Lediga jobb som Budbilsförare i Järfälla

Se lediga jobb som Budbilsförare i Järfälla. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Järfälla som finns hos arbetsgivaren.

Budbilsförare

Vi är ett taxi och gods åkeri. Du ska vara en person som sätter kundens behov i fokus och ger god service. B körkort är ett krav. Vi söker en förare i Stockholm som är serviceinriktade och gillar att ge bra service, kan jobba heltid/deltid/helger/kvällar/dag (enligt överenskommelse ) För mer information är du välkommen att kontakta oss Visa mer
Vi är ett taxi och gods åkeri. Du ska vara en person som sätter kundens behov i fokus och ger god service.
B körkort är ett krav.
Vi söker en förare i Stockholm som är serviceinriktade och gillar att ge bra service, kan jobba heltid/deltid/helger/kvällar/dag (enligt överenskommelse )
För mer information är du välkommen att kontakta oss Visa mindre

Timanställda chaufförer sökes

Ansök    Jan 20    Sodexo AB    Budbilsförare
Vill du vara en del av något större? Om du vill jobba tillsammans med människor med olika bakgrunder, Om du har stora ambitioner, inte är rädd för utmaningar och vill växa samtidigt som du bidrar till vår utveckling och tillväxt. Då är du välkommen till Sodexo! Sodexo Distribution i Stockholm har drygt 50 medarbetare som arbetar med att tillgodose transportbehovet av kall mat, varm mat och hjälpmedel till våra kunder runtom i Stockholms län. Vi söker nu... Visa mer
Vill du vara en del av något större?
Om du vill jobba tillsammans med människor med olika bakgrunder, Om du har stora ambitioner, inte är rädd för utmaningar och vill växa samtidigt som du bidrar till vår utveckling och tillväxt. Då är du välkommen till Sodexo!

Sodexo Distribution i Stockholm har drygt 50 medarbetare som arbetar med att tillgodose transportbehovet av kall mat, varm mat och hjälpmedel till våra kunder runtom i Stockholms län.

Vi söker nu ett antal personer som vill arbeta som timanställda chaufförer hos oss och vid sjukdomar och ledigheter fortsatt hålla hög servicegrad och punktlighet till våra kunder. Stor möjlighet till vikariat på heltid över sommaren när semesterperioden kommer. Vi söker både chaufförer med B-körkort, BE-körkort och C-körkort med YKB. 

Som chaufför hos oss har du ansvar för ditt fordon och får kan kröa i olika områden olika dagar i veckan. Flexibilitet och öppenhet för nya möjligheter är viktigt. Vi lägger stort fokus på att uppnå företagets målsättningar såsom kundnöjdhet, lönsamhet och trivsel hos våra medarbetare. Vi erbjuder en tjänst där du som chaufför och ansiktet utåt för Sodexo säkerställer att vi fortsatt håller hög servicegrad till våra kunder. Det är viktigt att du som chaufför förstår betydelsen av ditt arbete då många människor är beroende av dig och den tjänst du tillhandahåller för att kunna fortsätta leva i sina hem trots ålder eller funktionshinder.

Som medarbetare hos oss på Sodexo Transport arbetar vi enligt värdeorden laganda, serviceanda och punktlighet. Det är därför av största betydelse att du som chaufför kan identifiera dig med dessa. Sodexo erbjuder även en gedigen introduktion och du kommer att ha många erfarna kollegor. 

Kall mat

Våra matlådechaufförer ser till att leverera kall mat till hemmaboende kunder samt hemtjänster. Vi ger dem som inte har möjligheten att laga sin egen mat få restauranglagad mat direkt levererad hem. Med en kylbil följer man ett fast körschema med kunder i olika kommuner olika dagar i veckan. Du är Sodexos ansikte utåt och möter slutkund i deras hem. Leverar mat och samlar in beställningar för kommande veckor. 

Varm mat

I flera kommuner i länet levererar vi varm mat till skolor, förskolor och äldreboenden. Vi lastar hos leveranskök och levererar till mottagningskök enligt de fasta tider som kunden önskat. 

Hjälpmedel

Våra hjälpmedelschaufförer ser till att leverera och hämta tillbaka hjälpmedel till och från människor som behöver våran hjälp för att kunna fortsätta bo kvar i sin egen trygghet. Många gånger en livsnödvändighet för våra kunder så vi känner verkligen en stolthet i att kunna tillgodose behovet. 

Kompetenskrav


• Vi söker dig som är resultatdriven, nyfiken och som vill lära nytt! Vi tror att du antingen har erfarenhet av distribution eller arbete inom servicebranschen och har en god känsla för service vilket kommer bidra till att vi fortsatt har nöjda kunder.
• Du har lätt för att använda mobiltelefonen som verktyg för GPS. 
• Du har god körvana och ett gott lokalsinne. 
• B-körkort, BE-körkort eller C-körkort krävs respektive för de olika tjänsterna. 
• Du ska även kunna ta dig till kontoret i Viksjö industriområde tidig morgon då arbetet börjar mellan 06.30 och 08.00 beroende på tjänst. 
• God fysik krävs då tjänsterna är rörliga arbeten och kan kräva vissa lyft. 

Personliga egenskaper

• Du är en lagspelare med ett visst mått av stresstålighet. 
• Du är nyfiken och har förståelse för logistik. 
• Du är en social person som vet hur man bemöter äldre människor. 
• Du har lätt för att kommunicera och du uttrycker dig väl i både tal och skrift på Svenska. 

Om anställningen


• Lön enligt gällande kollektivavtal. 
• Timanställning med introduktionsperiod på en eller ett par veckor.  
• Stor möjlighet till vikariat över sommarperioden. 

Ansökan

Vi ser fram emot att ta emot din ansökan snarast via våran portal ReachMee. Sista ansökningsdatum 10/2-23. Anställningarna kan komma att tillsättas innan slutdatum. Ansökan via mail kan inte godkännas utan sköts endast genom portalen. Kontaktpersoner

Christoffer Åsén, Arbetsledare Mat [email protected]

 Sodexokoncernen
Sodexo är världsledande inom tjänster som förbättrar livskvalitet för våra kunder och medarbetare. Vi utmärker oss genom vår hållbara affärsmodell och vårt serviceutbud med måltids- och FM-tjänster samt lösningar för medarbetarförmåner. Vi bidrar till den ekonomiska, sociala och miljömässiga utvecklingen i de 53 länder där vi har verksamhet. Med omsorg servar våra 422 000 medarbetare miljontals människors dagliga behov och vi driver vår verksamhet på ett inkluderande, engagerande och ansvarstagande sätt. På Sodexo är vårt syfte att skapa en bättre vardag för ett bättre liv för alla. Visa mindre

Budbilsförare

Vi är ett taxi och gods åkeri. Du ska vara en person som sätter kundens behov i fokus och ger god service. B körkort är ett krav. Vi söker en förare i Stockholm som är serviceinriktade och gillar att ge bra service, kan jobba heltid/deltid/helger/kvällar/dag (enligt överenskommelse ) För mer information är du välkommen att kontakta oss Visa mer
Vi är ett taxi och gods åkeri. Du ska vara en person som sätter kundens behov i fokus och ger god service.
B körkort är ett krav.
Vi söker en förare i Stockholm som är serviceinriktade och gillar att ge bra service, kan jobba heltid/deltid/helger/kvällar/dag (enligt överenskommelse )
För mer information är du välkommen att kontakta oss Visa mindre

Budbilschaufför - Järfälla - Heltid

Ansök    Dec 14    Simplex Bemanning AB    Budbilsförare
Simplex söker nu nästa superstjärna! Vi söker dig som vill vara med på vår resa och varje dag ha världens roligaste arbetsplats att gå till. Som budbilschaufför har man en nyckelroll i logistiken mellan lager och slutkund. Det är du som är företagets ansikte utåt som med ett glatt humör levererar till både privatpersoner och företag runt om i hela Stockholm. Ingen dag är den andra lik och som budbilschaufför byter du ständigt miljö. Leveranserna sker både ... Visa mer
Simplex söker nu nästa superstjärna! Vi söker dig som vill vara med på vår resa och varje dag ha världens roligaste arbetsplats att gå till.
Som budbilschaufför har man en nyckelroll i logistiken mellan lager och slutkund. Det är du som är företagets ansikte utåt som med ett glatt humör levererar till både privatpersoner och företag runt om i hela Stockholm. Ingen dag är den andra lik och som budbilschaufför byter du ständigt miljö. Leveranserna sker både inne i city och i ytterområden.
Vi söker efter dig som är på jakt efter ny arbetslivserfarenhet. Du kanske inte har jobbat som budbilschaufför tidigare eller i dagsläget jobbar på ett företag du inte känner att du når din fulla potential på.
Om tjänsten:
Arbetet som budbilschaufför är väldigt varierande. Du levererar paket åt ett av de främsta transportföretagen i Sverige. Du arbetar ensam och får varje dag träffa olika kunder för att ge den bästa möjliga servicen.
Du utgår från vår kunds terminal i Järfälla.
Till hjälp får du en ruttlista inlagd i en GPS eller App med mottagarna i tur och ordning. Arbetet kräver punktlighet och problemlösning då vi vill få fram kundens varor i tid på ett trafiksäkert sätt.
Tjänsten passar dig som:
Vill ha ett heltidsjobb
Är pålitlig och kan hålla ett högt tempo
Ger 100% och alltid vill utvecklas
Har B-körkort

Meriterande kompetenser:
Erfarenhet av budbilsyrket
Erfarenhet av att köra lätt lastbil
God datorvana

Arbetstider: Mån-fre 08.00-17.00 - Möjlighet att jobba extra på helger
Plats: Järfälla
Tjänsten tillsätts så fort rätt kandidat hittas.
Om oss:
Det är vi som är Simplex. Framtidens bemanningsföretag med siktet inställt på utveckling. För det är precis vad vi vill skapa, utveckling för företag och människor. Med rätt person, på rätt plats skapas nytta för alla parter. Idag ser ni våra konsulter köra truck på terminaler, leverera pallar med tunga fordon, leda logistiken på byggarbetsplatser eller packa orders på lager. Men det är bara en liten del av vad vi erbjuder. Hos oss arbetar människor som vill framåt och som driver på logistiken i hela Sverige. Svårare eller enklare behöver det inte vara.
Är du redo för nästa steg i karriären, öppnar vi dörrar till nya möjligheter. Vårt mål är att ta vara på varje individs unika kompetens och förädla med erfarenheter.
Välkommen till Simplex! Visa mindre

Budbilschaufför - Järfälla - Heltid

Ansök    Dec 23    Simplex Bemanning AB    Budbilsförare
Simplex söker nu nästa superstjärna! Vi söker dig som vill vara med på vår resa och varje dag ha världens roligaste arbetsplats att gå till. Som budbilschaufför har man en nyckelroll i logistiken mellan lager och slutkund. Det är du som är företagets ansikte utåt som med ett glatt humör levererar till både privatpersoner och företag runt om i hela Stockholm. Ingen dag är den andra lik och som budbilschaufför byter du ständigt miljö. Leveranserna sker både ... Visa mer
Simplex söker nu nästa superstjärna! Vi söker dig som vill vara med på vår resa och varje dag ha världens roligaste arbetsplats att gå till.
Som budbilschaufför har man en nyckelroll i logistiken mellan lager och slutkund. Det är du som är företagets ansikte utåt som med ett glatt humör levererar till både privatpersoner och företag runt om i hela Stockholm. Ingen dag är den andra lik och som budbilschaufför byter du ständigt miljö. Leveranserna sker både inne i city och i ytterområden.
Vi söker efter dig som är på jakt efter ny arbetslivserfarenhet. Du kanske inte har jobbat som budbilschaufför tidigare eller i dagsläget jobbar på ett företag du inte känner att du når din fulla potential på.
Om tjänsten:
Arbetet som budbilschaufför är väldigt varierande. Du levererar paket åt ett av de främsta transportföretagen i Sverige. Du arbetar ensam och får varje dag träffa olika kunder för att ge den bästa möjliga servicen.
Du utgår från vår kunds terminal i Järfälla.
Till hjälp får du en ruttlista inlagd i en GPS eller App med mottagarna i tur och ordning. Arbetet kräver punktlighet och problemlösning då vi vill få fram kundens varor i tid på ett trafiksäkert sätt.
Tjänsten passar dig som:
Vill ha ett heltidsjobb
Är pålitlig och kan hålla ett högt tempo
Ger 100% och alltid vill utvecklas
Har B-körkort

Meriterande kompetenser:
Erfarenhet av budbilsyrket
Erfarenhet av att köra lätt lastbil
God datorvana

Arbetstider: Mån-fre 08.00-17.00 - Möjlighet att jobba extra på helger
Plats: Järfälla
Tjänsten tillsätts så fort rätt kandidat hittas.
Om oss:
Det är vi som är Simplex. Framtidens bemanningsföretag med siktet inställt på utveckling. För det är precis vad vi vill skapa, utveckling för företag och människor. Med rätt person, på rätt plats skapas nytta för alla parter. Idag ser ni våra konsulter köra truck på terminaler, leverera pallar med tunga fordon, leda logistiken på byggarbetsplatser eller packa orders på lager. Men det är bara en liten del av vad vi erbjuder. Hos oss arbetar människor som vill framåt och som driver på logistiken i hela Sverige. Svårare eller enklare behöver det inte vara.
Är du redo för nästa steg i karriären, öppnar vi dörrar till nya möjligheter. Vårt mål är att ta vara på varje individs unika kompetens och förädla med erfarenheter.
Välkommen till Simplex! Visa mindre

Budbilschaufför - Järfälla - Heltid

Ansök    Dec 27    Simplex Bemanning AB    Budbilsförare
Simplex söker nu nästa superstjärna! Vi söker dig som vill vara med på vår resa och varje dag ha världens roligaste arbetsplats att gå till. Som budbilschaufför har man en nyckelroll i logistiken mellan lager och slutkund. Det är du som är företagets ansikte utåt som med ett glatt humör levererar till både privatpersoner och företag runt om i hela Stockholm. Ingen dag är den andra lik och som budbilschaufför byter du ständigt miljö. Leveranserna sker både ... Visa mer
Simplex söker nu nästa superstjärna! Vi söker dig som vill vara med på vår resa och varje dag ha världens roligaste arbetsplats att gå till.
Som budbilschaufför har man en nyckelroll i logistiken mellan lager och slutkund. Det är du som är företagets ansikte utåt som med ett glatt humör levererar till både privatpersoner och företag runt om i hela Stockholm. Ingen dag är den andra lik och som budbilschaufför byter du ständigt miljö. Leveranserna sker både inne i city och i ytterområden.
Vi söker efter dig som är på jakt efter ny arbetslivserfarenhet. Du kanske inte har jobbat som budbilschaufför tidigare eller i dagsläget jobbar på ett företag du inte känner att du når din fulla potential på.
Om tjänsten:
Arbetet som budbilschaufför är väldigt varierande. Du levererar paket åt ett av de främsta transportföretagen i Sverige. Du arbetar ensam och får varje dag träffa olika kunder för att ge den bästa möjliga servicen.
Du utgår från vår kunds terminal i Järfälla.
Till hjälp får du en ruttlista inlagd i en GPS eller App med mottagarna i tur och ordning. Arbetet kräver punktlighet och problemlösning då vi vill få fram kundens varor i tid på ett trafiksäkert sätt.
Tjänsten passar dig som:
Vill ha ett heltidsjobb
Är pålitlig och kan hålla ett högt tempo
Ger 100% och alltid vill utvecklas
Har B-körkort

Meriterande kompetenser:
Erfarenhet av budbilsyrket
Erfarenhet av att köra lätt lastbil
God datorvana

Arbetstider: Mån-fre 08.00-17.00 - Möjlighet att jobba extra på helger
Plats: Järfälla
Tjänsten tillsätts så fort rätt kandidat hittas.
Om oss:
Det är vi som är Simplex. Framtidens bemanningsföretag med siktet inställt på utveckling. För det är precis vad vi vill skapa, utveckling för företag och människor. Med rätt person, på rätt plats skapas nytta för alla parter. Idag ser ni våra konsulter köra truck på terminaler, leverera pallar med tunga fordon, leda logistiken på byggarbetsplatser eller packa orders på lager. Men det är bara en liten del av vad vi erbjuder. Hos oss arbetar människor som vill framåt och som driver på logistiken i hela Sverige. Svårare eller enklare behöver det inte vara.
Är du redo för nästa steg i karriären, öppnar vi dörrar till nya möjligheter. Vårt mål är att ta vara på varje individs unika kompetens och förädla med erfarenheter.
Välkommen till Simplex! Visa mindre

Yrkeschaufförer sökes

Ansök    Dec 13    Daks-Bud Transport AB    Budbilsförare
Just nu söker vi chaufförer till bud. Vi söker dig som är positiv att arbeta självständigt och även kunna fungera i grupp, samt ta instruktioner. Att vara professionell och stresstålig är ett krav i detta jobb. Kund behandling och kundservice är också en mycket viktig del i tjänsten. Du ska kunna behärska svenska språket i tal och skrift. Erfarenhet av liknande jobb är en merit men inget krav, tunga lyft kan förekomma. Kvalifikationer: B-kort: Krav: Sve... Visa mer
Just nu söker vi chaufförer till bud.
Vi söker dig som är positiv att arbeta självständigt och även kunna fungera i grupp, samt ta instruktioner. Att vara professionell och stresstålig är ett krav i detta jobb.
Kund behandling och kundservice är också en mycket viktig del i tjänsten.
Du ska kunna behärska svenska språket i tal och skrift.
Erfarenhet av liknande jobb är en merit men inget krav, tunga lyft kan förekomma.


Kvalifikationer:
B-kort:
Krav: Svenska i både tal och skrift (obligatorisk)
Meriterande: Erfarenhet
Arbetstid måndag-fredag (Heltid) Lön enligt överenskommelse.
Kvälls och helg jobb kan förekomma
Kontakt sker endast via mail:
Email: [email protected] Visa mindre

B-Chaufförer för kvällspass sökes i Brunna

We are looking for drivers that are able to work 5-6 hours with start at 16:00 in afternoons. You will be delivering parcels with our vans. We have deliveries 6 days a week and you can decide which days you can work. Your dutys - Delivery parcels with our vans in and around Brunna What we are looking for - Manual B Driver license - European Union (EU) driver license Meritorious - Driver license for at least two years - Former experience from deliver... Visa mer
We are looking for drivers that are able to work 5-6 hours with start at 16:00 in afternoons. You will be delivering parcels with our vans. We have deliveries 6 days a week and you can decide which days you can work.

Your dutys

- Delivery parcels with our vans in and around Brunna

What we are looking for

- Manual B Driver license
- European Union (EU) driver license


Meritorious

- Driver license for at least two years
- Former experience from delivery goods


Your profile

To succeed with this we think you got.

- Is responsible and has a good sense of details.
- Are service minded
- Can work independently
- Like to communicate with people
Apply

Are you the one we looking for? Apply today!

