inom miljölagstiftningen.
• Du får gärna befinna dig i början av din karriär men vi tror att du åtminstone har minst ett par års arbetslivserfarenhet – företrädelsevis med miljöfrågor inom bygg- och fastighetsbranschen.
• Du är kommunikativ och kan uttrycka dig väl i svenska i tal och skrift då det ingår i rollen att skriva rapporter och avhandlingar.
• Du har god datavana och god kunskaper i framför allt MS Office.
• Det är starkt meriterande om du har erfarenhet/förståelse för fastighetsförvaltning. 

Vem är du?
Som person är du kommunikativ och bra på att skapa kontakter och samarbeten. Du har engagemang, intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger dig för att hitta lösningar. Du förstår att hållbarhet är en framgångsfaktor och räds inte att driva på dina processer samtidigt som du har förmågan att inspirera, övertyga och skapa delaktighet när du delar med dig av din miljö- och hållbarhetskunskap till andra. Vidare behöver du vara strukturerad, självgående och uthållig samt kunna planera och prioritera dina arbetsuppgifter och din arbetstid.
Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Ansvarsområden


Bidra med miljökompetens i projektverksamheten på en övergripande strategisk nivå såväl som i den operativa verksamheten.
Stötta projektledarna i frågor som rör miljö och hållbarhet i våra byggprojekt. Dvs  skapa förutsättningar i tidiga skeden, vid upphandling, projektering samt byggskede. Bidra med expertis kring frågor kopplat till exempelvis materialval, avfall och miljöcertifieringar av byggnader.
Ställa miljö- och hållbarhetskrav i upphandlingar & ramavtal
Kontaktperson gentemot myndigheter och andra samverkansparter i miljö- och hållbarhetsfrågor
Genomföra omvärldsbevakning inom miljö- och hållbarhetsområdet
Skapa/utveckla rutiner och processer kring miljöarbetet
Jobba med koldioxid budget
Miljöbyggnad och Nollco2
Miljöbyggnad i drift
Materialval i Sunda hus
Köldmedia


Kvalifikationer


Relevant högskoleutbildning inom miljöområdet. 
Goda kunskaper inom miljölagstiftningen.
Minst ett par års arbetslivserfarenhet – gärna med miljöfrågor inom bygg- och fastighetsbranschen.
Mycket goda kunskaper svenska i tal och skrift
God datavana och god kunskaper i framför allt MS Office.
Erfarenhet/förståelse för fastighetsförvaltning ses som starkt meriterande.


Om företaget
Järfälla kommun i nordvästra Stockholm är en av de snabbast växande kommunerna i Sverige. Med ny tunnelbana, vägar och spår växer Barkarby station/ Stockholm Väst fram till ett av regionens bästa kollektivtrafiknav. Här växer även Barkarbystaden fram, och det byggs nya attraktiva bostäder för 30-40 000 människor. Samtidigt planerar vi för minst 10 000 nya jobb, högre utbildning och fler besökare. Visa mindre

Kemist till Kallhäll

Ansök    Dec 6    Ragn-Sells Recycling AB    Kemist
Vill du kunna göra skillnad genom ditt dagliga arbete? Som medarbetare på Ragn-Sells gör du det, oavsett roll inom företaget. Vårt arbete bidrar nämligen till ett bättre samhälle och en bättre miljö. Dessutom verkar vi inom en spännande framtidsbransch där vår gedigna historia och stora kunnande är en enorm styrka. Som företag vill vi vara ett bevis på att omsorg om jorden och bra affärer går hand i hand. Hantering av Farligt avfall är en spännande verksa... Visa mer
Vill du kunna göra skillnad genom ditt dagliga arbete? Som medarbetare på Ragn-Sells gör du det, oavsett roll inom företaget. Vårt arbete bidrar nämligen till ett bättre samhälle och en bättre miljö. Dessutom verkar vi inom en spännande framtidsbransch där vår gedigna historia och stora kunnande är en enorm styrka. Som företag vill vi vara ett bevis på att omsorg om jorden och bra affärer går hand i hand.

Hantering av Farligt avfall är en spännande verksamhet under ständig utveckling där Ragn-Sells har mycket kunskap och erfarenhet. Till Recycling i Region Stockholm söker vi nu en ny kollega som vill vara med och göra skillnad på riktigt. Placering är i Kallhäll men utgångspunkt kan diskuteras.

Dina arbetsuppgifter

Som kemist hos Ragn-Sells i Stockholm är din primära arbetsuppgift att åka ut till kund och arbeta med klassificering, sortering och emballering av farligt avfall enligt gällande regelverk. Du upprättar dokumentation efter genomförd sortering enligt gällande lagkrav och ser till att god ordning upprätthålls inom vår och kundens FA-hantering tillsammans med dina kollegor.

I rollen ingår även på sikt att genom din kunskap om farligt avfall utgöra ett stöd mot både produktion, administration och vår säljorganisation samt mot extern kund.

Du kommer att arbeta på våra anläggningar såväl som ute hos våra kunder. 
En annan del i arbetet är att bland annat informera om risker, utbilda och skapa avfallsdeklarationer. Även att delta i upphandlingar och kundmöten för att främja en korrekt hantering och säkra rutiner.

Din profil

Du har lägst motsvarande en gymnasial kemiutbildning alternativt allmänna grundkunskaper i kemi som du förvaltat och utvecklat genom olika inriktningar i din yrkeserfarenhet.
Vidare har du en god kemisk allmänkunskap och gärna erfarenhet från avfallsbranschen.

Tjänsten kräver att du innehar B-körkort då mycket arbete sker på plats hos kund.
Som person är du noggrann, ansvarstagande och driven. Du har förmåga att arbeta strukturerat och systematiskt samt har en bra och god problemlösningsförmåga.
Tjänsten kräver att du är svensk medborgare. 
 
Vidare har du god förmåga att arbeta självständigt såväl som i grupp.
Självklart har du ett stort intresse för miljöfrågor.

Meriterande
- Högskolepoäng eller examen inom kemi är meriterande.
- ADR-kunskap och kunskap om avfallsförordningen och miljöbalken är meriterande.

Övrigt
Anställd som tjänsteman i enlighet med kollektivavtalet.

För att söka tjänsten klickar du på knappen Ansök nedan, där du registrerar ditt CV och personliga brev.
Observera att urval sker löpande varpå vi gärna ser att du skickar in din ansökan snarast, dock senast 2023-01-01. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.


Ragn-Sells är ett av Sveriges främsta kompetensföretag inom återvinning och miljö. Vi samlar in, behandlar och återvinner avfall och restprodukter från näringsliv, organisationer och hushåll över hela Sverige. Våra erfarna och professionella medarbetare tror på enkla lösningar, ansvarstagande, helhetssyn och framåtanda. Vi är drygt 1500 medarbetare i Sverige. Ragn-Sells koncernen finns dessutom i Danmark, Norge och Estland. Totalt är vi ca 2500 personer i hela koncernen och 2021 omsatte koncernen ca 7,5 miljarder SEK. Visa mindre

Miljö- och hållbarhetssamordnare

Arbetsbeskrivning Vi kan erbjuda en spännande roll som Miljö- & hållbarhetssamordnare i en kommun som kommit långt i miljöfrågorna inom byggnation. Hos Järfälla Kommun kommer du fungera som expert i de miljöfrågor som rör kommunens byggprojekt.  Järfälla har Stockholms  mest spännande geografiska läge och växer snabbt. Vi erbjuder en arbetsplats med stor variation, goda utvecklingsmöjligheter och arbetar efter visionen ”Järfälla för alla framåt ”.  Läs me... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Vi kan erbjuda en spännande roll som Miljö- & hållbarhetssamordnare i en kommun som kommit långt i miljöfrågorna inom byggnation. Hos Järfälla Kommun kommer du fungera som expert i de miljöfrågor som rör kommunens byggprojekt. 

Järfälla har Stockholms  mest spännande geografiska läge och växer snabbt. Vi erbjuder en arbetsplats med stor variation, goda utvecklingsmöjligheter och arbetar efter visionen ”Järfälla för alla framåt ”.  Läs mer om hur det är att jobba hos oss på www.jarfalla.se/ledigajobb

TJÄNSTEN
Som Miljö- & hållbarhetssamordnare bidrar du med din miljökompetens i projektverksamheten på en övergripande strategisk nivå såväl som i den operativa verksamheten. Du kommer att ge stöd till våra projektledare i frågor som rör miljö och hållbarhet i våra byggprojekt. Det innebär att skapa förutsättningar i tidiga skeden, vid upphandling, projektering samt byggskede. Du bidrar med din expertis kring frågor kopplat till exempelvis materialval, avfall och miljöcertifieringar av byggnader.

I dina arbetsuppgifter ingår även att tex:
• ställa miljö- och hållbarhetskrav i upphandlingar & ramavtal
• vara kontaktperson gentemot myndigheter och andra samverkansparter i miljö- och hållbarhetsfrågor
• genomföra omvärldsbevakning inom miljö- och hållbarhetsområdet
• skapa/utveckla rutiner och processer kring miljöarbetet
• Jobba med koldioxid budget
• Miljöbyggnad och Nollco2
• Miljöbyggnad i drift
• Materialval i Sunda hus
• Köldmedia

KVALIFIKATIONER
• Förutom ett naturligt intresse för frågor inom miljö ser vi också att du har en relevant högskoleutbildning inom miljöområdet liksom goda kunskaper inom miljölagstiftningen.
• Du får gärna befinna dig i början av din karriär men vi tror att du åtminstone har minst ett par års arbetslivserfarenhet – företrädelsevis med miljöfrågor inom bygg- och fastighetsbranschen.
• Du är kommunikativ och kan uttrycka dig väl i svenska i tal och skrift då det ingår i rollen att skriva rapporter och avhandlingar.
• Du har god datavana och god kunskaper i framför allt MS Office.
• Det är starkt meriterande om du har erfarenhet/förståelse för fastighetsförvaltning. 

Vem är du?
Som person är du kommunikativ och bra på att skapa kontakter och samarbeten. Du har engagemang, intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger dig för att hitta lösningar. Du förstår att hållbarhet är en framgångsfaktor och räds inte att driva på dina processer samtidigt som du har förmågan att inspirera, övertyga och skapa delaktighet när du delar med dig av din miljö- och hållbarhetskunskap till andra. Vidare behöver du vara strukturerad, självgående och uthållig samt kunna planera och prioritera dina arbetsuppgifter och din arbetstid.
Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan ! 
Sista ansökningsdag: 2023-03-06. I denna rekrytering samarbetar Järfälla kommun med Randstad. För mer information kontakta rekryteringskonsult Hannah Sandström, [email protected] , 0733-434 534.Ansvarsområden
Bidra med miljökompetens i projektverksamheten på en övergripande strategisk nivå såväl som i den operativa verksamheten.
Stötta projektledarna i frågor som rör miljö och hållbarhet i våra byggprojekt. Dvs  skapa förutsättningar i tidiga skeden, vid upphandling, projektering samt byggskede. Bidra med expertis kring frågor kopplat till exempelvis materialval, avfall och miljöcertifieringar av byggnader.
Ställa miljö- och hållbarhetskrav i upphandlingar & ramavtal
Kontaktperson gentemot myndigheter och andra samverkansparter i miljö- och hållbarhetsfrågor
Genomföra omvärldsbevakning inom miljö- och hållbarhetsområdet
Skapa/utveckla rutiner och processer kring miljöarbetet
Jobba med koldioxid budget
Miljöbyggnad och Nollco2
Miljöbyggnad i drift
Materialval i Sunda hus
Köldmedia


Kvalifikationer
Relevant högskoleutbildning inom miljöområdet. 
Goda kunskaper inom miljölagstiftningen.
Minst ett par års arbetslivserfarenhet – gärna med miljöfrågor inom bygg- och fastighetsbranschen.
Mycket goda kunskaper svenska i tal och skrift
God datavana och god kunskaper i framför allt MS Office.
Erfarenhet/förståelse för fastighetsförvaltning ses som starkt meriterande.


Om företaget
Järfälla kommun i nordvästra Stockholm är en av de snabbast växande kommunerna i Sverige. Med ny tunnelbana, vägar och spår växer Barkarby station/ Stockholm Väst fram till ett av regionens bästa kollektivtrafiknav. Här växer även Barkarbystaden fram, och det byggs nya attraktiva bostäder för 30-40 000 människor. Samtidigt planerar vi för minst 10 000 nya jobb, högre utbildning och fler besökare. Visa mindre

Forskare till projekt som ska utveckla vården för äldre

Vi söker dig som vill arbeta i ett forskningsprojekt med syfte att utveckla vården för sköra äldre personer. FOU nu är en forsknings- och utvecklingsenhet som samägs av Stockholms läns landsting och sju kommuner i nordvästra länet. Utifrån vårt uppdrag jobbar vi nära och med praktiken. Vi stödjer systematisk kvalitetsutveckling, stärker kontaktytor och lärande mellan verksamheter, bedriver forskning som är relevant för praktiken, följer den internatione... Visa mer
Vi söker dig som vill arbeta i ett forskningsprojekt med syfte att utveckla vården för sköra äldre personer.

FOU nu är en forsknings- och utvecklingsenhet som samägs av Stockholms läns landsting och sju kommuner i nordvästra länet. Utifrån vårt uppdrag jobbar vi nära och med praktiken. Vi stödjer systematisk kvalitetsutveckling, stärker kontaktytor och lärande mellan verksamheter, bedriver forskning som är relevant för praktiken, följer den internationella utvecklingen inom området och bidrar till evidensbaserad vård och omsorg genom stöd till implementering och samverkan med näringsliv och patient/brukarorganisationer.

 

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som är driven och vill jobba i ett forskningsprojekt som hanterar registerdata från olika källor. Du kommer att jobba med databashantering, analysera data samt skriva vetenskapliga artiklar. Du kommer att arbeta med en projektgrupp och ha ett nära samarbete med en doktorand som är anställd i projektet. Du kommer att ges möjlighet att bli anknuten till Karolinska Institutet som postdoc och/eller forskare.

 

Anställningsform

Tidsbegränsad projektanställning på 75-100%, omfattning kan diskuteras. 1-2 år med möjlighet till förlängning. Tillträde 1 december 2022 eller efter överenskommelse.

