Lediga jobb som Tidningsbud/Tidningsdistributör i Järfälla

Se lediga jobb som Tidningsbud/Tidningsdistributör i Järfälla. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Järfälla som finns hos arbetsgivaren.

Paketdistributör - Driver helper UPS deltid

Driver Helpers till UPS i Järfälla! Vi söker nu Driver helpers till vårt center i Järfälla. I rollen som Driver helper arbetar du med en av våra chaufförer där ni tillsammans ansvarar för att paketen når våra kunder. Du arbetar självständigt i dina leveranser av paket men samarbete med chauffören är av största vikt. Driver helpers är tillsammans med chauffören företagets ansikte utåt och det är därför viktigt att du är serviceinriktad. Arbetet håller ofta ... Visa mer
Driver Helpers till UPS i Järfälla!
Vi söker nu Driver helpers till vårt center i Järfälla. I rollen som Driver helper arbetar du med en av våra chaufförer där ni tillsammans ansvarar för att paketen når våra kunder. Du arbetar självständigt i dina leveranser av paket men samarbete med chauffören är av största vikt.
Driver helpers är tillsammans med chauffören företagets ansikte utåt och det är därför viktigt att du är serviceinriktad.
Arbetet håller ofta ett högt tempo och tunga lyft kan förekomma så arbetet ställer krav på god fysik.
Kvalifikationer för tjänsten:


?Stresstålig och noggrann
God samarbetsförmåga
Servicekänsla
Goda kunskaper i svenska eller engelskaUpplysningar om tjänsten:
Tjänsten är på deltid ca 4 timmar per dag, arbetet är förlagt måndag-fredag. Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillämpad provanställning om 6 månader.
Kollektivavtal finns med Transportarbetareförbundet och lön ges enligt kollektivavtal.
Eftersom UPS är ett säkerhetsklassat företag kommer vi att begära in ett utdrag ur belastningsregistret.
Vi rekryterar löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan. Visa mindre