Selection takes place on an ongoing basis and the position may be filled before the last application date Visa mindre

Budbilschaufför - Järfälla - Heltid

Ansök    Dec 2    Simplex Bemanning AB    Budbilsförare
Simplex söker nu nästa superstjärna! Vi söker dig som vill vara med på vår resa och varje dag ha världens roligaste arbetsplats att gå till. Som budbilschaufför har man en nyckelroll i logistiken mellan lager och slutkund. Det är du som är företagets ansikte utåt som med ett glatt humör levererar till både privatpersoner och företag runt om i hela Stockholm. Ingen dag är den andra lik och som budbilschaufför byter du ständigt miljö. Leveranserna sker både ... Visa mer
Simplex söker nu nästa superstjärna! Vi söker dig som vill vara med på vår resa och varje dag ha världens roligaste arbetsplats att gå till.
Som budbilschaufför har man en nyckelroll i logistiken mellan lager och slutkund. Det är du som är företagets ansikte utåt som med ett glatt humör levererar till både privatpersoner och företag runt om i hela Stockholm. Ingen dag är den andra lik och som budbilschaufför byter du ständigt miljö. Leveranserna sker både inne i city och i ytterområden.
Vi söker efter dig som är på jakt efter ny arbetslivserfarenhet. Du kanske inte har jobbat som budbilschaufför tidigare eller i dagsläget jobbar på ett företag du inte känner att du når din fulla potential på.
Om tjänsten:
Arbetet som budbilschaufför är väldigt varierande. Du levererar paket åt ett av de främsta transportföretagen i Sverige. Du arbetar ensam och får varje dag träffa olika kunder för att ge den bästa möjliga servicen.
Du utgår från vår kunds terminal i Järfälla.
Till hjälp får du en ruttlista inlagd i en GPS eller App med mottagarna i tur och ordning. Arbetet kräver punktlighet och problemlösning då vi vill få fram kundens varor i tid på ett trafiksäkert sätt.
Tjänsten passar dig som:
Vill ha ett heltidsjobb
Är pålitlig och kan hålla ett högt tempo
Ger 100% och alltid vill utvecklas
Har B-körkort

Meriterande kompetenser:
Erfarenhet av budbilsyrket
Erfarenhet av att köra lätt lastbil
God datorvana

Arbetstider: Mån-fre 08.00-17.00 - Möjlighet att jobba extra på helger
Plats: Järfälla
Tjänsten tillsätts så fort rätt kandidat hittas.
Om oss:
Det är vi som är Simplex. Framtidens bemanningsföretag med siktet inställt på utveckling. För det är precis vad vi vill skapa, utveckling för företag och människor. Med rätt person, på rätt plats skapas nytta för alla parter. Idag ser ni våra konsulter köra truck på terminaler, leverera pallar med tunga fordon, leda logistiken på byggarbetsplatser eller packa orders på lager. Men det är bara en liten del av vad vi erbjuder. Hos oss arbetar människor som vill framåt och som driver på logistiken i hela Sverige. Svårare eller enklare behöver det inte vara.
Är du redo för nästa steg i karriären, öppnar vi dörrar till nya möjligheter. Vårt mål är att ta vara på varje individs unika kompetens och förädla med erfarenheter.
Välkommen till Simplex! Visa mindre

Budbilschaufför - Järfälla - Heltid

Ansök    Nov 28    Simplex Bemanning AB    Budbilsförare
Simplex söker nu nästa superstjärna! Vi söker dig som vill vara med på vår resa och varje dag ha världens roligaste arbetsplats att gå till. Som budbilschaufför har man en nyckelroll i logistiken mellan lager och slutkund. Det är du som är företagets ansikte utåt som med ett glatt humör levererar till både privatpersoner och företag runt om i hela Stockholm. Ingen dag är den andra lik och som budbilschaufför byter du ständigt miljö. Leveranserna sker både ... Visa mer
Simplex söker nu nästa superstjärna! Vi söker dig som vill vara med på vår resa och varje dag ha världens roligaste arbetsplats att gå till.
Som budbilschaufför har man en nyckelroll i logistiken mellan lager och slutkund. Det är du som är företagets ansikte utåt som med ett glatt humör levererar till både privatpersoner och företag runt om i hela Stockholm. Ingen dag är den andra lik och som budbilschaufför byter du ständigt miljö. Leveranserna sker både inne i city och i ytterområden.
Vi söker efter dig som är på jakt efter ny arbetslivserfarenhet. Du kanske inte har jobbat som budbilschaufför tidigare eller i dagsläget jobbar på ett företag du inte känner att du når din fulla potential på.
Om tjänsten:
Arbetet som budbilschaufför är väldigt varierande. Du levererar paket åt ett av de främsta transportföretagen i Sverige. Du arbetar ensam och får varje dag träffa olika kunder för att ge den bästa möjliga servicen.
Du utgår från vår kunds terminal i Järfälla.
Till hjälp får du en ruttlista inlagd i en GPS eller App med mottagarna i tur och ordning. Arbetet kräver punktlighet och problemlösning då vi vill få fram kundens varor i tid på ett trafiksäkert sätt.
Tjänsten passar dig som:
Vill ha ett heltidsjobb
Är pålitlig och kan hålla ett högt tempo
Ger 100% och alltid vill utvecklas
Har B-körkort

Meriterande kompetenser:
Erfarenhet av budbilsyrket
Erfarenhet av att köra lätt lastbil
God datorvana

Arbetstider: Mån-fre 08.00-17.00 - Möjlighet att jobba extra på helger
Plats: Järfälla
Tjänsten tillsätts så fort rätt kandidat hittas.
Om oss:
Det är vi som är Simplex. Framtidens bemanningsföretag med siktet inställt på utveckling. För det är precis vad vi vill skapa, utveckling för företag och människor. Med rätt person, på rätt plats skapas nytta för alla parter. Idag ser ni våra konsulter köra truck på terminaler, leverera pallar med tunga fordon, leda logistiken på byggarbetsplatser eller packa orders på lager. Men det är bara en liten del av vad vi erbjuder. Hos oss arbetar människor som vill framåt och som driver på logistiken i hela Sverige. Svårare eller enklare behöver det inte vara.
Är du redo för nästa steg i karriären, öppnar vi dörrar till nya möjligheter. Vårt mål är att ta vara på varje individs unika kompetens och förädla med erfarenheter.
Välkommen till Simplex! Visa mindre

B-chaufförer sökes för uppdrag i Järfälla

Rollen som budbilsförare / brevbärare innebär att du bland annat har hand om utkörning av paket till företag och privatkunder. För att du ska trivas i rollen bör du vara social, ha kunden i fokus och stresstålig då tempot kan vara högt i perioder. I rollen som budbilsförare arbetar du ute hos kund som är en välkänd aktör inom logistikbranschen. Även sortering och lastning av gods tillhör dina arbetsuppgifter, detta kan innebär tunga lyft och därmed bör du ... Visa mer
Rollen som budbilsförare / brevbärare innebär att du bland annat har hand om utkörning av paket till företag och privatkunder. För att du ska trivas i rollen bör du vara social, ha kunden i fokus och stresstålig då tempot kan vara högt i perioder. I rollen som budbilsförare arbetar du ute hos kund som är en välkänd aktör inom logistikbranschen. Även sortering och lastning av gods tillhör dina arbetsuppgifter, detta kan innebär tunga lyft och därmed bör du vara i god fysisk form. Du kommer att arbeta självständigt med utgångspunkt i Järfälla.

Arbetstiderna är tisdag till lördag fördelat på dag, eftermiddag och kvällar.

Krav

- B-körkort.
- Goda kunskaper svenska i tal och skrift.


Meriterande

- Truck-kort.
- Erfarenheter inom distribution.


Observera att ett utdrag från belastningsregistret kommer att tas ut i början av processen.

Personliga kvalifikationer

En förutsättning för att du ska trivas i rollen är att du är strukturerad och serviceinriktad i ditt arbete då du kommer ha daglig kontakt med kunder. För övrigt är du som person noggrann och stresstålig, du tummar aldrig på säkerhet i trafiken utan planerar dina rutter väl. Visa mindre

Budbilsförare

Vi är ett taxi och gods åkeri. Du ska vara en person som sätter kundens behov i fokus och ger god service. B körkort är ett krav. Vi söker en förare i Stockholm som är serviceinriktade och gillar att ge bra service, kan jobba heltid/deltid/helger/kvällar/dag (enligt överenskommelse ) För mer information är du välkommen att kontakta oss Visa mer
Vi är ett taxi och gods åkeri. Du ska vara en person som sätter kundens behov i fokus och ger god service.
B körkort är ett krav.
Vi söker en förare i Stockholm som är serviceinriktade och gillar att ge bra service, kan jobba heltid/deltid/helger/kvällar/dag (enligt överenskommelse )
För mer information är du välkommen att kontakta oss Visa mindre

Budbilschaufför - Järfälla - Heltid

Ansök    Nov 15    Simplex Bemanning AB    Budbilsförare
Simplex söker nu nästa superstjärna! Vi söker dig som vill vara med på vår resa och varje dag ha världens roligaste arbetsplats att gå till. Som budbilschaufför har man en nyckelroll i logistiken mellan lager och slutkund. Det är du som är företagets ansikte utåt som med ett glatt humör levererar till både privatpersoner och företag runt om i hela Stockholm. Ingen dag är den andra lik och som budbilschaufför byter du ständigt miljö. Leveranserna sker både ... Visa mer
Simplex söker nu nästa superstjärna! Vi söker dig som vill vara med på vår resa och varje dag ha världens roligaste arbetsplats att gå till.
Som budbilschaufför har man en nyckelroll i logistiken mellan lager och slutkund. Det är du som är företagets ansikte utåt som med ett glatt humör levererar till både privatpersoner och företag runt om i hela Stockholm. Ingen dag är den andra lik och som budbilschaufför byter du ständigt miljö. Leveranserna sker både inne i city och i ytterområden.
Vi söker efter dig som är på jakt efter ny arbetslivserfarenhet. Du kanske inte har jobbat som budbilschaufför tidigare eller i dagsläget jobbar på ett företag du inte känner att du når din fulla potential på.
Om tjänsten:
Arbetet som budbilschaufför är väldigt varierande. Du levererar paket åt ett av de främsta transportföretagen i Sverige. Du arbetar ensam och får varje dag träffa olika kunder för att ge den bästa möjliga servicen.
Du utgår från vår kunds terminal i Järfälla.
Till hjälp får du en ruttlista inlagd i en GPS eller App med mottagarna i tur och ordning. Arbetet kräver punktlighet och problemlösning då vi vill få fram kundens varor i tid på ett trafiksäkert sätt.
Tjänsten passar dig som:
Vill ha ett heltidsjobb
Är pålitlig och kan hålla ett högt tempo
Ger 100% och alltid vill utvecklas
Har B-körkort

Meriterande kompetenser:
Erfarenhet av budbilsyrket
Erfarenhet av att köra lätt lastbil
God datorvana

Arbetstider: Mån-fre 08.00-17.00 - Möjlighet att jobba extra på helger
Plats: Järfälla
Tjänsten tillsätts så fort rätt kandidat hittas.
Om oss:
Det är vi som är Simplex. Framtidens bemanningsföretag med siktet inställt på utveckling. För det är precis vad vi vill skapa, utveckling för företag och människor. Med rätt person, på rätt plats skapas nytta för alla parter. Idag ser ni våra konsulter köra truck på terminaler, leverera pallar med tunga fordon, leda logistiken på byggarbetsplatser eller packa orders på lager. Men det är bara en liten del av vad vi erbjuder. Hos oss arbetar människor som vill framåt och som driver på logistiken i hela Sverige. Svårare eller enklare behöver det inte vara.
Är du redo för nästa steg i karriären, öppnar vi dörrar till nya möjligheter. Vårt mål är att ta vara på varje individs unika kompetens och förädla med erfarenheter.
Välkommen till Simplex! Visa mindre

Budbilschaufför - Järfälla - Heltid

Ansök    Nov 24    Simplex Bemanning AB    Budbilsförare
Simplex söker nu nästa superstjärna! Vi söker dig som vill vara med på vår resa och varje dag ha världens roligaste arbetsplats att gå till. Som budbilschaufför har man en nyckelroll i logistiken mellan lager och slutkund. Det är du som är företagets ansikte utåt som med ett glatt humör levererar till både privatpersoner och företag runt om i hela Stockholm. Ingen dag är den andra lik och som budbilschaufför byter du ständigt miljö. Leveranserna sker både ... Visa mer
Simplex söker nu nästa superstjärna! Vi söker dig som vill vara med på vår resa och varje dag ha världens roligaste arbetsplats att gå till.
Som budbilschaufför har man en nyckelroll i logistiken mellan lager och slutkund. Det är du som är företagets ansikte utåt som med ett glatt humör levererar till både privatpersoner och företag runt om i hela Stockholm. Ingen dag är den andra lik och som budbilschaufför byter du ständigt miljö. Leveranserna sker både inne i city och i ytterområden.
Vi söker efter dig som är på jakt efter ny arbetslivserfarenhet. Du kanske inte har jobbat som budbilschaufför tidigare eller i dagsläget jobbar på ett företag du inte känner att du når din fulla potential på.
Om tjänsten:
Arbetet som budbilschaufför är väldigt varierande. Du levererar paket åt ett av de främsta transportföretagen i Sverige. Du arbetar ensam och får varje dag träffa olika kunder för att ge den bästa möjliga servicen.
Du utgår från vår kunds terminal i Järfälla.
Till hjälp får du en ruttlista inlagd i en GPS eller App med mottagarna i tur och ordning. Arbetet kräver punktlighet och problemlösning då vi vill få fram kundens varor i tid på ett trafiksäkert sätt.
Tjänsten passar dig som:
Vill ha ett heltidsjobb
Är pålitlig och kan hålla ett högt tempo
Ger 100% och alltid vill utvecklas
Har B-körkort

Meriterande kompetenser:
Erfarenhet av budbilsyrket
Erfarenhet av att köra lätt lastbil
God datorvana

Arbetstider: Mån-fre 08.00-17.00 - Möjlighet att jobba extra på helger
Plats: Järfälla
Tjänsten tillsätts så fort rätt kandidat hittas.
Om oss:
Det är vi som är Simplex. Framtidens bemanningsföretag med siktet inställt på utveckling. För det är precis vad vi vill skapa, utveckling för företag och människor. Med rätt person, på rätt plats skapas nytta för alla parter. Idag ser ni våra konsulter köra truck på terminaler, leverera pallar med tunga fordon, leda logistiken på byggarbetsplatser eller packa orders på lager. Men det är bara en liten del av vad vi erbjuder. Hos oss arbetar människor som vill framåt och som driver på logistiken i hela Sverige. Svårare eller enklare behöver det inte vara.
Är du redo för nästa steg i karriären, öppnar vi dörrar till nya möjligheter. Vårt mål är att ta vara på varje individs unika kompetens och förädla med erfarenheter.
Välkommen till Simplex! Visa mindre

Budbilschaufför - Järfälla - Heltid

Ansök    Nov 25    Simplex Bemanning AB    Budbilsförare
Simplex söker nu nästa superstjärna! Vi söker dig som vill vara med på vår resa och varje dag ha världens roligaste arbetsplats att gå till. Som budbilschaufför har man en nyckelroll i logistiken mellan lager och slutkund. Det är du som är företagets ansikte utåt som med ett glatt humör levererar till både privatpersoner och företag runt om i hela Stockholm. Ingen dag är den andra lik och som budbilschaufför byter du ständigt miljö. Leveranserna sker både ... Visa mer
Simplex söker nu nästa superstjärna! Vi söker dig som vill vara med på vår resa och varje dag ha världens roligaste arbetsplats att gå till.
Som budbilschaufför har man en nyckelroll i logistiken mellan lager och slutkund. Det är du som är företagets ansikte utåt som med ett glatt humör levererar till både privatpersoner och företag runt om i hela Stockholm. Ingen dag är den andra lik och som budbilschaufför byter du ständigt miljö. Leveranserna sker både inne i city och i ytterområden.
Vi söker efter dig som är på jakt efter ny arbetslivserfarenhet. Du kanske inte har jobbat som budbilschaufför tidigare eller i dagsläget jobbar på ett företag du inte känner att du når din fulla potential på.
Om tjänsten:
Arbetet som budbilschaufför är väldigt varierande. Du levererar paket åt ett av de främsta transportföretagen i Sverige. Du arbetar ensam och får varje dag träffa olika kunder för att ge den bästa möjliga servicen.
Du utgår från vår kunds terminal i Järfälla.
Till hjälp får du en ruttlista inlagd i en GPS eller App med mottagarna i tur och ordning. Arbetet kräver punktlighet och problemlösning då vi vill få fram kundens varor i tid på ett trafiksäkert sätt.
Tjänsten passar dig som:
Vill ha ett heltidsjobb
Är pålitlig och kan hålla ett högt tempo
Ger 100% och alltid vill utvecklas
Har B-körkort

Meriterande kompetenser:
Erfarenhet av budbilsyrket
Erfarenhet av att köra lätt lastbil
God datorvana

Arbetstider: Mån-fre 08.00-17.00 - Möjlighet att jobba extra på helger
Plats: Järfälla
Tjänsten tillsätts så fort rätt kandidat hittas.
Om oss:
Det är vi som är Simplex. Framtidens bemanningsföretag med siktet inställt på utveckling. För det är precis vad vi vill skapa, utveckling för företag och människor. Med rätt person, på rätt plats skapas nytta för alla parter. Idag ser ni våra konsulter köra truck på terminaler, leverera pallar med tunga fordon, leda logistiken på byggarbetsplatser eller packa orders på lager. Men det är bara en liten del av vad vi erbjuder. Hos oss arbetar människor som vill framåt och som driver på logistiken i hela Sverige. Svårare eller enklare behöver det inte vara.
Är du redo för nästa steg i karriären, öppnar vi dörrar till nya möjligheter. Vårt mål är att ta vara på varje individs unika kompetens och förädla med erfarenheter.
Välkommen till Simplex! Visa mindre

Budbilschaufför - Järfälla - Heltid

Ansök    Nov 8    Simplex Bemanning AB    Budbilsförare
Simplex söker nu nästa superstjärna! Vi söker dig som vill vara med på vår resa och varje dag ha världens roligaste arbetsplats att gå till. Som budbilschaufför har man en nyckelroll i logistiken mellan lager och slutkund. Det är du som är företagets ansikte utåt som med ett glatt humör levererar till både privatpersoner och företag runt om i hela Stockholm. Ingen dag är den andra lik och som budbilschaufför byter du ständigt miljö. Leveranserna sker både ... Visa mer
Simplex söker nu nästa superstjärna! Vi söker dig som vill vara med på vår resa och varje dag ha världens roligaste arbetsplats att gå till.
Som budbilschaufför har man en nyckelroll i logistiken mellan lager och slutkund. Det är du som är företagets ansikte utåt som med ett glatt humör levererar till både privatpersoner och företag runt om i hela Stockholm. Ingen dag är den andra lik och som budbilschaufför byter du ständigt miljö. Leveranserna sker både inne i city och i ytterområden.
Vi söker efter dig som är på jakt efter ny arbetslivserfarenhet. Du kanske inte har jobbat som budbilschaufför tidigare eller i dagsläget jobbar på ett företag du inte känner att du når din fulla potential på.
Om tjänsten:
Arbetet som budbilschaufför är väldigt varierande. Du levererar paket åt ett av de främsta transportföretagen i Sverige. Du arbetar ensam och får varje dag träffa olika kunder för att ge den bästa möjliga servicen.
Du utgår från vår kunds terminal i Järfälla.
Till hjälp får du en ruttlista inlagd i en GPS eller App med mottagarna i tur och ordning. Arbetet kräver punktlighet och problemlösning då vi vill få fram kundens varor i tid på ett trafiksäkert sätt.
Tjänsten passar dig som:
Vill ha ett heltidsjobb
Är pålitlig och kan hålla ett högt tempo
Ger 100% och alltid vill utvecklas
Har B-körkort

Meriterande kompetenser:
Erfarenhet av budbilsyrket
Erfarenhet av att köra lätt lastbil
God datorvana

Arbetstider: Mån-fre 08.00-17.00 - Möjlighet att jobba extra på helger
Plats: Järfälla
Tjänsten tillsätts så fort rätt kandidat hittas.
Om oss:
Det är vi som är Simplex. Framtidens bemanningsföretag med siktet inställt på utveckling. För det är precis vad vi vill skapa, utveckling för företag och människor. Med rätt person, på rätt plats skapas nytta för alla parter. Idag ser ni våra konsulter köra truck på terminaler, leverera pallar med tunga fordon, leda logistiken på byggarbetsplatser eller packa orders på lager. Men det är bara en liten del av vad vi erbjuder. Hos oss arbetar människor som vill framåt och som driver på logistiken i hela Sverige. Svårare eller enklare behöver det inte vara.
Är du redo för nästa steg i karriären, öppnar vi dörrar till nya möjligheter. Vårt mål är att ta vara på varje individs unika kompetens och förädla med erfarenheter.
Välkommen till Simplex! Visa mindre

B-chaufför sökes för dagtid och kvällsarbete i Veddesta!

Rekryteringsgruppen söker omgående för kunds räkning en driven och engagerad budbilschaufför: Är du trygg bakom ratten? Vi söker dig som vill jobba som skåpbilschaufför. Du bör finnas tillgänglig för heltid eller för arbete minst 3 dagar i veckan. Arbetsuppgifter Rekryteringsgruppen söker åt kunds räkning chaufförer till stort distributionsföretag. Du kommer att köra en större skåpbil och arbetsuppgifterna går ut på att leverera hempaket till privatku... Visa mer
Rekryteringsgruppen söker omgående för kunds räkning en driven och engagerad budbilschaufför:

Är du trygg bakom ratten?

Vi söker dig som vill jobba som skåpbilschaufför. Du bör finnas tillgänglig för heltid eller för arbete minst 3 dagar i veckan.


Arbetsuppgifter

Rekryteringsgruppen söker åt kunds räkning chaufförer till stort distributionsföretag. Du kommer att köra en större skåpbil och arbetsuppgifterna går ut på att leverera hempaket till privatkunder.

Förutom att du är en duktig chaufför så uppskattar vi personliga egenskaper som social kompetens och god samarbetsförmåga. Som person är du driven, noggrann och känner stort ansvar för dina arbetsuppgifter. Vi ser även att du har en hög servicekänsla och är trygg bakom ratten. Då arbetet kräver effektivitet och innehåller en del tyngre moment ser vi även att du är stresstålig och tycker om att arbeta fysiskt.

Att du har rätt inställning till att jobba ser vi som en självklarhet och du kan givetvis lämna goda referenser.

Kompetens och kvalifikationer

Vi söker dig som:

- Har haft manuellt B-kort i minst ett år
- Har god körvana
- Är serviceinriktad
- Är snabblärd
- Har bra kunskaper i svenska språket i både tal och skrift


Meriterande: Erfarenhet inom chaufförsyrket, vana av skåpbil/lätt lastbil.