 

Kvalifikationer

- Disputerad de senaste 5 åren inom hälsa eller medicinsk vetenskap
- Goda kunskaper i statistik och epidemiologisk forskningsdesign
- Erfarenhet av databashantering är meriterande
- Kunskaper i SAS-programmering är meriterande
- Goda språkkunskaper i svenska och engelska

 

Personliga egenskaper

Du är drivande och samtidigt lyhörd, uppskattar och kan hantera en föränderlig tillvaro och arbetsuppgifter, har en positiv inställning till arbetet, samarbetspartners och arbetskamrater. Du kan arbeta både självständigt och i team och har lätt att anpassa dig till nya omständigheter. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

 

Vid patientnära arbete inom Stockholms läns sjukvårdsområde:

- tillämpas registerkontroll före beslut om anställning enligt gällande riktlinje.

- ska medarbetare som kommer att ha patientkontakt genomgå nyanställningsundersökning, enligt gällande direktiv, vilket sker genom företagshälsovården innan anställning.

- krävs, förutom svensk yrkeslegitimation, goda kunskaper i svenska språket motsvarande nivå C1 enligt den gemensamma europeiska referensramen (GERS). Samma krav är vägledande vad gäller icke-legitimerad personal med patientkontakt.Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) är en av Sveriges största vårdgivare med 11 600 medarbetare. Vi erbjuder hälso- och sjukvård i Region Stockholms regi inom psykiatri, primärvård, geriatrik, ASIH, närakuter, somatisk specialistvård, habilitering och hälsa samt hjälpmedel. I samverkan med Karolinska Institutet bedriver vi forskning, utbildning och utveckling. https://www.slso.sll.se/.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.


Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.


Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.


https://www.regionstockholm.se/jobb Visa mindre

EHS Manager - Sandvik Mining and Rock Solutions

Ansök    Sep 7    SANDVIK AB    Miljöskyddschef
Are you passionate about Environment, Health and Safety and want to work in a dynamic and international environment??Then we welcome you on an exciting journey towards a more sustainable business and an opportunity to?truly influence our way of working!?We´re now looking for a structured and motivated Environment, Health, and Safety (EHS) Manager to our Sales & Service organization in Sweden – a team player with strong business acumen and leadership skills... Visa mer
Are you passionate about Environment, Health and Safety and want to work in a dynamic and international environment??Then we welcome you on an exciting journey towards a more sustainable business and an opportunity to?truly influence our way of working!?We´re now looking for a structured and motivated Environment, Health, and Safety (EHS) Manager to our Sales & Service organization in Sweden – a team player with strong business acumen and leadership skills, who’s eager to drive our important EHS work and make cultural change.?We welcome you on this exciting journey towards a more sustainable business, where you’ll?have?the opportunity to?truly influence our way of working!???
Sandvik is committed to set the industry standard and passionate about quality, sustainability, health and safety. We play fair, build circularity and champion people – and together we make the shift towards a more sustainable business.?At Sandvik Mining and Rock Solutions, we know that we can only achieve this through building a strong culture?that generates true value, and everyone needs to be onboard.
The location for this position is in Veddesta, Stockholm and travelling to our sites in Sweden is part of your job. Travel within Europe may occur.
Your mission
Responsible for supporting our business to take the next steps towards zero harm and a sustainable future, in close collaboration with the EHS team in Northern Europe and the department managers.
Lead the development of the EHS management system, facilitate continuous development of our procedures and promote the global EHS agenda and roadmap that sets the scene for a safety-first culture and a healthy workplace.
Lead campaigns to get the entire organization to understand and sign off on what it takes to walk in the forefront in this area.
Consolidate monthly reporting to stakeholders and other administrating tasks.
Travel to our sites in Sweden to make sure we sustain a high EHS culture throughout the area.

Other responsibilities include, but are not limited to, supporting EHS audits, participate in customers meetings, follow up on hazards and incident reporting, and make sure that we are compliant in legislative and internal required demands.
Requirements
University degree in a relevant field or equivalent experience through previous work, such as Health and Safety, Risk Management or Engineering.
In depth knowledge in the field of EHS.
Solid background in leading and driving EHS in an international environment and activities related to cultural change as well as working over borders.
Experienced in EHS management systems and the Swedish work environment legislation.
Knowledge in conducting audits, risk assessments, incident investigations and root cause analysis.
Development and implementation of EHS plans as well as driving Safety campaigns independently.
It is advantageous if you have experience from mines, construction or the tunnel industry.
Fluent in both English and Swedish.

Your character
Your personality matters to us! Naturally, you contribute with your valuable knowledge in projects across the organization and enjoy acting in an international and dynamic organization. You are a self-motivated leader and have the ability to affect those around you. By being focused and proactive, you are motivating us in the mission to drive culture development. You show excellent communication skills and steadily build trust and inspire commitment. Making proper decisions, even in times of uncertainty, you set ambitious targets, deliver promises, and follow-through. You are flexible and have an open-minded attitude, which is of highest importance when facing people from different parts of an organization.
You are convincing in your approach and have a passion to make a true impact. This helps you to challenge us and find new possible ways of working. You are good at motivating people and to drive change through networks. Collaboration and support are your cornerstones, and you know how to prioritize and establish connections to achieve results. All in all, you are a strategic initiator rather than someone who just manage existing structures.
Our Sandvik culture
Sandvik is a global high-tech engineering group with a decentralized way of working and a culture were focusing on customer value, innovation, fair play, continuous improvements, and strong performance are encouraged. For us, it is clear that diversity of experience, perspective and background forms a solid foundation for achieving great results. Learn more about our business by visiting or website, LinkedIn or Facebook.
Application
Send your application no later than September 28, 2022.
Read more about Sandvik Group and apply at home.sandvik/career (Job ID: R0043826).
Contact information
For further information about this position, please contact:
Ulf Johansson, recruiting manager, +46 (0)70 600 76 94
Union contacts - Sweden
Stefan Norell, Unionen, +46 (0)70 616 16 83
Linda Adamsson , Ledarna, +46 (0)26 26 16 01

For more information about the recruitment process, please contact HR Services, +46 (0)26 261 444.
Recruitment Specialist
Johnny Sjöstrand

Sandvik Mining and Rock Solutions is a business area within the Sandvik Group and a global leading supplier of equipment and tools, parts, service, digital solutions and sustainability-driving technologies for the mining and construction industries. Application areas include rock drilling, rock cutting, loading and hauling, tunneling and quarrying. In 2021, sales were approximately 41 billion SEK with about 15,600 employees. Visa mindre

Vi söker flera laboratorietekniker/laboranter till QC

Ansök    Apr 6    Fresenius Kabi AB    Analytisk kemist
Fresenius Kabi är ett globalt, marknadsledande företag specialiserat på klinisk nutrition, infusionsterapi och medicinsk teknik. Fresenius Kabi står för framsteg och kvalitet i utvecklingen av innovativa produkter och tjänster för terapi och vård av kroniskt och svårt sjuka människor - på och utanför sjukhus. Våra produkter och tjänster räddar och skyddar liv samt bidrar till att förbättra människors livskvalitet. Under mottot ”Caring for life” sätter ... Visa mer
Fresenius Kabi är ett globalt, marknadsledande företag specialiserat på klinisk nutrition, infusionsterapi och medicinsk teknik.

Fresenius Kabi står för framsteg och kvalitet i utvecklingen av innovativa produkter och tjänster för terapi och vård av kroniskt och svårt sjuka människor - på och utanför sjukhus. Våra produkter och tjänster räddar och skyddar liv samt bidrar till att förbättra människors livskvalitet.

Under mottot ”Caring for life” sätter Fresenius Kabi människan i centrum, som patient, kund och medarbetare.

I Brunna, Kungsängen, finns produktionsanläggningen för råvarutillverkning av bland annat äggfosfolipider och NaGlyP.

Sektionerna för analys av råvaror på Fresenius Kabi är placerad på anläggningen i Brunna. Här ansvarar man för kemiska analyser för att säkerställa kvaliteten på egentillverkade respektive inköpta råvaror. Laboratoriet utgör en viktig funktion för att säkerställa kvaliteten på Fresenius Kabis tillverkade läkemedel. Gruppen har ca 15 medarbetare vardera som arbetar nära varandra i team och har roligt på jobbet.

 

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna består främst av att utföra analysarbete efter metodbeskrivningar. Du planerar eget arbete efter givna prioriteringar och tidsramar där det under perioder kan förekomma korta deadlines vilket förutsätter god förmåga att hantera flera pågående aktiviteter samtidigt och göra relevanta prioriteringar.

Till arbetsuppgifterna hör även att bistå med diskhantering, provmottagning samt varumottagning.

 


Om dig

Vi vill att du som söker har:
• Gymnasial utbildning inom kemi eller motsvarande

• Erfarenhet av analytiskt kemiskt arbete inom läkemedelsindustri, är meriterande.
• God förmåga att uttrycka sig i tal och i skrift på engelska och svenska
• God kunskap i GMP är meriterande.
• Lätt att samarbeta och förmåga att självständigt kunna driva arbetet framåt

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper, där noggrannhet, framåtanda och förmåga att självständigt utföra uppgifter inom satta tidsramar värdesätts högt.

 

Om tjänsten

Tjänsten är ett en tillsvidareanställning (inklusive 6 månaders provanställning).

 

Om oss

Vi är ett växande företag med cirka 1100 anställda i Sverige, och över 37 000 anställda världen över. Vi är stolta över våra produkter och det genomsyrar hela företaget. I våra medarbetarundersökningar lyfts kollegorna, utvecklingsmöjligheterna och den familjära stämningen upp som några av de bästa sakerna med att arbeta på Fresenius Kabi.

 

Att vara en del i Fresenius Kabi är synonymt med att vara en del i en miljö med framtidsutsikter. Vi tror på vår personal och är passionerad i vår utveckling av alla våra medarbetare. Vår världsomfattande utsträckning innebär att där finns en stor variation av vägar att välja som ett led i din framtida utveckling.

 

 

Kontakt

 

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Albin Berkemar sektionschef, 08-581 78 167, [email protected] or

Petter Englund, Sektionschef, 018-644 137, [email protected]

Fackliga kontaktpersoner är Linnea Soldemo för Unionen, 08 – 581 78125 och Karin Reijmar - Brunnström för SACO, 018–644 034. Visa mindre

Vi söker Laboratorieingenjörer QC Brunna

Ansök    Apr 6    Fresenius Kabi AB    Analytisk kemist
Fresenius Kabi är ett globalt, marknadsledande företag specialiserat på klinisk nutrition, infusionsterapi och medicinsk teknik. Fresenius Kabi står för framsteg och kvalitet i utvecklingen av innovativa produkter och tjänster för terapi och vård av kroniskt och svårt sjuka människor - på och utanför sjukhus. Våra produkter och tjänster räddar och skyddar liv samt bidrar till att förbättra människors livskvalitet. Under mottot ”Caring for life” sätter ... Visa mer
Fresenius Kabi är ett globalt, marknadsledande företag specialiserat på klinisk nutrition, infusionsterapi och medicinsk teknik.

Fresenius Kabi står för framsteg och kvalitet i utvecklingen av innovativa produkter och tjänster för terapi och vård av kroniskt och svårt sjuka människor - på och utanför sjukhus. Våra produkter och tjänster räddar och skyddar liv samt bidrar till att förbättra människors livskvalitet.

Under mottot ”Caring for life” sätter Fresenius Kabi människan i centrum, som patient, kund och medarbetare.


Sektionen för analys av råvaror på Fresenius Kabi är placerad på anläggningen i Brunna. Här ansvarar man för kemiska analyser för att säkerställa kvaliteten på inköpta råvaror. Avdelningen utgör en viktig funktion för kvalitetskontrollen av råvaror som används vid Fresenius Kabis tillverkning av läkemedel. Gruppen har ca 15 medarbetare som arbetar nära varandra i team och har roligt på jobbet.

 

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna består främst av att utföra analysarbete efter metodbeskrivningar. Du planerar eget arbete efter givna prioriteringar och tidsramar där det under perioder kan förekomma korta deadlines vilket förutsätter god förmåga att hantera flera pågående aktiviteter samtidigt och göra relevanta prioriteringar.

Till arbetsuppgifterna hör också att delta i avvikelseutredningar, samt upprätta och underhålla avdelningens SOP:ar.

 

Om dig

Vi vill att du som söker har:

• Akademisk utbildning inom analytisk kemi eller motsvarande kompetens.

• Erfarenhet av analytiskt kemiskt arbete inom läkemedelsindustri, är meriterande.

• God förmåga att uttrycka sig i tal och i skrift på engelska och svenska.

• God kunskap i GMP är meriterande.

• Lätt att samarbeta och förmåga att självständigt kunna driva arbetet framåt.

 

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper, analytisk kompetens och förmåga att självständig utföra uppgifter inom satta tidsramar.

 

Om tjänsten

Tjänsten är en visstidsanställning som efter överenskommelse mellan parterna övergår i tillsvidareanställning efter 6 månader. Placeringen är i Brunna, Kungsängen

 

Om oss

Vi är ett växande företag med cirka 1100 anställda i Sverige, och över 40 000 anställda världen över. Vi är stolta över våra produkter och det genomsyrar hela företaget. I våra medarbetarundersökningar lyfts kollegorna, utvecklingsmöjligheterna och den familjära stämningen upp som några av de bästa sakerna med att arbeta på Fresenius Kabi.

 

Att vara en del i Fresenius Kabi är synonymt med att vara en del i en miljö med framtidsutsikter. Vi tror på vår personal och är passionerad i vår utveckling av alla våra medarbetare. Vår världsomfattande utsträckning innebär att där finns en stor variation av vägar att välja som ett led i din framtida utveckling.

 

Kontakt

 

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Petter Englund sektionschef, 070-7491898, [email protected] Fackliga kontaktpersoner är Linnea Soldemo för Unionen, 08 – 581 78125 och Karin Reijmar - Brunnström för SACO, 018–644 034.

Välkommen med din ansökan via länken nedan, urval och rekrytering kan komma att ske löpande. Vi tar inte emot ansökningar via e-mail eller post. Visa mindre

Helganställd Laborant

Ansök    Mar 30    Arla Foods AB    Laborant, biologi
Har du utbildning eller håller du på att utbilda dig inom mikrobiologi/kemi/biologi och vill jobba hos oss som helganställd laborant? Ta chansen och arbeta med oss på Stockholm Mejeri, här strävar vi alltid efter att ligga i framkant. Hos oss kommer du att vara en del av QEHS-avdelningen, där labbet består av 3 personer. Vill du också arbeta med spännande varumärken på Arlas största mejeri? Bra! Vi söker just nu en helganställd till driftslaboratoriet på ... Visa mer
Har du utbildning eller håller du på att utbilda dig inom mikrobiologi/kemi/biologi och vill jobba hos oss som helganställd laborant? Ta chansen och arbeta med oss på Stockholm Mejeri, här strävar vi alltid efter att ligga i framkant. Hos oss kommer du att vara en del av QEHS-avdelningen, där labbet består av 3 personer.
Vill du också arbeta med spännande varumärken på Arlas största mejeri? Bra! Vi söker just nu en helganställd till driftslaboratoriet på Stockholm Mejeri. Detta är en tjänst som innebär att arbeta varannan söndag med arbetstider 07.00-15.30. Vi ser gärna att du som söker också har en möjlighet att hoppa in och ersätta ordinarie personal i samband med storhelger och andra ledigheter som semester.
Vad innebär rollen?
I arbetet ingår att inhämta prover och utföra analyser på färdiga produkter, så som t ex
· Sensoriska analyser
· Kemiska analyser (fett- och proteinhalt))
Du förväntas regelbundet rapportera utfallet av det utförda analyserna. Prover och resultat hanteras i SAP QM, avvikelser hanteras det webbaserade systemet LIA.
I arbetet ingår också regelbunden kontroll och skötsel av laboratorie- och analysinstrument som IR-instrument för fetthaltsmätning.
Vem är du?
Du har utbildning inom mikrobiologi/kemi/biologi och laboratorievana. Har du studerat på universitet/högskola är det ett plus. Erfarenhet från laboratorium och tillverkande livsmedelsindustri är ett plus. Du talar och skriver obehindrat på både svenska och engelska.
Vi värderar även dina personliga egenskaper högt. Du trivs i, och bidrar till, goda samarbeten och strävar alltid efter att utveckla och förbättra både ditt eget arbete och vår verksamhet. Du är dessutom noggrann, ansvarsfull och har en positiv grundinställning och bidrar till ett bra arbetsklimat.
Vad erbjuder vi?
Arla är ett globalt bondeägt företag som arbetar ”från bondgården till tallriken”. Vi är marknadsledare inom vårt område och stolta över vår verksamhet som genomsyras av mångfald och stora ambitioner. En välkomnande företagskultur som skapar arbetsglädje är viktigt för oss och vi månar om att ge våra anställda utmanande arbetsuppgifter och goda utvecklingsmöjligheter.
Create the future – Grow with Arla
Ansökan och kontakt
Är du den vi söker? Ansök redan idag! Sista ansökningsdag är 10 april men urval sker löpande. Tillträde enligt överenskommelse. Har du några frågor om tjänsten, vänligen kontakta Magnus Lindberg QEHS Manager på 073 317 12 02 eller Yvonne Norling för Unionen på 070 206 95 08.
För att säkerställa en objektiv och rättvis rekryteringsprocess använder vi arbetspsykologiska tester för både personlighet och logiskt tänkande. Visa mindre

Forskare med erfarenhet av registerdata sökes till FoU-enhet

Forskare med erfarenhet av registerdata sökes till FoU-enhet Vi söker dig som vill arbeta i ett forskningsprojekt i syfte att analysera vårdkedjan för äldre personer. FOU nu är en forsknings- och utvecklingsenhet som samfinansieras av Region Stockholm och sju kommuner i nordvästra Stockholms län. Utifrån vårt uppdrag jobbar vi nära och med praktiken. Vi stödjer systematisk kvalitets- och verksamhetsutveckling, stärker kontaktytor och lärande mellan ver... Visa mer
Forskare med erfarenhet av registerdata sökes till FoU-enhet

Vi söker dig som vill arbeta i ett forskningsprojekt i syfte att analysera vårdkedjan för äldre personer.

FOU nu är en forsknings- och utvecklingsenhet som samfinansieras av Region Stockholm och sju kommuner i nordvästra Stockholms län. Utifrån vårt uppdrag jobbar vi nära och med praktiken. Vi stödjer systematisk kvalitets- och verksamhetsutveckling, stärker kontaktytor och lärande mellan verksamheter, bedriver praktikrelevant forskning, följer den internationella utvecklingen inom området och bidrar till evidensbaserad vård och omsorg genom stöd till implementering och samverkan.

Arbetsuppgifter

Projektets övergripande syfte är att undersöka samband mellan hälsa, socioekonomi och vård och omsorgsbehov efter utskrivning från geriatrisk slutenvård. Vi söker dig som är driven och vill jobba i ett forskningsprojekt som hanterar registerdata från olika källor. Du kommer att ansvara för databashantering, analysera data samt skriva vetenskapliga artiklar. Du kommer att arbeta med en projektgrupp och även vara stöd för övriga projektmedlemmar i framtagandet av dataunderlag för olika forskningsfrågor inom ramen för projektets övergripande syfte. Du kommer att ges möjlighet till att bli anknuten till Karolinska Institutet som postdoc. Projektet finansieras av externa forskningsmedel.

Anställningsform

Tidsbegränsad projektanställning på 75% till 100%, 1-2 år med möjlighet till förlängning. Tillträde 1 maj 2022 eller enligt överenskommelse.

 Kvalifikationer

- Disputerad de senaste 5 åren inom hälsovetenskap, folkhälsa, medicinsk vetenskap eller motsvarande
- Erfarenhet av databashantering
- Goda kunskaper i statistik och epidemiologisk forskningsdesign
- Kunskaper i SAS-programmering är meriterande
- Goda språkkunskaper i svenska och engelska

Personliga egenskaper

Du är drivande och samtidigt lyhörd, uppskattar och kan hantera en föränderlig tillvaro och arbetsuppgifter, har en positiv inställning till arbetet, samarbetspartners och arbetskamrater. Du kan arbeta både självständigt och i team och har lätt att anpassa dig till nya omständigheter. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

 

Vid patientnära arbete inom Stockholms läns sjukvårdsområde:

- tillämpas registerkontroll före beslut om anställning enligt gällande riktlinje.

- ska medarbetare som kommer att ha patientkontakt genomgå nyanställningsundersökning, enligt gällande direktiv, vilket sker genom företagshälsovården innan anställning.

- krävs, förutom svensk yrkeslegitimation, goda kunskaper i svenska språket motsvarande nivå C1 enligt den gemensamma europeiska referensramen (GERS). Samma krav är vägledande vad gäller icke-legitimerad personal med patientkontakt.Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) är en av Sveriges största vårdgivare med 11 600 medarbetare. Vi erbjuder hälso- och sjukvård i Region Stockholms regi inom psykiatri, primärvård, geriatrik, ASIH, närakuter, somatisk specialistvård, habilitering och hjälpmedel. I samverkan med Karolinska Institutet bedriver vi forskning, utbildning och utveckling. https://www.slso.sll.se/.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.


Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddad identitet. Om du har skyddad identitet ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.


Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.


https://www.regionstockholm.se/jobb-1/jobba/ Visa mindre

Nu söker vi Seniora Kemister till Metodutvecklargruppen QC

Ansök    Mar 22    Fresenius Kabi AB    Analytisk kemist
Fresenius Kabi är ett globalt, marknadsledande företag specialiserat på klinisk nutrition, infusionsterapi och medicinsk teknik. Fresenius Kabi står för framsteg och kvalitet i utvecklingen av innovativa produkter och tjänster för terapi och vård av kroniskt och svårt sjuka människor - på och utanför sjukhus. Våra produkter och tjänster räddar och skyddar liv samt bidrar till att förbättra människors livskvalitet. Under mottot ”Caring for life” sätter ... Visa mer
Fresenius Kabi är ett globalt, marknadsledande företag specialiserat på klinisk nutrition, infusionsterapi och medicinsk teknik.

Fresenius Kabi står för framsteg och kvalitet i utvecklingen av innovativa produkter och tjänster för terapi och vård av kroniskt och svårt sjuka människor - på och utanför sjukhus. Våra produkter och tjänster räddar och skyddar liv samt bidrar till att förbättra människors livskvalitet.

Under mottot ”Caring for life” sätter Fresenius Kabi människan i centrum, som patient, kund och medarbetare.


Kvalitetsavdelningen (QC) inom Fresenius Kabi har ca 100 anställda fördelade på 8 sektioner med verksamhet i Uppsala och i Brunna/Kungsängen. Vi söker nu nya medarbetare till sektionen för metodutveckling. Gruppen består idag av 9 medarbetare som har tillhörighet både i Uppsala och Brunna i Kungsängen. Tjänsterna som vi nu tillsätter kommer att vara placerad i både Uppsala och Brunna.

 

Metodutvecklingsgruppen ansvarar för att bistå med kemisk expertis inom områdena; analys av råvaror, analys av färdiga läkemedel, utveckling och validering av analysmetoder, kvalificering av instrument samt hantering av regulatoriska frågor avseende analysmetoder.

 

Arbetsuppgifter

-          Att driva och ansvara för utredningar, valideringar, riskanalyser, större förbättringar, ändringsärenden, utvecklingsarbete och trouble shooting inom området

-          Att vara avdelningens representant i större avvikelseutredningar/projekt/riskanalyser.

-          Att stödja de operativa grupperna med specialistkompetens

-          Att samarbeta och supportera andra avdelningar (tex produktionen) med kemisk expertis kopplade till analysarbete

-          Att följa den vetenskapliga/regulatoriska utvecklingen inom sitt område och att samarbeta med representanter från företagets I&D-avdelning (Innovation & Development) för metodutvecklingsfrågor

-          Att ta fram svar/dokumentation kopplade till regulatoriska frågeställningar

-          Att delta och ansvara för sitt specialistområde vid myndighetsinspektioner

 

Om dig

Vi söker dig som har akademisk utbildning inom analytisk kemi eller motsvarande och minst 5 års erfarenhet av seniora laboratoriearbetsuppgifter. Goda kunskaper inom GMP är meriterande. Du har också mycket god förmåga att uttrycka dig på engelska och svenska i både tal och skrift.

 

Som medarbetare i gruppen är det viktigt att du trivs med att självständigt planera, driva och ansvara för ditt eget arbete. Du kommer samtidigt att ha kontakter med olika funktioner inom kvalitetskontroll och registreringsavdelningen och många arbetsuppgifter sker i grupp i nära samarbete med dina kollegor. Det är därför viktigt att du har lätt att samarbeta, samt att du tar egna initiativ och ansvarar för dina åtaganden.

 

För att lyckas i den här rollen är det viktigt att du är nyfiken, målmedveten, strukturerad och att du har förmåga att ha flera saker på gång samtidigt samt att du har god slutledningsförmåga. Många av arbetsuppgifterna behöver göras med strikta ledtidsmål och du behöver därför vara stresstålig samt vara bra på att slutföra arbetsuppgifter i rätt tid och med rätt kvalitet. Vi sätter stor vikt vid dina personliga egenskaper.

 

 

Om tjänsten

Tjänsten är en visstidsanställning i prövosyfte som efter 6 månader övergår i tillsvidareanställning efter överenskommelse.

Tillträde omgående.

 

Om oss

Vi är ett växande företag med cirka 1100 anställda i Sverige, och över 40 000 anställda världen över. Vi är stolta över våra produkter och det genomsyrar hela företaget. I våra medarbetarundersökningar lyfts kollegorna, utvecklingsmöjligheterna och den familjära stämningen upp som några av de bästa sakerna med att arbeta på Fresenius Kabi.

 

Att vara en del i Fresenius Kabi är synonymt med att vara en del i en miljö med framtidsutsikter. Vi tror på vår personal och är passionerad i vår utveckling av alla våra medarbetare. Vår världsomfattande utsträckning innebär att där finns en stor variation av vägar att välja som ett led i din framtida utveckling.

 

Kontakt

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Sektionschef Elisabeth Berg , 018-64 41 11, E-mail: [email protected] . Fackliga kontaktpersoner är Linnea Soldemo för Unionen, 08 – 581 78125 och Karin Reijmar - Brunnström för SACO, 018–644 034.

Välkommen med din ansökan via länken nedan, urval och tillsättning kan komma att ske löpande. Vi tar inte emot ansökningar via e-mail eller post. Visa mindre

Sustainability Manager

Ansök    Mar 18    TD Tech Data AB    Miljöcontroller
Nordic Sustainability Manager Do you have a great interest in Environmental and Sustainability issues? Are you passionate about wanting more companies working in a high tempo, delivering the best products and services and still be able to maintain quality work methods which will not affect the environment negatively? As a Nordic Sustainability Manager at Tech Data you will have a key role for implementing sustainable work methods, while keeping great resu... Visa mer
Nordic Sustainability Manager
Do you have a great interest in Environmental and Sustainability issues? Are you passionate about wanting more companies working in a high tempo, delivering the best products and services and still be able to maintain quality work methods which will not affect the environment negatively? As a Nordic Sustainability Manager at Tech Data you will have a key role for implementing sustainable work methods, while keeping great results and client relations!

Location: Sweden, -traveling is required, since you will have responsibility for the Nordic region.
Job type: Full Time
Start: According to mutually agreement.

Tech Data, a TD Synnex company, is the leading IT distributor in the Nordic market with about 450 employees. Headquarter is located north of Stockholm and has local offices in Denmark, Norway and Finland. With unique competency, high availability, efficient logistics and on-demand services, we help our channel partners to sell IT hardware, software, services and solutions to end-customers across the Nordic region.

Position description
· You will plan and execute the sustainability agenda for the Nordic region and take the lead on projects within “Environmental Social and Governance” (ESG) and Sustainability area
· You will lead ISO certifications for Nordic offices and warehouses
· You will handle requests from customers and authorities
· Drive implementation of a Climate Parliament for the Nordic Region in close cooperation with the Legal, Logistic and Operational Manger for the Nordic countries.
· Ensure that the Nordic region follows guidelines according to ISO 9001 & 14001 and other ESG-policies
· Environmental tracking and reporting
· You will report to the Business Operations Director Nordics

Position Qualification
We expect you to have a minimum of 3-4 years of relevant experience in the area of elevating environmental and sustainability methods. You have experience in driving projects, teams and changes and it is crucial that you have deep knowledge in implementing ISO-standards. You hold a relevant university degree, have excellent communication skills in Swedish and English, both verbally and in writing. Other Nordic language is meritorious. Other qualifications that are strongly meritorious is a good knowledge in Excel and experience from CRM, preferably SAP.