Arbetstider:

Dagtid vardagar: ca 07:00-16:00

Vardagskvällar 16.00-22.00,

Lördagar 09.30-16.30

Tillträde: Omgående

Ansökningar tas endast emot via Teamtailor

Sökord: budbil, transport, b-kort, chaufför, bud, kvällsjobb, distribution Visa mindre

Budbilschaufför - Järfälla - Heltid

Ansök    Nov 7    Simplex Bemanning AB    Budbilsförare
Simplex söker nu nästa superstjärna! Vi söker dig som vill vara med på vår resa och varje dag ha världens roligaste arbetsplats att gå till. Som budbilschaufför har man en nyckelroll i logistiken mellan lager och slutkund. Det är du som är företagets ansikte utåt som med ett glatt humör levererar till både privatpersoner och företag runt om i hela Stockholm. Ingen dag är den andra lik och som budbilschaufför byter du ständigt miljö. Leveranserna sker både ... Visa mer
Simplex söker nu nästa superstjärna! Vi söker dig som vill vara med på vår resa och varje dag ha världens roligaste arbetsplats att gå till.
Som budbilschaufför har man en nyckelroll i logistiken mellan lager och slutkund. Det är du som är företagets ansikte utåt som med ett glatt humör levererar till både privatpersoner och företag runt om i hela Stockholm. Ingen dag är den andra lik och som budbilschaufför byter du ständigt miljö. Leveranserna sker både inne i city och i ytterområden.
Vi söker efter dig som är på jakt efter ny arbetslivserfarenhet. Du kanske inte har jobbat som budbilschaufför tidigare eller i dagsläget jobbar på ett företag du inte känner att du når din fulla potential på.
Om tjänsten:
Arbetet som budbilschaufför är väldigt varierande. Du levererar paket åt ett av de främsta transportföretagen i Sverige. Du arbetar ensam och får varje dag träffa olika kunder för att ge den bästa möjliga servicen.
Du utgår från vår kunds terminal i Järfälla.
Till hjälp får du en ruttlista inlagd i en GPS eller App med mottagarna i tur och ordning. Arbetet kräver punktlighet och problemlösning då vi vill få fram kundens varor i tid på ett trafiksäkert sätt.
Tjänsten passar dig som:
Vill ha ett heltidsjobb
Är pålitlig och kan hålla ett högt tempo
Ger 100% och alltid vill utvecklas
Har B-körkort

Meriterande kompetenser:
Erfarenhet av budbilsyrket
Erfarenhet av att köra lätt lastbil
God datorvana

Arbetstider: Mån-fre 08.00-17.00 - Möjlighet att jobba extra på helger
Plats: Järfälla
Tjänsten tillsätts så fort rätt kandidat hittas.
Om oss:
Det är vi som är Simplex. Framtidens bemanningsföretag med siktet inställt på utveckling. För det är precis vad vi vill skapa, utveckling för företag och människor. Med rätt person, på rätt plats skapas nytta för alla parter. Idag ser ni våra konsulter köra truck på terminaler, leverera pallar med tunga fordon, leda logistiken på byggarbetsplatser eller packa orders på lager. Men det är bara en liten del av vad vi erbjuder. Hos oss arbetar människor som vill framåt och som driver på logistiken i hela Sverige. Svårare eller enklare behöver det inte vara.
Är du redo för nästa steg i karriären, öppnar vi dörrar till nya möjligheter. Vårt mål är att ta vara på varje individs unika kompetens och förädla med erfarenheter.
Välkommen till Simplex! Visa mindre

B-Chaufförer för kvällspass sökes i Brunna

We are looking for drivers that are able to work 5-6 hours with start at 16:00 in afternoons. You will be delivering parcels with our vans. We have deliveries 6 days a week and you can decide which days you can work. Your dutys - Delivery parcels with our vans in and around Brunna What we are looking for - Manual B Driver license - European Union (EU) driver license Meritorious - Driver license for at least two years - Former experience from deliver... Visa mer
We are looking for drivers that are able to work 5-6 hours with start at 16:00 in afternoons. You will be delivering parcels with our vans. We have deliveries 6 days a week and you can decide which days you can work.

Your dutys

- Delivery parcels with our vans in and around Brunna

What we are looking for

- Manual B Driver license
- European Union (EU) driver license


Meritorious

- Driver license for at least two years
- Former experience from delivery goods


Your profile

To succeed with this we think you got.

- Is responsible and has a good sense of details.
- Are service minded
- Can work independently
- Like to communicate with people
Apply

Are you the one we looking for? Apply today!

Selection takes place on an ongoing basis and the position may be filled before the last application date Visa mindre

Bud/ chaufför I Stockholm

Ansök    Nov 2    Moslli Sirjie, Mohamad    Budbilsförare
Vi söker nu chaufför med B-behörighet till vår hub i Stockholm . Styckegods i Stockholm. Vi erbjuder: -Nystartsjobb, heltid. -Schemalagd arbetstid 08-17. -Lön och villkor enligt transportavtalet. -Möjlighet till variation och utveckling inom bolaget. -Trevliga kollegor. Vi letar efter dig som har en positiv inställning och servicekänsla. Vi ser gärna att du har ett gott ordningssinne och trivs med att arbeta självständigt, och har goda kunskaper i svenska.... Visa mer
Vi söker nu chaufför med B-behörighet till vår hub i Stockholm . Styckegods i Stockholm.
Vi erbjuder:
-Nystartsjobb, heltid.
-Schemalagd arbetstid 08-17.
-Lön och villkor enligt transportavtalet.
-Möjlighet till variation och utveckling inom bolaget.
-Trevliga kollegor.
Vi letar efter dig som har en positiv inställning och servicekänsla. Vi ser gärna att du har ett gott ordningssinne och trivs med att arbeta självständigt, och har goda kunskaper i svenska.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

B-Chaufförer för kvällspass sökes i Brunna

We are looking for drivers that are able to work 5-6 hours with start at 16:00 in afternoons. You will be delivering parcels with our vans. We have deliveries 6 days a week and you can decide which days you can work. Your dutys - Delivery parcels with our vans in and around Brunna What we are looking for - Manual B Driver license - European Union (EU) driver license Meritorious - Driver license for at least two years - Former experience from deliver... Visa mer
We are looking for drivers that are able to work 5-6 hours with start at 16:00 in afternoons. You will be delivering parcels with our vans. We have deliveries 6 days a week and you can decide which days you can work.

Your dutys

- Delivery parcels with our vans in and around Brunna

What we are looking for

- Manual B Driver license
- European Union (EU) driver license


Meritorious

- Driver license for at least two years
- Former experience from delivery goods


Your profile

To succeed with this we think you got.

- Is responsible and has a good sense of details.
- Are service minded
- Can work independently
- Like to communicate with people
Apply

Are you the one we looking for? Apply today!

Selection takes place on an ongoing basis and the position may be filled before the last application date Visa mindre

B-Chaufförer för kvällspass sökes i Brunna

We are looking for drivers that are able to work 5-6 hours with start at 16:00 in afternoons. You will be delivering parcels with our vans. We have deliveries 6 days a week and you can decide which days you can work. Your dutys - Delivery parcels with our vans in and around Brunna What we are looking for - Manual B Driver license - European Union (EU) driver license Meritorious - Driver license for at least two years - Former experience from deliver... Visa mer
We are looking for drivers that are able to work 5-6 hours with start at 16:00 in afternoons. You will be delivering parcels with our vans. We have deliveries 6 days a week and you can decide which days you can work.

Your dutys

- Delivery parcels with our vans in and around Brunna

What we are looking for

- Manual B Driver license
- European Union (EU) driver license


Meritorious

- Driver license for at least two years
- Former experience from delivery goods


Your profile

To succeed with this we think you got.

- Is responsible and has a good sense of details.
- Are service minded
- Can work independently
- Like to communicate with people
Apply

Are you the one we looking for? Apply today!

Selection takes place on an ongoing basis and the position may be filled before the last application date Visa mindre

B-Chaufförer för kvällspass sökes i Brunna

We are looking for drivers that are able to work 5-6 hours with start at 16:00 in afternoons. You will be delivering parcels with our vans. We have deliveries 6 days a week and you can decide which days you can work. Your dutys - Delivery parcels with our vans in and around Brunna What we are looking for - Manual B Driver license - European Union (EU) driver license Meritorious - Driver license for at least two years - Former experience from deliver... Visa mer
We are looking for drivers that are able to work 5-6 hours with start at 16:00 in afternoons. You will be delivering parcels with our vans. We have deliveries 6 days a week and you can decide which days you can work.

Your dutys

- Delivery parcels with our vans in and around Brunna

What we are looking for

- Manual B Driver license
- European Union (EU) driver license


Meritorious

- Driver license for at least two years
- Former experience from delivery goods


Your profile

To succeed with this we think you got.

- Is responsible and has a good sense of details.
- Are service minded
- Can work independently
- Like to communicate with people
Apply

Are you the one we looking for? Apply today!

Selection takes place on an ongoing basis and the position may be filled before the last application date Visa mindre

B-Chaufförer för kvällspass sökes i Brunna

We are looking for drivers that are able to work 5-6 hours with start at 16:00 in afternoons. You will be delivering parcels with our vans. We have deliveries 6 days a week and you can decide which days you can work. Your dutys - Delivery parcels with our vans in and around Brunna What we are looking for - Manual B Driver license - European Union (EU) driver license Meritorious - Driver license for at least two years - Former experience from deliver... Visa mer
We are looking for drivers that are able to work 5-6 hours with start at 16:00 in afternoons. You will be delivering parcels with our vans. We have deliveries 6 days a week and you can decide which days you can work.

Your dutys

- Delivery parcels with our vans in and around Brunna

What we are looking for

- Manual B Driver license
- European Union (EU) driver license


Meritorious

- Driver license for at least two years
- Former experience from delivery goods


Your profile

To succeed with this we think you got.

- Is responsible and has a good sense of details.
- Are service minded
- Can work independently
- Like to communicate with people
Apply

Are you the one we looking for? Apply today!

Selection takes place on an ongoing basis and the position may be filled before the last application date Visa mindre

B-Chaufförer för kvällspass sökes i Brunna

We are looking for drivers that are able to work 5-6 hours with start at 16:00 in afternoons. You will be delivering parcels with our vans. We have deliveries 6 days a week and you can decide which days you can work. Your dutys - Delivery parcels with our vans in and around Brunna What we are looking for - Manual B Driver license - European Union (EU) driver license Meritorious - Driver license for at least two years - Former experience from deliver... Visa mer
We are looking for drivers that are able to work 5-6 hours with start at 16:00 in afternoons. You will be delivering parcels with our vans. We have deliveries 6 days a week and you can decide which days you can work.

Your dutys

- Delivery parcels with our vans in and around Brunna

What we are looking for

- Manual B Driver license
- European Union (EU) driver license


Meritorious

- Driver license for at least two years
- Former experience from delivery goods


Your profile

To succeed with this we think you got.

- Is responsible and has a good sense of details.
- Are service minded
- Can work independently
- Like to communicate with people
Apply

Are you the one we looking for? Apply today!

Selection takes place on an ongoing basis and the position may be filled before the last application date Visa mindre

B-Chaufförer för kvällspass sökes i Brunna

We are looking for drivers that are able to work 5-6 hours with start at 16:00 in afternoons. You will be delivering parcels with our vans. We have deliveries 6 days a week and you can decide which days you can work. Your dutys - Delivery parcels with our vans in and around Brunna What we are looking for - Manual B Driver license - European Union (EU) driver license Meritorious - Driver license for at least two years - Former experience from deliver... Visa mer
We are looking for drivers that are able to work 5-6 hours with start at 16:00 in afternoons. You will be delivering parcels with our vans. We have deliveries 6 days a week and you can decide which days you can work.

Your dutys

- Delivery parcels with our vans in and around Brunna

What we are looking for

- Manual B Driver license
- European Union (EU) driver license


Meritorious

- Driver license for at least two years
- Former experience from delivery goods


Your profile

To succeed with this we think you got.

- Is responsible and has a good sense of details.
- Are service minded
- Can work independently
- Like to communicate with people
Apply

Are you the one we looking for? Apply today!

Selection takes place on an ongoing basis and the position may be filled before the last application date Visa mindre

Budbilförare

Ansök    Okt 5    J & JA Transport AB    Budbilsförare
Vi söker personal inom transport på Heltid 100%, Jobbet utgår från Brunna i Kungsängen, arbetstid kl 11:00-19:00 Leverans av paket till företag. Krav: B-körkort God Svenska eller Engelska Visa mer
Vi söker personal inom transport på Heltid 100%, Jobbet utgår från Brunna i Kungsängen, arbetstid kl 11:00-19:00
Leverans av paket till företag.
Krav:
B-körkort
God Svenska eller Engelska Visa mindre

B körkort Bud Bil Förare

Är du intresserad av ett jobb på bud och logistik i Stockholm? Vi söker nu en till flera nya kollegor för uppdrag hos en av våra kunder i stan. Tjänsterna är på heltid&deltid; och startar omgående. Uppdragets längd varierar från tillsvidare och visstid, mycket beroende på vad som händer i omvärlden. Tjänsterna är på heltid&deltid; måndag - fredag kl 07-18 heltid kl 16-22 deltid Visa mer
Är du intresserad av ett jobb på bud och logistik i Stockholm? Vi söker nu en till flera nya kollegor för uppdrag hos en av våra kunder i stan. Tjänsterna är på heltid&deltid; och startar omgående. Uppdragets längd varierar från tillsvidare och visstid, mycket beroende på vad som händer i omvärlden. Tjänsterna är på heltid&deltid;
måndag - fredag kl 07-18 heltid
kl 16-22 deltid Visa mindre

Lastbilschaufförer C och B-behörighet

Vi söker flera chaufför med B-behörighet och lastbilschaufförer med C behörighet till vår kund i centrala Stockholm. Du måste kunna svenska i tal och skrift då jobbet innebär mycket kundkontakt. Stresstålighet är en bra egenskap då arbetet kan bli hektiskt emellanåt. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
Vi söker flera chaufför med B-behörighet och lastbilschaufförer med C behörighet till vår kund i centrala Stockholm.
Du måste kunna svenska i tal och skrift då jobbet innebär mycket kundkontakt. Stresstålighet är en bra egenskap då arbetet kan bli hektiskt emellanåt.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

B-Chaufförer för kvällspass sökes i Brunna

We are looking for drivers that are able to work 5-6 hours with start at 16:00 in afternoons. You will be delivering parcels with our vans. We have deliveries 6 days a week and you can decide which days you can work. Your dutys - Delivery parcels with our vans in and around Brunna What we are looking for - Manual B Driver license - European Union (EU) driver license Meritorious - Driver license for at least two years - Former experience from deliver... Visa mer
We are looking for drivers that are able to work 5-6 hours with start at 16:00 in afternoons. You will be delivering parcels with our vans. We have deliveries 6 days a week and you can decide which days you can work.

Your dutys

- Delivery parcels with our vans in and around Brunna

What we are looking for

- Manual B Driver license
- European Union (EU) driver license


Meritorious

- Driver license for at least two years
- Former experience from delivery goods


Your profile

To succeed with this we think you got.

- Is responsible and has a good sense of details.
- Are service minded
- Can work independently
- Like to communicate with people
Apply

Are you the one we looking for? Apply today!

Selection takes place on an ongoing basis and the position may be filled before the last application date Visa mindre

Kundfokuserade chaufförer (B-körkort) till Bemannica

Ansök    Sep 13    Personalica AB    Budbilsförare
ICAs e-handelsförsäljning växer kraftigt och nu söker Bemannica flexibla medarbetare för uppdrag till deras e-handel. E-handeln växer snabbt och tillväxten sker genom ett ytterligare vässat erbjudande och ökat fokus på storstadsområdena. Om tjänsten Bemannica söker nu dig som har erfarenhet av arbete inom kundservice/budtjänst och som vill arbeta som budförare med B-körkort i Stockholmsområdet. Arbetsuppgifterna består av att köra ut leveranser av bestäl... Visa mer
ICAs e-handelsförsäljning växer kraftigt och nu söker Bemannica flexibla medarbetare för uppdrag till deras e-handel. E-handeln växer snabbt och tillväxten sker genom ett ytterligare vässat erbjudande och ökat fokus på storstadsområdena.

Om tjänsten

Bemannica söker nu dig som har erfarenhet av arbete inom kundservice/budtjänst och som vill arbeta som budförare med B-körkort i Stockholmsområdet. Arbetsuppgifterna består av att köra ut leveranser av beställda varor/matkassar till kund med lätt lastbil. Din arbetsdag startar på ett nytt E-handelslager i Brunna (Upplands-Bro) och här får du information om hur din dag kommer att vara upplagd och vilka kunder du ska besöka. Därefter är det din uppgift att se till så att leveranserna kommer ut till kund. Du kommer att vara vår kunds ansikte utåt i leveransprocessen och det är din uppgift att bemöta kunder med professionalitet och vänlighet.

Om dig

Du har tidigare erfarenhet av arbete med kunder och kundservice på något sätt. Där har du lärt dig att hantera de olika situationer som kan uppstå i kundmötet på ett bra sätt. Du sätter stort fokus på kundnöjdhet och gör alltid ditt yttersta för att lämna dem med en positiv erfarenhet. Du trivs med att arbeta självständigt och tar gärna mycket eget ansvar.

Har du bakgrund inom arbete på ICA-butik är det meriterande, men inget krav.

Tjänsten kräver B-körkort i minst 2 år och goda kunskaper av svenska i tal och skrift. Erfarenhet av att ha kört större skåpbil eller lätt lastbil är meriterande.

Bakgrund inom budtjänst eller arbete som involverar tjänstebil är meriterande.

Anställning

Vi söker dig som vill arbeta heltid eller deltid (minst 3 pass vecka). Arbetet går att kombinera med annat jobb eller studier.

Behov

Vardagar mellan måndag - fredag, främst eftermiddagspass med ungefärliga arbetstider 12:00-18:00, 15:00-21:00.

Arbetstider

Det förekommer både morgon, kväll och helgarbete mellan kl. 6-22:45. Det är därför viktigt att du kan ta dig till arbetet dessa tider. Du ska antingen vara tillgänglig förmiddagspass som är mellan 6:00-13:00, eftermiddagspass som är mellan 12:00-18:00 eller kvällspass som är ungefär 16:00-22:45. Du behöver vara tillgänglig att arbeta flera vardagar i veckan för att tjänsten ska fungera för dig som konsult.

Arbetet utgår från E-handelslagret som är placerat i Brunna, Upplands-Bro.

Anställningen börjar med fem dagars utbildning där du tilldelas en fadder som coachar dig i arbetet.

Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Lön och kollektivavtal

Lön enligt kollektivavtal (Transport) och 13 % semesterlön betalas ut månadsvis.

Vår kund värnar om goda arbetsmiljöförhållanden för sina medarbetare. Kunden har som målsättning att ha totalt rökfria arbetsplatser.

Om oss

Tjänsten avser anställning hos Bemannica.

Bemannica är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag som är specialiserade på bemanning och rekrytering till ICA-butiker i Sverige. Företaget är fristående från ICA Gruppen koncernen och ICA-handlarnas Förbund. Du kan läsa mer om Bemannica på bemannica.se (https://karriar.bemannica.se/)och följ oss på Facebook (http://www.facebook.com/bemannica) för de senaste nyheterna!

Observera att vi inte hanterar ansökningar via mail.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Bud/ chaufför I Stockholm

Ansök    Sep 16    Moslli Sirjie, Mohamad    Budbilsförare
Vi söker nu chaufför med B-behörighet till vår hub i Stockholm . Styckegods i Stockholm. Vi erbjuder: -Nystartsjobb, heltid. -Schemalagd arbetstid 08-17. -Lön och villkor enligt transportavtalet. -Möjlighet till variation och utveckling inom bolaget. -Trevliga kollegor. Vi letar efter dig som har en positiv inställning och servicekänsla. Vi ser gärna att du har ett gott ordningssinne och trivs med att arbeta självständigt, och har goda kunskaper i svenska.... Visa mer
Vi söker nu chaufför med B-behörighet till vår hub i Stockholm . Styckegods i Stockholm.
Vi erbjuder:
-Nystartsjobb, heltid.
-Schemalagd arbetstid 08-17.
-Lön och villkor enligt transportavtalet.
-Möjlighet till variation och utveckling inom bolaget.
-Trevliga kollegor.
Vi letar efter dig som har en positiv inställning och servicekänsla. Vi ser gärna att du har ett gott ordningssinne och trivs med att arbeta självständigt, och har goda kunskaper i svenska.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Yrkeschaufförer sökes

Ansök    Sep 6    Daks-Bud Transport AB    Budbilsförare
Just nu söker vi chaufförer till bud. Vi söker dig som är positiv att arbeta självständigt och även kunna fungera i grupp, samt ta instruktioner. Att vara professionell och stresstålig är ett krav i detta jobb. Kund behandling och kundservice är också en mycket viktig del i tjänsten. Du ska kunna behärska svenska språket i tal och skrift. Erfarenhet av liknande jobb är en merit men inget krav. Kvalifikationer: B-kort: Meriterande: Erfarenhet Arbetstid m... Visa mer
Just nu söker vi chaufförer till bud.
Vi söker dig som är positiv att arbeta självständigt och även kunna fungera i grupp, samt ta instruktioner. Att vara professionell och stresstålig är ett krav i detta jobb.
Kund behandling och kundservice är också en mycket viktig del i tjänsten.
Du ska kunna behärska svenska språket i tal och skrift.
Erfarenhet av liknande jobb är en merit men inget krav.