To be successful in this role you…
§ have clear and strong communication skills and are able to build and maintain relationships with key factories and suppliers
§ have good organizational and time management skills including prioritization
§ have the ability to constructively work under stress and pressure when faced with high workloads and deadlines
§ enjoy working cross-functionally and dynamically across the organization in a flexible way
§ are a self-motivated person, who can work on your own initiatives
§ have the ability to quickly learn new systems and technology

We can offer the candidate, with the right qualifications and attitude, a job in an International market-leading company. Does it sound exciting with a company characterized by high tempo, operating in a challenging market and that has engaged employees? In that case, Tech Data would be an attractive workplace for you. This is a new role in the company, so you get the opportunity to make a mark and make a difference.

Contact person
For further information, please contact [email protected] .

Application
We process applications running and encourage you to register your interest as soon as possible. Please apply through our website, either in Swedish or English.

We look forward to receiving your application!

Tech Data connects the world with the power of technology. Our end-to-end portfolio of products, services and solutions, highly specialized skills, and expertise in next-generation technologies enable channel partners to bring to market the products and solutions the world needs to connect, grow and advance. Tech Data is ranked No. 60 on the Fortune 500® and has been named one of Fortune’s World’s Most Admired Companies for nine straight years. To find out more, visit www.techdata.com.

Tech Data - Connecting the World with the Power of Technology™ Visa mindre

Forskare med erfarenhet av registerdata sökes till FoU-enhet

Forskare med erfarenhet av registerdata sökes till FoU-enhet Vi söker dig som vill arbeta i ett forskningsprojekt i syfte att analysera vårdkedjan för äldre personer. FOU nu är en forsknings- och utvecklingsenhet som samfinansieras av Region Stockholm och sju kommuner i nordvästra Stockholms län. Utifrån vårt uppdrag jobbar vi nära och med praktiken. Vi stödjer systematisk kvalitets- och verksamhetsutveckling, stärker kontaktytor och lärande mellan ver... Visa mer
Forskare med erfarenhet av registerdata sökes till FoU-enhet

Vi söker dig som vill arbeta i ett forskningsprojekt i syfte att analysera vårdkedjan för äldre personer.

FOU nu är en forsknings- och utvecklingsenhet som samfinansieras av Region Stockholm och sju kommuner i nordvästra Stockholms län. Utifrån vårt uppdrag jobbar vi nära och med praktiken. Vi stödjer systematisk kvalitets- och verksamhetsutveckling, stärker kontaktytor och lärande mellan verksamheter, bedriver praktikrelevant forskning, följer den internationella utvecklingen inom området och bidrar till evidensbaserad vård och omsorg genom stöd till implementering och samverkan.

Arbetsuppgifter

Projektets övergripande syfte är att undersöka samband mellan hälsa, socioekonomi och vård och omsorgsbehov efter utskrivning från geriatrisk slutenvård. Vi söker dig som är driven och vill jobba i ett forskningsprojekt som hanterar registerdata från olika källor. Du kommer att ansvara för databashantering, analysera data samt skriva vetenskapliga artiklar. Du kommer att arbeta med en projektgrupp och även vara stöd för övriga projektmedlemmar i framtagandet av dataunderlag för olika forskningsfrågor inom ramen för projektets övergripande syfte. Du kommer att ges möjlighet till att bli anknuten till Karolinska Institutet som postdoc. Projektet finansieras av externa forskningsmedel.

Anställningsform

Tidsbegränsad projektanställning på 75% till 100%, 1-2 år med möjlighet till förlängning. Tillträde 1 maj 2022 eller enligt överenskommelse.

 Kvalifikationer

- Disputerad de senaste 5 åren inom hälsovetenskap, folkhälsa, medicinsk vetenskap eller motsvarande
- Erfarenhet av databashantering
- Goda kunskaper i statistik och epidemiologisk forskningsdesign
- Kunskaper i SAS-programmering är meriterande
- Goda språkkunskaper i svenska och engelska

Personliga egenskaper

Du är drivande och samtidigt lyhörd, uppskattar och kan hantera en föränderlig tillvaro och arbetsuppgifter, har en positiv inställning till arbetet, samarbetspartners och arbetskamrater. Du kan arbeta både självständigt och i team och har lätt att anpassa dig till nya omständigheter. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

 

Vid patientnära arbete inom Stockholms läns sjukvårdsområde:

- tillämpas registerkontroll före beslut om anställning enligt gällande riktlinje.

- ska medarbetare som kommer att ha patientkontakt genomgå nyanställningsundersökning, enligt gällande direktiv, vilket sker genom företagshälsovården innan anställning.

- krävs, förutom svensk yrkeslegitimation, goda kunskaper i svenska språket motsvarande nivå C1 enligt den gemensamma europeiska referensramen (GERS). Samma krav är vägledande vad gäller icke-legitimerad personal med patientkontakt.Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) är en av Sveriges största vårdgivare med 11 600 medarbetare. Vi erbjuder hälso- och sjukvård i Region Stockholms regi inom psykiatri, primärvård, geriatrik, ASIH, närakuter, somatisk specialistvård, habilitering och hjälpmedel. I samverkan med Karolinska Institutet bedriver vi forskning, utbildning och utveckling. https://www.slso.sll.se/.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.


Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddad identitet. Om du har skyddad identitet ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.


Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.


https://www.regionstockholm.se/jobb-1/jobba/ Visa mindre

Handläggare inom forskning och utveckling

Handläggare inom forskning och utveckling Vi söker dig som vill arbeta i ett forskningsprojekt i syfte att analysera vårdkedjan för äldre personer. FOU nu är en forsknings- och utvecklingsenhet som samfinansieras av Region Stockholm och sju kommuner i nordvästra Stockholms län. Utifrån vårt uppdrag jobbar vi nära och med praktiken. Vi stödjer systematisk kvalitets- och verksamhetsutveckling, stärker kontaktytor och lärande mellan verksamheter, bedriver... Visa mer
Handläggare inom forskning och utveckling

Vi söker dig som vill arbeta i ett forskningsprojekt i syfte att analysera vårdkedjan för äldre personer.

FOU nu är en forsknings- och utvecklingsenhet som samfinansieras av Region Stockholm och sju kommuner i nordvästra Stockholms län. Utifrån vårt uppdrag jobbar vi nära och med praktiken. Vi stödjer systematisk kvalitets- och verksamhetsutveckling, stärker kontaktytor och lärande mellan verksamheter, bedriver praktikrelevant forskning, följer den internationella utvecklingen inom området och bidrar till evidensbaserad vård och omsorg genom stöd till implementering och samverkan.

Arbetsuppgifter

Projektets övergripande syfte är att undersöka samband mellan hälsa, socioekonomi och vård och omsorgsbehov efter utskrivning från geriatrisk slutenvård. Vi söker dig som är driven och vill jobba i ett forskningsprojekt som hanterar registerdata från olika källor. Du kommer att ansvara för databashantering, analysera data samt skriva vetenskapliga artiklar. Du kommer att arbeta med en projektgrupp och även vara stöd för övriga projektmedlemmar i framtagandet av dataunderlag för olika forskningsfrågor inom ramen för projektets övergripande syfte. Du kommer att ges möjlighet till att bli anknuten till Karolinska Institutet som postdoc. Projektet finansieras av externa forskningsmedel.

Anställningsform

Tidsbegränsad projektanställning på 75%, 1-2 år med möjlighet till förlängning. Tillträde 1 februari 2022.

 Kvalifikationer

- Disputerad de senaste 5 åren inom hälsovetenskap eller medicinsk vetenskap
- Erfarenhet av databashantering
- Goda kunskaper i statistik och epidemiologisk forskningsdesign
- Kunskaper i SAS-programmering är meriterande
- Goda språkkunskaper i svenska och engelska

Personliga egenskaper

Du är drivande och samtidigt lyhörd, uppskattar och kan hantera en föränderlig tillvaro och arbetsuppgifter, har en positiv inställning till arbetet, samarbetspartners och arbetskamrater. Du kan arbeta både självständigt och i team och har lätt att anpassa dig till nya omständigheter. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

 

Vid patientnära arbete inom Stockholms läns sjukvårdsområde:

- tillämpas registerkontroll före beslut om anställning enligt gällande riktlinje.

- ska medarbetare som kommer att ha patientkontakt genomgå nyanställningsundersökning, enligt gällande direktiv, vilket sker genom företagshälsovården innan anställning.

- krävs, förutom svensk yrkeslegitimation, goda kunskaper i svenska språket motsvarande nivå C1 enligt den gemensamma europeiska referensramen (GERS). Samma krav är vägledande vad gäller icke-legitimerad personal med patientkontakt.Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) är en av Sveriges största vårdgivare med 11 600 medarbetare. Vi erbjuder hälso- och sjukvård i Region Stockholms regi inom psykiatri, primärvård, geriatrik, ASIH, närakuter, somatisk specialistvård, habilitering och hjälpmedel. I samverkan med Karolinska Institutet bedriver vi forskning, utbildning och utveckling. https://www.slso.sll.se/.

 


Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.


Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddad identitet. Om du har skyddad identitet ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.


Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/ Visa mindre

Biomedicinsk analytiker till närvårdslaboratoriet i Kallhäll

Vi söker en ny kollega som vill arbeta med vårt stora och viktiga uppdrag – att skapa den bästa vården för våra patienter! Hos oss kommer du ingå i ett litet team som strävar efter ett bra arbetsklimat med delaktighet och inflytande. Här kommer du få goda möjligheter till utveckling. Värdesätter du patientkontakt i din arbetsdag tror vi att detta kan vara en tjänst för dig. Varmt välkommen att skicka in din ansökan!  Om tjänsten Våra närvårdslaborator... Visa mer
Vi söker en ny kollega som vill arbeta med vårt stora och viktiga uppdrag – att skapa den bästa vården för våra patienter! Hos oss kommer du ingå i ett litet team som strävar efter ett bra arbetsklimat med delaktighet och inflytande.

Här kommer du få goda möjligheter till utveckling. Värdesätter du patientkontakt i din arbetsdag tror vi att detta kan vara en tjänst för dig. Varmt välkommen att skicka in din ansökan! 

Om tjänsten
Våra närvårdslaboratorier finns på nästan 50 platser runt om i region Stockholm där vi bedriver laboratorier i primärvården. Just nu söker vi personal till närvårdslaboratoriet i Kallhäll. Vi är ett litet och välfungerande laboratorium med nära samarbete med intilliggande vårdcentral.

Du kommer att arbeta med venös och kapillär provtagning på vuxna och barn. Vidare kommer du arbeta med preanalys samt akuta analyser som ingår i det patientnära analyssortimentet. Vi arbetar aktivt med kvalitets- och patientsäkerhetsarbete och att ständigt förbättra våra flöden. 

Arbetstiden är förlagd dagtid mellan måndag-fredag. Vi har ett gemensamt bemanningsansvar vilket betyder att alla medarbetare har en grundplacering på ett specifikt laboratorium men vid semestrar och sjukdom kan man komma att få hjälpa till på något av våra andra laboratorier.

Vi söker
Vi söker dig som samarbetar för att nå gemensamma mål och hjälper kollegor när det behövs. Du har ett patientfokus som innebär att du visar respekt för patienten samt ger en säker vård som präglas av öppenhet och kvalitet. Vidare är du serviceinriktad och tillmötesgående i ditt bemötande samt är ansvarsfull i ditt arbete. Du har en god struktur och kan planera, organisera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt. Slutligen är du stabil och kontrollerad och kan under arbetet fokusera på rätt saker.

Kvalifikationer
Krav: Legitimerad biomedicinsk analytiker eller motsvarande utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du har mycket goda svenskkunskaper eftersom kommunikationen med patienter och kollegor främst sker på detta språk.
Meriterande: Det är meriterande om du tidigare arbetat med provtagning samt arbetserfarenhet inom området.

I denna rekryteringsprocess arbetar vi med ett löpande urval. Välkommen att ansöka!
Hälsningar Jamila, enhetschef

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:
1. CV
2. Övriga bilagor (bilagor bifogas i förekommande fall)
- Personligt brev (frivilligt)
- Yrkeslegitimation Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/Om Karolinska Universitetssjukhuset

Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Funktion Medicinsk Diagnostik Karolinska

Funktion Medicinsk Diagnostik Karolinska är en sammanslagning av Karolinska Universitetslaboratoriet och Bild och Funktion. Verksamheten spänner över hela det diagnostiska området inom laboratorieverksamhet, radiologi, nuklearmedicin, medicinsk strålningsfysik, radiofarmaci och strålsäkerhet inom Karolinska Universitetssjukhuset.MDK är centrum för kompetensmässigt och tekniskt ledande diagnostik, intervention och behandling som tillgodoser patienternas behov idag och i framtiden.

 


"Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.


Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddad identitet. Om du har skyddad identitet ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.


Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion."http://www.sll.se/ Visa mindre

Energi- och klimatrådgivare

Samhällsbyggnadsavdelningen med sina ca 40 medarbetare tillhör kommunstyrelseförvaltningen och består av en miljöstrategisk enhet, en planenhet, två exploateringsenheter, samt en stab. Avdelningen ansvarar för kommunens översikts- och detaljplanering samt för exploatering och miljöstrategiskt arbete. Tjänsten är placerad på miljöstrategiska enheten som leds av miljöstrategiska chefen och består av nio medarbetare med funktionerna miljöplanerare, miljöstrat... Visa mer
Samhällsbyggnadsavdelningen med sina ca 40 medarbetare tillhör kommunstyrelseförvaltningen och består av en miljöstrategisk enhet, en planenhet, två exploateringsenheter, samt en stab. Avdelningen ansvarar för kommunens översikts- och detaljplanering samt för exploatering och miljöstrategiskt arbete. Tjänsten är placerad på miljöstrategiska enheten som leds av miljöstrategiska chefen och består av nio medarbetare med funktionerna miljöplanerare, miljöstrateg, miljösamordnare, energi- och klimatrådgivare och kemikaliesamordnare.

Miljöstrategiska enheten driver Järfälla kommuns arbete mot en hållbar utveckling. Det innebär att sträva efter balans mellan ekologiska, sociala, ekonomiska och rumsliga värden. Vi bidrar till att de som lever och verkar i kommunen ska erbjudas goda förutsättningar för hållbara val. Enheten arbetar också med att minska exponeringen av gifter och strävar efter att kommunen ska bli klimatneutral till 2030.

Vill du ta chansen att påverka Järfälla kommuns arbete mot en hållbar utveckling och arbeta med framtidens mobilitetslösningar? Läs mer om vad vi erbjuder och vad vi förväntar oss av dig! Vi tillämpar ett flexibelt arbetssätt med årsarbetstid och goda möjligheter till distansarbete utifrån verksamhetens behov.

ARBETSUPPGIFTER
Vi tror att ny teknik och delningsekonomi tillsammans ger oss stora möjligheter att arbeta för klimatmålen. Järfälla har beviljats statliga medel för att sprida bildelningskonceptet i kommunen. Med alternativa drivmedel och en innovativ samverkansmodell ser vi en potential till stora vinster för miljö, klimat och livskvalitet.

Du kommer att arbeta med att utveckla konceptet i samverkan med fastighetsägare och bildelningstjänster.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har ett stort intresse och engagemang för energi- och klimatfrågor! Du är självgående och tar ansvar för dina uppgifter och processer. Du styrs av mål- och resultattänkande i prioritering, planering och agerade. Att samverka med andra är något som du trivs med. Du är också duktig på att skapa kontakt med människor och anpassar ditt sätt att kommunicera och förmedla budskap till mottagaren. För att trivas i rollen är du kreativ och kommer ofta med nya idéer till problemlösning inom området. Du trivs i en miljö där du har stor möjlighet att påverka arbetsmetoder och tillvägagångssätt.

Vi söker dig med:
• högskoleutbildning som innefattar energi- och klimatfrågor eller motsvarande arbetslivserfarenhet.
• mycket goda kunskaper om energi- och klimatfrågor.
• mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska.

Det är meriterande om du har erfarenhet av kommunikationskampanjer och informationsspridning
samt av energi- och klimatrådgivning.

ÖVRIGT
Järfälla har norra Stockholms mest spännande geografiska läge och växer snabbt. Vi erbjuder en arbetsplats med stor variation, goda utvecklingsmöjligheter och arbetar efter visionen Järfälla för alla framåt. Läs mer om hur det är att jobba hos oss på www.jarfalla.se/jobbahososs

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Specialist fysisk arbetsmiljö

Lidl söker en specialist fysisk arbetsmiljö Vill du vara med och utveckla Lidls fysiska arbetsmiljö, i deras butiker, på deras lager och kontor? Då kan du vara Lidls nya specialist inom fysisk arbetsmiljö. Om tjänsten Som specialist inom fysisk arbetsmiljö arbetar du med att systematisera, utveckla och följa upp arbetet i enlighet med gällande lagstiftning och Lidls rutiner tillsammans med cheferna i organisationen. Du utgår från huvudkontoret i Barkarby ... Visa mer
Lidl söker en specialist fysisk arbetsmiljö
Vill du vara med och utveckla Lidls fysiska arbetsmiljö, i deras butiker, på deras lager och kontor? Då kan du vara Lidls nya specialist inom fysisk arbetsmiljö.

Om tjänsten
Som specialist inom fysisk arbetsmiljö arbetar du med att systematisera, utveckla och följa upp arbetet i enlighet med gällande lagstiftning och Lidls rutiner tillsammans med cheferna i organisationen. Du utgår från huvudkontoret i Barkarby och fungerar som ett centralt chefsstöd inom både butik, lager och kontor.

I rollen ingår även att:
  Arbeta med ständiga förbättringar och förebyggande av olyckor, tillbud och risker på arbetsplatser.
Följa upp nyckeltal.
Understödja en erfaren kollega till att utveckla och förvalta strukturen och ta fram och implementera riktlinjer och metoder.

Kvalifikationer Du har för området relevant eftergymnasial utbildning.
Du har kunskaper inom arbetsmiljölagstiftning.
Du gillar att fatta egna beslut, påverka, och är bra på att få din röst hörd.
Du är utåtriktad, lösningsorienterad och positiv.
Du har goda kunskaper i Officepaketet, framförallt Excel.
Du innehar ett B-körkort.
Du har mycket god förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska och engelska.
Har du kunskaper i tyska ses det som starkt meriterande.

Vem är du?
Du ger ett förtroendeingivande intryck och har lätt för att se saker i ett större sammanhang och utifrån det arbeta proaktivt och strukturerat. För att lyckas i rollen krävs det att du är strukturerad och lyhörd.

Det är även meriterande ifall du tidigare arbetat inom en större organisation, gärna en butikskedja.

Vad Lidl erbjuder dig
Du får arbeta i en miljö som karaktäriseras av Lidls värdeord: engagemang, ansvar, smart, tillsammans och ha kul. Eftersom Lidl växer, kan du växa. Snabbt. Inom din roll, eller mot en annan. På samma plats, eller någon annanstans. Inom butik, lager, kontor. Lokalt, nationellt eller globalt. Lidl stöttar dig på din resa mot mer ansvar och nya utmaningar. Du blir en del av ett stort team där alla kavlar upp ärmarna och hjälps åt.

Du hittar Lidl på deras toppmoderna huvudkontor där de har tillgång till gym och har härligt rabatterade priser i restaurangen, men givetvis har du också möjlighet till flexibelt distansarbete. Som övriga förmåner har du allt från friskvårdsbidrag och medarbetarrabatt i deras butiker till tillgång till mängder av erbjudanden via förmånsportalen Benify. Självklart omfattas du också av kollektivavtal.

Om Lidl
Att jobba på Lidl är inte som något annat. Lidl är ett svenskt bolag i en stor, internationell familj. Med mer än 5 000 medarbetare över hela landet, försvinner du aldrig i mängden. Istället är du med och gör deras fantastiska resa möjlig. Övertygade om att god och hållbar mat, av hög kvalitet, inte ska behöva kosta skjortan, utmanar de den svenska livsmedelsbranschen. Och de gör det framgångsrikt, vilket märks genom att de växer snabbare än någon annan livsmedelskedja.

Ta chansen att arbeta för en Top Employer 2020 certifierad arbetsgivare där du får möjlighet att växa tillsammans med företaget och utmana branschen i samarbete med dina kollegor.

Välkommen med din ansökan! 
Om du tycker att tjänsten som specialist fysisk arbetsmiljö passar väl in på dina kvalifikationer och på hur du vill arbeta, skicka din ansökan snarast. I denna rekrytering samarbetar Lidl med Fasticon. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt och löpande. För att säkerställa att dina personuppgifter hanteras i enlighet med GDPR tar Fasticon inte emot ansökningar via e-post.? 

Har du frågor angående tjänsten eller ansökningsprocessen är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Jeanette Kanka på [email protected]  eller?072-389 99 75.

Om Fasticon 
Fasticon är specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn. Vi hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens. Det gör vi genom att utbilda, rekrytera och hyra ut yrkesverksamma som bidrar till värdeskapande samhällsbyggnad. Kunderna finns över hela Sverige och vi utgår från kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Läs mer på www.fasticon.se. Visa mindre

Handläggare inom forskning och utveckling - möjl. finansierad forskarutb.

Handläggare inom forskning och utveckling – möjlighet till finansierad forskarutbildning Vi söker dig som vill arbeta i ett forskningsprojekt i syfte att analysera vårdkedjan för äldre personer FOU nu är en forsknings- och utvecklingsenhet som samfinansieras av Region Stockholm och sju kommuner i nordvästra Stockholms län. Utifrån vårt uppdrag jobbar vi nära och med praktiken. Vi stödjer systematisk kvalitets- och verksamhetsutveckling, stärker kontak... Visa mer
Handläggare inom forskning och utveckling – möjlighet till finansierad forskarutbildning

Vi söker dig som vill arbeta i ett forskningsprojekt i syfte att analysera vårdkedjan för äldre personer

FOU nu är en forsknings- och utvecklingsenhet som samfinansieras av Region Stockholm och sju kommuner i nordvästra Stockholms län.

Utifrån vårt uppdrag jobbar vi nära och med praktiken. Vi stödjer systematisk kvalitets- och verksamhetsutveckling, stärker kontaktytor och lärande mellan verksamheter, bedriver praktikrelevant forskning, följer den internationella utvecklingen inom området och bidrar till evidensbaserad vård och omsorg genom stöd till implementering och samverkan.

 Arbetsuppgifter

Projektets övergripande syfte är att undersöka samband mellan hälsa, socioekonomi och vård och omsorgsbehov efter utskrivning från geriatrisk slutenvård. Vi söker dig som är driven och vill jobba i ett forskningsprojekt som hanterar registerdata från olika källor. Du kommer att ges möjlighet att lära dig databashantering, analysera data samt skriva vetenskapliga artiklar. Du kommer att arbeta med en projektgrupp och tillsammans med övriga projektmedlemmar vara delaktig i framtagandet av dataunderlag för olika forskningsfrågor inom ramen för projektets övergripande syfte. Målet är att din projektanställning ska leda till en forskarutbildning genom att bli antagen som doktorand vid Karolinska Institutet. Projektet finansieras av externa forskningsmedel.

 

Anställningsform

Tidsbegränsad projektanställning på 100% under 4 år. Tillträde 1 februari 2022.

 

Kvalifikationer

- Magister eller master inom folkhälsa, hälsovetenskap eller medicinsk vetenskap
- Goda språkkunskaper i svenska och engelska
- Det är meriterande om du har erfarenhet av databashantering och har kunskaper i statistik och epidemiologisk forskningsdesign.

 

Personliga egenskaper

- Du är drivande och samtidigt lyhörd, uppskattar och kan hantera en föränderlig tillvaro och arbetsuppgifter, har en positiv inställning till arbetet, samarbetspartners och arbetskamrater. Du kan arbeta både självständigt och i team och har lätt att anpassa dig till nya omständigheter. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

 

Vid patientnära arbete inom Stockholms läns sjukvårdsområde:

- tillämpas registerkontroll före beslut om anställning enligt gällande riktlinje.

- ska medarbetare som kommer att ha patientkontakt genomgå nyanställningsundersökning, enligt gällande direktiv, vilket sker genom företagshälsovården innan anställning.

- krävs, förutom svensk yrkeslegitimation, goda kunskaper i svenska språket motsvarande nivå C1 enligt den gemensamma europeiska referensramen (GERS). Samma krav är vägledande vad gäller icke-legitimerad personal med patientkontakt.Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) är en av Sveriges största vårdgivare med 11 600 medarbetare. Vi erbjuder hälso- och sjukvård i Region Stockholms regi inom psykiatri, primärvård, geriatrik, ASIH, närakuter, somatisk specialistvård, habilitering och hjälpmedel. I samverkan med Karolinska Institutet bedriver vi forskning, utbildning och utveckling. https://www.slso.sll.se/.

 


Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.


Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddad identitet. Om du har skyddad identitet ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.


Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/ Visa mindre

Specialist fysisk arbetsmiljö

Lidl söker en specialist fysisk arbetsmiljö Vill du vara med och utveckla Lidls fysiska arbetsmiljö, i deras butiker, på deras lager och kontor? Då kan du vara Lidls nya specialist inom fysisk arbetsmiljö. Om tjänsten Som specialist inom fysisk arbetsmiljö arbetar du med att systematisera, utveckla och följa upp arbetet i enlighet med gällande lagstiftning och Lidls rutiner tillsammans med cheferna i organisationen. Du utgår från huvudkontoret i Barkarby ... Visa mer
Lidl söker en specialist fysisk arbetsmiljö
Vill du vara med och utveckla Lidls fysiska arbetsmiljö, i deras butiker, på deras lager och kontor? Då kan du vara Lidls nya specialist inom fysisk arbetsmiljö.

Om tjänsten
Som specialist inom fysisk arbetsmiljö arbetar du med att systematisera, utveckla och följa upp arbetet i enlighet med gällande lagstiftning och Lidls rutiner tillsammans med cheferna i organisationen. Du utgår från huvudkontoret i Barkarby och fungerar som ett centralt chefsstöd inom både butik, lager och kontor.

I rollen ingår även att:
  Arbeta med ständiga förbättringar och förebyggande av olyckor, tillbud och risker på arbetsplatser.
Följa upp nyckeltal.
Understödja en erfaren kollega till att utveckla och förvalta strukturen och ta fram och implementera riktlinjer och metoder.

Kvalifikationer Du har för området relevant eftergymnasial utbildning.
Du har kunskaper inom arbetsmiljölagstiftning.
Du gillar att fatta egna beslut, påverka, och är bra på att få din röst hörd.
Du är utåtriktad, lösningsorienterad och positiv.
Du har goda kunskaper i Officepaketet, framförallt Excel.
Du innehar ett B-körkort.
Du har mycket god förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska och engelska.
Har du kunskaper i tyska ses det som starkt meriterande.

Vem är du?
Du ger ett förtroendeingivande intryck och har lätt för att se saker i ett större sammanhang och utifrån det arbeta proaktivt och strukturerat. För att lyckas i rollen krävs det att du är strukturerad och lyhörd.

Det är även meriterande ifall du tidigare arbetat inom en större organisation, gärna en butikskedja.

Vad Lidl erbjuder dig
Du får arbeta i en miljö som karaktäriseras av Lidls värdeord: engagemang, ansvar, smart, tillsammans och ha kul. Eftersom Lidl växer, kan du växa. Snabbt. Inom din roll, eller mot en annan. På samma plats, eller någon annanstans. Inom butik, lager, kontor. Lokalt, nationellt eller globalt. Lidl stöttar dig på din resa mot mer ansvar och nya utmaningar. Du blir en del av ett stort team där alla kavlar upp ärmarna och hjälps åt.

Du hittar Lidl på deras toppmoderna huvudkontor där de har tillgång till gym och har härligt rabatterade priser i restaurangen, men givetvis har du också möjlighet till flexibelt distansarbete. Som övriga förmåner har du allt från friskvårdsbidrag och medarbetarrabatt i deras butiker till tillgång till mängder av erbjudanden via förmånsportalen Benify. Självklart omfattas du också av kollektivavtal.