Kvalifikationer:
B-kort:
Meriterande: Erfarenhet
Arbetstid måndag-fredag (Heltid) Lön enligt överenskommelse.
Kvälls och helg jobb kan förekomma
Kontakt sker endast via mail:
Email: [email protected] Visa mindre

Budbilsförare

Vi är ett taxi och gods åkeri. Du ska vara en person som sätter kundens behov i fokus och ger god service. B körkort är ett krav. Vi söker en förare i Stockholm som är serviceinriktade och gillar att ge bra service, kan jobba heltid/deltid/helger/kvällar/dag (enligt överenskommelse ) För mer information är du välkommen att kontakta oss Visa mer
Vi är ett taxi och gods åkeri. Du ska vara en person som sätter kundens behov i fokus och ger god service.
B körkort är ett krav.
Vi söker en förare i Stockholm som är serviceinriktade och gillar att ge bra service, kan jobba heltid/deltid/helger/kvällar/dag (enligt överenskommelse )
För mer information är du välkommen att kontakta oss Visa mindre

Budbilsförare

Vi är ett taxi och gods åkeri. Du ska vara en person som sätter kundens behov i fokus och ger god service. B körkort är ett krav. Vi söker en förare i Stockholm som är serviceinriktade och gillar att ge bra service, kan jobba heltid/deltid/helger/kvällar/dag (enligt överenskommelse ) För mer information är du välkommen att kontakta oss Visa mer
Vi är ett taxi och gods åkeri. Du ska vara en person som sätter kundens behov i fokus och ger god service.
B körkort är ett krav.
Vi söker en förare i Stockholm som är serviceinriktade och gillar att ge bra service, kan jobba heltid/deltid/helger/kvällar/dag (enligt överenskommelse )
För mer information är du välkommen att kontakta oss Visa mindre

Budbil B-kort - Paket

CGT CarGo Transport AB har denna annons ute för att se om det finns intresse för att arbeta som chaufför hos oss. Vi utgår från Järfälla varje morgon och kör paket åt UPS. Vi är deras underleverantör. Det är en heltidstjänst med fast månadslön. Provanställning tillämpas i 6 månader. Skicka in ditt cv/personliga brev till: [email protected] Visa mer
CGT CarGo Transport AB har denna annons ute för att se om det finns intresse för att arbeta som chaufför hos oss.
Vi utgår från Järfälla varje morgon och kör paket åt UPS. Vi är deras underleverantör.
Det är en heltidstjänst med fast månadslön. Provanställning tillämpas i 6 månader.
Skicka in ditt cv/personliga brev till: [email protected] Visa mindre

Förare för Gods Transport

Vi är ett taxi och gods åkeri. Du ska vara en person som sätter kundens behov i fokus och ger god service. B körkort är ett krav. Vi söker en förare i Stockholm som är serviceinriktade och gillar att ge bra service, kan jobba deltid/helger/kvällar/dag (enligt överenskommelse ) För mer information är du välkommen att kontakta oss Visa mer
Vi är ett taxi och gods åkeri. Du ska vara en person som sätter kundens behov i fokus och ger god service.
B körkort är ett krav.
Vi söker en förare i Stockholm som är serviceinriktade och gillar att ge bra service, kan jobba deltid/helger/kvällar/dag (enligt överenskommelse )
För mer information är du välkommen att kontakta oss Visa mindre

Package driver UPS Järfälla

Package drivers - UPS Järfälla Responsibilities: The work involves being responsible for delivering and collecting packages and documents from our customers in a safe and knowledge-focused manner. Qualifications: We are looking for you who are safe, secure and skilled car driver with good local knowledge in Stockholm. If you have experience of working as a professional driver and/or other service profession, this is a merit. The work is often fast-paced an... Visa mer
Package drivers - UPS Järfälla
Responsibilities:
The work involves being responsible for delivering and collecting packages and documents from our customers in a safe and knowledge-focused manner.
Qualifications:
We are looking for you who are safe, secure and skilled car driver with good local knowledge in Stockholm. If you have experience of working as a professional driver and/or other service profession, this is a merit. The work is often fast-paced and heavy lifting can occur, so it is important that you have good physique.
•B driving licence for at least one year. C driving licence with YKB is highly meritorious.
•Stress-resistant
•Knowledge of Swedish and English
•Team worker
•Good sense of service
•Customer focus
What do we offer:
•An opportunity to develop in a large worldwide company with international contacts.
•Wellness allowance
Job details
•Location - Veddesta , Järfälla
•Full-time Monday-Friday, 09:15-18:00, 40 hours per week
•Permanent - 6 months probation
•Collective agreements exist with the Transport Workers' Union.
•Salary according to collective agreement, with supplement for C driving license with valid YKB of SEK 3,000.
Background check
As we are a security classified company, we will request extracts from the criminal record.
We recruit continuously, so apply for the position today! Visa mindre

bud förare,brev bärare,paket delning,körning,chauför

Ansök    Jun 10    HTC Bud AB    Budbilsförare
hej till alla vi behöver 7 personal i järfalla stockholm. man ska börja klockan 16:00 till 23:00 men man kan klara sin rut gå hem tidigare det är möjligt klara tidigtt . det blir dags lön övrenskommelse. behövs bara b körkort språk inte så viktig vi talar turkisk kurdisk engelsk svensk dansk så vi kan hjälpa med alt som möjligt ni äär välkommen till våra familj. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna ... Visa mer
hej till alla
vi behöver 7 personal i järfalla stockholm. man ska börja klockan 16:00 till 23:00 men man kan klara sin rut gå hem tidigare det är möjligt klara tidigtt . det blir dags lön övrenskommelse. behövs bara b körkort språk inte så viktig vi talar turkisk kurdisk engelsk svensk dansk så vi kan hjälpa med alt som möjligt ni äär välkommen till våra familj.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

bud förare,brevbärare,hem leverans,post delning ,paket leverans,transport

Ansök    Maj 5    HTC Bud AB    Budbilsförare
vi söker 5 personal till våra lager som ska leverera paketter upp till kunder . jobb 7timmar och börjar klockan 16 till 23 möjligt men man kan klara sig tidigt och gå hem ändå man får samma peng som vi hade överens , jätte gärna stöd från arbetsförmedlingen tack välkommen Visa mer
vi söker 5 personal till våra lager som ska leverera paketter upp till kunder . jobb 7timmar och börjar klockan 16 till 23 möjligt men man kan klara sig tidigt och gå hem ändå man får samma peng som vi hade överens , jätte gärna stöd från arbetsförmedlingen tack välkommen Visa mindre

B-Chaufförer för kvällspass sökes i Brunna

We are looking for drivers that are able to work 5-6 hours with start at 16:00 in afternoons. You will be delivering parcels with our vans. We have deliveries 6 days a week and you can decide which days you can work. Your dutys - Delivery parcels with our vans in and around Brunna What we are looking for - Manual B Driver license - European Union (EU) driver license Meritorious - Driver license for at least two years - Former experience from deliver... Visa mer
We are looking for drivers that are able to work 5-6 hours with start at 16:00 in afternoons. You will be delivering parcels with our vans. We have deliveries 6 days a week and you can decide which days you can work.

Your dutys

- Delivery parcels with our vans in and around Brunna

What we are looking for

- Manual B Driver license
- European Union (EU) driver license


Meritorious

- Driver license for at least two years
- Former experience from delivery goods


Your profile

To succeed with this we think you got.

- Is responsible and has a good sense of details.
- Are service minded
- Can work independently
- Like to communicate with people
Apply

Are you the one we looking for? Apply today!

Selection takes place on an ongoing basis and the position may be filled before the last application date Visa mindre

B-Chaufförer för kvällspass sökes i Brunna

We are looking for drivers that are able to work 5-6 hours with start at 16:00 in afternoons. You will be delivering parcels with our vans. We have deliveries 6 days a week and you can decide which days you can work. Your dutys - Delivery parcels with our vans in and around Brunna What we are looking for - Manual B Driver license - European Union (EU) driver license Meritorious - Driver license for at least two years - Former experience from deliver... Visa mer
We are looking for drivers that are able to work 5-6 hours with start at 16:00 in afternoons. You will be delivering parcels with our vans. We have deliveries 6 days a week and you can decide which days you can work.

Your dutys

- Delivery parcels with our vans in and around Brunna

What we are looking for

- Manual B Driver license
- European Union (EU) driver license


Meritorious

- Driver license for at least two years
- Former experience from delivery goods


Your profile

To succeed with this we think you got.

- Is responsible and has a good sense of details.
- Are service minded
- Can work independently
- Like to communicate with people
Apply

Are you the one we looking for? Apply today!

Selection takes place on an ongoing basis and the position may be filled before the last application date Visa mindre

B-Chaufförer för kvällspass sökes i Brunna

We are looking for drivers that are able to work 5-6 hours with start at 16:00 in afternoons. You will be delivering parcels with our vans. We have deliveries 6 days a week and you can decide which days you can work. Your dutys - Delivery parcels with our vans in and around Brunna What we are looking for - Manual B Driver license - European Union (EU) driver license Meritorious - Driver license for at least two years - Former experience from deliver... Visa mer
We are looking for drivers that are able to work 5-6 hours with start at 16:00 in afternoons. You will be delivering parcels with our vans. We have deliveries 6 days a week and you can decide which days you can work.

Your dutys

- Delivery parcels with our vans in and around Brunna

What we are looking for

- Manual B Driver license
- European Union (EU) driver license


Meritorious

- Driver license for at least two years
- Former experience from delivery goods


Your profile

To succeed with this we think you got.

- Is responsible and has a good sense of details.
- Are service minded
- Can work independently
- Like to communicate with people
Apply

Are you the one we looking for? Apply today!

Selection takes place on an ongoing basis and the position may be filled before the last application date Visa mindre

BE Chaufför

Ansök    Maj 4    Veterankraft AB    Budbilsförare
Om företaget Veterankraft är en jobbplattform för personer från 55 år och äldre. Som tjänste- och bemanningsföretag hyr vi ut 55-plussare till företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av 55-plussare med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll. Om oss En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgift och egenskap: att vara centrum för positiv energi. Den p... Visa mer
Om företaget
Veterankraft är en jobbplattform för personer från 55 år och äldre. Som tjänste- och bemanningsföretag hyr vi ut 55-plussare till företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av 55-plussare med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll.

Om oss
En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgift och egenskap: att vara centrum för positiv energi. Den positiva energin återspeglas i ett stort engagemang och ett professionellt uppträdande med en underliggande glädje och kamratskap. Det skall vara roligt att jobba för oss och det skall vara roligt att vara kund hos oss.

Om tjänsten
Kunden letar efter en BE chaufför som kan köra mellan Järfälla och Linköping. Startdag för upplärning är fredag den 13/5. Därefter v. 20 mellan 16/5-20/5 till att börja med och sen mellan juni-augusti. Arbetstiderna är mellan ca.7:00-16:30.

Dina arbetsuppgifter
Du ska lasta och lossa rullstolar och några EU-pallar med reservdelar. Du ska köra 3,5 ton bil + 3,5 ton släp tur och retur mellan Järfälla och Linköping.

Vem är du?
Du har BE körkort. Gärna tidigare erfarenhet inom transport. Som person är du lugn, försiktig och lätt att samarbeta med.

Ansökan
Välkommen in med din ansökan! Visa mindre

Chaufför sommarjobb UPS i Järfälla

Vill du jobba som chaufför hos oss i sommar? UPS paketcenter i Järfälla söker chaufförer med B- och C-körkort till sommarperioden maj/juni till augusti. Huvudsakliga arbetsuppgifter: Arbetet innebär leveranser och upphämtningar av paket och dokument hos våra kunder. Som chaufför är du företagets ansikte utåt och du är mycket betydelsefull för vår verksamhet. För att trivas i rollen som chaufför är det viktigt att du brinner för service och det är väldigt ... Visa mer
Vill du jobba som chaufför hos oss i sommar?
UPS paketcenter i Järfälla söker chaufförer med B- och C-körkort till sommarperioden maj/juni till augusti.
Huvudsakliga arbetsuppgifter:
Arbetet innebär leveranser och upphämtningar av paket och dokument hos våra kunder. Som chaufför är du företagets ansikte utåt och du är mycket betydelsefull för vår verksamhet. För att trivas i rollen som chaufför är det viktigt att du brinner för service och det är väldigt positivt om du har ett intresse för logistikbranschen.
Kvalifikationer:
Vi söker dig som har god lokalkännedom i Stockholm och erfarenhet av att arbeta som yrkeschaufför och/eller annat serviceyrke är meriterande. Arbetet håller ofta ett högt tempo och tunga lyft kan förekomma så det är viktigt att du har god fysik.
•B-körkort minst ett år. C-körkort med YKB är starkt meriterande.
•Stresstålig och noggrann
•Kunskaper i svenska och engelska
•God samarbetsförmåga
•God servicekänsla
•Kunden i fokus
Då vi är ett säkerhetsklassat företag så kommer vi att begära in utdrag ur belastningsregistret.
Upplysningar om tjänsten:
•Heltid måndag-fredag, 09:15-18:00, 40 timmar per vecka
•Visstidsanställning - säsongsanställning
•Kollektivavtal finns med Transportarbetareförbundet.
•Lön enligt kollektivavtal, med tillägg för C-körkort med giltigt YKB på 3000 kr.
Vi rekryterar löpande, sök därför tjänsten redan idag! Visa mindre

Budbil B-kort - Paket

CGT CarGo Transport AB har denna annons ute för att se om det finns intresse för att arbeta som chaufför hos oss. Vi utgår från Järfälla varje morgon och kör paket åt UPS. Vi är deras underleverantör. Det är en heltidstjänst med fast månadslön. Provanställning tillämpas i 6 månader. Skicka in ditt cv/personliga brev till: [email protected] Visa mer
CGT CarGo Transport AB har denna annons ute för att se om det finns intresse för att arbeta som chaufför hos oss.
Vi utgår från Järfälla varje morgon och kör paket åt UPS. Vi är deras underleverantör.
Det är en heltidstjänst med fast månadslön. Provanställning tillämpas i 6 månader.
Skicka in ditt cv/personliga brev till: [email protected] Visa mindre

B-Chaufförer för kvällspass sökes i Brunna

We are looking for drivers that are able to work 5-6 hours with start at 16:00 in afternoons. You will be delivering parcels with our vans. We have deliveries 6 days a week and you can decide which days you can work. Your dutys - Delivery parcels with our vans in and around Brunna What we are looking for - Manual B Driver license - European Union (EU) driver license Meritorious - Driver license for at least two years - Former experience from deliver... Visa mer
We are looking for drivers that are able to work 5-6 hours with start at 16:00 in afternoons. You will be delivering parcels with our vans. We have deliveries 6 days a week and you can decide which days you can work.

Your dutys

- Delivery parcels with our vans in and around Brunna

What we are looking for

- Manual B Driver license
- European Union (EU) driver license


Meritorious

- Driver license for at least two years
- Former experience from delivery goods


Your profile

To succeed with this we think you got.

- Is responsible and has a good sense of details.
- Are service minded
- Can work independently
- Like to communicate with people
Apply

Are you the one we looking for? Apply today!

Selection takes place on an ongoing basis and the position may be filled before the last application date Visa mindre

Bud/ chaufför I Stockholm

Ansök    Apr 28    Moslli Sirjie, Mohamad    Budbilsförare
Vi söker nu chaufför med B-behörighet till vår hub i Stockholm . Styckegods i Stockholm. Vi erbjuder: -Nystartsjobb, heltid. -Schemalagd arbetstid 08-17. -Lön och villkor enligt transportavtalet. -Möjlighet till variation och utveckling inom bolaget. -Trevliga kollegor. Vi letar efter dig som har en positiv inställning och servicekänsla. Vi ser gärna att du har ett gott ordningssinne och trivs med att arbeta självständigt, och har goda kunskaper i svenska.... Visa mer
Vi söker nu chaufför med B-behörighet till vår hub i Stockholm . Styckegods i Stockholm.
Vi erbjuder:
-Nystartsjobb, heltid.
-Schemalagd arbetstid 08-17.
-Lön och villkor enligt transportavtalet.
-Möjlighet till variation och utveckling inom bolaget.
-Trevliga kollegor.
Vi letar efter dig som har en positiv inställning och servicekänsla. Vi ser gärna att du har ett gott ordningssinne och trivs med att arbeta självständigt, och har goda kunskaper i svenska. Visa mindre

B-Körkort chaufförer

Ansök    Apr 11    Daks-Bud Transport AB    Budbilsförare
Vi söker chaufförer för båda vikarie och fast anställning. Något erfarenhet krävs, tunga lyft kan förekomma. Minimum ålder 25 eller o.s.v. belastnings register kommer att krävas. Obligatorisk: Svensk B-körkort, Behärska det svenska språket i tal och samt skrift. Kundbehandling och kundservice är också en mycket viktig del i tjänsten. Anställning: Omgående 2 vikarie och 2 heltidspersonal behövs på posten. För mer info kring jobbet är kontakten enbart via E-... Visa mer
Vi söker chaufförer för båda vikarie och fast anställning. Något erfarenhet krävs, tunga lyft kan förekomma.
Minimum ålder 25 eller o.s.v. belastnings register kommer att krävas.
Obligatorisk: Svensk B-körkort, Behärska det svenska språket i tal och samt skrift.
Kundbehandling och kundservice är också en mycket viktig del i tjänsten.
Anställning: Omgående
2 vikarie och 2 heltidspersonal behövs på posten.
För mer info kring jobbet är kontakten enbart via E-mail: [email protected] Visa mindre

Chaufför sommarjobb UPS i Järfälla

Vill du jobba som chaufför hos oss i sommar? UPS paketcenter i Järfälla söker chaufförer med B- och C-körkort till sommarperioden maj/juni till augusti. Huvudsakliga arbetsuppgifter: Arbetet innebär leveranser och upphämtningar av paket och dokument hos våra kunder. Som chaufför är du företagets ansikte utåt och du är mycket betydelsefull för vår verksamhet. För att trivas i rollen som chaufför är det viktigt att du brinner för service och det är väldigt ... Visa mer
Vill du jobba som chaufför hos oss i sommar?
UPS paketcenter i Järfälla söker chaufförer med B- och C-körkort till sommarperioden maj/juni till augusti.
Huvudsakliga arbetsuppgifter:
Arbetet innebär leveranser och upphämtningar av paket och dokument hos våra kunder. Som chaufför är du företagets ansikte utåt och du är mycket betydelsefull för vår verksamhet. För att trivas i rollen som chaufför är det viktigt att du brinner för service och det är väldigt positivt om du har ett intresse för logistikbranschen.
Kvalifikationer:
Vi söker dig som har god lokalkännedom i Stockholm och erfarenhet av att arbeta som yrkeschaufför och/eller annat serviceyrke är meriterande. Arbetet håller ofta ett högt tempo och tunga lyft kan förekomma så det är viktigt att du har god fysik.
•B-körkort minst ett år. C-körkort med YKB är starkt meriterande.
•Stresstålig och noggrann
•Kunskaper i svenska och engelska
•God samarbetsförmåga
•God servicekänsla
•Kunden i fokus
Då vi är ett säkerhetsklassat företag så kommer vi att begära in utdrag ur belastningsregistret.
Upplysningar om tjänsten:
•Heltid måndag-fredag, 09:15-18:00, 40 timmar per vecka
•Visstidsanställning - säsongsanställning
•Kollektivavtal finns med Transportarbetareförbundet.
•Lön enligt kollektivavtal, med tillägg för C-körkort med giltigt YKB på 3000 kr.
Vi rekryterar löpande, sök därför tjänsten redan idag! Visa mindre

BUDBILSCHAUFFÖR

Ansök    Apr 9    Transrenator    Budbilsförare
SÖKER EN CHAUFFÖR ATT KÖRA LÄTT LASTBIL OMG ARBETSTIDER :MÅN- FRE 07.00-16.00 ARBETET BESTÅR AV MAN KÖR LÄTT LASTBIL MED KYLA. MAN KÖR UT I PRINCIP ALLT FRÅN LIVSMEDEL TILL KONSTVERK' Visa mer
SÖKER EN CHAUFFÖR ATT KÖRA LÄTT LASTBIL OMG
ARBETSTIDER :MÅN- FRE 07.00-16.00
ARBETET BESTÅR AV MAN KÖR LÄTT LASTBIL MED KYLA. MAN KÖR UT I PRINCIP ALLT FRÅN LIVSMEDEL TILL KONSTVERK' Visa mindre

B-Chaufförer för kvällspass sökes i Brunna

We are looking for drivers that are able to work 5-6 hours with start at 16:00 in afternoons. You will be delivering parcels with our vans. We have deliveries 6 days a week and you can decide which days you can work. Your dutys - Delivery parcels with our vans in and around Brunna What we are looking for - Manual B Driver license - European Union (EU) driver license Meritorious - Driver license for at least two years - Former experience from deliver... Visa mer
We are looking for drivers that are able to work 5-6 hours with start at 16:00 in afternoons. You will be delivering parcels with our vans. We have deliveries 6 days a week and you can decide which days you can work.

Your dutys

- Delivery parcels with our vans in and around Brunna

What we are looking for

- Manual B Driver license
- European Union (EU) driver license


Meritorious

- Driver license for at least two years
- Former experience from delivery goods


Your profile

To succeed with this we think you got.

- Is responsible and has a good sense of details.
- Are service minded
- Can work independently
- Like to communicate with people
Apply

Are you the one we looking for? Apply today!

Selection takes place on an ongoing basis and the position may be filled before the last application date Visa mindre

24 TRANSPORT söker budförare ...

24 TRANSPORT söker nu dig som har erfarenhet av arbete inom kundservice/budtjänst och som vill arbeta som budförare med B-kort i Stockholmsområdet. Arbetsuppgifterna består av att köra ut leveranser av beställda varor/matkassar till kund. Om dig Du har tidigare erfarenhet av arbete med kunder och kundservice på något sätt. Där har du lärt dig att hantera de olika situationer som kan uppstå i kundmötet på ett bra sätt. Du sätter stort fokus på kundnöjdhe... Visa mer
24 TRANSPORT söker nu dig som har erfarenhet av arbete inom kundservice/budtjänst och som vill arbeta som budförare med B-kort i Stockholmsområdet. Arbetsuppgifterna består av att köra ut leveranser av beställda varor/matkassar till kund.
Om dig


Du har tidigare erfarenhet av arbete med kunder och kundservice på något sätt. Där har du lärt dig att hantera de olika situationer som kan uppstå i kundmötet på ett bra sätt. Du sätter stort fokus på kundnöjdhet och gör alltid ditt yttersta för att lämna dem med en positiv erfarenhet. Du trivs med att arbeta självständigt och tar gärna mycket eget ansvar.


Tjänsten kräver B-körkort i minst 2 år och goda kunskaper av svenska i tal och skrift. Erfarenhet av att ha kört större skåpbil eller lätt lastbil är meriterande.


Bakgrund inom budtjänst eller arbete som involverar tjänstebil är meriterande.


Anställning


Vi söker dig som vill arbeta heltid eller deltid (minst 3 pass vecka). Arbetat går att kombinera med annat jobb eller studier.


Behov


Vardagar mellan måndag - fredag, främst eftermiddagspass som är mellan 12:00-22:45.


Arbetstider


Det förekommer både morgon, kväll och helgarbete mellan kl. 6-22:45. Det är därför viktigt att du kan ta dig till arbetet dessa tider. Du ska antingen vara tillgänglig förmiddagspass som är mellan 6-13 eller kvällspass som är mellan 12-22:45. Du behöver vara tillgänglig antingen förmiddagspass eller eftermiddagspass flera vardagar i veckan för att tjänsten ska fungera för dig som konsult.


Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt.


Lön och kollektivavtal


Lön enligt kollektivavtal (Transport) och 13 % semesterlön betalas ut månadsvis.