Om Lidl
Att jobba på Lidl är inte som något annat. Lidl är ett svenskt bolag i en stor, internationell familj. Med mer än 5 000 medarbetare över hela landet, försvinner du aldrig i mängden. Istället är du med och gör deras fantastiska resa möjlig. Övertygade om att god och hållbar mat, av hög kvalitet, inte ska behöva kosta skjortan, utmanar de den svenska livsmedelsbranschen. Och de gör det framgångsrikt, vilket märks genom att de växer snabbare än någon annan livsmedelskedja.

Ta chansen att arbeta för en Top Employer 2020 certifierad arbetsgivare där du får möjlighet att växa tillsammans med företaget och utmana branschen i samarbete med dina kollegor.

Välkommen med din ansökan! 
Om du tycker att tjänsten som specialist fysisk arbetsmiljö passar väl in på dina kvalifikationer och på hur du vill arbeta, skicka din ansökan snarast. I denna rekrytering samarbetar Lidl med Fasticon. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt och löpande. För att säkerställa att dina personuppgifter hanteras i enlighet med GDPR tar Fasticon inte emot ansökningar via e-post.? 

Har du frågor angående tjänsten eller ansökningsprocessen är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Jeanette Kanka på [email protected]  eller?072-389 99 75.

Om Fasticon 
Fasticon är specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn. Vi hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens. Det gör vi genom att utbilda, rekrytera och hyra ut yrkesverksamma som bidrar till värdeskapande samhällsbyggnad. Kunderna finns över hela Sverige och vi utgår från kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Läs mer på www.fasticon.se. Visa mindre

Miljöinspektör med inriktning hälsoskydd

Bygg- och miljöförvaltningen, med drygt 240 medarbetare, ansvarar för verksamheten under miljö- och bygglovsnämnden och tekniska nämnden. På miljö- och hälsoskyddsavdelningen är vi för närvarande 25 personer. Vårt mål är att vara en effektiv och rättsäker myndighet som bidrar till god livsmedelssäkerhet, en god miljö och hållbar utveckling i kommunen. ARBETSUPPGIFTER Som inspektör arbetar du både självständigt och i grupp, vilket gör att du ska ha ... Visa mer
Bygg- och miljöförvaltningen, med drygt 240 medarbetare, ansvarar för verksamheten under miljö- och bygglovsnämnden och tekniska nämnden.

På miljö- och hälsoskyddsavdelningen är vi för närvarande 25 personer.

Vårt mål är att vara en effektiv och rättsäker myndighet som bidrar till god livsmedelssäkerhet, en god miljö och hållbar utveckling i kommunen.


ARBETSUPPGIFTER
Som inspektör arbetar du både självständigt och i grupp, vilket gör att du ska ha lätt att samarbeta med dina kollegor samt kunna driva egna projekt.

Vi söker nu en miljöinspektör med inriktning mot hälsoskydd. Hälsoskyddsgruppen består idag av sex personer. Du kommer bland annat att bedriva tillsyn på skolor och förskolor, verksamheter med hygienisk behandling, vårdboenden etc. Du kommer även att utreda bostadsklagomål och arbeta med bullerfrågor. Arbetsuppgifterna kan anpassas efter tidigare erfarenhet.

Du kommer att utforma skrivelser och beslutsunderlag samt självständigt fatta beslut på delegation. Som inspektör kan du komma att representera myndigheten i olika samverkansgrupper. Du kommer även att bidra till att uppfylla avdelningens tillsynsplan och att bedriva tillsynen så att lagstiftningens intentioner uppfylls med utlovade handläggningstider. Du kommer att bli involverad i avdelningens kvalitetsarbete. Vi använder Ecos 2 som ärendehanteringssystem.

KVALIFIKATIONER
Högskoleutbildning inom miljö- och hälsoskyddsområdet eller annan likvärdig utbildning. Dokumenterad kunskap gällande miljölagstiftning är ett krav.

Vi tror att du har förmåga att planera, att arbeta självständigt och att basera beslut på gott omdöme och god rättspraxis. Du ska vara strukturerad och serviceinriktad. Tillsynsarbetet kräver god förmåga att uttrycka sig väl i tal och skrift. Då det är viktigt att skapa goda relationer är dina personliga egenskaper viktiga för oss. God kunskap i Officepaketet samt B-körkort krävs.

Vi kan erbjuda dig trevliga kollegor, ett varierande och roligt jobb på en arbetsplats där vi jobbar med ständiga förbättringar. Välkommen till Järfälla!

ÖVRIGT
Järfälla har norra Stockholms mest spännande geografiska läge och växer snabbt. Vi erbjuder en arbetsplats med stor variation, goda utvecklingsmöjligheter och arbetar efter visionen Järfälla för alla framåt. Läs mer om hur det är att jobba hos oss på www.jarfalla.se/jobbahososs

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Specialist fysisk arbetsmiljö

Lidl söker en specialist fysisk arbetsmiljö Vill du vara med och utveckla Lidls fysiska arbetsmiljö, i deras butiker, på deras lager och kontor? Då kan du vara Lidls nya specialist inom fysisk arbetsmiljö. Om tjänsten Som specialist inom fysisk arbetsmiljö arbetar du med att systematisera, utveckla och följa upp arbetet i enlighet med gällande lagstiftning och Lidls rutiner tillsammans med cheferna i organisationen. Du utgår från huvudkontoret i Barkarby ... Visa mer
Lidl söker en specialist fysisk arbetsmiljö
Vill du vara med och utveckla Lidls fysiska arbetsmiljö, i deras butiker, på deras lager och kontor? Då kan du vara Lidls nya specialist inom fysisk arbetsmiljö.

Om tjänsten
Som specialist inom fysisk arbetsmiljö arbetar du med att systematisera, utveckla och följa upp arbetet i enlighet med gällande lagstiftning och Lidls rutiner tillsammans med cheferna i organisationen. Du utgår från huvudkontoret i Barkarby och fungerar som ett centralt chefsstöd inom både butik, lager och kontor.

I rollen ingår även att:
  Arbeta med ständiga förbättringar och förebyggande av olyckor, tillbud och risker på arbetsplatser.
Följa upp nyckeltal.
Understödja en erfaren kollega till att utveckla och förvalta strukturen och ta fram och implementera riktlinjer och metoder.

Kvalifikationer Du har för området relevant eftergymnasial utbildning.
Du har kunskaper inom arbetsmiljölagstiftning.
Du gillar att fatta egna beslut, påverka, och är bra på att få din röst hörd.
Du är utåtriktad, lösningsorienterad och positiv.
Du har goda kunskaper i Officepaketet, framförallt Excel.
Du innehar ett B-körkort.
Du har mycket god förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska och engelska.
Har du kunskaper i tyska ses det som starkt meriterande.

Vem är du?
Du ger ett förtroendeingivande intryck och har lätt för att se saker i ett större sammanhang och utifrån det arbeta proaktivt och strukturerat. För att lyckas i rollen krävs det att du är strukturerad och lyhörd.

Det är även meriterande ifall du tidigare arbetat inom en större organisation, gärna en butikskedja.

Vad Lidl erbjuder dig
Du får arbeta i en miljö som karaktäriseras av Lidls värdeord: engagemang, ansvar, smart, tillsammans och ha kul. Eftersom Lidl växer, kan du växa. Snabbt. Inom din roll, eller mot en annan. På samma plats, eller någon annanstans. Inom butik, lager, kontor. Lokalt, nationellt eller globalt. Lidl stöttar dig på din resa mot mer ansvar och nya utmaningar. Du blir en del av ett stort team där alla kavlar upp ärmarna och hjälps åt.

Du hittar Lidl på deras toppmoderna huvudkontor där de har tillgång till gym och har härligt rabatterade priser i restaurangen, men givetvis har du också möjlighet till flexibelt distansarbete. Som övriga förmåner har du allt från friskvårdsbidrag och medarbetarrabatt i deras butiker till tillgång till mängder av erbjudanden via förmånsportalen Benify. Självklart omfattas du också av kollektivavtal.

Om Lidl
Att jobba på Lidl är inte som något annat. Lidl är ett svenskt bolag i en stor, internationell familj. Med mer än 5 000 medarbetare över hela landet, försvinner du aldrig i mängden. Istället är du med och gör deras fantastiska resa möjlig. Övertygade om att god och hållbar mat, av hög kvalitet, inte ska behöva kosta skjortan, utmanar de den svenska livsmedelsbranschen. Och de gör det framgångsrikt, vilket märks genom att de växer snabbare än någon annan livsmedelskedja.

Ta chansen att arbeta för en Top Employer 2020 certifierad arbetsgivare där du får möjlighet att växa tillsammans med företaget och utmana branschen i samarbete med dina kollegor.

Välkommen med din ansökan! 
Om du tycker att tjänsten som specialist fysisk arbetsmiljö passar väl in på dina kvalifikationer och på hur du vill arbeta, skicka din ansökan snarast. I denna rekrytering samarbetar Lidl med Fasticon. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt och löpande. För att säkerställa att dina personuppgifter hanteras i enlighet med GDPR tar Fasticon inte emot ansökningar via e-post.? 

Har du frågor angående tjänsten eller ansökningsprocessen är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Jeanette Kanka på [email protected]  eller?072-389 99 75.

Om Fasticon 
Fasticon är specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn. Vi hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens. Det gör vi genom att utbilda, rekrytera och hyra ut yrkesverksamma som bidrar till värdeskapande samhällsbyggnad. Kunderna finns över hela Sverige och vi utgår från kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Läs mer på www.fasticon.se. Visa mindre

Specialist fysisk arbetsmiljö

Lidl söker en specialist fysisk arbetsmiljö Vill du vara med och utveckla Lidls fysiska arbetsmiljö, i deras butiker, på deras lager och kontor? Då kan du vara Lidls nya specialist inom fysisk arbetsmiljö. Om tjänsten Som specialist inom fysisk arbetsmiljö arbetar du med att systematisera, utveckla och följa upp arbetet i enlighet med gällande lagstiftning och Lidls rutiner tillsammans med cheferna i organisationen. Du utgår från huvudkontoret i Barkarby ... Visa mer
Lidl söker en specialist fysisk arbetsmiljö
Vill du vara med och utveckla Lidls fysiska arbetsmiljö, i deras butiker, på deras lager och kontor? Då kan du vara Lidls nya specialist inom fysisk arbetsmiljö.

Om tjänsten
Som specialist inom fysisk arbetsmiljö arbetar du med att systematisera, utveckla och följa upp arbetet i enlighet med gällande lagstiftning och Lidls rutiner tillsammans med cheferna i organisationen. Du utgår från huvudkontoret i Barkarby och fungerar som ett centralt chefsstöd inom både butik, lager och kontor.

I rollen ingår även att:
  Arbeta med ständiga förbättringar och förebyggande av olyckor, tillbud och risker på arbetsplatser.
Följa upp nyckeltal.
Understödja en erfaren kollega till att utveckla och förvalta strukturen och ta fram och implementera riktlinjer och metoder.

Kvalifikationer Du har för området relevant eftergymnasial utbildning.
Du har kunskaper inom arbetsmiljölagstiftning.
Du gillar att fatta egna beslut, påverka, och är bra på att få din röst hörd.
Du är utåtriktad, lösningsorienterad och positiv.
Du har goda kunskaper i Officepaketet, framförallt Excel.
Du innehar ett B-körkort.
Du har mycket god förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska och engelska.
Har du kunskaper i tyska ses det som starkt meriterande.

Vem är du?
Du ger ett förtroendeingivande intryck och har lätt för att se saker i ett större sammanhang och utifrån det arbeta proaktivt och strukturerat. För att lyckas i rollen krävs det att du är strukturerad och lyhörd.

Det är även meriterande ifall du tidigare arbetat inom en större organisation, gärna en butikskedja.

Vad Lidl erbjuder dig
Du får arbeta i en miljö som karaktäriseras av Lidls värdeord: engagemang, ansvar, smart, tillsammans och ha kul. Eftersom Lidl växer, kan du växa. Snabbt. Inom din roll, eller mot en annan. På samma plats, eller någon annanstans. Inom butik, lager, kontor. Lokalt, nationellt eller globalt. Lidl stöttar dig på din resa mot mer ansvar och nya utmaningar. Du blir en del av ett stort team där alla kavlar upp ärmarna och hjälps åt.

Du hittar Lidl på deras toppmoderna huvudkontor där de har tillgång till gym och har härligt rabatterade priser i restaurangen, men givetvis har du också möjlighet till flexibelt distansarbete. Som övriga förmåner har du allt från friskvårdsbidrag och medarbetarrabatt i deras butiker till tillgång till mängder av erbjudanden via förmånsportalen Benify. Självklart omfattas du också av kollektivavtal.

Om Lidl
Att jobba på Lidl är inte som något annat. Lidl är ett svenskt bolag i en stor, internationell familj. Med mer än 5 000 medarbetare över hela landet, försvinner du aldrig i mängden. Istället är du med och gör deras fantastiska resa möjlig. Övertygade om att god och hållbar mat, av hög kvalitet, inte ska behöva kosta skjortan, utmanar de den svenska livsmedelsbranschen. Och de gör det framgångsrikt, vilket märks genom att de växer snabbare än någon annan livsmedelskedja.

Ta chansen att arbeta för en Top Employer 2020 certifierad arbetsgivare där du får möjlighet att växa tillsammans med företaget och utmana branschen i samarbete med dina kollegor.

Välkommen med din ansökan! 
Om du tycker att tjänsten som specialist fysisk arbetsmiljö passar väl in på dina kvalifikationer och på hur du vill arbeta, skicka din ansökan snarast. I denna rekrytering samarbetar Lidl med Fasticon. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt och löpande. För att säkerställa att dina personuppgifter hanteras i enlighet med GDPR tar Fasticon inte emot ansökningar via e-post.? 

Har du frågor angående tjänsten eller ansökningsprocessen är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Jeanette Kanka på [email protected]  eller?072-389 99 75.

Om Fasticon 
Fasticon är specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn. Vi hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens. Det gör vi genom att utbilda, rekrytera och hyra ut yrkesverksamma som bidrar till värdeskapande samhällsbyggnad. Kunderna finns över hela Sverige och vi utgår från kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Läs mer på www.fasticon.se. Visa mindre

Biomedicinsk analytiker

Acudoc Fysiologlab är en nystartad verksamhet på Jakobsbergs sjukhus med duktiga och kompetenta kollegor. Vi expanderar och är i behov av nya medarbetare.  Kvalifikationer Vi söker dig som är legitimerad biomedicinsk analytiker, med inriktning klinisk fysiologi.  Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper som engagemang, samarbetsförmåga, initiativförmåga, flexibilitet och servicemedvetenhet. Du ska vara kvalitetsmedveten och intresserad av at... Visa mer
Acudoc Fysiologlab är en nystartad verksamhet på Jakobsbergs sjukhus med duktiga och kompetenta kollegor. Vi expanderar och är i behov av nya medarbetare. 

Kvalifikationer


Vi söker dig som är legitimerad biomedicinsk analytiker, med inriktning klinisk fysiologi. 
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper som engagemang, samarbetsförmåga, initiativförmåga, flexibilitet och servicemedvetenhet. Du ska vara kvalitetsmedveten och intresserad av att bidra i verksamhetens utveckling och förbättringsarbete.


Dina ansvarsområden


Arbetet innefattar sedvanliga arbetsuppgifter inom klinisk fysiologi i öppenvård.
 
Övrigt


- Dagtid, heltid/deltid
- Tillträde enligt överenskommelse
- Individuell lönesättning


Ansökan 
Vi hoppas att du tycker att det låter spännande och är intresserad av att veta mer om oss. Ansöker gör du genom att skicka ett personligt brev samt CV till [email protected]
Sista ansökningsdag är 2020-03-11. Då vi löpande gör urval rekommenderar vi dig att ansöka redan nu. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Yosef Mobasseri 070 - 8747430.


Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Kemist

Ansök    Jun 17    Ragn-Sells Recycling AB    Miljökemist
Vill du kunna göra skillnad genom ditt dagliga arbete? Som medarbetare på Ragn-Sells gör du det, oavsett roll inom företaget. Vårt arbete bidrar nämligen till ett bättre samhälle och en bättre miljö. Dessutom verkar vi inom en spännande framtidsbransch där vår gedigna historia och stora kunnande är en enorm styrka. Som företag vill vi vara ett bevis på att omsorg om jorden och bra affärer går hand i hand.   Ragn-Sells AB söker två Kemister till Stockholm... Visa mer
Vill du kunna göra skillnad genom ditt dagliga arbete? Som medarbetare på Ragn-Sells gör du det, oavsett roll inom företaget. Vårt arbete bidrar nämligen till ett bättre samhälle och en bättre miljö. Dessutom verkar vi inom en spännande framtidsbransch där vår gedigna historia och stora kunnande är en enorm styrka. Som företag vill vi vara ett bevis på att omsorg om jorden och bra affärer går hand i hand.

 

Ragn-Sells AB söker två Kemister till Stockholm

Hantering av Farligt avfall är en spännande verksamhet under ständig utveckling där Ragn-Sells har mycket kunskap och erfarenhet. Till Recycling söker vi nu två erfarna och kunniga kemister som vill jobba ute på fältet i region Stockholm.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som kemist hos oss ingår även att genom din specialistkunskap om farligt avfall utgöra ett stöd mot både produktion, administration och vår säljorganisation. Som kemist arbetar du i huvudsak med klassificering, sortering och emballering av farligt avfall. Du kommer att arbeta på våra anläggningar såväl som ute hos våra kunder.
Du upprättar dokumentation enligt gällande lagkrav och ser till att god ordning upprätthålls inom vår FA-hantering.
Vid behov kommer du utföra provtagningar och tolka analysresultat.
En annan del i arbetet är att informera, utbilda och inventera risker, såväl internt som mot kund.

Din profil

Du är högskolekemist eller har en gymnasial kemiutbildning som du förvaltat och utvecklat genom erfarenhet. Vidare har du en god kemisk allmänkunskap och gärna erfarenhet inom avfallsbranschen.
ADR-kunskap och kunskap om avfallsförordningen och miljöbalken är meriterande.

Du är intresserad av att arbeta kundnära och uppskattar samarbete med försäljningsorganisation och produktionsenheter.

Som person är du noggrann, ansvarstagande och driven. Du har en god förmåga att förstå kundens behov samt bygga starka och långsiktiga kundrelationer. Du arbetar strukturerat och systematiskt samt har en bra problemlösningsförmåga

Tjänsten kräver att du innehar B-körkort.
 
Vidare har du god förmåga att arbeta självständigt såväl som i grupp.
Självklart har du ett stort intresse för miljöfrågor.

Meriterande
- Högskolepoäng eller examen inom kemi är meriterande.
- ADR-kunskap och kunskap om avfallsförordningen och miljöbalken är meriterande.

Övrigt
Anställd som tjänsteman i enlighet med kollektivavtalet.
För att söka tjänsten klickar du på knappen Ansök nedan, där du registrerar ditt CV och personliga brev.
Observera att urval sker löpande varpå vi gärna ser att du skickar in din ansökan snarast, dock senast 2021-06-30.

Arbete på annan ort kan förekomma.
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Kontaktperson

Daniel Sabir
010-7234901
[email protected]

 


Ragn-Sells är ett av Sveriges främsta kompetensföretag inom återvinning och miljö. Vi samlar in, behandlar och återvinner avfall och restprodukter från näringsliv, organisationer och hushåll över hela Sverige. Våra erfarna och professionella medarbetare tror på enkla lösningar, ansvarstagande, helhetssyn och framåtanda. Vi är fler än 1500 medarbetare i Sverige. Ragn-Sells koncernen finns dessutom i Danmark, Norge och Estland. Totalt är vi 2300 personer i hela koncernen och 2019 omsatte koncernen över 6 miljarder SEK. Visa mindre

Miljöinspektör med inriktning hälsoskydd

Bygg- och miljöförvaltningen, med drygt 240 medarbetare, ansvarar för verksamheten under miljö- och bygglovsnämnden och tekniska nämnden. På miljö- och hälsoskyddsavdelningen är vi för närvarande 24 personer. Vårt mål är att vara en effektiv och rättsäker myndighet som bidrar till god livsmedelssäkerhet, en god miljö och hållbar utveckling i kommunen. ARBETSUPPGIFTER Som inspektör arbetar du både självständigt och i grupp, vilket gör att du ska ha ... Visa mer
Bygg- och miljöförvaltningen, med drygt 240 medarbetare, ansvarar för verksamheten under miljö- och bygglovsnämnden och tekniska nämnden.

På miljö- och hälsoskyddsavdelningen är vi för närvarande 24 personer.

Vårt mål är att vara en effektiv och rättsäker myndighet som bidrar till god livsmedelssäkerhet, en god miljö och hållbar utveckling i kommunen.


ARBETSUPPGIFTER
Som inspektör arbetar du både självständigt och i grupp, vilket gör att du ska ha lätt att samarbeta med dina kollegor samt kunna driva egna projekt.

Vi söker nu en erfaren miljöinspektör med inriktning mot hälsoskydd. Hälsoskyddsgruppen består idag av sex personer. Du kommer bland annat att bedriva tillsyn på skolor och förskolor, verksamheter med hygienisk behandling, vårdboenden etc. Du kommer även att utreda bostadsklagomål och arbeta med bullerfrågor. Arbetsuppgifterna kan anpassas efter tidigare erfarenhet.

Du kommer att utforma skrivelser och beslutsunderlag samt självständigt fatta beslut på delegation. Som inspektör kan du komma att representera myndigheten i olika samverkansgrupper. Du kommer även att bidra till att uppfylla avdelningens tillsynsplan och att bedriva tillsynen så att lagstiftningens intentioner uppfylls med utlovade handläggningstider. Du kommer att bli involverad i avdelningens kvalitetsarbete. Vi använder Ecos 2 som ärendehanteringssystem.

KVALIFIKATIONER
Högskoleutbildning inom miljö- och hälsoskyddsområdet eller annan likvärdig utbildning. Dokumenterad kunskap gällande miljölagstiftning är ett krav.

Vi tror att du har förmåga att planera, att arbeta självständigt och att basera beslut på gott omdöme och god rättspraxis. Du ska vara strukturerad och serviceinriktad. Tillsynsarbetet kräver god förmåga att uttrycka sig väl i tal och skrift. Då det är viktigt att skapa goda relationer är dina personliga egenskaper viktiga för oss. God kunskap i Officepaketet samt B-körkort krävs.

Vi kan erbjuda dig trevliga kollegor, ett varierande och roligt jobb på en arbetsplats där vi jobbar med ständiga förbättringar. Välkommen till Järfälla!

ÖVRIGT
Järfälla har norra Stockholms mest spännande geografiska läge och växer snabbt. Vi erbjuder en arbetsplats med stor variation, goda utvecklingsmöjligheter och arbetar efter visionen Järfälla för alla framåt. Läs mer om hur det är att jobba hos oss på www.jarfalla.se/jobbahososs

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Ekolog till Järfälla kommun

Ansök    Jan 24    Randstad    Ekolog
Arbetsbeskrivning Vill du arbeta med naturvårdsfrågor i en snabbt växande kommun med stora biologiska värden? Som ekolog på Järfälla kommun arbetar du tillsammans med övriga kollegor inom Park och Gata med utveckling av kommunens naturvärden, naturreservat, bostadsnära skogar och parker. Det är ett mångsidigt och utvecklande uppdrag med både skrivbordsarbete och fältarbete, och du kommer att vara en viktig part i kommunens arbete med förvaltning och utveck... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Vill du arbeta med naturvårdsfrågor i en snabbt växande kommun med stora biologiska värden? Som ekolog på Järfälla kommun arbetar du tillsammans med övriga kollegor inom Park och Gata med utveckling av kommunens naturvärden, naturreservat, bostadsnära skogar och parker. Det är ett mångsidigt och utvecklande uppdrag med både skrivbordsarbete och fältarbete, och du kommer att vara en viktig part i kommunens arbete med förvaltning och utveckling av grönområden där alla kan trivas och hitta sin plats.

Vi erbjuder ett spännande och varierande arbete i en kreativ arbetsmiljö. Var med och skapa framtidens gröna Järfälla med oss!

Ansvarsområden
Bärande arbetsuppgift i rollen som ekolog är mångfalden av naturvårdsfrågor och skötseln av biologiska värden kopplade till kulturlandskapet och den urbana miljön.

I tjänsten ingår bland annat:
förvaltning av naturreservat
att genomföra och utveckla naturvårdsprojekt, till exempel LONA och LOVA
 revidera skötselplaner
 handlägga dispenser och tillstånd inom skyddade områden
 tillhandahålla information till allmänheten
 styra utförare av naturvårdsåtgärder
 budgetansvar

Arbetet innebär mycket samarbete och kontakter både inom och utanför Bygg- och miljöförvaltningen. Vidare kommer du att delta i frågor om samhällsbyggnadsprocessen, detaljplaner och svara på remisser från myndigheter och andra avdelningar i kommunen.

Kvalifikationer
För att vara aktuell för tjänsten har du naturvetenskaplig högskoleexamen med inriktning mot ekologi, biologi, naturvård eller har erfarenheter som vi bedömer som likvärdiga. Erfarenhet av arbete med naturvårdsfrågor och biologiska värden kopplade till kulturlandskapet, den urbana miljön och samhällsbyggande är meriterande. Du har även erfarenhet av att planera och leda projekt inom ditt kunskapsområde.

Det är ett krav att du har god datorvana, erfarenhet av GIS och god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska. Då tjänsten innebär arbete i fält är B-körkort nödvändigt, och vi ser gärna att du har tidigare arbetslivserfarenhet inom offentlig sektor.

Du har intresse av att analysera och lösa problem samt är en lyhörd och självgående person med initiativförmåga och ansvarskänsla. Arbetet kräver att du kan arbeta strukturerat och har gott omdöme med ett professionellt arbetssätt. God samarbets- och kommunikationsförmåga är en förutsättning då arbetet innebär kontakter med många olika aktörer inom sakområdet.

Erfarenhet
Några års arbetslivserfarenhet från liknande arbete, gärna med erfarenhet från offentlig sektor.

Ansökan
Sista ansökningsdag: 2020-02-16. Välkommen med din ansökan via www.randstad.se

För information: I denna rekrytering samarbetar Järfälla kommun med Randstad Engineering. För mer information kontakta rekryteringskonsult Åsa Vallin, 0733-43 40 45 eller [email protected]

Fackliga kontaktpersoner:
Rahwa Ayob
Facklig företrädare SACO
08-580 285 00
[email protected]

Jan Thelenius
Facklig företrädare Vision
08-580 285 00
[email protected]

Om företaget
Järfälla ligger strax nordväst om Stockholms city och har idag cirka 79 000 invånare. Kommunen påverkas i hög grad av regionens utvecklingstakt och vill aktivt bidra till att stärka regionens konkurrenskraft genom aktivt bostadsbyggande, högre utbildning, nytänkande och fler arbetsplatser inom spännande branscher. Ny infrastruktur knyter Järfälla närmare hela Storstockholm. Delar av kommunen utvecklas nu till en regional stadskärna där den nya stadsdelen Barkarbystaden växer fram med bostäder, arbetsplatser och service. Utbyggnaden av tunnelbanan innebär att Järfälla kommer att bli en av Stockholms viktigaste kollektivtrafikpunkter. Målet är att skapa plats för 30 000 nya invånare och 10 000 nya arbetsplatser. Järfälla kommun har ungefär 4 000 anställda som arbetar för att utveckla verksamheten till nytta för invånarna. Vi för Järfälla framåt bland annat genom aktivt medarbetarskap och gott ledarskap, bra arbetsmiljö och lika rättigheter och möjligheter i arbetslivet. Visa mindre

Hållbarhetshandläggare till Barkarby

Ansök    Okt 30    Snille Bemanning    Miljöhandläggare
Dina arbetsuppgifter Din uppgift blir att säkerställa att hållbarhetsarbetet i projektet håller hög nivå. Du kommer att stödja projektet i arbetet med att kravställa och följa upp våra entreprenader. Du har en arbetsledande roll för en grupp av medarbetare inom området. Du ingår i projektets ledningsgrupp vilket innebär att du har ett ansvar att stötta projektchefen i att blicka framåt, planera och se risker och möjligheter i projektet på en övergripande ... Visa mer
Dina arbetsuppgifter

Din uppgift blir att säkerställa att hållbarhetsarbetet i projektet håller hög nivå. Du kommer att stödja projektet i arbetet med att kravställa och följa upp våra entreprenader. Du har en arbetsledande roll för en grupp av medarbetare inom området. Du ingår i projektets ledningsgrupp vilket innebär att du har ett ansvar att stötta projektchefen i att blicka framåt, planera och se risker och möjligheter i projektet på en övergripande nivå. Fokus kommer att vara på att bistå projektledning och byggledning i arbetet med uppföljning i pågående entreprenadarbeten ute på arbetsplatserna med inriktning på miljöfarlig verksamhet (kontrollprogram).