Vår kund värnar om goda arbetsmiljöförhållanden för sina medarbetare. Kunden har som målsättning att ha totalt rökfria arbetsplatser.


Observera att vi inte hanterar ansökningar via mail.


Välkommen med din ansökan! Visa mindre

B-Chaufförer för kvällspass sökes i Brunna

We are looking for drivers that are able to work 5-6 hours with start at 16:00 in afternoons. You will be delivering parcels with our vans. We have deliveries 6 days a week and you can decide which days you can work. Your dutys - Delivery parcels with our vans in and around Göteborg What we are looking for - Manual B Driver license - European Union (EU) driver license Meritorious - Driver license for at least two years - Former experience from deliv... Visa mer
We are looking for drivers that are able to work 5-6 hours with start at 16:00 in afternoons. You will be delivering parcels with our vans. We have deliveries 6 days a week and you can decide which days you can work.

Your dutys

- Delivery parcels with our vans in and around Göteborg

What we are looking for

- Manual B Driver license
- European Union (EU) driver license


Meritorious

- Driver license for at least two years
- Former experience from delivery goods


Your profile

To succeed with this we think you got.

- Is responsible and has a good sense of details.
- Are service minded
- Can work independently
- Like to communicate with people
Apply

Are you the one we looking for? Apply today!

Selection takes place on an ongoing basis and the position may be filled before the last application date Visa mindre

Budförare B-körkort till Bemannica med omgående start

Ansök    Dec 14    Bemannica AB    Budbilsförare
ICAs e-handelsförsäljning växer kraftigt och nu söker Bemannica flexibla medarbetare för uppdrag till deras e-handel. E-handeln växer snabbt och tillväxten sker genom ett ytterligare vässat erbjudande och ökat fokus på storstadsområdena. Om tjänsten Bemannica söker nu dig som har erfarenhet av arbete inom kundservice/budtjänst och som vill arbeta som budförare med B-kort i Stockholmsområdet. Arbetsuppgifterna består av att köra ut leveranser av beställda... Visa mer
ICAs e-handelsförsäljning växer kraftigt och nu söker Bemannica flexibla medarbetare för uppdrag till deras e-handel. E-handeln växer snabbt och tillväxten sker genom ett ytterligare vässat erbjudande och ökat fokus på storstadsområdena.

Om tjänsten

Bemannica söker nu dig som har erfarenhet av arbete inom kundservice/budtjänst och som vill arbeta som budförare med B-kort i Stockholmsområdet. Arbetsuppgifterna består av att köra ut leveranser av beställda varor/matkassar till kund. Din arbetsdag startar på ett nytt E-handelslager i Kungsängen och här får du information om hur din dag kommer att vara upplagd och vilka kunder du ska besöka. Därefter är det din uppgift att se till så att leveranserna kommer ut till kund. Du kommer att vara vår kunds ansikte utåt i leveransprocessen och det är din uppgift att bemöta kunder med professionalitet och vänlighet.

Om dig

Du har tidigare erfarenhet av arbete med kunder och kundservice på något sätt. Där har du lärt dig att hantera de olika situationer som kan uppstå i kundmötet på ett bra sätt. Du sätter stort fokus på kundnöjdhet och gör alltid ditt yttersta för att lämna dem med en positiv erfarenhet. Du trivs med att arbeta självständigt och tar gärna mycket eget ansvar.

Har du bakgrund inom arbete på ICA-butik är det meriterande, men inget krav.

Tjänsten kräver B-körkort i minst 2 år och goda kunskaper av svenska i tal och skrift. Erfarenhet av att ha kört större skåpbil eller lätt lastbil är meriterande.

Bakgrund inom budtjänst eller arbete som involverar tjänstebil är meriterande.

Anställning

Vi söker dig som vill arbeta heltid eller deltid (minst 2 pass vecka). Arbetat går att kombinera med annat jobb eller studier.

Behov

Måndagskvällar, fredagar och söndagar är de största dagarna då vi kommer behöva din hjälp!

Arbetstider

Det förekommer både morgon, kväll och helgarbete mellan kl. 6-22. Det är därför viktigt att du kan ta dig till arbetet dessa tider. Du ska antingen vara tillgänglig förmiddagspass som är mellan 6-13 eller kvällspass som är mellan 12-22. Du behöver vara tillgänglig antingen förmiddagspass eller eftermiddagspass flera vardagar i veckan för att tjänsten ska fungera för dig som konsult.

Arbetet utgår från E-handelslagret som är placerat i Brunna, Kungsängen. Tillträde omgående. Anställningen börjar med fem dagars utbildning där du tilldelas en fadder som coachar dig i arbetet.

Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Lön och kollektivavtal

Lön enligt kollektivavtal (Transport) och 13 % semesterlön betalas ut månadsvis.

Vår kund värnar om goda arbetsmiljöförhållanden för sina medarbetare. Kunden har som målsättning att ha totalt rökfria arbetsplatser.

Om oss

Tjänsten avser anställning hos Bemannica.

Bemannica är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag som är specialiserade på bemanning och rekrytering till ICA-butiker i Sverige. Företaget är fristående från ICA Gruppen koncernen och ICA-handlarnas Förbund. Du kan läsa mer om Bemannica på bemannica.se (https://karriar.bemannica.se/)och följ oss på Facebook (http://www.facebook.com/bemannica) för de senaste nyheterna!

Observera att vi inte hanterar ansökningar via mail.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Chaufförer (manuellt B-körkort) till Mathem i Veddesta på deltid

Ansök    Dec 13    Mathem i Sverige AB    Budbilsförare
För oss på MatHem står våra kunders bekvämlighet alltid centrum. Vi vill skapa den bästa upplevelsen för dem i allt från middagsplaneringen med familjen till dess att matvarorna finns på plats i hemmet. På detta sätt skapar vi mer tid för sakerna de älskar - matlagning, tid med familjen, träning eller jobb. När du jobbar hos oss får du därför en unik möjlighet att påverka människors liv i positiv bemärkelse. För leendet på kundernas läppar när matvarorna l... Visa mer
För oss på MatHem står våra kunders bekvämlighet alltid centrum. Vi vill skapa den bästa upplevelsen för dem i allt från middagsplaneringen med familjen till dess att matvarorna finns på plats i hemmet. På detta sätt skapar vi mer tid för sakerna de älskar - matlagning, tid med familjen, träning eller jobb. När du jobbar hos oss får du därför en unik möjlighet att påverka människors liv i positiv bemärkelse. För leendet på kundernas läppar när matvarorna levereras är ovärderligt.

Just nu söker vi chaufförer för deltidstjänster som vill stärka upp vårt trevliga och positiva team! Om du gillar att köra bil, träffa kunder och få vara ute i nya, spännande miljöer varje dag tror vi att detta är jobbet för dig.

Varför ska du jobba hos oss?

MatHem är idag Sveriges största matbutik med lösplockade varor på nätet och vi fortsätter att växa. Hos oss får du jobba i en dynamisk och social miljö med möjlighet att utvecklas och växa med oss. Vi är en arbetsplats med stor mångfald och vi satsar helhjärtat på miljö- och hållbarhetsfrågor. Visste du att vi var först i norra Europa med att köpa in en helt eldriven lätt lastbil?

Vad kommer du att få göra?

Som chaufför hos MatHem är du vårt ansikte utåt och ansvarar tillsammans med vår lagerpersonal för att kunden får hem hela, fräscha och korrekta varor. Tillsammans utgör Ni de viktigaste delarna för att leverera den bästa upplevelsen till kunden.

Våra chaufförers huvudsakliga arbetsuppgift är att sköta leveranserna hem till våra kunder. Arbetsdagen börjar på vårt lager i Veddesta. Här träffar du arbetsledningen och dina kollegor samt hämtar ut nyckeln till den färdiglastade bilen du ska köra för dagen.

Under en arbetsdag möter du som chaufför mellan 20-35 kunder. Ingen dag är den andra lik och som chaufför byter du ständigt miljö. Leveranserna sker ofta inne i city men även i mindre tätbebyggda områden. Till sin hjälp har chauffören en handdator med en förprogrammerad GPS med ruttlistan för dagen. Rutterna sätts med hänsyn till det leveransintervall kunderna har valt.

Vad krävs för rollen?

För att vara aktuell för tjänsten ska du uppfylla nedanstående krav:

- Inneha B-körkort för manuell växellåda i minst 6 månader
- God fysik, då tjänsten innebär både tunga lyft och att gå i trappor
- God nivå av svenska, kommunikation via telefon sker dagligen


Meriterande:

- Körvana från större fordon (lätt lastbil alt. skåpbil)

Personliga egenskaper

För att vara aktuell bör du vara trygg bakom ratten, oavsett om du befinner dig i ett trångt villakvarter eller mitt i rusningstid inne i city. Du är ett trafikföredöme och har ett stort säkerhetstänk samt visar mycket hänsyn till dina medtrafikanter. Vidare är du ansvarstagande och självgående.

Du gillar att jobba fysiskt och trivs på en tempofylld arbetsplats där det händer mycket. Då arbetsdagarna kan se mycket olika ut bör du dessutom vara flexibel, punktlig, stresstålig samt problemlösande. Det är även viktigt att du gillar att träffa kunder och leverera hög service. Som medarbetare hos oss har du ständigt kontakt med andra, det är därför viktigt att vara en god kommunikatör.

Övrig information

Plats: Veddesta, Järfälla

Omfattning: Deltid 25 h/v-30 h/v (motsvarande 62-75 %) för det mesta fördelat på 3-5 vardagar i veckan. Observera att det ordinarie schemat enbart kommer att förläggas på vardagar och inte helger.

Anställningsform: Tillsvidareanställning med inledande 6 månaders provanställning

Tillträde: Januari 2022

Lön: Fast timlön enligt kollektivavtal (Lager & E-handel)Vi behandlar ansökningar kontinuerligt och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatumet. Vänta därför inte med att skicka in din ansökan.

En bakgrundskontroll via ett externt företag ingår som en del i rekryteringsprocessen av denna tjänst.

Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

DRIVER COURIER

Ansök    Dec 6    NESCOM TRANSPORT AB    Budbilsförare
* Package Delivery Services from the terminal to Customers. * Have good communication skills in English or Swedish. Visa mer
* Package Delivery Services from the terminal to Customers.
* Have good communication skills in English or Swedish. Visa mindre

Drivers - UPS evening job

UPS (NYSE:UPS) is a global leader in logistics, offering a broad range of solutions including the transportation of packages and freight, the facilitation of international trade, and the deployment of advanced technology to more efficiently manage the world of business. Headquartered in Atlanta, UPS serves more than 220 countries and territories worldwide. The company can be found on the Web at www.UPS.com and its corporate blog can be found at blog.ups.co... Visa mer
UPS (NYSE:UPS) is a global leader in logistics, offering a broad range of solutions including the transportation of packages and freight, the facilitation of international trade, and the deployment of advanced technology to more efficiently manage the world of business. Headquartered in Atlanta, UPS serves more than 220 countries and territories worldwide. The company can be found on the Web at www.UPS.com and its corporate blog can be found at blog.ups.com. To get UPS news direct, visit www.pressroom.ups.com

UPS is looking for several evening Drivers for a temporary position to our Center in Järfälla. You will be part of an amazing team with great drive for service, safety and responsibility.

As a Multi-Drop Delivery Driver, you will be the face of our company, collecting and delivering time-sensitive packages throughout the day in our famous brown UPS vehicle. You will need excellent organizational skills to plan and prioritize your daily workload, be a strong communicator and not afraid to take on daily challenges in a fast paced ever changing logistics environment. As a Package Delivery Driver, you will be connecting with people from all walks of life, enriching their lives by delivering their packages reliably and with a smile. Our comprehensive driver training program will prepare you for every possible situation. Whether it is road safety, vehicle care or customer communication, we will get you up to speed. At the same time, you must have the desire and ability to commit yourself to a multicultural company where the business language is English.

The candidate we are looking for:

• B license
• Basic English or Swedish
• Safety, at work and on the road, is your number one priority.
• You are the friendly and professional face of UPS to our customers.
• You are flexible in relation to working hours
• Effective time management and organizational skills
• Package experience is preferred

We offer:

• Competitive salary
• Pension and health insurance
• Freedom under responsibility

Information about the position:

• Part time Monday-Friday, 05:00 PM to 09:30 PM, 22.5 hours per week.
• Temporary position: 22th of November 2021 until 7th of January 2022
• Collective agreement with Transport Union
• Payment according to collective agreement, including compensation for unsocial hours and 1700 SEK supplement for Drivers with C-card and YKB.

We recruit regularly, so apply for the position today! Visa mindre

Servicemedveten förare med BE körkort sökes till snabbväxande bolag

Arbetsbeskrivning För uppdrag hos kund söker vi nu en Runner vilket innebär att du kommer hämta och lämna bilar i Storstockholm. Du hämtar och lämnar bilarna med bil och släp eller bara genom att köra dit bilen till kund. Mellan dessa transportsträckor kommer du även få åka kommunalt, så du ska känna dig trygg med alla alternativ. Som Runner har du också mycket kundkontakt, då du är den person som ringer upp kunden och berättar att du är påväg med deras bi... Visa mer
Arbetsbeskrivning
För uppdrag hos kund söker vi nu en Runner vilket innebär att du kommer hämta och lämna bilar i Storstockholm. Du hämtar och lämnar bilarna med bil och släp eller bara genom att köra dit bilen till kund. Mellan dessa transportsträckor kommer du även få åka kommunalt, så du ska känna dig trygg med alla alternativ.
Som Runner har du också mycket kundkontakt, då du är den person som ringer upp kunden och berättar att du är påväg med deras bil.
Alla dina körningar fördelas ut av trafikledningen och du får dina arbetsuppgifter i en Ipad.
Din Profil
Kompetenskrav: Vi söker dig som har BE körkort och gärna erfarenhet av att ha kört transport med stora ekipage tidigare. Meriterande även med erfarenhet från kundservice eller som säljare.

Personliga egenskaper: För att trivas i rollen som Runner bör du vara social, förändringsbenägen och du har förmågan att hantera många bollar i luften samtidigt.


Om företaget
Vill du bli en del av ett snabbt växande företag? Mer information om vår kund ges vid en eventuell intervju.

Om Autorekrytering
Att arbeta som konsult hos oss innebär att du får tillgång till en stor variation av arbetsplatser och nätverksmöjligheter. Din konsultchef följer och stödjer dig genom din konsultkarriär.
Autorekrytering är Sveriges enda bemannings- och rekryteringsföretag nischat inom motorbranschen. Vi hittar snabbt rätt kompetens – från verkstadsgolv till ledande positioner.
Sedan 2005 har vi på Autorekrytering matchat människor med rätt jobb inom motorbranschen. Vi finns när du behöver driven och kunnig personal. Oavsett om det gäller rekrytering eller tillfällig förstärkning hjälper vi dig att hitta rätt.
Autorekrytering finns i Stockholm, Göteborg och Malmö. Vi utför uppdrag i hela Sverige. Visa mindre

Drivers - UPS evening job

UPS (NYSE:UPS) is a global leader in logistics, offering a broad range of solutions including the transportation of packages and freight, the facilitation of international trade, and the deployment of advanced technology to more efficiently manage the world of business. Headquartered in Atlanta, UPS serves more than 220 countries and territories worldwide. The company can be found on the Web at www.UPS.com and its corporate blog can be found at blog.ups.co... Visa mer
UPS (NYSE:UPS) is a global leader in logistics, offering a broad range of solutions including the transportation of packages and freight, the facilitation of international trade, and the deployment of advanced technology to more efficiently manage the world of business. Headquartered in Atlanta, UPS serves more than 220 countries and territories worldwide. The company can be found on the Web at www.UPS.com and its corporate blog can be found at blog.ups.com. To get UPS news direct, visit www.pressroom.ups.com

UPS is looking for several evening Drivers for a temporary position to our Center in Järfälla. You will be part of an amazing team with great drive for service, safety and responsibility.

As a Multi-Drop Delivery Driver, you will be the face of our company, collecting and delivering time-sensitive packages throughout the day in our famous brown UPS vehicle. You will need excellent organizational skills to plan and prioritize your daily workload, be a strong communicator and not afraid to take on daily challenges in a fast paced ever changing logistics environment. As a Package Delivery Driver, you will be connecting with people from all walks of life, enriching their lives by delivering their packages reliably and with a smile. Our comprehensive driver training program will prepare you for every possible situation. Whether it is road safety, vehicle care or customer communication, we will get you up to speed. At the same time, you must have the desire and ability to commit yourself to a multicultural company where the business language is English.

The candidate we are looking for:

• B license
• Basic English or Swedish
• Safety, at work and on the road, is your number one priority.
• You are the friendly and professional face of UPS to our customers.
• You are flexible in relation to working hours
• Effective time management and organizational skills
• Package experience is preferred

We offer:

• Competitive salary
• Pension and health insurance
• Freedom under responsibility

Information about the position:

• Part time Monday-Friday, 05:00 PM to 09:30 PM, 22.5 hours per week.
• Temporary position: 22th of November 2021 until 7th of January 2022
• Collective agreement with Transport Union
• Payment according to collective agreement, including compensation for unsocial hours and 1700 SEK supplement for Drivers with C-card and YKB.

We recruit regularly, so apply for the position today! Visa mindre

Kvälls Chaufförer 16:00-23:00/Borås

Ansök    Okt 20    Flexy Sverige AB    Budbilsförare
Vi söker nu efter medarbetare som vill upprätthålla vår höga kvalitet och kundbemötande i enlighet med våra värderingar som vill jobba med ett samman svetsad gäng och köra med marknadens bästa logistiklösning. Du som söker är punktlig, noggrann och ansvarstagande. Du trivs med att arbeta i ett högt tempo och har en god servicekänsla gentemot företagets kunder där du är duktig på att ge ett professionellt bemötande. Vi ser gärna att du är flexibel med t... Visa mer
Vi söker nu efter medarbetare som vill upprätthålla vår höga kvalitet och kundbemötande i enlighet med våra värderingar som vill jobba med ett samman svetsad gäng och köra med marknadens bästa logistiklösning.


Du som söker är punktlig, noggrann och ansvarstagande.
Du trivs med att arbeta i ett högt tempo och har en god servicekänsla gentemot företagets kunder där du är duktig på att ge ett professionellt bemötande.


Vi ser gärna att du är flexibel med tider både dag och kvällstid, förekommen arbetstid kommer vara främst 16:00 - 22:00


Kvalifikationer
Tidigare erfarenhet från logistik eller distribution.
• God lokalkännedom inom Borås
• Inneha B-körkort för manuell växellåda körvana minst 1 år
• God fysik, tjänsten innebär tunga lyft
• God nivå av Svenska, Engelska kommunicering via telefon sker dagligen


Ansökan sker endast elektronisk. Visa mindre

Budförare

Ansök    Sep 30    Södertörns Taxi AB    Budbilsförare
Vi söker förare till våra fordon som kör persontrafik kombinerat med budtransporter. Fordonen kör enligt schema i hela Stockholms län och för den som även har taxiförarlegitimation så kan vi även erbjuda förartjänster i våra färdtjänstfordon. God lokalkännedom erfodras samt även att kunna hantera en viss nivå av stress. Du behöver vara lösningsfokuserad och kunna ta eget ansvar över leveranserna som ibland kan ändras med kort varsel. Tjänsten är på deltid ... Visa mer
Vi söker förare till våra fordon som kör persontrafik kombinerat med budtransporter. Fordonen kör enligt schema i hela Stockholms län och för den som även har taxiförarlegitimation så kan vi även erbjuda förartjänster i våra färdtjänstfordon.
God lokalkännedom erfodras samt även att kunna hantera en viss nivå av stress. Du behöver vara lösningsfokuserad och kunna ta eget ansvar över leveranserna som ibland kan ändras med kort varsel. Tjänsten är på deltid med möjlighet till heltid vid behov. Timlön enligt kollektivavtal. Visa mindre

Drivers - UPS evening job

UPS (NYSE:UPS) is a global leader in logistics, offering a broad range of solutions including the transportation of packages and freight, the facilitation of international trade, and the deployment of advanced technology to more efficiently manage the world of business. Headquartered in Atlanta, UPS serves more than 220 countries and territories worldwide. The company can be found on the Web at www.UPS.com and its corporate blog can be found at blog.ups.co... Visa mer
UPS (NYSE:UPS) is a global leader in logistics, offering a broad range of solutions including the transportation of packages and freight, the facilitation of international trade, and the deployment of advanced technology to more efficiently manage the world of business. Headquartered in Atlanta, UPS serves more than 220 countries and territories worldwide. The company can be found on the Web at www.UPS.com and its corporate blog can be found at blog.ups.com. To get UPS news direct, visit www.pressroom.ups.com

UPS is looking for several evening Drivers for a temporary position to our Center in Järfälla. You will be part of an amazing team with great drive for service, safety and responsibility.

As a Multi-Drop Delivery Driver, you will be the face of our company, collecting and delivering time-sensitive packages throughout the day in our famous brown UPS vehicle. You will need excellent organizational skills to plan and prioritize your daily workload, be a strong communicator and not afraid to take on daily challenges in a fast paced ever changing logistics environment. As a Package Delivery Driver, you will be connecting with people from all walks of life, enriching their lives by delivering their packages reliably and with a smile. Our comprehensive driver training program will prepare you for every possible situation. Whether it is road safety, vehicle care or customer communication, we will get you up to speed. At the same time, you must have the desire and ability to commit yourself to a multicultural company where the business language is English.

The candidate we are looking for:

• B license
• Basic English or Swedish
• Safety, at work and on the road, is your number one priority.
• You are the friendly and professional face of UPS to our customers.
• You are flexible in relation to working hours
• Effective time management and organizational skills
• Package experience is preferred

We offer:

• Competitive salary
• Pension and health insurance
• Freedom under responsibility

Information about the position:

• Part time Monday-Friday, 05:00 PM to 09:30 PM, 22.5 hours per week.
• Temporary position: 26th of November 2021 until 7th of January 2022
• Collective agreement with Transport Union
• Payment according to collective agreement, including compensation for unsocial hours and 3000 SEK supplement for Drivers with C-card and YKB.

We recruit regularly, so apply for the position today! Visa mindre

Chaufförer sökes till UPS Järfälla - säsongsvikariat

UPS (NYSE:UPS) is a global leader in logistics, offering a broad range of solutions including the transportation of packages and freight, the facilitation of international trade, and the deployment of advanced technology to more efficiently manage the world of business. Headquartered in Atlanta, UPS serves more than 220 countries and territories worldwide. The company can be found on the Web at www.UPS.com and its corporate blog can be found at blog.ups.co... Visa mer
UPS (NYSE:UPS) is a global leader in logistics, offering a broad range of solutions including the transportation of packages and freight, the facilitation of international trade, and the deployment of advanced technology to more efficiently manage the world of business. Headquartered in Atlanta, UPS serves more than 220 countries and territories worldwide. The company can be found on the Web at www.UPS.com and its corporate blog can be found at blog.ups.com. To get UPS news direct, visit www.pressroom.ups.com

UPS paketcenter i Järfälla söker chaufförer till vår högsäsong. Rollen är på heltid med start 25e oktober till början av januari, med möjlighet till förlängning.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
Arbetet innebär leveranser och upphämtningar av paket och dokument hos våra kunder. Som chaufför är du företagets ansikte utåt och du är mycket betydelsefull för vår verksamhet.

För att trivas i rollen som chaufför är det viktigt att du brinner för service och det är väldigt positivt om du har ett intresse för logistikbranschen.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som har god lokalkännedom i Stockholm och erfarenhet av att arbeta som yrkeschaufför och/eller annat serviceyrke är meriterande. Arbetet håller ofta ett högt tempo och tunga lyft kan förekomma så det är viktigt att du har god fysik.

• B-körkort minst ett år. C-körkort med YKB är meriterande.
• Stresstålig och noggrann
• Kunskaper i svenska och engelska
• God sammarbetsförmåga
• Brinna för att ge service

Då vi är ett säkerhetsklassat företag så kommer vi att begära in utdrag ur belastningsregistret.

Upplysningar om tjänsten:

• Heltid måndag-fredag, 09:15-18:00, 40 timmar per vecka
• Tidsbegränsad anställning med start 25e oktober till början av januari, med chans till förlängning.
• Kollektivavtal finns med Transportarbetareförbundet.
• Lön enligt kollektivavtal, med tillägg för C-körkort med giltigt YKB på 3000 kr.

Vi rekryterar löpande, sök därför tjänsten redan idag! Visa mindre

Kvälls Chaufförer 16:00-23:00/Stockholm

Ansök    Sep 29    Flexy Sverige AB    Budbilsförare
Vi söker nu efter medarbetare som vill upprätthålla vår höga kvalitet och kundbemötande i enlighet med våra värderingar som vill jobba med ett samman svetsad gäng och köra med marknadens bästa logistiklösning. Du som söker är punktlig, noggrann och ansvarstagande. Du trivs med att arbeta i ett högt tempo och har en god servicekänsla gentemot företagets kunder där du är duktig på att ge ett professionellt bemötande. Vi ser gärna att du är flexibel med t... Visa mer
Vi söker nu efter medarbetare som vill upprätthålla vår höga kvalitet och kundbemötande i enlighet med våra värderingar som vill jobba med ett samman svetsad gäng och köra med marknadens bästa logistiklösning.


Du som söker är punktlig, noggrann och ansvarstagande.
Du trivs med att arbeta i ett högt tempo och har en god servicekänsla gentemot företagets kunder där du är duktig på att ge ett professionellt bemötande.


Vi ser gärna att du är flexibel med tider både dag och kvällstid, förekommen arbetstid kommer vara främst 16:00 - 22:00


Kvalifikationer
Tidigare erfarenhet från logistik eller distribution.
• God lokalkännedom inom Stockholm
• Inneha B-körkort för manuell växellåda körvana minst 1 år
• God fysik, tjänsten innebär tunga lyft
• God nivå av Svenska, Engelska kommunicering via telefon sker dagligen


Ansökan sker endast elektronisk. Visa mindre

Budbilschaufförer sökes till UPS Järfälla

UPS (NYSE:UPS) is a global leader in logistics, offering a broad range of solutions including the transportation of packages and freight, the facilitation of international trade, and the deployment of advanced technology to more efficiently manage the world of business. Headquartered in Atlanta, UPS serves more than 220 countries and territories worldwide. The company can be found on the Web at www.UPS.com and its corporate blog can be found at blog.ups.co... Visa mer
UPS (NYSE:UPS) is a global leader in logistics, offering a broad range of solutions including the transportation of packages and freight, the facilitation of international trade, and the deployment of advanced technology to more efficiently manage the world of business. Headquartered in Atlanta, UPS serves more than 220 countries and territories worldwide. The company can be found on the Web at www.UPS.com and its corporate blog can be found at blog.ups.com. To get UPS news direct, visit www.pressroom.ups.com

Till vårt center i Järfälla söker UPS distributionschaufförer med B- och C-körkort.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

Arbetet innebär leveranser och upphämtningar av paket och dokument hos våra kunder. Som chaufför är du företagets ansikte utåt och du är mycket betydelsefull för vår verksamhet. För att trivas i rollen som chaufför är det viktigt att du brinner för service och det är väldigt positivt om du har ett intresse för logistikbranschen.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som har god lokalkännedom i Stockholm och erfarenhet av att arbeta som yrkeschaufför. Annat serviceyrke är meriterande. Arbetet håller ett högt tempo och tunga lyft kan förekomma så det är viktigt att du har god fysik.

• B-körkort minst ett år. C-körkort med YKB är starkt meriterande.
• Stresstålig och noggrann
• Kunskaper i svenska och/eller engelska
• God sammarbetsförmåga
• Brinna för att ge service

Då vi är ett säkerhetsklassat företag så kommer vi att begära in utdrag ur belastningsregistret.

Upplysningar om tjänsten:

• Heltid måndag-fredag, 09:15-18:00, 40 timmar per vecka
• Tillsvidareanställning med tillämpad provanställning.
• Kollektivavtal finns med Transportarbetareförbundet.
• Lön enligt kollektivavtal, med tillägg för C-körkort med giltigt YKB på 3000 kr.
• Start från 25 oktober eller enligt överenskommelse

Vi rekryterar löpande, sök därför tjänsten redan idag! Visa mindre

Kvälls Chaufförer 16:00-23:00/Stockholm

Ansök    Jul 6    Flexy Sverige AB    Budbilsförare
Vi söker nu efter medarbetare som vill upprätthålla vår höga kvalitet och kundbemötande i enlighet med våra värderingar som vill jobba med ett samman svetsad gäng och köra med marknadens bästa logistiklösning. Du som söker är punktlig, noggrann och ansvarstagande. Du trivs med att arbeta i ett högt tempo och har en god servicekänsla gentemot företagets kunder där du är duktig på att ge ett professionellt bemötande. Vi ser gärna att du är flexibel med t... Visa mer
Vi söker nu efter medarbetare som vill upprätthålla vår höga kvalitet och kundbemötande i enlighet med våra värderingar som vill jobba med ett samman svetsad gäng och köra med marknadens bästa logistiklösning.


Du som söker är punktlig, noggrann och ansvarstagande.
Du trivs med att arbeta i ett högt tempo och har en god servicekänsla gentemot företagets kunder där du är duktig på att ge ett professionellt bemötande.


Vi ser gärna att du är flexibel med tider både dag och kvällstid, förekommen arbetstid kommer vara främst 16:00 - 22:00


Kvalifikationer
Tidigare erfarenhet från logistik eller distribution.
• God lokalkännedom inom Stockholm
• Inneha B-körkort för manuell växellåda körvana minst 1 år
• God fysik, tjänsten innebär tunga lyft
• God nivå av Svenska, Engelska kommunicering via telefon sker dagligen


Ansökan sker endast elektronisk. Visa mindre

BUDBILSCHAUFFÖR

Ansök    Sep 3    Transrenator    Budbilsförare
SÖKER EN CHAUFFÖR ATT KÖRA LÄTT LASTBIL OMG ARBETSTIDER :MÅN- FRE 07.00-16.00 ARBETET BESTÅR AV MAN KÖR LÄTT LASTBIL MED KYLA. MAN KÖR UT I PRINCIP ALLT FRÅN LIVSMEDEL TILL KONSTVERK' Visa mer
SÖKER EN CHAUFFÖR ATT KÖRA LÄTT LASTBIL OMG
ARBETSTIDER :MÅN- FRE 07.00-16.00
ARBETET BESTÅR AV MAN KÖR LÄTT LASTBIL MED KYLA. MAN KÖR UT I PRINCIP ALLT FRÅN LIVSMEDEL TILL KONSTVERK' Visa mindre

Budbilschaufför b-kort

Hej! Vi expanderar och behöver en duktig chaufför till våra budbilar i Stockholm. Man ska vara stresstålig, driven och gärna ha erfarenhet! Vi utgår ifrån Järfälla och kör distribution runt Saltsjöbaden, Värmdö och Nynäshamn. Att kunna svenska i tal och text är ett krav, ej enbart engelska. Vi söker även chaufför till arlandacentret som kör ut till Roslagen. Intresserade av tjänsten tar kontakt med mig på: [email protected] //Johan C... Visa mer
Hej!
Vi expanderar och behöver en duktig chaufför till våra budbilar i Stockholm.

Man ska vara stresstålig, driven och gärna ha erfarenhet! Vi utgår ifrån Järfälla och kör distribution runt Saltsjöbaden, Värmdö och Nynäshamn. Att kunna svenska i tal och text är ett krav, ej enbart engelska.
Vi söker även chaufför till arlandacentret som kör ut till Roslagen.
Intresserade av tjänsten tar kontakt med mig på: [email protected]
//Johan C Visa mindre

B-Körkort chaufförer

Ansök    Jun 1    Daks-Bud Transport AB    Budbilsförare
Vi söker chaufförer för båda vikarie och fast anställning. Något erfarenhet krävs, tunga lyft kan förekomma. Minimum ålder 35 eller o.s.v. belastnings register kommer att krävas. Obligatorisk: Svensk B-körkort, Behärska det svenska språket i tal och samt skrift. Kundbehandling och kundservice är också en mycket viktig del i tjänsten. Anställning: Omgående För mer info kring jobbet är kontakten enbart via E-mail: [email protected] Visa mer
Vi söker chaufförer för båda vikarie och fast anställning. Något erfarenhet krävs, tunga lyft kan förekomma.
Minimum ålder 35 eller o.s.v. belastnings register kommer att krävas.
Obligatorisk: Svensk B-körkort, Behärska det svenska språket i tal och samt skrift.
Kundbehandling och kundservice är också en mycket viktig del i tjänsten.
Anställning: Omgående
För mer info kring jobbet är kontakten enbart via E-mail: [email protected] Visa mindre

Lastbilschaufförer CE och B-behörighet

Ansök    Jun 24    Dero Transport AB    Budbilsförare
Vi söker flera chaufför med B-behörighet och lastbilschaufförer med C behörighet till vår kund i centrala Stockholm. Du måste kunna svenska flytande i tal och skrift då jobbet innebär mycket kundkontakt. Stresstålighet är en bra egenskap då arbetet kan bli hektiskt emellanåt. Ring gärna 076 945 00 34 Visa mer
Vi söker flera chaufför med B-behörighet och lastbilschaufförer med C behörighet till vår kund i centrala Stockholm.
Du måste kunna svenska flytande i tal och skrift då jobbet innebär mycket kundkontakt. Stresstålighet är en bra egenskap då arbetet kan bli hektiskt emellanåt.
Ring gärna 076 945 00 34 Visa mindre

Kvälls Chaufförer 16:00-23:00/Borås

Ansök    Jun 7    Flexy Sverige AB    Budbilsförare
Vi söker nu efter medarbetare som vill upprätthålla vår höga kvalitet och kundbemötande i enlighet med våra värderingar som vill jobba med ett samman svetsad gäng och köra med marknadens bästa logistiklösning. Du som söker är punktlig, noggrann och ansvarstagande. Du trivs med att arbeta i ett högt tempo och har en god servicekänsla gentemot företagets kunder där du är duktig på att ge ett professionellt bemötande. Vi ser gärna att du är flexibel med ... Visa mer
Vi söker nu efter medarbetare som vill upprätthålla vår höga kvalitet och kundbemötande i enlighet med våra värderingar som vill jobba med ett samman svetsad gäng och köra med marknadens bästa logistiklösning.


Du som söker är punktlig, noggrann och ansvarstagande.
Du trivs med att arbeta i ett högt tempo och har en god servicekänsla gentemot företagets kunder där du är duktig på att ge ett professionellt bemötande.


Vi ser gärna att du är flexibel med tider både dag och kvällstid, förekommen arbetstid kommer vara främst 16:00 - 23:00


Kvalifikationer
Tidigare erfarenhet från logistik eller distribution.
• God lokalkännedom inom Borås
• Inneha B-körkort för manuell växellåda körvana minst 1 år
• God fysik, tjänsten innebär tunga lyft
• God nivå av Svenska, Engelska kommunicering via telefon sker dagligen


Ansökan sker endast elektronisk. Visa mindre

Budbilsförare sökes!

Ansök    Maj 15    Express Nord AB    Budbilsförare
Vi på Express Nord AB söker budbilsförare! Vi söker dig som är flexibel, stresstålig och noggrann. Du arbetar bra i team och arbetar välordnat. Som budbilsförare hos oss kommer du ha arbetsuppgifter som består av att köra personbilar för att transportera varor och gods. Du ska ha B-körkort och körvana. Meriterande är om du har arbetserfarenhet från jobb med kundkontakt och jobbat med transport tidigare, men inget krav. Visa mer
Vi på Express Nord AB söker budbilsförare! Vi söker dig som är flexibel, stresstålig och noggrann. Du arbetar bra i team och arbetar välordnat.
Som budbilsförare hos oss kommer du ha arbetsuppgifter som består av att köra personbilar för att transportera varor och gods.
Du ska ha B-körkort och körvana.
Meriterande är om du har arbetserfarenhet från jobb med kundkontakt och jobbat med transport tidigare, men inget krav. Visa mindre

Budbilschaufförer sökes till UPS Järfälla

UPS (NYSE:UPS) is a global leader in logistics, offering a broad range of solutions including the transportation of packages and freight, the facilitation of international trade, and the deployment of advanced technology to more efficiently manage the world of business. Headquartered in Atlanta, UPS serves more than 220 countries and territories worldwide. The company can be found on the Web at www.UPS.com and its corporate blog can be found at blog.ups.co... Visa mer
UPS (NYSE:UPS) is a global leader in logistics, offering a broad range of solutions including the transportation of packages and freight, the facilitation of international trade, and the deployment of advanced technology to more efficiently manage the world of business. Headquartered in Atlanta, UPS serves more than 220 countries and territories worldwide. The company can be found on the Web at www.UPS.com and its corporate blog can be found at blog.ups.com. To get UPS news direct, visit www.pressroom.ups.com

Till vårt center i Järfälla söker UPS distributionschaufförer med B- och C-körkort.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

Arbetet innebär leveranser och upphämtningar av paket och dokument hos våra kunder. Som chaufför är du företagets ansikte utåt och du är mycket betydelsefull för vår verksamhet. För att trivas i rollen som chaufför är det viktigt att du brinner för service och det är väldigt positivt om du har ett intresse för logistikbranschen.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som har god lokalkännedom i Stockholm och erfarenhet av att arbeta som yrkeschaufför. Annat serviceyrke är meriterande. Arbetet håller ofta ett högt tempo och tunga lyft kan förekomma så det är viktigt att du har god fysik.

• B-körkort minst ett år. C-körkort med YKB är starkt meriterande.
• Stresstålig och noggrann
• Kunskaper i svenska och/eller engelska
• God sammarbetsförmåga
• Brinna för att ge service

Då vi är ett säkerhetsklassat företag så kommer vi att begära in utdrag ur belastningsregistret.

Upplysningar om tjänsten:

• Heltid måndag-fredag, 09:15-18:00, 40 timmar per vecka
• Tillsvidareanställning med tillämpad provanställning.
• Kollektivavtal finns med Transportarbetareförbundet.
• Lön enligt kollektivavtal, med tillägg för C-körkort med giltigt YKB på 3000 kr.
• Start från v. 22 eller enligt överenskommelse

Vi rekryterar löpande, sök därför tjänsten redan idag! Visa mindre

B-körkort chaufförer som budbilsförare

Ansök    Apr 16    VDV Logistik    Budbilsförare
VDV LOGISTIK söker nu B-chaufförer som budbilsförare. Arbetet innebär att lämna paket med budbil i Stockholm. Huvudsakliga arbetsuppgifter är att leverera paket hem till privatpersoner. Paketen varierar i tygnd och storlek, allt från stora elektronikprylar till alkohol, och du jobbar självständigt med pirra som hjälpmedel. Det är därför viktigt att du inte är rädd att ta ansvar i och är stresstålig. Du ska vara beredd på att köra både höger- och vänstersty... Visa mer
VDV LOGISTIK söker nu B-chaufförer som budbilsförare. Arbetet innebär att lämna paket med budbil i Stockholm.
Huvudsakliga arbetsuppgifter är att leverera paket hem till privatpersoner. Paketen varierar i tygnd och storlek, allt från stora elektronikprylar till alkohol, och du jobbar självständigt med pirra som hjälpmedel. Det är därför viktigt att du inte är rädd att ta ansvar i och är stresstålig. Du ska vara beredd på att köra både höger- och vänsterstyrd bil.
Arbetstiderna är förlagda främst ca kl. 15:30 - 22:30 måndag till fredag.
Detta söker vi:
Vi söker dig som har haft B-körkort för manuell bil minst 24 månader, stor vana av bilkörning och gärna tidigare erfarenhet av att arbeta som chaufför. Du är allert, serviceinriktad och inte rädd för att ta i då arbetet i vissa avseenden kan vara tungt. Att kunna hålla huvudet kallt i stressiga situationer och arbeta strukturerat är av stor vikt.
Vi ser att du är flytande i engelska i tal och skrift. Svenska är meriterande. Det krävs att du är flexibel och kan hoppa in med kort varsel då vår kunds behov kan variera från dag till dag. Visa mindre

Bilförare i Stockholm

Ansök    Apr 9    La Luz AB    Budbilsförare
Vi söker dig som har B-körkort och har vana att köra bil. Tjänsten innebär att transportera bilar från punkt A till B inom Sverige dvs. köra bilarna från kunderna till bilhandlare/bilverkstad. Du skall vara stresstålig och kan göra dig förstådd på svenska och kan tala arabiska. Kompetenser: Nystartsjobb Visa mer
Vi söker dig som har B-körkort och har vana att köra bil. Tjänsten innebär att transportera bilar från punkt A till B inom Sverige dvs. köra bilarna från kunderna till bilhandlare/bilverkstad. Du skall vara stresstålig och kan göra dig förstådd på svenska och kan tala arabiska.
Kompetenser:
Nystartsjobb Visa mindre

BudBilsFörare

Ansök    Feb 3    NorrBudet AB    Budbilsförare
Som chaufför bör du ha viss lokalkännedom i stockholm. Göra sig förstådd på svenska, vara serviceinriktad och villig att göra det lilla extra, om du känner igen dig i beskrivningen så har du kommit rätt!!. Efter ett första möte med mig så är nästa steg en introduktion Vår SamarbetsPartner och någon dag med en rutinerad chaufför som förklarar jobbet innan du är klar för att köra. Bosatt i Stockholms län. Svenskt körkort, B God Fysik Viss lokalkännedom. Ut... Visa mer
Som chaufför bör du ha viss lokalkännedom i stockholm.
Göra sig förstådd på svenska, vara serviceinriktad och villig att göra det lilla extra, om du känner igen dig i beskrivningen så har du kommit rätt!!.
Efter ett första möte med mig så är nästa steg en introduktion Vår SamarbetsPartner och någon dag med en rutinerad chaufför som förklarar jobbet innan du är klar för att köra.


Bosatt i Stockholms län.
Svenskt körkort, B
God Fysik
Viss lokalkännedom.
Utdrag ifrån belastningsregistret. (har man blivit dömd för snatteri eller stöld kan vi tyvärr inte erbjuda jobbet).
Anpassningsbar i arbetstider.
Hög motivationsnivå Visa mindre

Blomogram ut körning,Plocka blommor mm från olika leverantörer - Städning

Ansök    Mar 6    Z ö M Blommor AB    Budbilsförare
För att komplettera vårt team i Interflora i Väsby centrum söker vi dig som har ha B-körkort och tillgång till egen bil. Omfattning av arbetet är tillsvidareanställning på 60 upp till 70% med fast lön. Du ska vara driven och kunnig för att kunna fatta kloka, snabba beslut under stressiga moment och mängder av beställningar. På arbete förekommer allt i yrket för brud och begravningsbinderier, arrangerade fester, beställa/ta emot beställningar, uppackning oc... Visa mer
För att komplettera vårt team i Interflora i Väsby centrum söker vi dig som har ha B-körkort och tillgång till egen bil.
Omfattning av arbetet är tillsvidareanställning på 60 upp till 70% med fast lön.
Du ska vara driven och kunnig för att kunna fatta kloka, snabba beslut under stressiga moment och mängder av beställningar. På arbete förekommer allt i yrket för brud och begravningsbinderier, arrangerade fester, beställa/ta emot beställningar, uppackning och exponering av leveranser. Då ska du vara mycket stresstålig, glad och positiv, noggrann, social, och flexibel för att serva kunder på det bästa möjliga sätt. På eftermiddag ska du leverera beställda bud till våra kunder.
Flytande svenska och engelska på tal skrift är ett krav. Andra språk kan vara extra merit.
Du ska skicka din ansökan till [email protected]
Sista anmälningsdag 2021-03-21 Visa mindre

Budbilsförare sökes!

Ansök    Nov 10    Express Nord AB    Budbilsförare
Vi på Express Nord AB söker budbilsförare! Vi söker dig som är flexibel, stresstålig och noggrann. Du arbetar bra i team och arbetar välordnat. Som budbilsförare hos oss kommer du ha arbetsuppgifter som består av att köra personbilar för att transportera varor och gods. Du ska ha B-körkort och körvana. Meriterande är om du har arbetserfarenhet från jobb med kundkontakt och jobbat med transport tidigare, men inget krav. Visa mer
Vi på Express Nord AB söker budbilsförare! Vi söker dig som är flexibel, stresstålig och noggrann. Du arbetar bra i team och arbetar välordnat.
Som budbilsförare hos oss kommer du ha arbetsuppgifter som består av att köra personbilar för att transportera varor och gods.
Du ska ha B-körkort och körvana.
Meriterande är om du har arbetserfarenhet från jobb med kundkontakt och jobbat med transport tidigare, men inget krav. Visa mindre

Budbilsförare

Ansök    Nov 30    Sveabud AB    Budbilsförare
Vi på Sveabud söker chaufförer med B-körkort, uppdragets varaktighet kommer att vara minst 2 månader och kommer vara löpande beroende behov från uppdragsgivare. Du kommer att köra liten transportbil och arbetsuppgifterna går ut på att leverera tester till privat personer i Stor Stockholms området men även företagskunder kan förekomma. Förutom att du är en duktig chaufför så uppskattar vi personliga egenskaper som social kompetens och god samarbetsförmåga. ... Visa mer
Vi på Sveabud söker chaufförer med B-körkort, uppdragets varaktighet kommer att vara minst 2 månader och kommer vara löpande beroende behov från uppdragsgivare.
Du kommer att köra liten transportbil och arbetsuppgifterna går ut på att leverera tester till privat personer i Stor Stockholms området men även företagskunder kan förekomma.
Förutom att du är en duktig chaufför så uppskattar vi personliga egenskaper som social kompetens och god samarbetsförmåga.
Som person är du driven, noggrann och känner stort ansvar för dina arbetsuppgifter.
Vi ser även att du har en hög servicekänsla och är trygg bakom ratten. Då arbetet kräver effektivitet och stresstålighet.
Som chaufför är du nyckelperson som representerar vårt företag utåt därav är det av största vikt att du bemöter varje kund med ett leende på läpparna och har ett servicetänk utöver det vanliga.
Ansökan sker endast via mail. Visa mindre

Akut budbilar chaufför

Ansök    Okt 26    Daks-Bud Transport AB    Budbilsförare
Hej vi är ett företag som jobbar under bring express. Vi söker chaufförer som kan jobba med distribution och lösbud och kvälls tjänster. Prov anställning något vana krävs finns båda fast och deltid anställning B körkort krävs omgående svar med mejl Visa mer
Hej vi är ett företag som jobbar under bring express. Vi söker chaufförer som kan jobba med distribution och lösbud och kvälls tjänster. Prov anställning något vana krävs finns båda fast och deltid anställning B körkort krävs omgående svar med mejl Visa mindre

Chaufförer sökes till UPS Järfälla

UPS (NYSE:UPS) is a global leader in logistics, offering a broad range of solutions including the transportation of packages and freight, the facilitation of international trade, and the deployment of advanced technology to more efficiently manage the world of business. Headquartered in Atlanta, UPS serves more than 220 countries and territories worldwide. The company can be found on the Web at www.UPS.com and its corporate blog can be found at blog.ups.co... Visa mer
UPS (NYSE:UPS) is a global leader in logistics, offering a broad range of solutions including the transportation of packages and freight, the facilitation of international trade, and the deployment of advanced technology to more efficiently manage the world of business. Headquartered in Atlanta, UPS serves more than 220 countries and territories worldwide. The company can be found on the Web at www.UPS.com and its corporate blog can be found at blog.ups.com. To get UPS news direct, visit www.pressroom.ups.com

Till vårt center i Järfälla söker UPS distributionschaufförer med B- och C-körkort.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

Arbetet innebär leveranser och upphämtningar av paket och dokument hos våra kunder. Som chaufför är du företagets ansikte utåt och du är mycket betydelsefull för vår verksamhet. För att trivas i rollen som chaufför är det viktigt att du brinner för service och det är väldigt positivt om du har ett intresse för logistikbranschen.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som har god lokalkännedom i Stockholm och erfarenhet av att arbeta som yrkeschaufför. Annat serviceyrke är meriterande. Arbetet håller ofta ett högt tempo och tunga lyft kan förekomma så det är viktigt att du har god fysik.
•B-körkort minst ett år. C-körkort med YKB är starkt meriterande.
•Stresstålig och noggrann
•Kunskaper i svenska och/eller engelska
•God sammarbetsförmåga
•Brinna för att ge service

Då vi är ett säkerhetsklassat företag så kommer vi att begära in utdrag ur belastningsregistret.

Upplysningar om tjänsten:
•Heltid måndag-fredag, 09:15-18:00, 40 timmar per vecka
•Tillsvidareanställning med tillämpad provanställning.
•Kollektivavtal finns med Transportarbetareförbundet.
•Lön enligt kollektivavtal, med tillägg för C-körkort med giltigt YKB på 3000 kr.

Vi rekryterar löpande, sök därför tjänsten redan idag! Visa mindre

C-kortschaufförer sökes till Stockholm

UPS (NYSE:UPS) is a global leader in logistics, offering a broad range of solutions including the transportation of packages and freight, the facilitation of international trade, and the deployment of advanced technology to more efficiently manage the world of business. Headquartered in Atlanta, UPS serves more than 220 countries and territories worldwide. The company can be found on the Web at www.UPS.com and its corporate blog can be found at blog.ups.co... Visa mer
UPS (NYSE:UPS) is a global leader in logistics, offering a broad range of solutions including the transportation of packages and freight, the facilitation of international trade, and the deployment of advanced technology to more efficiently manage the world of business. Headquartered in Atlanta, UPS serves more than 220 countries and territories worldwide. The company can be found on the Web at www.UPS.com and its corporate blog can be found at blog.ups.com. To get UPS news direct, visit www.pressroom.ups.com

Till vårt center i Järfälla söker UPS distributionschaufförer med C-körkort och YKB.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
Arbetet innebär leveranser och upphämtningar av paket och dokument hos våra kunder. Som chaufför är du företagets ansikte utåt och du är mycket betydelsefull för vår verksamhet. För att trivas i rollen som chaufför är det viktigt att du brinner för service och det är väldigt positivt om du har ett intresse för logistikbranschen.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som har god lokalkännedom i Stockholm och erfarenhet av att arbeta som yrkeschaufför. Erfarenhet av ett serviceyrke är meriterande. Arbetet håller ofta ett högt tempo och tunga lyft kan förekomma så det är viktigt att du har god fysik.

• C-körkort med YKB är ett krav
• Stresstålig och noggrann
• Kunskaper i svenska och engelska
• God sammarbetsförmåga
• Brinna för att ge service

Då vi är ett säkerhetsklassat företag så kommer vi att begära in utdrag ur belastningsregistret.

Upplysningar om tjänsten:
• Heltid måndag-fredag, 09:00-17:45, 40 timmar per vecka
• Tillsvidareanställninng med tillämpad provanställning i 6 månader.
• Kollektivavtal finns med Transportarbetareförbundet.
• Lön enligt kollektivavtal, med tillägg för C-körkort med giltigt YKB på 3000 kr.

Vi rekryterar löpande, sök därför tjänsten redan idag! Visa mindre

#jobbjustnu Chafförer för hemleverans av mat.

Ansök    Okt 4    Thai Enjoy AB    Budbilsförare
Vi söker två nya förare för hem leverans av thaimat. Område som vi levererar till är Solna, Sundbyberg, Bromma, Spånga, Vällingby, Hässelby, Skälby, Jakobsberg, Upplands-bro, Sollentuna och Uppland-Väsby. Du som söker bör ha en bra lokalkännedom, glad och trevligt person. Du måste kunna prata och förstå svenska eller engelska. Ska kunna kommunicera med kunderna och restaurangen vid problem. Krav: Du måste ha svensk personnummer. Har du varit yrke... Visa mer
Vi söker två nya förare för hem leverans av thaimat.
Område som vi levererar till är Solna, Sundbyberg, Bromma, Spånga, Vällingby, Hässelby, Skälby, Jakobsberg, Upplands-bro, Sollentuna och Uppland-Väsby.


Du som söker bör ha en bra lokalkännedom, glad och trevligt person. Du måste kunna prata och förstå svenska eller engelska. Ska kunna kommunicera med kunderna och restaurangen vid problem.


Krav: Du måste ha svensk personnummer.


Har du varit yrkesförare tidigare så är meriterande.


Vi kraver att du tillgång til din egen bil till den tjänst.
Vi betalar för antal körningar per leverans plus semester ersättning. Du kommer att utföra ca 250-350 order per månad.


Arbetstid: Rullande schema 5 dagar. Måste kunna jobba på Fredag, Lördagar och Söndagar.


Idag har vi idag 7 chafförer från olika länder och 14 Personalen för restaurangerna. Hos oss kommer du blir en del av familjen.


Kontakt:
Kambiz
0709707104 Visa mindre

Kvälls Chaufförer 16:00-23:00

Ansök    Okt 1    Flexy Sverige AB    Budbilsförare
Vi söker nu efter medarbetare som vill upprätthålla vår höga kvalitet och kundbemötande i enlighet med våra värderingar som vill jobba med ett samman svetsad gäng och köra med marknadens bästa logistiklösning. Du som söker är punktlig, noggrann och ansvarstagande. Du trivs med att arbeta i ett högt tempo och har en god servicekänsla gentemot företagets kunder där du är duktig på att ge ett professionellt bemötande. Vi ser gärna att du är flexibel med ... Visa mer
Vi söker nu efter medarbetare som vill upprätthålla vår höga kvalitet och kundbemötande i enlighet med våra värderingar som vill jobba med ett samman svetsad gäng och köra med marknadens bästa logistiklösning.


Du som söker är punktlig, noggrann och ansvarstagande.
Du trivs med att arbeta i ett högt tempo och har en god servicekänsla gentemot företagets kunder där du är duktig på att ge ett professionellt bemötande.


Vi ser gärna att du är flexibel med tider både dag och kvällstid, förekommen arbetstid kommer vara främst 16:00 - 23:00


Kvalifikationer
Tidigare erfarenhet från logistik eller distribution.
• God lokalkännedom inom Borås
• Inneha B-körkort för manuell växellåda körvana minst 1 år
• God fysik, tjänsten innebär tunga lyft
• God nivå av Svenska, Engelska kommunicering via telefon sker dagligen


Ansökan sker endast elektronisk. Visa mindre

Budbilsförare

Ansök    Okt 2    NorrBudet AB    Budbilsförare
Norrbudet AB bedriver verksamhet inom godstransport. Vi söker nu budbilschaufför! Du kommer att köra inom Stockholmsområdet för att transportera gods. Som budbilschaufför behöver du vara serviceinriktad, organiserad och villig att göra det lilla extra, om du känner igen dig i beskrivningen så har du kommit rätt! Krav - Svenskt körkort, B God Fysik Erfarenhet inom transportbranschen är ett plus men inget krav. Hög motivationsnivå Visa mer
Norrbudet AB bedriver verksamhet inom godstransport. Vi söker nu budbilschaufför!


Du kommer att köra inom Stockholmsområdet för att transportera gods. Som budbilschaufför behöver du vara serviceinriktad, organiserad och villig att göra det lilla extra, om du känner igen dig i beskrivningen så har du kommit rätt!
Krav - Svenskt körkort, B
God Fysik
Erfarenhet inom transportbranschen är ett plus men inget krav.
Hög motivationsnivå Visa mindre

Säsongvikariat - Chaufförer sökes till UPS Järfälla

UPS (NYSE:UPS) is a global leader in logistics, offering a broad range of solutions including the transportation of packages and freight, the facilitation of international trade, and the deployment of advanced technology to more efficiently manage the world of business. Headquartered in Atlanta, UPS serves more than 220 countries and territories worldwide. The company can be found on the Web at www.UPS.com and its corporate blog can be found at blog.ups.co... Visa mer
UPS (NYSE:UPS) is a global leader in logistics, offering a broad range of solutions including the transportation of packages and freight, the facilitation of international trade, and the deployment of advanced technology to more efficiently manage the world of business. Headquartered in Atlanta, UPS serves more than 220 countries and territories worldwide. The company can be found on the Web at www.UPS.com and its corporate blog can be found at blog.ups.com. To get UPS news direct, visit www.pressroom.ups.com

UPS paketcenter i Järfälla söker chaufförer med B- och C-körkort till vår högsäsong som sträcker sig från november till början av januari. Rollen är på heltid under perioden v. 45-1 med möjlighet till förlängning.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

Arbetet innebär leveranser och upphämtningar av paket och dokument hos våra kunder. Som chaufför är du företagets ansikte utåt och du är mycket betydelsefull för vår verksamhet. För att trivas i rollen som chaufför är det viktigt att du brinner för service och det är väldigt positivt om du har ett intresse för logistikbranschen.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som har god lokalkännedom i Stockholm och erfarenhet av att arbeta som yrkeschaufför och/eller annat serviceyrke är meriterande. Arbetet håller ofta ett högt tempo och tunga lyft kan förekomma så det är viktigt att du har god fysik.
•B-körkort minst ett år. C-körkort med YKB är starkt meriterande.
•Stresstålig och noggrann
•Kunskaper i svenska och engelska
•God sammarbetsförmåga
•Brinna för att ge service

Då vi är ett säkerhetsklassat företag så kommer vi att begära in utdrag ur belastningsregistret.

Upplysningar om tjänsten:
•Heltid måndag-fredag, 09:15-18:00, 40 timmar per vecka
•Visstidsanställning under perioden v. 45-1 med möjlighet till förlängning.
•Kollektivavtal finns med Transportarbetareförbundet.
•Lön enligt kollektivavtal, med tillägg för C-körkort med giltigt YKB på 3000 kr.

Vi rekryterar löpande, sök därför tjänsten redan idag! Visa mindre

Chaufförer sökes till UPS Järfälla

UPS (NYSE:UPS) is a global leader in logistics, offering a broad range of solutions including the transportation of packages and freight, the facilitation of international trade, and the deployment of advanced technology to more efficiently manage the world of business. Headquartered in Atlanta, UPS serves more than 220 countries and territories worldwide. The company can be found on the Web at www.UPS.com and its corporate blog can be found at blog.ups.co... Visa mer
UPS (NYSE:UPS) is a global leader in logistics, offering a broad range of solutions including the transportation of packages and freight, the facilitation of international trade, and the deployment of advanced technology to more efficiently manage the world of business. Headquartered in Atlanta, UPS serves more than 220 countries and territories worldwide. The company can be found on the Web at www.UPS.com and its corporate blog can be found at blog.ups.com. To get UPS news direct, visit www.pressroom.ups.com

Till vårt center i Järfälla söker UPS distributionschaufförer med B- och C-körkort.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

Arbetet innebär leveranser och upphämtningar av paket och dokument hos våra kunder. Som chaufför är du företagets ansikte utåt och du är mycket betydelsefull för vår verksamhet. För att trivas i rollen som chaufför är det viktigt att du brinner för service och det är väldigt positivt om du har ett intresse för logistikbranschen.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som har god lokalkännedom i Stockholm och erfarenhet av att arbeta som yrkeschaufför och/eller annat serviceyrke är meriterande. Arbetet håller ofta ett högt tempo och tunga lyft kan förekomma så det är viktigt att du har god fysik.

• B-körkort minst ett år. C-körkort med YKB är starkt meriterande.
• Stresstålig och noggrann
• Kunskaper i svenska och engelska
• God sammarbetsförmåga
• Brinna för att ge service

Då vi är ett säkerhetsklassat företag så kommer vi att begära in utdrag ur belastningsregistret.

Upplysningar om tjänsten:

• Heltid måndag-fredag, 09:15-18:00, 40 timmar per vecka
• Tillsvidareanställning med tillämpad provanställning.
• Kollektivavtal finns med Transportarbetareförbundet.
• Lön enligt kollektivavtal, med tillägg för C-körkort med giltigt YKB på 3000 kr.

Vi rekryterar löpande, sök därför tjänsten redan idag! Visa mindre

Hemleverans Chaufförer 16:00-23:00

Ansök    Aug 24    NorrBudet AB    Budbilsförare
Din profil Vi söker dig som har haft B-körkort minst 12 månader, stor vana av bilkörning i Stockholms norrorter samt innerstad och gärna tidigare erfarenhet av att arbeta som chaufför. Du är alert, serviceinriktad och inte rädd för att ta i då arbetet i vissa avseenden kan vara tungt. Att kunna hålla huvudet kallt i stressiga situationer och arbeta strukturerat är av stor vikt. Det krävs att du är flexibel och kan hoppa in med kort varsel då vår kunds beho... Visa mer
Din profil
Vi söker dig som har haft B-körkort minst 12 månader, stor vana av bilkörning i Stockholms norrorter samt innerstad och gärna tidigare erfarenhet av att arbeta som chaufför. Du är alert, serviceinriktad och inte rädd för att ta i då arbetet i vissa avseenden kan vara tungt. Att kunna hålla huvudet kallt i stressiga situationer och arbeta strukturerat är av stor vikt. Det krävs att du är flexibel och kan hoppa in med kort varsel då vår kunds behov kan variera från dag till dag. Vi ser gärna att du bor i eller i närheten av Spånga så att du kan ta dig till jobbet på ett lätt sätt. För dig som är intresserad av ett roligt extrajobb och möjligheten att utvecklas inom ett stort företag är detta ett perfekt tillfälle!
Brinner du för att erbjuda kunden god service? Har du haft b-körkort i minst 1 år, har en god körvana och lokalkännedom? Är du dessutom student eller har annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%? Då är det dig vi söker!


Norrbudet AB söker nu B-chaufförer för extrajobb. Hos oss finns alltid ett behov av duktiga och engagerade chaufförer. Som chaufför bör du ha viss lokalkännedom i Stockholm. Göra sig förstådd på svenska, vara serviceinriktad och villig att göra det lilla extra, om du känner igen dig i beskrivningen så har du kommit rätt! Efter ett första möte med mig så är nästa steg en introduktion vår samarbetspartner och någon dag med en rutinerad chaufför som förklarar jobbet innan du är klar för att köra.
Finns möjligheter att jobba extra helger om så önskas


OBS vi tar inte emot samtal ansökan..! Visa mindre

Chaufförer sökes till UPS Järfälla

UPS (NYSE:UPS) is a global leader in logistics, offering a broad range of solutions including the transportation of packages and freight, the facilitation of international trade, and the deployment of advanced technology to more efficiently manage the world of business. Headquartered in Atlanta, UPS serves more than 220 countries and territories worldwide. The company can be found on the Web at www.UPS.com and its corporate blog can be found at blog.ups.co... Visa mer
UPS (NYSE:UPS) is a global leader in logistics, offering a broad range of solutions including the transportation of packages and freight, the facilitation of international trade, and the deployment of advanced technology to more efficiently manage the world of business. Headquartered in Atlanta, UPS serves more than 220 countries and territories worldwide. The company can be found on the Web at www.UPS.com and its corporate blog can be found at blog.ups.com. To get UPS news direct, visit www.pressroom.ups.com

Till vårt center i Järfälla söker UPS distributionschaufförer med B- och C-körkort.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

Arbetet innebär leveranser och upphämtningar av paket och dokument hos våra kunder. Som chaufför är du företagets ansikte utåt och du är mycket betydelsefull för vår verksamhet. För att trivas i rollen som chaufför är det viktigt att du brinner för service och det är väldigt positivt om du har ett intresse för logistikbranschen.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som har god lokalkännedom i Stockholm och erfarenhet av att arbeta som yrkeschaufför och/eller annat serviceyrke är meriterande. Arbetet håller ofta ett högt tempo och tunga lyft kan förekomma så det är viktigt att du har god fysik.
•B-körkort minst ett år. C-körkort med YKB är starkt meriterande.
•Stresstålig och noggrann
•Kunskaper i svenska och engelska
•God sammarbetsförmåga
•Brinna för att ge service

Då vi är ett säkerhetsklassat företag så kommer vi att begära in utdrag ur belastningsregistret.

Upplysningar om tjänsten:
•Heltid måndag-fredag, 09:15-18:00, 40 timmar per vecka
•Tillsvidareanställning med tillämpad provanställning.
•Kollektivavtal finns med Transportarbetareförbundet.
•Lön enligt kollektivavtal, med tillägg för C-körkort med giltigt YKB på 3000 kr.

Vi rekryterar löpande, sök därför tjänsten redan idag! Visa mindre

Chaufförer sökes till UPS Järfälla

UPS (NYSE:UPS) is a global leader in logistics, offering a broad range of solutions including the transportation of packages and freight, the facilitation of international trade, and the deployment of advanced technology to more efficiently manage the world of business. Headquartered in Atlanta, UPS serves more than 220 countries and territories worldwide. The company can be found on the Web at www.UPS.com and its corporate blog can be found at blog.ups.co... Visa mer
UPS (NYSE:UPS) is a global leader in logistics, offering a broad range of solutions including the transportation of packages and freight, the facilitation of international trade, and the deployment of advanced technology to more efficiently manage the world of business. Headquartered in Atlanta, UPS serves more than 220 countries and territories worldwide. The company can be found on the Web at www.UPS.com and its corporate blog can be found at blog.ups.com. To get UPS news direct, visit www.pressroom.ups.com

Till vårt center i Järfälla söker UPS distributionschaufförer med B- och C-körkort.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

Arbetet innebär leveranser och upphämtningar av paket och dokument hos våra kunder. Som chaufför är du företagets ansikte utåt och du är mycket betydelsefull för vår verksamhet. För att trivas i rollen som chaufför är det viktigt att du brinner för service och det är väldigt positivt om du har ett intresse för logistikbranschen.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som har god lokalkännedom i Stockholm och erfarenhet av att arbeta som yrkeschaufför och/eller annat serviceyrke är meriterande. Arbetet håller ofta ett högt tempo och tunga lyft kan förekomma så det är viktigt att du har god fysik.

• B-körkort minst ett år. C-körkort med YKB är starkt meriterande.
• Stresstålig och noggrann
• Kunskaper i svenska och engelska
• God sammarbetsförmåga
• Brinna för att ge service


Då vi är ett säkerhetsklassat företag så kommer vi att begära in utdrag ur belastningsregistret.

Upplysningar om tjänsten:

• Heltid måndag-fredag, 09:15-18:00, 40 timmar per vecka
• Tillsvidareanställning med tillämpad provanställning.
• Kollektivavtal finns med Transportarbetareförbundet.
• Lön enligt kollektivavtal, med tillägg för C-körkort med giltigt YKB på 3000 kr.


Vi rekryterar löpande, sök därför tjänsten redan idag! Visa mindre

Hemleverans Chaufförer 17:00-23:00

Ansök    Jan 29    NorrBudet AB    Budbilsförare
Din profil Vi söker dig som har haft B-körkort minst 12 månader, stor vana av bilkörning i Stockholms norrorter samt innerstad och gärna tidigare erfarenhet av att arbeta som chaufför. Du är alert, serviceinriktad och inte rädd för att ta i då arbetet i vissa avseenden kan vara tungt. Att kunna hålla huvudet kallt i stressiga situationer och arbeta strukturerat är av stor vikt. Det krävs att du är flexibel och kan hoppa in med kort varsel då vår kunds beho... Visa mer
Din profil
Vi söker dig som har haft B-körkort minst 12 månader, stor vana av bilkörning i Stockholms norrorter samt innerstad och gärna tidigare erfarenhet av att arbeta som chaufför. Du är alert, serviceinriktad och inte rädd för att ta i då arbetet i vissa avseenden kan vara tungt. Att kunna hålla huvudet kallt i stressiga situationer och arbeta strukturerat är av stor vikt. Det krävs att du är flexibel och kan hoppa in med kort varsel då vår kunds behov kan variera från dag till dag. Vi ser gärna att du bor i eller i närheten av Spånga så att du kan ta dig till jobbet på ett lätt sätt. För dig som är intresserad av ett roligt extrajobb och möjligheten att utvecklas inom ett stort företag är detta ett perfekt tillfälle!
Brinner du för att erbjuda kunden god service? Har du haft b-körkort i minst 1 år, har en god körvana och lokalkännedom? Är du dessutom student eller har annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%? Då är det dig vi söker!

Norrbudet AB söker nu B-chaufförer för extrajobb. Hos oss finns alltid ett behov av duktiga och engagerade chaufförer. Som chaufför bör du ha viss lokalkännedom i Stockholm. Göra sig förstådd på svenska, vara serviceinriktad och villig att göra det lilla extra, om du känner igen dig i beskrivningen så har du kommit rätt! Efter ett första möte med mig så är nästa steg en introduktion vår samarbetspartner och någon dag med en rutinerad chaufför som förklarar jobbet innan du är klar för att köra.
Finns möjligheter att jobba extra kvällar, helger om så önskas Visa mindre

Erfaren Chuafför

Ansök    Jan 9    Sanar Transport & Bud    Budbilsförare
Vi söker en erfaren Chuafför. Arbetsuppgiftet att sköta leveranserna hem till våra kunder. Kvalifikationer -Innehaft körkort i 5 år samt god lokalkännedom. -God fysik -Körvana från från större fordon(lättlatsbil,skåpbil) Vi ser gärna att du kan arbeta mogon /kväll men även att du är flexibel med arbetstider. Visa mer
Vi söker en erfaren Chuafför.
Arbetsuppgiftet att sköta leveranserna hem till våra kunder.


Kvalifikationer
-Innehaft körkort i 5 år samt god lokalkännedom.
-God fysik
-Körvana från från större fordon(lättlatsbil,skåpbil)


Vi ser gärna att du kan arbeta mogon /kväll men även att du är flexibel med arbetstider. Visa mindre

Chaufförer, Addilon Logistics AB

För kunds räknings söker vi nu fyra (4) erfarna chaufförer. Tjänsten är konsultuppdrag på ca. 6 månader med möjlighet till förlängning. Placeringsort är Järfälla.  Tjänsten Din främsta arbetsuppgift är att:  - Hämta och byta ut entrémattor hos olika kunder i Storstockholm Då du är företagets ansikte utåt gentemot vår uppdragsgivares kunder, är det av största vikt att du är servicinriktad och hela tiden gör det där lilla extra. Kompetens - Inneha giltgt... Visa mer
För kunds räknings söker vi nu fyra (4) erfarna chaufförer.

Tjänsten är konsultuppdrag på ca. 6 månader med möjlighet till förlängning. Placeringsort är Järfälla. 

Tjänsten
Din främsta arbetsuppgift är att: 
- Hämta och byta ut entrémattor hos olika kunder i Storstockholm

Då du är företagets ansikte utåt gentemot vår uppdragsgivares kunder, är det av största vikt att du är servicinriktad och hela tiden gör det där lilla extra.

Kompetens
- Inneha giltgt B-körkort
- Uttrycka dig väl på svenska i såväl tal som skrift 

Personliga egenskaper
För att passa in hos oss så behöver du dela våra värderingar och ha följande egenskaper:

- Serviceinriktad
- Rätt inställning
- Driven
- Gillar tempo
- Proaktiv
- Noggrann
- Ordningssinne

Om tjänsten
Du erbjuds en anställning hos Addilon där du arbetar som konsult hos vårt kundföretag. I vårt rekryteringsarbete strävar vi efter en jämn könsfördelning, därför ser vi gärna kvinnliga sökande.

Erbjudande
Du kommer möta några av de bästa kunderna i regionen. Vi tar väl hand om varandra där våra värderingar präglar vår vardag och de uppdrag vi jobbar med. Vi erbjuder stor möjlighet till personlig utveckling genom alla de olika kunduppdrag vi har. Hos oss är alla medarbetare lika mycket värda.

Vi ser våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och erbjuder därför:
- Kollektivavtal
- Tjänstepension
- Generöst friskvårdsbidrag och andra personalförmåner
- Försäkringar
- Marknadsmässig lön
- Karriär och utveckling
- Funktionella och snygga arbetskläder
- Möte med konsultchef varje vecka

Ansökan
Vi samarbetar med Addilon Lgistics i denna rekrytering. Din ansökan (CV och personligt brev) skickar du in snarast via länken nedan. Urval sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden gått ut. Frågor om tjänsten besvaras vardagar 8.30-10.00, 010-207 01 50, menyval 4.

Om Addilon
Bemanning inom logistik i Stockholm, Göteborg och Mälardalen

Följ oss på:
LinkedIn | Facebook | Instagram 

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med försäljare av ytterligare jobbannonser, kandidater etc.

Sökord: logistik, chaufför, stockholm Visa mindre

Chaufförer, Addilon Logistics AB

För kunds räknings söker vi nu fyra (4) erfarna chaufförer. Tjänsten är konsultuppdrag på ca. 6 månader med möjlighet till förlängning. Placeringsort är Järfälla.  Tjänsten Din främsta arbetsuppgift är att:  - Hämta och byta ut entrémattor hos olika kunder i Storstockholm Då du är företagets ansikte utåt gentemot vår uppdragsgivares kunder, är det av största vikt att du är servicinriktad och hela tiden gör det där lilla extra. Kompetens - Inneha giltgt... Visa mer
För kunds räknings söker vi nu fyra (4) erfarna chaufförer.

Tjänsten är konsultuppdrag på ca. 6 månader med möjlighet till förlängning. Placeringsort är Järfälla. 

Tjänsten
Din främsta arbetsuppgift är att: 
- Hämta och byta ut entrémattor hos olika kunder i Storstockholm

Då du är företagets ansikte utåt gentemot vår uppdragsgivares kunder, är det av största vikt att du är servicinriktad och hela tiden gör det där lilla extra.

Kompetens
- Inneha giltgt B-körkort
- Uttrycka dig väl på svenska i såväl tal som skrift 

Personliga egenskaper
För att passa in hos oss så behöver du dela våra värderingar och ha följande egenskaper:

- Serviceinriktad
- Rätt inställning
- Driven
- Gillar tempo
- Proaktiv
- Noggrann
- Ordningssinne

Om tjänsten
Du erbjuds en anställning hos Addilon där du arbetar som konsult hos vårt kundföretag. I vårt rekryteringsarbete strävar vi efter en jämn könsfördelning, därför ser vi gärna kvinnliga sökande.

Erbjudande
Du kommer möta några av de bästa kunderna i regionen. Vi tar väl hand om varandra där våra värderingar präglar vår vardag och de uppdrag vi jobbar med. Vi erbjuder stor möjlighet till personlig utveckling genom alla de olika kunduppdrag vi har. Hos oss är alla medarbetare lika mycket värda.

Vi ser våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och erbjuder därför:
- Kollektivavtal
- Tjänstepension
- Generöst friskvårdsbidrag och andra personalförmåner
- Försäkringar
- Marknadsmässig lön
- Karriär och utveckling
- Funktionella och snygga arbetskläder
- Möte med konsultchef varje vecka

Ansökan
Vi samarbetar med Addilon Lgistics i denna rekrytering. Din ansökan (CV och personligt brev) skickar du in snarast via länken nedan. Urval sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden gått ut. Frågor om tjänsten besvaras vardagar 8.30-10.00, 010-207 01 50, menyval 4.

Om Addilon
Bemanning inom logistik i Stockholm, Göteborg och Mälardalen

Följ oss på:
LinkedIn | Facebook | Instagram 

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med försäljare av ytterligare jobbannonser, kandidater etc.

Sökord: logistik, chaufför, stockholm Visa mindre

Kväll Chaufförer 17:00-23:00

Ansök    Okt 2    NorrBudet AB    Budbilsförare
Din profilVi söker dig som har haft B-körkort minst 12 månader, stor vana av bilkörning i Stockholms norrorter samt innerstad och gärna tidigare erfarenhet av att arbeta som chaufför. Du är alert, serviceinriktad och inte rädd för att ta i då arbetet i vissa avseenden kan vara tungt. Att kunna hålla huvudet kallt i stressiga situationer och arbeta strukturerat är av stor vikt. Det krävs att du är flexibel och kan hoppa in med kort varsel då vår kunds behov... Visa mer
Din profilVi söker dig som har haft B-körkort minst 12 månader, stor vana av bilkörning i Stockholms norrorter samt innerstad och gärna tidigare erfarenhet av att arbeta som chaufför. Du är alert, serviceinriktad och inte rädd för att ta i då arbetet i vissa avseenden kan vara tungt. Att kunna hålla huvudet kallt i stressiga situationer och arbeta strukturerat är av stor vikt. Det krävs att du är flexibel och kan hoppa in med kort varsel då vår kunds behov kan variera från dag till dag. Vi ser gärna att du bor i eller i närheten av Spånga så att du kan ta dig till jobbet på ett lätt sätt. För dig som är intresserad av ett roligt extrajobb och möjligheten att utvecklas inom ett stort företag är detta ett perfekt tillfälle! Brinner du för att erbjuda kunden god service? Har du haft b-körkort i minst 1 år, har en god körvana och lokalkännedom? Är du dessutom student eller har annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%? Då är det dig vi söker!Norrbudet AB söker nu B-chaufförer för extrajobb. Hos oss finns alltid ett behov av duktiga och engagerade chaufförer. Som chaufför bör du ha viss lokalkännedom i Stockholm. Göra sig förstådd på svenska, vara serviceinriktad och villig att göra det lilla extra, om du känner igen dig i beskrivningen så har du kommit rätt! Efter ett första möte med mig så är nästa steg en introduktion vår samarbetspartner och någon dag med en rutinerad chaufför som förklarar jobbet innan du är klar för att köra.Finns möjligheter att jobba extra kvällar, helger om så önskas Visa mindre

BudBilsFörare

Ansök    Okt 2    NorrBudet AB    Budbilsförare
Som chaufför bör du ha viss lokalkännedom i stockholm.Göra sig förstådd på svenska, vara serviceinriktad och villig att göra det lilla extra, om du känner igen dig i beskrivningen så har du kommit rätt!!.Efter ett första möte med mig så är nästa steg en introduktion Vår SamarbetsPartner och någon dag med en rutinerad chaufför som förklarar jobbet innan du är klar för att köra.Finns möjligheter att jobba extra kvällar,helger om så önskas (17:00-23:00)Bosatt... Visa mer
Som chaufför bör du ha viss lokalkännedom i stockholm.Göra sig förstådd på svenska, vara serviceinriktad och villig att göra det lilla extra, om du känner igen dig i beskrivningen så har du kommit rätt!!.Efter ett första möte med mig så är nästa steg en introduktion Vår SamarbetsPartner och någon dag med en rutinerad chaufför som förklarar jobbet innan du är klar för att köra.Finns möjligheter att jobba extra kvällar,helger om så önskas (17:00-23:00)Bosatt i Stockholms län.Svenskt körkort, BGod FysikViss lokalkännedom.Erfarenhet inom transportbranschen är ett plus men inget krav.Utdrag ifrån belastningsregistret. (har man blivit dömd för snatteri eller stöld kan vi tyvärr inte erbjuda jobbet).Anpassningsbar i arbetstider.Hög motivationsnivå Visa mindre

Säsongsvikariat - Chaufförer sökes till Järfälla!

Ansök    Sep 17    UPS    Budbilsförare
UPS (NYSE:UPS) is a global leader in logistics, offering a broad range of solutions including the transportation of packages and freight, the facilitation of international trade, and the deployment of advanced technology to more efficiently manage the world of business. Headquartered in Atlanta, UPS serves more than 220 countries and territories worldwide. The company can be found on the Web at www.UPS.com and its corporate blog can be found at blog.ups.co... Visa mer
UPS (NYSE:UPS) is a global leader in logistics, offering a broad range of solutions including the transportation of packages and freight, the facilitation of international trade, and the deployment of advanced technology to more efficiently manage the world of business. Headquartered in Atlanta, UPS serves more than 220 countries and territories worldwide. The company can be found on the Web at www.UPS.com and its corporate blog can be found at blog.ups.com. To get UPS news direct, visit www.pressroom.ups.com

UPS paketcenter i Järfälla söker chaufförer till vår högsäsong som sträcker sig mellan början på november till slutet på december. Rollen är på heltid med start från och med v. 41

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
Arbetet innebär leveranser och upphämtningar av paket och dokument hos våra kunder. Som chaufför är du företagets ansikte utåt och du är mycket betydelsefull för vår verksamhet.

För att trivas i rollen som chaufför är det viktigt att du brinner för service och det är väldigt positivt om du har ett intresse för logistikbranschen.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som har god lokalkännedom i Västerås och erfarenhet av att arbeta som yrkeschaufför och/eller annat serviceyrke är meriterande. Arbetet håller ofta ett högt tempo och tunga lyft kan förekomma så det är viktigt att du har god fysik.

• B-körkort minst ett år. C-körkort med YKB är meriterande.
• Stresstålig och noggrann
• Kunskaper i svenska och engelska
• God sammarbetsförmåga
• Brinna för att ge service


Upplysningar om tjänsten:
Utbildningsdatum för tjänsten är i oktober.
Tillsvidareanställning med tillämpad provanställning. Måndag-fredag, heltid (40 h/veckan, kl. 09:15-18:00).
Kollektivavtal finns med Transportarbetareförbundet.
Lön enligt kollektivavtal plus tillägg för C-körkort 3000 kr.

Då vi är ett säkerhetsklassat företag så kommer vi att begära in utdrag ur belastningsregistret.

Vi rekryterar löpande, sök därför tjänsten redan idag! Visa mindre

BudBilsFörare

Ansök    Aug 24    NorrBudet AB    Budbilsförare
Som chaufför bör du ha viss lokalkännedom i stockholm. Göra sig förstådd på svenska, vara serviceinriktad och villig att göra det lilla extra, om du känner igen dig i beskrivningen så har du kommit rätt!!.Efter ett första möte med mig så är nästa steg en introduktion Vår SamarbetsPartner och någon dag med en rutinerad chaufför som förklarar jobbet innan du är klar för att köra.Finns möjligheter att jobba extra kvällar,helger om så önskas (17:00-22:00)Bosat... Visa mer
Som chaufför bör du ha viss lokalkännedom i stockholm. Göra sig förstådd på svenska, vara serviceinriktad och villig att göra det lilla extra, om du känner igen dig i beskrivningen så har du kommit rätt!!.Efter ett första möte med mig så är nästa steg en introduktion Vår SamarbetsPartner och någon dag med en rutinerad chaufför som förklarar jobbet innan du är klar för att köra.Finns möjligheter att jobba extra kvällar,helger om så önskas (17:00-22:00)Bosatt i Stockholms län.Svenskt körkort, B God FysikViss lokalkännedom.Erfarenhet inom transportbranschen är ett plus men inget krav.Utdrag ifrån belastningsregistret. (har man blivit dömd för snatteri eller stöld kan vi tyvärr inte erbjuda jobbet).Anpassningsbar i arbetstider.Hög motivationsnivå Visa mindre

Chaufför och ambassadör (ca 7 - 20 timmar i veckan) ????????

Ansök    Jul 8    FODI Skandinavien AB    Budbilsförare
Fodi är ett företag med syftet att revolutionera sättet vi handlar mat på. Vi jobbar för att göra mathandling roligare. Mer personlig, alltid inspirerande och med service i världsklass. Vårt mål är att leverera glädje tillsammans med maten. Det är vad som får oss gå upp ur sängen varje morgon. Vill du vara med på resan? ????Till hösten behöver vi förstärka teamet som levererar mat till våra kunder. Vi kallar dessa stjärnor våra ambassadörer och de är en my... Visa mer
Fodi är ett företag med syftet att revolutionera sättet vi handlar mat på. Vi jobbar för att göra mathandling roligare. Mer personlig, alltid inspirerande och med service i världsklass. Vårt mål är att leverera glädje tillsammans med maten. Det är vad som får oss gå upp ur sängen varje morgon. Vill du vara med på resan? ????Till hösten behöver vi förstärka teamet som levererar mat till våra kunder. Vi kallar dessa stjärnor våra ambassadörer och de är en mycket viktig del i den världsklass-service vi vill ge våra kunder. För att passa som ambassadör hos oss behöver du därför vara glad, utåtriktad och tycka om att ge det lilla extra för kunden. Det är också viktigt att du är bra på att passa tider, har B-körkort och trivs med ett jobb som bitvis är fysiskt krävande. Du kommer träffa många kunder under ett arbetspass men också spendera en hel del tid själv i bilen, så du behöver tycka om att jobba på egen hand. Ibland är jobbet stressigt och det är viktigt att det inte påverkar ditt bemötande av våra kunder. En leverans från Fodi ska vara mer än rätt varor i rätt tid, vi vill att vår service ska wow:a våra kunder vid varje kontakt. ????Våra leveranser utgår från vårt lager i Veddesta och våra kunder finns i Bromma, Solna, Sundbyberg, Hässelby och Vällingby. Vi räknar med att behöva förstärkning från om med början av september men det kan även bli lite tidigare. Arbetstiderna är ca. 15.00-22.00 på vardagar men det kan även finnas möjlighet att jobba dagtid då och då.Fodi strävar efter ett jämn könsfördelning bland våra ambassadörer och därför ser vi gärna kvinnliga sökande. Vi intervjuar löpande och platserna kan därför komma att tillsättas tidigare än sista ansökningsdatum.Att jobba på FodiVi tror att vissa saker, mer än andra, gör att ett företag är en bra arbetsplats. Det första är att alla människor i och runt företaget mår bra. Att jobba på Fodi innebär att du är med och skapar förutsättningarna för detta utifrån några nyckelprinciper: UtvecklingVi vill skapa ett företag som byggs från insidan och ut. Det är glädjen man känner att jobba tillsammans med oss som kommer göra att vi levererar Sveriges bästa service. En sak som vi tror är viktig för detta är att alla känner en ständig utveckling i sin arbetsroll och som människor. Därför är detta något som vi lägger stor kraft på. Du kommer bli en del av ett agilt, modernt och växande företag. InflytandeVi tror på att om man vet varför saker görs och kan påverka dem, så blir man en del av det som byggs istället för bara en skruv i ett maskineri. Därför tror vi på och jobbar med öppenhet inom hela företaget. Alla är med. Alla är Fodis. Vi bygger det här tillsammans. SamhörighetEn för alla, alla för en. Vi tror inte på ett fast organisationsschema och att bara göra det som man blir tillsagd. Vi tror på att känna sig som en familj eller som ett lag. En gemenskap där man tycker om varandra, förstår varför man gör saker, jobbar mot mål tillsammans och firar tillsammans de segrar man uppnår. Vårt mantra är; En gång Fodi alltid Fodi. Man kan lämna Fodi, men känslan av att vara en Fodi skall aldrig lämna en.Syfte Att bara jobba gör alldeles för många. Vi tror på att vara en Fodi är mer än att bara gå till en plats och sedan gå hem åtta timmar senare. Vi tror på att ha ett större syfte. För oss är det att leverera glädje till våra kunder, få människor att le och genom maten öppna upp Sverige till att bli lite gladare och lite meningsfullare. Vi kommer vara ett företag som verkligen är en del av det samhälle vi jobbar i och som är med och bygger och utvecklar det tillsammans med våra kunder. Visa mindre