• stötta projektets hållbarhetshandläggare för grundvatten i arbetet med uppföljning av grundvattenpåverkan
• stötta projektets handläggare för omgivningspåverkan i frågor om buller och störningar från entreprenaderna
• rapportera till tillsynsmyndigheter samt internt inom förvaltningen
• stötta projektledarna med kravställning i förfrågningsunderlag med AF-texter.
• Delta i projektets ledningsgrupp

Förvaltningen arbetar med Ceequal som verktyg för att skapa fokus på hållbarhetsfrågorna entreprenaderna. Som Hållbarhetshandläggare har du i uppgift att stötta entreprenören i det arbetet. Du rapporterar i entreprenaderna till ansvarig projektledare samt i övergripande frågor till projektchefen samt avdelningens hållbarhetssamordnare.

Detta är ett konsultuppdrag man blir anställd hos Snille, uppdraget startar i november 2019 och kommer hålla på till november 2024.

Din profil

• Akademisk, eller motsvarande relevant, utbildning inom miljö- och hållbarhetsfrågor.
• Utbildning och/eller genomförd kurs i allmänna bestämmelser för bygg, anläggnings, och installationsarbeten (AB, ABT).
• Har varit med om att arbeta med miljö- och hållbarhetsfrågor för bergarbeten.
• Minst ett halvårs erfarenhet av arbete med/kontakter med tillsynsmyndighet.
• Minst fem års erfarenhet av arbete med styrning och uppföljning av miljö- och hållbarhetsfrågor i bygg- och anläggningsbranschen såsom miljöprovtagning samt upprättande och/eller uppföljning av kontrollprogram.
• Har varit med om att upprätta eller arbeta utifrån miljökrav i administrativa föreskrifter för entreprenader.
• Minst ett halvårs erfarenhet från strategiskt ledarskapsarbete såsom medlem i ledningsgrupp, som chef eller annan arbetsledande roll.
• Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.

Meriterande

• Erfarenhet från bergtunnelarbeten.
• Ytterligare fler års yrkeserfarenhet inom området.
• Erfarenhet av arbete i ledningsgrupp för anläggningsprojekt.
• Erfarenhet av att arbeta med Ceequal.
• Kompetens inom toxikologi.

Om Snille

Snille bemanning är nischade mot tekniksektorn och har sedan 2005 arbetat med rekrytering och konsultuthyrning av juniora och seniora kollegor i alla delar av teknikbranschen. Eftersom vi på Snille har teknisk bakgrund har vi goda förutsättningar att förstå våra kunders behov och våra kandidaters efterfrågningar. Vi hjälper individer och ingenjörsföretag att utvecklas och växa!

Låter det intressant?

Då är du välkommen att ansöka till tjänsten! Sista ansökningsdag är 2019-11-05. Intervjuer och urval sker löpande så vänta inte med din ansökan. Vid frågor kontakta ansvarig rekryterare Lena Sköld på telefon 08-562 159 19 eller på [email protected] Visa mindre

Miljösamordnare

Miljöstrategiska enheten driver Järfälla kommuns arbete mot en hållbar utveckling. Det innebär att sträva efter balans mellan ekologiska, sociala, ekonomiska och rumsliga värden. Vi bidrar till att de som lever och verkar i kommunen ska erbjudas goda förutsättningar för hållbara val. Enheten arbetar också med att minska exponeringen av gifter och strävar efter att minska klimatpåverkan. Arbetet sker tvärsektoriellt inom organisationen, det vill säga att ... Visa mer
Miljöstrategiska enheten driver Järfälla kommuns arbete mot en hållbar utveckling. Det innebär att sträva efter balans mellan ekologiska, sociala, ekonomiska och rumsliga värden. Vi bidrar till att de som lever och verkar i kommunen ska erbjudas goda förutsättningar för hållbara val. Enheten arbetar också med att minska exponeringen av gifter och strävar efter att minska klimatpåverkan.

Arbetet sker tvärsektoriellt inom organisationen, det vill säga att vi arbetar med alla förvaltningar och bolag. Med hjälp av kommunens miljöledningssystem implementeras kommunens styrdokument inom miljöområdet i den kommunala organisationen.

På enheten med åtta personer finns funktionerna miljöplanerare, miljöstrateg miljösamordnare, energi- och klimatrådgivare och kemikaliesamordnare.


ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att vara en del av den miljöstrategiska enheten och fokus för dig är att arbeta med miljödiplomering*, övergripande miljöstrategiskt arbete såsom utredningar och utveckling inom miljö- och hållbarhetsområdet.

I arbetet ingår att:
- stödja och engagera verksamheter (externa företag och i Järfälla kommun) i arbetet med deras miljöarbete/miljöledningssystem
- utbilda inom miljöområdet
- arrangera nätverksträffar och seminarier
- delta och driva projekt

Kommunikation är en viktig del av arbetet som miljösamordnare. Det är viktigt dels för att berätta om alla intressanta projekt och åtgärder som genomförs, dels för att sprida budskapet och få ut mer information till aktörer inom kommunen.KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har akademisk examen inom miljöområdet. Vidare premieras utbildning inom miljörevision/miljöledningssystem och vi ser gärna att du har arbetat med miljöledningssystem.

Då arbetet till stor del handlar om att informera och uppmuntra kommunala verksamheter till att de ska arbeta med miljödiplomering, är det en fördel om du har erfarenhet från kommunikation- eller säljområdet, har erfarenhet av att driva miljöprojekt och/eller har arrangerat seminarium.

Tjänsten innebär många kontakter, både internt och externt, vilket gör att vår miljösamordnare behöver vara flexibel, ha en god kommunikativ förmåga och är duktig på att skapa goda relationer på arbetet. Vi ser gärna att du på ett framgångsrikt och effektivt sätt kan samordna, administrera och planera ditt arbete. Därtill krävs det att du kan uttrycka dig väl på svenska i tal och skrift. Du trivs med att ge god service och arbetar självgående eftersom du kommer driva egna projekt där du planerar, driver och utvärderar.


ÖVRIGT
Järfälla kommun är en personlig arbetsplats med goda utvecklingsmöjligheter. Vi är mycket stolta över våra utbildningsakademier, Medarbetar-, Arbetsledar- och Ledarskapsakademin. Att ha balans i livet, kunna kombinera karriär med familjeliv, är grundläggande för att skapa bra resultat. En förutsättning för att lyckas med det är att vi som arbetsgivare också speglar det samhälle vi verkar i. Oavsett var i kommunen du jobbar är din arbetsinsats av stor betydelse i vårt gemensamma uppdrag att i varje enskilt möte med invånare och företag ge vårt allra bästa och föra Järfälla framåt. Läs mer på www.jarfalla.se

Vi ber dig söka tjänsten via det standardiserade ansökningsformuläret som är kopplat till annonsen. Använd länken under rubriken "Ansökan".
Urvalet sker i en databas där kompetens, utbildning, arbetslivserfarenhet och andra kvalifikationer bedöms utifrån ditt ansökningsformulär. Vi ber dig därför fylla i formuläret så noggrant som möjligt.

Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Miljöinspektör med inriktning miljöskydd

Bygg- och miljöförvaltningen, med drygt 230 medarbetare, ansvarar för verksamheten under Miljö- och bygglovsnämnden och Tekniska nämnden. På miljö- och hälsoskyddsavdelningen är vi för närvarande 23 personer. En av våra erfarna miljöinspektörer som arbetar inom miljöskyddstillsynen kommer att flytta tillbaka till sin hemstad och vi letar nu en ersättare för henne. Vårt mål är att vara en effektiv och rättsäker myndighet som bidrar till god livsmedelss... Visa mer
Bygg- och miljöförvaltningen, med drygt 230 medarbetare, ansvarar för verksamheten under Miljö- och bygglovsnämnden och Tekniska nämnden.

På miljö- och hälsoskyddsavdelningen är vi för närvarande 23 personer. En av våra erfarna miljöinspektörer som arbetar inom miljöskyddstillsynen kommer att flytta tillbaka till sin hemstad och vi letar nu en ersättare för henne.

Vårt mål är att vara en effektiv och rättsäker myndighet som bidrar till god livsmedelssäkerhet, en god miljö och hållbar utveckling i kommunen.


ARBETSUPPGIFTER
Som inspektör arbetar du både självständigt och i grupp, vilket gör att du ska ha lätt att samarbeta med dina kollegor samt kunna driva egna projekt.

Vi söker nu en erfaren inspektör till vår miljöskyddsgrupp. Du kommer bland annat att arbeta med förorenade områden, bedriva tillsyn på större exploateringsprojekt och handlägga planärenden (ur ett miljöbalksperspektiv). Arbetsuppgifterna kan anpassas efter tidigare erfarenhet.

Du kommer att utforma skrivelser och beslutsunderlag samt självständigt fatta beslut på delegation. Som inspektör kan du komma att representera myndigheten i olika samverkansgrupper. Du kommer även att bidra till att uppfylla avdelningens tillsynsplan och att bedriva tillsynen så att lagstiftningens intentioner uppfylls med utlovade handläggningstider. Du kommer även bli involverad i avdelningens kvalitetsarbete. Sedan två år använder vi Ecos 2 som ärendehanteringssystem.KVALIFIKATIONER
Högskoleutbildning inom miljö- och hälsoskyddsområdet eller annan likvärdig utbildning. Dokumenterad kunskap gällande miljölagstiftning är ett krav. Vi ser gärna att du har jobbat flera år med tillsyn, gärna på någon annan kommun.

Vi tror att du har förmåga att planera, att arbeta självständigt och att basera beslut på gott omdöme och god rättspraxis. Du ska vara strukturerad och serviceinriktad. Tillsynsarbetet kräver god förmåga att uttrycka sig väl i tal och skrift. Då det är viktigt att skapa goda relationer är dina personliga egenskaper viktiga för oss. God kunskap i Officepaketet samt B-körkort krävs.

Vi kan erbjuda dig trevliga kollegor, ett varierande och roligt jobb på en arbetsplats där vi jobbar med ständiga förbättringar. Välkommen till Järfälla!

ÖVRIGT
Järfälla har norra Stockholms mest spännande geografiska läge och växer snabbt. Vi erbjuder en arbetsplats med stor variation, goda utvecklingsmöjligheter och arbetar efter visionen Järfälla för alla framåt. Läs mer om hur det är att jobba hos oss på www.jarfalla.se/ledigajobb

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Miljöinspektör med inriktning miljöskydd

Bygg- och miljöförvaltningen, med drygt 230 medarbetare, ansvarar för verksamheten under Miljö- och bygglovsnämnden och Tekniska nämnden. På miljö- och hälsoskyddsavdelningen är vi för närvarande 23 personer. En av våra erfarna miljöinspektörer som arbetar inom miljöskyddstillsynen har flyttat till en annan stad och vi letar nu en ersättare för henne. Vårt mål är att vara en effektiv och rättsäker myndighet som bidrar till god livsmedelssäkerhet, en g... Visa mer
Bygg- och miljöförvaltningen, med drygt 230 medarbetare, ansvarar för verksamheten under Miljö- och bygglovsnämnden och Tekniska nämnden.

På miljö- och hälsoskyddsavdelningen är vi för närvarande 23 personer. En av våra erfarna miljöinspektörer som arbetar inom miljöskyddstillsynen har flyttat till en annan stad och vi letar nu en ersättare för henne.

Vårt mål är att vara en effektiv och rättsäker myndighet som bidrar till god livsmedelssäkerhet, en god miljö och hållbar utveckling i kommunen.


ARBETSUPPGIFTER
Som inspektör arbetar du både självständigt och i grupp, vilket gör att du ska ha lätt att samarbeta med dina kollegor samt kunna driva egna projekt.

Vi söker nu en erfaren inspektör till vår miljöskyddsgrupp. Du kommer bland annat att arbeta med förorenade områden, bedriva tillsyn på större exploateringsprojekt och handlägga planärenden (ur ett miljöbalksperspektiv). Arbetsuppgifterna kan anpassas efter tidigare erfarenhet.

Du kommer att utforma skrivelser och beslutsunderlag samt självständigt fatta beslut på delegation. Som inspektör kan du komma att representera myndigheten i olika samverkansgrupper. Du kommer även att bidra till att uppfylla avdelningens tillsynsplan och att bedriva tillsynen så att lagstiftningens intentioner uppfylls med utlovade handläggningstider. Du kommer även bli involverad i avdelningens kvalitetsarbete. Sedan två år använder vi Ecos 2 som ärendehanteringssystem.KVALIFIKATIONER
Högskoleutbildning inom miljö- och hälsoskyddsområdet eller annan likvärdig utbildning. Dokumenterad kunskap gällande miljölagstiftning är ett krav. Vi ser gärna att du har jobbat flera år med tillsyn, gärna på någon annan kommun.

Vi tror att du har förmåga att planera, att arbeta självständigt och att basera beslut på gott omdöme och god rättspraxis. Du ska vara strukturerad och serviceinriktad. Tillsynsarbetet kräver god förmåga att uttrycka sig väl i tal och skrift. Då det är viktigt att skapa goda relationer är dina personliga egenskaper viktiga för oss. God kunskap i Officepaketet samt B-körkort krävs.

Vi kan erbjuda dig trevliga kollegor, ett varierande och roligt jobb på en arbetsplats där vi jobbar med ständiga förbättringar. Välkommen till Järfälla!

ÖVRIGT
Järfälla har norra Stockholms mest spännande geografiska läge och växer snabbt. Vi erbjuder en arbetsplats med stor variation, goda utvecklingsmöjligheter och arbetar efter visionen Järfälla för alla framåt. Läs mer om hur det är att jobba hos oss på www.jarfalla.se/ledigajobb

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre